Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Xbox One

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Zous, 03.05.2013 klo 15.37.

 1. ace Jäsen

  Lainaus:
  Konsoli tuli huollosta viikossa. Mukana oli kirje, jossa ilmoittivat ettei laitteesta löytynyt mitään vikaa. Sammuilu kuitenkin jatkuu edelleen, joten kysymys kuuluu: Mitäs sitten?

  Voiko vika olla ohjaimessa, voiko se sammuttaa koneen jonkun vian takia? Konsoli ei nimittäin käynnisty ohjaimen kautta, vaan pitää käynnistää laitteen kyljestä.

  Toinen mikä tuli mieleen on että minulla on koneessa joku tarvike virtajohto ja muuntaja. Voisiko vika olla siinä?
   
 2. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Voi olla ja voi olla, suosittelen kokeilemaan alkuperäisillä vastaavilla. Eipä tuohon oikein muuta voi sanoa, poista muuttuvia tekijöitä listasta (huolto kun taisi jo poistaa itse konsolin).
  Onko ohjaimen softaa kokeiltu päivittää sieltä päivitysvalikosta uusimmaksi versioksi, jollei ole jo?
   
 3. Fishstick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Islanders
  Lainaus:
  Kyllä vahvasti epäilen tuota tarvike muuntajaa, onko kaveria jolta saisi lainaksi alkuperäistä virtalähdettä?
   
 4. ace Jäsen

  Lainaus:
  Eipä löydy sellaista. Nyt kuitenkin tilasin Microsoftilta uuden virtalähteen, toivotaan että se tuo ratkaisun ongelmaan.
   
 5. ace Jäsen

  No niin, virtalähde tuli parissa viikossa ja siinähän se vika oli. Tarvikeosassa palaa punainen valo ja tässä uudessa keltainen. Ilmeisesti tuo punainen kertoo jostain vikatilasta. Epäilen tosin että on vain täynnä pölyä ja kissan karvoja, jotka ei paineilmallakaan lähteneet pois.

  Merkillepantavaa on myös miten hiljainen tuo alkuperäinen on, tarvike virtalähde piti hirveää hurinaa, melkein kuin mikroaaltouuni. Uusi taas on niin hiljainen ettei sohvalle asti kantaudu minkäänlaista ääntä.
   
 6. Fishstick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Islanders
  @ace mitä muuten tapahtui sille sinun konsolin mukana tulleelle virtalähteelle? Hyvä kuitenkin että lähti uudella toimimaan.
   
 7. ace Jäsen

  Lainaus:
  Se koki traagisen kohtalon ja joutui kissapedon raatelemaksi. Olisivat kuulema lähettäneet Microsoftilta uuden ilmaiseksi sitä poikkipurtua vastaan, mutta mähän heitin sen silloin saman tien roskiin. Nyt tämä uusi maksoi reilu 50e.
   
 8. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  On se Red Dead Redemption vaan kova, on se!

  Ensimmäinen näistä taaksepäin yhteensopivista peleistä, joka itsessäni herätti fiilikset että pakko käydä ostamassa peli uudestaan, kun aikanaan vanhalla boksille ostettu oli myyty jo vuosia sitten. Suht hämärästä nettidivarista tai vastaavasta kaupasta sitten muutamalla eurolla tilasin Game of the Year editionin, jossa on mukana myös lisäosa Undead Nightmare, joka siis toimii myös.
  Xboxin kaupastakin saisi digitaalisena varsin halpaan hintaan 7,50 euroa mutta siinä ei ilmeisesti Undead Nightmarea ole mukana.

  On se kyllä ihan helvetin hieno peli edelleenkin ja graafisesti pitää pintansa hyvin nykypäivän mittapuussakin.
  Nytkin tuossa ratsastelin pitkin karttaa varmaan tunnin jotain kukkia poimimassa eri alueilta sivutehtävän takia.
  Oma luonne on vähän sellainen, että kaikki tehtävät haluaa tehdä ja nimenomaan siinä järjestyksessä kun niitä tulee vastaan, niin sitten siellä mennään pitkin metsiä ristiin rastiin tekemään niitä vanhoja pois, kun uudet pomppivat kesken matkan jo tarjolle.

  Ainoa harmin aihe on se, että tietää jo ennakkoon miten pääpiirteittäin juoni tulee menemään ja osan tehtävistäkin muistaa entuudestaan. Onneksi ei aivan kaikkia, niin jää vähän yllätyksellekin tilaa.

  Kakkososaa odotellessa.
   
 9. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Ehkä vähän tyhmä kysymys mutta kysytään nyt kuitenkin.

  Eli omistan tällä hetkellä Xbox One konsolin ja minulla on sekä levyllä ostettuja pelejä että kovalevylle suoraan ostettuja/asennettuja pelejä. Nyt kuitenkin polttelisi hommata uusi Xbox One S malli ja mietinkin että miten käy näiden kovalevyllä olevien pelien? Olisin myymässä tuota nykyistä konsolia mutta saako uusi omistaja nuo kovalevyllä olevat pelit vai onko ne jotenkin käyttäjätiliin sidottuja eli pysyvät minulla myös uudessa konsolissa kunhan kirjaudun sinne. Todella sekavasti selitetty joten pahoittelut siitä.
   
 10. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  Käsittääkseni pelit säilyvät konsolissa, mikäli et formatoi sitä vaan poistat vain käyttäjätilisi tiedot. Ostohistoriatiedot siirtyvät tilisi mukana myös uudelle konsolille, johon voit pelit ladata uudelleen kaupasta.
   
 11. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Joo, ostamasi pelit voit ilman muuta ladata kauppapaikalta taas uudelle konsolillesi. Sinulla ei ole mitään "menetettävää". Seivitkin synkkaavat pilveen, niin tulevat sieltä nettiyhteyden mukana. Tuota en sitten itsekään tosiaan tiedä, mitä tässä Onessa tapahtuu kun uusi käyttäjä yrittää avata sinun ostamasi digipelit kovalevyltä (jos ne olet sinne jättänyt). 360:lla toi ei tainnut toimia, mutta nyt noita tuollaisia konsoleita on näkynyt myynnissä, jossa mainittaisiin olevan ladattuja pelejä... Kertokaa miten on.
   
 12. SASamuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Anaheim Ducks
  Ei toimi kovolle ladatut pelit jos poistat omat tilisi konsolista. Jos on ns. kotikonsoli niin millä vaan tilillä ko. konsolissa voi pelata pelejä. Jos taas konsoli ei oli asetettu kotikonsoliksi niin silloin pelin ostaneen tilin täytyy olla kirjautuneena.

  Tätä kikkaahan voi frendien kanssa hyödyntää. Esmes. Matin kotona oleva konsoli on asetettu Villen kotikonsoliksi jolloin Villen tili löytyy konsolista, mutta sillä ei Matin tarvitse kirjautua vaan Matti voi pelata omana itsenään kaikkia Villen ostamia digipelejä. Ja hommahan toimii luonnollisesti myös toisinpäin. Samoin Matti voi pelata itse ostamiaan pelejä kunhan vaan on kirjautuneena.

  Itse käytän tätä joskus hyödykseni niin että minulla on kaikki pelit asennettuna ulkoiselle levylle, joten jos menen frendin luokse tai johonkin muuhun häppeningiin jossa tiedän xboxeja olevan ja niitä pelattavan otan ulkoisen levyn mukaan, se kiinni konsoliin ja kirjaudun omalla tilillä niin pääsen myös tien pällä käsiksi samoin tein kaikkiin peleihini ilman että niitä tarvii ladata uudelleen ja/tai asennella.
   
 13. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  @Jynkky Gaselli Itse harkitsisin ihan tavallisen Xbox Onen ostamista käytettynä alkuun ja sen viemistä sitten vaihdossa tulevaan Project Scorpion-XBoneen. S-malli on kyllä varsin ok, mutta vähän rahastusvälimalli silti ainakin itselleni.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2016 klo 22.40
 14. Lainaus:
  Joo kyllä tässä varmaankin tulee odoteltua tuota ensi vuoden konetta. Ei ole kiima, niin kova hankkia konsolia.
   
 15. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Kiitoksia kaikille vastauksista koskien pelien tallennusta kovalevylle. Ja tuosta laken viestistä tuli itsellekin sellainen fiilis että taidan jättää S-mallin väliin ja odotella tuota Project Scorpionia.
   
 16. Nännimäinen Jäsen

  Mikähän ongelma & kuinka ratkottavissa?

  FIFA17 ei päästä Ultimate Teamiin/livetilaan, tulee vaan ilmoitus että pitää olla kirjautunut EA-servereille & XBoxliveen. Änäri toimii normaalisti.

  Siitähän se sitten lähti itsekseen. iOS olisi kiva näissäkin.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2016 klo 09.38
 17. SASamuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Eilen oli ainakin niin jäätävää palvelunesto hyökkäystä vähän joka suuntaan mm.paypal, psn, twitter, reddit ja EA:n palvelimet. Että en ihmettelis yhtään jos sunkin ongelmat johtu tosta laajamittasesta DDOS hyökkäyksestä.
   
 18. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Saman tyyppistä Xbox-live erroria on tullu meillä netflixiä käytettäessä viime päivinä. Uloskirjautuminen on yleensä auttanut. Myös Fifa 16 kanssa pientä katkoa servereihin.
   
 19. Hammeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Minnesota Wild, Juventus
 20. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
 21. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Minä myös laitoin tulemaan. Mutta mitä ihmettä tuo "avauspaketti" tarkoittaa?

  e. Eli ilmeisesti on ilmainen vain tämän viikonlopun, minkä aikana se on mahdollista ostaa 60% alella. Eipä siis kauheasti lämmitä.
   
  Viimeksi muokattu: 29.10.2016 klo 21.51
 22. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Kyllä se ihan ilmainen näytti vielä tänään olevan. Lautauksessa....
   
 23. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Netin perusteella kyseessä on free trial, joka kestää tämän viikonlopun ajan.
   
 24. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Jaahas. No voi halvetti. Mitä jos otan boxin pois seinästä ja vaihdan päivämäärän perjantaille? Ja taas parin päivän päästä muuttaa päivää? Saako silloin kokeilla niin kauan kuin jaksaa? Missä tämä tieto?