Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  • 3 282 648
  • 28 700

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Ja kuten tuolla yllä kirjoitin, mitä Anssi komppasi pykälien muodossa, niin noin se menee. Jostakin kumman syystä se on kuitenkin aina vasemmisto ja unelmahenkilöt, jotka tuota ilmoitusta eivät tee, ja sen turvin pyrkivät häiritsemään ilmoitettua mielenosoitusta sananvapauden nimissä . Vapaassa maassa tuo on tietenkin sallittua, mutta onhan se jonkin verran säälittävää.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Asiat niin kuin ne on = valehdellaan?

"Miks sanoo, että absurdiuteen täytyy vastata absurdiudella.

– Tähän postaukseen olivat syynä hyvin konkreettiset asiat.

Ensimmäiseksi kunnanjohtaja nostaa esiin Viron hallituksen päätöksen antaa pakolaisten kotouttamiseen noin 170 000 euroa.

– Tuo on suurempi summa kuin Piirissaaren kunnan vuoden budjetti. Olemme todellisessa hädässä. Kohta on talvi, remonttikohteita riittäisi, mutta kunnalla ei ole antaa edes muutamaa sataa euroa. Toisia autetaan, mutta miten tulemme itse toimeen? Miks kysyy.

Kunnanjohtajan mukaan kuntaa on lisäksi kielletty maksamasta toimeentulotukia asukkailleen."
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei, se ei ole yllätys minulle vaan sen sijaan hieman ihmetyttää, miksi hallitus perustaa kaikki arvionsa kustannuksista tuolle laskelmalle, eikä siis julkisen talouden kokonaiskustannuksille (tietysti tarkkaa arviota on mahdotonta esittää, mutta siellä kyllä pitäisi olla erittäin hyvää asiantuntemusta esittää jonkinlainen järkevä arvio). Toki kysymys on olennaisesti arvokeskustelusta, mutta kuitenkin meidän on elettävä myös siinä reaalimaailmassa, jossa kustannuksetkin ovat olennainen tekijä. Eikä kantokyvystämme huolehtiminen ole tietenkään itsessään mikään moraaliton näkökulma vaan nimenomaan moraalinen.
Ihanko tosissaan ihmetyttää?

Jos hallitus kertoisi tämän hulabaloon oikeat kustannukset olisi unelmakokouksissa huomattavasti vähemmän porukkaa. Lähinnä Emma Kari ja muut sekopäävihreät, tältä palstalta muutama kuplassa elävä talousnero ja tuo eilinen ylen toimittaja. Tervo ei pääsisi paikalle, se sammu lähibaariin.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kovasti eilisessä A2-illassa pohdittiin, millä saataisiin suomalaisten epäluulot ulkomailta tulevia turvaa hakevia kohtaan pienenemään.
Ei liiemmin vakuuttanut tuo nopeus, jolla järkeviä ajatuksia ilmaan heitettiin. Tällä menolla mayojen kalenteri ehtii heittää pari täyttä rundia ennen kuin päästään tästä kysymyksestä seuraavaan, eli siihen mistä tähän lystiin saadaan lisää rahaa.

Annetaans nyt vähän kauhalla puuroa niille, joilla ei ole kuin lusikka, ja listataan pari harkitsemisen arvoista ideaa epäluulojen hälventämiseksi.

Mitä jos työllistyttäisiin vähän paremmin sen sijaan, että dominoitais noita työttömyystilastoja, joista epäluuloiset suomalaiset sitten KD-lehdestä lukevat.

Mitä jos tapettaisiin ja poltettaisiin vähemmän ex-tyttöystäviä ladoissa, josta epäluuloiset suomalaiset Turun Sanomista lukevat.

Mitä jos hakattaisiin vähemmän ihmisiä kirveellä hengiltä, kuten Iltalehti kertoo paranoiasta kärsiville suomalaisille.

Mitä jos jätettäisiin vankilat niille, joille ne ensisijaisesti kuuluvat, suomalaisille, kuten Iltalehti kertoo.

Ei luulisi olevan vaikeeta loistaa suomalaisiin nähden, koska suomalaiset ovat tunnetusti urpoa rähinöivää rötöstelijäkansaa. Jolla kenties on ihan geeneissä tää väkivaltaisuus toisin kuin rauhaa rakastavilla sivistyskansoilla.

Mitä jos ei dominoitais noita raiskaustilastoja. Ei luulisi olevan vaikeeta loistaa suomalaismiehiin nähden, koska feministeillä on Suomessa vielä kovasti tekemistä toisin kuin sivistyskansojen parissa.

Mitä jos jätettäisiin ne neitsyystestit sinne sivistysmaihin, joista lähdettiin, eikä tuotaisi sitä kulttuuria tänne, kuten YLE epäluuloisille suomalaisille kertoo.

Mitä jos innovoitaisiin Suomi nousuun. Ei luulisi olevan vaikeeta, koska sivistyskansoina keksittiin jo pyörä ja maanviljely. Täällä ei ole keksitty kuin mämmi ja CMX:n paskoja lyriikoita. Mutta ei innovoitais pizzerioita eikä kebab-paikkoja, pyörää, mämmiä eikä maanviljelyä, ne on jo innovoitu kertaalleen. Eikä innovoitais pizzeriamafioita, joista Kaleva sitten joutuu epäluuloisille suomalaisille kertomaan.

Mitä jos joukkoraiskattais vähän vähemmän, kuten YLE:ssäkin suomalaisille vinkataan.

Mitä jos perustettais vähemmän etnisyyteen perustuvia jengejä ja hakattais ja ryöstettäis vähemmän kantasuomalaisia nuoria, jotteivat luulosairaat suomalaiset joudu lukemaan niistä Suomen Uutisista ja Iltalehdestä.

Mitä jos jätettäis mellakointi vastaanottokeskuksissa, joista MTV meille kertoo, enemmän noiden kotoperäisten idioottien harteille.
Niitäkin meinaan löytyy, kuten Ilta Sanomista saamme tietää.
 

Mosku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lieksan hurtat
Miten mulla on nyt vähän sellainen fiilis että tuo polttopulloisku on ihan mamujen keskinäisiä kahakoita. Saatan toki olla väärässä, mutta jotenkin kummallisen hiljaa media on ollut tapauksesta. Siis jos verrataan vaikka kaapumiehen ajojahtiin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Älä kommunisti valehtele. Tässä video josta ajassa 0.56 näkyy kuinka harmaatakkinen sälli seisoskelee täysin rauhallisena, kunnes naamioitunut vasemmistoterroristi kävelee Parkkolan ohi ja kiskaisee tämän oikeasta kädestä sivuun ja lauma naamioituneita vasemmistovajakkeja juoksee perään hakkaamaan ja potkimaan uhriaan porukalla:

Rajat kiinni Tampere 3 - YouTube

...

Mä näin nyt ensi kertaa videota tuolta ja en nyt jaksa tuota Parkkolan tapausta kommentoida. Sen sijaan tuli mieleen anarkistien kylteistä "auttava käsi pakolaisille" jne, että tämäkö on se ihmisryhmä joka nyt auttaa ja rahoittaa pakolaistulvaa? Tulee useampikin ristiriitaisuus noista lakanoista mieleen.

Mutta yhtenä isoimmista se, että miten mahtavat muslimiväestön jäsenet suhtautua näihin "auttajiin". Ulkoinen olemus, lyhyttukkaiset tytöt uistimet naamassa, maiharit jalassa jne, tuskin herättävät kovin suurta kunnioitusta ja ihastusta muslimeissa, pikemminkin päin vastoin.
 

Jeffrey

Jäsen
No kerro nyt sitten miten se meni äläkä itke siellä.

Vähän jotenkin haiskahtaa tämän kirjoittajan touhut. Liittynyt jatkoaikaan muutama päivä sitten, ja kirjoitellut siinä ajassa pitkälle toistasataa viestiä lähinnä tähän, tai siihen toiseen ketjuun aihetta koskien. Olisi hauska kuulla ihan koko stoori, ja ne jutut sieltä taustalta.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vähän jotenkin haiskahtaa tämän kirjoittajan touhut. Liittynyt jatkoaikaan muutama päivä sitten, ja kirjoitellut siinä ajassa pitkälle toistasataa viestiä tähän, tai siihen toiseen ketjuun aihetta koskien. Olisi hauska kuulla ihan koko stoori, ja ne jutut sieltä taustalta.

Piti kirjoittaa jo aiemmin mutta en viitsinyt ja silläkin uhalla että tästä joku banni tulee, niin tuo kirjoittaja on käsittääkseni erään toisen jo aiemmin ikuiset bannit saaneen kirjoittajan reinkarnaatio. Oli myös Lukon kannattaja ja kirjoitti ihan samanlaista trollausta ja provosointihakuista paskaa muistaakseni vajaan puoli vuotta, kunnes heitettiin pihalle. Ja samalla tahdilla ja samoista aiheista.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eihän siitä mitään seurauksia tule, koska mielenilmaus ilman lupaakin on laillista. Se, että siitä pyydetään/vaaditaan ilmoitus perustuu lähinnä siihen, että pystytään varaamaan mielenosoittajille oma tila ilman häiriöitä, tai mahdollisimman pienillä häiriöillä.

Lähtökohtaisesti riittää se, että mielenosoituksen käynnistyessä ilmoitetaan paikalle tulleelle viranomaiselle, että kyseessä on mielenosoitus.

Näin mä ajattelinkin. Ymmärrän tietenkin sen, että poliisi haluaa ennakkotiedon siitä missä mahdollisesti rähistään ja ymmärrän myös sen, että ei ole resursseja tuota sen enempää valvoa tai rankoa. Onko silläkään mitään väliä rangaistavuuden suhteen, että riehuuko joku etukäteen ilmoitetussa miekkarissa vai ns. laittomassa miekkarissa?
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
Ei sinäänsä yllätä kun katsoo noita videoita että pellet eivät uskalla tulla osoittamaan mieltä ilman naamahuiveja. Tietävät että aikovat riehua eivätkä halua joutua kameraan missään vaiheessa.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Koskipuisto 2.10.2015 - anarkistit hakkaavat, potkivat ja varastavat kameran - YouTube
Tämä video kyllä kertoo aika paljon. Vaikka kyseinen ressukka olisikin itse aloittanut koko jupakan, niin kyllähän pahoinpitelijät olivat ihan muita.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei, se ei ole yllätys minulle vaan sen sijaan hieman ihmetyttää, miksi hallitus perustaa kaikki arvionsa kustannuksista tuolle laskelmalle, eikä siis julkisen talouden kokonaiskustannuksille (tietysti tarkkaa arviota on mahdotonta esittää, mutta siellä kyllä pitäisi olla erittäin hyvää asiantuntemusta esittää jonkinlainen järkevä arvio).

Itse asiassa vastaat itse omaan kysymykseesi. Hallitus käyttää tuota lukua, koska se on sinänsä kiistaton, tuon verran yksi matu maksaa per päivä vok:ssa ja sen mukaan lasketaan. Kaikki muu sen lisäksi tulee lisäbudjetilla tai muulla rahoituksella kuin suoraan maturahoista. Ne on siis kohtuullisen helppo piilottaa eikä niistä tarvitse välittää juuri nyt.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itseäni ihmetyttää perhekeskeisenä ihmisenä se, että puhutaan vahvimpien lähettämisestä hakemaan turvapaikkaa ja mahdollista perheenyhdistämistä. Itse ainakin käyttäisin salakuljettajille mahdollisesti maksamani summan(15000€) siihen, että koko perheeni pääsisi turvaan, läheisimpään oman maan rajojen ulkopuolella olevaan pakolaisleiriin. Sitten voisin miettiä mahdollista siirtymistä muualle paremman elämän toivossa, vaikka lähettäen vahvimman ensin.

Ne jotka ovat lähteneet tuolta Lähi-Idästä ja muka jättäneet perheensä sinne, valehtelevat rankasti. Tai sittten ovat säälittäviä miehiä, eihän siinä ole muuta vaihtoehtoa. Onneksi kuitenkin medioissa on ollut jokunen sellainenkin tapaus, että kun rahat eivät ole riittäneet koko perheen turvalliseen lentoon Kreikasta tms. Suomeen, niin muu perhe on tullut lentäen ja mies kävellen Euroopan läpi perässä. Näille pitäisi antaa turvapaikka nopeutetusti.
 
Vetäkää kommarit pari pykälää kevyempiä aineita, kun noi hallusinaatiot meinaa lähteä käsistä. Toi "Marko Parkkola kävi mielenosoittajan kimppuun kuristaen tätä" oli ehkä yksi tämän palstan parhaista paskapuheista mitä hetkeen on tullut luettua. Täysin rauhassa ja rauhallisena seisoskellut heebo kiskaistaan oikeasta kädestä sivuun piestäväksi, niin tämän väitetään olevan kimpuun käymistä ja kuristamista, siis pahoinpitelyn uhrin toimesta. Heh!.

Samaa valhetta netissä levittää myös esim. Suvi Auvinen ja muut anarkomarkot. Kävin facebookissa laittamassa näitä videoita, ja kysyin että missä vaiheessa Parkkola hyökkää kuristamaan. Vastausta ei tullut, mutta kommentit poistettiin (yllätys!). Toinen asia on sitten tämä teon puolustelu sillä, että Parkkola keräisi jotain rasistien rekisteriä. Miettikää jos esim. tuossa 612-kulkueessa "äärioikeistolaiset" olisivat ensin varastaneet kuvausvälineen ja sitten hyökänneet joukolla tekoa kuvanneen Brunilan kimppuun. 612-kulkueessa kenelläkään ei muuten ollut myöskään tarvetta käyttää naamaria, toisin kuin näillä toisilla tyypeillä. Miksiköhän?

Tässä käydään hieman läpi asiaa: Kaksi tapausta kuvaamisesta julkisella paikalla — MarkoMjlnirParkkola

Ensimmäinen tapaus. Mikael Brunila, tunnettu vasemmistolainen datajournalisti, kuvaamassa 612-tapahtumaa. Brunila sai kuvata tapahtumaa, eikä häneen käyty käsiksi tai hänen kameraansa varastettu.

Myöhemmin Brunila julkaisi listan tapahtumaan osallistuneista. Listalla mukana mm. Junes Lokka, joka oli noin 500 km päässä tapahtumasta. (kuva Brunila Twitter)

Tästä laittomasta henkilörekisteristä tehtiin rikosilmoitus, jonka vuoksi Brunila pakeni maasta. (kuva Brunila pakenee).

Myöhemmin Brunila ilmeisesti tuhosi tiedostot kotisivultaan, koska se on tyhjä. (kuva Brunila kotisivu)

Yhteenveto: Vasemmistolainen kuvaa. Ketään ei piestä, eikä omaisuutta anasteta. Vasemmistolainen syyllistyy rikokseen. Pakenee maasta. Tuhoaa todisteet.

Edit. Kukas siellä onkaan päässyt Ruptlyn kuviin ajassa 1:18: Finland: Activists arrested for trying to block anti-refugee march in Helsinki - YouTube
Dan Koivulaakso taas "sattumalta" paikalla kun "äärioikeisto riehuu"..
 
Viimeksi muokattu:

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei luulisi olevan vaikeeta loistaa suomalaisiin nähden, koska suomalaiset ovat tunnetusti urpoa rähinöivää rötöstelijäkansaa. Jolla kenties on ihan geeneissä tää väkivaltaisuus toisin kuin rauhaa rakastavilla sivistyskansoilla.

Mitä jos ei dominoitais noita raiskaustilastoja. Ei luulisi olevan vaikeeta loistaa suomalaismiehiin nähden, koska feministeillä on Suomessa vielä kovasti tekemistä toisin kuin sivistyskansojen parissa.

Erittäin hyvä viesti kokonaisuudessaan. Hieno tiivistys, arvostan. Noihin lainaamiini kohtiin, niin mua on pitkään ihmetyttänyt se, että jos kerran suomalaisilla on joku väkivaltageeni, niin miksi ne kuitenkin tekee niitä väkivaltarikoksia suhteessa vähemmän kuin lähes koko muu maailma? Mikäs geeni niillä muilla sitten on? Ai mutta niin, tuollaisen väittäminenhän on rasismia vaikka se täyttä faktaa onkin.

Sama tai itse asiassa isompi ihmetys koskee raiskaustilastoja. Suomalaisilla on siis väkivaltageeni, vaikka faktisesti eivät mitään tilastoja johdakaan. Mutta afrikkalaisilla ei ole raiskausgeeniä, vaikka he dominoivat tuota tilastoa. Logiikka, missä pelaa?
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ensimmäinen kysymys on että miksi juuri sinulla on oikeus sanoa kuka on oikeutettu tai ei ole oikeutettu tulemaan Suomeen?

Suomessa saa asua jokainen, joka tulee tänne töihin. Samoin jokainen joka haluaa tehdä kaikkensa että pääsee töihin. Valtion tarkoitus on huolehtia omista kansalaisistaan, tämän lisäksi huolehditaan niistä joihin meillä on varaa. Suomen valtion tarkoitus ei ole huolehtia vastikkeetta kaikista ihmisistä, jotka viitsivät tänne saapua.

Miksi pakolaisen tai ulkomaalaistaustaisen ihmisen kohtaaminen kotimaassa on niin vakavaa?

En nyt ole ihan varma että onko kyse muukalaisvastaisuudesta edes 10% tapauksissa. Tottakai niitä on jonkun verran ja ne ovat täysin ymmärrettäviä, niin kauan kunhan niihin ei liity turhaa väkivaltaa. Iso osa ihmisistä haluaa elää niin kuin ovat tottuneet, ihan sama onko se naaman väri musta vai sama kuin suomalaisilla.

Iso ongelma on myös se, että ne ns. kansan syvät rivit eivät todellakaan puhu muuta kuin suomea. Ja matut eivät sitä osaa. Miten siinä kommunikoit?

Uskaltaako pakolaisvastainen(rikollisuutta pelkäävä) ihminen edes matkustaa ulkomailla, jos vastasit kyllä niin miksi?

Mä olen pakolaisvastainen, mutta en mä niitä pelkää. Olen matkustanut aika vähän ulkomailla, en ole käynyt kuin Ruotsissa, Virossa, Venäjällä ja Ranskassa. Missään en ole törmannyt niin töykeään palveluun kuin Ranskassa. Osaan englantia sen verran, että ulkomailla pärjään mutta ei se Ranskassa auttanut mitään, ei taksisssa Pariisissa, ei keskustan hotellissa tai edes suurimmissa nähtävyyksissä. Samoin Venäjällä on ihan turha yrittää saada palvelua muulla kuin venäjän kielellä.

Kolmas asia mikä mikä itseä askarruttaa näissä ihmisissä jotka vastustavat pakolaisten vastaanottamista Suomeen, niin rajoittuuko se vain Suomeen vai kaikkiiin maihin?
Mielestäni liian yleinen arkumentti ja samalla huono arkumentti, on perustella miksi Suomen ei pidä ottaa pakolaisia on se että Suomessa on omiakin kansalaisia leipäjonoissa. Itse väitän että huono-osaisimmillakin Suomalaisilla menee paremmin kuin keskiverto eu-maan huono-osaisella.

Suomen pitää ensin turvata omien kansalaistensa tarpeet. Sen jälkeen jos jää rahaa ja resursseja, niin sitten auttaa muita. Tämä on mun mielestä ihan selviö, en ymmärrä miten tästä voi joku olla eri mieltä.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämä anarkistien ja ilmeisesti myös vasemmiston(Ahar-nimimerkin kuvaileman tilanteen mukaan Helsingissä) toiminta näyttää olevan systemaattista provosointia, jolla pyritään yllyttämään maahanmuuttokriittiset rikoksen tielle(mikä tahansa kelpaa). Lukuisista kommarien provoiluyrityksistä huolimatta mamukriitikot näyttävät ilmaisevan mieltään suhteellisen rauhallisesti. Samalla valtamedia(lähinnä yle ja hs) odottaa kuola valuen sitä, että saisi isoin otsikoin kirjoittaa rasistien väkivallanteoista mielenilmauksissa mutta kun ei niin ei. Ja "oman puolen" rikokset vaietaan lähes kokonaan. Mahtaa anarkoja ja kyseisten paskamedioiden päätoimittajia lievästi vituttaa.

Pohjois-Korean Kim Jong Un lienee kateellinen Suomen valtamedialle, etenkin ylelle ja hs:lle.

Mä olen alkanut tässä viime aikoina ihan tosissani harkita liittymistä Suomen Sisun jäseneksi. Tuo tiistain A2-ilta ja nämä suvakkien riehumiset ovat se viimeinen pisara, jonka johdosta todennäköisesti liityn. En tosiaan jaa kaikkia heidän aivoituksiaan enkä ole ajatellut osallistuvani moneenkaan heidän tempaukseensa, mutta olisin enemmänkin sellainen kannatusjäsen. Vielä en ole liittynyt, mietin tässä että olisiko siitä mitään oikeaa haittaa ja juuri tällä hetkellä näyttää siltä, että ei olisi. Joten aika vahvasti liittymisen kannalla juuri nyt olen, mutta mietin vielä ensi viikkoon.
 

Edustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, CFC, Bayern, BVB
Vielä en ole liittynyt, mietin tässä että olisiko siitä mitään oikeaa haittaa ja juuri tällä hetkellä näyttää siltä, että ei olisi.

Jos tilanne mamutuksen suhteen menisi niin pahaksi Suomessa, että syttyisi sisällissota tai sen kaltainen tilanne, niin silloin tuollaisista kansallismielisistä yhteyksistä saattaisi olla haittaa. Onneksi tuohon on sentään vielä matkaa.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos tilanne mamutuksen suhteen menisi niin pahaksi Suomessa, että syttyisi sisällissota tai sen kaltainen tilanne, niin silloin tuollaisista kansallismielisistä yhteyksistä saattaisi olla haittaa. Onneksi tuohon on sentään vielä matkaa.

Mietin siis lähinnä sitä, että jos se paljastuisi esim. työnantajalle? En usko että siitä tällä hetkellä olisi mitään haittaa mutta sitten tulevaisuudessa jos ja kun työpaikka vaihtuu ja työpaikkaa hakiessa asia tulisi ilmi? Toisekseen en haluaisi olla minkään ryhmän sellainen jäsen, joka ei sitten syystä tai toisesta viitsi lähteä esim. mielenosoitukseen asian puolesta kun ajattelisi että sillä olisi vaikutusta tulevaisuudessa. Kyllä mun mielestä pitää olla valmis seisomaan asiansa puolesta pystypäin ja ilman naamiota tai sitten ei ollenkaan. Takkutukilla ja vihervassareilla ja muilla pelkureilla sitten asia erikseen,
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Jos tilanne mamutuksen suhteen menisi niin pahaksi Suomessa, että syttyisi sisällissota tai sen kaltainen tilanne, niin silloin tuollaisista kansallismielisistä yhteyksistä saattaisi olla haittaa. Onneksi tuohon on sentään vielä matkaa.
Mitä tuolla tarkoitat että kansallismielisyydestä olisi haittaa jos syntyisi sisällissota. Siinä tapauksessahan jokaisen pitäisi valita puolensa ja jos niin et tee niin silloin olet automaattisesti hävinneiden puolella. Luuletko oikeasti että jos sisällissota alkaisi niin enemmistö Suomalaisista olisi noiden vihervassari anarkistien puolella? Enpä usko kyllä suurin osa Suomalaisista käsittääkseni edelleen rakastaa kotimaataan ja puolustaisi Suomea ennemmin kuin haluaisi Suomeen anarkistisen vihervasemmistoisen yhteiskunnan. Enkä kyllä usko että jos niin onnettomasti kävisi että Suomi jakautuisi kahtia ja sisällissota alkaisi että tuolla ääri oikeistolla olisi kovinkaan suurta roolia tässä Suomea puolustavassa ryhmittymässä.
 
Suosikkijoukkue
Kalpa
Ei tuolla uutisella ole oikeastaan mitään arvoa talouden kannalta. Kun matulle annetaan kielteinen päätös, niin se pitäisi saada sitten vielä jollain ilveellä maasta ulos. Muuten se rasittaa talouttamme ihan samoin kuin tänne jäävä työtön matu.

Luitko kunnolla tuon uutisen? Minusta tuo kuullostaa siltä kun EU alkaisi viimein olemaan tosissaan asian kanssa. No enemmän selviää sitten kun tulee julkiseksi, jos nyt sopimukseen pääsevät.

Keppinä EU aikoo uhata lopettaa taloudellisen tuen, kauppasopimukset ja viisumijärjestelyt niiden maiden kanssa, jotka eivät suostu ottamaan takaisin talouspakolaisiaan. Näistä maista Times mainitsee mm. Nigerin ja Eritrean.

Lisäksi suunnitelma sisältää kehotuksen EU-maille ottaa turvasäilöön tuhansia kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita pakolaisia, jotta he eivät ehdi kadota viranomaisilta karkotusta odottaessaan
.
 
Suosikkijoukkue
Kalpa
Olen posititiivisesti yllättynyt, että juuri Svenska Yle oli ensimmäinen joka uskalsi nostaa kissan pöydälle. Johan tässä on kuukauden päivät odotettu, milloin joku valtamedia osasi yhdistää Belgian ja Suomen tilanteen. Mikään uusi selitys tuo ei tietysti ole, koska Belgia teki omat johtopäätöksensä jo 4.9. (jäädyttivät irakilaisten turvapaikkaprosessin). Suomella meni saman päätöksen tekemiseen lähes kuukausi pidempään. Voisi todeta, että Belgian maahanmuuttovirasto vei tässä Suomen vastaavaa aivan 100-0.

Kyllä Yle aina välillä kertoo toistakin näkökulmaa maahanmuuttoon, mutta tahtovat jäädä pimentoon näiden A2-iltojen ja muiden viedessä huomion. Belgiassa ei varmaan ollut kesällä #unelmaa niin oli helppo katkaista väärinkäytökset heti alkuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös