Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Winnipeg Jets 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Durden, 26.06.2017 klo 17.02.

 1. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Winnipeg Jets vs Florida Panthers – Dec. 07, 2017 | Game Highlights | NHL 2017/18. Обзор матча - YouTube

  Orastavaa tappioputkea pukkaa Jetseille, seuraavaksi kova mittari Tampa. Nuorella maalivahti Comriella on vielä vähän tekemistä tuon rebound controlin kanssa. Pate voi tarjota hänelle olusen kun torjui Floridan läpiajon Laineen hukattua kiekon ylivoimalla. Selostaja ounasteli että Jets olisi hieman väsynyt otteluruuhkassa. Tilastojen valossa hyvä peli Patelta, myös kehittyneiden tilastojen.

  Winnipeg Jets at Florida Panthers Box Score — December 7, 2017 | Hockey-Reference.com
   
 2. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Todennäköisesti Hellebuyckilla olisi Florida voitettu, sillä ihan samanlaista velttoilua kun Detroittia vastaan ei ollut nyt nähtävissä joukkueen pelissä. Comrie torjui mielestäni hyvin matalat kiekot, mutta kaveri on liian pieni nykymittapuun mukaan ja pelaa pienesti. Maalin yläkulmissa oli tilaa reilusti ja sinne kiekkoja sitten pompsahtelikin. Minun mielestäni tällaista kaveria ei kannata pitää kakkosvahtinakaan.
   
 3. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Todennäköisesti näin, mutta jos ei tee kuin yhden ylivoimamaalin kun kaveri ottaa tuollaisen määrän jäähyjä niin.... En tiedä mikä tuossa nyt mättää kun yv on ollut pääasiassa hyvällä tasolla. Kaksi kertaa 5 vs 3 mutta ei maistunut, olihan se Wheelerin 3-2 melkein kun kaveri taisi juuri ehtiä astumaan jäälle kun helähti. Siinä maalissa kiekko liikkui mieheltä toiselle kyllä todella nopeasti ja Paten passi kapteenille oli hieno. Minulle tulee Comriesta mieleen Juuse Saros vaikka paljoa en ole kaverin nähnyt pelaavan, kasvonpiirteissäkin jotain samaa. Toivottavasti Tampaa vastaan nähdään parasta Jetsiä, mittari on kova ja jengi haluaa varmasti itsekin mitata itseään liigan kärkeä vastaan.
   
 4. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ei kai siinä YV:ssä mättänyt muu kuin maalipaikkatuuri. Ihan nätisti oli paikkoja.
   
 5. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Paikkoja oli, ehkä se tuuri on vain ansaittava. Mielenkiintoisia peliaikoja tuossa matsissa jos uskomme hockey-referencen boxscorea, ja miksi emme uskoisi. Nikolai Ehlers, 23 vaihtoa 13.03 minuuttia. Patrik Laine, 22 vaihtoa 19.23 mins. Mark Scheifele 23 vaihtoa 25.50 mins. Blake Wheeler 23 vaihtoa 25.41 mins. Paljon erikoistilanteita oli ottelussa mutta kyllä tuo hieman kulmakarvoja nostattaa.
   
 6. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 7. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Jets 0-6 jatkoilla tällä kaudella. Mauricelle potkut kun ei saa joukkuetta pelaamaan jatkoajalla ja jollekki pelaajalle myös. Oliko tosiaan ettei ekaan noin kymppiin Tampalla ollut yhtään vetoa ja toiseen noin kymppiin ei tainut Jetseillä olla vetoja. Sen mitä sivusilmällä seurailin niin voitettu piste Jetseille ja se kelvatkoon tässä vaiheessa.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Pelin alussa Jets tuli kovaa päälle, mutta tuon jälkeen Tampa otti komennon haltuun vaikka toinen erä oli vähän asetelmien tunnustelua.
   
 9. Largo Jäsen

  Mauricelle potkut, Laineelle treidi, Wheeler poppareille, Scheifele vittuun sieltä. Ai niin, Armia parempaan seuraan. Ei, ei se riitä. Paremman valmentajan alle. Ai niin, suomalaisilla ei ole koskaan ollut hyvää valmentajaa. Ei, jos faneihin luottaa. Selänne, Vatanen, Granlund, Pulkkinen, Laine, Puljujärvi and so on.

  Ai niin, Maurice on vajaaälyinen. Täysjärkisenä Laine olisi maailman paras pelaaja.
   
 10. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  0-5 jos tarkkoja ollaan, mukaan mahtuu yksi pilkkukisan voitto. Tästä olikin jonkun toimesta jo kirjoitettu. - >

  2017-18 Winnipeg Jets Schedule and Results | Hockey-Reference.com

  Jetseillä siis tulossa kymmenen kotiottelun putki alkaen 30.1.2018 ja päättyen 20.2.2018. Tiukka rypistys, lähes joka toinen päivä peli. Tämän lisäksi maaliskuussa on ensin kuuden vierasottelun putki jota seuraa kuusi kotiottelua. Osaako joku kertoa onko Winnipegissä ollut joka matsissa mökki täynnä siitä lähtien kun joukkue palasi kaupunkiin?
   
 11. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 12. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Joku vääräleuka saattaisi todeta että tuo on Jetsin kannalta pelkästään positiivinen uutinen. Vakavasti puhuen ainakin taklauksien määrä tulee putoamaan selvästi. Big Buff on iso pelaaja joukkueelle muutenkin kuin fyysisesti.
   
 13. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Noh tällä kaudella ilmeisesti Maurice saanut Buffin kuriin peliaikaa pudottamalla tai jotain kypsymistä tapahtunut kun ei noita hasardeja omaankaan silmään niin paljoa ole osunut. Toki noita vaarallisia paikkoja tulee ja välillä noita täydellisiä jäätymisiä mm. jatkoajalla missä hiihdetään pitkää vaihtoa selkä suorana. Toki niitä paikkoja on vastustajien päätyynkin aina tulut, mutta tilastojen mukaan ei ainakaan ihan "parhaimpien" vuosien tasolla mennä ja tiimikavereihin nähden varsin vertailukelpoisissa lukemissa.
   
 14. rpeez Jäsen

  Huutonaurua tuolle Iltalehden otsikolle.
  Trouba tulee ylivoimalla syöttämään Patelle vähintään yhtä hyvin ellei jopa paremmin. Olen välillä toivonutkin tällaista kokeilua tuohon ylivoimaan, toki ilman Buffin loukkaantumista.
   
 15. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Lainaus:
  Jep. Pekka Jalonen, tuo jääkiekkojournalismin pekkajalonen. Voi jumalauta.

  Olen myös noita matseja vahdatessa sohvakoutsannut kokeilumielessä Troubaa Buffyn tilalle yyveelle. Ei tuo loukkaantuminen nyt tietenkään mikään juhlan paikka ole, mutta ei Buffykaan nyt herran tähden mikään Phil Housley ole.
   
  Viimeksi muokattu: 12.12.2017 klo 00.28
 16. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Aikalailla samat ajatukset. Oon miettiny, että Buffin täytyy olla mielettömän mukava jätkä ja muutenkin pukukopin sielu, kun saa kaikesta perseilystä huolimatta olla 1. pakkina.
   
 17. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  Hyvin vahva sama tähän. En vaan voi ymmärtää miten tuollaisella pelikäsityksellä (duuniylpeydellä/moraalilla) oleva jätkä on joukkueensa "ykkös"pakki. Vitun kuvottavaa. Raamit ja taidot löytyy kyllä, mutta päästä ei löydy mitään. Selkä suorana liukuillaan kun ollaan ensin höntyilty alivoimalla ylimmäisenä miehenä kiekon menettäen vastustajan alueella. Jäätävää paskaa. En tiedä minkälainen valmentaja pitäisi olla, että saisi taottua tämän miehen päähän järkeä. Mahdollisuudet olisi olla Burns tason (viime kauden) pakki, mutta ei tunnu pää kestävän. Jäätävän tyhmiä ratkaisuja illasta toiseen.

  Toivon todella, että nyt Trouba & Myers nostaa tasoaan parilla pykälällä.

  .... En tosin ymmärrä mikä seura ikinä haluaiasi treidissä Buffin ja toisaalta ei miestä ihan ilman vastinettakaan kannata toki treidata.
   
 18. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Vancouver Canucks vs Winnipeg Jets – Dec. 11, 2017 | Game Highlights | NHL 2017/18. Обзор матча - YouTube

  Jets on kova kotona, saldo 11W-3L, vaikka nyt vastustelijan maalivahdilla ei tainnut paras päivä ollakaan. Patea ei juuri koosteessa näkynyt eikä ihme, boxscoren mukaan yksi laukaus ja kaksi blokattua vetoa, siinä kaikki. Ottelun viimeisellä minuutilla Vancouverin veska ja pakit toheloivat maalin takana ja kiekko tulee Hendricksin lapaan joka laukoo kohti tyhjää maalia, Perreault kuitenkin laittaa lavan väliin ja ryöstää kaverilta maalin. Hieno 5-1 kotivoitto kuitenkin. Tuolla Paten ketjussa on kirjoiteltu paljon peliajoista, Perreault 2+1 vajaan kahdentoista minuutin peliajalla, ei huano.
   
 19. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Jets ready to juggle lines if Mark Scheifele's injury is serious - Winnipeg Free Press

  Loukkaantumiset kuuluvat lajiin joo mutta onhan tuo aika karua että ykkössentteri on telakalla mahdollisesti 8 viikkoa kun Jets pelaa huikeaa kautta. Armialle ja Perreaultille lisää vastuuta ja minuutteja vaikka tuo nelonen on ollut koko syksyn todella hyvä. Toivotaan että joukkue käsittelee tilanteen oikein ja pelaajat ottavat stepin eteenpäin.
   
 20. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Huudellaan nyt vieraisiin pöytiin, mutta nyt kun täälläkin Scheifelen paikkaajasta keskustellaan niin pakko kysyä missä on ja mitä on tapahtunut Marko Danolle?
   
 21. rpeez Jäsen

  Marko Dano ei vaan mahdu pelaamaan.

  Scheifelen korvaamiseksi tehnyt ketjumuutokset näytti onnistuneen kokonaisuutena, taso säilyi.
  Ykkösessä Connor otti steppiä eteenpäin ja Patenkin peliajatukset kävi suht yksiin Connorin ja Wheelerin kanssa joten sanoisin että ykkösen kokonaispanos säilyi vähintään ennallaan.
  Kakkonen toimi paremmin Perreaultin kanssa kuin Paten kanssa joten sille plus.
  Kärsijä oli Armian ketju joka menetti Perreaultin ketjustaan, joten sieltä pieni miinus.
   
 22. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olikos kentät koko ajan samat, katsoin, että Armialle kuitenkin yli 14min peliaikaa, ylivoima aika ei tuota kokonaan selitä?
   
 23. tuketuksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
  Lainaus:
  Tanev otti jossain vaiheessa osumaa, taisi olla ekan erän lopussa tai tokan erän alussa, eikä päässyt enään palaamaan kentälle. Sen takia Armia nostettiin hänen paikalle kolmosketjuun ja sen jälkeen Matthias-Hendricks kaksikko ei käynytkään ihan hirveästi tasakentällisin jäällä vaan pyöritettiin aikalailla kolmea ketjua. Tämä selittää Armiallekkin kovan peliajan.
   
 24. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  @tuketuksu , tänks! Katoinkin, että Tanevin peliaika oli niin pieni, luulin että vaihdettu Joppen kanssa päittäin. Mutta siis olikin loukkia tullut.
   
 25. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Myös Ehlers on nyt vähän hukassa.