En oikein usko että Red Bull olisi ihan kymmenillä miljoonilla tulossa liigaan. Joku pari miltsiä per kausi olisi vielä mahdollista jos sillä saisi koko liigan kattavan näkyvyyden. Kiekko-Espoo tuskin olisi tohon hommaan lähdössä muutenkaan. Eli pitäisi joko houkutella BJR mukaan tai perustaa uusi seura. Ja sitten pitäisi joko alkaa kimppaan Jussin kanssa tai ostaa halli pois. Tai sitten rakentaa kokonaan uusi. Hyvin utopistisena pidän ajatusta. No, vitsinähän se alunperin heitettiinkin.
Kyllä ne summat tuota isommat varmaan on. Mestiksellä taitaa vielä olla diili Olvin kanssa. Sitä enemmän pitäisi olla. Toisaalta miljoonasta riittäisi jo 83 tonnia per joukkue, mikä on Mestiksessä jo rahaa.Joo ja ei varmaan Red Bullinkaan tarkoitus enää joukkueita lisää napsia, se on uppoamaton sua mikä rahaa menisi, loppupeleissä hirveää rahasummaa vaadittaisi että esimerkiksi mestiksen ja Suomisarjan kanssa pystyisi tekemään sen diilin mitä liigan kanssa yrittivät. Mestikseen ehkä joitakin satoja tuhansia, liigan kanssa olisi varmaan miljoonasta muutamaan ollut.
Kyllä ne summat tuota isommat varmaan on. Mestiksellä taitaa vielä olla diili Olvin kanssa. Sitä enemmän pitäisi olla. Toisaalta miljoonasta riittäisi jo 83 tonnia per joukkue, mikä on Mestiksessä jo rahaa.
Kaikilla liigajoukkueilla on panimodiilit. Jotta kaikki suostuisivat Red Bullin taakse pitäisi summan olla sellainen, että se tyydyttäisi myös sitä joka menettää eniten. Toki voi olla, että Red Bull ja panimo voisivat olla rinnakin sillä ne käsittääkseni kilpailevat vain energiajuomissa. Silti en usko, että alle puolen miljoonan per joukkue diiliä syntyy.
Itse toivoisin, että tuo Red Bull kiinnostuisi jalkapallon Veikkausliigasta. Voisi Veikkauksen sijaan ryhtyä pääyhteistyökumppaniksi. Vaikka Veikkaus tukee jalkapalloa ja monia muita lajeja, niin sen sponsoriraha on vaan isossa kuvassa karkkirahaa. Veikkaus olisi hyvä pääyhteistyökumppani Mestikseen tai jalkapallon ykköseen.
Hjallis Harkimo vakuuttaa: Jokereilla nyt aiempaa paremmat saumat KHL-mestaruuteen
Heitetään tämä nyt tänne vaikka paljon näitä asioita on käyty läpi tällä palstalla jo ennestääkin. Lyhyesti siis joukkueita on Liigassa liikaa ja tähtiä nykyään kovin vähän. Nuoria huipputalentteja puskee hyvin Liigasta maailman parhaaseen sarjaan. TV-sopimus hyvä, CHL hyvä tuote, mutta milloin katsojat tajuavat tämän Suomessa ja Ruotsissa? Kasvaako Liigassa kuilu "suurien ja pienien" välissä tulevina vuosina enemmän?
Mielestäni hyvää pohdintaa kuitekin kolmikolta Nikko, Kortelainen ja Hjallis.
Eikös se oli kuusi kuukautta siihen kun kauden viimeinen mahdollinen peli pelataan? Tällä kaudella viimeinen mahdollinen pelipäivä on muistaakseni 4.5.2019, joten eikös se silloin mene marraskuun alkuun?Osaako joku sanoa millä päivämäärällä se veroraja on? Joskus lokakuun puolessa välissä?
Riippuu tietysti myös siitä, minkä pelin kukin seura arvioi "viimeiseksi mahdolliseksi". Tarkoitan, että ne seurat, joiden kohdalla pitkät pudotuspelit ovat epätodennäköisemmät, voisivat hyvinkin ottaa aiemman rajan, ja jos sitten edetäänkin pitkälle, maksaa verot odottamattomilla pudotuspelituloilla. Tällä logiikalla rajoina voisivat olla viimeinen puolivälierä 1.4., viimeinen välierä 17.4. ja viimeinen finaali 4.5.Eikös se oli kuusi kuukautta siihen kun kauden viimeinen mahdollinen peli pelataan? Tällä kaudella viimeinen mahdollinen pelipäivä on muistaakseni 4.5.2019, joten eikös se silloin mene marraskuun alkuun?
Välierien jälkeen jatkuu pelit joka tapauksessa, minkään joukkueen kausi ei voi päättyä 17.4.Tällä logiikalla rajoina voisivat olla viimeinen puolivälierä 1.4., viimeinen välierä 17.4. ja viimeinen finaali 4.5.
Niin jatkuvat, olet aivan oikeassa. Rajan voisi siis loogisesti laskea myös pronssipelin mukaan 19.4.Välierien jälkeen jatkuu pelit joka tapauksessa, minkään joukkueen kausi ei voi päättyä 17.4.
Niin jatkuvat, olet aivan oikeassa. Rajan voisi siis loogisesti laskea myös pronssipelin mukaan 19.4.
Pakko todeta, etten ole tullut kiinnittäneeksi huomiota siihen, ottavatko jotkut seurat näitä "veropelaajia" aiemmin kuin viimeisen finaalin päivämäärä edellyttäisi. Mielestäni se olisi kuitenkin loogista, erityisesti jos pudotuspeleihin pääsyä ei ylipäätään voi pitää varmana.
Niin jatkuvat, olet aivan oikeassa. Rajan voisi siis loogisesti laskea myös pronssipelin mukaan 19.4.
Pakko todeta, etten ole tullut kiinnittäneeksi huomiota siihen, ottavatko jotkut seurat näitä "veropelaajia" aiemmin kuin viimeisen finaalin päivämäärä edellyttäisi. Mielestäni se olisi kuitenkin loogista, erityisesti jos pudotuspeleihin pääsyä ei ylipäätään voi pitää varmana.
Joo ja jos joku hyvä pelaaja olisi tulossa niin ei kai sitä lian monta viikkoa voi odotella yhden rajan takia, pakko ottaa hieman riskillä tuon ajan kanssa tai menee johonkin toiseen maahan. Tietenkin jos mahdollista niin varmaan yrittää tuon takarajan yli ja mielummin vielä niin että jäisi pari päivää aikaa juhlia mestaruuttakin :D vaikuttaahan se jo jälleenmyyntihintaan jos tyhjennysmyyntiä tekee jos pelaaja ei samalla verotuksella pysty finaaleita pelaan.
Varmaan laskevat, että jos päästäänkin pidemmälle kuin "oletettua", niin sitten saadaan lisätuloja sen verran että voidaankin pitää kaveri tarvittaessa loppuun saakka. Jälleenmyyntihinta-asiaan on tartuttava sen verran, etten usko liigajoukkueiden välillä tapahtuvissa siirroissa liikkuvan rahaa ainakaan siihen suuntaan, josta pelaaja lähtee. Lähinnähän noilla haetaan palkkasäästöjä ja todennäköisempää onkin se, että toinen joukkue lupautuu lisäksi maksamaan osan palkasta, vaikka pelaaja siirtyykin toisen seuran riveihin.
Voisikohan Pexi Virta peluuttaa alkavalla kaudella Jesse Ruotsia jossakin Ilves-matsissa sentterinä?
Olisi tyylikästä, kun aloituksessa olisi Suomi vastaan Ruotsi.
On se vaikeaa. "Suuren ja ansiokkaan" tutkimuksen tehnyt Kerttula odottaa Lukon tilinpäätöstä kaudelta 2017-2018. Kaipaa sitä useamman kerran jutun aikana. Ja odottaa turhaan.Mestiksen hallituksessa istuva Tommi "Ruotsissa on kaikki paremmin" Kerttula on taiteillut lukuja ja väittämiä Liigasta. Ihan ajattelemisen arvosta tavaraa kyllä.
Hämeen Sanomien LiigaExtra ilmestyi – onko Liigan lakipiste sarjana jo saavutettu? – Hämeen Sanomat