Donald Trump saying he supports the Invasion of Iraq , Trump remarks Iraq war on Howard Stern Show
Tokihan sitä ihmisten mielipiteet voi muuttua aikojen saatossa, mutta näin huumoripalana lähdeviitteen kera:
Tässä on aikajana demokraattien omalta faktan tarkastajalta:
Sept. 11, 2002: Howard Stern asks Trump if he supports invading Iraq. Trump answers hesitantly. “Yeah, I guess so. You know, I wish it was, I wish the first time it was done correctly.”
March 19, 2003: President George W. Bush announces in a televised address to the nation that the war with Iraq has started.
March 22, 2003: The San Antonio Express-News quotes Trump as saying the “war is depressing.” The article was about the Miss USA pageant, which Trump owned at the time. The pageant was held March 24, 2003 in Alamo City.
March 25, 2003: The Washington Post quotes Trump, at a post-Oscars Vanity Fair party, as saying the war is “a mess.”
July 1, 2003: Trump appears on “Hardball with Chris Matthews” and expresses concern about money being spent in Iraq rather than in the U.S.
By 2004, Trump’s opposition to the war was well documented.
Kannattaa huomata, että näillä näkemyksillä Trump meni täysin vuoden 2003 USA:n valtavirtaa vastaan. USA:n media pauhasi pro-war propagandaa, ja establishment tuki sotaa täysillä.
Trump oli siis 5-10 vuotta edellä USA:n establishmentiä ymmärtäessään sodan idioottimaisuuden. Ja 15 vuotta edellä John McCainiä, joka ymmärsi sen vasta tänä vuonna.
Kannattaa muistaa, että Trump oli tuolloin bisnesmies, eikä ollut edes hänen tehtävänsä miettiä aamusta iltaan Irakia tai terrorismia.
Kim odotti ylimääräisen viikon, ennen kuin jatkoi ydinaseiden kehitysohjelmaansa.
Pohjois-Korean prosessi etenee oikein mainiosti, kuten vaikka alta voi lukea. Pompeo on taas matkalla Pohjois-Koreaan, Koreiden johtajien seuraavaa tapaamista valmistellaan, neuvotteluja USA:n ja P-Korean välillä käydään melkein päivittäin, jne.
https://www.upi.com/Top_News/World-...m-for-Pompeos-North-Korea-trip/2221534423442/
Media tietenkin toivoo Trumpin epäonnistuvan, koska se haluaa ennemmin Trumpin epäonnistumista kuin rauhaa Koreaan. Kun demokraattien toiveet ovat näin radikaaleja ja räikeästi maan ja maailman edun vastaisia, ei kannata ihmetellä miksi USA:n poliittinen keskusta saa joka päivä enemmän tarpeekseen rannikkojen liberaaleista, ja miksi republikaaneilla on presidenttiys, senaatti, edustajainhuone, 2/3 kuvernööreistä ja 63% osavaltioden senaateista.
.