Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Xbox One

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Zous, 03.05.2013 klo 15.37.

 1. Zous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan Reaves
  Playstation 4 kun kerran on saanut jo ketjunsa, niin avataan nyt sitten se boxillekin. Huhuissahan on ollut, että konsoli tulisi tämän vuoden lopussa myyntiin. Huonommissa huhuissa on sitten taas pyörinyt sellaista, että hinta olisi todella kova ja konsoli vaatisi aina nettiyhteyden! En näe tuossa mitään järkeä jos pitävät paikkansa. Jos omasta mielestä boxi vei voiton nykylaitteissa, niin tulevissa konsoleissa huhujen mukaan pleikkari taitaa olla melkoisesti parempi laitos. Toki se selviää vasta kun on molempia kokeillut.
   
 2. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Huhuja sitä ja huhuja tätä. Eihän noista voi mitään vielä sanoa, PlayStationistakin varmuudella näytetty vasta ohjain (Sony tosin taisi kumota jatkuvan nettiyhteyden vaatimuksen ja epäilen ettei Microsoft lähde tässä sooloilemaan).

  No kuitenkin, seuraavan uuden Xboxin (mikä onkaan nimeltään, 720?) julkaisutilaisuus on ensi tiistaina. Silloin näemme onko ohjainta enempää vielä julkaistavana. Lisää infoa varmaan sitten seuraa tämänvuotisilla E3-messuilla (11.-13.6), vaikkakin ilmeisesti silloin pääpaino pitäisi jo olla sisällössä, eli peleissä.

  Myyntiin kone varmaan yritetään saada PlayStationin peesissä, ettei Sony saa samanlaista yliotetta alkuun, kuin Microsoft sai nykyisessä konsolissaan. Ehkä (yltiö-?) optimistinen tavoite loppuvuonna joulumarkkinoille, mutta tuleeko Eurooppaan jo silloin? Itse epäilen vahvasti. Mutta mielenkiinnolla odotan tietoja kummastakin laitteesta.
   
 3. MikkoT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja Canadiens
  Infinityä on myös kovasti veikkailtu laitteen nimeksi ja tuo "always online" -huhu taidettiin epävirallisesti Microsoftilta jo kumota.

  Major Nelsonin uusimmassa podcastissa (linkki siihen) Aaron Greenberg paljastaa, että tiistain julkistamistilaisuudessa olisi tarkoitus keskittyä pääasiassa konsolin ja sen ominaisuuksien esittelyyn. E3:ssa sitten esitellä pelikattausta laajemmin. Luvassa paljon pelejä ja myös useita yksinoikeuksia. Uuden sukupolven Call of Duty, eli Ghost, olisi ainakin tarkoitus paljastaa tässä tiistain tilaisuudessa.

  Toivottavasti uusi kone saadaan jo loppuvuodesta tänne Suomeenkin.
   
 4. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Microsoft julkistaa tänään seuraavan Xbox-pelikonsolin. Julkkari alkaa kahdeksalta ja sitä voi seurata mm. Xbox.comista
   
 5. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Otsikon voi vaihtaa XBOX ONE'ksi.

  Tähän mennessä ihan kelvollista settiä. Vielä gaming-esittelyä odotellessa... PS. Ohjain on aika porno. <3
   
 6. floikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Parikymmentä minuuttia myöhästyin, joten missasin ehkä mielenkiintoisimmat ja konkreettiset jutut, mutta aika järkyttävää paskaa tämä tiedotustilaisuus on ollut siltä osin mitä olen nähnyt. "Tälläkin hetkellä Xbox Onen "sciencen" avulla tv-studiot luovat uudenlaista tv-draamaa". Hyi saatana. Remedyn uuden tuotoksen traileri oli uskomattoman huono. Toistaikseksi ei ole näkynyt mitään mikä innostaisi itseäni edes vähän.
   
 7. Teloch Jäsen

  Ei änäriä ensimmäisessä EA Sportsin next gen-aallossa. Siinäpä se suurin anti. Jännittävää nähdä miten superhypermultimediaboksi tulee toimimaan kolmella samaan aikaan pyörivällä käyttiksellä, kun Mikkisoftalta meni se ~20 vuotta toimittaa suht vakaasti toimiva Windows, jos näin hieman kärjistetään. Toistaiseksi olen lievästi kiinnostunut, E3:n jälkeen ehkä sitten enemmän, jahka tietää värkin pelitarjonnasta enemmän.
   
 8. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, HPK kaudella 2013-2014
  Lainaus:
  Ihan uteliaisuuttani kysyn että mikä tuossa oli kelvollista settiä ?

  - laite on ensinnäkin järkyttävän ruma ja melko iso

  - Raudaltaan kone häviää selvästi PS4:lle. 8 GB GGR3 DDR3 muistia vs PS4:en 8GB GDDR5. Lisäksi Xbox Onella tuosta 8 GB:sta vain 5 jää pelien pyörittämiseen kun taas PS4:ssa jää 7 GB

  - Xboxissa kaikki pelit on asennettava kovalevylle. Kovalevy on vain 500 GB ja sitä EI voi tällä kertaa vaihtaa. Ulkoisen kovalevyn tosin saa liitettyä.

  - Vanhat pelit eivät toimi ja käytettyjen pelaaminen vaatii maksun jonka suuruudesta ei ole tietoa.

  - Kinect 2.0 on pakollinen jotta laite toimii ja se on AINA päällä. Vähän arveluttavaa toimintaa...

  - Xboxin on oltava vähintään kerran joka päivä nettiyhteydessä jotta se toimii

  - Xboxin Live-tv palvelut toimivat vain jenkeissä

  Kyllä kaivoi Microsoft nyt ison kuopan itselleen ja baana on Sonylle auki !
   
 9. Teloch Jäsen

  Mistäs tuo kaikki tieto löytyi? Eilisessä tunnin mittaisessa setissä ei mainittu mistään noista sanallakaan.
   
 10. kesäesa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, KalPa
  Lainaus:
  Microsoftilla työskentelevät henkilöt ovat antaneet haastatteluja eri medioille. Mm. Kotakua ja computerandvideogames.comia selaamalla nuo pitäisi nopeasti tulla esille, linkittää en kerkeä kun olen duunissa.
   
 11. Teloch Jäsen

  Lainaus:
  Kiitoksia, pitää mulkaista läpi. Koitin vain pikaisesti silmäillä boksin omia sivuja ja Major Nelsonin blogia, mutta niistä ei löytynyt. Kaikkiaan kyllä huolestuttava lista, sikäli kun kaikki tuo pitää paikkaansa.
   
 12. Tiityy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Habs, D Team + Maajoukkue
  Odottelen E3:sta henkilökohtaisesti. Ei pitänyt 360:kään pärjätä Sonylle. Joku muistin laatu ei kanoottia kaada, ohjelmoitavuus ja pelien saatavuus kuitenkin ratkaisevat laitteen hinnan lisäksi (kun meillä toi Live TV tuskin vielä lähivuosina näyttelee kummoistakaan roolia).

  Mikäli huhut yksinoikeuspeleistä ovat edes lähellä totuutta menee ostaminen harkintaan. Ei sillä, ei PS 4 ole varmasti huono vaihtoehto sekään. Joka tapauksessa annan joulun tulla ja mennä ennenkuin edes ajattelen ostamista, sitten on jo tietoakin saatavana.

  Käytettyjen pelien maksullinen rekisteröiminen on ikävä muutos. Olen aina ostanut ne kiinnostavat täydellä hinnalla, mutta aina välillä tehnyt myös "löytöjä" käytettyjen kaupasta (viimeksi LA Noir ja Red Dead Redemption yht 20e). Toisaalta, pitää ensin odottaa se hintapolitiikka senkin suhteen.

  Omaa silmää miellyttää tuommoinen selkeälinjainen jötikkä, ei mikään Nintendon tapainen lelu :).
   
 13. floikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Niin, tossahan on ideana pitkälti se, että ko. boksia myytäisiin koko kansalle koko olohuoneen aivoiksi.

  Sitä käytetään töllön ja kaikkien muiden mahdollisten medioiden katseluun, netin ja sen sosiaalisten palveluiden selailuun, videopuheluihin ja sitten vielä vähän pelaamiseenkin. Töllön sisällön boksi syö HDMI-piuhalla, leffat blu-rayna ja loput verkkoyhteydellä. Koko roskaa ohjataan Kinectilla, joka voi olla tosi coolisti siistiä tai sitten ei.

  Selvästi ns. mikrobittikansalle ts. mulla on ipadi, digikamera, kotiteatteri, facebook ja mikrobitti-heeboille suunnattu laitos. Erinäisille tehokäyttäjille tai hc-pelaajille tätä ei ole rakennettu. Tämän huomaa mm. siitä, että laitoksessa näyttäisi olevan tasan yksi (1) HDMI lähtö ja sekä samoin yksi (1) HDMI sisääntulo. Tämä on ihan totaalista vittuilua. Esimerkiksi itse haluaisin tälläiseen Only ONE kaiken median hubi-Boksiin sitten kytkeä myös muita pelikoneita, läppärin ja pöytäkoneen. Kuvan haluaisin näkymään telkkarissa ja toisaalta myös työpisteen isolla tietokoneruudulla. Idea on hyvä ja houkuttelevakin. Etenkin jos kinect ohjaus osoittautuu tosi tosi trendiseksikkääksi. Toteutus kuitenkin tuntuisi olevan täysin puolivillainen.

  Vittuilu sen kun kiihtyy. Kinectin on oltava aina päällä. Netin on oltava mahdollisesti aina päällä. Pelejä ei voi myydä eteenpäin. Älkää nyt vittu pakottako mua pitämään jatkuvasti verkkoon kytkettyä elektronista silmää auki mun kämpässä 24/7. Vaikka en uskokaan että siellä mikkisoftan päässä joku runkkari seurailee mun tekemisiä salaa, niin toi on yksinkertaisesti creepyä. Jätän ostamatta ja siirryn Sonyn leiriin.

  Käytännössä kaikki esiin tulleet ominaisuudet noiden töllöjuttujen lisäksi ovat kuluttajalle negatiivisia. Pelaajan näkökulmasta ainut edes vähän kiinnostava julkaisu olivat ohjaimen liipasimiin ilmestyvät feedback-hommat. Sonyn tuotosta huomattavasti parempi (johon nyt ei hirveästi vaadita) ohjain näyttäisi olevan muutenkin pelaajan näkökulmasta ainoa syy jatkaa mikkisoftan kanssa leikkimistä.

  Ja uudessa Call of Dutyssa on tunteellinen koira, joka on sun kaveri ja siihen tulee moninpeli DLC roskat (joita esimerkiksi meikäläinen ei ihan periaatteesta osta ikinä) aikaisemmin kuin pleikkarille. Hyi saatana. Miten pahasti näillä on todellisuudentaju hämärtynyt vai ovatko kuluttajat oikeasti näin tyhmiä?
   
 14. Zous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan Reaves
  Vaikuttaa toistaiseksi laitteelta, jota ei tarvitse ostaa. Saa nähdä muuttuuko mielipide jossain vaiheessa. Onko tämä muutenkaan edes niin hyvä laite, että uusi konsoli piti tuoda jo nyt ulos. Xbox 360 on kuitenkin ollut todella hyvä laite siitä asti kun se tuli. Täytyy toki tutustua vielä paremmin sekä pleikkariin, että myös tähän uuten boxiin. Ennakkoon vaikuttaa kuitenkin kokonaisuutena edeltäjäänsä heikompana. Toki laadullisesti pelit paranee, mutta kokonaisuutena konsolin toiminta on heikompaa.
   
 15. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kyllä tuo Playstation 4-paketti vaikuttaa huomattavasti paremmalta, joten leirin vaihto on edessä. Harmi vaan, että jää uudet Mass Effectit pelaamatta, mutta kyllähän Pleikkarin pelitarjonta on vahvempaa muutenkin.
   
 16. kesäesa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, KalPa
  Lainaus:
  En tiedä mitä tuolla tarkoitat, mutta kyllähän Mass Effectit on Mass Effect 2:sta asti tullut PS3:lle yksinoikeuslisäsisällön kera.
   
 17. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Tuosta pleikkarin pelitarjonnan vahvuudesta olisi mielenkiintoista kuulla enemmän? Boksilta löytyy kuitenkin yksinoikeutena Forza, Halo, Fable, Geors of War ja Project Gotham Racing. Pleikkarin puolelta omalla kohdallani kiinnostavimmat pelit, joita en siis ole päässyt pelaaman, ovat olleet Heavy Raina ja Naughty Dogin pelit.

  Lisäksi nykyisen konsolisukupolven peleissä boksin FPS on ollut aika useassa pelissä parempi kuin pleikalla, mutta tekstuureissa on tullut sitten boksille tukkaan.

  Blu-rayn tulon myötä en näe enää mitään syytä vaihtaa Microsoftin tallista Sonylle.
   
 18. Tiityy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Habs, D Team + Maajoukkue
  Lainaus:
  Mass Effect 2seen tuli yksinoikeussisältöä PS3:lle ja se sopi hyvin, koska olin jo vuotta aiemmin pelannut läpi ja myynyt omani. Mitä yksinoikeussisältöä Mass Effect 3:selle oli? (No toisaalta, olen myynyt jo senkin).

  Pelit ratkaisevat ja toivon, että XBOXin etumatka sisällössä jatkuu (omalta kannalta, lähinnä siksi että PS3sen yksinoikeuspeleistä olen tykännyt ainoastaan Gran Tourismosta ja siinäkin ohjain petti odotukset).
   
 19. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Oliko julkaisussa puhetta IllumiRoom:sta? Vaikuttaisi ainakin videon perusteelta melko mielenkiintoiselta kokeilulta.
   
 20. MikkoT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja Canadiens
  Lainaus:
  Ei puhuttu vielä IllumiRoom:sta mitään ja sen saapumisesta tälle koneellekaan ei liene mitään takuita. Mielenkiintoinen kokeilu kyllä ja toivottavasti jossain vaiheessa saapuu koteihin.

  Sellainen tieto X1:stä selvisi eilen, että se tukee sekä 3D:tä että 4K-resoluutiota. (Lähde: Yahoon Live Chat Major Nelson -sivustolla)
   
 21. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nyt on sitten laitetta ennakkotilattavissa, toimitukset alkavat uudenvuodenaattona. Yllättävän paljon hinnat heittelevät, Gigantissa 799€ kun taas PS4 699€. VPD:ltä molemmat 599€.
   
 22. eagle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pittsburgh
  Lainaus:
  Mikään noista hinnoista ei ole varmaankaan virallinen, koska sellaisia ei vielä ole julkistettu. Hinta voi siis olla tuon 599 tai 499 tai 399 tai jotain muuta. En kyllä jaksa uskoa että on 799 tai edes 699.
   
 23. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niiden virallisuudesta ei ole tietoa, mutta tuon hinnan ne perivät, jos haluaa koneen nyt jo itselleen varata.

  399€ ja voisin jo harkita ostamista.
   
 24. eagle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pittsburgh
  Lainaus:
  Ei ne varmaan mitään peri suurimmassa osassa(jos missään), vaan maksuhan tapahtuu paikan päällä noudettaessa.

  Eli kaikkien noiden talojen hintaerot johtuvat siitä, että ovat hatusta vetäneet hinnan. Verkkokaupassa se taisi olla 999,99 tjsp. VPD:ssäkin luki samoin kuin Verkkokaupassa että "julkaisupäivä ja hinta ei tiedossa, oikeaksi korjataan, kun tiedetään".
   
 25. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kokeilin huvikseni tuota Gigantin tilaussysteemiä, ja kyllä siellä ohjattiin verkkopankkiin samantien maksamaan 803€ (konsoli + toimitus). Tosin en teidä, kuinka homma olisi siitä edennyt, koska en sitä tietenkään oikeasti tilannut.

  Onko tuo ilmoitettu toimitusten alkamispäivä 31.12. myös vielä jotenkin auki? Tuohan vaikuttaa aika hassulta ajankohdalta, missattaisiin ihan muina miehinä joulumyynti.