World Trade Center ja salaliittoteoriat

  • 1 263 500
  • 11 333

gasp

Jäsen
Varmaan on tässäkin ketjussa ja jos ei olisi - mitä ihmettelisin - on ainakin erilaisissa ns. vaihtoehtoisen teorian sivustoissa otettu esille. Hassua vain, että monet uskovat FBI:n ja CIA:n tietäneen iskuista päiviä etukäteen, mutta eivät aivan tarkkaa aikaa ja kohdetta. Jos näin olisi, miksi ei israelilaiset olisi saaneet mm. kuuntelun avulla yksityiskohtaisempaa tietoa hetkeä ennen iskua. Joten tässä mitään uutta ole.

Mielenkiintoisen tuosta tekee tuo kokonaisuus, ei pelkästään se että Odingo sai varoituksia iskuista. 140 israelilaisen vakoojan operaatio samaan aikaan ja Mossadin agenttien riemastuminen palavista torneista ja kuolleista amerikkalaisista asettaa koko tiedustelupalvelun toimet erittäin kyseenalaiseksi - varsinkin mikäli tarkoitus olisi olla turvaamassa amerikkalaisia arabiterroristeilta. Lisäksi millä motiivein Israelin kaltainen pieni maa suorittaa tällaista operaatiota toisella puolen maapalloa näin suurin resurssein? Olisikohan reagointi tähän toimintaan ollut erilainen, mikäli kyseessä olisi ollut vaikkapa Iranin tiedustelupalvelu? Kuulusteluissa israelilaisvakoojat sanoivat olevansa vakoilemassa arabeja ja osa reputti valheenpaljastuskokeissa.

USA:n huumepoliisin DEA:n raporttien mukaan Mossadin agentit olivat vakoilleet väitettyjä koneen kaappaajia vähintään joitakin päiviä ennen iskuja (seurannan kohde oli pääasiassa Mohammed Atta). He eivät olleet kuitenkaan minkäänlaisessa yhteistyössä USA:n tiedusteluviranomaisten kanssa ja eivät antaneet minkäänlaisia varoituksia.

Mikä mahtaa olla lähdeaineisto tuon uskomuksen kohdalla. että CIA tai rikospoliisi olisivat olleet tietoisia iskuista?
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Tässä minisarjassa käsitellään holokaustia ja sen uskottavuutta: Questioning The Holocaust - Why We Believed (Part 1 of 2) - YouTube

Jokainen dokkari tai holokaustia kyseenalaistava artikkeli, joka perustelee holokaustimyytin siihen, että "Auschwitzissä oli aikanaan kyltti, jossa luki leirillä kuolleen 4 miljoonaa juutalaista ja nyt siellä lukee enää 1 miljoona - joten miksi kokonaiskuolonuhrien määrää ei ole tiputettu 6 miljoonasta kolmeen" vie samalla pohjan koko muulta dokumentiltä.

Se on yhden museon yksi kyltti. Tuollainen ei ole missään nimessä mikään tieteellinen lähde, jonka tekstin pohjalta lähdetään muuttamaan tietoja kaikkialta. Kyltin on joku laittanut sodan jälkeen, jolloin virallisista luvuista ei välttämättä ole ollut tietoa. Esim Treblinkan leirin olivat natsit purkaneet kokonaan ja paikalla oli vain niitty, joten Auschwitziin on saatettu liittää myös Treblinkan kuolonuhrit. Jos Lappeenrannassa olevassa Viipuri-museossa olisi nyt kyltti, jossa kerrottaisiin, että 100 000 itäsuomalaista kuoli Talvisodassa, ja minä kävisin nyt oikaisemassa, että oikea luku on 15 000, ei tuon kyltin virheen takia olisi mitään järkeä lähteä vähentämään kaikista historiankirjoista 85 000 kuolonuhria (varsinkin, kun Talvisodassa kuoli vain 25 000 suomalaista).

Tuo dokumenttikin myöntää, että Auschwitzissä kuoli noin 1,1 miljoonaa juutalaista
Sen lisäksi dokumentissa kauhistellaan useita kertoja, miten Majdanekin kuolonuhrien määrä arvioitu määrä on pudonnut arvioiden tarkennuttua 2 miljoonasta vajaaseen sataan tuhanteen. So what? On Suomessakin sanonta, että "yksi suomalainen vastaa kymmentä ryssää", mutta Talvisodan kuolonuhritilastoja katsomalla huomataan, että 25 000 suomalaista ja 125 000 neuvostoliittolaista. Pitäisikö viralliset kaatumisluvut siis tarkistaa, koska "sanontakin kertoo, että venäläisiä kuoli kymmenkertainen määrä?". Tuo sanonta lienee yhtä luotettava lähde kuin keskitysleirimuseon vanha kyltti.

Nykytiedon valossa keskitysleireillä kuoli väkeä seuraavalla tavalla:
Auschwitz-Birkenau: 1 100 000
Treblinka: 870 000
Sobibor: 250 000
Chelmno: 320 000
Belzec: 600 000
Majdanek: 80 000
Sajmiste: 40 000
Maly Trostinets: 65 000
Yhteensä: 3,2 miljoonaa

Ja täytyy muistaa, että tuossa olivat vain nuo tuhoamisleireiksi lasketut leirit, jotka olivat vähemmistössä kaikista keskitysleireistä. Muilla leireillä kuoli kymmeniä tuhansia niin sairauksiin, ihmiskokeisiin kuin liialliseen työhön. Alla esimerkkejä eri leirien kuolonuhreista (täytyy muistaa, että läheskään kaikki eivät olleet juutalaisia, vaan joukossa oli myös sotavankeja, mustalaisia, homoja, poliittisia vankeja, ym):
Ebbensee: 20 000 raatoi itsensä hengiltä
Dachau: 32 000 dokumentoitua kuolemaa (sairauksia, ihmiskokeita, teloituksia) - tuhansia kuolemia jäi dokumentoimatta
Bergen-Belsen: 70 000 (20 000 kuolleista oli sotavankeja - puolet kuolleista menehtyivät lavantautiin)
Buchenwald: 55 000 kuollutta
Jungfernhof: 4000 (kaasukammioita ei ollut vaan tapettavat juutalaiset vietiin yleensä läheiseen metsään ja ammuttiin)
Janowska: 200 000-300 000 (
Jasenovac: 20 000 juutalaista (kuolonuhreja yhteensä jopa 100 000)

Keskitysleirejä oli niin paljon, paljon, että listaa on turha jatkaa, kunhan tajuaa, että pienistä puroista syntyy jokia.

Ja lopulta on yhdentekevää, että kuoliko holokaustissa juutalaisia neljä miljoonaa, viisi miljoonaa vai kuusi miljoonaa, kun fakta kuitenkin on, että holokausti tapahtui. Siitä on jäänyt niin paljon aikalaiskertomuksia, että sen tapahtumista ei voi kyseenalaistaa. Wannseen konferenssista ja siellä sovitusta lopullisesta ratkaisusta on jäänyt tietoa. Operaatio Reinhard (Operation Reinhard - Wikipedia, the free encyclopedia kelvannee itsessään todisteeksi holokaustista, koska siinä tapettiin systemaattisesti lähes kaksi miljoonaa juutalaista.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoisen tuosta tekee tuo kokonaisuus, ei pelkästään se että Odingo sai varoituksia iskuista. 140 israelilaisen vakoojan operaatio samaan aikaan ja Mossadin agenttien riemastuminen palavista torneista ja kuolleista amerikkalaisista asettaa koko tiedustelupalvelun toimet erittäin kyseenalaiseksi
Näistä sinun epämääräisistä lähteistä keräämäsi tapahtumista on varmasti kumottu jokaikinen joidenkin järkevimpien tahojen toimesta. Helposti löytyi esimerkiksi sivu, jossa kumottiin mm. tuo tanssivien israelilaisten tarina.
 

gasp

Jäsen
Näistä sinun epämääräisistä lähteistä keräämäsi tapahtumista on varmasti kumottu jokaikinen joidenkin järkevimpien tahojen toimesta. Helposti löytyi esimerkiksi sivu, jossa kumottiin mm. tuo tanssivien israelilaisten tarina.

Sinä taidat vain pääasiassa haluta, että olen väärässä (vaikka sikäli on hyvä jos joku väite osoittautuu vääräksi). Vähintäänkin voin päätellä, että pyrit kumoamaan yhden väitteen kymmenen joukossa ja siten yrität asettaa kyseenalaiseksi aivan kaikki väitteet. Ihan hauska tyyli, mutta se tekee keskustelusta vittumaista.

Linkitä ihmeessä sivusto, jossa korjataan tuo väite. Suurin osa väitteistäni edellisissä viesteissä on kuitenkin aivan varmasti hyvin todistettavissa, kuten 140 israelilaisen vakoilu ja Odingon varoitukset yms.

Oma lähdeaineisto on mm. The Jerusalem Post (pvm.28.9.2001) tuon väitteen kohdalla, jossa israelilaisvakoojat väitetysti juhlistivat iskuja.
 

gasp

Jäsen
Jokainen dokkari tai holokaustia kyseenalaistava artikkeli, joka perustelee holokaustimyytin siihen, että "Auschwitzissä oli aikanaan kyltti, jossa luki leirillä kuolleen 4 miljoonaa juutalaista ja nyt siellä lukee enää 1 miljoona - joten miksi kokonaiskuolonuhrien määrää ei ole tiputettu 6 miljoonasta kolmeen" vie samalla pohjan koko muulta dokumentiltä.

Tartun tähän aiheeseen myöhemmin, mutta täytyy sanoa että tuo dokumentti kestää useita tunteja, ja ymmärrät varmaan että siinä on paljon muutakin asiaa kuin tuon kylttijutun käsittely.
 
Hihihi, kyllä naurattaa. Minusta nuo tapaukset 911 asiassa on kyllä mielenkiintoisia ja liittyy tähän ketjuun. Täytyykö siihenkin heittää jotain mukahauskaa lapsellista paskaa. Opettele kommentoimaan vasta sitten, kun on jotain oikeaa asiaa.
Miten niin ei ole asiaa? Asiallisella kirjoituksellani siis tarkoitin, että hyvin monen yhteiskunnallisen epäkohdan taustalla on Juutalaisuus. Otetaan vaikka esi merkiksi Juutalaisten suihkuttamat kemikaalivanat. Ei tälläinen olisi voinut mitenkään mennä läpi vielä 80-luvulla, kun 90% länsimaiden mediasta oli vielä muutaman kymmenen yhtiön hallussa. Mutta nyt 90 % on kuuden Juutalaisten omistaman konsernin hallussa, ja jopa jenkkien suuntaan Suomettuneen Suomenkin poliisi on Juutalaisten puolella harrastaessaan ajojahtiaan vastamediaa kuten MVlehteä ja Magneettimediaa kohtaan. Kaikki todistusaineisto yritetään luonnollisesti vaientaa, muun muassa tämä neliosainen dokumentti on youtubessa ESTETTY! Chemtrail Spraying And Weather Warfare On The History Channel -- Full Documentary - YouTube
The Illusion of Choice: 90% of American Media Controlled by 6 Corporations : Waking Times

Varsin erikoista sattumaksi olisi myös se, että Fukushimassa tapahtuisi tsunami ja ydinonnettomuus ja Juutalaiset rientävät sattumalta paikalle hyötymään myymällä kantasoluhoitoa Japanialaisille. Japan pins hopes on Israeli stem-cell tech – Jewish Business News
Ja Juutalaisten hallitsemassa Amekkalaismediassa onnettomuus yritettiin tietenkin salata! NBC: US officials “hid concerns… as Fukushima melted’ — CIA told nuclear regulator that blast was hydrogen, experts then noted “no evidence to support” this theory

JFK:n murhan Israeltausta nyt on ollut selviö jo pitkään. Ensimmäinen Bilderberg kokous järjestettiin hätäkokouksena 1964 kun tuolloin vielä Amerikkalaisten hallussa ollut FBI pääsi liian jäljille. Erittäin arvostetun tiede miehen Michael Collins Piperin tieteellisessä tutkimuksessa vuodelta 1995 todistusaineisto on kiistaton. Lee Harwey Oswald toimi Guy Banisterin ohjauksessa Juutalaisten lukuun. Guy Banister - Wikipedia, the free encyclopedia

Palmen taas murhasi Juutalaisten toimeksiannosta Eva Rausing. Niin ikään "sattumalta" hän joutui "huumevieroitukseen" 1990-luvun alussa heti historian toisen Bilderberg-kokouksen jälkeen. Tämä eräs Britannian rikkaimmista Juutalaisista haudattiin vähemmän yllättäen Juutalaisin menoin ja todistusaineistosta huolimatta Suomen tavoin USA:n talutusnuorassa kulkevan Ruotsin istuvan pääministerin murha jäi ikuiseksi "mysteeriksi". Parents of Dead Billionaire Heiress Eva Rausing Want Jewish Burial | Jewish & Israel News Algemeiner.com
Eva Rausing – Wikipedia
Luettelo Bilderberg-kokouksiin osallistuneista – Wikipedia

Jo vanha sananlasku sanoo että kun kusetus on liian iso niin se menee helposti läpi. Minäkin löysin nämä tieteelliset todisteet googlella alle kymmenessä minuutissa mutta kun Juutalaisten vaikutusvalta on niin kova ja valta osa ihmisistä on lampaita, kukkahattuja ja israel myönteisiä niin minkäs teet.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sinä taidat vain pääasiassa haluta, että olen väärässä (vaikka sikäli on hyvä jos joku väite osoittautuu vääräksi).
Elämänkokemus on vain osoitanut että kun joku kuulostaa liian epäuskottavalta ollakseen totta niin se pääsääntöisesti ei todellakaan ole totta. Tässä googletukseni ensimmäinen tulos: Dancing Israelis
 

Tuamas

Jäsen
Ei kukaan täysijärkinen jaksa lähteä näitä natsipaskasivuilta koottuja vääristeltyjä ja vailla kunnon lähteitä heitettyjä juttuja kaikkia oikomaan.

Lisäksi osa jutuista saattaa sisältää totuutta siteeksi, mutta osoittautuu lähemmin tarkasteltuna esim. kontekstista irroitetuksi.

Syrjäkylänatsin kyky lähdekritiikkiin ja kokonaisuuksien hahmottamiseen on nähty ja olemattomaksi todettu.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Mikä mahtaa olla lähdeaineisto tuon uskomuksen kohdalla. että CIA tai rikospoliisi olisivat olleet tietoisia iskuista?


Salemilla ja FBI:lla ei ollut tarkkaa tietoa terroristien mahdollisesta iskukohteesta. Salem oli tutkimuksissaan saanut selville 12 mahdollista iskukohdetta, joihin kuuluivat muun muassa Grand Central Terminal, Empire State Building ja Times Square.


World Trade Centerin pommi-isku 1993 – Wikipedia

Toisin sanoen, muistissani kaksi erillistä terroritekoa sekoittuivat kun asiaa katsotaan muun kuin insidejobin kautta. Siinähän jenkkien tiedustelupalvelut olisivat ainakin sen verran tietoisia salaliitosta, että pysyisivät poissa tieltä.

Vaikka en tähän ketjuun juuri kirjoita, oma kantani on aiemmin ilmaistu jonkun kerran. Viimeisin taisi olla viime kesältä. Lyhyesti

1. Erilaiset, aika kiistattomat salailut ja todisteiden hävittämiset eivät johdu salaliitosta vaan pikemminkin siitä, että mm. rakennusmääräysten vastainen teräs ja betoni pettivät toneissa eikä tapahtunutta haluta monista eri syistä käsitellä.

2. Jos Bush tai hänen esikuntansa olivat millään tavalla mukana, miten he epäonnistuivat suunnilleen kaikessa Lähi-Idässä ja muuallakin, mutta onnistuivat tässä jopa niin hyvin, että kukaan ei puhu.

En siis ole salaliiton kannattaja, koska yhtään faktaa sen taakse ei ole löytynyt. Oishan siitä nyt jo joku suunsakin avannut.

Linkeistä sen verran, eräällä keskustelupalstalla eräässä maassa oli mukana kaksi henkilöä omilla nimillään ja toinen vieläpä oman firmansa johtajana. Kummatkin henkilöt olivat sinänsä todellisia, mutta kumpikaan henkilöistä ei ollut kirjoittanut riviäkään eikä siten tiennyt, että heidän nimissään tuotettiin Venäjän etujen mukaista tekstiä. Osa linkeistä oli mm. jenkkeihin, jonne venäläiset olivat avanneet oman sivuston tyyliin magneettimedia x 2. Linkeillä on arvoa, mutta ainoastaan luotettaviin tahoihin voi - niin, luottaa.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Holokoostia sellaisenaan kun se on tapahtunut ei voi kukaan tai mikään kieltää. Myöskään nykypäivän juutalaisten (Israelin ja muun maailman vaikutusvaltaisimpien) mellastamista ei voi kukaan kieltää. Näiden politiikka on täysin päinvastaista kuin mitä holokoostista selvinneet olisivat halunneet. On turha esimerkiksi kieltää sitäkään seikkaa, etteikö Mossad olisi tiennyt 9/11 iskuista. Mossadin takia Israel on pystyssä vielä tänäkin päivänä, koska Mossad jos kuka tietää mitä heidän vihollisensa suunnittelevat.

edit. ja Pentagoniinhan ei törmännyt lentokone, vaan ohjus tai Pentagonin sisällä räjähti jokin.
 

gasp

Jäsen
Ei kukaan täysijärkinen jaksa lähteä näitä natsipaskasivuilta koottuja vääristeltyjä ja vailla kunnon lähteitä heitettyjä juttuja kaikkia oikomaan.

Mikä vitun natsipaskasivu?

Lähdeaineiston listausta:

Aikasemmin kirjoittamani Thomas Moorerin lausunto israelilaisten vallasta: Curtiss, Richard siteerattu tutkimuksessa Changing Image: American's Perceptions of the Arab-Israeli Dispute, American Educational Trust s. 267

George Brownin vastaavanlainen lausunto: Getler, Michael. Pentagon Chief Suggests Israel Lobby Has Too Much Influence. Los Angeles Times

Väite 140 israelilaisvakoojan pidätyksestä yms: Fox News

Israel spies on the USA part 1 - YouTube
Israeli Spying - Part 2 of 4 - YouTube
Israeli Spying - Part 3 of 4 - YouTube
Israeli Spying - Part 4 of 4 - YouTube

Spoilerissa suomennos osasta Fox-uutisten lähetystä:

"Noin 60 israelilaista, joiden liittovaltion tutkijat sanovat olleen osa pitkään jatkunutta vakoiluoperaatiota amerikkalaisia hallituksen virkamiehiä vastaan, on niiden satojen syyskuun 11.päivän terrori-iskujen jälkeen kiinniotettujen ulkomaalaisten joukossa ... Lukuisat salaiseksi luokitellut asiakirjat viittaavat siihen, että jopa ennen syyskuun 11.päivää, niinkin monta kuin 140 muuta israelilaista on otettu kiinni tai pidätetty luonteeltaan salaisessa ja laajassa epäillyn israelilaisten Yhdysvalloissa harjoittaman vakoilun tutkimuksessa ... Dokumentit sanovat heidän "ottaneen kohteikseen sotilastukikohtia ja tunkeutuneen niihin". DEA, FBI ja tusinoittain hallituksen laitoksia, ja jopa salaisia toimistoja ja lainvalvonta- sekä tiedusteluviranomaisten listaamattomia yksityiskoteja. Suurin osa kuulustelluista "sanoivat palvelevansa sotilastiedustelussa, elektronisessa valvontatoiminnassa ja/tai räjähdysaineyksiköissä." ... Miksi israelilaiset vakoilisivat Yhdysvalloissa ja Yhdysvaltoja? Yleisen kirjanpitotoimiston tutkimus viittasi Israeliin maana A ja sanoi, "Yhdysvaltalaisen tiedustelupalvelun mukaan, maa A:n hallitus suorittaa kaikista Yhdysvaltain liittolaisista kaikkein aggressiivisimpia vakoiluoperaatioita Yhdysvaltoja vastaan" ... Puolustustiedustelun raportti sanoi Israelilla olevan ahnaan informaatioruokahalun ja että "israelilaisia motivoivat vahvat selviytymisvaistot, jotka sanelevat jokaisen mahdollisen puolen heidän poliittisista ja taloudellisista käytännöistään. Se kerää aggressiivisesti sotilas -ja teollisuusteknologiaa ja Yhdysvallat on korkean prioriteetin kohde. Dokumentti päättyy: "Israelilla on hallussaan resurssit ja tekninen valmius saavuttaa tiedonkeruupäämääränsä." ... On muitakin asioita mitä täytyy ottaa huomioon. Ja tulevina päivinä, me tulemme katsomaan Yhdysvaltain puhelinjärjestelmään ja lainvalvonnan salakuuntelumetodeihin. Ja tutkimukseen, jonka mukaan molemmat ovat joutuneet merten takaisten ystäviemme vaarantamiksi."

USA:n entisen ulkoministeri Dullesin väite, että israelin suurlähetystyö käytännössä sanelee maan kongressille vaikutusvaltaisten juutalaisten kautta, että mitä tehdä: Donald Neff, The Fallen Pillars s. 99

Väite israelilaisyritys Odigon saaneen varoituksen 911 iskuista paria tuntia aikaisemmin: Odigo Says Workers Were Warned of Attack - Haaretz - Israel News Haaretz.com

Myös Washington Post kirjoitti "Virkailijat pikaviestintäyhtiö Odingossa vahvistivat tänään, että kaksi työntekijää sai tekstiviestejä, jotka varoittivat hyökkäyksestä World Trade Centeriä vastaan vain kaksi tuntia ennen kuin terroristit lensivät koneen päin noita New Yorkin maamerkkejä. Mutta Alex Diamandis, myynti- ja markkinointiosaston varapuheenjohtaja, vahvisti, että työntekijät Odigon tutkimus -ja kehitysosastoilla sekä kansainvälisessä myyntitoimistossa Israelissa saivat varoituksen toiselta Odigo-käyttäjältä arviolta kaksi tuntia ennen ensimmäistä hyökkäystä."

Poliitikko Pertti Salolaisen väite, että juutalaisilla on sekä rahat että media käsissään USA:ssa aika pitkälti: YLE Aamu-tv 30.11.2012 Finnish politician: Jews control money, media in US - YouTube

Tähän vois alkaa listaamaan lähdetietoja israelilaislehtien väitteistä että "Yhdysvalloissa ei enää ole gojimien hallitusta, vaan juutalaiset ovat täysivaltaisia osakkaita kaikessa päätöksenteossa" ynnä muuta, mutta ei huvita ellei joku välttämättä halua.

Väite, että DEA olisi raportoinut Mossadin agenttien seuranneen Mohammed Attaa ja muita arabeja: Associated Press (2002). US Deports Israelis Amid Warnings Of Espionage Activities March 5.

Israeli Mossad agents monitoring 9/11 hijackers FR2 030205 - vidéo Dailymotion
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Yleisellä tasolla tuskin kukaan kiistää sitä, että juutalaisilla on iso vaikutusvalta rahamailmassa ja USA:n politiikkaan Israelin osalta.

Mutta otetaanpa alla oleva käsittelyyn.

Myös Washington Post kirjoitti "Virkailijat pikaviestintäyhtiö Odingossa vahvistivat tänään, että kaksi työntekijää sai tekstiviestejä, jotka varoittivat hyökkäyksestä World Trade Centeriä vastaan vain kaksi tuntia ennen kuin terroristit lensivät koneen päin noita New Yorkin maamerkkejä. Mutta Alex Diamandis, myynti- ja markkinointiosaston varapuheenjohtaja, vahvisti, että työntekijät Odigon tutkimus -ja kehitysosastoilla sekä kansainvälisessä myyntitoimistossa Israelissa saivat varoituksen toiselta Odigo-käyttäjältä arviolta kaksi tuntia ennen ensimmäistä hyökkäystä.

Se on kenties pikaviestifirman vedätys. Syytä en edes arvele, mutta perustan arvailun siihen, että mainittu Diamandis veteli juttujaan pian takaisin:

"Diamandis today in a telephone interview also said the warning message did not identify the World Trade Center as the attack target. Diamandis declined to reveal any other information contained in the message, including whether the warning named the targets for the attack. Providing more details would only lead to more conjecture."

Odigo Clarifies Attack Messages



 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Väite 140 israelilaisvakoojan pidätyksestä yms: Fox New
Tämä tyylisi etsiä tunnettujen tahojen juttuja ja ilman mitään todisteita yhdistää niitä sitten aivan eri asioihin on kyllä... Samalla logiikalla voi vaikka vetää johtopäätöksiä siitä että Slayer julkaisi iskupäivänä levynsä God Hates Us All niin bändi oli iskujen takana koska osasivat nimetä albuminsa niin osuvasti ja julkaista sen juuri oikeana päivänä!
 

gasp

Jäsen
Tämä tyylisi etsiä tunnettujen tahojen juttuja ja ilman mitään todisteita yhdistää niitä sitten aivan eri asioihin on kyllä... Samalla logiikalla voi vaikka vetää johtopäätöksiä siitä että Slayer julkaisi iskupäivänä levynsä God Hates Us All niin bändi oli iskujen takana koska osasivat nimetä albuminsa niin osuvasti ja julkaista sen juuri oikeana päivänä!

Lausunnot liittyen juutalaisten valtaan ja lausunnot liittyen 911 iskuihin ovat eri asioita, enkä ole yhdistämässä mitään. Tuossa nyt tuli yhteen postaukseen lähdetietoja väitteistä että

a) Israelin tiedustelupalvelu/hallitus oli ainakin jossain määrin joko tietoinen tai osallinen 9/11 -iskuissa (korostan sanoja "jossain määrin" ja "joko")
b) juutalaiset omaavat paljon valtaa Yhdysvalloissa (on toinen asia että kuinka paljon - lausuntojen mukaan kuitenkin erittäin paljon)

Tuo Slayer-vertaus oli surkeampi kuin @kahden suunnan sentteri :n päätön sarkasmiryöpytys aikaisemmin tällä sivulla.

Minulle on edelleenkin erikoista, että väite b) luokitellaan foliohattuiluksi tai salaliitoksi. Ehkä se johtuu väitteestä, että juutalaiset käyttävät valtaansa rasistiseen tarkoitukseen ja pyrkivät lopettamaan etnisesti homogeenisen kulttuurin kaikissa länsimaissa. Tämä on taas toinen juttu, josta myöskin löytyy aivan hyvää todistusaineistoa.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuo Slayer-vertaus oli surkeampi kuin @kahden suunnan sentteri :n päätön sarkasmiryöpytys aikaisemmin tällä sivulla.
Tutustupa lisää tuohon Slayer aiheeseen. Kyseisen levyn kannessa on neljä ristiä eli lentokonetta. Eikö ole mielenkiintoista että kaapattuja lentokoneita oli myös neljä! Kyllä Araya ja kumppanit olivat ainakin tietoisia iskuista etukäteen.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Koko kirjoitus +.

Tuohon vielä kun lisää einsatzgruppenien toiminta, jotka murhasivat ampumalla kaksi miljoonaa ihmistä joista 1,3 miljoonaa oli juutalaisia. Tietenkin mukaan pitää laskea getot joissa kuoli suuria määriä nälkään ja tauteihin. Myöskään ei pidä unohtaa natsien muita uhreja kuten neuvostoliittolaiset sotavangit 3-3,5 miljoonaa kuollutta, homot, mustalaiset, puolan älymystö jne.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Lausunnot liittyen juutalaisten valtaan ja lausunnot liittyen 911 iskuihin ovat eri asioita, enkä ole yhdistämässä mitään. Tuossa nyt tuli yhteen postaukseen lähdetietoja väitteistä että

a) Israelin tiedustelupalvelu/hallitus oli ainakin jossain määrin joko tietoinen tai osallinen 9/11 -iskuissa (korostan sanoja "jossain määrin" ja "joko")

Ammuin jo alas Odigosi. Juuri tällaisia ovat vaihtoehtoiset "todisteet". Kun hetken kaivelee, fakta osoittautuukin fiktioksi. Nimeämäsi henkilön mukaan varoitus ei kohdistunut yksilöidysti WTC-iskuun (warning message did not identify the World Trade Center as the attack target). Jos mitään viestiä ylipäätään oli, se viesti voi olla mitä tahansa. Kuten hatusta: "älkää hakeko aamupizzojanne WTC:n ravintolasta pariin tuntiin, kohta voi salamoida."
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ellen nyt ihan täysin väärässä ole, niin tuo lainattu juttu ennakkovaroituksista tjsp. ei koskaan ollut Washington Postin sivuilla, vaan kyseessä on Newsbyten juttu.

Kyseinen varsin arvovaltainen The Washington Post kirjoitti sen sijaan "140 pidätetystä israelilaisvakoojasta" ihan oikeasti mm. näin:

A wide array of U.S. officials yesterday dismissed reports that the U.S. government had broken up an Israeli espionage ring that consisted of young Israelis attempting to penetrate U.S. agencies by selling artwork in federal buildings.

"This seems to be an urban myth that has been circulating for months," said Justice Department spokeswoman Susan Dryden. "The department has no information at this time to substantiate these widespread reports about Israeli art students involved in espionage."

Several officials said the allegations -- first reported by a French online publication and later by other news organizations -- of a massive U.S. probe of Israeli spies appear to have been circulated by a single employee of the Drug Enforcement Administration who is angry that his theories have not gained currency.

Oletettavasti kuitenkin toki viranomaiset mukana juonessa peittelemässä sionistien juonia.

Nää natsihommat ei itseäni oikein nappaa kyllä. BBC julkaisi pari viikkoa takaperin viiden vuoden tauon jälkeen uuden "Conspiracy Files" -jakson. Aiheena MH17. Suosittelen lämpimästi itänaapurin salaliittokoneiston toiminnasta kiinnostuneille.
 
Viimeksi muokattu:

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Tartun tähän aiheeseen myöhemmin, mutta täytyy sanoa että tuo dokumentti kestää useita tunteja, ja ymmärrät varmaan että siinä on paljon muutakin asiaa kuin tuon kylttijutun käsittely.

Kyllä, varmaan paljon muutakin asiaa. Mutta jos tekijöiden lähdekritiikki on noin olemattomalla tavalla, että koko dokkari alkaa tuolla kylttiepisodilla, vie se aika tehokkaasti uskottavuuden kaikelta muultakin ja luo pikemminkin fiiliksen, että nyt on totuuden kaivamisen sijaan kyseessä joku tarkoitushakuinen missio.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Tuohon vielä kun lisää einsatzgruppenien toiminta, jotka murhasivat ampumalla kaksi miljoonaa ihmistä joista 1,3 miljoonaa oli juutalaisia. Tietenkin mukaan pitää laskea getot joissa kuoli suuria määriä nälkään ja tauteihin. Myöskään ei pidä unohtaa natsien muita uhreja kuten neuvostoliittolaiset sotavangit 3-3,5 miljoonaa kuollutta, homot, mustalaiset, puolan älymystö jne.

Einsatzgruppenien ohella idässä joukkomurhiin syyllistyivät lukuisat muut Waffen SS-yksiköt, paikallinen saksalaisista (+avustajat) koostuva hallinto, näiden lisäksi myös Wehrmacht oli osallisena miehitettyjen alueiden rankaisutoimenpiteissä.

Toisen maailmansodan aikana idässä kuoli yli 1,6 miljoonaa valkovenäläistä siviiliä (ml. juutalaiset), 5,2 miljoonaa ukrainalaista siviiliä (ml. juutalaiset) (lähde: Soviet War Dead ). On tietenkin huomioitava se, että osa siviiliuhreista on sodan "luonnollisia" siviiliuhreja, osa puna-armeijan/partisaanien tappamia ja sitten osa kuuluu heihin, jotka teloitettiin tai vietiin Saksaan orjatyöhön ja he kuolivat siellä tai kuolivat osana laajoja puhdistuksia tms.

Mutta tämä ei tietty muuta perusasetelmaa mihinkään suuntaan, kaikkiaan saksalaisten toimenpiteiden seurauksena kuoli miljoonia siviileitä, joista huomattava osa osana teollista tappamista. Tapettiinpa juutalaisia leireillä 3 miljoonaa tai 5 miljoonaa, se ei muuta sitä tosiasiaa suuntaan tai toiseen, että heitä tapettiin paljon.

vlad
 

gasp

Jäsen
Tutustupa lisää tuohon Slayer aiheeseen. Kyseisen levyn kannessa on neljä ristiä eli lentokonetta. Eikö ole mielenkiintoista että kaapattuja lentokoneita oli myös neljä! Kyllä Araya ja kumppanit olivat ainakin tietoisia iskuista etukäteen.

Jos Araya ja Lombardo + kumppanit olisivat olleet 9/11 aikoihin suorittamassa vakoilua USA:ssa ja joidenkin lähteiden mukaan tarkkailemassa Mohammed Attaa, ja sitten tapahtuisi tuo levyn julkaisu, niin kyllähän se olisi melkoisen mielenkiintoinen "sattuma". Myöskin jos samalla 140 Slayer-fanaatikkoa olisi pidätetty vakoilusta. Lisäksi kun ottaisi huomioon että bändi olisi aiemmin yrittänyt lavastaa hyökkäyksiä Yhdysvaltoja vastaan joidenkin arabivaltioiden nimiin, voisi päätellä heidän olleen jollain lailla ainakin tietoisia iskuista.

Lavon Affair - Wikipedia, the free encyclopedia
USS Liberty incident - Wikipedia, the free encyclopedia

Salemilla ja FBI:lla ei ollut tarkkaa tietoa terroristien mahdollisesta iskukohteesta. Salem oli tutkimuksissaan saanut selville 12 mahdollista iskukohdetta, joihin kuuluivat muun muassa Grand Central Terminal, Empire State Building ja Times Square.

World Trade Centerin pommi-isku 1993 – Wikipedia

Tuo ei liity 911 iskuihin. Onko siihen liittyen olemassa joku uskomus, että CIA yms olivat tietoisia iskuista ja millä lähdepohjalla se on?

Ammuin jo alas Odigosi. Juuri tällaisia ovat vaihtoehtoiset "todisteet". Kun hetken kaivelee, fakta osoittautuukin fiktioksi. Nimeämäsi henkilön mukaan varoitus ei kohdistunut yksilöidysti WTC-iskuun (warning message did not identify the World Trade Center as the attack target). Jos mitään viestiä ylipäätään oli, se viesti voi olla mitä tahansa. Kuten hatusta: "älkää hakeko aamupizzojanne WTC:n ravintolasta pariin tuntiin, kohta voi salamoida."

Ei tuo ihan totaalista fiktiota ole vaikka jälkeenpäin tuo juttu muuttuikin. Palaan tuohon asiaan ajan kanssa ja mikäli mulla kiinnostusta riittää pohdiskelen muitakin tähän asiaan liittyviä seikkoja.

Nää natsihommat ei itseäni oikein nappaa kyllä

Selvennätkö että mitä ovat nuo "natsihommat" ja mitä tekemistä natsismilla on ylipäätänsä tässä asiassa?

Joitakin taitaa häiritä se, että "natsi" käsittelee tällaisia asioita ja sitä myötä asiat on oltava pelkkää paskanjauhantaa, koska kirjoittaja on natsi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tuo ei liity 911 iskuihin. Onko siihen liittyen olemassa joku uskomus, että CIA yms olivat tietoisia iskuista ja millä lähdepohjalla se on?

Suosittelen lukemaan lainaamasi tekstin alla olevan kappaleen :)

Ei tuo ihan totaalista fiktiota ole vaikka jälkeenpäin tuo juttu muuttuikin. Palaan tuohon asiaan ajan kanssa ja mikäli mulla kiinnostusta riittää pohdiskelen muitakin tähän asiaan liittyviä seikkoja.

Niin, juttu joka todistaa Washington Postin kirjoittaneen israelilaisfirman saaneen ennakkovaroituksen WTC-iskusta tosiaan muuttui. Kyseessä ei ollut Washington Post eikä kyseessä ollut ennakkovaroitus WTC-iskusta.
 

gasp

Jäsen
Eli kiteytettynä:

- Ensin uutisoidaan Odigon saaneen varoituksia terrori-iskuista liittyen WTC-torneihin.
- Jälkeenpäin sanotaan että varoitus tuli, mutta WTC-torneista ei mainittu mitään.

- Iskujen jälkeen Fox-kanavan uutisissa kerrotaan 140 israelilaisvakoojan pidätyksestä ja ranskalaiskanava mainitsee

"An Israeli network was dismantled in the United States notably in Florida. One of its missions would have been to track the men of Al-Qaeda. It was before the attacks of September 11th. Certain sources go even further: they indicate that the Mossad would not have delivered all the information in its possession to the United States. At the moment the FBI holds to strict denial ... Intelligence online.com is an French magazine specialized in questions of intelligence matters. The last number reveals a spectactular affair of espionage. The dismantling of a nework of Israeli agents of the Mossad operating in the United States ... on a report of the American Department of Justice .. This report reveals a certain number of disturbing coincidences. Example: 5 of these israeli suspects were arrested in Hollywood, Florida. The city of 25.000 residents north of Miami was raided by the investigators of the FBI after the attacks of September 11th. Its indeed here that the 4 terrorists lived who had participated in the hijacking of the planes, including Mohammed Atta. Question: the spies presumed from the Mossad were there accidentally or were they investigating the Al-Qaeda network?

9-11 - Mossad Neighbors of Mohammed Atta on Same Street in Florida. - YouTube

- Ranskalainen uutislehti Le Monde painoi sivuilleen kopion DEA:n muistiosta, joka antoi yksityiskohdat israelilaisten operaatiosta. Muistiossa mainitut 5 israelilaista raportin mukaan seurasi Mohammed Attaa ja majailivat samalla kadulla Floridassa. Lähde: Associated Press (2002). US Deports Israelis Amid Warnings Of Espionage Activities March 5.
- Mutta jälkeenpäin Washingon Postin jutun siteerauksessa mainitaan, että jutut israelilaisvakoojista vaikuttavat myytiltä yms (viestissä 10003)

Mulla ei ole hirveän kova luotto, että tuollainen uutisointi voitaisiin jälkeenpäin todeta täysin perättömäksi. Tai tottakai voidaan todeta, mutta onkohan tarkoitusperä/todellisuus jokin muu.
 
Viimeksi muokattu:

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
ManU:n peli ja sieltä löytynyt "pommi":

"Britanniassa Manchester United -jalkapalloseuran kotistadionilla hälytyksen aiheuttanut, pommiksi epäilty laite oli harjoitusväline, kertoo uutistoimisto Reuters.

Laitteen oli unohtanut stadionille yksityinen yritys, joka oli käyttänyt sitä muutamia päiviä sitten räjähdekoirien koulutukseen.

Old Trafford -stadion evakuoitiin eilen epäilyttävän paketin löytymisen jälkeen ja ottelu Manchester United-Bournemouth peruttiin. Evakuointi koski kymmeniätuhansia katsojia." - Iltalehti


Puoliksi kyllä epäilyttää, että siellä oli oikea pommi ja saatiin viime hetkellä estettyä isku:
- Jos siellä on treenattu, niin miten ei muka kenelläkään tullut tämä asia stadionin tyhjennyksen aikana mieleen?
- Kuitenkin vuosittain olleen kymmeniä viime hetkellä estettyjä iskuja ympäri Eurooppaa, joten miksi ei tällä kertaa ja kertoisivatko muka avoimesti löytyneestä pommista?
- Isis iski juuri Real Madridin fanipaikkaan (toki jossain pienessä kämäisessä paikassa), mutta ilmoittivat vihaavansa jalkapalloa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös