Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  • 3 289 468
  • 28 700
Tässä on nyt ihan livekuvaa noiden irakilaisten ruokaprotestista. Miten ne kehtaavat tulla tänne "sotaa turvaan" ja valittaa ilmaisesta ruuasta? Aivan uskomatonta porukkaa!

This no good food. For dog ... and women. - YouTube

"For dog...and women"

Pakko myöntää, että repesin. Naiset ja koirat yhteiskunnassa samalla tasolla. Niille voi sentään syöttää kaikki omasta mielestään syömäkelvottomat paskat. Tämä on kai sitä monikulttuurisuutta sitten.

edit: Kun kuuntelin uudestaan, niin ei tuo jamppa ihan noin tainnut sanoa mitä videon otsikossa kirjoitettiin. Eli vedän sanani takaisin.
 

Murskaaja

Jäsen
Normaalisti välttelen kirjoittamasta tähän ketjuun, mutta nuo jossain uutisessa olleet puheet "jostain yksittäisestä seksuaalisesta häirinnästä" saivat vereni kiehahtamaan. Aivan sama, miten medioissa vähätellään maahanmuuton ongelmia, mutta jumalauta seksuaalinen ahdistelu, eli kaduilla huutelu, perseestä puristelu ja toisen oman tilan kunnioittamatta jättäminen ovat asioita, jota pidän yksinkertaisesti niin kuvottavina, että tuollainen ongelmien lakaiseminen maton alle lievästi sanottuna harmittaa.

Eräskin naispuolinen ystäväni hiljattain sanoi, miten ennen poissaolollaan loistanut perään huutelu ja muu haista paska -meininki on viime aikoina lisääntynyt. Ja nimenomaan eläväisempien kulttuurien edustajien puolelta.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mua myös hiukan rassais, jos mulle syötettäis sapuskaa, jota mun elimistö ei kelpuuta ja vielä olis pakko maksaakin siitä.

Kerrotkos, että mitä ne siitä maksaa? Kun tosiasiahan nyt vaan on se, että ne saa sen ruoan täysin vastikkeetta.

Koko tilanne on hoidettavissa, eikä aiheuta lopulta sen suuremman luokan ongelmaa, tietyn poliittisen suunnan agiteeraajat vaan fiksuna usuttavat kahta paljasperseistä kansanryhmää toisiaan vastaan, jotta myyräntyötään kansaa vastaan voivat rauhassa jatkaa, ei siinä sen kummempia takana ole.

Oletko ensimmäinen nimimerkki tällä palstalla, joka kertoisi että miten tilanne on hoidettavissa ja vieläpä ilman suurta ongelmaa? Vai lätisetkö sinäkin vain ajankuluksesi noita iänikuisia väitteitä, joita kukaan ei sitten kuitenkaan viitsi sanallakaan perustella.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Ei hän tuossa videolla sano, että tämä olisi koirille ja naisille. Nyt vähän sitä jalkaa taas kaasulta.

Mikä kuvottaa ketäkin. Kysele huvikses ihan suomalaiselta laktoosi - intolerantikolta, tuleeks pöljä olo, jos maitopohjaista safkaa vetelee.

This no good food. For dog ... and women. - YouTube

Kerro nyt mulle mitä vitun maitopohjaista sä tossa näet? Vai tehdäänkö perinteiset ja luikitaan pakoon kun on ensiksi ehtinyt itsensä nolata?
 
Viimeksi muokattu:

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Et ymmärtänyt. Siellä mistä tulevat maitopohjaiset ruoat ei ole pop ja siksipä saavat siitä pakkinsa sekaisin. Mua myös hiukan rassais, jos mulle syötettäis sapuskaa, jota mun elimistö ei kelpuuta ja vielä olis pakko maksaakin siitä. Voinee varmaan koko "sopan" kuitata kielimuurin ja toisen kulttuurin ymmärtämättömyyden piikkiin. Tulee varmaan vielä monta muutakin asiaa eteen, jossa persu ruvella jaksaa olla ymmärtämättä, mistä kaikessa on lopultakaan kyse.

Vaikka mikäs tossa, rupee suomalainen tekstiiliteollisuus kukoistamaan, kun karjalalippikset ostaa lakanoita, kun ennen muinoin kapioita kirstuun. Kärkihankkeita tämä. Seuraavaksi sitten piikkilanka teollisuus ryöpsähtää tähtitieteelliseen kannatukseen, kun ahkerat persut kiepittää lankaa suomen ympäri. Lopulta siis impivaara pelastuu kaikesta huolimatta niiden pakolaisten ansiosta, tai sitten sen vaikutus oli sama kun pakkasella housuun kuseminen.

Jokaisessa joukossa on väistämättä se ns. "huonompi" aines, joka ongelmia aiheuttaa ja niin on näissäkin tulijoissa. Iljettävää on sen sijaan lynkkausmieliala, jota täälläkin levitellään koskemaan kaikkia maahan tulijoita. On se kyllä helvetin typerääkin. Venäläistäjillehän tästä on tullut oikein agenda, ihan kuin valmistelisivat suomen palautumista äiti venäjän helmoihin, mikä on sitten silkkaa komediaa, kun täälläkin jotkut nikit ilmeentyvät ajatukseen: ajattele kuin putin, mutta haaveile natosta.

Koko tilanne on hoidettavissa, eikä aiheuta lopulta sen suuremman luokan ongelmaa, tietyn poliittisen suunnan agiteeraajat vaan fiksuna usuttavat kahta paljasperseistä kansanryhmää toisiaan vastaan, jotta myyräntyötään kansaa vastaan voivat rauhassa jatkaa, ei siinä sen kummempia takana ole.
Ymmärrän kyllä jos ei maito passaa pakille ja ei liene vaikea jättää tätä pois ruokavaliosta. Tuskinpa kaikki ruoka kuitenkaan maitopohjaista on ja uutisissahan puhuttiin esim. riisistä ja kastikkeista. Tottakai siitä pitää mieltä lähteä osoittamaan, kun tuli kerran pari vääränlaista ruokaa. Ylipäätään en näe hirveän fiksuna lähteä ulkomailla paikallisen poliisilaitoksen eteen huutelemaan, että paikallinen ruoka on koiranruokaa. Varsinkin kun tämä maa vielä yrittää parhaansa mukaan sinua auttaa ja ylöspidon kustantaa. Itsekkin varmaan kulttuurimiehenä sen ymmärrät, että tämä ei hirveän kohteliasta ole. Kyllä ymmärtämisellekkin nyt jotkin rajat voi herranjumala asettaa. Ja tietääkseni ruoan taso ei ollut ainoa asia mistä mieltä osoitettiin.

Ja tuohon lynkkaysmielialaan viitaten kirjoitin jo aiemmin, että Euroopassa on aika helvetin huonossakin oloissa eläviä pakolaisia joilla ei välttämättä kattoa edes pään päällä ole. Saati sitten ruokaa kanneta suun eteen. Minun sympatiat ovat kyllä näiden oikeiden hädänalaisten takana. Näillä poliisilaitoksella riekkujilla ei ole mitään hätää tällä hetkellä täällä meidän lintukodossa.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei kritisointioikeuteen vaadita edes kunnallisverojen maksamista. Riittää ihan hyvin sekin, että on Suomessa asuva suomalainen. Huomauttaisin vielä, että valtio on käsite, jonka eräs ensisijaisista funktioista on taata kansalaistensa turvallisuus ja hyvinvointi. Nämä punaviher- ja woodoo-unelmat ovat vasta kaukana kärjestä ja lisäksi pienten vähemmistöjen masinoimia. Itse pidän niitä jopa ristiriitaisina valtion ensisijaisiin funktioihin nähden.

Nyt täytyy toki ottaa huomioon, että nuo punavihervoodoounelmaiset haluavat toki lakkauttaa myös valtiot. Katsos kun valtioiden rajat on silleen ikävästi ihmisten tekemiä eikä perustu juuri mihinkään ja me kaikki ollaan yhtä suurta perhettä.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Yahoo Newsissa suomalaisen kirjoittama juttu Suomen turvapaikkatilanteesta:

Finland suddenly a top choice for Iraqi asylum-seekers - Yahoo News

Sieltä kun käy kommentteja lukemassa (yli 400), niin ei kauheasti ymmärrystä heru tälle siirtolaisilmiölle.

Tässä kun ne "paremmat" suomalaiset on haukkuneet viime viikkoina kovaan ääneen toisia suomalaisia rasisteiksi ja yhtä kovalla äänellä kyselleet, että mitä ne muutkin meistä ulkomailla ajattelee, niin noita kommentteja lukiessa tuli kyllä erittäin hyvä mieli. Suomen puolella siellä ollaan ja kommentit ovat ihan yhtä "rasistisia" tuollakin. Ihmetellään lähinnä että miksi Suomi päästää noita maahan ollenkaan ja neuvovat että lopettakaa moinen invaasion edistämistoiminta välittömästi ettei käy pahemmin. Samoin monet ovat siellä sitä mieltä, että kyllä talvi hoitaa osansa ja ihmettelevät että miten matut kehtaavat valittaa ilmaisesta ylöspidosta ja ihmettelvät myös sitä, että miten on mahdollista että kaikki irakilaiset väittävät olevansa lääkäreitä, asianajajia tai koneinsinöörejä.

Eli Suomen puolella ollaan tuon perusteella muuallakin maailmassa, puunhalaajat voivat rauhoittua.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja tietääkseni ruoan taso ei ollut ainoa asia mistä mieltä osoitettiin.

Jep, jo moneen kertaan linkattujen uutisten mukaan valitukset koskivat ruokaa, majoitustiloja ja terveydenhoitoa. Jotka siis nuo kaikki saavat ilmaiseksi ja vastikkeetta.

Joku voisi nyt kyllä tehdä tutkivaa journalismia ja käydä kyselemässä noilta matuilta, että millaiseen paikkaan ne kuvittelivat tulevansa? Mitä niille on mahdollisesti luvattu ja kuka on luvannut? Millaisten ilmaisten lihapatojen äärellä tai ilmaisissa kämpissä tai terveydenhuollon piirissä he kuvittelevat suomalaisten elävän? Ja kuvittelevatko he, että heitä pitäisi kohdella jotenkin paremmin kuin meitä suomalaisia?
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Niin onhan se paskaa ajaa "pakolaisille" sitä Valion maitoa ruoaksi. Ihminen on ainoa nisäkäs, joka juo/syö maitoa imetyksen jälkeen, koska business. Itsehän en tuollaista paskaa syö, Vielä eivät luut ole menneet poikki ja tuskin menevät. Nyt kannattaisi Valion laittaa mahdollisimman paljon maitoa noiden apinoiden ruoaksi. Pierettää ihan vitusti. Keep up the good work ja business ennen kaikkea.

Myös peruna on hyvää tsettiä, koska somalinaiset lihovat ihan perkeleesti, kun syövät noita mättöjä. Kuolevat myös nuorempina. Myös kaapujen ompelimot hyötyvät, kun on tehtävä isompia kaapuja puolen vuoden välein.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mitähän tuo kaveri oikein valittaa. Tuollaista paskaahan ne rahtarit tuppaa kuonoonsa pitkin Suomea. Olisi tyytyväinen, ettei saanut "lihapullia"...
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät

Jeffrey

Jäsen
Eikös toi ole riisiä mitä se esittelee nuille kameroille? Käsittääkseni riisi tuppaa olemaan tuollaista... Ymmärrän kyllä sen, että maito saa joiden mahan sekaisin, mutta ei kait ny helvetti riisi ole sentään tuntematon asia nuille?

Jos sä olet irakilainen, ja sulla on heittää 15 000 euroa päästäksesi matkalle, niin tuskinpa olet tottunut riisiä syömään.


EDIT: Jaa, eipä se vissiin ollutkaan riisiä vaan kyseessä ainakin maikkarin mukaan oli ohramannavelliä (mitä vittua se on?)...
Oulun mielenilmaus: Mannavelli ja majoitusolot kiristivät tunteita - Kotimaa - Uutiset - MTV.fi

Se on sitä vähän parempaa kaurapuuroa... Söisin minäkin, jos ei tarttisi opiskelijabudjetilla operoida.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Suomessa majaileva järjestäytynyt rikollisuus on haistanut tässä bisneksen, kuten toki arvata saattaa.

Epäiltynä organisoituja ryhmiä - KRP tutkii useita törkeitä laittoman maahantulon järjestämisiä (MTV.fi)

Huolestuttavaa on kuitenkin tämä lainaus tuolta:

"KRP tekee laittoman maahantulon torjunnassa yhteistyötä Suojelupoliisin, paikallispoliisin ja Rajavartiolaitoksen kanssa. Pakolais- ja turvapaikkatilanne on johtanut siihen, että myös KRP:ssä voimavaroja on jouduttu suuntaamaan järjestäytyneen rikollisuuden ja muun rikollisuuden torjunnasta laittoman maahanmuuton torjuntaan."

Poliisien resurssit loppuu kesken, kun joutuvat noita partalapsia kaitsemaan ja vahtimaan. Suomessa jo valmiiksi asuvat rikolliset kiittävät, ja aivan varmasti myös Baltian maista iskuja tekevät rikolliset. Nyt on helppoa massia tarjolla joten nuo iskut tulevat lisääntymään samoin kuin muu rikollisuus myöskin.

Tuskin sisäministerimme Orpo kuitenkaan resursseja poliiseille lisää lupaa? Edes väliaikaisesti?
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei. Dokasin palkkarahojani, jotka on nettomaksajien selkänahasta revitty ja minulle suojatyöstä maksettu. Nykyisen hallituksen tahtotila vain tuntuu valitettavasti olevan sellainen, että jatkossa tuottamattomasta työstä ei makseta sellaisia palkkoja, joilla on varaa reissata ulkomaille urheilua katsomaan. Toivottavasti ammattiyhdistysliike saa ainakin viivytettyä noiden toiveiden toteutumista.
Jos sä liksarahoillas dokaat, niin dokaa mun puolesta vaikka koko loma aamusta iltaan. Mut onhan se nyt perseestä jos rajalla huudetaan asylumia, pummataan käsi ojossa fyrkkaa ja kunhan fyrkkaa tulee niin eikun kaljaa koneeseen.

Jos liksa taas ei riitä ulkomaille niin voi voi, mutta jokainenhan on täällä osansa valinnut. Hallituksen tahtotila taas on aivan oikea, kaikenlainen jonninjoutava verovaroilla puuhastelu tulisi lopettaa.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Eli et tiedä mistä puhut (etkä viestihistoriastasi päätellen hallitse edes suomen kielen kirjoittamista), mutta piti silti tulla jotain sanomaan.
Älä viitsi nyyhkyttää. Viestihistoriastasi päätellen et hallitse edes lääkkeitäsi, mutta silti pitää tulla jotain sanomaan.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Älä viitsi nyyhkyttää. Viestihistoriastasi päätellen et hallitse edes lääkkeitäsi, mutta silti pitää tulla jotain sanomaan.
Trollin syöttämisen esto lienee vaikeaa? Tämän kirjoittajan viesteihin vastaaminen on ajanhukkaa.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Ehkä puolet maailman asukkaista, ainakin yli 3 miljardia ihmistä syö päivittäin riisiä (ja suuri osa vain riisiä). Tottahan siitä turvapaikanhakijalle tulee rasistisen syrjitty olo, etenkin kun tämän toimittajalle esittelemä riisiannos on varmastikin vähintään tuplat keskimääräiseen verrattuna.
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pitäisikö ruokahuolto ulkoistaa jollekin paikalliselle kebab-yrittäjälle?
Onkohan porukassa muutama politrukki organisoimassa mielenilmauksia?
En olisi kovin huolissaan, jos turvapaikanhakijoissa on jo niin sopeutunutta väkeä, että tietävät alkoholin olevan paikallinen ratkaisu murheisiin.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös