Selitäpä nyt juhannuskokon ja sulaneen teräksen yhteys WTC:n romahtaneisiin torneihin.
Molemmat ovat ilmakehassa palavia hiilivety tulipaloja joten maksimilampotilat ovat samat (n. 825 C) . Jos et pysty sulattamaan terasta avotulella ilman hapen lisaamista, silloin ei myoskaan WTC teras voinut sulaa tulipalossa. Rakennusteraksen sulamispiste on noin 1510 celsiusta. Onnea yritykseen.
Jos et itse halua asiaa testata, voit tietysti vain katsoa testin
tasta. Mutta ehka ymmartaisit ongelman paremmin jos ihan oikeasti testaisit itse. Mina olen testannut monta kertaa ennen vuotta 2001, enka ole koskaan paassyt lahellekaan sulamista. Yritin jopa hapen lisaamista palkeilla mutta ei auttanut. Olisi pitanyt olla sulatto siihen hommaan.
Eli on mieletäsi merkityksetöntä esittää hetki, jolloin tukirakenteet pettävät, koska se syö pikkuisen oman teorian uskottavuutta.
Se ei tee MITAAN rajahdepurkuteorialle, ennemmin vahvistaa sita koska tuo on juuri se sama jarjestys missa ne yleensa puretaan.
Et ymmarra vapaan pudotuksen ongelmaa edelleenkaan. Vapaa pudotus alkaa kun koko talo lahtee liikkeelle. Ja se kestaa noin 2.25 sekuntia eli noin 30 metria tai 8 kerrosta. Siis koko talo. Jalkapallokentta + 30 metria ylospain, satoja tuhansia tonneja rakennusterasta. Ei ole mitaan mekanismia joka poistaisi silta kaiken kannattavuuden, paitsi rajahteet. Sen tyon tekemiseen tarvitaan alyttomasti energiaa, eika sita energiaa sen tyon tekemiseen ole rakennuksessa itsessaan.
NIST kaytti tuota penthousen putoamista silmankaantotemppuna aluksi, koska sen sisallyttamalla (eli lisaamalla muutaman sekunnin tayteen romahdusaikaan) he pystyivat vaittamaan etta vapaata pudotusta ei nahty. He myos sanoivat siina vaiheessa etta vapaa pudotus olisi mahdoton, koska se tarkoittaisi sita, etta kaikki rakenteet alapuolelta olisivat menettaneet kantokykynsa samanaikaisesti.
NIST joutui korjaamaan tuon, eli he joutuivat myontamaan vapaan pudotuksen, koska David Chandler naytti heidan silmankaantotemppunsa ja osoitti kaytannossa missa kohtaa vapaa pudotus tapahtuu. NIST ei vaittanyt enaa taman jalkeen miten vapaa pudotus olisi mahdoton, ja lisasivat siita maininnan raporttiinsa, mutta he eivat selittaneet sita millaan tavalla. Eika sita ole mitenkaan onnistuneesti mallinnettu. Se ei siis toimi kaytannossa, se ei toimi edes teoriassa.
Koko asia voidaan siis hyvällä omatunnolla sivuuttaa täysin. Kun nyt jo useaan otteeseen olet puhunut vapaasta pudotuksesta, onko mielessäsi missään vaiheessa käynyt se, että ne hidastavat tukirakenteet romahtavatkin jo ennen videon alkua ja myös sen aikana? Miten tämä taas voisi vaikuttaa niiden hidastavaan vaikutukseen videon aikana?
Kuten ylla sanoin, tasta ei ole mitaan nayttoa. Se on taysi arvaus NIST:n taholta eika se perustu mihinkaan konkreettiseen, eika sita pystyta vahvistamaan kokeilla, ei simulaatioilla , eika edes perustella matemaattisesti mahdolliseksi (koska maksimi lampolaajeneminen ei voi tyontaa palkkia istuimeltaan). Tuo mita sina ehdotat on juuri NIST:n hypoteesi. Se on vaaraksi osoitettu, ja sita ei koskaan osoitettu oikeaksi edes NIST:n taholta. Joko alkaa ongelma hahmottumaan? Mina en voi sivuuttaa MITAAN asioita tassa keskustelussa, joten ala syyta siita. Otan kaiken huomioon. Sina tunnut sivuuttavan sujuvasti sen etta tuolle arvaukselle ei ole mitaan nayttoa, ja sivuuttavan muutenkin kaiken todistusaineiston ja ongelmakohdat virallisessa tarinassa.
En mina nyt siita sinua kauheasti syyta, koska sina et ole asiaan tutustunut kuin pintapuolisesti, mutta siita kylla syytan etta jatkuvasti haluat kommentoida saivartelevaan savyyn asioita joihin olet tutustunut vain pintapuolisesti. Ja siita, etta suhtaudut skeptisesti vain vaihtoehtoisen arvauksen suhteen, mutta et kohdista minkaanlaista kritiikkia tai kysymyksia NIST:n tutkimuksen suuntaan. Jos olisit tieteelliselta kannalta asioita katsova ihminen, sinun pitaisi kayttaa samaa kriittisyytta jokaista hypoteesia kohtaan.
Tieteessa pitaa juuri ottaa huomioon kaikki, jotta tulokset ovat luotettavia. NIST ei niin tehnyt, heilla oli varaa olla epatieteellisia (heilla on auktoriteetin tuoma uskottavuus), mutta minulla ei ole. Ihmiset siis nakevat ison paperikasan tutkimusta ja toteavat sita kasaa katsoessaan etta "helvetti, siinapa vasta kattava raportti ja ihan viralliselta taholta!". Harmi vaan etta sen sisalto ei tyydyta tieteellista metodia. Mutta ne jotka asiaa katsovat paallisin puolin, kyllahan ne karkin kaarepaperit nayttaa silta etta hieno konvehti on sisallakin. Olisi ollut ainakin omasta nakokulmastani parempi, jos siella olisi ollut ihan oikea konvehti sisalla mutta valitettavasti menin avaamaan kaareet ja tutustumaan siihen.
Kiitos videolinkistä tuohon toiseen romahdukseen. Onko nyt ihan varma, ettei ääniraitaa ole peukaloitu, sillä nuo "räjähdykset" ovat huomattavasti enemmän pinnassa kuin toisella katsomallani videolla. Välähdyksiä en mitenkään kyllä tuossa osaa räjäytyspurun merkeiksi tulkita, mutta värilaseja käyttämällä voisi ehkä onnistuakin. Eikä tuo muutenkaan kyllä näytä päivänselvältä räjähdepurulta, kuin juurikin tietyn agendan tarkoituksiin käytettynä.
No jos tuo ei nayta rajahdepurulta niin et ymmarra painovoimasta yhtaan mitaan. Se kun ei rajayttele mitaan ulospain.
Kokeile vaikka puhelimellasi tai tietokoneellasi milla kirjoittelet tanne. Mene katolle, pida tietokoneesi katon reunan ulkopuolella ja irrota otteesi. Mita tapahtuu?
A) Putoaako se suoraan alaspain
B) Lentaa suoraan eteenpain valtavalla nopeudella ja sitten putoaa alaspain kauempana
Jos et paase enaa takaisin raportoimaan, lahdemme siita olettamuksesta, etta vaihtoehto A toteutuu.
Ellet sitten tuo ylimaaraista energiaa siihen ja heitat sen sielta katolta sivulle (kokeile vaikka silla puhelimella?)....silloin tayttyy kohta B. Mutta kohdan B tayttymiseen tarvitaan ulkopuolinen energianlahde, joka tassa esimerkissa olisit sina joka heitat sen. Ja rajahdepurussa se energianlahde on rajahteet.