www.ruutu.fi – lätkä/urheilufanin unelma?

  • 1 603 437
  • 6 774

JAS-67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On se hienoa, että illan finaalia odotellessa saa jännittää myös miten ruutu+ toimii. Yhden (!) kerran on finaaliottelu toiminut moitteetta, tosin parempihan sekin on kuin ei yhtään.

On tämä oikeasti surkeaa, että maksetun palvelun toimivuutta saa jännittää. Ja ihan tosissani ja tuskassani tämän sanon, en vitsaile.

Edit, lähetin tämän myös ruutu+ asiakaspalveluun, koska olen niin varma ongelmista. Kunpa ensi kaudella toimisi.
Tismalleen näin ajattelin aiemmin tänään!

Pääsiäisen ajan häiriöistä ovat laittaneet oikein tiedotteen. Eli Digitan piikkiin meni...?

Mutta kannattaa kaikkien, jotka jotain hyvitystä haluavat, laittaa palautetta Ruudulle. Itse laitoin myös.
 
Viimeksi muokattu:

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ruudun Smart-TV sovellus päätti jälleen, että sitä kautta ei peliä katsota. Mitään ei tapahdu vaikka kuinka ränkkäisi peliä käyntiin. No, onneksi läppärillä näyttää toimivan ainakin vielä toistaiseksi.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Luulisi Nelosen olevan sen verran huolissaan maineestaan ja katoavista asiakkaistaan, että avaisivat tässä vaiheessa maksukanavan, jotta jokainen varmasti näkisi pelin.

SM-liigan pitää puuttua tähän perseilyyn kovalla kädellä ja ainakin finaalit pitää tulevina vuosina näkyä suorana vapailla kanavilla.
 

vsqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
samsung

Näkyykö kenelläkään ruutu sovelluksella samsungin teeveestä??
Itsellä ei saa näkyviin millään, otsikot tulee ja kaikki menee ok. paitsi ettei kuva näy eikä kuulu.
Toimiiko ruudulla/nelosella mikään koskaan kunnolla ......kele


edit.Olikin jo yläpuolella kohtalotovereita
 
Viimeksi muokattu:
Ruudun Smart-TV sovellus päätti jälleen, että sitä kautta ei peliä katsota. Mitään ei tapahdu vaikka kuinka ränkkäisi peliä käyntiin.
Sama täällä, tänään ei sitten näe smartista minuuttiakaan (aikaisempina päivinä on ollut luksusta: on saanut katsoa vajaan erän verran smartista, sitten on kosahtanut). Uskomatonta pelleilyä. Ei toimi edes android-tabulla, tulee taas "tätä videota ei voi toistaa" viestiä! Siis onhan tämä tilanne tämän Ruutupaskan kanssa jotain aivan käsittämätöntä! Missään, millään, IKINÄ ei ole ollut lähellekkään näin surkeaa tilannetta palvelun laadun tasossa!! Menee ihan sanattomaksi.. miten voi joku perseillä palvelun näin uskomattomalla tavalla.. ja kaiken lisäksi JATKUVASTI.. koko ajan perseillään, syyskuusta lähtien (ja jo aiemmin kun syyskuussa ei oltu yhtään valmiina) tähän päivään asti, liigamestaruus katkolla ja hommat ei pelitä. Aivan vitun uskomatonta.
 

Kooki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Jos yhtään enempää sattuisi matsi kiinnostamaan meikäläistä niin olisi varmasti lähtenyt jo vihaista palautetta tästä jatkuvasta taaksepäin nykimisestä ja puskuroinnista.. Ihminen on käynnyt kuussa vuosikymmeniä sitten mutta lätkää ei saada näkymään kunnolla vuonna 2014.
 

harky

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Onko kukaan onnistunut saamaan rahoja takaisin mikäli palvelu on tilattu 1,5kk sitten mutta tästä uudesta ns. laskutuskuukaudesta? Vedoten juuri tohon laatuun sekä toimimattomuuteen. Olenko myös lain puitteissa oikeutettu saamaan rahat takaisin kun palvelu ei ole sitä mitä luvattiin ja kieltäydyn näin extrapäivistä?

Vai miten käytännössä reklamaatiot on hoidettu? Lisäksi liittyen
 
Viimeksi muokattu:

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Turha näköjään haaveilla finaalien katselusta, pätkii vaan. Kiitos sinne Ruutu.fi:lle, hyvin hoidettu hommat. Rahat pois ja paskaa silmille, näin se homma toimii. Ja hyvityksenä tarjotaan lisää paskaa. Mikäpä tuossa, mikäpä tuossa.
 

chris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En ilmeisesti ole ainoa, jolla lähetys pätkii tässäKIN ottelussa?

Ei niin pahasti kuin kahdessa edellisessä, mutta pätkii kuitenkin.
 

jussimy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Täällä alkanut tänään n. 8 kertaa koko lähetys alusta kesken kaiken, aipädillä katselen. Pitänyt käynnistää lähetys aina uusiksi.
Koko kausi toiminut ihan ok, mutta nyt kriittisillä hetkillä kusee homma, vähän niinku Kärpilläkin.
 
Viimeksi muokattu:

Rijkaard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kaksi erää meni muutamalla puskuroinnilla, mutta nyt menee samaan malliin vitulleen kuin edellisetkin pelit. Pitkiä puskurointeja noin minuutin välein. Voivoi. Hieno huipennus kaudelle!
 
Viimeksi muokattu:

JAS-67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tähän mennessä toimivuudeltaan paras playoff-ottelu. Pakotin heti alussa parhaalle laadulle ja vain pari kertaa kuva alkoi nykimään (automaattiasetuksella olisi varmasti heittänyt heikommalle laadulle).

Omaan laitteistooni en ole tehnyt mitään muutoksia niin missäköhän on aiemmin ollut vika kun ei ole toiminut kunnolla?

Eihän tämäkään nyt mitään priimaa ollut (saatan ehkä odottaa liikaa), mutta jos edes tällaisena pysyisi niin olisin suhtkoht tyytyväinen.

EDIT. tarkoittaa sitä, että pysyisi tällaisena edes tämänkertaisen asiakkuuteni loppuun ajan eli finaalien loppuun. Palaan asiakkaaksi aikaisintaan sitten, kun laatu on tasaisen hyvää.
 
Viimeksi muokattu:

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
SM-liigaa tarjoava nettipalvelu ei tule paranemaan niin kauan kuin tilaajien joukossa on niitä, jotka ovat tyytyväisiä vain vähän tökkivään kuvaan.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eilen katsoin ottelun ilmaisen streamin kautta. Se toimi paremmin kuin Ruutu+ Pro kertaakaan tilauskauteni aikana.
 

Kolmio36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers
Tuskinpa tulee tuota palvelua tilattua ensi kaudeksi. Järkyttävää paskaa. Jos puskurointia haluan katsoa, voin varmasti mennä jollekki työmaalle sitä ihastelemaan.
 
Suosikkijoukkue
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
Minulle tuli viikko. Milläköhän arvalla ne noita vetelee?
Mulle tuli neljä päivää. Ei hyvä luoja mitä skeidaa tämä on kun käyttäjillekin arvotaan ihan summan mutikassa hyvitystä paskasta palvelusta.

Ens kaudella en kyllä aio penniäkään laittaa Ruudun kassaan, paitsi ehkä joulutauon jälkeen jos en ole alkukaudesta nähnyt kuin pelkästään Ruutua ylistäviä kommentteja. Ehkä. Haistakaa Ruutu paska.
 

JAS-67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänne lottokone arpoi viikon...

Mutta nyt kyllä jännittää, alkulämmittelyn aikana kuvanlaatu on TAJUTTOMAN HYVÄ! Onko nyt oikeasti tehty jotain vai paljastuuko karu totuus kun peli alkaa?
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Saako tuon viikon käyttää milloin vain vai onko aika määritelty? En ole itse edes jaksanut mitään palautetta laittaa. Ei kai siitä paljon iloa ole nyt kun kausi loppuu.

Ei. Minulle ainakin ilmestyy vain laskuhistoriaan oikeiden laskujen väliin viikon pätkiä, joissa hinta on nolla euroa.

Ei siitä suurta iloa ole, mutta mielestäni kaikkien paskaa laatua saaneiden asiakkaiden pitäisi vaatia hyvitykset. Silloin Nelonen saattaisi joitain oikeita korjauksia tehdäkin.
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joo kyllä pitäisikin vaatia hyvitystä kaikesta paskasta, mitä menee ostamaan. Ehkäpä jaksan naputella viestin kunhan saahan nämä finaalit päätökseen.
 

Rijkaard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mulle tuli neljä päivää. Ei hyvä luoja mitä skeidaa tämä on kun käyttäjillekin arvotaan ihan summan mutikassa hyvitystä paskasta palvelusta.

Tämä olisi kyllä jo kuluttajasuoja-asiamiehen asia. Käsitykseni mukaan hyvityksen pitää olla samanlainen jokaiselle ongelmista kärsineelle.

Nimim. "Vain kaksi päivää ja katkera"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös