Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  • 3 269 011
  • 28 700
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Isompi ihmismäärä - sitäkin parempi otanta ja yleistettävyys.

Kaksinaismoralismi - point proven.
Eli jos 30000 kielitaidottomasta ja yleisesti varsin heikosti koulutetusta turvapaikanhakijasta enemmistö ei pääse työllistymään, voidaan kaikki leimata loisiksi? Myös ne jotka ovat työllistyneet hyvin ja olisivat erittäin halukkaita tekemään työtä? Ja tämä on ihan ok suuren otannan vuoksi?

Soldiers of Odin on kovasti yrittänyt sanoutua irti rasismista ja väkivallasta sosiaalisessa mediassa, tärkeimpänä ehkä ylilyöntien tuomitseminen ennakkoon. Silti johtajiston rikostausta ja järjestöön kuuluvien "yksityishenkilöiden" mielipiteet ovat helkkarin huolestuttavia. Tiedottaja osaa hommansa, mutta yksikin viaton uhri tulee olemaan liikaa. Voidaan myös kyseenalaistaa se, onko ex-rikollisten hyvä harrastaa kerhotoimintaa keskenään? Voisiko joku muu seura&aktiviteetti olla kenties yleishyödyllisempi?
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Lähi- ja Keski-idässä naiset pidetään piilossa. Kulttuuri hyväksyy yksinään kulkevien naisten koskettelun ja sukupuoliseen kanssakäymiseen pakottamisen. Jos haluamme maastamme aidosti monikulttuurisen ilman että pakotamme tulijat hyväksymään omat tapamme, niin meidän pitää hyväksyä vastaava käytäntö täälläkin. Voidaan tietenkin aina vedota, että maassa maan tavalla, mutta tämä on todellisuudessa vain yksi kulttuuri-imperialismin muoto. Väitetään, että oma nuori liberalistinen kulttuurimme on parempaa kuin ikivanhat kulttuurit. Tähän ei todellisuudessa ole mitään perusteita.

Kaikkein suvaitsevaisinta olisi ottaa sharia-laki käyttöön niiden osalta jotka sitä haluavat, ja noudattaa omia nuoria lakejamme vain niiltä osin kuin ne eivät asetu vastustamaan ikivanhojen kulttuurien monien vuosisatojen kuluessa hioutuneita säädöksiä. Kaikki muu menee sellaiseksi kulttuurien arvottamiseksi ja keskinäiseen paremmuusjärjestykseen laittamiseksi, missä kukaan universaalia vapautta valita-periaatetta kunnioittava ei voi olla mukana. Ei meillä ole oikeutta vaatia, että Euroopassa pitäisi noudattaa euroopalaisia arvoja. Ei meillä ole oikeutta sanoa, että eurooppalaiset arvot olisivat parempia kuin jotkut muut arvot. Ei meillä ole oikeutta tuomita toiseen kultuuriin kuuluvaa naisten koskettelua ahdisteluksi tai sukupuoliyhteyteen pakottamista rikolliseksi vain koska se ei kuulu omaan kulttuuriimme. Milloin oikein alamme aidosti suvaita erilaisuutta ja käsittämme, etteivät omat arvomme ole sen parempia kuin muiden?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
"Miehet eristivät heidät toisistaan ja alkoivat nuolla tyttären kaulaa ja naamaa. Kun äiti yritti mennä väliin, häntä ryhdyttiin lyömään lapsen edessä."
Hyi saatana mitä eläimiä.

Tulkaa nyt joku taas muistuttamaan kuinka suomalaisetkin syyllistyy aivan samoihin eikä saa yleistä tiettyä ryhmää.

Täytyy toivoa, että helsinkiin tulee pian useampikin katupartio. Ei poliisi näille eläimille mitään mahda ja koskaan tule edes tekijöitä löytämäänkään.
 
Täytyy toivoa, että helsinkiin tulee pian useampikin katupartio. Ei poliisi näille eläimille mitään mahda ja koskaan tule edes tekijöitä löytämäänkään.
Kölnin tapaus osoitti, että nämä kaverit osaavat järjestäytyä niin massiivisesti, ettei länsimainen poliisilaitos osaa asiaa hoitaa, eikä todellakan mikään pilipali partio mahtaisi mitään tuhannen miehen laumalle. Siinähän tarvittaisiin jo armeija kadulle. Mutta jotenkin minulla on sellainen tunne, ettei kukaan päättäjistä uskaltaisi pistää 1000 miehen laumalle stoppia missään läntisessä Eu-maassa. No ensi kesänä sitten nähdään tuleeko näistä kokoontumisista yleisempiä ja mitä niille sitten tehdään, jos tulee.
 

Carlos

Jäsen
Mutta jotenkin minulla on sellainen tunne, ettei kukaan päättäjistä uskaltaisi pistää 1000 miehen laumalle stoppia missään läntisessä Eu-maassa.

Juu ei uskaltaisi, koska niistä tuhannesta saattaa osa olla ihan kunnollisia jotka eivät aio osallistua mihinkään epämääräisiin ahdisteluihin. Ei voi yleistää koko joukkoa jos ei ole varma asiasta. Ja toisekseen tietty tästä saattaisi nousta iso rähinä jos nämä 1000 (tai siis melkein tuhat, jos osa oli ihan vaan hauskaa pitämässä ilman pahoja aikeita) päättäisivät alkaa tappelemaan kunnolla. Siinä menee äkkiä kaupunginosa matalaksi. Oikeasti, Euroopan poliisivoimat eivät ole rakennettu siten että tämän kokoluokan ongelmia edes voitaisiin hoitaa. Armeijaa näihin tarvitaan, ja siihenkään Euroopassa ei ole totuttu. Ja mitäs sitten kun nämä rättipäät (tai osa niistä - en halua yleistää koska se on rasismia) päättävät pistää yhtä aikaa 50 000 kähmijää koolle ja lehteä vähän purkamaan paineita? Ja mitä jos niistä edes osalla on jo hallussaan aseita? Entäs jos suurimmalla osalla? Siinä alkaa äkkiä liehua semmoinen mustavalkoinen lippu jonkun kaupungin yllä. Siinä onkin sitten sitä #unelmaa kerrakseen.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kyllä niitä kesään mennessä tulee olemaan ja paljon.

Syytä onkin. Vaikka en ole nainen, niin pelonsekaisin tunnelmin saa kesää odottaa.

90-luvulla oli joensuussa erillaiset katupartiot kuin nyt uudelleen ilmestyvät. Toimi kyllä tehokkaasti mutta hiukan liikaa lieveilmiöitä. En toki toivo mitään vastaavaa, mutta vastavoimaa kannatan kyllä ja hallitukselta toimia. Kokoomuksen ratkaisut ongelmiin on palkka-alet mamuille, mikä kertonee paljonkin vallitsevasta tahtotilasta. Katupartiot voisi vaihtoehtoisesti koostua poliisivoimista tai reserviläisistä. Tartteis jalkautua kadulle varsinkin viikonloppu iltoina ja öisin, massiivisesti. Ihme ulinaa kun kansalaiset tekee sen virkavallan puollesta jos omat rahkeet ei riitä näkyvään toimintaan.

Vappuna kohistaan taas isommin.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Carlos kuvaili hyvin tilannetta, joka voisi olla jossain vaiheessa täysin mahdollista. Nämä tuhannet miehet saattavat vaikka teoriassa vallata Kontulan alueen. Poliisit eivät todellakaan Suomessa pysty hoitamaan suuren ryhmän aiheuttamia ongelmia ja armeijaa ei ole siihen koulutettu. Ihmeellistä valittamista ovat nämä katupartioihin kohdistuvat itkemiset, ovat ainakin toistaiseksi toimineet asiallisesti, toisin kuin nämä yksittäistapaukset. Eihän todellakaan pidä yleistää, jos tuhannen miehen lauma terrorisoi ja siellä joukossa onkin ne 10 asiallisesti käyttäytyvää.

Koko ajan, siis koko ajan paljastuu lisää ja lisää erilaista häiriköintiä näiden "pakolaisten" tekeminä ja suurin osa on pyritty vaikenemaan tai sitten kumotaan fraaseilla, että näin tekee myös suomalainen mies/nainen. Olisikin mielenkiintoista tietää, kuinka paljon on kertomatta eriasteista häiriökäyttäytymistä, josta ei ole vielä kerrottu. Suomi on siis myös muuttunut, kuten koko läntinen Eurooppa ja ei tällä kertaa hyvään suuntaan. Suomen hallituksen pitäisi tulla jossain vaiheessa kaapista ulos ja kertoa omista visioistaan, mitä tämä täysin hallitsematon maahanmuutto tuo tullessaan ja onko hallituksella kykyä tai halua puuttua tähän. Rahaa meillä ei ole tätä ongelmaa hoitaa, mutta se ei tunnu olevan suuri ongelma. Suuri ongelma on esimerkiksi se, mistä otetaan vaikka 100m€ omaishoidon kustannuksiin, joka usein vielä maksaa itsensä takaisin. Se, että menee miljardi tai kaksi elättää täällä häiriköiviä elintasopakolaisia ei ole mikään ongelma, siihen löytyy helposti rahaa. Tässä voisi hallitukselta kysyä, että mites meni noin omasta mielestä?
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Voidaan myös kyseenalaistaa se, onko ex-rikollisten hyvä harrastaa kerhotoimintaa keskenään? Voisiko joku muu seura&aktiviteetti olla kenties yleishyödyllisempi?

Saavathan sitä ex-rikolliset harrastaa vaikka politiikkaa ja päätyä kansanedustajiksi jos siltä tuntuu ja tuomiot on istuttu. Pahoinpitelypohjalta on päästy Suomessa ihan ministeriksi asti Kokoomuksessa ja mellakoissa kunnostautuneita on nähty vasemmistopuolueiden edustajina, jopa johdossa. Eipä sitä sovi tuomionsa sovittaneilta ihmisiltä perusoikeuksia kuten kokoontumisen tai järjestäytymisen vapautta estääkään ilman painavaa syytä. Se ei ole painava syy, että joku unelmatehtaan kasvatti ei tykkää karskin näköisistä ukoista iltakävelyllä.

Odinin soturien porukoissa on varmasti kaiken sorttista konnaa ja kelmiä joukossa, mutta eipä siellä ainakaan mitään Isis-murhatöistä ja teloituksista epäiltyjä ole kuten turvapaikanhakijoiden joukoissa on ollut. Eivätkä SOO-nahkapäät pyöri uudenvuodenaattona nuolemassa alaikäisten lapsien kauloja ja hakkaamassa näiden äitejä kuten osa näistä hädänalaisista unelmapojista on jo ehtinyt tekemään.

Vain osa partalapsista ahdistelee naisia ja lapsia, mutta yhtä lailla vain pieni osa eri katupartioiden jäsenistä on niitä rankoista rikoksista tuomittuja ex-rikollisia. Katupartioiden yleistäminen rikollisiksi ja turvattomuutta aiheuttaviksi miesjoukoiksi on ihan sama kuin kaikkien turvapaikanhakijamiesten yleistäminen naisia halveksiviksi, seksuaali- ja väkivaltarikoksiin taipuvaisiksi ja potentiaalisesti terrorismiin taipuvaisiksi - toki sillä erotuksella, että jälkimmäisiä lappaa Suomeen kymmeniä tuhansia per vuosi lisää. Miksipä uudet hädänalaisetkaan olisivat tilastollisesti sen parempia omaksumaan länsimaiset arvot kuin vanhat, kun erityisesti somalien ja lähi-itäläisten kohdalla voi löytää jo ennestään rikostilastoista aika paljon "yksittäistapauksia joita ei voi yleistää"? 17-kertainen raiskausten suhteellinen määrä verrattuna kantasuomalaisiin, niinhän se oli?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
... Eivätkä SOO-nahkapäät pyöri uudenvuodenaattona nuolemassa alaikäisten lapsien kauloja ja hakkaamassa näiden äitejä kuten osa näistä hädänalaisista unelmapojista on jo ehtinyt tekemään...

Mihin tämä väite perustuu? Näissä porukoissa on jäseninä varsin kirjavaa porukkaa. Miten voit mennä heidän puolestaan takuuseen?

Nämä Odinin pojat ja muut ideologisesti arveluttavat ryhmät pilaavat tavallisten ihmisten katupartioiden maineen. Katupartiointia on ollut Suomessa ennenkin, eikä siinä mielestäni mitään pahaa ole, mutta jos se perustuu esim. kansallissosialismin periaatteille, hommasta tulee arveluttavaa.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Odinin soturien porukoissa on varmasti kaiken sorttista konnaa ja kelmiä joukossa, mutta eipä siellä ainakaan mitään Isis-murhatöistä ja teloituksista epäiltyjä ole kuten turvapaikanhakijoiden joukoissa on ollut. Eivätkä SOO-nahkapäät pyöri uudenvuodenaattona nuolemassa alaikäisten lapsien kauloja ja hakkaamassa näiden äitejä kuten osa näistä hädänalaisista unelmapojista on jo ehtinyt tekemään.

Vain osa partalapsista ahdistelee naisia ja lapsia, mutta yhtä lailla vain pieni osa eri katupartioiden jäsenistä on niitä rankoista rikoksista tuomittuja ex-rikollisia. Katupartioiden yleistäminen rikollisiksi ja turvattomuutta aiheuttaviksi miesjoukoiksi on ihan sama kuin kaikkien turvapaikanhakijamiesten yleistäminen naisia halveksiviksi, seksuaali- ja väkivaltarikoksiin taipuvaisiksi ja potentiaalisesti terrorismiin taipuvaisiksi - toki sillä erotuksella, että jälkimmäisiä lappaa Suomeen kymmeniä tuhansia per vuosi lisää. Miksipä uudet hädänalaisetkaan olisivat tilastollisesti sen parempia omaksumaan länsimaiset arvot kuin vanhat, kun erityisesti somalien ja lähi-itäläisten kohdalla voi löytää jo ennestään rikostilastoista aika paljon "yksittäistapauksia joita ei voi yleistää"? 17-kertainen raiskausten suhteellinen määrä verrattuna kantasuomalaisiin, niinhän se oli?
En siis ole missään nimessä rinnastamassa katupartioiden porukoita katuahdistelijoihin ja en näe mitään syytä miksi näin pitäisi tehdä. Tuomitaan ahdistelijat/raiskaajat ja muut oksettavat hörhöt erikseen ja sitten mahdolliset kansallissosialismiin kallellaan olevat pesäpallomailaveikot erikseen (jos sellaisia tulee esiintymään). Ehkä katupartiokeskustelu olisi parasta siirtää johonkin toiseen ketjuun, kun nyt turvapaikanhakijat tuntuvat tunkeutuvan joka väliin.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Mihin tämä väite perustuu? Näissä porukoissa on jäseninä varsin kirjavaa porukkaa. Miten voit mennä heidän puolestaan takuuseen?

Nämä Odinin pojat ja muut ideologisesti arveluttavat ryhmät pilaavat tavallisten ihmisten katupartioiden maineen. Katupartiointia on ollut Suomessa ennenkin, eikä siinä mielestäni mitään pahaa ole, mutta jos se perustuu esim. kansallissosialismin periaatteille, hommasta tulee arveluttavaa.

Eiköhän siinä ole takuita riittävästi, että jos SOO-porukka olisi uutenavuotena hakannut jonkun äidin tämän lapsen silmien edessä ja ahdistellut lasta seksuaalisesti, niin tästä olisi uutisoitu joka mediassa torvet soiden. Niin kuin tietysti kuuluisikin uutisoida.

Jatkotakuita en tietenkään anna, miksi antaisin? En minä arvosta väkivaltarikollisia enkä myöskään kovan linjan uusnatseja (jos heitä näissä partioissa on). Tuskin monikaan SOO:n jäsen mikään täysnatsi kumminkaan on, ei ollut takavuosina ns. skinheadeissakaan.

Minusta on myös typerää ottaa englanninkieliset Odin-tunnukset, Suomeen sopisi paremmin vaikka "Ukon pojat". Arveluttavia nämä porukat voivat olla, mutta enemmän minua arveluttavat tuhannet nuoret miehet sellaisista maista, joissa naisten joukkoahdistelu on jonkin sortin peli eikä naisilla ole juuri mitään arvoa.

Katupartiot - myös rankemman linjan partiot - ovat luontainen vastareaktio nykyiseen turvattomuuteen ja hyssyttelevään välinpitämättömyyteen jolla isoja ongelmia halutaan monesti peitellä. Ei täällä onneksi sentään ihan Ruotsin linjaa ole, jossa lasten seksuaalinen ahdistelu jätetään poliisin toimesta hoitamatta jottei nuorisofestivaalin maine tahriinnu, mutta jokainen uutisoimaton tai sensuroitu tapaus on liikaa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Minulla ei ole puoluekirjaa, rikosrekisteriä ja en ole edes rasisti. Mutta partioimassa voisin käydä, sen verran on kiehunut päässä sen jälkeen kun n kymmenen hengen turvapaikanhakija poppoo alkoi lähestymään ja huutelemaan vaimolle, kun hän oli pojan kanssa ulkona. Mutta toki katupartio on pahempi juttu?
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Minulla ei ole puoluekirjaa, rikosrekisteriä ja en ole edes rasisti. Mutta partioimassa voisin käydä, sen verran on kiehunut päässä sen jälkeen kun n kymmenen hengen turvapaikanhakija poppoo alkoi lähestymään ja huutelemaan vaimolle, kun hän oli pojan kanssa ulkona. Mutta toki katupartio on pahempi juttu?

Kaarina Hazardia lainatakseni, tuota ei voi olla todellisuudessa tapahtunut, koska sinä kerrot tästä miehenä, eikä vaimosi naisena. Kaarina on kyllä muutenkin aika surullinen hahmo. Elämä voi olla aika raskasta, kun kantaa tuollaista vihaa sisällään. Pressiklubi viimeisin jakso antoi kyllä taas hyvän kuvan Tynkkysestä asiakeskustelijana ja todella positiivisen kuvan Enbuskesta, hänkin pystyi keskustelemaan asiasta, jättäen Hazardin taistelemaan yksin kaikkea katupartioiden ja persujen luomaa turvattomuudentunnetta vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Minulla ei ole puoluekirjaa, rikosrekisteriä ja en ole edes rasisti. Mutta partioimassa voisin käydä, sen verran on kiehunut päässä sen jälkeen kun n kymmenen hengen turvapaikanhakija poppoo alkoi lähestymään ja huutelemaan vaimolle, kun hän oli pojan kanssa ulkona. Mutta toki katupartio on pahempi juttu?
Ei ole missään tapauksessa pahempi juttu. Mutta olisitko valmis/halukas partioimaan Odinin poikien kanssa? Ko. poppoossa on liikaa riskejä ja muuttujia siihen, että sille kannattaisi mitään valtiovallan siunausta antaa. Mutta tämä on tietysti vain vaatimaton mielipiteeni tässä tilanteessa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Odinin soturien porukoissa on varmasti kaiken sorttista konnaa ja kelmiä joukossa, mutta eipä siellä ainakaan mitään Isis-murhatöistä ja teloituksista epäiltyjä ole kuten turvapaikanhakijoiden joukoissa on ollut. Eivätkä SOO-nahkapäät pyöri uudenvuodenaattona nuolemassa alaikäisten lapsien kauloja ja hakkaamassa näiden äitejä kuten osa näistä hädänalaisista unelmapojista on jo ehtinyt tekemään...

Boldatussa lauseessa ei puhuta julkisesta tai ryhmänä toimimisesta mitään.

Eiköhän siinä ole takuita riittävästi, että jos SOO-porukka olisi uutenavuotena hakannut jonkun äidin tämän lapsen silmien edessä ja ahdistellut lasta seksuaalisesti, niin tästä olisi uutisoitu joka mediassa torvet soiden. Niin kuin tietysti kuuluisikin uutisoida.

Jatkotakuita en tietenkään anna, miksi antaisin? En minä arvosta väkivaltarikollisia enkä myöskään kovan linjan uusnatseja (jos heitä näissä partioissa on). Tuskin monikaan SOO:n jäsen mikään täysnatsi kumminkaan on, ei ollut takavuosina ns. skinheadeissakaan.

Minusta on myös typerää ottaa englanninkieliset Odin-tunnukset, Suomeen sopisi paremmin vaikka "Ukon pojat". Arveluttavia nämä porukat voivat olla, mutta enemmän minua arveluttavat tuhannet nuoret miehet sellaisista maista, joissa naisten joukkoahdistelu on jonkin sortin peli eikä naisilla ole juuri mitään arvoa.

Katupartiot - myös rankemman linjan partiot - ovat luontainen vastareaktio nykyiseen turvattomuuteen ja hyssyttelevään välinpitämättömyyteen jolla isoja ongelmia halutaan monesti peitellä. Ei täällä onneksi sentään ihan Ruotsin linjaa ole, jossa lasten seksuaalinen ahdistelu jätetään poliisin toimesta hoitamatta jottei nuorisofestivaalin maine tahriinnu, mutta jokainen uutisoimaton tai sensuroitu tapaus on liikaa.

Minusta keskustelussa on mennyt asiat iloisesti sekaisin ja kun vielä halutaan ymmärtää väärin, niin osapuolet puhuvat eri asioista.

Tuskin yksikään terve ihminen puolustelee tai ymmärtää oikeasti seksuaalista lähentelyä missään muodossa. Ja tuskin kukaan pitää tavallisten ihmisten harjoittamaa katupartiointia tuomittavana. Mutta kun halutaan nälviä vastapuolelle, keskustelu on mitä on.

Tuntuu hyvin erikoiselta, että osa porukasta ei ymmärrä millään, että kaikki eivät pidä uusnatsien järjestämistä katupartioista.Tulee 30-luku mieleen, huonot ajat ja pelko antaa ymmärrystä ääriliikkeille.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Katupartiot - myös rankemman linjan partiot - ovat luontainen vastareaktio nykyiseen turvattomuuteen ja hyssyttelevään välinpitämättömyyteen jolla isoja ongelmia halutaan monesti peitellä.

Tässähän tämä tuli pähkinän kuoressa. Jo kesällä kirjoitin, että kantikset reagoivat tähän mielettömyyteen varmasti omalla tavallaan kuten luonnollista onkin. Ei tää nyt voi olla niin vaikea ymmärtää.

Ja sitten näistä natsipartioista. Mulle on aivan sama minkälaista porukkaa aatemaailmaltaan tuolla kiertelee kunhan toimitaan lakien ja asetusten puitteissa. Odinesta vielä sen veran, että arvostan heidän avointa toimintaa koska näin ollen heidän mahdolliset ylilyönnit voidaan myöskin rekisterödä paremmin. Villinä vekkauksena heitän että ensi kesänä näitä partioita on moninkertainen määrä.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuntuu hyvin erikoiselta, että osa porukasta ei ymmärrä millään, että kaikki eivät pidä uusnatsien järjestämistä katupartioista.Tulee 30-luku mieleen, huonot ajat ja pelko antaa ymmärrystä ääriliikkeille.

En minäkään pidä esim suolakurkuista. En silti ole vaatimassa niiden kieltämistä lailla. En tosin pidä juuri katupartioistakaan, mutta käsittääkseni ne rikkoo yhtä paljon lakia kuin suolakurkut.

Mutta kun keskustelu on saanut jo niin naurettavia piirteitä siellä täällä niin pakko oikeasti kysyä (ei välttämättä juuri sinulta TosiFani) että Pitaa pahaa nämä katupartiot oikeasti ovat tehneet jotta joka ikinen muodikkaasti itseään "suvaitsevaiseksi" kutsuva nykytrendien aallonharjalla (omasta mielestään) ratsastava maailmanparantaja on sitä mieltä että ne pitäisi kieltää?
 

BaronFIN

Jäsen
Minulla ei ole puoluekirjaa, rikosrekisteriä ja en ole edes rasisti. Mutta partioimassa voisin käydä, sen verran on kiehunut päässä sen jälkeen kun n kymmenen hengen turvapaikanhakija poppoo alkoi lähestymään ja huutelemaan vaimolle, kun hän oli pojan kanssa ulkona. Mutta toki katupartio on pahempi juttu?
Eihän nyt poikalapsen äitiä sovi ahdistella, sillä hän on POJAN äiti. Islamilaisessa kulttuurissa naiset jotka ovat synnyttäneet pojan, ovat erityisasemassa. Näin sanoi ihan Espoon Monikulttuurisuusasiainkunnan puheenjohtaja Päivi Käri-Zein YLE:n haastattelussa oltuaan täysin tietämätön islamilaisessa kulttuurissa tapahtuvasta ahdistelukulttuurista vaikka hän on asunutkin muslimimaassa. Korosti kuitenkin, että pojan äitinä hänellä oli erityisasema, koska kulttuuri on niin perhekeskeinen. Kyllä minusta hälytyskellot alkavat soida siinä vaiheessa kun naisen asema määritellään sen mukaan, että onko hän synnyttänyt pojan tai tytön kun nainen ei voi itse vaikuttaa siihen mitenkään.
 
Jos haluamme maastamme aidosti monikulttuurisen ilman että pakotamme tulijat hyväksymään omat tapamme, niin meidän pitää hyväksyä vastaava käytäntö täälläkin. Voidaan tietenkin aina vedota, että maassa maan tavalla, mutta tämä on todellisuudessa vain yksi kulttuuri-imperialismin muoto. Väitetään, että oma nuori liberalistinen kulttuurimme on parempaa kuin ikivanhat kulttuurit. Tähän ei todellisuudessa ole mitään perusteita.

Kaikkein suvaitsevaisinta olisi ottaa sharia-laki käyttöön niiden osalta jotka sitä haluavat, ja noudattaa omia nuoria lakejamme vain niiltä osin kuin ne eivät asetu vastustamaan ikivanhojen kulttuurien monien vuosisatojen kuluessa hioutuneita säädöksiä. Kaikki muu menee sellaiseksi kulttuurien arvottamiseksi ja keskinäiseen paremmuusjärjestykseen laittamiseksi, missä kukaan universaalia vapautta valita-periaatetta kunnioittava ei voi olla mukana. Ei meillä ole oikeutta vaatia, että Euroopassa pitäisi noudattaa eurooppalaisia arvoja. Ei meillä ole oikeutta sanoa, että eurooppalaiset arvot olisivat parempia kuin jotkut muut arvot. Ei meillä ole oikeutta tuomita toiseen kultuuriin kuuluvaa naisten koskettelua ahdisteluksi tai sukupuoliyhteyteen pakottamista rikolliseksi vain koska se ei kuulu omaan kulttuuriimme. Milloin oikein alamme aidosti suvaita erilaisuutta ja käsittämme, etteivät omat arvomme ole sen parempia kuin muiden?
Mahtavaa lukea tällaista filosofista pohdiskelua näinä myrskyisinä aikoina, kun Euroopan historiaa ollaan kääntämässä uudelle sivulle.
Itsekin olen miettinyt, miksi pitäisi asettua poikkiteloin uuden edessä ja harata vastaan, kun iankaikkinen kiertokulku on vievä meidät kohti tuntematonta, ja ajelehdimme ajopuina ajan virrassa.
Siinä ei muutaman rasistin mielipiteet paljon paina, kun näin on tarkoitettu tapahtuvaksi. On hyväksyttävä, että nyt on suurempi historiallinen myllerrys menossa, eikä sitä voi pysäyttää.

Kuten eräässä laulussa sanotaan:
Olet osanen
suuren rattaan

Niin kuin toisetkin
tahtomattaan

Yhtä lailla syyllisiä ovat länsimaisen kulttuurin edustajat. Länsimaisen kulttuurin moraalinen rappio houkuttaa ja innoittaa arabikulttuurin edustajia siirtymään Eurooppaan. Lähtemistä vauhdittaa myös monin paikoin kyllästyminen oman islamilaisen kulttuurin tiukkoihin normeihin - joita toisaalta voidaan käyttää raakaan oman edun tavoitteluun jos niin halutaan.

Jotenkin absurdia, kun länsimaiset valtiot röyhkeästi lähettivät naisia sotilaiksi ja rauhanturvaajiksi islamilaisiin maihin, mikä oli karmealla tavalla vastoin paikallisia arvoja, perinteitä ja kulttuurisia normeja, mutta nyt paheksutaan kun muslimit tuovat omaa kulttuuriaan länsimaisten naisten keskuuteen.

Nimimerkki @Carlos toi esille aika mielenkiintoisen vision. Eihän tuo noin 1000 siirtolaista vielä ollut isokaan joukko. Kun heitä on Saksassa satoja tuhansia, tämän vuoden lopussa jopa pari miljoonaa, niin helposti noista saisi koottua vaikka 10 000 tai 30 000 jonnekin kaupunkiin rähinöimään.
 

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ei ole missään tapauksessa pahempi juttu. Mutta olisitko valmis/halukas partioimaan Odinin poikien kanssa? Ko. poppoossa on liikaa riskejä ja muuttujia siihen, että sille kannattaisi mitään valtiovallan siunausta antaa. Mutta tämä on tietysti vain vaatimaton mielipiteeni tässä tilanteessa.

Mutta edelleen kukaan muu ei asialle tee mitään? Täällä netissä tuntuu porukka vastustavan näitä partioita ja Jone Nikula vittuilee radiossa, mutta paljonko se lämmittää mieltä jos konkreettisesti lapsen kanssakin liikenteessä joutuvat ahdistelun kohteeksi. Aika olemattomia on muutkaan konkreettiset toimenpiteet näiden mamujen aiheuttamien uhkien ehkäisemiseksi. Mikäli katupartioista halutaan eroon, niin ainoaksi vaihtoehdoksi jää mielestäni mamuille ulkonaliikkumiskielto klo 21-07 tai poliisien todella radikaali lisäys. Jälkimmäiseen en usko vähääkään ja ensimmäinenkin todennäköisesti on mahdotonta, koska jo 2 viikon uimahallikielto aiheuttaa ulinaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
KHO odottaa turvapaikanhakijoilta tuhansia valituksia

"Korkein hallinto-oikeus ennakoi, että sen käsiteltäväksi voi tulla 3000-7000 turvapaikanhakijan valitusta. Turvapaikanhakijoilla on oikeus hakea muutosta Maahanmuuttoviraston ja hallinto-oikeuden kielteisiiin turvapaikkapäätöksiin korkeimmasta hallinto-oikeudesta. KHO varautuu tilanteeseen muun muassa lisäämällä työntekijöiden määrää. Henkilömäärä nousee nykyisestä sadasta sataanviiteenkymmeneen tämän vuoden loppuun mennessä.

Ulkomaalaisasiat ovat muutaman vuoden ajan olleet korkeimman hallinto-oikeuden suurin asiaryhmä. Niitä on ollut noin neljännes kaikista asioista. Osuus voi nousta, sillä Suomeen tuli viime vuonna lähes 32 500 turvapaikanhakijaa.

Tänä vuonna turvapaikanhakijoita on saapunut tuhansia lisää. Maahanmuuttovirasto eväsi viime vuonna turvapaikan 1 300 hakijalta. Vain joka neljäs hakija sai paikan."

Boldaus oma. Siis mitäs helvettiä? Nyt on tammikuun 18. päivä ja talvi kylmyyteineen loistaa, mutta silti maahan tullut jo tuhansia uusia pakolaisia. Onko nyt kyseessä 1001 pakolaista eli "tuhansia"" vai oikeasti useampi tuhat? Eipä tarvitse kummoinen ennustaja olla, kun sanoo että keväällä ja kesällä tahti on aivan järjetön jos jo tällä nykyisellä tahdilla kulttuuria tulee vähintään yhtä kiivaasti kuin viime vuonna.
Onneksi vaatteet vähenee ja miesjoukot pyörivät kylillä. Paitsi katupartiot. Ne kun on rasistisia rikollisryhmiä. Naisten ja lasten perään huutelevat ja käsiksi käyvät miesjoukot ovat vain yksittäistapauksia eivätkä edusta heidän oikeaa kulttuuria tai ajattelua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös