Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Yleisesti NHL:stä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana hannes_ko, 18.10.2003 klo 16.21.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Annetaan Tom Wilsonin taklata porukkaa lasarettiin ja hankitaan siihen vastavoimia (Gudbranson), niin sitten...
   
  Ferris tykkää tästä.
 2. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No eiköhän Leafs/Bruins ala pääsemään siihen pisteeseen. Penguins ja Capitals rivalry on myös saanut tästä hyvin vauhtia. Ja eiköhän vähitellen ala olemaan lisää latausta myös Predatorsin ja Jetsin otteluissa.
   
 3. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Tämä ei nyt välttämättä ole nhl:n mittakaavassa mikään isoin rivalry, mutta länsirannikon joukkueilla on aina vähän enemmän jännitettä ilmassa kun toisensa kohtaavat. Eipä siellä myöskään hirveästi mitään kauppaa käydä toistensa kanssa.
   
 4. Isäntä Jäsen

  Minä unelmoin kaksinkertaisesta runkosarjasta. Eli tällä hetkellä 60 peliä, Seattlen myötä 62 per joukkue. Ei konferenssijakoja, 16 parasta pudotuspeleihin, runkosarjan 1. vastaan 16. jne. Ei peräkkäisten päivien pelejä, levänneet supertähdet jokaisessa pelissä, vähemmän loukkaantumisia. Yksittäisen runkosarjaottelun merkitys ja taso olisivat tapissa. Jossain Pennsylvaniassa odotettaisiin kauden kahta paikallispeliä kuin kuuta nousevaa. Kausi voitaisiin myös viedä läpi lyhyemmässä ajassa. Ja tiedän, että tätä ei tulla koskaan näkemään. Halleihin mahtuu vain ~20 000 katsojaa kerralla ja varsinkin jokaisen kotipelinsä loppuun myyvät seurat menettäisivät aivan liikaa rahaa jos heiltä otettaisiin 10 peliä pois. Mutta saahan sitä ihminen unelmoida.

  Lisäksi jokaisesta ottelusta pitäisi jakaa kolme sarjapistettä, kuten Euroopassa tehdään. Varaustilaisuuteen vuorot 1-15 (pian 1-16) pitäisi arpoa pudotuspelien ulkopuolelle jäävien joukkueiden kesken tasavertaisilla mahdollisuuksilla, eli viimeiseksi jäänyt voisi joutua varaamaan viidentenätoista ja pisteen pudotuspeliviivan alapuolelle jäänyt, viimeisen runkosarjaottelun pilkkukisassa Olli Jokisen ripulirannariin runkosarjansa päättänyt joukkue voisi yhtä suurella todennäköisyydellä varata ensimmäisenä. Kaikenlainen keinotekoinen tasoittelu ja #fallinfordahlin #loseforhughes #suckforfuck on perseestä. Ainoastaan pudotuspelijoukkueiden vuorot määräytyisivät käänteisessä järjestyksessä lopullisen sijoituksen mukaan.
   
  Sixbladeknife, Helsing#65, red.machine ja yksi muu tykkäävät tästä.
 5. Palsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, STL Blues
  Lainaus:
  On nuo Battle of Pennsylvaniat edelleen melkoisia sotatantereita ihan runkosarjassakin
   
 6. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Ja joka neljäs vuosi pelaajat olympialaisiin. Ja MM-kisat pelattaisiin joka toinen vuosi. Ja NHL-pelaajat pääsisivät mukaan halutessaan.

  Sit mä heräsin.
   
  Isäntä tykkää tästä.
 7. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Sashan saatua 400 ottelua täyteen innostuin vilkuilemaan tuon 2013 draftin pistepörssiä.

  1. MacKinnon 35+52=87 #1
  2. Barkov .......30+47=77 #2
  3. Monahan... 30+42=72 #6
  4. Lindholm... 26+46=72 #5
  5. Guentzel ...34+31=65 #77
  6. Domi......... 22+38=60 #12
  7. Drouin .......17+33=50 #3
  8. Horvat....... 24+25=49 #9
  9. Jones.......... 9+31=40 #4
  10. Ristolainen 5+34=39 #8

  Aika hyvin nuo scoutit asiansa osaavat. Drouin on alkanut lunastamaan lupauksia kivikkoisen alun jälkeen. Guentzel melkoinen löytö kolmoskierrokselta, kymmenentenä varattu Nichuskin vaikuttaa bustilta, 0+7=7
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2019 klo 15.10
 8. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Nichuskin ei ainoastaan vaikuta bustilta - Nichuskin on bust.
   
  Alamummo ja bebeto tykkäävät tästä.
 9. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Täältä voi käydä myös kokeilemassa miten hyvin tietää kaikki 2000-2018 draftien TOP5 pistemiehet. (Linkki sporcle.com -sivuston tietovisaan)
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2019 klo 16.12
 10. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Lainaus:
  Olipa hauska peli. Minulta jäi 18 pelaajaa, joita en muistanut, suurin osa 2000-2005. Tämän vuoden draftista jäi tietämättä Lundeström.

  Huomionarvoista on se, että vuosien 2000-2011 aikana vain Koivu ja Filppula ovat draftiensa top-5 pistemiehiä, kun taas vuodesta 2012 eteenpäin vain kerran oli top-5 ilman suomalaista.
   
  Naamavelli tykkää tästä.
 11. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Normaalistihan oletusarvo on se, että kotijoukkue pelaa ei-valkoisissa paidoissa ja vierasjoukkue sitten valkoisissa. Näin ei kuitenkaan aina ole, vaan Carolinan omistajan takia he ovat joskus pelanneet vieraissa punaisissa paidoissa. Miksi kuitenkin esimerkiksi viime yönä Lightning pelasi sinisissä paidoissa ja Maple Leafs valkoisissa, vaikka peli pelattiin Torontossa. Ilman ääniä kun peliä katselin ns. sivusilmällä, niin luulin peli pelataankin Tampassa.
   
  aessi tykkää tästä.
 12. LemMy Jäsen

  Lainaus:
  Joka vuosi jokainen joukkue pelaa pelin tai pari kotona vieraspaidoilla. Ilmeisesti tarkoituksena esitellä kotiyleisölle myös vieraspaidat.
   
 13. Pica Jäsen

  Lainaus:
  Ymmärsinköhän lähetyksestä oikein että Red Wings olisi pyytänyt Boltseja pelaamaan Detroitissa sinisillä paidoilla? Taisivat ottaa vain siniset matkaan ja sopivat myös Toronton kanssa värien vaihdosta.
   
 14. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kotonaan Bolts pelasi viimeeksi mustilla/timmanharmailla Red Wingsiä vastaan. Kai tässä jotain pelipaitamyyntiä koitetaan lämmitellä. Ainakin monet nostalgiasyistä haluaa nähdä noita valkoisia Red Wingsillä kotikentällä.
   
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Pelaako tosiaan kaikki? Itse olen pannut merkille, että eniten valkopaitaisia kotipelejä on esimerkiksi sellaisilla joukkueilla kuin Red Wings, Maple Leafs ja Canadiens. Eli nämä kaikista perinteisimmät joukkueet. Joten olen ajatellut, että taustalla on jokut perinteiden vaalimiset. Vaikka eihän siitä ole hirveästi aikaa kun kotipelit pelattiin aina valkoisessa ja lähes jokainen nykyjoukkue on ollut sillä aikakaudella mukana.
   
 16. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Steven Stamkosilta mielestäni hyvä haastattelu liittyen nykyiseen playoff-järjestelmään. Linkki

  Linkki vie Twitteriin TSN:n sivuille.
   
  Alamummo, LostHorizon & benicio tykkäävät tästä.
 17. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Siis toi on kyllä penailua, jos Tampa menee Torontoon pelaamaan sinisillä paidoillaan. Nämä pitäisi hoitaa siten, että vastassa on jotain muuta kuin kotijoukkueen värit, silloin kun kotijoukkue pelaa valkoisissa.
   
 18. Le Dang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Toronto ei ole ollut tällä kaudella vielä kertaakaan mukana rankkarikisassa. Jos nollasaldo pitää loppuun asti, tämä olisi ensimmäinen kerta NHL-kaudella rankkariskabojen aikakaudella (2005-06 ->), kun joukkueen kaikki ottelut päättyvät viimeistään jatkoajalla. 3v3-jatkoaikaformaatti on siis tehnyt tehtävänsä.

  Lisäksi Ottawa ja Dallas ovat vedelleet pilkkuja vain kertaalleen. Eniten rankkariskaboja tällä kaudella on pelannut Rangers (10). Toronton, Ottawan ja Dallasin lisäksi Calgary ja San Jose eivät ole voittaneet pilkuilla tällä kaudella. Aiemmat kerrat, kun joukkue ei ole voittanut kertaakaan kauden aika rankkariskabaa ovat:

  Carolina (2006-07): 0-5
  Calgary (2012-13): 0-3
  Toronto (2012-13): 0-5
  New Jersey (2013-14): 0-13
  Vancouver (2017-18): 0-5

  EDIT: Kaudella 2013-14 New Jersey jäi 5 pisteen päähän pudotuspeliviivasta. Tekee tuosta ko. kauden rankkarisaldosta vielä surullisemman.
   
  Vislami ja astraljava tykkäävät tästä.
 19. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  NHLPA Player Poll 2018-19

  NHLPA player poll julkaistu. Parhaaksi hyökkääjäksi valitsivat Connor McDavidin, parhaaksi puolustajaksi Victor Hedmanin ja parhaaksi maalivahdiksi Carey Pricen. Barkov oli hyökkääjistä viidenneksi eniten ääniä saanut. Barkov vähemmän yllättäen aliarvostetuin hyökkääjä ja Rantanen viidenneksi aliarvostetuin.

  Hauskana lisänä Brad Marchand valittiin sekä parhaaksi että huonoimmaksi trash talkeriksi.
   
  5hole, aessi & Henkka tykkäävät tästä.
 20. Mängimies Jäsen

  Laineen laukaus on 3. paras. Edellä vain Ovetshkin ja Weber. Siis tuon saman kyselyn mukaan.
   
 21. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Ja paras letti loytyy neljassa tapauksessa karkiviisikosta...ruotsalaiselta pelaajalta.
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Enteilee kyllä sitä, että Lindsay ei ainakaan Kucherovin hyllyyn matkaa. Doughty 2. paras puolustaja, vaikka +/- on -30. :)
   
 23. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tässä onmeillä suomalaisilla vielä kiinniottamista. Muilla osa-alueilla on jo kyetty hyvin ainakin haastamaan viime vuosina. Lundqvist muuten näyttää vähän Gigi Buffonilta tossa kuvassa.
   
 24. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Lainaus:
  Itse en erota ikinä näitä herroja nopealla silmäyksellä koskaan. Siis jos ovat siviilivaatteissa, puvussa ja jne.
   
 25. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Juu, kovin on samaa näköä mutta ei ole jostain syystä tullut tajuttua ennen. Ehken vaan ole Lundqvistia oikein koskaan katsellut siviileissä.