Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Xbox One

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Zous, 03.05.2013 klo 15.37.

 1. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Kuulostaa sieltä että koneesta mennyt kovalevy paskaksi tai jotain vastaavaa, suosittelisin lähettämään takuuseen kyselyä. Ettei vaan olisi ottanut jotain sähköpiikkiä itseensä?
   
 2. Brassard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Tappara
  Lainaus:
  Samaa itsekin mietin.
  Tarkemmin kun kuuntelee konetta ennen sen sammumista, kuuluu jotain ylimääräisiä ääniäkin.
  Täytyy huomenna ottaa sinne päin yhteyksiä ja toivoa että homma tästä selviää.
   
 3. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lizard Squad ilmoittanut ainakin Twitterissä kaatavansa jälleen serverit Livessä + PS:n networkissa jouluna ja tällä kertaa viikoksi.

  Uupeeta mahtavaa kun tälläisiä runkkareita löytyy maailmasta. Kunpa vaan porukka ei huomioisi noita apinoita mitenkään julkisesti/medioissa, mutta jos tuon toteuttavat, näin tulee varmasti käymään.

  Edit: Murossa joku kertoi ettei ole Lizardit, vaan joku Phantom Squad tällä kertaa. Syynä se, ettei Mikit ja Sony panosta tarpeeksi turvallisuuteen.

  Edit2: Phantom Squad kyseessä, joten turha vissiin odottaa vissiin sitten että pääsisi pelaamaan/tekemään mitään livessä joulun aikoihin ja sen jälkeen. Jos tosiaan Mikkisoftan ja Sonyn turvallisuuden hoito on noin kuraa, mitä viime jouluna.
   
  Viimeksi muokattu: 23.12.2015 klo 00.23
 4. Kulkija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Eikö se viime jouluinen hyökkäys ollut ihan suoritetty palvelunestohyökkäyksellä ja luultavammin myös tämän vuotinen hyökkäys suoritetaan samalla tyylillä ja mitä itse olen ymmärtänyt on näitä vastaan hieman vaikeaa puolustatua. Ymmärtäisin nämä hyökkäykset, jos esim mikkisoftan ja sonyn palvelimilta olisi naurettavan helppoa käydä hakemassa käyttäjätietoja/luottokorttitietoja niin tälläistä tehtäisiin. Tämä vaan on tainut tapahtua ainoastaan yhden kerran konsolien elinaikana, joten mielestäni pelkkää vittuilua hikkyjonneilta ja kullin venytystä, jos aikovat hyökkäyksen suorittaa.
   
 5. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Gold-jäsenyydellä saa näköjään Fifan 28eurolla. Kannattaako ostaa vai odotanko että saa ilmaiseksi EA Accessista? Koska mahtaisi olla siellä saatavilla.
   
 6. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Ilmaiseksi? Eihän tuo ole sulla kuin silloin kun maksat EA Accessista = ei ilmainen.

  PSN Stroressa on Super Deluxe-versio hitollisessa alessa ja ostaisin miettimättä tuon jos olisi sama tarjous Xboxilla, mutta ei sitten näemmä.

  28e on ihan hyvä hinta Fifasta, kun siihen saa päälle vielä tuon Plants vs Zombies: Garden Warfare1-pelin, jota itse ainakin suosittelen.
   
 7. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Kuukausimaksun Accessista maksan huolimatta siitä lataanko Fifan sieltä vai en. Silloin siis säästän pelin "täyden" hinnan. Joten lasken sen omassa päässäni ilmaiseksi.

  Tuo joku plants vs zombies on siellä iät ja ajat ollut eikä oikeen tuon tyylilajin pelit uppoa. Samoin kuin ei nuo Battlefielditkään siellä. Kaikkia muuta tarjontaa on taidettu koittaakin Accesissa.
   
 8. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
 9. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nyt rupee olemaan Microsoftilla liikaa näitä yleisiä vikoja Onen nettipeleissä. Taas yhteisö ja verkkopelaaminen vialla, taitaa olla vähintään toinen kerta viikon sisään..Taasko siellä nörtit hakkeroinu jotain ja hihittää päälle..
   
 10. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Live nurin? Olin juuri menossa katsomaan joko EA Access toimisi, mutta vissiin ei tarvitse.
   
 11. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei ilmeisesti aivan kokonaan. Tässä lainaus Xbox Liven tila sivulta:

  ''Pelin sisäinen vastuksenhaku, pilvitallennus, ystävien etsiminen, pelitallennin, tulostaulukot, avatar-hahmojen muokkaaminen tai kuvat

  01/19/2016 03:37:26 PM

  Ympäristöt:

  Xbox One
  Palvelut:

  • Muiden Xbox Live -jäsenten seuraan liittyminen verkkopeleissä.''
   
 12. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  @Warrington Hmm. Kovin ajoitetulta tuntuu, kun about samaan aikaan tuon ilmaisen EA Accessin kanssa. Toki tuosta käy pääosin syyttäminen Mikkisoftaa, mutta jos on joku palvelunestohyökkäys, voisi jälleen nämä munattomat nörttihakkeripersereiät hypätä vaikka kerrostalon katolta naama edellä katuun.
   
 13. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Nyt toimii taas, ei ollut kovin pitkä katko tällä kertaa. Joo noille hakkereille pitäisi tällätä kovempia sakkoja jotta ne saadaan kuriin, sikäli kun niitä nyt saadaan kiinni. Hakkereilla on paha tapa olla aina askeleen edellä kaikkia..Varsinkin Microsoftia.
   
 14. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tyhmä kysymys: Hommasin Fallout 4:n. Siinä mukana tuli koodi, että saa FO3:n ilmaseks. Missä tuossa uudessa käyttöliittymässä koodinkysely-kohta?
   
 15. SASamuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Kauppa ja sieltä valitset kohdan "kaikki pelit" ja kun sen olet saanut auki niin näetkin jo kohdan "lunasta koodi". Tai vaihtoehtoisesti menet osoitteeseen: https://account.xbox.com/fi-FI/PaymentAndBilling/RedeemCode?xr=shellnav ja kirjaudut sinne tunnareillasi ja naputat koodin.

  Linkki vie yllispyllis Xbox-storen lunastus kohtaan.
   
 16. ace Jäsen

  Mikähän ihme nyt tuli, kun XBox One alkoi sammua itsestään kesken pelaamisen? Aluksi pysyy käynnissä n. 20 min. ja sen jälkeen kun käynnistää uudestaan, sammuu taas n. 5 min. jälkeen. Voisiko olla kuumenemisongelma?
   
 17. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Itse ainakin kokeilisin ihan ensimmäisenä laitteen puhdistusta. Imurointi/paineilmapullolla käsittely voisi auttaa edes hieman.
   
 18. ace Jäsen

  Lainaus:
  Muutto hieman viivästytti asiaa, mutta eipä auttanut puhdistus. Pitänee yrittää takuuseen, mitenköhän Prismasta ostetun laitteen kanssa pitää menetellä? Tuskin Prisma sitä hoitaa?
   
 19. Fishstick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Islanders
  Lainaus:
  Xbox One
  Tuota kautta sain itse uuden ohjaimen takuuseen. Microsoftilta sai DHL:n paketti kortin, jonka tulostin ja liimasin värittömällä pakkausteipillä paketin päälle. Sitten vain vei sen lähinpään DHL toimipisteeseen. (Linkki vie xboxin nettisivuille)
   
 20. ace Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos linkistä, täytyy toimittaa tuonne.
   
 21. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Microsoft julkaisi tänään E3-messuilla Xbox One S:n.

  Edeltäjäänsä 40% pienemmän mallin, jossa on myös muitakin uudistuksia. Ulkoinen virtalähde(muuntaja) on vihdoin ja viimein saatu laitettua konsolin sisään, joten unholaan jää se helvetin kokoinen mötikkä lattialla. Väritys on tällä kertaa valkoinen ja oikein tyylikkäältä näyttää. Ulkoisesti on myös muutamia muita pieniä yksityiskohtia muuteltu, mutta pääpiirteittäin aika samantyylinen on kuten isoveljensäkin.
  Uudessa versiossa on myös tuki 4K Ultra HD-videoille, joten tässä saattaa hyvinkin olla markkinoiden halvin 4K-soitin.
  Ohjain on kokenut myös pientä päivitystä. Taakse on tullut grippipintaa ja ilmeisesti myös tatteja on hiukan säädelty tarkemmiksi. Myös Bluetooth on saatu mukaan, joten pelaaminen onnistuu langattomasti myös PC:llä.

  Hinnat S-mallille on seuraavat dollareissa: 500GB $299, 1TB $349 ja elokuun alusta tulee myös limited edition malli myyntiin, jossa on 2TB verran tilaa ja hinta on $399. Noihin aikoihin myös itse konsolin myynti alkaa ylipäänsä.
  Suomen hinnoista ei toistaiseksi tietoa ole, mutta eiköhän noihin jonkun 50 euroa voi ainakin lisää heittää, niin ehkä ollaan lähellä.

  Microsoft announces the Xbox One S, its smallest Xbox yet
  Linkki vie The Vergen sivuille, josta voi lukea asioista tarkemmin ja josta näkee kuvia uudesta konsolista myös vertailtuna vanhempaan. Hyvin näkee myös sen kuinka helvetin iso tuo virtalähde on, jos sitä ei ole aiemmin ikinä nähnyt.

  Microsoft myös julkaisi uuden Xbox Play Anywhere ideansa, jossa pelaaja voi ostaa Xboxille pelin ja pelata sitä Windows 10 PC:llä. Kaikki tallennukset ja prosessit siirtyvät saumattomasti näiden laitteiden välillä ja pelaajan tosiaan tarvitsee ostaa peli vain Xboxille livetiliin sidottuna, jolloin sen voi sitten ladata myös Windowsin kaupasta "ilmaiseksi" omalle PC:lle. Ei tue automaattisesti kaikkia pelejä ja nyt E3:ssa esiteltiin muutamia joita se jo ainakin alkaa tukemaan, mutta nämä pelit ovat vasta tulossa kuten Forza Horizon 3. Selvästi siis huomaa Microsoftin halun saada pelaajat yhteen alustasta riippumatta, koska kertoivat myös monen pelin tukevan niin sanottua cross-playta, jossa PC-pelaaja voi pelata vaikkapa Xboxilla pelaavan kaverinsa kanssa. Toki ovelasti samalla yrittävät saada pelaajia ostamaan Windows 10 tietokoneita ja päivityksiä käyttöönsä.

  Project Scorpio is a 4K-capable, VR-ready Xbox One launching next fall

  Microsoft myös kertoi Project Scorpiosta, uudesta ensi vuoden lopulla julkaistavasta konsolistaan. Yhteensopiva taaksepäin ja vielä ei saatu tietoa siitä onko tämä nyt periaatteessa uusi sukupolvi vai jonkinlainen tehopäivitys nykyisiin koneisiin. Mutta sen mitä Microsoft kertoi, niin sieltä on tehojen perusteella ainakin tulossa todella kovanluokan rautaa sisältävä pelikonsoli. Noin neljä-viisi kertaa tehokkaampi laite, kuin mitä nykyinen Xbox on.

  Project Scorpio laski ainakin omia aikeita osata tuota S-versiota ja varmaan suosiolla voi odottaa reilun vuoden ja katsella minkälaisen tehomonsterin Microsoft on tuomassa sitten markkinoille.
   
 22. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Kerrotaan nyt vielä, että Playdead-yhtiön uusi peli Inside tulee kuun lopulla ja ilmoittivat samalla että edellinen pelinsä Limbo on tätä juhlistaen ilmaiseksi saatavilla Xboxilla. Laittakaa kokeillen, jos ei ole vielä tarttunut koukkuun!
  Laitetaan pelin ilmestymisaikoihin oma mielipiteeni tuolta suosittele peliä -ketjusta:

  Lainaus:
  Mitä noin muuten Xboxin E3-annista, niin itseäni kiinnostavaa ei tällä kertaa paljoa ollut, kun en (enää) Gears- enkä Halo-fani ole, eikä Forza Horizon kiinnosta. Toi Inside kiinnostaa ehkä eniten näin lähitulevaisuudessa. Slim-malli taitaa mennä ostoon, koska nykyinen 500 giganen kovalevyni tarvisi jokatapauksessa lisätilaa. Uusi "Project Scorpio" -Xbox-malli kiinnostaa kyllä, mutta ei mikään kallis 4K-välimalli, joka ei ole kuitenkaan uusi konsoli. Mutta pakkohan sekin kai sitten joskus on ostaa, jos "sillä parhaimman pelikokomuksen antavia" pelejä aletaan tehdä...
   
 23. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Scorpio menee ostoon kun siitä on oikeasti hyötyä ja mulla 4k-tv. Gears of War-pelisarjaa en ole ikinä pelannut, enkä aloita nytkään. Ihan hyvä pelisarja, mutta ei sitä ihan kaikkea jaksa pelata. Myös uusi Forza Horizon jää ostamatta, ei napostele joku rantakirppuilu vähää alusta. We Happy Few sen sijaan herätti mielenkiinnon suuresti, tuo peli tulee ostettua ennemmin tai myöhemmin, ellei nyt jostain ihmeen syystä sitten floppaa.

  Edit: State of Decay 2 herätti myös mielenkiinnon.
   
  Viimeksi muokattu: 14.06.2016 klo 13.22
 24. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Microsoft tosiaan sanoi, että Scorpio tulee noin puolentoista vuoden päästä, joten voi kyseessä olla uusikin sukupolvi. Toisaalta sanoivat, että tulee olemaan Xbox One yhteensopiva ja käyttivät quetea "Ketään ei jätetä jälkeen". Eli vähän jää kuva, että enemmän ja enemmän alkaa tulemaan PC:n tapaisesti tarjontaa eri hintaryhmiin. Eli vanhalla alkuperäisellä boksilla pelit pyörivät normaaleilla grafiikka-asetuksilla ja "Scorpiolla" sitten ovat ikäänkuin Ultra-settings, kuten PC:llä riippuen suorituskyvystä. Luultavasti pelit sitten tunnistavat mikä konsoli on kyseessä ja asetukset säätyvät sen mukaan, jotta pyörii sulavasti kaikilla.

  Tavallaan tykkään tuosta ideasta, että ei olisi enää vain yhtä samantehoista konsolia sen X määrän vuosia. Kunhan ei ala liian usein jonkun vuoden välein tulemaan uutta tehoversiota, joka sitten pitäisi aina päivittää jos haluaisi parhaimmat grafiikat.

  Itsekään en ikinä ole syttynyt Xboxin yksinoikeuksista. Forza on ihan jees pelisarja, mutta itse taas en tykkää Horizonin tapaisista peleistä, joissa ajellaan jotain temppuja tehden ja muuta sellaista ihme pelleilyä. Gears of War ei ole ikinä sytyttänyt, eikä oikein Halokaan.
  Ehkä olen makuni kanssa liian simppeli, kun se on sellaista änäriä, Battlefieldiä ja joku formulapeli siihen kylkeen.
   
 25. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Tulipa testattua Goat Simulatoria. 30min jaksoi ja sitten tuli kyllästyminen. Naughty Bearia sentään jaksoi monta päivää ennen kyllästymistä, tämä ei kyllä itselleni tarjonnut yhtään mitään.