Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Winnipeg Jets 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Durden, 26.06.2017 klo 17.02.

 1. Mängimies Jäsen

  Meneekö Jetsin kärkiketjut Scheifelen loukkaannuttua jotenkin noin kuin alla:

  Connor - Wheeler - Laine
  Perreault - Little - Ehlers

  ?

  Eli Wheeler oudossa roolissa sentterinä ja Perreault tuotu toimivasta kolmos/nelosketjusta kakkosen laitaan. Parhaimmillaan tämä toimii hienosti, huonoin skenaario on se, että kolme hyvin vähintään kohtalaisesti toiminutta ketjua menee pilalle. Noh, pakko jotain on kokeilla ja onneksi Jetsin rekordi on sen verran hyvä, että isoa paniikkia ei ole.

  Muita vaihtoehtoja olisi nostaa kärkiketjujen senttereiksi Little ja Perreault tai kokeilla Connoria keskellä mikä on kuitenkin hänelle junnu-uralta se tutumpi paikka. Periaatteessa nyt olisi myös mahdollista tuoda AHL:ssä kovaa jälkeä tehnyt Jack Roslovic ylös ja suoraan kahteen ensimmäiseen ketjuun keskelle tai laitaan.
   
 2. Ololinna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets, Wild, Saipa
  Kyllä tuo eilinen peli sen verran vahvasti meni, että tuskin Maurice alkaa sekottaa pakkaa ennen kuin jokin kusee. Oli mukavaa katsottavaa eilen.
   
 3. aczeidan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, SB Vaasa, Winnipeg Jets
  Wheeler pelasi yllättävän hyvin keskellä, ja tuo ykkönen oli jatkuvasti kentän paras ketju. Vähän harmittaa tuo Armian kohtalo, olisi toivonut hänen saavan vastuuta tuossa Laineen paikalla kakkosessa. Toisaalta Perreault myös pelasi hyvän pelin ja oli koko ajan vaarallinen kiekon kanssa.

  Mukava nähdä, että vaikka ukkoja tippuu kokoonpanosta niin Jets porskuttaa eteenpäin. Pakistokaan ei enää ole niin vahva kun siellä heiluu kädettömiä Chiaroteja ja Poolmaneja, mutta hekin ovat pelanneet omilla vahvuuksillaan ja tarpeeksi simppeliä peliä.
   
 4. tuketuksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
  Jack Roslovic nostettu Moosesta ylös ja Tanev laitettu IR-listalle. Toivottavasti ei nostettu Roslovicia pelkästään poppareille koska ihan mahdollista että Danokin otetaan pelaavaan kokoonpanoon. Mielenkiintoista nähdä jos Roslovic peliaikaa saa, niin mihin ketjuun laitetaan. Ei kyllä millään uskalla laittaa Ehlersin ja Laineen väliin sillä tuolla ketjulla voisi tulla aika kova kiire omissa. Connorin ja Wheelerin kanssa voisi ehkä mennä mutta onko sitten liian iso rooli heti alkuun. Joku Perreault-Roslovic-Armia voisi kuulostaa aika hyvältä ketjulta molempiin suuntiin mutta sitten täytyisikin taas rikkoa melkein kaikki tämänhetkiset ketjut.
   
 5. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  No eihän noilla kuitenkaan ole vedelty kuin yksi peli. Tuo mainitsemasi kenttä on ollut tuolla Jets fanien keskuudessa aikaskin suosittu hahmotelma.
   
 6. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Lainaus:
  Wheeler pelasi junnuna sentteriä. Halusi kuitenkin laidalle ja se taisi jopa taannoin olla pöydällä, kun Wheeler valitsi college-FAna itselleen NHL-seuraa.

  Bruinsissa tuurasi satunnaisesti keskellä ja oli aina hyvä.

  Että suoraan sanottuna tuossa uran tekemisessä laiturina on parikin ihmetyksen aihetta.
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Maalin teki justiinsa.
   
 8. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Pystyykö joku antamaan palautteen Wheelerin ja Laineen yhteispelistä? Mikäli oikein muistan niin Laineella on nyt viimeiseen kolmeen peliin 0+5 ja Wheelerillä 4+1 aika identtisillä peliajoilla. Näistä peleistä 2 voittoa ja jatkoaika tappio. Näihin peilaten hyvin tuntuisi kulkevan, mutta miltä näyttää todellisuus?

  Mikäli todellisuus vielä kohtaa niin ihmettelen kovasti mikseivät ole pelanneet koko kautta yhdessä sellaisen pelaajan, kun Mark Scheifelen kanssa?
   
 9. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Sillä on varmaan jotain tekemistä sen kanssa, että johtavat Centralia nykyiselläänkin ja ovat tehneet koko liigan kolmanneksi eniten maaleja. Voittavaa kokoonpanoa ei ole lähdetty vaihtamaan.
   
 10. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  @tsajari Harjoituskauden lausuntoihin vaan perustin missä Maurice sanoi useaan otteeseen laittavansa ko. kentän kasaan, mutta ei sitten laittanut ennen ainuttakaan voittoa. Nyt on tiedossa, että sekä Wheelerin ja Scheifelen kanssa kemiat kohtaa. Ei niinkään Littlen kanssa.

  Scheifelea ja Wheeleriä en olisi itsekään missään nimessä hajoittanut. Toivottavasti Wheeler ja Laine pystyvät kannattelemaan nyt Jetsiä. Voi olla vielä hieno kevät tulossa.
   
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Aika hassua että ne tehot kääntyi noin. Laine järjestää paikat ja Wheeler viimeistelee. Kertoo molempien monipuolisuudesta. Patea varmasti otetaan nykyään todella tarkasti, joten parempi luopua kiekosta sinne, missä on enemmän tilaa.
   
 12. Simo Silli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki
  Ja Connor myös 2+2 viimeseen kolmeen peliin.

  Omaan silmään ketju toimii ihan hyvin, muttei mitenkään maagisesti. Paremmin Laine saa syöttöjä Wheeleriltä ja Connorilta kun Littleltä ja Ehlersiltä varsinkin keskialueella. Hyökkäyspäässä Laine vois hakea paremmin itsensä vapaaksi mutta on varmasti myös merkattu mies.

  Ja kiva saada Buff takasin.
   
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Tuossa on juuri se ero, että kakkosketjussa Patea varjostaa huonommat pakit ja ykkösnyrkissä sitten on shut-down ukkojen pihdeissä. Kakkosessa on toisaalta helpompi pelata, mutta huonommat ketjukaverit. Ykkösessä paremmat kaverit, mutta kovempi vastus. Uskoisin että tehojen tekeminen on molemmissa tilanteissa ihan yhtä vaikeata/helppoa, mutta kuitenkin tietyllä tapaa erilaista. Elittitalentti kyllä osaa sopeutua molempiin.
   
 14. Ist0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toimiva Ilves, Jets, Leki
  Lainaus:
  Järjestää paikat on aika paljon sanottu, kun huomioi nuo syötöt. Kaksi kakkossyöttöä, joista toisessa erityismaininta ykkössyöttäjä Connorille ja toisessa kenttämestarille. Ainut ykkössyöttö oli navan korkuinen rääpäisy maalille, jonka Wheeler onnistui ohjaamaan sisään.
   
 15. ultras Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara Tampere
  Lainaus:
  Väärin syötetty? Wheelerin maaleissa näin, mutta Connorin tekemässä kahdessa maalissa Laine ykkössyöttäjä. Kenelle näistä annetaan kunnia?

  Ihan hyvältä Jetsien peli on näyttänyt vaikka Scheifele ollut pois. Buffy toki palasi viime kauden formissaan Colorado matsiin.
   
 16. Ist0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toimiva Ilves, Jets, Leki
  Lainaus:
  Luin lainaamani kohdan kuusi kertaa. Siinä ei kirjoiteta Connorista halaistua sanaa.

  Connorin tekemät maalit katsoin. Ensimmäisessä kiekko alueella Connorille, pienet kiemurat ja kiekko häkkiin. Pelaaja pelasi itselleen vetopaikan. Jälkimmäisessä ohjattavaksi tarkoitettu veto viivalta, johon Connor pääsee väliin.

  Eivät mitään pelisilmän ilotulitusta kumpainenkaan.
   
 17. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Poolman oli hyvä pelaamissaan otteluissa, eipä Buff:in poissaolo paljon haitannut.
  Poolman oli mielestäni jopa Chiarot:ia parempi. Onko sitten niin että kätisyyksien takia Chiarot pelaa ja Poolman ei? Chiarot tosin ottaa myös pientä roolia enforcerina.
   
 18. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Lainaus:
  Hakee myös aika kaavamaisesti sitä paikkaa one-timerille pisteiden huudeilta. Laineen varrella ja käsillä vois joskus kokeilla käydä maalin edessä. Jos ei muun syyn takia, niin siksi, että siinä saattaa aueta kavereille tilaa.
   
 19. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 20. koukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 21. Ololinna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets, Wild, Saipa
  Nyt on loukkaantumisia hieman liikkeellä, Mason aivotärähdys ja Lowry ei vieläkään täysillä mukana, Tanev sentään takas pelaamaan. En nyt heitä mitään tilastoa tai sinnepäinkään, mutta alkukausi meni aika smoothisti näiden osalta jos oikein muistan. Edellisen 2 pelin jäljiltä näytti että Scheifelen loukin jälkeiset adrenaliinit oli käytetty ja oltiin vähän "pihalla". Toivotaan, että lepo teki hyvää tällä viikolla ja pelataan muutama hyvä matsi nyt.
   
 22. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Onkos Mark Scheifelin kuntoutumisesta kuulunut tarkempia tietoja? Ilmeisesti luistellut omaan tahtiin mutta ei vielä treenaa joukkueen kanssa.
   
 23. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Siinähän ne viimeisimmät päivitykset tuli jo sun viestissä ilmi. Eli luistelee omatoimisesti mutta ei ole vielä palannut harjoituksiin. Alunperin toipumisaikataulu oli 6-8 viikkoa ja se kuulemma pitää edelleen paikkansa. Nyt on meneillään viides viikko.

  Trouba puolestaan liittyi loukkaantuneiden kirjoihin Scheifelen seuraksi ja on seuraavat 6-8 viikkoa sivussa. Paha menetys Jetsille.
   
 24. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Ilkka Palomäellä taas kolumnin paikka kuinka rightin playmaker ei toimi Jetsin YVssä.

  Mauricelle kenkää.
   
 25. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Kertoo kyllä Jetsin rosterin syvyydestä, kun koko änärinkin tasolla top 5 sentteri on sivussa ja silti joukkue porskuttaa (myös muita tärkeitä kavereita ollut sivussa). Jos nyt oikein laskin niin 13 matsia, joista 9 voittoa, 2 suoraa ja 2 ja/rl-tappiota. On toi nippu aika vaikee lyödä 4 kertaa poffeissa.