Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Doc Emrick on minulle yksi NHL:n äänistä. Kuuluu ehdottomasti Hockey Hall of Fameen.
 
"Tomas Plihalin ajattelin haukkua jossain kohtaa lähetystä, katsotaan tuleeko aihetta." Antti Mäkinen 10.10.2012.

Plihal teki ottelussa kaksi maalia.
Mike "Doc" Emrick ei kuulunut millään tavalla omiin suosikkeihin. Selosti paljon Chicagon pelejä (National Blackhawks Channel) ja se sai osaltaan raivon partaalle joskus. Leppoisia eläkepäiviä toki hänelle!

Ei Doc toki mikään Jack Edwarts tai se Floridan kotiselostaja toki ollut ärsyttävyydessään/huonoudestaan, mutta ei mikään starba mun korviin.

Gary Thornea, kun kuulisi säännöllisesti, niin ai että.

NBC:llä on muutama hyvä kaveri, joka voisi ottaa tuon Dockin paikan ja tämä on todennäköisesti John Forslund, joka ei jatka Carolinan hoviselostajana. Ei siis saanut sopparia sieltä, eli olisikohan siellä ollut jo tiedossa, mitä tuleman pitää. NBC:hän myy oikeudet näille paikallisille Foxeille näyttää pelit Yhdysvalloissa. FOX Sports North Carolinalla tmv. Forslund aiemmin työskenteli.

Yksi ääni, joka olisi hyvä saada enemmän NHL-peleihin on NFL:n puolelta tutumpi Mike Tirico, joka on NBC:n kalustoa ja selostanut NHL:ää muutaman pelin.

Todella tasapainoinen heppu ja ääni korottuu tilanteen vaatimalle tasolle.
 

Isäntä

Jäsen
Ei Emrick minullekaan mikään ykkösselostaja ollut, playoffit menivät mieluummin CBC:n Jim Hughsonilla kuin NBC:n Docilla jos mahdollista valita. Ja kuten Docista, myös Hughsonista on yhtä monta mielipidettä kuin kuulijaakin. Toisille uppoaa, toisille ei.

Ei minulla mitään Emricikiä vastankaan ole sinänsä ollut. Lisäksi hänen kunniakseen on sanottava, että pysyi uransa loppuun asti kovalla tasolla ja paketti kasassa. Samaa ei voi sanoa Bob Colesta tai Bob Milleristä, jotka toki vetivät päälle kahdeksankympin ennen kuin lopettivat. Valitettavasti siinä oli vain monta vuotta liikaa heidän kohdallaan.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Jos itse pitäisi valita lempiselostaja, niin sehän olisi tietysti TSN:n Gord Miller. Tekee välillä keikkaa NBC:lle, ja selosti nytkin idän pudotuspelejä ekalla kierroksella. Monet täältä tietävät varmaan parhaiten tämän TSN:n ykkösselostajana nuorten- ja aikuisten MM-kisoista. Aisapariksi vielä Ray Ferraro niin siinä on ylivoimainen duo.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Colin Wilsonin kirjoitus hänen pakko-oireisesta häiriöstään (OCD) ja sen vaikutuksista peliuraan ja muuhun elämään.

"To this day, I honestly have no damn clue how I scored 20 goals in the 2014–15 season. I played each game, for years, in this state of panic because my OCD had begun to take over every element of my life. I went from obsessing over injuries off the ice to thinking I was going to get hurt every time I stepped on it — thinking I'd get hurt every shift. Or feeling like my skates weren’t tied properly. I’d have to stay in the locker room and tie them over and over again, as tight as I could, until my hands bled. And that was just a short-term fix. For years, I felt like I was skating on stilts because my skates never felt right. But I just got into this terrible state, like a petrified animal trapped in a corner. I was almost unconscious on the ice, in a way."

Ura taitaa olla paketissa lonkkavaivojen takia, tai ainakin Wilson epäilee tällä hetkellä niin:

"If I’m being honest, I think my days of playing hockey are probably over.

I haven’t quite come to terms with it fully. But that is the truth."

 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Colin Wilsonin kirjoitus hänen pakko-oireisesta häiriöstään (OCD) ja sen vaikutuksista peliuraan ja muuhun elämään.

Huh, olipa rankka tarina. En olisi ikinä uskonut hänen uivan näin syvissä vesissä. Hieno pelaaja, jonka toivon löytävän ulospääsyn ongelmistaan.
 
Mörököl on Ice 2019
Suosikkijoukkue
Ässät
NBA aloittaa kautensa joulukuun 22. päivä, joten eiköhän NHL sitten vuodenvaihteessa myös starttaa. Tuskin NHL:llä on varaa jäädä laakereille lepäämään, jos kaikki muutkin major-lajit pyörivät.
 
"Kuitenkin tämä Pohjois-Amerikka on aina ollut se ykkösvaihtoehto. Tai sanotaan näin, että Ässien jälkeen se ykköspaikka, kyllä Ässät on se kovin juttu." - Jussi Rynnäs

aalto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, änärin suomalaiset
Mitenkähän Amerikan puolella menee noiden rokotteiden jaot? Voisi luulla että isojen sarjojen pelaajat ja keskeinen henkilöstö saa rahalla ensimmäisenä piikit. Rokotteiden pitäisi tulla markkinoille vuodenvaihteessa jolloin sarjojen pitäisi käynnistyä. Näin ollen sarjat voisi käynnistyä turvallisesti ilman yleisöä ilman kupla-systeemeitä.
 
Ei Emrick minullekaan mikään ykkösselostaja ollut, playoffit menivät mieluummin CBC:n Jim Hughsonilla kuin NBC:n Docilla jos mahdollista valita. Ja kuten Docista, myös Hughsonista on yhtä monta mielipidettä kuin kuulijaakin. Toisille uppoaa, toisille ei.
Emrickistä tykkää ne, ketkä haluaa showta jääkiekkopeliin ja sen selostuksiin. Jim Hughson nousee mun listalla kärkeen juuri siksi, että antaa pelin kertoa ja tulkitsee sitä persoonallisella äänellä, ja rauhallisesti. Hiljenee aina, kun tulee maali, antaa yleisön melun kuulua taustalla. Kuplassa sitä ei toki ollut. Lisäksi yhteispeli Craig Simpsonin kanssa on silkkaa laatua.

Hughsonilla ei enää tule sitä kuuluisaa "GREAT SAVE BY LUONGO!" -huudahdusta. Toki ei senkään takia, että Lou viettelee eläkepäiviä, mutta teki sitä joskus mm. Pricen kohdalla.
 

ipaz

Jäsen
Fred Sasakamoose on kuollut eilen koronaviruksen aiheuttamaan Covid-tautiin. Sasakamoose oli tiettävästi ensimmäinen täysiverinen intiaani NHL:ssä pelaten 11 ottelua Chicagossa kaudella 1953-54. Sasakamoose kuului Cree-heimoon ja eli lapsuutensa reservaatissa Saskatchewanissa.

NHL-ura oli lyhyt, mutta jääkiekon jälkeen vaikutti pitkään heimoneuvostossa tehden tärkeää työtä alkuperäiskansojen lasten hyväksi mm. järjestämällä näille urheilumahdollisuuksia. Vuonna 2018 Sasakamooselle myönnettiin korkein Kanadan kansalaiselle annettava kunniamerkki, Order of Canada. Sasakamoose oli juuri saanut valmiiksi elämästään kertovan kirjan Call Me Indian, joka julkaistaan keväällä 2021. Sasakamoose oli 86-vuotias.

RIP "Chief Running Deer".

 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy