Yöketju (klo 24:00–06:00)

  • 476 960
  • 5 190

Falling Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Millainen kokemus yöketjulaisilla on palstan uudistumisen jälkeisessä kirjoittamisaktiivisuudessa? Ainakin ne topikit, joita itse tulee selattua, vaikuttaa merkittävästi hiljaisemmilta kuin aiemmin.

Itsellä pitkästä aikaa rehellinen yövuoro. Edellinen on noin puolen vuoden takaa, ehtinyt jo unohtua miten mukavia nämä ovat tuohon päivä- saati aamuvuoroon verrattuna. Tämänkin tosin sai vasta hätäapuna sairaustapauksiin, eivät enää normaaliin vuorolistaan mulle näitä anna. Pitkään eivät antaneet edes viikonloppuvuoroja, onneksi edes ne palasi takaisin.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Kohta on takana neljä tuntia bussilla matkustamista. Kaksi vielä lisää niin sitten ollaan perillä. Eilen aamulla lähtö kohti Kuopiota OnniBusilla (hinta 1e), seisomakatsomolippu 5e ja takaisin 1euro. Pelissä (KalPa-HPK) oli hyvä tunnelma, vaikka katsojia oli säälittävän vähän.

OnniBus on 4/5. Hinta kohdillaan, bussit ovat hienoja ja palvelu ystävällistä. Ainoa miinus tulee pienistä jalkatiloista tuoleissa, mutta se ei haittaa näillä hinnoilla. Se on halvempaa matkustaa kuusi tuntia Kuopioon katsomaan kotiottelu kuin mennä katsomaan HIFK-KalPa -vierasottelu...
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
No ei ole kyllä hinnalla pilattu Kuopion reissu. Onhan se tosiaan erikoista, että on halvempaa matkustaa Kuopioon kotimatsiin kuin käydä katsomassa paikan päällä vierasottelu.

Halpabussifirmojen tulo Suomeen on yksi parhaita asioita, mitä pitkän matkan joukkoliikenteen kehittymisen osalta on nähty. On jo aikakin, että "sukuoikeuksista" ja muista mafiatouhuilta haiskahtavista kartelleista päästään eroon ja saadaan vähän kilpailua, joka laskee hintoja ja antaa aikaisin matkansa varaavalle halvempia yhteyksiä. Toki täytyisi pitää huolta, että liikenneverkko säilyy riittävänä ympäri Suomen ja tämän takia tietyille firmoille täytynee jatkossakin antaa linjaoikeuksia ja/tai tukea, mutta niin paljon on ollut ilmaa katteissa, että on hyvä saada hintoja kohtuutasolle.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Millainen kokemus yöketjulaisilla on palstan uudistumisen jälkeisessä kirjoittamisaktiivisuudessa? Ainakin ne topikit, joita itse tulee selattua, vaikuttaa merkittävästi hiljaisemmilta kuin aiemmin.

Onhan täällä hiljaisempaa ollut, mutta nyt tuntuu, että aktiivisuus on taas nousussa. Tai sitten samat naamat jatkavat joka tapauksessa erityisesti vapaan puolen poliittisissa, yhteiskunnallisissa ja jumalopillisissa ketjuissa, jotka ovat aina ja iankaikkisesti vapaan keskustelun etusivulla vaikka helvetti jäätyisi. Niistä ketjuista tunnen vieraantuvani ajan ja vuosien myötä yhä enemmän, koska ne eivät lopultakaan johda mihinkään ja vaikka eri kriisit ja päivänpolttavat aiheet vähän vaihtuvat, niin samaa vääntöähän tuo on ja samoista poteroista huudellaan.

Toki itsekin miellän tietyissä asioissa kuuluvani tiettyyn poteroon ja toisessa asiassa toiseen, mutta en minä poteroani vaihda nettivänkäämisten perusteella mihinkään eikä sitä tee kukaan muukaan, joten siksi alan iän myötä tulla lapseksi jälleen ja kaipaan enemmän viihteellisempää puolta jota on tarjolla enemmän kierrätyskeskuksessa. Yöketju ja vaikkapa pillukarvat kiinnostavat nykyisin enemmän kuin kirkon asema yhteiskunnassa, demarien alamäki, Yhdysvaltain hiipuminen kohti diktatuuria tai vaikkapa Putinin motiivien ihmettely. Ukraina-ketjua luen oikeastaan lähes pelkästään vladin ansiokkaiden, paikallista näkökulmaa (hänen ystävänsä) tarjoavien viestien takia, muu ketjun sisältö on paikoin hiipunut perusvänkäämiseksi. Ei sikäli, että vänkäämisessä aina mitään pahaa olisi ja itsekin olen monesti vängännyt eri asioista, mutta ei sitä vain aina jaksa.

Jääkiekkokeskustelujen hiljentymisestä en osaa sanoa, koska harva niistä mitenkään kiinnostaa erityisesti paitsi Mestis-aiheet ja TuTon alueen ketjut. Nekin ovat vähentyneet, mutta siihen voi vaikuttaa todennäköisemmin se, että Mestistä on ajettu alas ja suomalaisen jääkiekkoilun urheilullisuus on SM-liigaa myöten vähentynyt niin rajusti, että vaikea sitä on enää samalla intohimolla ja kiinnostuksella suhtautua aiheisiin kuin ennen vanhaan. Kabineteissahan kaikki päätetään nykyisin, joten eivät tunteet enää roihua kannattajienkaan kesken samalla liekillä.

No, aika aikaansa kutakin eli kun suomalaisen jääkiekon päättäjät ovat saaneet oman oksansa sahattua poikki, niin luultavasti tulevina vuosina ja vuosikymmeninä muut palloilulajit jalkapallosta lentopallon kautta koripalloon saavat aiempaa enemmän jalansijaa. Minä en niistä jaksa silti hirveästi innostua, joten kenties urheiluseuraamiseni muuttuu sitten entistä enemmän kursoriseksi ja toteavammaksi, satunnaiseksi viihteeksi muun viihteen joukossa ilman mitään erityistä sitoutumista tai muuta kuin isompien elämyksien (arvokisat) hakemista.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Väkisin tulee käytyä täällä tunnin välein katselemassa yövuorojen aikaan niin kuin tänään ja huomenna. Pelit pelattu ja kaikki frendit nukkumassa niin eipä tässä muutakaan. Aktiivisuudesta en tiedä öisin, kun vain pari hassuttelijaa kirjoittelemassa, tosin ihan ymmärrettävää. Väsyttää aivan sikana ja tullut nukuttua päin persettä. Jospa sitä saisi nukuttua kohta kun pääsee.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Parempi yrittää nukkua, aamulla taas herätys. Lyhyeksi jäi viikonloppu kun olin lauantainkin töissä. Yö vain olisi ihmisen parasta aikaa, joten on sääli, että silloin on pakko yrittää väkisin nukkua saamatta unta ja sitten pitää aamuvarhain herätä väkisin. Pitäisi tehdä iltavirkkujen vallankumous, iltavirkkuja on puolet väestöstä mutta silti yhteiskunta on edelleen rakennettu aamuvirkkujen rytmin mukaiseksi jollain muinaisella agraariperusteella. Ei sitä kovin monen tarvitse enää herätä kukonlaulun aikaan lehmiä lypsämään.

Diktaattorioikeuksien saamisen jälkeen rytmi vaihtuu yhteiskunnassa ja työpäivät alkavat ihmisillä klo 12. Kaikki siirtyy kohti iltaa, ja jos aamuvirkkuja silloin alkaa ramaisemaan saatika tuntuu epäluonnolliselta nukkua aamupäivään asti, niin oppikoot sitten saatana "vain noudattamaan säännöllistä rytmiä ja elämään kurinalaisesti niin voivat herätä kuten muutkin".
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ukraina-ketjua luen oikeastaan lähes pelkästään vladin ansiokkaiden, paikallista näkökulmaa (hänen ystävänsä) tarjoavien viestien takia, muu ketjun sisältö on paikoin hiipunut perusvänkäämiseksi.

Näidenkin viestien määrä on nyt olennaisesti vähentynyt sen jälkeen kun ystäväni jokunen viikko sitten päätti lähteä evakkoon Donetskista, eikä useammasta syystä johtuen ole ihan hetimmiten kaupunkiin palaamassakaan.

Toki itse olen kuullut uutisia edelleen myös Donetskin suunnalta, ystäväni on omiin ystäviinsä (joista minä tunnen osan) ja siskoonsa säännöllisesti yhteydessä, joten aivan vaille tietoa en ole jäänyt. Eikä tilanne kaupungissa mikään erinomainen ole, taannoin alkaneen tulitauon jälkeen kaupungissa on ollut vain jokunen päivä jolloin ei ole ollut yhteenottoja separatistien ja ATO:n sotilaiden välillä - tulitauon aikana kuolleiden siviileidenkin määrä lasketaan kaksinumeroisessa lukemassa, kuolleiden sotilaiden ja separatistien määrä samoin.

Sen ohella, että ystävääni ahdistaa ja hermostuttaa sisarensa jättäminen kaupunkiin ja ystäviensä kohtalo, myös kotinsa jättäminen on arvelluttanut häntä. Onneksi siskonsa ja ystävänsä ovat huolehtineet siitä, eikä toistaiseksi ole käynyt mitään ikävämpää - asuntoa ei ole yritetty ryöstää tai separatistit eivät ole ottaneet sitä haltuunsa - kuten joidenkin asuntojen kohdalla on jo tapahtunut, käytäntö on siis sama kuin Krimillä, jossa evakkoon lähteneiden ukrainalaisten ja tataarien koteja on takavarikoitu ja myyty/lahjoitettu venäläisille.

vlad.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Karua on meno Donetskissa. Vähän erilaista "Vain elämää", jossa itketään muustakin syystä kuin jonkun Rusketusraita-tyttösen biisien tulkinnan takia.

Ei sikäli, että katsoisin mainittua Vain elämää -sarjaa tai muutakaan, mutta ihmetyttää ainakin lööppien perusteella, että eivätkö ne tee muuta kuin itkevät?

Ei ole tapana omakohtaisesti itkeä tai liikuttua mistään laulun sanoista tai vastaavista, ellei niihin jostain syystä liity jotain todella raskaita muistoja tietyistä tilanteista, ja silloinkin pyrkisin hillitsemään itseni julkisissa tiloissa tai ihmisten ympäröimänä. Ei tulisi kuuloonkaan, että itkisin tv-kameroiden edessä jossain ryhmähalitilanteessa. Toisaalta en tietysti olekaan artisti, joka kaipaa lisää levymyyntiä tai mediahuomiota.

Ihmetyttää muutenkin tämä tunteiden julkinen ylikorostaminen, joka on Suomeenkin hiipinyt. Ei täällä ennen tuollaista ollut, omat surut tai ilot pidettiin pääsääntöisesti omana tietonaan tai perhepiirissä. Kuului hyviin tapoihin olla näyttämättä yksityisasioihin kuuluvia tunnetiloja muille tai olla vaivaamatta muita millään dramaattisilla purkauksilla. Ei itkenyt televisiossa Paasikivi, Kekkonen, Koivisto, saatika Rautavaara, Virta tai Seppo Hovi.

Kell' onni on, se onnen kätkeköön, on vanha ja hyvä suomalainen sananlasku. Mies se tulee räkänokastakin vaan ei tyhjän naurajasta, on toinen hyvä sananlasku.
 

Meeps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Frölunda
Kannatan iltavirkkujen vallankumousta. Taas sai ärsyyntyä kun joku aamuvirkkubesserwisser kauhisteli miten olin lähdössä iltayhdeksältä opiskelemaan ja kuinka olisi parempi mennä aikaisin nukkumaan ja aivotkin toimivat paremmin aamulla. Minä ymmärrän varsin hyvin, että toiset ovat aamuvirkkuja, miksi aamuvirkuille tuntuu olevan niin vaikeaa ymmärtää, että toiset ovat iltavirkkuja?
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Keho laittaa stopin jatkuvalle valvomiselle, vaikka mieli sanoisi toisin, joten vain satunnaisesti voi kokeilla tätä äärimmäistä rauhaa muiden tappelijoiden uinuessa. Hienointa aikaa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Kell' onni on, se onnen kätkeköön, on vanha ja hyvä suomalainen sananlasku. Mies se tulee räkänokastakin vaan ei tyhjän naurajasta, on toinen hyvä sananlasku.

Vanhoista sananlaskuista tuli mieleeni sellainen, joka ei ikävä kyllä pidä paikkaansa - on itse asiassa kaukana todellisuudesta - eli ei parta pahoille kasva eikä turpa jouhet joutaville. Joutava.

vlad.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Vanhoista sananlaskuista tuli mieleeni sellainen, joka ei ikävä kyllä pidä paikkaansa - on itse asiassa kaukana todellisuudesta - eli ei parta pahoille kasva eikä turpa jouhet joutaville. Joutava.

vlad.

Sananlaskua suunniteltaessa ei oltu huomioitu myöskään partasuisten rättipäiden olemassaoloa. Parran nimen omaan kuuluu kasvaa pahoille erilaisissa ISIS-kalifaateissa ja muissa rauhan ja rakkauden tyyssijoissa. Jos ei kasva kunnolla, niin sitten joku luultavasti leikkaa kurkun auki, kivittää tai hirttää lyhtypylvääseen partamiesten mölytessä Allah Akbaria taustalla.

Kotiteollisuuden Jouni Hynysen musiikillinen ura oli parrattomana tai vähäpartaisena parempaa kuin parrakkaana. Kotiteollisuuden viimeinen todellinen huippualbumi, vuoden 2003 musiikillisesti ja sanoituksellisesti oivaltava Helvetistä itään tarjosi Hynysen hillityllä viiksi- ja leukapartakombinaatiolla varustettuna, ja tuollaista mallia vastaan minulla ei ole mitään, koska samanhenkinen karvoitus koristaa omaakin naamaani. Asian (siis Hynysen, ei minun) voi tarkistaa vaikkapa Helvetistä itään -biisin videosta:
http://www.youtube.com/watch?v=12CNBbw2N-M

Seuraava levy 7 oli vielä ihan hyvä vaikka Hynysellä jo parta oli tihentynyt jonkin verran, mutta sen jälkeen kävi niin, että Hynysestä on tullut entistä enemmän mediapersoona ja rock-stara kuin rock-muusikko, ja samalla Kotiteollisuus on alkanut pahasti toistamaan itseään ja teemojaan.

Tosin niin käy kaikille bändeille ennemmin tai myöhemmin, jokaisella yhtyeellä on oma elinkaarensa ja oma hetkensä, ja kun suosio nousee tarpeeksi korkealle niin harvapa sitä viitsii pistää pillejä pussiin vaikka enää ei ole erityistä uutta sanottavaa. Onhan sitä asuntolainat maksettavana ja elatusmaksut maksettavana, ja musiikki on työtä siinä missä muutkin. Eri asia silloin nuorempana kun on vielä väkevää sanottavaa nuoruuden uhossa ja vimmassa, ja bändi on enemmän elämäntapa kuin elanto.

Voi vika olla tietysti myös kuulijassa, tässä tapauksessa minussa, sillä ovathan Kotiteollisuuden levyt myyneet edelleen (vaikkeivät koskaan niin paljon kuin Helvetistä Itään) ja bändi on kestosuosittu. Ei vain enää nappaa muu kuin vanha materiaali, kuten ei nappaa enää oikein Viikatteenkaan tai vastaavien kohdalla. Tästä syystä kunnioitan yhä enemmän ja enemmän Timo Rautiaista, joka teki sen mitä aniharva tekee eli lopetti Trio Niskalaukauksen ollessaan bändin suosion aallonharjalla. Viimeinen albumi oli jo sen verran aiempia heikompi mutta kuitenkin vielä sen verran tasokas, että se oli jälkeenpäin ajateltuna juuri oikea hetki lopettaa ja todeta, että tällä junttakonseptilla ei enää tule syntymään kuin vanhan toistoa joka voi olla ihan ok, mutta ei enää tuoretta tai huippulaatuista.

Tämä Trio Niskalaukauksen vanha kappale vuodelta 1999 sopii hyvin sekä yöketjun unettomille että maailmanpoliittiseen tilanteeseen, eli Venäjän orvot:
http://www.youtube.com/watch?v=2d5fYy7ZRpQ

Aurinko nousee päittemme ylle, eivät suojaa anna alastomat puut
Astuu esiin mies tovereineen, päissään lakit punatähtiset
Ovat töissä täällä, eivät tiedä miksi, kotisatamassa ydinsukellusveneiden

He eivät välitä, he eivät pidä huolta, mieti kohtaloa Venäjän orpojen
Eikö uni tule silmään, koeta asiat unohtaa, etkö siihen pysty, sinun täytyy uskaltaa
Laittaa selkä seinää vasten, pistää kädet niskan taa, on aivan turhaa itseään piilottaa

Koittaa suuri aamu, kirkkaan valon juhla, se on alkunäytös talven tuhatvuotisen
Et turvapaikkaa voi mistään löytää, on aivan turhaa edes yrittää
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Missä on säpinä, missä on kiima, missä on kaikki?
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Kylläpä on nykyään yöketjukin hiljainen - johtuuko tämä uudesta palstasta ja sen myötä olennaisesti vähentyneestä kirjoittajakunnasta vai ovatko jatkoaikalaiset ruvenneet käymään nukkumaan ajallaan?

Enpä kyllä ole itsekään ketjuun pahemmin kirjoitellut viimeaikoina vaikka liki poikkeuksetta viimeisimpien viikkojen aikana olen valveilla aikana jolloin ketjuun on luvallista kirjoitella. Enkä osaa antaa vastausta siihen miksen itse ole ketjuun kirjoitellut, tai ainoa vastaus on oikeastaan se, että ei ole ollut asiaa - ei sellaista sanottavaa/kirjoitettavaa, jonka katsoisin olevan ketjuun soveliasta tavaraa. Eipä sillä, ei ole tämäkään viesti sellainen, ei missään nimessä.

vlad.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
En mäkään muista milloin olen viimeksi yöketjuun kirjoittanut. Unirytmi oli muuttumassa jo niin normaaliksi kuin se voi vuorotyöläisellä olla. Nyt ollaan yövuorossa ja olotila on vieläkin aika pöllämystynyt tuon naisasiaketjuun kirjoittamani takia. Jotenkin vaan meni matto jalkojen alta vaikka se ehkä odotettavissa olikin.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Kaipa se on syysmasennus vienyt ihmisiltä parhaan terän. Se vaihtuu sitten aikanaan kaamos- ja talvimasennukseksi, kevätmasennukseksi ja yleiseksi vitutukseksi. Synkkää on Doctor Who -sarjassakin joka Yleltä uusintoina tulee, Tohtorin kuolemaa on viritelty synkissä kauhutunnelmissa ja edessä on tuplajakso, jonka päätteeksi David Tennantin esittämä kymmenes Tohtori potkaisee tyhjää viiden vuoden palveluksen jälkeen. Ankeaa, vaikka kaikesta tästä onkin jo muutama vuosi ja sunnuntaisin seikkailee jo kahdestoista Tohtori Peter Capaldin ruumiillistamana.

Eipä minullakaan juuri nyt ole muuta sanottavaa kuin se, että kaipa on pakko mennä nukkumaan, jotta jaksaa aamulla herätä. Ylimääräistä hommaa töissä kuun vaihtumisen takia sen verran, että on mentävä tavallista aikaisemmin.
 

Jeffrey

Jäsen
Vähän harmittaa kun menin ottamaan kämppiksen täksi lukuvuodeksi. Tuolla se nyt on riidellyt misukkansa kanssa puhelimessa jo monta tuntia, enkä kehtaa huoneestani poistua. Nooh, olen tuhonnut viinivarastoni pahimpaan nälkään? Paljonkohan viinissä on proteiinia?
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Koulussa on nyt melko tiukka setti menossa, 16h Avartti-opetusta tykitettynä kahteen päivään. Jälkimmäinen puolikas olisi nyt aamulla ja pitäisi koittaa olla kohtuu tajuissaan siellä. On kyllä melko puuduttavaa paskaa mutta lusittava mikä lusittava. Siksipä tähtään siihen että saisin tämän koneen pois tieltä kahteen mennessä. Mitä mainiointa iltaa kaikille muille yökyöpeleille!
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Kaipa se on syysmasennus vienyt ihmisiltä parhaan terän. Se vaihtuu sitten aikanaan kaamos- ja talvimasennukseksi, kevätmasennukseksi ja yleiseksi vitutukseksi.

Nyt on ollut todellakin lievää harmistusta sen tähden, että kesä tuli ja meni. Seuraavaksi alkaa ankarampi vitutus sadekelien myötä, ja vaikka pukeutumisella niistä selviää niin eipä sitä ole silti miellyttävä painella töihin vihmovassa sateessa. Sadekelien jälkeen tulevat pakkaset, mikä tietää omalla kohdalla sitä, että vitutus hiukan laskee - etenkin jos pakkanen pysyy inhimillisissä mitoissa. Kolmekymmentä astetta pakkasta ei sen sijaan ole ihannekeli pyöräilijälle ja se jos mikä panee vituttamaan. Ja kyllähän se pitkä talvi alkaa ottamaan kupoliin jossain vaiheessa talven pimeinä hetkinä, kunnes odotettu kevät aurinkoisine ilmoine saapuu. Ja sitten lopulta tulee kesä, josta nautin niin kauan kun on hellettä tai sexi-vau-superhellettä, mutta jos sataa ja on kylmä niin vituttaa!

Nyt ei vituta vaan lähden jatkamaan unia, keskeytyneitä unia, kunnes jossain vaiheessa aamupäivää herään - jos jaksan!

vlad.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Nyt on pakko todeta Rytmihäiriön sanoin, että:

nyt viimeisellä rannalla
viipyilevin katsein
oksennuksen mukana
suusta lentäneitä tekohampaitasi
ulosteiden seasta etsiessäsi
kysyt itseltäsi: "missä vitussa ne on?
ja miten tähän on tultu?"

Rytmihäiriö: Viipyilevät katseet, albumilta Seitsemän Surman Siunausliitto, 2006.

Eli pakko mennä nukkumaan, vaikka mikä olisi, aamulla varhainen herätys vähän yli kuuden tunnin päästä. Saatana (on herra)!
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Eli pakko mennä nukkumaan, vaikka mikä olisi, aamulla varhainen herätys vähän yli kuuden tunnin päästä. Saatana (on herra)!

Toivottavasti uni tulee ja saat nukuttua aamuun saakka nämä muutamat tunnit - olisihan se ikävää herätä ennen kellon soittoa huomatakseen, että ei edes niitä vähiä tunteja voinut kunnolla nukkuen hyödyntää.

Minunkin olisi tässä syytä käydä nukkumaan mutta enpä oikein tiedä tuleeko tuosta nukkumisesta mitään - pitäisi saada nämä kivut jotenkin stopattua, jotta voisin edes kuvitella uinuvani aamuun saakka.

Tiedä ketä tässä kiroaisin jotta olo helpottuisi, onko tässä käännyttävä itse Perkeleen puoleen vai osoittaako syyttävä sormi toisaalle? Onko kaiken takana itse Herra Sebaot?

vlad.
 

Eskelarit

Jäsen
Terve ja moro kipinävuorosta! Kolmatta yötä ollaan jo metsässä, lounaan jälkeen kyllä lähdetään jo pois, mieli halajaakin jo suihkuun..
Täällä leirillä tulee vemppana pyörittyä kun vasemmasta kädestä löytyy kipsi, niin paskin kipinänakkihan sieltä napsahti klo 2-4. Tuttavallisemmin "Jack Bauer"!

Nyt vähän puuta pesään ja ananasta purkista!
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Minunkin olisi tässä syytä käydä nukkumaan mutta enpä oikein tiedä tuleeko tuosta nukkumisesta mitään - pitäisi saada nämä kivut jotenkin stopattua, jotta voisin edes kuvitella uinuvani aamuun saakka.

Tiedä ketä tässä kiroaisin jotta olo helpottuisi, onko tässä käännyttävä itse Perkeleen puoleen vai osoittaako syyttävä sormi toisaalle? Onko kaiken takana itse Herra Sebaot?
Ei ole kello Kaliforniassa puolenyön ja aamukuuden välissä joten en tiedä tuleeko tähän ketjuun kirjoittamisesta nyt sitten penalttia, mutta toivon, että jollain konstilla saisit helpotusta tuskiisi omaa ruumistasi vahingoittamatta. Vinkkejä minulla ei oikein selkäkipujen selättämiseen (no pun intended) ole, koska onneksi en ole niistä joutunut pahemmin kärsimään itse. Tiedät varmaan ketä syyttää tai mitä, ei siinä takana varmaan ole Pedon voimat eivätkä Taivaan Isän manaamat kauhut (outo käsite minulle sinällään), vaan lienee kyse omista tekemisistäsi (toki ei välttämättä vapaaehtoisista sellaisista). Ei ehkä ole pyydettyä opastusta, mutta ehkä tämä on sellainen asia, josta kannattaa maksaa (mitenkään sen tarkemmin kritisoimatta mahtavaa DVD- ja kirjakokoelmaasi).

Tuo "Herra Sebaot" rupesi vähän kiinnostamaan. Englannin kielessähän se on muodossa "Lord of Sabaoth". Sabaoth tai Sebaot tarkoittaa taivaallista sotajoukkoa eli hyvien enkelien sotajoukkoa. Toivotaan, että tällainen "sotajoukko" toisi rauhaa sinullekin ja helpotusta näistä säryistäsi.

Amerikanihme.
 
Viimeksi muokattu:

Falling Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kylläpä on nykyään yöketjukin hiljainen - johtuuko tämä uudesta palstasta ja sen myötä olennaisesti vähentyneestä kirjoittajakunnasta vai ovatko jatkoaikalaiset ruvenneet käymään nukkumaan ajallaan?

Enpä kyllä ole itsekään ketjuun pahemmin kirjoitellut viimeaikoina vaikka liki poikkeuksetta viimeisimpien viikkojen aikana olen valveilla aikana jolloin ketjuun on luvallista kirjoitella. Enkä osaa antaa vastausta siihen miksen itse ole ketjuun kirjoitellut, tai ainoa vastaus on oikeastaan se, että ei ole ollut asiaa - ei sellaista sanottavaa/kirjoitettavaa, jonka katsoisin olevan ketjuun soveliasta tavaraa. Eipä sillä, ei ole tämäkään viesti sellainen, ei missään nimessä.

vlad.

Tuskinpa yöihminen muuksi muuttuu parissa viikossa, eikö totta? Olen kyllä ollut hereillä ketjun kirjoitusaikoina, mutta mieluummin on laittanut alakuloista syysmusaa soimaa ja kaatanut lasin punaviiniä ja hautautunut synkistelemään. Vuosien jälkeen ShamRain-orkesterin maanmainion "Empty World Excursionin" raita "Fail" veti pintaa kylmät väreet. Sitä ei helvetti tapahdu edes ihan joka vuosi. Mitäkähän täällä on linkityksellekin tapahtunut, en enää osannut. Tässä kuitenkin YouTubeen kyseiseen biisiin http://www.youtube.com/watch?v=a6Dkn4ZyQa8 .

Tosiaan eipä ole kerrottavaakaan ketjuun ollut, mutta nyt on. Duunissa eletään myös agraariyhteiskunnan kellonajoilla ja uusin asiaan liittyvä tempaus sai aikaan pienen raivostumisreaktion. Esimies lähetti sähköpostia, että sairaslomat tulee ilmoittaa hänelle viimeistään klo 8:00 ensimmäisenä päivänä sairastumisesta, muuten ei saa palkkaa kyseiseltä päivältä. Ihan äkkiseltään väittäisin tämän olevan laitonta, kuten myöskin käytettynä vain pelotteluna, mutta nosti karvat pystyyn joka tapauksessa. Ihminen, joka tekee päivä/iltavuoroja, ei ole herännyt ennen kahdeksaa eikä välttämättä edes tietoinen sairastumisestaan tuohon aikaan. Koska tämä yöihmisten kiusaaminen loppuu?
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ei ole kello Kaliforniassa puolenyön ja aamukuuden välissä joten en tiedä tuleeko tähän ketjuun kirjoittamisesta nyt sitten penalttia, mutta toivon, että jollain konstilla saisit helpotusta tuskiisi omaa ruumistasi vahingoittamatta. Vinkkejä minulla ei oikein selkäkipujen selättämiseen (no pun intended) ole, koska onneksi en ole niistä joutunut pahemmin kärsimään itse. Tiedät varmaan ketä syyttää tai mitä, ei siinä takana varmaan ole Pedon voimat eivätkä Taivaan Isän manaamat kauhut (outo käsite minulle sinällään), vaan lienee kyse omista tekemisistäsi (toki ei välttämättä vapaaehtoisista sellaisista). Ei ehkä ole pyydettyä opastusta, mutta ehkä tämä on sellainen asia, josta kannattaa maksaa (mitenkään sen tarkemmin kritisoimatta mahtavaa DVD- ja kirjakokoelmaasi).

Viikon jos tässä jaksan kamppailla kipujen kanssa niin kenties sitten pääsen työterveyshuoltoa osaavampien lääkäreiden pakeille. Tuolloin on aika kirurgianpoliklinikalle ja erikoislääkäri saa ryhtyä miettimään hoitolinjaa. Toivottavasti jossain vaiheessa selkä & pakaraseutu magneettikuvataan ja sitä myöten saadaan enemmän selkoa siitä, että mikä siellä mahtaa olla vialla. Jotainhan siellä on, mutta mitä - kas siinäpä vasta pulma.

Mutta seuraavaksi suuntaan tästä nokkani makuuhuonetta ja vuodetta kohden. Hetken jos lukisin ennen nukkumaan käymistä - sopii minulle.

vlad.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös