Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Joo, näköjään muuttui tieto viime hetkellä. Ihan hyvä, että saadaan Bäcky kuitenkin askiin.
 
"It's yours, boys and girls and babes!"

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Round Robinit hoidettu alta pois ja päästään itse asiaan. Comeback on ollut liigalta olosuhteisiin nähden kiitettävällä tasolla, mutta kyllähän nää robinit nyt oli mielenkiinnoltaan jossain perus runkosarjapelin paikkeilla tai ehkä vähemmänkin. Flyers peliä en itse ees katsonut, ja lukemani perusteella en jäänyt mistään paitsi. Hyvä nyt että voitto tuli, mutta tässä vieläkin niin paha darra pitsiturnauksesta että paljon on läksyjä tekemättä. Koska vai palaako Eller? Koska vai pelaako Carlson? Onko Backyllä vammoja? Mitä jos Holtbylle sattuu notkahdus (nyt pelas hyvät kolme, ja luonnollisesti tulessa Bostonia vs)?

Tasuri Tampaa vs ja voitto Bostonista johdatti siis vastustajaksi Islandersin. Mielenkiintoinen vihollinen koska 1) tietysti Trotz ja 2) Islandersilta löytyy toiseksi intohimoisin Wilson-vihaaja faniryhmä hfboardsilta. Sillä palstalla odotan pientä sotaa alkavaksi hyvinkin pian. Pari innokkainta Wilson-vihaajaa varmaan jo vähän oksensi siellä suuhunsa kun kuuli että Willyn maalilla Caps tulee vastaan.

Tiukka sarja edessä ja Trotz tuntee meidän metkut. Sarjan häviäminen ei olisi mitenkään järkyttävä Halak tyylinen yllätys, etenkin kun meillä noita kyssäreitä on ilmassa. Mutta silti mieluummin Islanders kuin Canes. Palataan tähän tarkemmin kun on fiilistelty paremmin ja hiukan luettu kotiläksyjä.

Bostonia vastaan Holtby oli taas kerran kentän paras. Fehervary positiivinen. Boyd jaksaa ihastuttaa ja en vaan lakkaa ihmettelemästä miksei mahdu vakkariksi. Kovalchuk oli ihan pirtee. Samoin Ovie vaikka se maali jäi tekemättä. Backstrom huono. Jensen on parantanut kyllä näihin, toivottavasti jatkaa samaa. Wilson oli vähän vaisu kaks erää, mutta kolmannessa elementissään. Vrana ollut niissä kahdessa mitä katoin varsin saamaton. Tommoset äkkiseltään.
 
Because he's the hero Washington deserves, but not the one it needs right now, so we'll hunt him. Because he can take it, because he's not a hero. He's a silent scorer, an impactful force, a Fat Lazy Russian.

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jaahas, eli tosiaan keskiviikkona jo alkaa vääntö.

G1; Keskiviikko 22:00
G2; Lauantai 03:00
G3; Sunnuntai todennäköisesti "aamupeli" eli 19-21 väliin
G4; Keskiviikko 03:00
(G5; Torstai)
(G6; Lauantai)
(G7; Sunnuntai)

Tiiviiseen tahtiin loput pelit, mitä pidemmälle mennään.

Läksyjä luettu ja Carlsonin suhteen ollaan "toiveikkaita" että jo keskiviikkona kaukalossa. Mutta ei välttämättä. Eli ihan samassa pisteessä fanien kannalta mitä koko kuplan ajan. Eller on palannut synnäriltä takaisin kuplaan jo ja oletettavasti viimeistään lauantain pelissä mukana. Keskiviikko siinä ja siinä pääseekö mukaan, minimi on 4 päivää karanteenissa ja neljä negatiivista testiä.

Samsonovin vammat aiheutuneet kesällä jonkin sortin mönkkäri-ajelulla, mutta otti myös osumaa pian palattuaan kaukaloon. Ihan tarkkaa ei ole kumpi tömäys on vauriot aiheuttanut, mutta ajatuksena se että ensi kauden alkuun ukko kunnossa.

Trotz ja Reirden molemmat odotetun kohteliaita tulevaa vastustajaansa kohtaan ja odottelevat mielenkiintoista sarjaa. Sitähän se on. Capseilla on tulivoimaa ja tähtiloistoa enemmän, mutta Islandersin kopissa tämä sarja on varmasti helpommin "myytävissä". Win it for Barry. Veikkailen että sarjan alku on hankala, kun Islanders tulee päälle kovaa ja innolla ja Caps vielä käynnistelee tosipeleihin ja tunnustellaan vastustajaa. Toivottavasti saadaan voitto viimeistään lauantaina koska 0-2 tilanteesta on vaikea repiä takaisin.

Ekat arviot on taas kerran siinä että mitä pidemmälle sarja ja pelit menee, sitä vahvempi Caps on. No, niin piti olla viime vuonnakin, mutta päinvastoin etenkin kuudennessa ja seiskassa Capseilta loppui kaasu nimenomaan pelien loppupuoliskolla. G7 jatkoaika mentiin enää ihan viimeisillä höyryillä. Canes oli toki vastustajana erilainen (jalkavampi) mitä Islanders, mutta kovaa veroa tulee nämäkin pelit vaatimaan.

Odotan vähämaalisia yhden maalin pelejä suuntaan tai toiseen, ja paremman maalivahdin joukkue voittaa. Holtby siis avaintekijä. Jos pelaa Boston-matsin tasolla niin luotto jatkoon pääsyyn on kova, mutta sitten taas.. Varlamov on tavallaan aika varma suoriutuja, en odota Varlylta mitään sarjan varastavaa suoritusta, mutta yhtälailla odotan sen ottavan koppia melko takuuhyvällä tasolla illasta toiseen. Tolta kannalta Holtby voi joko voittaa tai hävitä tämän sarjan meille. Jos pääsis sitten vähintään tasurille niin ei kävis viime kauden Penguinseja ainakaan.

Aikaisissa ennakoissa onkin Holtbyn paino sarjalle otettu huomioon ja tuo saa mut jälleen laittamaan pienen ajatuksen kauden jälkeiseen. Onko Samsonov oikeasti valmis samaan rooliin? Halutaanko me olla siinä pisteessä että pleijarisarjasta jatkoon pääseminen edellyttää maalivahdin suoriutuvan paremmin kuin mitä on aiemmin nähty? Vaikka Holtbylla on heikot hetkensä niin hän on edelleen ukko joka parhaimmillaan kykenee torjumaan joukkueensa mestaruuteen. Ja ihan parhaimmillaan Holtbyn zen-tila on sitä luokkaa että se rauhoittaa koko puolustuksen tekemistä. Mutta sen pohdinnan aika ei oo nyt.

Koitan miettiä millä eväin Islanders voi meidät kaataa, ja kyllähän se vaan niin on että ainoa heille tarjolla oleva etu on vahvempi joukkuepeli ja kovempi yritys. Pelityyli on suht sama, vaikka Caps on hiukan Trotzin ajoista koittanut kehittyä kiekollisempaan suuntaan (verrattu hiukan siihen Pensiin jonka Islanders luuttusi viime kauden pleijareissa pihalle). Mutta jos nuo on ne päällimmäiset aseet, niin kyllähän se tarkoittaa sitä että mennään tästä parista eteenpäin jos vaan pystytään pelaamaan "omalla tasolla". Nyt niiden ykkösjätkien on oltava ykkösjätkiä. Ovechkinista en ole hetkeäkään huolissani, koska vaikka tehot jäi robinkierroksilla piippuun niin tekeminen oli hyvää tasoa ja paikkoja oli, sekä viime kaudellakin se oli ihan ylikylän jätkä kun nämä tosipelit alkoi. Holtby on vaikuttanut varmalta kuplassa. Mutta Backstrom, Kuznetsov, Carlson.? Nyt ois aika taas näyttää sitä parastaan.
 
Because he's the hero Washington deserves, but not the one it needs right now, so we'll hunt him. Because he can take it, because he's not a hero. He's a silent scorer, an impactful force, a Fat Lazy Russian.

dimmu

Jäsen
Tervehdys kaikille Caps-faneille. Capsia on tullut aktiivisesti fanitettua oikeastaan Ovechkinin aikakausi, silloin 15-vuotiaana kloppina pelityyli iski kovasti. Kovasta fanituksesta huolimatta tämä taitaa olla ensimmäinen viesti Capitalsin palstalle. Mietin pitkään, kirjoitanko Isles-Caps-ketjuun vai tänne, mutta tämä viestini koskee ehkä enemmän koko kautta, viesti tulee siksi tähän ketjuun.

Surullisena olen katsellut näitä playoff-otteluita, kuten varmasti muutkin palstan Caps-fanit. Itseäni ärsyttää se, että joukkue on huonosti valmennettu sekä taktisesti, että henkisesti. Fysiikkavalmennus on varmasti yhtä sarjan parhaista, sillä loukkaantumisia on tullut monta vuotta putkeen todella vähän. Saumat menestykseen mielestäni vielä olisi, mikäli pelikirja ja asenne olisi kunnossa.

Kuten jokainen varmasti on huomannut, joukkueen asenne on aivan surkealla tolalla jo toista kautta putkeen. En väitä, etteikö olisi ollut myös aiemmin, mutta otan nyt kantaa vain Reirdenin aikakauteen (koska Trotz ja Cup). Miten usein pelin jälkeen on voinut sanoa, että jokainen pelaaja laittoi kaikkensa likoon? En muista kovin montaa kertaa. Esimerkiksi nyt käsillä oleva sarja olisi hyväksyttävää hävitä, mikäli jokainen pelaaja laittaisi 100% likoon. Käy jopa Holtbyä sääliksi sylkykuppina olemisesta, sillä välillä saa paikkailla kenttäpelaajien suorastaan koomisia virheitä, jotka johtuvat ainoastaan löysästä pelaamisesta. Henkisessä valmennuksessa on mielestäni suurin epäonnistuminen, pelaajat pelailevat pelit läpi ja ihan sama miten käy.

Taktisesti peli on ollut kaksi kautta aivan kuraa ja se konkretisoituu nyt, kun Trotzin Isles saa Capsin näyttämään suorastaan surkealta joukkueelta. Hyökkäyspään, keskialueen ja oman alueen (eli koko kentän) puolustaminen on hidasta reagointia ja vastustajien hukkaamista. Omassa päässä usein pelaajat hukkuvat tai jäädään blokkeihin, keskialueella vastustajan kääntäessä pelin reagoinnit ovat hitaita ja kostautuu ylivoimahyökkäyksinä, sama hyökkäysalueella.

Avauspelaaminen omista on naurettavaa. Kun Caps saa kiekon, kiekollinen pysähtyy hetkeksi paikalleen ja yrittää katsoa missä omat ovat, jonka jälkeen älytön puolen kentän syöttö seisovalle pelaajalle, joka jatkaa kiekon päätyyn ja omia ei ole menossa perään, tai sitten tuloksena on pitkä kiekko. Isles pelaa hienosti ohjauspeliä, mutta tämäkin olisi murrettavissa, mikäli viisi pelaajaa lähtisi omista ja muodostaisi kärkikarvaajaa vastaan 2-1 tilanteen ja tavoitteena olisi voittaa kiekko vastustajan päätyyn -> vauhdissa olevat hyökkääjät pääsisivät aktiiviseen paineistamiseen ja Isles ei pääsisi kävelemään omista pois. Nyt Islesin pakit pääsevät kiekolle ja parilla syötöllä pois alueelta. Omista avataan myös älyttömän usein ns. puuhevosella, eli kiekko ränniin ja laituri yrittää karata (onnistunut 0 kertaa). Seuratkaapa kun Caps saa keskialueella kiekon: Joko pelaaja jähmettyy hetkeksi paikalleen jonka aikana Isles ehtii asettua ohjauspeliin, tai Capsin pelaaja lyö kiekon rumpuun ja kukaan ei mene perään.

Hyökkäysalueen 5vs5-pelistä ei ole paljon kerrottavaa, sillä en muista oikeasti yhtäkään kunnon pyöritystä tältä elokuulta.

Ylivoimalla on maailman paras maalintekijä ja yksi maailman parhaista puolustajista. Lisäksi kentälle on heittää kaksi hyvää syöttäjää Bäckström ja Kuznetsov. Miten voi olla mahdollista, että on olemassa kaksi kuviota? Joko pelataan Ovechkinille tai Carlsonille vetopaikka, ei muita vaihtoehtoja. Vastustaja naureskelee alivoimalla kun Caps ei yritä mitään muuta. Ylivoima alkaa aina laukauksesta ja silloin vastustajan nelikko hajoaa kun on pakko reagoida. Nyt vastustajan nelikko seisoo paikallaan, pelaa Ovechkinin ja Carlsonin pois ja eväät ovat syöty.

Nämä asiat olisivat oikeasti todella helposti korjattavissa mikäli valmentajalla olisi munaa ottaa joukkueesta yliote itselleen. Joukkue on tällä hetkellä pelaajien joukkue, jossa valmentaja patsastelee aitiossa ja kukaan ei tiedä mitä tehdä. Otteluketjussa oli hyvää keskustelua siitä, ketkä pelaajista ovat nostaneet tasoaan viimeisen kahden vuoden aikana, ei kukaan. Tämä mielestäni kertoo kaiken oleellisen valmennuksen tasosta. Tämä joukkue ja tähdet valitettavasti tarvitsee kovan valmentajan kenen taktiikkaa kaikki noudattavat. Lähes kyynel silmäkulmassa muistelee The kevään pelejä, kun jokainen pelasi joukkueelle ja laittoi kroppaa likoon. Vaikka tappioita tuli (esim Tampa-sarja), olo oli luottavainen. Tämän vuoden playoffeissa en ole vielä kertaakaan edes ajatellut, että voitto tulisi, niin huonolta Caps näyttää. Viestin ei ole tarkoitus ottaa Islesiltä (tai muilta vastustajilta) mitään pois, Caps ei edes tällä hetkellä yritä haastaa.

Mikäli asenne ja taktiikka olisi kunnossa, tappio olisi todella helppo hyväksyä - joukkue laittoi kaiken peliin. Tällä hetkellä näyttää, ettei ketään kiinnosta pätkääkään miten peleissä käy ja se on todella surullista. Valitettavasti valmennus on laitettava vaihtoon ja samalla tehtävä pelaajavaihtoja, näihin palaan todennäköisesti vielä myöhemmin. Onneksi uusi kausi alkaa pian.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Tervetuloa palstalle, Dimmu!

Jaahas, peleissä 0-3 ja ensimmmäiset kymmenen minuuttia neljännestä täysin yössä ja tilanne 0-2 ja sitten vasta alkaa ryhtiliike. Sen jälkeen oltiin parempia ja välillä näytti ihan kun Caps ihan oikeasti halusi voittaa.
En silti hehkuta sillä kovin epätasaista tuo oli ja syvällä kuopassa ollaan edelleen. Toisaalta luulisi että kahden maalin eron kurominen ja voitto tekee joukkueelle hyvää.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ens kaudelle hankittu farmiin tai farminfarmiin veskari.

Muistan kun Fucalen piti olla Pricen manttelinperijä.. mutta ei se ura sitten vaan koskaan lähtenytkään. No vieläkään ei ole liian myöhäistä.

vähän outo haku echl:ään, eli eiköhän tuota Hersheyyn kaavailla. Mielenkiintoista sinänsä kun Vanecek ja Copley siellä vähänniinkun edelleen ois ja joskun Holtby ei jatka niin olisin odottanut veteraanitandemia kuitenkin Samsonoville. Mutta aiotaanko sitten kuitenkin luottaa Sammy/Vanecek kaksikkoon. Vai onko Copley lähtökuopissa? Tuskin Vanecek ainakaan ihan vielä, kun viime kaudet nousujohteista.

Kausi taitanee päättyä tänä yönä. Voi voi..
 
Because he's the hero Washington deserves, but not the one it needs right now, so we'll hunt him. Because he can take it, because he's not a hero. He's a silent scorer, an impactful force, a Fat Lazy Russian.

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Suosittelen katsomaan viaplaysta mestaruuskeväästä tehty 1h20min dokumentti. Stanley Cup Films nimellä löytyy ja on kyllä loistavasti tehty!
Tää oli jäänyt iteltä näkemättä ja pakkohan se oli heti laittaa pyörimään. Ei nyt ihan HBO tasoa ja hyvin sliipattu ja siloiteltu versio, mutta kyllähän nämä kuvat ja tunnelmat aina vaan iskee. Meinas kerran kaks jopa mennä Niskasen tavoin roska molempiin silmiin (onhan esim toi Oshien ja isänsä hetki aika liikkis, tai kylmät väreet kun Ovien kanssa apinanraivo pääsee irti pytyn noustessa).

semmosta versiota vaan vielä oottelen että otetaan vielä kunnolla irti siitä bilettämisestä mestaruuden irrottua :) ja fanien kuvaa ja tunnelmaa kaduilta vaan kaipaisi aina lisää, kyllä se pitkä tuska takana toi tähän ihan oman värinsä. Vaikka joskus toinen cup tuliskin niin se ei tule koskaan samalta tuntumaan kuin ensimmäinen.
 
Because he's the hero Washington deserves, but not the one it needs right now, so we'll hunt him. Because he can take it, because he's not a hero. He's a silent scorer, an impactful force, a Fat Lazy Russian.
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Mielummin sitä nukkuu kuin tällaisia pelejä katsoo. Onneksi tämä päättyy tähän peliin. Kirjoitellaan mietteitä, kun saa vähän ajatuksia kokoon. Parempi jatkoon ehdottomasti.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Näin loppuivat POFFsit jotka eivät koskaan alkaneetkaan. Eipä edes juurikaan vituta. Jos jotain hyvää niin se että tämän on pakko tarkoittaa jonkin tason remppaa. Ainakin:
-Reirden lähtee
-Kakkosvalmentajat lähtee
-Holtby lähtee
-Kovy lähtee
-Gudas lähtee
Ja Kuznetsov....saisi puolestani lähteä: tuota epätasaisuutta ja haluttomuutta suhteessa palkkaan ei vaan edes Kuzy-fanina jaksa katsoa kaudesta toiseen.
Ja on niitä muitakin: tuliko Kempny vaan puolikuntoisena plejjareihin vai onko se loukkaantumisensa jälkeen ikuisesti puolikuntoinen?
Alakenttien miehet (Boyd jne) voivat lähteä tai jäädä alakenttiin - sen suurempaa tulevaisuutta, eli suurempaa roolia tulevaisuudessa, en pysty näkemään.

Bäckström ei lähde mutta saisi puolestani viettää eläkeputkensa jossain muuaalla. Kaikella kunnioituksella ja runsain kiitoksin siitä mitä se on organisaation eteen tehnyt.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Mä en nyt sen enempää pelaajien päitä lyö pölkylle, koska suurinpiirtein kaikki alisuorittivat. Ja ovat alisuorittaneet koko Reirdenin ajan. Eli valmennus vaihtoon ja katotaan uusiksi saako näistä hermanneista enemmän irti. Pitkälti joka jätkän kuitenkin tiedetään osaavan paremminkin pelata, ja aika vaikea tossa on jotain Kuzya lähteä vaihtelemaan. Mistä parempi pelaaja?

Holtby toki teki itsestään tällä kaudella korvattavan ja se tarkoittanee pelien jatkumista muualla. Ellei sitten halua ottaa jotain ”prove it” sopparia vielä 1-2 vuodeks kunnes palkkakatto alkaa taas liikkumaan. Nyt kun cap pysyy samoissa pari vuotta niin ei ihan helpolla löydy Holtsille semmoista jengiä mistä jotain bobrovski-rahoje lyötäis pöytään.

Kovalchukin ite pitäisin jos halpa mies. Kyllä se ”huonoimmillaankin” miljoonan taalan miehenä mukana pyörii ja jos sitten sattuu saamaan jonkin suonenvedon oikeaan paikkaan niin on niitä kavereita kun pystyy sen maalin tekemään. Häntäkään ei vaan saatu Reirdenin systeemeissä millään tavalla käyttöön. Paha on tehdä maaleja kun ei pääse edes siniviivan paremmalle puolelle. Edelleen low risk high reward.

Caps pysäytettiin ennenkaikkea pelitaktisesti tällä kertaa. Ainoastaan supertähti pystyi tekemään maaleja ilman pelitavan tuomaa tukea, ja kuzy kun sattui pelipäälle oli puolentoista peliä sillä tasolla kans. Ovie 4, Oshie ja Kuzy 2, kaikki muut 0. Ei ole sattumaa että secondary scoring vaan mystisesti katoaa johenkin.

Kaikkiaan sekava vyyhti avattavaksi. Ei oikein osaa sanoa ketä tuolta kentältä laittaa vaihtoon kun koko joukkueen viisikkopeli sakkaa nähdyllä tavalla. Lisäks kuritonta, ajoittain suorastaan löysää, tunteetonta. Pistän nyt tän tosiaan vaan 100% Reirdenin piikkiin.
 
Because he's the hero Washington deserves, but not the one it needs right now, so we'll hunt him. Because he can take it, because he's not a hero. He's a silent scorer, an impactful force, a Fat Lazy Russian.

KäMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Toinen vuosi putkeen kun pleijarit päättyy ensimmäisellä kierroksella. Tänä vuonna se ei tullut kyllä yhtään yllätyksenä, niin heikosti Caps pelasi runkosarjassa vuodenvaihteen jälkeen, ja samat ongelmat jatkuivat korona tauon jälkeen.

Reirden ja kumppanit saavat toivottavasti mahdollisimman pian potkut. Täytyy vaan toivoa ettei Leonsis ala taas pihistelemään valmentajan palkkauksessa, tarjolla olisi esim. Gallant tai Laviolette, nyt toki lisämausteen tähän tuo tuo koronan aiheuttama paine seurojen taloudelle. En usko että kovin halvalla irtoaa kumpikaan näistä kahdesta, sen verran kokeneita valmentajia kumpikin.

Pelaajistossa ei myöskään säästytä vahingoitta.

Ufat ja tuskin jatkavat capseissa:

-Holtby
-Gudas
-Kovalchuk

Sopimusta jäljellä mutta eroon täytyis päästä:

-Panik
-Hagelin
-Kempny
-Hathaway

Kuznetsovista tuskin saa treidissä mitään sellaista vastiketta mikä parantaisi joukkuetta heti, mihinkään pickeihin tai prospecteihin en vaihtaisi niin kauan kun mestaruusikkuna on vielä avoin.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Nopeat omat ajatukset jo seuraavaan kauteen;

- Reirden ulos, Laviolette sisään.
- Dillonille jatkoa 4 miljoonaa / 4 vuotta
- Siegenhalertille jatkoa 1,25 miljoonaa / 2 vuotta
- Kovalchukille 2,25 miljoonaa / 1 vuosi
- Panik pihalle, mihin tahansa pickkiin tai prospectiin (kunhan ei syö cap-tilaa)
- Kiitos ja näkemiin Gudas
- Boydille tsemppiä jatkoon, uskon että tässä on ihan hyvä NHL-pelaaja jollekin joukkueelle mutta meillä ei tule koskaan kunnollista tilaisuutta saamaan.
- CMM ja Fehervary ylös vaan
- Sprong tms ketä vaan extra hyökiksi 750k/1v sopparille
== jää n. 3 miljoonaa maalivahdin hankintaan. Tuota voi eka heilutella Holtbylle 1-2 vuoden sopparilla ja jos ei tartu niin sitten heittelee sinne tänne muille mitat täyttäville vapaille agenteille. Jos ei osu niistäkään sopivaa niin kauteen voi lähteä Sammy/Vanecek kaksikolla ja tarpeen tullen vahvistaa sitten TDL:n aikoihin jollain Lundqvistilla.

Coach; Laviolette

Samsonov/X

Kempny-Carlson
Dillon-Orlov
Fehervary-Jensen
Siege

Ovie-Kuzy-Wilson
Vrana-Backs-Oshie
CMM-Eller-Kovalchuk
Hagelin-Dowd-Hathaway
x

Kyllä tuon nipun hyvän valmentajan pihdeissä pitäisi teoriassa toimia.

Kovalchukista moni tulee varmasti oleen eri mieltä, mutta mun mielestä se johtajuus ja karisma mitä tuo tullessaan on plussaa vaikka ei enää 20 maalia tekiskään. Ja kun se suonenveto vaihe sattuis osumaan silmään niin vanha herra saattaa hyvin yllättää edelleen. Ja kun se cup-jahti miehellä on nyt päällä niin motivaatio on kunnossa, ja siitä on myös helppo päästä eroon jos semmoiseen toimintaan tarvetta ilmenee. Low Risk - High Reward.
 
Because he's the hero Washington deserves, but not the one it needs right now, so we'll hunt him. Because he can take it, because he's not a hero. He's a silent scorer, an impactful force, a Fat Lazy Russian.
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Noniin.

Jotenkin outoa, kun putoaminen ei sitten yhtään vituta. Toisaalta, jos oltaisiin taistelemalla hävitty jossain seiskapelissä, mutta ei oltu lähelläkään taistelua eikä myöskään seiskapeliä.

Muutoksia tullaan väkisinkin näkemään ja muutoksen, jonka kaikki varmaan haluavat on valmennusosastolle. Eli Reirdenin näytöt on nyt annettu ja seuraavaa sisään. Siellä on hyviä vaihtoehtoja tarjolla esim. boudre.. eikun Laviolette ja Gallant. Molemmat hyviä vaihtoehtoja ja ennen kaikkea kokeneita valmentajia.

Holts saattoi pelata yöllä viimeisen ottelun Caps-paita yllään. Yksi suurimmista tekijöistä Cup-vuonna ja muutenkin aika kultaa muistot. Välillä on ollut vaikeaa, mutta se kuuluu asiaan. Samsonoville ykköskassarin viittaa ylle ja rakentamaan hänen kautta uutta tarinaa.

Hyökkäykseen top6 osalta uskallan sanoa, että muutoksia tuskin nähdään. Siellä on palaset kohdallaan. Alempiin ketjuihin itse haluaisin muutosta. Ei näiden esityksien pohjalta ketään voi työntää yksinään rekan alle, kun kukaan ei pelannut sen koommin. McMichaelia hiljalleen voi ajaa sisään ensi kaudella ja samoin Sprong varmasti taistelee pelipaikasta. Mikäli Kovalchuk haluaa jäädä halvalla lapulla, niin miksi ei? Yhtään ylimäärästä ei kannata maksaa. Hyökkääjistä Panik ainakin saisi jatkaa matkaansa.

Puolustajista Gudas saa jatkaa myös matkaansa. Nuoria puolustajia on tulossa kovaa vauhtia ylös ottamaan pelipaikkoja. Dillon oli mies paikallaan ja hyvin voisi jatkaa meillä kunhan kohtuullisen lapun kirjoittaa.

Mielestäni isommille muutoksille ei siis ole tarvetta, vaan valmennus vaihtoon ja uudet tuulet puhaltamaan sen kautta. Saa nyt nähdä, koska tuo seuraava kausi edes alkaa...
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Reirdenille odotetusti kenkää.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Odottetu ratkaisu mutta tuli yllättävän nopeasti. Eli onkohan seuraaja jo katsottu? Ykköskorin ehdokkaista minulle sopii hyvin Laviolette tai Gallant.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Tulipas se nopeeta. Yleensä Ted ollut varsin maltillinen ennen kenkiä ja kuvittelin että muutama viikko tätä pohditaan ennen sitä vääjäämätöntä.

Ehkä hiukan semmonen fiilis että nyt oli sitten aika selkee fiilis siellä Kotkanpesässäkin mikä mättää. Varmaan se seuraajakin sitten aika nopee tulee pöytään.

Ei sinänsä pahaa sanaa Reirdenistä. Nuori valkku ja tämä on vain taka-askel. Ehtii vielä tekemään vaikka ja mitä, kunhan saa paketin kasaan. Nyt jäi tärkein eli karisma ja johtajuus puuttumaan. Pelaajat ei ostaneet pelitapaa, eivätkä olleet täysillä mukana. Kiitokset Reirdenille korvaamattomasta työstään cup-joukkueen takana ja onnea matkaan, molempien kannalta tosi harmi että hommat kusi Capitalsin kohdalla tällä kertaa.

Paljon on kokeneita ”liidereitä” vapaana. Eiköhän se ole joko Lavi tai Gallant.
 
Because he's the hero Washington deserves, but not the one it needs right now, so we'll hunt him. Because he can take it, because he's not a hero. He's a silent scorer, an impactful force, a Fat Lazy Russian.

Gr8-8

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
En päättelisi liikaa siitä, että potkut tuli nopeasti. Kertoo lähinnä siitä, että tämä kortti on katsottu ja muutos on vääjäämätön. Tuskin siellä vielä seuraajan nimeä on paperissa. Kandidaatteja on nyt vapaana onneksi varsin hyvin.

Taas tuli todistettua, että nice guy ei ehkä ole se tyyppi, joka saa tästä joukkueesta kaiken irti pleijareissa. Reirdenhän oli ikään kuin pelaajien valinta päävalmentajaksi. Kaikki kehuivat kovasti kun oli kakkosena kaikkien kaveri. Kaipa se assistant voi sitten olla se ”good cop” joukkueessa herkemmin, mutta roolin vaihto ei sitten olekaan enää helppoa. Barry toki kanssa mukava ja pelaajia kuunteleva kaveri, mutta vaatimustaso ja auktoriteetti siellä taustalla ovat toista luokkaa (näin ainakin mutuilen).

Reirdenille kuitenki isot kiitokset menneiltä vuosilta. Kiistämättä oli kriittisen tärkeä palanen Trotzin tiimissä cup-vuonna.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Tuosta Holtbyn jatkosta sen verran, että voipi olla edessä kahden veskarin hankinta yhden sijaan.
Ei toi nyt ihan kevyeltä loukilta vaikuta
Capseilla on listoilla kahtena viime vuonna AHL:n all stars peliin valittu Vanecek ja pätevää kokemusta kakkosvahdin paikalta kerännyt Copley. Ja hiljattain värveivät vielä Fucalen AHL/ECHL välimaastoon.

Eli vaikka Sammyn loukkaantuminen paljastuisi odotuksia pahemmaksi ja kauden alku jäisi väliin (sekä palautuminen ottaisi toivottua pidempään) niin eiköhän yksi uusi riitä. Sekä Vanecek että Copley pystyy molemmat hoitamaan kakkoshäkkärin roolin. Samsonovista on kokoajan puhuttu toiveikkaina että campille mukaan ja hän on lähtökohtaisesti ykkönen tai tandem-ykkönen vähintään. Eli jos Sammy on kunnossa heti alusta niin voi olla niinkin ettei tule yhtään uutta molaria vielä preseasonilla. TDL:n asti aikaa vahvistaa.
 
Because he's the hero Washington deserves, but not the one it needs right now, so we'll hunt him. Because he can take it, because he's not a hero. He's a silent scorer, an impactful force, a Fat Lazy Russian.

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Ohessa mielestäni loistava artikkeli Capsien valmentajatilanteesta ja tietysti myös siitä, että oliko virhe päästä Trotz pois. Allekirjoitan hyvin pitkälti koko kyseisen artikkelin myös omaksi näkemyksekseni: Trotz kannatti päästää pois, Reirden kokeilla ja nyt sitten kokenut kaveri puikkoihin.

 
.

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Reirden lähti hoitamaan Pensseleiden puolustuksen ja ylivoiman kuntoon apukoutsin tittelillä.


Alexejev puolestaan aloittaa kauden KHL:ssä.

 
.

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Yllättävän "vähän huomiota" on saanut Russon kommentit Capsien kuplaelämästä. Allasbileet ja muu vastaava toiminta oli Russon mukaan Capseilla kuplassa tärkeämpää toimintaa kuin itse pelit. Yleensä näistä roskalehdet innostuu.

Ehkä turhanpäivästä jauhamista, kai sitä nyt allasbileitä saa pitää eikä siellä kuplassa tarkoituskaan ole murjottaa hotellihuoneessa koko aikaa, mutta ei savua ilman tulta? Yksi esimerkki tietyn tason johtajuuden puuttumisesta? Mitä tähän sanoisi Brooks Orpik? Nähdäänkö offseasonilla jonkun mulkku-veteraanin statuksen omaavaa vahvistusta?
 
Because he's the hero Washington deserves, but not the one it needs right now, so we'll hunt him. Because he can take it, because he's not a hero. He's a silent scorer, an impactful force, a Fat Lazy Russian.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy