Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Diili ohjelmassa Trump oli huomattavasti karismaattisempi, en tiedä mitä on tapahtunut.
Ei tarvinnut esiintyä livenä. Luki läpät jostain promptilta ja kun luki väärin niin otettiin uudelleen. Ja jos alkoi kiukuttamaan niin vietiin takahuoneeseen lääkittäväksi.
 
Hyvin toimiva avanne on paljon parempi kuin huonosti toimiva peräsuoli - Ylen aamutohtori 11.3.2015
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvin on Trump saanut kavereitaan hyviin virkoihin, jotka puolustavat häntä.
Täysin totta. Tuoreimpana esimerkkinä nyt tämä Trumpin tuore nimitys Matthew Whitaker, jonka mietteitä pääsee kuulemaan seuraavalta taltiolta ihan omin korvin miehen omin sanoin: Listen: Trump's acting attorney general said the president can kill any investigation he wants (Linkki Mother Jonesin artikkeliin ja audioon, jossa Whitaker kertoo Trumpin olevan lain yläpuolella)

Mother Jones sanoi:
Whitaker was adopting a broad view of executive power, under which Trump, or any president, could at will order the closing of any investigation launched by the FBI or another federal agency. Trump could also demand the FBI initiate an investigation of anyone for any reason, including his political enemies. This is not a belief widely held throughout the legal community, with many experts asserting that a president can commit obstruction of justice if he acts with corrupt intent. (The first of the three articles of impeachment against President Richard Nixon included an obstruction-of-justice charge that was related to instructions Nixon gave the CIA to impede the FBI’s investigation of the Watergate break-in.)
Vuonna 2020 Trumpilla tulee olemaan lisäksi ns. incumbency-etu. Vallassaoleva ehdokas saa tilastojen mukaan jo lähteissä noin 5% edun.
Normaaliolosuhteissa ehkä noin, mutta tässä ollaan nyt aika kaukana normaalista presidenttiydestä. Edelleenkään ei ole varmaa onko Trump lopulta enää edes ehdolla seuraavissa vaaleissa. Muellerin raportti ja demokraattien kontrolloima edustajainhuone tuovat soppaan oman pikantin lisämausteensa.
Etholytics teki aivan huikeaa työtä näiden vaalien ennustamisessa !

Heidän senaatti-ennusteensa oli paikalleen oikein (!), ja jopa voitto-marginaalit käytännössä täysin oikein !
Vielä ei kuitenkaan kannata mennä nuolaisemaan. Sinema on siirtynyt Arizonassa niukkaan johtoasemaan ja Floridan tilanne on kutkuttavan tasainen.

Sinema takes slim lead in too-close-to-call Arizona Senate race (Politicon juttu)

How Bill Nelson could ultimately win the recount in Florida’s U.S. Senate race (Miami Heraldin juttu)
 
Viimeksi muokattu:

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
- ISIS lyöty yhdeksässä kuukaudessa, sen jälkeen kun Obama oli ensin antanut ISIS:n syntyä ja vallata ison osan Syyriaa ja Irakia, ja oli lopulta käynyt etana-vauhtista sotaa vuosikausia.

- Saudi-Arabia ja muut arabimaat saatu paremmin mukaan terrorismin estämiseen
Heh. Eiköhän ISIS:n lyöminen ollut ihan odotettavissa ennen pitkää, kun siihen lähdettiin jo Obaman aikana, vaikka Obaman hallinnon syy ISISin leviäminen osittain olikin. Luonnolinen jatkumo seuraavan presidentin kohdalla jatkaa vaarallisen terroristijärjestön lopullista tuhoamista.

Trumpin hallinto on antanut Jemenin humanitaarisen kriisin eskaloitua vain pahemmaksi, kun katsovat läpi sormien Saudi-Arabian ja sen liittouman moukarointia siviilejä kohtaan. En lukisi tällaista toimintaa mitenkää hyväksi saavutukseksi.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ManU
Robert De Niro: "Fuck Trump"

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Twitteristä poimittua:
Viime vuonna presidentin lääkäri antoi Trumpista loistavan lääkärintodistuksen. Trump ehdotti häntä veteraaniasioiden ministeriksi.
Viime vuonna verolakimies Beverly Hillsistä kirjoitti mielipidekirjoituksen, jossa hän puolusti Trumpin halua salata veroilmoituksensa. Trump nimitti hänet veroviraston johtoon.
Viime vuonna lakimies meni kaapelitelevisioon puolustamaan Trumpia Muellerin tutkimuksilta. Nyt hän on virkaatekevä oikeusministeri.

The best people.

Mutta ei voi väittää, etteikö Trumpin virkanimityksissä olisi läpinäkyvyyttä.
Yksi asia on ylitse yli muiden eli uskollisuus äskiä itseään kohtaan ja muulla ei ole väliä. Sama kaava kuin Saddamilla, Putinlla tai muulla isolla rikollispomolla.

'Näyttäisi tosiaan Sessionsin lähtölaskenta alkaneen jo kauan sitten. Joidenkin uutisten mukaan se alkoi melkein nimityksen jälkeen, mikä sekin kertoo paljon huonosti suunnitellusta valinnasta.
Sessons jääväsi itsensä Mullerin tutkinasta ja sillä sekunilla tiedettiin potkujen olevan tulossa. Itsensä jäävääminen oli petos DTt kohtaan.
Diili ohjelmassa Trump oli huomattavasti karismaattisempi, en tiedä mitä on tapahtunut.
Sen naama alkaa yksinkertaisesti olla kulunut. Kun sisältöä ei käytännössä ole, jos itsensä kehuminen ja valheet jätetään pois, niin pelkkä karisma ei riitä aikaansa pdempään. DTt on ollut nyt tv:n ykköskamaa 3 vai 4 vuotta? Poptähtien pitäisi uusiutua ja siihen käärmeöljykauppias ole kyennyt eikä tule kykenemään. Kun ei ole sisältöä, niin shown pitää uudistua...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
- ISIS lyöty yhdeksässä kuukaudessa, sen jälkeen kun Obama oli ensin antanut ISIS:n syntyä ja vallata ison osan Syyriaa ja Irakia, ja oli lopulta käynyt etana-vauhtista sotaa vuosikausia.

Älä nyt viitsi näyttää toteen täydellistä lähihistorian tuntemuksenpuutettasi.

ISIS syntysyyt valuu tonne terrorismin vastasen sodan aikoihin ja Bush W:n Irak valtaukseen. Obamalla ole ISIS syntymisen kanssa juurikaan tekemistä, mutta USA hallinnolla kyllä. Afganistaninkin tilanteesta voidaan nähdä, että USA osaa voittaa sotia, mutta ei osaa voittaa rauhaa.


- Saudi-Arabia ja muut arabimaat saatu paremmin mukaan terrorismin estämiseen
- Edellämainittujen myötä ISIS:n tekemien terrori-iskujen määrä laskenut radikaalisti Euroopassa ja USA:ssa.

Ei, ei ole, vaan esim Saudiarabia taistele Jemenissä ihan erillissotaa siviiliuhrista välittämättä.. eli synnyttää uutta katkeruutta ja terrorismia paraikaa. Saudit tukevat edelleen esim Hizbollahia ja muita terrorijärjestöjä ja ihan avoimesti. Suurimpana öljyntuottajana on vaan turvassa USA sanktioilta (Bin Ladenkin oli muuten Saudi)


JA sillä, että terrori iskut Euroopassa ovat vähentynet ei taas ole mitään tekemistä arabivaltioiden tuen vähenemisen kanssa, vaan EU:n ja USAn tiedustelupalveluiden tehostuneen toiminnan vuoksi... joka siis on tapahtunut ennen nykyistä presidenttiä.- NAFTA:n tilalle neuvoteltu USMCA kauppasopimuksille ennätysajassa. Jopa demokraatti kauppa-populistisin senaattori Sherrod Brown kehuu sitä. Vaikuttaa että sinun lukemasi vale-uutiset ovat ristiriidassa Sherrod Brownin näkemyksen kanssa.

Lue prkl ite ne tiivistelmät soppareista. Uudessa ei ole Mitään USA:ta hyödyttävää Uutta. Nothing. Eikä se Kanada USA välinen kauppa nyt mikään ongelma ole koskaan ollutkaan, Meksikon takia trumpilasiet halus NAFTA:sta eroon.
Paljon on tehty jo myös mm. Pariisin ilmastosopimuksen, Iranin, Israelin ja Venäjän suhteen. Ja tämä kaikki alle kahdessa vuodessa.


Kieltämättä… ja kaikessa kansainvälisen yhteistyön ja tavoitteiden huonontamiseksi. Varsinkin Suomen kaltaisten maiden aseman huonontamiseksi…


Näistä siis ei tartte edes kiistellä, jos vaan on lukutaitoinen… toki jos on ”uskossa” niin .. no…
 
Tulevaisuus on toivoa täynnä

-Share Ilves-

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Sessons jääväsi itsensä Mullerin tutkinasta ja sillä sekunilla tiedettiin potkujen olevan tulossa. Itsensä jäävääminen oli petos DTt kohtaan.
Tämä on kyllä täysin totta, mutta samalla erittäin arvostettava teko. Huolimatta siitä mitä mieltä on Sessionista, niin pakko arvostaa tuota, että jääväsi itsensä. Selkeä viesti Trumpille, että kukaan ei ole lain yläpuolella. Tästähän Trump tietenkin suuttui, koska putkinäköinen ihminen näkee vain itsensä ja ajaa omaa (ehkä myös läheisten) etua.

Nyt hyviin virkoihin on nostettu henkilöitä, joilla ei ole mitään komptenssia tehdä kyseisiä hommia. Tosin heidän tehtävä on ajaa vain Trumpin etua. Näillä henkilöillä oli mahdollisuudet marginaaliseen poliittisen uraan, mutta ei mihinkään sen suurempaan. Nyt pääsevät hyviin virkoihin pesemällä Trumpin selkää.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei, ei ole, vaan esim Saudiarabia taistele Jemenissä ihan erillissotaa siviiliuhrista välittämättä.. eli synnyttää uutta katkeruutta ja terrorismia paraikaa. Saudit tukevat edelleen esim Hizbollahia ja muita terrorijärjestöjä ja ihan avoimesti. Suurimpana öljyntuottajana on vaan turvassa USA sanktioilta (Bin Ladenkin oli muuten Saudi)
Hizbollahia tukee ja aseistaa nimenomaan Iran, joka on tuossa Jemenin sodassa Saudi-Arabian vetämän hallitusliittouman vastapuoli.

Tässä koko Lähi-idän kuviossa Trump on ennen kaikkea uhka, sillä hän ja hänen haukkakaartinsa lietsovat vastakkainasettelua Iranin kanssa. Sikäli mikäli tilanne vielä eskaloituu, jonkinlainen uusi proxy-konflikti tai jännitteen kiristyminen Israelin kanssa on mahdollinen. Trump on entisestään lisännyt vastakkainasettelua mm. siirtämällä lähetystön Jerusalemiin ja jättäytymällä Iranin ydinsulkusopimuksesta.

Sekin on merkittävää, että diktaattorit ja sellaisiksi halukkaat saavat paljon kannustimia esikuvaltaan Trumpilta. Yhdysvaltain presidentin täydellinen arvostelukyvyn puute lisää epävarmuutta ja horjuttaa kansainvälistä järjestelmä.

Minun mielestä noita talouslukujakin liioitellaan kautta linjan. Luultavasti käy vielä niin, että Trumpin väistyttyä rakenteelliset ongelmat velanottoineen kosahtavat seuraavan presidentin käsiin. Sitten päivitellään taas, että miten se talousmaestro silloin loikaan kasvua, vaikka todellisuudessa kasvu oli alun alkaenkin velkarahalla pönkitettyä ja vailla kestävää pohjaa.
 
"Nyt ei taloudellisia raameja laiteta estämään ihmisten ajattelua" - Antti Rinne

"North Korea will become a different kind of Rocket - an Economic one!" - Donald Trump

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Huolimatta siitä mitä mieltä on Sessionista, niin pakko arvostaa tuota, että jääväsi itsensä. Selkeä viesti Trumpille, että kukaan ei ole lain yläpuolella.
Vai oliko niin, että ei halunnut ottaa luotia läskin puolesta? Kai niillä on saktiot tästäkin asiasta.
Tässä koko Lähi-idän kuviossa Trump on ennen kaikkea uhka, sillä hän ja hänen haukkakaartinsa lietsovat vastakkainasettelua Iranin kanssa. Sikäli mikäli tilanne vielä eskaloituu, jonkinlainen uusi proxy-konflikti tai jännitteen kiristyminen Israelin kanssa on mahdollinen. Trump on entisestään lisännyt vastakkainasettelua mm. siirtämällä lähetystön Jerusalemiin ja jättäytymällä Iranin ydinsulkusopimuksesta.
Taisi olla CNN asiantuntija, joka väitti, että iran-saudit sodan syttyminen on enää päivänmäärää vailla. Kiitos DTt toiminnan. Ja proxyt siellä jo sotii, kun pyritään islamilaisen maailman johtoon...sitä hiukan ihmettelen, että saudit on noin innokkaita. Ne on kuiteski ontto valtio ja sitä kautta ei kovin vakaa.
 

Freedom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara
Valkoisen talon keinovalikoimaan lukeutuu jo tökeröt videoiden peukaloimiset, jolla "oikeutettiin" CNN:n toimittajan Jim Acostan menettämään akredointinsa Valkoiseen taloon. Kovin on samanlaiset keinot näköjään käytössä Valkoisessa talossa kuin Venäjän trollitehtaissa.

Helsingin Sanomat
Helsingin Sanomat otsikoi ja kirjoittaa:

'Valkoisen talon lehdistösihteeri levitti ilmeisesti peukaloitua videota, jossa CNN:n toimittaja näyttää läimäyttävän avustajaa – ”Olemme ylittäneet uuden rajan”'

'SANDERSIN myöhemmin levittämä video näyttää olevan peukaloitu. Kohtaa, jossa Acostan käsi osuu avustajan käsivarteen, on ilmeisesti nopeutettu, mikä saa sen näyttämään aktiiviselta läimäisyltä.'

Vasemmiston vasemman laidan Buzzfeed on kuitenkin itse asiassa vaivautunut nostamaan perseensä tuoliltaan, ja selvittänyt videon taustat:

'There’s no evidence that the video was deliberately sped up — but the change in format, from a high-quality video to a low-quality GIF, turns the question of whether it was “doctored” into a semantic debate…

“Fact is, Daily Wire put up a gif, I download a gif, zoomed in saved it again as an mt2 file – then converted it to an mp4,” Watson said over direct message. “Digitally it’s gonna look a tiny bit different after processing and zooming in, but I did not in any way deliberately ‘speed up’ or ‘distort’ the video. That’s just horse shit.”…'

https://hotair.com/archives/2018/11/08/buzzfeed-actually-not-clear-video-shared-white-house-doctored/

Turha odottaa Helsingin Sanomilta tai Washington Postiilta oikaisuja. Lukijoille jätetään virheellinen/puutteellinen mielikuva, kuten niin monen muunkin asian suhteen.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Normaaliolosuhteissa ehkä noin, mutta tässä ollaan nyt aika kaukana normaalista presidenttiydestä. Edelleenkään ei ole varmaa onko Trump lopulta enää edes ehdolla seuraavissa vaaleissa. Muellerin raportti ja demokraattien kontrolloima edustajainhuone tuovat soppaan oman pikantin lisämausteensa.

Vielä ei kuitenkaan kannata mennä nuolaisemaan. Sinema on siirtynyt Arizonassa niukkaan johtoasemaan ja Floridan tilanne on kutkuttavan tasainen.

Sinema takes slim lead in too-close-to-call Arizona Senate race (Politicon juttu)

How Bill Nelson could ultimately win the recount in Florida’s U.S. Senate race (Miami Heraldin juttu)
Osavaltioiden erilaiset äänestyskäytännöt ja -lait varsinkin postiäänien suhteen aiheuttavat sen että lopullisen tuloksen saamisen kanssa kestää vielä viikkoja. Nate Silver puhui twitterissä, että vaali-iltana tulos näytti olevan edustajainhuoneessa D+33 ja senaatissa R+3-4. Tällä hetkellä todennäköinen tulos on edustajainhuoneessa D+36-40 ja senaatissa R+1-3.

Tuo Floridan tilanne on tosiaan mielenkiintoinen ja saa nähdä millaista draamaa tuo tuottaa, kun siellä on vielä on tuhansia ehdollisia ääniä (provisional ballot) ja ulkomailta tulevia postiääniä laskematta osavaltion suurimmissa piirikunnissa, jotka ovat demokraattien vahvoja alueita. Senaatinvaalissa republikaanien ehdokas johtaa 15000 äänellä (0,18%) ja kuvernöörinvaalissa republikaanien ehdokas johtaa n. 37000 (0,42%) äänellä ja ero tulevat laskemaan vielä kun noita viimeisiä ääniä lasketaan. Floridan lain mukaan jos ero on alle 0,5% suoritetaan koneellinen uudelleenlaskenta ja jos ero on alle 0,25% suoritetaan manuaalinen uudelleenlaskenta. Eli hyvin suurella todennäköisyydellä molemmat "pääkisat" menevät uudelleenlaskentaan ja aika varmasti myös tapellaan oikeutta myöten.
 
- Kaiken maailman apinat kopioivat kansainvälistä hulluutta. Joukkueurheilu pitäisi kieltää, kommentoi tilannetta pelästynyt ohikulkija, joka ei tiennyt, mistä urheilutapahtumasta oli edes kyse.

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Saudit tukevat edelleen esim Hizbollahia ja muita terrorijärjestöjä ja ihan avoimesti.
Kun heitit nimimerkille @Freedom "Älä nyt viitsi näyttää toteen täydellistä lähihistorian tuntemuksenpuutettasi", kannattaisiko sinun tarkistaa perusfaktat? Saudi-Arabia on sunni-islamin keskus ja Hizbollah on shiia-islamistien terroristijärjestö, jota shiialainen Iran tukee. Riidat ulottuvat kauaksi historiaan.

Vasemmiston vasemman laidan Buzzfeed on kuitenkin itse asiassa vaivautunut nostamaan perseensä tuoliltaan, ja selvittänyt videon taustat:

'There’s no evidence that the video was deliberately sped up — but the change in format, from a high-quality video to a low-quality GIF, turns the question of whether it was “doctored” into a semantic debate…

Turha odottaa Helsingin Sanomilta tai Washington Postiilta oikaisuja. Lukijoille jätetään virheellinen/puutteellinen mielikuva, kuten niin monen muunkin asian suhteen.
Hain videota eilen CNN:n etusivulta, mutta en löytänyt. Mietin miksi. Nythän se kenties selvisi. Mutta Trumpin käyttäytyminen itse tilanteessa oli edelleen pöyristyttävää. Trump nostaa esiin arvoja, joita ei tulisi nostaa läntisen maailman ykkösen presidenttinä.

Tässä koko Lähi-idän kuviossa Trump on ennen kaikkea uhka, sillä hän ja hänen haukkakaartinsa lietsovat vastakkainasettelua Iranin kanssa. Sikäli mikäli tilanne vielä eskaloituu, jonkinlainen uusi proxy-konflikti tai jännitteen kiristyminen Israelin kanssa on mahdollinen. Trump on entisestään lisännyt vastakkainasettelua mm. siirtämällä lähetystön Jerusalemiin ja jättäytymällä Iranin ydinsulkusopimuksesta.
Trump on todella uhka. Hän on tehnyt virheitä oikeastaan kaikessa kansainvälisessä politiikassa, mihin on puuttunut. Mutta se ei tarkoita, että Trump olisi tehnyt vain virheitä.

Allekirjoitan mm. YLE:n esittämissä dokumenteissa Isis ja Syyria esitetyt väitteet Obaman vääristä toimista. Entinen USA:n puolustusministeri Obaman ajalta kertoi Isis-dokumentissa, että Obama halusi vain puhua ja puhua parin kymmenen hengen kokouksissa, mutta ei ollut valmis päättämään mitään. Saudien johtoon kuuluva henkilö kertoi Syyria-dokumentissa, että paljolta olisi säästytty, jos USA (Obama) olisi jättänyt puhumatta punaisesta viivasta, kun sellaista ei sitten oikeasti ollutkaan. Alueen valtiot ja terroristijärjestöt huomasivat nopeasti tyhjän puheen, ja reagoivat siihen aggressiivisesti.
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Helsingin Sanomat otsikoi ja kirjoittaa:

'Valkoisen talon lehdistösihteeri levitti ilmeisesti peukaloitua videota, jossa CNN:n toimittaja näyttää läimäyttävän avustajaa – ”Olemme ylittäneet uuden rajan”'

'SANDERSIN myöhemmin levittämä video näyttää olevan peukaloitu. Kohtaa, jossa Acostan käsi osuu avustajan käsivarteen, on ilmeisesti nopeutettu, mikä saa sen näyttämään aktiiviselta läimäisyltä.'

Vasemmiston vasemman laidan Buzzfeed on kuitenkin itse asiassa vaivautunut nostamaan perseensä tuoliltaan, ja selvittänyt videon taustat:

'There’s no evidence that the video was deliberately sped up — but the change in format, from a high-quality video to a low-quality GIF, turns the question of whether it was “doctored” into a semantic debate…

“Fact is, Daily Wire put up a gif, I download a gif, zoomed in saved it again as an mt2 file – then converted it to an mp4,” Watson said over direct message. “Digitally it’s gonna look a tiny bit different after processing and zooming in, but I did not in any way deliberately ‘speed up’ or ‘distort’ the video. That’s just horse shit.”…'

https://hotair.com/archives/2018/11/08/buzzfeed-actually-not-clear-video-shared-white-house-doctored/

Turha odottaa Helsingin Sanomilta tai Washington Postiilta oikaisuja. Lukijoille jätetään virheellinen/puutteellinen mielikuva, kuten niin monen muunkin asian suhteen.
Olisi erikoista jos Hesari tai Washingon post oikaisivat tietoaan joka pitää paikkaansa.
Peukalointia se on vaikka vaikka sitä (muka) vahingossa peukaloisikin.
 
”En ole koskaan väittänyt, että kaikki konservatiivit olisivat typeryksiä. Sen sijaan kaikki typerykset ovat konservatiiveja.” - John Stuart Mill

Freedom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara
Olisi erikoista jos Hesari tai Washingon post oikaisivat tietoaan joka pitää paikkaansa.
Peukalointia se on vaikka vaikka sitä (muka) vahingossa peukaloisikin.
‘Peukalointi’ tarkoittaa tässä manipulointia tietyssä tarkoituksessa.

Ei tapahtunut. Siis VALE.

Myöskään mitään nopeuttamista ei tapahtunut.

Taas VALE.

Tietenkään vale-uutiset eivät korjaa virheitään. Niiden päivittäinen propaganda perustuu paitsi vääristelyyn myös puoli-totuuksien kertomiseen, jolloin lukijoille jätetään tahallaan väärä mielikuva.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
People's Front of Judea
Kyllä Freedomille saa taas nauraa. Miten kukaan voi uskoa kaiken mitä fox/valkoinen talo(tai mikään media oikealla tai vasemmalla) syöttää ihan ilman pureskelematta. Äijä(?) on niin vietävissä että oikein huolestuttaa.

Nytkin se on kuulemma "liberaalimedia" joka tässä on väärässä kun valkoinen talo väittää cnn-toimittajan hakanneen avustajan ja laittanut oikein videon todisteeksi.
 
Viimeksi muokattu:
Kappadokian satraapit: Datames, Ariamnes ja Ariarathes

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
‘Peukalointi’ tarkoittaa tässä manipulointia tietyssä tarkoituksessa.

Ei tapahtunut. Siis VALE.

Myöskään mitään nopeuttamista ei tapahtunut.
Hän muokkasi eli peukaloi videota ja se nopeutui tämän toiminnan seurauksena. Sillä ei ole merkitystä että hän selittelee miten ihan vahingossa lopputuloksesta tuli sellainen, että muodostuu katsojalle erilainen kuva kuin alkuperäisestä.
 
”En ole koskaan väittänyt, että kaikki konservatiivit olisivat typeryksiä. Sen sijaan kaikki typerykset ovat konservatiiveja.” - John Stuart Mill

Freedom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005894642.html

Tänään Helsingin Sanomat julkaisi aiheesta uuden jutun, jossa ei edelleenkään korjattu vanhoja valheita. Helsingin Sanomat kirjoittaa mm. seuraavasti:

'Jim Acosta ei ole viaton uhri – mutta Valkoinen talo teki hänestä sananvapauden marttyyrin'

'Väärennetyn videon levittämisen on syytetty vievän Trumpin hallintoa kohti totalitaaristen valtioiden propagandaa.'

Eli valeidensa päälle Helsingin Sanomat uhriutuu, väittää videota 'väärennetyksi' (taas VALE), ja laukoo täysin järjettömiä johtopäätöksiä, joilla ei ole mitään tekemistä reaali-maailman kanssa.

Hän muokkasi eli peukaloi videota ja se nopeutui tämän toiminnan seurauksena. Sillä ei ole merkitystä että hän selittelee miten ihan vahingossa lopputuloksesta tuli sellainen, että muodostuu katsojalle erilainen kuva kuin alkuperäisestä.
Jos luet eilisen uutisen jälkeisen kommentti-ketjun, ne jotka itse asiassa katsoivat videot, kirjoittivat etteivät edes näe mitään nopeuttamista. Se siis vielä lisäksi kaikkeen muuhun valehtelun ja väärien mielikuvien synnyttämiseen.

Kyllä Freedomille saa taas nauraa. Miten kukaan voi uskoa kaiken mitä fox/valkoinen talo(tai mikään media oikealla tai vasemmalla) syöttää ihan ilman pureskelematta. Äijä(?) on niin vietävissä että oikein huolestuttaa.

Nytkin se on kuulemma "liberaalimedia" joka tässä on väärässä kun valkoinen talo väittää cnn-toimittajan hakanneen avustajan ja laittanut oikein videon todisteeksi.
Koita alkaa ajatella omilla aivoillasi. Sen jälkeen pystyt myös argumentoimaan argumenteilla tälläisillä keskustelu-palstoilla. Valkoinen talo ei ole väittänyt CNN-toimittajan 'hakanneen avustajaa'. Taas VALE.
 
Viimeksi muokattu:

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Siis videota ei ole tahallisesti muokattu herra Watsonin toimesta vaan kyse on siitä, että tiedostojen muuntamisessa on tapahtunut jotain, joka aiheuttaa nopeutumisen tuossa kohtaa. Okei mennään tällä. Onko @Freedom sitä mieltä, että Acostan accredointi vietiin oikein perustein pois ja pitäisikö se palauttaa Acostalle? Kun häntä siis syytettiin gifissä/videossa näkyvästä käsiksi käymisestä Valkoisen Talon työntekijään, joka on ilmeisesti anteeksiantamatonta toimintaa.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Jos luet eilisen uutisen jälkeisen kommentti-ketjun, ne jotka itse asiassa katsoivat videot, kirjoittivat etteivät edes näe mitään nopeuttamista.
Aika 1984 henkinen kommentti. Jos ja kun minä näen nopeuttamisen selvästi itse, niin aika vähän annan sen jälkeen painoarvoa jollekin anonyymeille nettikommentoijille. Muutenkaan jotenkin tuollaiset kommentoijat joiden henkisistä lahjoista, rehellisyydestä tai palkan maksajasta minulla ei ole tietoa eivät ole mitään auktoriteettejä.

Tuon nopeutetun videon voi vielä toistaa niin monta kertaa kuin haluaa jos se ei ensimmäisellä katsomisella selviä. Toki videosta näkyy myös, että zoomauksen seurauksena kokonaisuus hämärtyy ja kun äänet jätetään pois ja reaktiot on leikattu pois, niin "pardon ma'm" kommentti ei myöskään välity.

Jos video on oikeasti vahingossa mennyt vituilleen ja nopeutunut pyytämättä ja yllättäen, niin ei kai työntekijä sitä katsomatta jaa eteenpäin vaan korjaa virheensä. Järki päähän.
 
Viimeksi muokattu:
”En ole koskaan väittänyt, että kaikki konservatiivit olisivat typeryksiä. Sen sijaan kaikki typerykset ovat konservatiiveja.” - John Stuart Mill

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Hah, ei jumalauta millaisia amatöörejä tuo valkoinen hullujenhuone pitää sisällään, jos jonkun videon muuntamisessa VAHINGOSSA käy noin. Oho, vähän tälleen nyt sitten sattumalta kävi, että menikin nyt sitten näin. Kyllähän nuo varmasti yleisesti pitää kaikkia ihan idiootteina, mutta että noin idiootteina. Voin kertoa, että mitään tuollaista ei videota muunneltaessa tapahdu, ellei sitä halua tapahtuvan ie. jos haluaa, että se alkuperäinen video on 1:1, se on myös ihan mahdollista. Miten tollaista toimintaa voi kukaan missään puolustaa, kertoo kyllä taas karua kertomaa siitä, miten alas on vajottu. Ja matka varmaan jatkuu vielä. Surullista ja valitettavasti vaarallistakin ihan kaikkien hyvinvoinnin kannalta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
'Väärennetyn videon levittämisen on syytetty vievän Trumpin hallintoa kohti totalitaaristen valtioiden propagandaa.'

Eli valeidensa päälle Helsingin Sanomat uhriutuu, väittää videota 'väärennetyksi' (taas VALE), ja laukoo täysin järjettömiä johtopäätöksiä, joilla ei ole mitään tekemistä reaali-maailman kanssa.
CNN:n sivuilta löytyy alkuperäinen video sekä CNN:n näkemys ja hieman taustaa kokonaisuudesta. Näkemys on tässä:

Is the ban justified? Can CNN sue? Questions about the White House's actions against Jim Acosta answered - CNN

ja itse tapahtuma, edelleen CNN, tässä:

Trump clashes with Acosta in testy exchange - CNN Video

Acosta vaikuttaa olevan vittumainen tapaus Trumpin kannalta ja omii mikin tehokkaasti estäen muiden kysymyksiä. Mutta vaikka näin olisi, alkuperäisen tapahtuman erot ovat selvät WH:n versioon nähden. Tässä mielessä kyse on poliittisesta manipuloinnista olkoonkin, että harva isompi johtaja katselisi Acostaa tuon pitempään.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
People's Front of Judea
Koita alkaa ajatella omilla aivoillasi. Sen jälkeen pystyt myös argumentoimaan argumenteilla tälläisillä keskustelu-palstoilla. Valkoinen talo ei ole väittänyt CNN-toimittajan 'hakanneen avustajaa'. Taas VALE.
Hahaaahaaha

President Trump talks "bigness" of the presidency

Vastauksena viestiisi lainaan profeettaasi. Tuon videon kohta 8:05 eli viimeinen minuutti on vastaukseni sinun väitteellesi "VALHEESTA"

Kertoo siinä samalla kaiken sinusta ja Trumpista. Koita "argumentoida" itsesi siitä ulos.
 
Kappadokian satraapit: Datames, Ariamnes ja Ariarathes
Suosikkijoukkue
Kärpät
Acosta vaikuttaa olevan vittumainen tapaus Trumpin kannalta ja omii mikin tehokkaasti estäen muiden kysymyksiä. Mutta vaikka näin olisi, alkuperäisen tapahtuman erot ovat selvät WH:n versioon nähden. Tässä mielessä kyse on poliittisesta manipuloinnista olkoonkin, että harva isompi johtaja katselisi Acostaa tuon pitempään.
Trumpin kannalta aika monikin sitkeä ja periksiantamaton toimittaja tuntuu olevan aika vittumainen tapaus. Trump itsekin tämän myöntää ja antoi jo vihjettä siihen suuntaan, että mikäli häntä kohtaan ei heru tarpeeksi "kunnioitusta" voi muutama muukin toimittaja pian jäädä Valkoisen talon ulkopuolelle.

The Hillin artikkeli aiheesta: Trump calls April Ryan a 'loser,' threatens to revoke more press credentials
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Kuvittelinpa tulevaisuuden: NYTin, WPn, NBCn, CBS, ABCn, muutamienkin tribunejen, globien ja gazettejen toimittajat kaikki hankkivat itselleen persona non grata- statuksen Valkoiseen Taloon. Lopulta tiedotustilaisuuksiin ilmaantuu ainostaan Fox ja muutama pienlehti... donnie-boyhin saattaisi kolahtaa osuvasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy