TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Lähdettiin joulumielellä läpsytteleen ja Bruinsille lahjapisteet siitä. Suotakoon se heille, sen verran paljon on viime vuodet niitä rokotettu.

Hyvää joulua Caps palstalaisille, ja toki kaikille muillekin. @ZZZamboni lle myös! :)
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Gr8-8

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Joululäpsyttely nyt takana. Tylyt lukemat, erityisesti jos katsoo laukaisumääriä, mutta Caps puolusti melko munattomasti, eikä Bruinsilla ollut enää ekan erän jälkeen tarvetta edes hyökätä.

Oliko se nyt sitten Bruinsin toinen voitto viimeiseen 18 kohtaamiseen?

Moni ei varmaan toivo tappiota joululahjaksi, mutta nyt (ja kirjoitan ihan tosissaan) olisi oiva hetki ottaa se pieni herättelevä slumppi ja rakentaa keväälle tarvittava kasvutarina siitä.

Hyvää joulua kanssakirjoittajille!
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Hyvää joulua vaan kaikille meikäläisenkin puolesta!

Täälä tosin kinkut jo syöty ja joulu suurimmaksi osaksi taputeltuna etukäteen. Aamupalaksi kahvit ja Boston-matsi, mihin ei sen enempää lisäiltävää.

Matka siis startannut täällä, tosin Suomen puolella vielä huomiseen asti ja aamulla kone välilaskun kautta Washingtoniin. Kyllä tässä muutama unettomampi yö on tullut vietettyä, kun sen verran pitkän ajan haaveena ollut tämän reissun toteuttaminen. Perhosia on vatsassa niin kuin ensimmäisillä treffeillä.:)

Reissusta tosiaan tarkoitus kirjoitella enemmältikin tänne ketjuun, kunhan vain matkaan ensin päästään. Aiemminkin tainnut tänne tosiaan ilmoitella, että tuo ”joulutauon” jälkeinen kinkunsulattelu matsi Columbusta vastaan 27.12. on toinen matseista, johon meikäläisellä löytyy ainakin katsomokartan perusteella ihan hyvä lipuke, kun ostin tuosta Ovechkingin toimiston katsomolohkosta molempiin peleihin lipun (toinen matsi Islesiä vastaan uudenvuodenaattona). Luulisi ainakin samanhenkistä porukkaa löytyvän vierestä.:)

Tosiaan vielä viime hetken vinkkejä otetaan vastaan, mikäli vain jotain oleellista tai ei niin oleellista juolahtaa mieleen.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Sentään voitettiin se tärkeämpi taistelu eli Ovie otti Pastaa kiinni maalipörsissä :)

Holtby rupesi antamaan näyttöjä, jotta saadaan pidettyä se punaisissa ensi kaudellakin. Sammyn pelistä ei oikein mitään sanottavaa, kun torjuntoja tuli niin vähän. Olihan tuo ensimmäinen erä nyt sellainen kerran-kaksi kaudessa hyvillekin joukkueille tapahtuva totaalijäätyminen, kun yhtäkkiä vastustaja lyö joka paikasta sisään. Toisessa Caps alkoi lyömään jo itse kiekkoa omiin siirretyn rangaistuksen aikana, mutta ei jostain syystä hyväksytty, meni itseltä vähän ohi se tilanne, vislasiko tuomari sitten pilliin vähän turhan kiireisesti?

Ovie oli kyllä ensimmäisen erän jälkeen hirveällä raivopelipäällä, jolloin maali oli vain ajan kysymys. Loppuajan keskittyi sitten taklaamaan kaikkea keltamustaa. Lukemat vähän vääristivät pelin kokonaiskuvaa tällä kertaa, mutta hyvä oppitunti tosiaan, ettei keskittyminen saa herpaantua hetkeksikään. Hyvä, että ruinssi sai vähän kiinni pisteissä, voivat omasta puolesta mennä ohikin, jottei tarvitse Presidenttipyttyä ottaa taakaksi ja saada siitä sitten keväällä pelien mahdollisesti päättyessä etuajassa kirouskuittailuja niskoille.

Edit: Ja hyvää joulua totta kai joka iikalle, jopa Brad Marchandille!
 
"Please score. Just fucking please score."

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Sillälaella sitten Caps kinkun- tahi kalkkunansyöntiin.
Ensimmäinen erä taas...mutta annamme sen anteeksi, joulu kun on.
Eli hyvää joulua kaikille.
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Siellä on vedetty kunnolla kinkkua ja kalkkunaa tsekkien juhlissa kun sekä Gudas että Kempny ovat epävarmoja pelikunnostaan. Sen puoleen Hersheyn suklaakaupungista on kutsuttu ylös Djoos.
 
.

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Blue Jackets ja etenkin Jari Korpisalon poika näyttää olevan nyt tämän kauden kirosana. Ovielle ihan mahdoton muuri tuntuu olevan.

no @TheKing8Hockey läsnäolon kunniaksi saivat sentään voitoksi kairattua. Ja pääsit todistamaan vielä jotain tosi harvinaista, eli Hagelinin maalia!

tästä pelistä ei kotisoffille jäänyt käteen kuin pisteet, mutta eipä sitä muuta tarvitakaan. Samsonov veti hyvin. Willystä puhuttaneen taas, tuli kerran vähän puuntakaa (joskin puhtaasti) ja nimi miehen pahentaa.

Kohti seuraavaa.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Gr8-8

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
En nyt pääse Viaplayta kelailemaan, mutta siellä on näemmä Siegs pudottanut tumput Folignoa vastaan!? Miten homma eskaloitui ja saiko yhtään osumaa perille kapteeniin?
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
En nyt pääse Viaplayta kelailemaan, mutta siellä on näemmä Siegs pudottanut tumput Folignoa vastaan!? Miten homma eskaloitui ja saiko yhtään osumaa perille kapteeniin?
Eipä siinä, normaalia tönimistä ja hanskat jäihin. Kakkoseksi odotetusti Siege jäi, mutta semmonen perus paininuhjaus ja pari sinnepäin huitasua. Ei jälkipolville kerrottavaa. Pelin loppupuolella Willykin tais kysellä Folignolta innokkuutta kokeilla päävastustajaa mutta se jäi tapahtumatta.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Carolinan nopeat avaukset oli myrkkyä Capseille. Muutenkin oli yritys taas kerran vähän sinnepäin liki joka äijällä. Piranha jatkaa kylmää ja kuivaa kauttaan - toki hyvä taimaus kokea se nyt.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
TheKing8Hockeyn matkassa!


Noniin! Erinomainen reissu DC:ssä takanapäin ja näin kotiin päästyä tästä kirjoittamisestakin saattaa tulla jotain. Kirjoitan sen mitä sylki suuhun tuo ja jotain takuulla unohtuu, mutta pienehkössä väsymyksessä ja jetlagissa se sallittakoon.

Täytyy kyllä heti kärkeen sanoa, ettei tule olemaan viimeinen reissu tälle mantereelle. Pitkän ajan haave nähdä Capitalsin kotiottelu vihdoin toteutui ja siinä samalla näki hieman Ameriikan meininkiä, DC:n nähtävyyksiä ja kaupunkia ylipäätään. DC:n alueella pysyttiin tällä reissulla ja tekemistä kyllä riitti aamusta iltaan. Kelit olivat pääsääntöisesti loistavat ja muutamana päivänä päästiin jopa 18 asteen tienoille, jolloin kelpasi T-paidallakin kulkea. Pari sateisempaa päivää myös mahtui joukkoon, mutta niinä päivinä pääsi hyvin tutustumaan museoihin ja kauppakeskuksiin.

Auto otettiin tosiaan vuokralle, jotta voi helposti mennä tutustumaan myös downtownin ulkopuolelle. Suomen puolella tehtiin jo varaus ja kaikki piti olla kunnossa, mutta eihän sitä autoa sielä enää ollut mikä oltiin siis varattu.:) No, ei siinä mitään ukko tarjosi toista autoa mikä oli kyllä pienempi varattuun autoon nähden, mutta päätettiin ottaa se, kun ei siinä väsyneenä jaksanut sen enempää vääntää asiasta. Vuokra-auto todettiin hyväksi kulkuvälineeksi täällä, mikäli vain haluaa vapaammin liikkua ja lopulta pienempi auto oli paljon näppärämpi kun tuo parkkipaikan etsiminen melko työlästä oli joka kerralla.

Ensimmäisenä (kokonaisena) päivänä oli erinomainen keli ja joululomat olivat täälläkin, joten ihmisiä oli erittäin paljon liikenteessä. Päätimme startata loman perinteisesti kaupunkikierroksella ja nähtävyyksillä, joista suurin osa sijaitsee siis aivan keskustassa. Kävelymatkan päässähän nuo on toisistaan, joten hyvin onnistuu yhdellä pysähdyksellä kiertää nuo puistoalueen päänähtävyydet. Ruokapaikkoja on joka lähtöön keskustassa, mutta menimme vähän sivummalle kokeilemaan tuota suomalaisen omistamaa ravintolaa, jossa oli tarjolla niin suomalaista sapuskaa sekä ihan amerikkalaistakin. Ihan hyvä paikka tuo oli, mutta annoskoot eivät vastanneet ihan sitä mitä noin yleensä täällä tapasi nenän eteen tulla. Vatsat melkein täynnä oli hyvä lähteä vielä katsomaan miltä tuo Arlingtonin hautausmaa näyttää ja sielläkin vierailijoita riitti. Rauhallinen paikkahan tuo on lähellä kaupunkia ja pääsee sopivasti keskustan hulinoita karkuun. DC on hieno kaupunki kaiken kaikkiaan ja tykkäsin itse kovasti paikasta, mutta onhan tuollakin Yhdysvaltojen tapaan paljon kodittomia.

Toinen päivä oli reissun kohokohta, kun pelipäivä koitti. Aamujäälle lähdettiin hyvissä ajoin ja sen verran kuitenkin oltiin myöhässä liikenteessä, että harkkahalli oli ammuttu ensisilmäyksellä aivan täyteen. Paikat kuitenkin löytyi toisesta päästä, jossa sopivasti treenaili/neppaili ykkös ja kakkoskenttä. ”Treeneissä” oli hyvä meininki ja eritoten Vrana&Ossi-kaksikko otti kyllä ilon irti ja viihdytti katsojia. Ylivoimaakin hieman hierottiin ja saman tien kun tämä loppui niin Ovi ja Backs painelivat koppiin. Luin jo aikaisemmin, että Ovi ilmeisesti ainut kuka jättää autonsa tuonne ”katolle” ja tulee fanien ohi autoonsa ilman mitään nimmarien kirjoittelua tai kuvien ottamista. Treenien jälkeen kuitenkin painelin fanikaupan kautta pihalle katsomaan josko sinne tämän väkijoukon kunniaksi joku tulisi nimmareita kirjoittelemaan niin saisi mestaruuspaitaan vähän mustetta.:) Kyllähän siinä about tunti treenien loputtua Ovie tuli ulos ja käveli odotetusti suoraan autoonsa hymyillen huppu päässä (tämän jälkeen suurin osa lähti pois). Vrana piipahti toisella ovella antamassa yhdelle nimmarin, mutta lähti itsekin pois kun sen verran paljon alkoi ihmisiä virrata hänen luo. Jensen toki tuli vielä hetkeä myöhemmin antamaan kaikille nimmarit, jotka ulkona vielä oli. Eipä siihen hänen jälkeen enää ketään tullut ja loputkin ihmiset lähti hiljalleen pois hallilta. Useimmat pelaajista jättänee yleensä autonsa alempiin kerroksiin eikä tästä päätellen halua nimmareita treenien jälkeen jaella vaan lähteä suoraan kotiin.

Tästä sitten mekin lähdimme syömään ja hiljalleen valmistautumaan illan peliin, johon tarkoituksena oli mennä hyvissä ajoin, jotta pääsee fiilistelemään ennen peliä ja kiertelemään vähän hallilla. Pari tuntia aikaisemmin menimme taksilla (joka on todella edullista täällä) hallille ja punapaitaisia viuhui edestä ja takaa, joten pelipäivä oli katukuvassa helposti aistittavissa. Hallin edessä yksi pikkupoika räppäsi ja oli kyllä paljon ihmisiä kerääntynyt siihen kuuntelemaan. Erittäin hyvä fiilis oli siinä ulkopuolella kun Perjantai-ilta ja peli tulossa.. Hieman oli joo erilainen kokemus kuin ennen liigapeliä kävellä hallille.:) Ovet kun aukesi hallille niin pieni värinä alkoi virtaamaan kehossa kun pitkän ajan unelma oli silmien edessä ja fanikauppaan oli tottakai pakko ensimmäisenä rynnätä. Sieltähän löytyi yllätysyllätys paljon ostettavaa ja nyt ei ainakaan se asia harmita ettenkö ostanut tarpeeksi tavaraa tuolta. Hieman köyhempänä porteista sisään ja kohti hallin käytäviä, josta edulliset:) oluet mukaan ja kiertelemään. Ensimmäisen kerran kun katsoi sisään areenalle niin kyllähän siinä wow-efekti tulee väistämättä kun on ensimmäistä kertaa mestoilla ja onhan tuo Capital One Arena todella siisti halli kokonaisuudessaan. Jokaista Caps-fania suosittelen tuolla käymään jos vain mahdollista.

Pelin alku lähestyi ja oman katsomolohkon aukolla seisoi Capitalsin ”Faniklubin” presidentti. Hän oli iäkkäämpi rouva, joten ajattelin mennä juttuihin nimittäin näytti ettei ole aivan ensimmäistä peliään katsomassa. Ennen reissua olin lähettänyt moniin paikkoihin spostia ja kyselin vähän epätoivoisesti, mikäli tällainen Suomi-turisti pääsisi johonkin vierailemaan. Eihän noista kukaan vastannut poikkeuksena tämä yksi, joka kertoi pelaajien käytännöistä juuri harjoitushallilla ja kaikenlaista muuta mistä sai ihan hyvin irti reissua varten. Esittelin itseni ja kerroin, että olen Suomesta ja tämä rouva sanoi heti, että on lähettänyt minulle sähköpostia. Siinähän sitä juttua sitten riitti ja kysymyksiä tuli puolin ja toisin. Tunsi Ovien ja hänen vanhempansa hyvin, joten mielenkiintoista oli kuunnella. Kehui Ovechkinia todella paljon ihmisenä ja sanoi hänen olevan huipputyyppi. Valitteli sitä, kun ei hänen kanssaan kovin helposti pääse ottamaan esim. kuvaa, koska yleensä tulee päättäväisesti vain treeneihin ja lähtee sieltä pois, etenkin nyt kun hänellä on lapsi ja vaimo kotona. Antoi kuitenkin neuvoksi mennä harkkahallille ennen treenejä yrittämään, kun ihmisiä siellä ei vielä ole ja kertoi Ovien saapuvan yleensä puolitoista tuntia ennen harjoituksia paikalle.

Tämän juttutuokion jälkeen siirryin istumaan paikalleni ja alkulämmöt alkoi vasta, joten hyvin jäi aikaa kaiken tuon jälkeen vielä ennen peliä. Olihan tuolla huikeaa seurata koko tapahtuma alusta alkaen ja seurata vähän laajemmalti tuota meininkiä kuin ne vähäiset TV-kuvat mitä me täällä näemme. Sinitakkeja vastaan oli hieman jälleen pelkoa perseessä pidemmän aikaa kun Korpisalolle näytti tarttuvan jälleen kaikki. Pelihän ei mitään parasta ollut, mutta joulutauon jälkeen tuo oli ihan odotettavissakin nimittäin eipä Tortsinkaan joukot sen kummemmin pelanneet. Maalivahdit olivat molemmissa päissä illan suurimmat tähdet. Hagelin kuitenkin teki maalin tuttuun tyyliinsä ja jatkoajallehan tuo ottelu lopulta meni. Ylivoima tuli erinomaiseen paikkaan ja Ossi ratkaisi pelin, joten päästiin Country Roadsin tahdissa juhlimaan voittoa mikä maistui äärimmäisen hyvältä. Olihan tuo kiva tuulettaa vähän isommalla sakilla ja heittää läpyt vieressä olevien kanssa. Kokonaisuudessaan erinomaisen kiekkoillan jälkeen oli mukava ottaa muutama olut ja painella taksilla hotellille!

Kolmantena päivänä oli keli jälleen kuin morsian, joten oli hyvä päivä vain tsippailla menemään ja nautiskella lomasta. Iltapäivästä kuitenkin päätimme käydä tutustumassa tuohon Washingtonin katedraaliin. Vaikka noista ei kiinnostunut olisikaan niin kyllä tuolla vierailla voi kun ei täällä kotimaassa tuollaisissa tule kuitenkaan käytyä. Ilta oli jälleen pyhitetty pelille, mutta tällä kertaa vain TV:n välityksellä Caps-henkisessä sporttibaarissa. Punapaitaisia oli odotetusti paikalla ja ihan mukavan poikkeava kokemus tuokin oli. Tappio toki tuli, mutta Ovechkinin maalia sentään pääsi paikallisten kanssa todistamaan ja tuossa pelissä oltiin jo parempia mitä edellisessä, joten uudenvuodenaaton kotiotteluun odotukset nousivat.

Sadepäivää olivat luvanneet tuolle seuraavalle päivälle, joten tarkoituksena oli mennä hyvissä ajoin jonottelemaan tuonne suosittuun National Air and Space museoon. Sinnehän päästiin ja parkkipaikkakin löydettiin nopeasti, mutta jonon häntää ei meinannut löytyä kunnes about kilometrin harppomisen jälkeen tuo löytyi. Jono kyllä liikkui hyvään tahtiin ja sisällekin päästiin kohtuu inhimillisen jonottelun jälkeen. Sisälle päästyä huomattiin toisen puolen olevan remontissa, mutta ihan tarpeeksi kyllä oli nähtävää tuossa toisessakin puolessa. Ja onhan tämäkin paikka jossa kannattaa käydä vaikka ei museoihminen olisikaan. Äkkiä tuolla kyllä aika menee ja sen saa vierähtämään kun kiertää tuon koko paikan ihan nopeillakin vilkaisuilla. Museokäynnin jälkeen oli taas hyvää aikaa mennä kauppakeskukseen ja rahaa saa poltettua tuolla kyllä todella herkästi. Sen verran halvalla myydään hyviä tuotteita, että väkisinkin tarttuu matkaan jotakin ja kannattaahan se noilla hinnoilla käyttää tilaisuus hyväkseen.

...

Aatonaattona Capitalsilla oli kokonaiset harjoitukset tiedossa kello 10:30 alkaen. Seuraavan päivän peli nimittäin oli päiväpeli, joten aamuharjoituksia pelipäivänä tunnetusti ole. Otin aikaisemmin mainitun rouvan neuvosta vaarin ja painelin hallille hyvissä ajoin. Ovie saapui paikalle mattamustalla G-mersullaan ja ratin takana huppupäinen maalitykki jälleen ruskeassa collegeasussaan hyppäsi autosta aivan yhtä päättäväisesti kuin viimeksi hallilta poistuessaan. Ovien saapuessa kohdalle morjestin ja kysyin mikäli voitaisiin napata yksi kuva. Ovie morjesti kyllä takaisin, mutta tokaisi ”ehkä myöhemmin”, joka kyllä kertoi sen, että tällaista kuvaa ei tältä reissulta tulla saamaan. Eihän tuo maailmanloppu ollut, mutta kyllähän muistona tuo olisi ollut hieno.

Tästä kuitenkin mentiin harkkahallin kahvilan kautta odottamaan harjoituksien alkua, jossa Carolina pelin sivussa ollut Wilson oli jo ottamassa tuntumaa jäällä yhdessä Hagelinin kanssa. Harjoitushalli oli jälleen kerran täynnä katsojia ja joukkuekin oli Oshieta lukuunottamatta paikalla, koska oli tuolloin ilmeisesti jonkun sortin vatsataudissa. Treenit pidettiin tällä kertaa viereisellä kentällä ja nopeasti ihmiset valuivat pleksien taakse ja itsekin pääsin aivan lasin taakse seuraamaan harjoituksia ja nyt oli odotetusti enemmän vauhtia mitä aamujäillä. YV-treenin menivät vielä vetämään toiselle jäälle ja sen jälkeen taas homma oli paketissa. Nyt jäi melko moni Ovieta, Backsia ja Kuzya lukuunottamatta jäälle ja Vrana heitteli kiekkoja yleisölle sekä antoi mailansa yhdelle naiselle, jolla oli tuollainen perinteinen plakaatti. Kyllähän tuo ihmisille antaa hyvän kuvan tietysti kun ottaa huomioon ja viihdyttää treeneistä toiseen. Kun viimeisetkin olivat treeninsä lopettaneet niin yleisö purkautui ja näin jälleen tuon rouvan seisoskelemassa käytävällä ja kävin jälleen jutuissa. Hän oli tietysti pahoillaan kun ei onnistunut tuo kuva tällä kertaa ja näin poispäin. Sanoi kuitenkin hänellä olevan kaksi Ovien nimmarilla varustettua kiekkoa kotona, joista voisi toisen antaa minulle muistoksi tästä reissusta ja voisi antaa sen minulle Isles pelissä samassa paikassa missä viimeksi näimme. Kiitin kovasti jo etukäteen häntä ja näin sitten sovimme.

Harkkahallilta siirryimme syömään ja jostain tuli ruoan odottamisen lomassa mieleen katsoa, että olisiko sattumoisin koripallo-otteluita tiedossa tällä aikavälillä ja samana iltana oli matsi Miami Heatia vastaan. En ole koripallon suurin ystävä enkä tiedä edes kaikkia sääntöjä, mutta kyllähän tuokin oli koettava kun kerran mestoilla oltiin ja tiedossa oli, että emme kuitenkaan Suomessa ikinä menisi mihinkään Kauhajoen koripallojoukkueen otteluun.:) Ajattelin, että nyt ei netistä ruveta lippuja hommaamaan vaan mennään hallille ja kysytään mitä on tarjolla. Menimme lipputiskille ja häneltä löytyi vähän päälle parinkympin piletit ja kuudenkympin piletit halvimmillaan ja otettiin nuo halvimmat tuolta piippuhyllyltä, jotka kelpasivat oikein hyvin tuohon. Illalla mentiin matsiin ja Wizards tuon voitti ja ihan hyvä tunnelma sielläkin oli. Aikamoista showta tuossa on koko ajan tarjolla ja olihan se mukava kokemus tuokin.

Uudenvuodenaatto lähti hieman hitaammalla aamulla käyntiin, kun rauhassa aamupalat naamariin ja hetken päästä yhdeltä alkavaan peliin Trotzia vastaan. Hallille mentiin jälleen hyvissä ajoin ja puolitoista tuntia ennen olimme ovella kun ne aukesi ja viimeiset ostokset fanikaupasta matkaan, jotta voi pistää joka peliin uutta paitaa.:) Loppupeleissä tuli ostettua Ovechkinin ja Vranan tuo toinen kotipaita sekä Backsin vieraspaita sekä muutamia t-paitoja ja vähän jotain tilpehööriä. Matka jatkui hallin käytäviä pitkin vielä rouvan luokse, jossa hän odottelikin jo kiekon kanssa. Muutamat sanaset jälleen vaihdettiin ja alkulämpöjä lähdin tällä kertaa seuraamaan pleksin taakse Capsin puolelle, jossa kiekkoja tuli hyvään tahtiin katsomoon. Suosittelen kyllä menemään lämmölle tuohon alueelle niin näkee vähän lähempää ja voi saada matkamuistojakin mukaan.

Alkulämpöjen jälkeen palasin omalle tontilleni, joka oli sama kuin edellisessä pelissä. Siitä näki hyvin ja oli mukavampi istua kun enemmän tilaa siis verraten noihin piippuhyllyn paikkoihin. Pelissä oli jälleen hyvä tunnelma ja itse pelikin oli viihdyttävää kun maaleja tuli. Tuosta melko läheltä pystyi hyvin seuraamaan pelaajia tarkemmin ja seurata TV-kuvan ulkopuolisia tapahtumia. Täytyy kyllä sanoa Siegenthalerin pelaavan hyvää perusvarmaa kiekkoa ja hänestä on kyllä enemmän ja enemmän alkanut pitämään. Luottoa on annettu ja hän on ottanut sen erinomaisesti vastaan. Noin muuten tappio jäi harmittamaan kun oli hyvä pöhinä hallilla ja paikkojakin tuli, mutta ne jäi tällä kertaa käyttämättä. Reissun viimeinen peli oli tosiasia ja matka jatkui uudenvuoden pöytään joka oli varattu Hard Rock Cafesta, mikä oli ihan perusvarma hyvä vaihtoehto. Sen kummempaa ohjelmaa DC:ssä uutenavuotena ei ollut, mutta hyvä ruoka ja juoma on aina jees.

...

Reissun kokonainen viimeinen päivä vietettiin shoppaillessa kauppakeskuksissa ja kyllähän pojat tarttui paljon kaikennäköisiä mukaan. Oli kyllä uskomattoman halpaa ja niin kuin aiemmin sanoin, niin pakkohan tuo oli käyttää hyväksi.

Melko paljon tuli tekstiä ja turhaa lätinääkin joukossa, mutta eihän tämä niin vakavaa ole. Toivottavasti saa selvää tekstistä, läpi ei enää jaksa tuota käydä. Loistava reissu kaiken kaikkiaan takanapäin ja seuraavaa haavetta lähdetään toteuttamaan. Eiköhän ne nuo NHL:n playoffit ole, mutta töitähän se vaatii.

Kysykää, mikäli jotain mielessä!

TheKing8Hockey
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Erittäin hieno raportti, kiitos siitä!
Herätti paljon muistoja, mm. se pieni detalji että asuin pari vuotta ihan Washington Cathedralin vieressä Friendship Heightsin kaupunginosassa - enkä muistaakseni käynyt kertaakaan sen sisällä, heh! En muuten käynyt myöskään Wizardsien tai Skinsien pelissä kertaakaan mikä näin jälkeenpäin on harmittanut kovasti. Baseballia ei DC:ssä minun aikana vielä pelattu.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Yön peli venähti jälkilähetykseksi näin keskelle päivää. Ihan viihdyttävä playoff-henkinen peli ja voitto tuosta maistuu erittäin hyvältä. Toinen erä oli loistava ja Samsonovin nollapeliltä alkoi vaikuttamaan. Kolmanteen Canes sai kirivaihteen päälle, mutta hyvin kestettiin ja täysi pistepotti matkaan. Oviella vähän kuivaa menoa juuri nyt, mutta Vrana onnekseen sai kuparisen rikki.

Ylihuomenna jatkuu kotipelillä Sharksia vastaan.
 

Kari Runk

Jäsen
Näitä jatkislaisten raportteja on kyllä mahtava lukea, ja oma poltekin siinä aina kasvaa. Jospa taas pian pääsisi reissun päälle.

Tuli @TheKing8Hockey mieleen tuosta Ovien kuvajutusta, kun oltiin Losissa 2017 juurikin All-Star viikonloppuna. Skills competition päivänä mentiin illemmalla hallin läheiseen raflaan syömään ja juomaan, ja sinnehän tepasteli sisään Ovechkin vanhempineen (ja ilmeisesti ystävineen?) syömään jonkinlaiseen lasiseen VIP-tilaan. Nopeastihan tälläinen 8 hengen suomalaisjoukko kysyi häntä yhteiskuvaan siinä ravintolan sisäänkäynnillä, mutta Ovie sanoi olevansa illan "vapaalla" läheistensä kanssa, eikä jaksa alkaa säätämään sen kummemmin. Pahoiteltiin, ymmärrettiin asia, eikä sen koommin asiaan palattu, kun haluttiin toiselle antaa oma rauhansa viettää iltaansa.

Paitsi yksi meidän seurueesta, joka sattui olemaan kusilaarilla, kun Ovechkin asteli viereen. Kehtasi aukaista suunsa vielä uudestaan, ja se kaveri sai lopulta napattua selfien Ovechkinin kanssa. Kusilaarilta. Voi jumalauta kuinka vitutti, ja vituttaa oikeastaan edelleen, vaikka en varsinaisesti mikään Caps-fani olekaan. Väärään aikaan tuli itse käytyä kusella.
 
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
59 minuuttia oli tylsää, mutta. Huhhuh! Muuta ei voi sanoa kuin What. A. Game.

Harvemmin keskellä runkosarjaa tulee pompattua tuolilta ilmaan, mutta nyt tuli! Harmittaa varmaan heitä, ketkä lähtivät hallilta tuon tyhjän maalin jälkeen. Aivan oikein heille, #nevergiveup !
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
59 minuuttia oli tylsää, mutta. Huhhuh! Muuta ei voi sanoa kuin What. A. Game.

Harvemmin keskellä runkosarjaa tulee pompattua tuolilta ilmaan, mutta nyt tuli! Harmittaa varmaan heitä, ketkä lähtivät hallilta tuon tyhjän maalin jälkeen. Aivan oikein heille, #nevergiveup !
Myönnän vaihtaneeni U20-finaaliin 4-2 maalin jälkeen.
 
.

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Huhhuh!

Mäkinen meni vielä Viasatin lähetyksessä jinksaamaan Sharksin voiton Couturen laittaessa tyhjiin. Kerkesin itsekin jo moneen otteeseen kiroamaan Kuzyn highlight reel- veivit, kun olisi voinut pistää kiekon hiukan helpomminkin sisään.

Pistekin tuosta olisi ollut jo voitto, niin kuraa peli oli ennen loppua eikä mistään kiristä ollut tietoakaan. Taisi olla selostuksen mukaan vain neljä laukausta päätöserässä Capseilla ennen viimeisiä minuutteja. Lopputulos sitten taas kyllä kertoo myös omien hyvyyden lisäksi Sharksin tämän hetken tasosta oikeastaan kaiken, EK65 ja -4 lämmittää aina mieltä. Mutta ihan rehellisesti, ihan joka joukkuetta vastaan tuo nousu ei kyllä olisi ollut mahdollinen.

Ovie hiihteli sunnuntaihiihtoa, mutta Vrana sai nyt viime pelin onnistumisen jälkeen hanat taas kunnolla auki. Vähän kun kiristäisi tahtia vielä tuosta ja tuotanto taas tasoittuisi, niin 40 maalia jopa rikki? Ei kai se mahdotonta ole. Ensi kaudella viimeistään sitten jo.

Loppuun vielä pieni hiljainen hetki Holtbyn jatkoaikasuoritusten kunniaksi.
.....
.....
.....

Noin. Ensin pysäytti Burnsin ja Kanen ylivoimahyökkäyksen, sen jälkeen Burnsin läpiajon ja lopulta kuittasi vielä syötön voittomaaliin. Tätä Holtbya lisää, kiitos.

Rock The Red!
 
"Please score. Just fucking please score."

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Heh, minä noin yleensä ja liki aina katson Capsien jokaisen pelin jokaisen minuutin. Tällä kertaa laitoin vitutuksissani lähetyksen poikki kun Sharks teki 4-2.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ite en kanavaa vaihtanut 4-2 maalin jälkeen, mutta lähinnä siks että en ylettynyt kaukosäätimeen. Huikee nousu ja seitsemäs kerta NHLn historiassa kun tuommoinen tapahtui, eli kerran n 15 vuodessa. Ihan näkemisen arvoinen lopetus siis.

Muutenhan peli maistui ja haisi pakkopullalta, joka kiinnosti kotisohvalla lähes saman verran mitä Ovechkinia kaukalossa. Vääjäämätön tappio jäi vaan piippuun täydellisestä ohipelistä.

Sharks-leirissä tää painettiin täysin Jonesin piikkiin, mutta kyllä tuo oli ihan kollektiivinen meltdown heiltä. Ei mitään helppoja torjuttavia nuo vikat kolme olleet ja kun hiukan kylmemmässä vireessä huiteleva maalivahti viimeisenä lukkona niin kaikki on näköjään mahdollista.

Ite olisin viltittänyt ykkösketjun jo kolmannen erän alkupuolella, heidän suoritus täyttä roskaa tällä kertaa. Tietty sitten kotisohvalla kirotessa painoivat sen viimeisen tasotusmaalin, joskin siinäkin pääarkkitehdit Oshie ja Kuzy kakkosen miehiä. Kuzy on viime pelit ollut rockstar-modessa ja pitänyt Capsit vaarallisena tämän (tavallaan) pelillisen minislumpin aikana. Vrana löytänyt viime peleissä myös taas parempaa vaihdetta. Ovie on jo kymmenisen peliä taasen ollut ihan uninen ja valitettavasti Rocket-juna puksuttaa sen verran kovaa että tällä kaudella se pytty vaihtaa vihdoin osoitetta. Jännitetään silti tulisko edes se 42 kassia laariin ja semimaaginen 700 rikki.

Holtbyltä pari viime peliä vähän ”vaisumpaa” (vaikka viime pelin jatkoaika nyt aika kaunista olikin), eli beast-moden sijaan vain perushyvää. Näyttäis semmonen kauden puolivälin henkinen rasituskuorma ottavan verojaan vaan, en ole ollenkaan huolissani. Etenkin kun Samsonov on puolestaan ollut viime peleissään oikein hyvä!
 
mi ikävyys, mi hämäryys

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Voittoputki sai jatkoa kun Senaattorit kävi pyörähtämässä. 6-1. Eka erä oli huono(hko), mutta sen jälkeen Caps meni menojaan.

Ovie osui vihdoin. Se hylättiin. Sitten se osui uudestaan ja sitä ei voinut hylätä. Sitten se osui vieläkin. Aukeisko se siitä taas. Tasureihin Selänteen kanssa. Legendaarista. Mario seuraavaksi.

Oshien vuoro olla lentokelillä. Samsonov jatkaa tilastojen kaunistelua. Eka meni aika helpolla, mutta sen jälkeen perussuorituksella ratsastettiin taas päätyyn saakka. Caps oli vikat kaks erää tosiaan vaihteeksi ihan hyvä, mutta eipä se vastustaja nyt ollut sitä tasoa että henkseleitä malttais paukutella. Seuraavaks B2B tänä yönä ja Flyers.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Ovie näytti hyökkäävän enemmän oikealta. Tiedä sitten oliko vaan sattumaa vai pelikirjassa muutos. Ottawa nyt oli todella heikko mutta aika vauhdikasta oli Capsien peli viimeiset kaksi erää.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Ei tullut Philadelphiasta pisteitä. Ensimmäisessä erässä tuli paljon harhasyöttöjä ja muutenkin oli vähän hakusessa tuo peli. Loppupelissä viisi kertaa päästiin kokeilemaan ylivoimaa, mikä ei toiminut ollenkaan. Ja eipähän ole toiminut Joulukuun alusta tähän päivään, nimittäin prosentti on tuolta ajalta 13.8%, jos oikein muistan.

Ei auta kuin mennä kohti parempaa huomista ja LaSu yönä pitäisi kotona ottaa Devilsiltä pisteet.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Devilsiä vastaan Caps oli kolme asiaa - huono paska ja surkee. Alusta loppuun kunnon rimanalitus ja massiivinen tappioputki päällä. Onhan se peli ollut jo jokusen viikon aika nihkeetä vaikka välillä pinnoja tuleekin. Keskikauden slumppi siis, mutta se kai oli odotettavissakin kun alku oli liiankin vahva. Huolestua ei onneksi tarvi kun taulukossa on edelleen hyviä, ja kyllähän se cupjuna aina vaatii omat vaikeat hetkensä josta joukkueen on noustava, olkoon tämä sellainen pätkä.

Jos alkukaudesta Ovie näytti siltä että ikä ei tunnu missään niin nyt on kyllä ollut toisin. Jalat ei tietty toimi entiseen tapaan, ja kadonneet kädetkin vielä kestää tuolla kanuunalla, mutta sillon menee vaikeeks kun ei pääkään pysy pelinopeudessa. Toivotaan että kyse on kuitenkin enemmän siinä että kaiken nähneellä konkarilla ois hiukan haasteita syttyä näihin keskitalven peleihin kun joukkue on sarjakärjessä ja Rocket menee ohi.

Jensenistä hfn puolella halutaan eroon ja olihan se taas tänäänkin aika huono, mutta en näe sitä treidattavan tässä kohtaa. Neljän vuoden pahvi näytti että valmennus ja konttori uskoo miehellä olevan potentiaalia paljon nyt nähtyä parempaan, ja onhan se Dowdin bestmanina ja muutenkin kovana sonnina varmasti pukukopissa tärkeitä palasia. Soppari on semmoinen että jos saa pelinsä uomiin niin ehdottomasti ”keeperi”.

Jos jotain vahvistusta pikkuhiljaa lähenevän TDLn osalta, niin kyllä se on hyökkääjä joka pystyy pelaamaan 2-3 ketjuissa hyvää kahden suunnan peliä. Laitetaan toivomuslistalle kuudetta vuotta putkeen Armia, samalla tietäen ettei se mihinkään Habseista liiku. Joku Simmonds tms vois olla halpakorin ratkaisu, myös laadultaan. Williams ois kyllä kelvannut.. GM selvitelköön miten mahtuu cappiin tämmönen hankinta, mutta kyllä tuo top9 on haavoittuva jos sieltä joku pidemmäks aikaa putoaa. Pakistossa käytännössä ketään muu kuin JC ei ole niin korvaamaton että semmosia Simmonds-tyylin välimallin miehiä sinne tarvis raahata kun syvyydessä on jo Djoos ja Fehervary. Ja mihinkään isoihin nimiin en näe järkeä tuhlata ykköskiekkoja ja parempia lupauksia tällä kaudella, vaikka yleensä all-in mentaliteettia oonkin vaatinut. Nyt ei vaan ole rosterissa ja pelityylillisesti semmosta aukkoa täytettäväksi.
 
mi ikävyys, mi hämäryys
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy