Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana hammer lynx, 02.08.2015 klo 02.54.

 1. Kisapuisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Entäs kun sen kaverin kotimaa ei haluakaan ottaa sitä vastaan? Mitäs sitten tehdään? Ja mitäs sitten tehdään, kun näitä tapauksia tulee satoja, jopa tuhansia?
   
 2. Kisapuisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Eli käytännössä opettaa heille ihan käytännön esimerkein, että naisten alistaminen on ihan ok Suomessakin? Sillä sitähän tuo toiminta on.
   
 3. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Itse en ymmärrä tätä politiikkaa, että ihmisten annetaan vain virrata, eikä asialle saada tehtyä yhtään mitään. EU:n surkimuksilta nyt kukaan voi mitään edes odottaa, mutta yksittäisiltä valtioilta, joihin tämä ongelma on iskenyt kovimmin, olisin odottanut jotain muutakin kuin ihmisten junaan lastaamista matkan jatkumiseksi. Vielä kun suurin osa Eurooppalaisista on suvakkeja, jotka eivät edes näe ongelmaa saati yritä korjata sitä, niin saa nähdä kuinka kauan tämänkin lopulta annetaan jatkua.

  Oma mielipide asiaan on, että rajat kiinni. Apua tarvitsevien maiden pakolaisleireiltä haetaan oikeasti eniten apua tarvitsevia, kuten lapsiperheitä ja he saavat turvallisen kyydin Eurooppaan. Tällaisista ihmisistä on myös todennäköisemmin hyötyä auttajavaltiolle tulevaisuudessa. Win-win tilanne siis kaikille paitsi onnenonkijoille.
   
 4. kristian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK - Muita ei oo
  Aika turha tätä
  Lainaus:
  Mokukoneisto ja Juha Sipilä munasivat itsensä totaalisesti. Tätä on turha selitellä. Parempi kuin jatkaa sensuurilinjalla, kuten tähänkin saakka.

  Hauskaa, että kun tuolta otettiin randomilla joku partalapsi haastatteluun, niin silläkin kaverilla on vaikka mitä väkivaltamatskua ja Allahu Akbaria FB:ssään. Linnassakin ollaan istuttu. Kaverit retostelivat FB:ssä suomaiaisille tyyliin "Mina otan verosi ja panen naisesi" tms.

  Jokainen, joka on nähnyt noita tulijoita, tajuaa että tuo oli erittäin keskivertotapaus Suomeen tulevista "hädänalaisista lapsista". YLE ja HS ovat laittaneet kaiken tehon propagandakoneistoonsa, mutta homma on mennyt vahingossa yli. Eivät suomalaisetkaan ihan niin typeriä ole, että tällainen Pohjoiskoreamainen saasta sentään menisi läpi.
   
 5. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ihanko todella uskot pätkän näytetyn oikeasti uutisissa? Sitä vain menee kaikkeen helppoon, kun höyryää eikä mieti miten asia oikeasti on.

  Voin kertoa, että media ei todellakaan uutisoinut tuollaista.
   
 6. Kisapuisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Natsidokumentteja jokusen katsoneena ja varsinkin vielä hengissä olleita silloisia aatteen kannattajia kun on haastateltu, niin mieleen on jäänyt kuinka kaikki sanovat että ei siinä aatteessa silloin tuntunut olevan mitään väärää. Muut taas ajattelevat, että miten niin ei ollut, kuinka sekaisin te oikein olitte? Todennäköisesti historia toistaa itseään samantyylisesti tässä asiassa, ja vieläpä niin että molempien ideologioiden jälkeen maa on raunioina.
   
 7. kristian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK - Muita ei oo
  Lainaus:
  Aha. Ilmeisesti asut itse Pohjois-Koreassa ja tiedät nämä kaikki uutiset valheellisiksi? ;D Ja vaikka nämä olisivatkin nettipiloja, niin suomalainen maahanmuuttopropaganda on yhtä absurdia. Ja se ei ikävä kyllä ole pilaa.

  Kaikkien aikojen parodia? Pohjois-Korea MM-finaalissa! - katso video | Jalkapallon MM 2014 | Iltalehti.fi
  Pohjois-Koreassa uutisoitiin maajoukkueen voitokkaasta MM-urakasta – katso video! « SuomiFutis
  Video: Pohjois-Korea voitti Brasilian MM-kisat? - Puoliaika.com
  Pohjois-Korean televisio hehkuttaa MM-voittoa? | Stara
   
 8. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Lainaus:
  Sitten saattaa lähteä whitetrash-rouvalta pää irti IKEA-shoppailun yhteydessä ja muuta vastaavaa, allahu akbar-huutojen saattelemana. Sitten saamme lukea, että tällä ei ole mitään tekemistä islamin kanssa ja oikea syyllinen on USA:n riistokapitalismi.
   
 9. Kisapuisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Äläs nyt, niille kaikille kuulemma löytyisi asunto/asuntolapaikka, jos vain itse viitsisivät johonkin niistä mennä. Tämän olen oppinut tältä palstalta. Mitä Sipilän tekoon tulee, niin onhan se hieno ja arvostettava asia, että joku viitsii noin tehdä, mutta jos minä olisin naapuri niin en välttämättä olisi samaa mieltä. Ja tosiaan ei suomalaisten hätä näitä auttajia paljon liikuta, mutta se johtuu tästä joukkopsykoosista mihin ihmiset on lietsottu.
   
 10. Jaksaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, NHL
  Lainaus:
  Jaa, muistan kyllä uutiset kun ottelu päättyi Brasilialle 2-1, että Pohjois-Korean media uutisoi Pohjois-Korean voittaneen 0-1, mitäköhän sinä selität?
   
 11. Kisapuisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Noin tulee käymään niiden kanssa joiden kotimaa saataisiin jollain ilveellä nämä sotalapset ottamaan takaisin mutta jotka eivät halua lähteä. Ja silloinkin syyllinen on USA:n lisäksi suomalaiset rasistit. Mutta kysymys kuuluu, että mitä niille pitäisi tehdä joita kotimaakaan ei halua ottaa takaisin, niitä nimittäin tulee aivan varmasti sankoin joukoin olemaan.
   
 12. kristian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK - Muita ei oo
 13. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Joo, vitun vässykkäjuutalaiset lähtivät elintasopakolaisiksi sen sijaan että olisivat jääneet tappamaan natseja. Jos vaan olisi silloin tajuttu laittaa rajat kiinni niin olisi muu maailma säästynyt sionistien raiskaukselta ja terrorilta.

  Lainaus:
  Expressistä en tiedä, mutta ISIS jos joku ainakin tunnetaan luotettavasta, puolueettomasta ja totuudenmukaisesta uutisoinnistaan etenkin terrorismin ja uskonasioiden osalta.
   
 14. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  En tiedä kuinka paljon alumiinifoliota pitää kiertää päänympärille että Mv-lehti kelpaa paremmaksi uutislähteeksi kuin muu suomalainen media. Kannattaa vähän seurailla mikä on Mv-lehden uutisten agenda ja miten sattumalta se on täysin sama kuin ammattimaisten Venäjän trollien. Venäjällä nauraisivat partaansa jos sellaiset siellä olisivat muodissa. Jengi tuo mieleen psychodadin legendaariset touhut WTC-ketjussa.

  Mutta ei siinä mitään, muistakaa ostaa patruunoita nyt kun niitä vielä saa ennenkuin mokuttajat kieltävät ne kantasuomalaisilta. Sellaista suunnitellaan juuri nyt hallituksen toimesta.
   
 15. Kisapuisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Nyt täytyy kyllä sanoa, että vaikka luin muutamaankin otteeseen tuon tekstisi, niin en tajunnut että miten se liittyi lainaamaasi tekstiin. Tai yhtään mihinkään muuhunkaan. Jos yrität verrata noita somaleja ja irakilaisia ja syyrialaisia toisen maailmansodan juutalaisvainoihin, niin vertaus on epäonnistunut aika totaalisesti. Katsoo sitä sitten miltä kantilta tahansa.
   
 16. Kisapuisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ainakin se on rehellisesti sitä mitä on. Muut suomalaiset mediat taas väittävät olevansa puolueettomia, vaikka kaikki itsenäiseen ajatteluun kykenevät näkee mikä niiden agenda on. Uusi agenda tulee aina tietyin väliajoin, mutta tämä mamu-agenda on kyllä lyönyt kaikki aiemmat laudalta ihan ylivoimaisesti. Ylen pitäisi vielä olla erityisen puolueeton, kun se verorahoilla pyörii, mutta sama sensuuri se on sielläkin kuin muuallakin.
   
 17. sakic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Luotettava tai ei, ISISin väitteisiin tuhansista kannattaa suhtautua erittäin kriittisesti. Varmasti ISIS on saanut idioottejaan Eurooppaan pakolaisten seassa, mutta tuhennet luultavasti (ja toivottavasti) on äärimmäistä liioittelua. Onneksi Suomi on Euroopan mittakaavassa niin pieni junttila, että jos ja kun terroristi-iskuja tulee, ne kohdistuvat muualle.

  Tästä huolimatta kyllä nyt tarvittaisiin päättäjiltä jotain reagointia vallitsevaan tilanteeseen. Miljoonat ihmiset ovat äänestäneet heitä tekemään vaikeita päätöksiä tarvittaessa, mutta mitä tapahtuu? Ei mitään.
   
 18. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Lainaus:
  Laadukkain ja tervepäisin julkaisi, miksi? Koska se antaa yksitoikkoisen negatiivisen kuvan turvapaikanhakijoista ja se käy hyvin yhteen sen oman päänsisäisen todellisuuden kanssa? Mv-lehtihän on ihan puhdasta paskapropagandaa ja vihanlietsontaa, jota katsoessa tulee välittömästi pää kipeäksi. Ja sitä lukevat täällä vielä postailevat valtamedian lähdekritiikin puutteesta...

  Minäkin olen sitä mieltä, että suomalainen journalismi elää melkoista elähtymisvaihetta digitalisaatiohaasteen musertamana, mutta ei se sitä tarkoita, että joku vielä paskemmin tuotettu ja täysin värikynällä vedetty uutismedian irvikuva olisi siihen mikään upgrade.

  Lainaus:
  Tämäkin on minun mielestäni roskaväite. Tai sitten minun visvapaskakulttuurimarxilainen kuplani (humanististen tieteiden porukka, ennen kaikkia historioitsijat ja aatehistorioitsijat) on poikkeuksellinen ja kaikki muut ovat vammaisia. Kyllä meidän kahvipöytäkeskusteluissa 2010-luvun pakolaisaallon tuomat suuret ongelmat ja vaikea kontrolloitavuus ovat jatkuvasti keskustelussa.

  Tulevaisuuden näkymiä ei helpota se, että varmasti pitkälti laman ja päällä olevan rakennemuutoksen stressaamana ihmiset suhtautuvat asiaan täysin tunnepohjalta paitsi luoden vallihautaa valtaväestön ja pakolaisten välille, myös lietsoen konfliktia valtaväestön eri ryhmien kesken. Tämä on aidosti paskamainen tilanne, varsinkin kun järkipuheella ei ole minkään valtakunnan merkitystä.

  Lainaus:
  On se hyvä, että täällä on näitä pakolaisleirejä kiertäneitä ihmisiä, joilla on tarkka kuva "keskivertotulijasta". Pistetään propagandatoimistot ahtaalle!
   
 19. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Ei se vaan mene noin, vaikka kuinka monta kertaa samaa jauhat. Jos väkimäärä Afrikassa kaksinkertaistuu 50 vuoden sisällä, vauraus ei tuon BKT:n mukana nouse kuin rikkaimmilla ja keskiluokalla. Köyhät senkuin köyhtyvät ja heidän määränsä moninkertaistuu, mutta se keskiluokka joka suhteessa vaurastuu eniten, ei kasva juuri lainkaan määrällisesti.
  Tästä taas seuraa entistä enemmän levottomuuksia, tyytymättömyyttä, sotimista ja pakolaisongelma senkuin suurenee.
   
 20. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ruoantuotanto ja ilmastonmuutoksen mahdolliset seuraukset tulevat olemaan haaste Afrikalle etenkin väestönkasvun myötä. Väestönpaine tullee osaltaan purkautumaan Eurooppaan.
   
 21. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Mv-lehden kritisoiminen on sinulle jotenkin uusi juttu? Se alkoi ko. median perustamisen aikoihin ja on jatkunut siitä asti. Sen näennäispoliittinen agenda on kopioitu maailmalta (esim. National Report) ja suunnattu tyhmille, kritiikittömille ihmisille näin ilkeästi sanottuna.

  Asiasta lisää esim.
  Valheenpaljastaja: Uutista on helppo matkia | Kuningaskuluttaja | yle.fi

  Taustasankari on äärimmäisen luottamusta herättävä Barcelonan suomalainen Ilja Janitskin. Hänestä voi lukea esim. täältä:
  Mitä%
*&!vittua,
Ilja 
Janitskin? | image.fi
   
  Viimeksi muokattu: 07.09.2015 klo 01.52
 22. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Lainaus:
  Minkä takia BKT:n kasvun vaikutus toimisi Afrikassa eri tavalla kuin missään muualla maailmassa? Tuo ylläoleva kehityskulku on erittäin marxistinen tulkinta.
   
 23. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Nyt olet aika naiivi, selviö on ettei tuotannollisen työn työpaikat Suomessa pitkässä juoksussa kasva. Kasvua on palvelualoilla, mutta ongelma on että iso osa noista kustannetaan valtion ja kuntien kassasta eli veroista. Tuottavaan työhön eli valmistukseen yms. ei ole Suomessa syntynyt lisätyöpaikkoja yli 20 vuoteen, vaan ne ovat koko ajan vähentyneet.
   
 24. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Juuri tuo mainitsemani kehityskulku on jo ollut nähtävissä monissa Afrikan maissa. BKT nousee, mutta köyhyysrajan alapuolella oleva kansanosa kasvaa määrällisesti eniten.
   
 25. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Mitäköhän niin. Pakolaisista uskotaan kaikki paska mitä niistä sanotaan miettimättä onko se totta. Samoin Koreasta.