Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Xbox One

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Zous, 03.05.2013 klo 15.37.

 1. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ainakin täällä puhutaan "trialista":

  Linkki vie Inquisitr-uutissivustoon: Xbox Live: ‘Borderlands: The Handsome Collection’ Free Trial Until Tomorrow, ‘Games With Gold’ November Offering Revealed
   
 2. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Oli vähän sekavaa tekstiä. Mikrosoftin omilla sivuilla ei ollut mitään rajoitteita ja olihan Boarderlands ygöin jo pari kuukautta sitten ilmaisena Liven Goldilla. Toki voihan tuo olla, mutta luulisi, että asiasta olisi mainittu. NHL ja joku toinen oli selvemmin tralissa.
   
 3. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
 4. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Nyt en ainakaan minä enää pääse pelaamaan.
   
 5. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
 6. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Onko muilla Netflixin kanssa sellaista ongelmaa, että kun tekstitys tulee ruutuun, niin vasemmassa yläkulmassa välähtää joku häiriöteksti. Häiritsee välillä todella pahasti katsomista. Ongelma on nyt kestänyt ainakin kuukauden ja saattoi tulla edellisen netflix-päivityksen jälkeen. Olen yrittänyt poistaa ohjelman ja asentaa uudestaan, mutta ei ole auttanut. Mobiilivehkellä tai PC:llä en ole ongelmaan törmännyt.
   
 7. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Viime konsolisukupolven yksi parhaimmista peleistä GTAIV ja DLC:t on nyt pelattavissa myös Xbonella!

  Tätä päivää oon nimittäin odottanut.
   
 8. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Lainataan hiukan hehkutusta toisesta ketjusta, sillä tämä tamperelainen kaupunginrakentelupeli on vihdoin julkaisuvalmis myös Xbox Onelle. Tätä olen odotellut, kun en itse tietokoneella pelaa. Julkaisupäivä on siis noin viikon kuluttua, 21.4 ja konsolipuolelle tulee siis saataville ainoastaan Xboxille (ainakin nyt alkuun?). Peli sisältää valmiiksi myös pelin ensimmäisen laajennuksen After Dark. Käännöstyön pädiohjaimelle on tehnyt ilmeisesti ulkopuolinen taho, mutta tuskinpa siitä jää kiinni. 39,99€ on hintana. Saapa nähdä miten onnistuu konsolipuolella.
   
 9. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Onkos muut palstan harvinaiset "boxistit" tai ylipäänsä muut innoissaan tulevasta Scorpiosta?

  Itse ainakin olen innolla infoja lukenut ja nythän on virallista specsiäkin alkanut tulemaan.

  Pääspeksit:
  • CPU: Eight-core 2.3GHz processor
  • GPU: 40 compute units at 1172MHz
  • RAM: 12GB GDDR5 (shared between system and GPU)
  • Bandwidth: 326GB/s
  • Storage: 1TB hard disk
  • Disc: UHD Blu-ray player
  Eilen julkaistiin myös info, että löytyy tuki uudelle HDMI 2.1:lle ja Freesynchille, joka saa pelit pyörimään selvästi jouhevammin Freesynchillä varustetuilla PC-näytöillä. Tätä tekniikkaa ei vielä televisioista löydy, joka siis mahdollistaa kuvan pysyvän sujuvana vaikka pelin FPS:t tippuisikin kesken pelaamisen. Erityisen hyvä juttu vaativien 4K-pelien kohdalla.
  Konsolista löytyy myös uusi Dolby Atmos luomaan mahdollisimman elävät ja realistisen äänimaailman.

  Tehokasta konetta on siis tulossa ja selvästi edellä esimerkiksi PS4 Prota. Scorpio tulee pyörittämään 4K-kuvaa natiivina, asia johon edellä mainittu PS4 Pro ei pysty. Prosta ei myös löydy esimerkiksi 4K Blu-rayta, joka on outoa koska Blu-ray on Sonyn kehittämä formaatti.

  Uutta Xboxia mainostetaan paljon 4K:n ehdoilla ja on totta, että parhaimman kokemuksen tulee saamaan 4K-televisiolla. Scorpio saa pelit kuitenkin näyttämään selvästi paremmilta myös Full HD-televisioissa, koska konsolin voi asettaa renderöimään pelit 4K:na, josta sitten skaalaa sen Full HD-kuvalle sopivaksi.
  Konsoli tulee pyörimään samalla systeemillä kuin vanhemmat Xboxit, joten kaikki pelit toimivat niin Scorpiolla kuin vanhemmilla Oneilla. Scorpio parantaa vanhempien Onen pelien suorituskykyä myöskin.

  Ostoon tämä menee kunhan julkaistaan joskus marras-joulukuussa. Toivottavasti Microsoft tekee oikean ratkaisun hinnoittelun suhteen ja markkinoinnillisesti. Hinta ei saa olla liian paljon PS4 Pron yläpuolella, koska vaikka konsoli olisi selvästi tehokkaampi ja "parempi", niin kyllä moni saattaa ottaa hyllystä sen vanhan tutun Playstation ja ei välttämättä tiedä muuta kuin että molemmat konsolit ovat tehoversioita siitä perusmallista.
  Toki Microsoft on myös todennut, ettei välttämättä yritä saada tätä konsolia massojen haltuun, vaan enemmänkin 5-10% tehopelaajien haltuun. Saa nähdä mitä tapahtuu.

  Toivottavasti tosiaan osaavat tehdä hyvät markkinointikampanjat ja hinnoittelun. Onen julkaisu oli suorastaan katastrofi ja se näkyi myyntimäärissä etenkin Euroopassa. Vaikka Eurooppa onkin vahvasti ollut Playstationin hallussa, niin Xbox 360 myi hemmetin hyvin siihen nähden.
   
 10. HockeyIsLife Jäsen

  Lainaus:
  Ihan mielenkiintoiseltahan tuo Scorpio vaikuttaa. PS4:n omistajana ihmettelin itsekin suuresti tuota päätöstä jättää 4k disc player pois PS4 Prosta, ja en olekaan siksi Prohon päivittänyt. Pelien suhteen itsellä ei mitään grafiikka upgrade tarvetta ole ollut. Pelit näyttävät ihan riittävän hyvältä omaan silmään jo nykyisellään. Ja kai se pitäisi PC-pelaamiseen siirtyä, jos oikeasti haluaisi High End- grafiikoita. Toki sulavammat frame ratet eivät koskaan pahitteeksi olisi konsoleillakaan. Kenties sitä täytyy Scorpio kuitenkin hommata, jos tekee mieli lähteä 4K-hifistelyyn oikein kunnolla. TV on kyllä ajan tasalla noitten ominaisuuksien suhteen.

  Oikeastaan olen miettinyt, että voisi tuon One S:n hankkia, kun senhän pitäisi pyörittää 4k discejä. Hinnat ovat nykyään sellaisia, että ajaisi varmaan asiansa huokeana 4k playerinä. Onko näkemystä/kokemusta kuinka tuo sopisi kyseiseen tarkoitukseen? Pelien suhteen tulisi varmaan tuo pakollinen Forza hommattua, tiedä sitten olisiko Motorsport- vai Horizon -sarjaa.

  Edellisen konsolisukupolven aikana tuli 360:llä paljon pelailtua, joten mitään ei xboxeja vastaan ole, vaikka Pleikkarilla tällä hetkellä mennäänkin. On ehkä Playstationin exclusivet olleet enemmän itseäni kiinnostavia: Uncharted-sarja lähinnä ja nyt tulossa oleva Spiderman peli. Multiplatformereiden osalta se on yleensä ollut ihan sama itselle millä konsolilla pelaa. Toivotaan, että Scorpiosta tulee onnnistunut projekti. Tuo hinnoittelu tulee kyllä olemaan iso kysymysmerkki. En usko, että konsolipelaajat kuitenkaan juuri enempää ovat valmiita maksamaan kuin mitä Pron hinta oli, mutta eihän sitä ikinä tiedä.
   
 11. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Tätä Microsoft vähän yrittääkin Scorpiolla eli oikeasti lähellä PC-tasoa olevat grafiikat ja suorituskyky. Ainakin nuo Scorpion tehot antavat siihen mahdollisuuden, koska ovat suht hyvän pelikoneen veroiset eli saataisiin konsolit lähemmäs PC:n tasoa. Käsittääkseni Scorpioon tulee PC:n tyyliset mahdollisuudet säätää grafiikoiden tasoa monesta eri asetuksista jne.
  Toki Microsoft on myös luvannut, että Scorpiolle ei tule omia pelejä, vaan kaikki pelit toimii tulevaisuudessakin kaikilla One-sukupolven konsoleilla eli saa nähdä miten pelinkehittäjät sitten alkavat tämän kanssa leikkimään.

  Lainaus:
  Hoitaa hommansa hyvin. Tietääkseni on juurikin markkinoiden halvin 4K-soitin, mutta jotain rajoitteita siinä myös on verrattuna sitten aitoihin ja pelkkiin kalliimpiin 4K-soittimiin. Eli ei pärjää vertailussa sitten kuvanlaadun tai äänen kanssa, mutta ajaa kyllä asiansa.
   
 12. HockeyIsLife Jäsen

  @king of the jungle Ehkä sitä tuo One S täytyy sitten tässä jossain kohtaa hommata. Vaikka ei ihan noitten kalliimpien soittimien tasolle välttämättä kuvan- ja äänenlaadun kanssa yllä, niin onhan tuosta sitten muutakin iloa kuin pelkkien leffojen katsominen. Hyvähän se myös on omistaa sekä pleikka että xboxi, ei lopu ainakaan pelattava kesken. :)
   
 13. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Otetaanpa nyt pikkaisen hypejunaa takaisin siinä, että kyllä Prokin kykenee natiivin 4K-kuvaan (linkki Redditistä löytyvään listaukseen jota päivitetään sitä mukaa kun noita tulee) - toki ovat pääosin vanhempia pelejä/indieitä, mutta sikäli mahdollista. Usein vain kehittäjät mieluummin käyttävät resursseja muuhun kuin natiivikuvaan, ja käyttäen "checkerboarding"ia päästään ihan todella hyviin tuloksiin. Vaikkapa Horizon: Zero Dawn näyttää ihan järisyttävän hyvältä, vaikkei olisikaan natiivia kuvaa. Ja aiemmin "vuodetussa" Microsoftin whitepaperissa jossa käsitellään pelikehitystä Scorpiolle, käsitellään täysin samaa tekniikkaa (joskin Microsoft käyttää tästä termiä "sparse rendering").

  Summa summarum, vaikka varmastikin etenkin Microsoftin omat pelit pyörii natiivi-4K:na kerta haluavat tehdä tuosta myyntiargumenttia, kannattaa ehkä odottaa että saadaan enemmän ihan mitattua dataa aiheesta jonkun neutraalin tahon toimesta. Oma mielipide on, että em. tekniikalla (ja muilla vastaavilla, onhan noita vaikka Insomniacin käyttämä "temporal injection" mikä Ratchet&Clankissa toimii kuin junan vessa, tai Gravity Rush 2:ssa käytetty metodi, jossa geometria pyörii 4K:na mutta shaderit 1080p:nä) saavutetut tulokset näyttävät jo tarpeeksi hyvältä 4K-telkussa (hyvin implementoituna, on myös huonoja implementointeja), tärkeämpää on pelit, etenkin ne joita on saatavilla vain yhdelle alustalle. Ja tässä kyllä PS4 on vienyt Onea 100-0 viime aikoina; Halo ja Forza kenties ovat hyviä pelejä genreissään, kumpikaan genre ei vain itselle hirveästi uppoa. PS4:lla tänä vuonna jo Yakuza 0, Nioh, Horizon: Zero Dawn ja NieR: Automata (tämä tosin myös PC:llä) ovat olleet ihan GOTY-materiaalia itselle ja mennään vasta huhtikuuta. Jos siis Microsoft haluaa tuolle menestystä, pitäisi niihin peleihinkin panostaa, ei multiplatformit riitä. Näin omasta mielestä siis.
   
 14. Panosmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Minnesota Wild, Jarmo Kekäläinen
  Lainaus:

  Scorpio ei kyllä kovinkaan paljon eroa PS4 PROsta, sama prosessori hieman kellotettuna (2.1 GHz vs 2.3GHz). 4,2TF vs 6TF näytönohjain, joka perustuu molemmissa AMDn Polarikseen. Suurin ero on keskusmuistin määrä 9GB vs 12GB ja UHD-soitin.
  Tämä on mielestäni vähintä mitä voi odottaa, kun toinen konsoleista julkaistaan vuosi myöhemmin.

  Niinkuin hablaa edellä kertoi - Microsoftin oma pelituotanto ottaa varmasti natiivi 4K resoluution irti Scorpiosta. Ongelmaksi muodostuu Microsoftin vähäinen panostus omiin pelistudioihin, eli Scorpion todellinen suorituskyky ei välttämättä tule esille kuin parissa pelissä/vuosi.

  Hyvinkin todennäköisesti multiplatformeissä Scorpion ja Pron erot ovat minimaalisia, jopa pienempiä kuin Original PS4 vs Xbox One erot.

  Scorpio kyllä kiinnostaa, jos hinta ei ole Suomessa aivan karmea. Olen kyllä ajatellut päivittää julkaisu Xboneni Scorpioon.
   
 15. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Xbox One X (koodinimi Scorpio) on nyt julkaistu. Julkaisupäivä maailmanlaajuisesti on 7. marraskuuta ja hinta 499 dollaria. Suomen hintaan voi varmaan sellaisen viisikymppiä laittaa päälle, jos historia toistaa itseään.
  Olisin toivonut osuvan siihen noin 399 hintahaarukkaan, mutta kyllähän tuo tulee julkaisupäiväksi hommattua. Hinta varmasti on sellainen, että välttämättä ei rupea Playstationia valtaasemasta kampeamaan ja jos hyllyssä on noin satasen halvempi PS4 Pro, niin suuri yleisö joka ei välttämättä muuten tiedä kuin että nämä ovat tehoversioita kyseisistä konsoleista päätyvät varmasti ostamaan enemmänkin Playstationia, kun Playstationin valtasema Euroopassa ja Suomessa on muutenkin erityisen vahva.

  Phil Spencer Xboxilta on toki jo pitkään hokenut, etteivät he yritä tällä konsolilla saada massoja haltuun. Tässä eräs sitaateista:
  "I call it a premium console because I want people to be clear that the customer we're building that for is the premium gaming customer," said Spencer. "The person who buys the majority of the games, the person who's playing the most games, spending the most hours, spending the most dollars. It's like our Elite controller. I call that a premium controller."
  Eli enemmänkin konsoli olisi tosipelaajille, jotka pelaavat paljon.

  Kuten jo aiemmin on ollut huhuja/vahvistuksia, niin koneen tehot tulee olemaan jo ne mitä tänne aiemminkin linkkailin. Konsoli on myös pienin Xbox One-perheen konsoleista mikä on aikamoinen suoritus, kun katsoo suorituskykyä yms.

  Pelijulkaisuista ei jäänyt oikein mitään erityistä omaan mielenkiintoon tänäkään vuonna. Kyllä tuohon olisi kaivannut sellaista AAA-luokan yksinoikeuspeliä "Näyttämään X:n tehot".
  Playerunknown's Battlegroundin tulo Xboxille loppuvuodesta on toki hieno juttu. PC:llä valtava hype ja pelaajamäärä tämän "Battle Royale"-pelin ympärillä tällä hetkellä.

  Sea of Thieves vaikuttaa ihan hauskan rennolta peliltä kaveriporukalla.

  Anthem vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta kuten myöskin Metron uusin versio joka näytti pirun hyvältä.

  Microsoft myös kertoi, että alkuperäisen Xboxin peleistä tehdään yhteensopivia Onen kanssa. Myös useat jo julkaistut pelit tulevat saamaan päivityksiä X:n julkaisun aikaan parantamaan pelien visuaalisuutta uudella konsolilla.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2017 klo 01.57
 16. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Epäilen että hinta käännetään suoraan 499 Euroksi. Kyllähän tuo nyt oli alusta asti rivien välistä selvää ettei 399e ole lähellä, koska se olisi halvempi kuin PS Pro ja kuitenkin on tehokkaammasta konsolista kyse, muttei toisaalta mihinkään PS3:n julkaisuhintoihin haluttu päästää. Oliko X:ssä jopa nestejäähdytys, ainakin koko oli todella pieni ja ihan hieno muutenkin. Tuollainen itse One olisi pitänyt olla alunperinkin, eikä sitä VHS-soitinta päästää ulos.

  Noista pelijulkaisuista olen kyllä samaa mieltä, 42 peliä ja 22 yksinoikeutta oli näytettävänä, mutta aika mitäänsanomaton fiilis jäi itselleni kaikista (pl. uusi Ori, Life is Strangen esi-osa ja toi ihan hieno Metro). Tosiaan joku ns. todellinen yksinoikeustykki olisi tarvittu munkin mielestä jo tuon konsolin tehojenkin takia esityksiin. Nyt 4K-resoluutiota myytiin Minecraftilla... Hype oli itselläni suht kova uutta Boxia kohtaan, mutta en koe nyt löytäväni mitään kiinnostavaa (yksinoikeus-) pelaamista sillä.
  Tuntuu muutenkin että Playstation vetelee näissä E3-presseissä enemmän aikuiseen makuun.
   
 17. Tikiti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
  Juurikin näin. Xbox on jotenkin profiloitunut semmoiseksi 12-18v ikäisten konsoliksi jolla riittää paljon "dudebro" räiskintöjä. Jotenkin boksin puolelta puuttuu tarinavetoiset pelit aikuiseen makuun kuten esim. Last of us, Horizon zero dawn, unchartedit jne. Noista nyt esitetyistä Anthem, Shadow of war, ori, life is strange ja sitten se hieno pikseli grafiikka peli oli mielenkiintoisimmat. Noistakin 3 tulee pleikkarille. Lisäksi tuo Playerunknown's Battleground tulee myös pleikkarille mutta todennäköisesti hiukan viiveellä. Positiivista oli X:n koko, ulkonäkö ja tehot. Varmasti näyttää pelit hyvältä tuon kautta. Silti itse olisin odottanut enemmän pelien osalta.
   
 18. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Pitää kyllä ihmetellä Microsoftin markkinointiosastoa (joskin, sama firma aikanaan kutsui biisien siirtoa langattomasti Zunesta toiseen termillä "squirting", joten ei kai mikään pitäisi enää yllättää) - jenkkimarkkinat + UK ovat olleet vahvaa Xbox-aluetta aiemmin, "One S" ja "One X" ovat foneettisesti niin lähellä toisiaan että varmasti sekaannusta riittää.

  Itse purkki vaikuttaa ihan kätevältä ja pätevältä, hinta korkeahko mutta pitää hyvin rautaa sisällään. Mutta peliosastolla ei vieläkään tullut sellaista "pakko saada"-peliä vastaan.
   
 19. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  519,99e kertoo hinnaksi Suomen Xboxin sivusto.
   
 20. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Onko muilla ollut viime aikoina ongelmia saada lunastettua xbox live goldia? Itse tuli G2PLAY.net sivustolta tilattua kolme kuukautta tuota (on tullut tilattua kyseiseltä sivustolta aiemminkin ja on toiminut), mutta kun koodin syöttää boxille ja vahvistaa tilauksen niin tulee vain lukemaan:

  "Kokeile samaa uudelleen

  Järjestelmissämme ilmeni virhe. Pieni odottelu voi auttaa
  ."

  Eilen tuli kokeiltua pitkin päivää ja tänäänkin sama ongelma vain näyttää jatkuvan...

  E: No netin kautta tuo lopulta onnistui, tiedä sitten miksei mennyt boxin kautta.
   
  Viimeksi muokattu: 02.10.2017 klo 15.26
 21. Lavis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves ja Pittsburgh Penguins
  "Verkkosi toimii, mutta vastuksenhakuongelmat ovat mahdollisia."

  "NAT-tyyppinä on Keskitasoinen. Jos sinulla on tällä hetkellä ongelmia yhteyden muodostamisessa muihin pelaajiin Xbox Livessä tai vastuksenhaussa, yritä päivittää NAT. Jos tämä ei auta, kokeile vaihtoehtoista porttia. Jos nykytilanteessa ei ilmene ongelmia, voit jatkaa."

  Tuommoisen vianmäärityksen antaa, kun menin Xboxin asetuksista testaamaan moninpeliyhteyttä. Yhtäkkiä alkanut pelit netissä takkuilemaan ja ongelma taisi selvitä. En kuitenkaan osaa ratkaista ongelmaa. Olen yrittänyt Xboxin valikosta päivittää tuon NAT-tyypin, mutta se ei suostu päivittään sitä siihen "Avoin"-tilaan, jossa sen ilmeisesti pitäisi olla. Porttia olen myös koittanut vaihtaa Xboxin asetuksista, mutta ei sekään auta. Internettinä on Soneran 4g reitittimestä tuleva langallinen yhteys. Nopeus heittelee 10-40 megan välillä. Onko kenelläkään ollut vastaavia ongelmia? Toivottavasti joku osaisi auttaa. Viesti saattaa olla hieman sekava, mutta lisätietoja saa minulta ja tarkentavia kysymyksiä saa esittää ongelmaani liittyen, jos en osannut asiaa selvällä tavalla muotoilla.
   
 22. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Miten noi ehdotukset "kavereista, jotka saatat tuntea" saa pois päältä? Sanokaa nyt että saahan ne jotenkin pois jostain. Ei paljoa napostele tuhannetta kertaa klikkailla niitä nevöhööd tyyppejä pois listasta ja siitä tapahtumafeedistä.
   
 23. Rixa88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Tuli tilattua XBox One S ja NHL 18 viime viikolla ja eilen olivatkin jo tulleet postiin. 2 ja puoli tuntia meni aikaa tuohon alkupäivitykseen mitä konsoli pyytää tekemään, enkä sen takia ehtinyt eilen vielä testaamaan änäriä koska oli jo aika myöhä kun päivitys oli tehty. Onko tuon alkupäivityksen tekeminen btw. miten pakollista? Eli olisiko teoriassa mahdollista päästä pelaaamaan jotain peliä käyttämättömällä konsolilla, vaikkapa juuri sitä änäriä, siten että kylmiltään lyö sen pelilevyn koneeseen ja pistää vain konsolin päälle? Tätä vaihtoehtoa kun en kokeillut eilen lainkaan. Noh, ainakin olen ylpeä, että ylipäätään onnistuin sillä boxilla löytämään mokkulayhteyteni ja tekemään ko. toimenpiteen koska yleensä olen ollut niin onneton tietotekniikan kanssa.

  Kunhan tänään pääsen töistä kotiin, niin sitten vain uusinta änäriä testaamaan, saa nähdä kuinka pitkä aika menee pelilevyn syöttämisestä konsoliin siihen kun pelissä kiekko tippuu jäähän...
   
 24. SASamuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Et olis päässy ohittaan päivitystä millään muulla kun että olisit ollut kokonaan offline. Online ominaisuuksia varten se on pakko päivittää. Kun lyöt levyn sisään niin NHL pitää asentaa ja päivittää. Nettiyhteyden nopeudesta riippuen tässä operaatiossa menee sulla vielä 30min-1.5h. Ja sitte tietysti sulla saattaa mokkulan kanssa tulla vielä NAT-ongelma vastaan. Mokkuloissa vakiona tiukka-NAT joka joissain peleissä rajottaa online pelaamista todella paljon.
   
 25. Rixa88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  NHL 18:n kohdalla meni sitten kolme tuntia siitä kun löin levyn koneeseen siihen että peli oli asennettu 100-prosenttisesti. Onneksi änärin kohdalla pääsi tutustumaan peliin harjoituskuvioiden kautta vielä siinä vaiheessa kun asennus oli kesken. Onpa onni, etten ole konsolipelien kohdalla kiinnostunut online-pelaamisesta, ainakaan tällä hetkellä. Muutenhan sitä joutuisi hankkimaan paremman nettiyhteyden. Tietyllä tavalla on kyllä ikävä vanhoja hyviä aikoja, kun riitti että laitto vain levyn konsoliin ja heti pääsi pelaamaan.