Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets & Jellonat
Vaikka kumpikaan ei pudotuspeleihin pääsisi, niin sijoituksilla on merkitystä draftia varten. Joten ei niitä otteluita varmastikaan peruta vaan pelataan heikolla motivaatiolla.
Niin, ymmärrän tämän, varsinkin jos sijoitukset lasketaan pisteissä, eikä voittoprosenteissa. Veikkaan kuitenkin, että kolme viimeistä vastakkaista ottelua menevät voitoin 2-1 jommalle kummalle ja kaksi viimeistä 1-1, jotta ei tule kivuttua kovin korkealle sarjataulukossa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Ymmärrän, että voidaan pelata playoffsien kanssa samaan aikaan, mutta onko se vähän nöyryyttävä tapa Pohjois-Amerikassa tehdä näin? Kyseessä kuitenkin perinteisesti sarja, jossa vain voitosta pelataan, eikä esim. edes "pronssista".
No enpä tiijä onko se niin nöyryyttävää. Eiköhän korona-aikana ihmiset ole jo tottuneet vähän radikaalimpiin muutoksiin.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Lisäksi siellä voi olla näillä ELC-pelaajille bonusten tienaaminen saavutettavissa vielä noissa peleissä. Jollain Hughesilla voi olla puolustajien pistepörssin top-10 sijoista ja Nils Höglanderilla tulokkaiden samoista sijoista bonus-pykäliä tms. Että joillain pelaajilla voi olla ihan taloudellista motivaatiota niihin peleihin sitten.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven RyhtiMielenkiintoista horinaa veemäisiltä peliä tekevistä laitureista. Nimet Kane, Marner ja Panarin jotka mainittiin ovat varmasti kolme kovinta tuossa kategoriassa. Auston Matthewsista kohistaan mutta montako hänen maaleistaan on Marnerin alustamia, aika moni. Marner on se play driver, peliä tekevä laituri ja Matthews on shoot first center joka hyötyy Marnerista monella tavalla. Yksi prhaista suomalaisista peliä tekevistä laitureista, ellei paras, oli turkulaisille hyvin tuttu Koo-Vee-kasvatti Jari "Lätty" Hirsimäki. Hän teki ympärillään olevista pelaajista parempia.
 
Patrik Laine - Mario-esque
Aleksander Barkov jr. - Selke-good
Teppo Numminen - valurautapakki
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy