tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Mif, Nathan Aspinall, Rod Weery
Pensseillä helpohko loppuohjelma, joten varmaankin parantelevat asemiaan. Pahimmillaan/parhaimmilaan Capseillä vielä vilassa pelissä Trotzia vastaan isot panokset.
Helpohko ja helpohko... Paljon tarkeita peleja ollut viime aikoina ja naista on onnistuttu hyvalla prosentilla pisteita kaivamaan, mutta eivat nama kolme viimeista missaan tapauksessa mitaan lapihuutojuttuja ole. Detroit seilaa viiden ottelun voittoputkessa (voitti juuri Bostonin maalintekokilpailussa), Rangers on syysta tai toisesta aina vaikea vastus Penguinsille ja Penguins ylipaataan on mestari munimaan otteluita, jotka pitaisi paperilla voittaa pystyyn. Eikohan Caps divisioonan ykkospaikkansa loppuun saakka pida ja ensimmaisen kierroksen vastuksensa on sitten todennakoisesti joko Columbus tai Carolina.

Onnittelut myos Ovechkinille. Kova on ukko.
 
PITTSBURGH PENGUINS - "Kunitz was there"

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Käytiin sitten lepsuilemassa pisteet Sunrisessa.
Pelistä ei todellakaan ole mitään sanottavaa mutta ristus että BB&T center on ankea paikka. Eiköhän Barkov ja muut mielummin pelaisi joka ilta 20 000 fanaattisen kotifanin edessä Quebecissä. Muutaman vuoden kuluttua varmaan pelaavat.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Juu käytiin näyttäytymässä. Vikaan neljään minuuttiin sitten katottiin jos kaverin kolmen johto saatais kuitenkin kiinni ja ei se kauas jäänyt. Oviella kolme hyvää kutia vikalle minsalle mut ei tällä kertaa.

Pääasia et ketää ei loukannu ja Draisaksalainen jäi omassa pelissä maaleitta. Ja yhden päivän ajan Ovie on taas pisteen edellä Crosbya tilastoissa, heh.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Toisen kuutoskiepin varauksen, puolustaja Chase Priskien suhteen sopimusnäkymät eivät sen sijaan taida olla yhtä valoisat. 2016 varattu Priskie on tällä kaudella ansainnut Hobey Baker finalistipaikan otteillaan ja mikäli hän ei tee Capsien kanssa sopparia Elokuun puoliväliin mennessä, tulee hänestä UFA. Voi olla, että Priskietä saattaa kiinnostaa suunnata jonnekin muualle, koska hän agentteineen tietää varmasti Capsien puolustajatilanteen niin emäjoukkueessa kuin prospektien suhteen. Onkin mielenkiintoista nähdä, että tekeekö Caps tilaa Priskielle prospektiosastolla ja saako ylipäätään vakuutettua, että nimi kannattaa heidän soppariinsa alle laittaa. Viime kesänä sitä yrittivät ja nimi vissiin oli jo melkein paperissa, mutta mieli muuttuikin kun menestys jäi saamatta yo-joukkueensa kanssa.

https://www.nbcsports.com/washington/capitals/coveted-capitals-prospect-chase-priskie-still-pondering-his-nhl-future-im-kind-dark-well
Ja odotetustihan siinä kävi eli Priskie haluaa itse valita jonkun köykäisemmän jengin.

Draft pick Chase Priskie informs Capitals he will not sign with them
 
.

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Tarkoittaakohan Priskien päätös - tai siis Capsien päätös että eivät lupaa sille paikkaa ensi kauden NHL-rosteriin (mikä lienee syy Priskien lähtöön) - että Orpik on antanut ymmärtää että jatkaa vielä vuoden? Tai että ei ole suunnitelmia treidata joku muu pakki?
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Tarkoittaakohan Priskien päätös - tai siis Capsien päätös että eivät lupaa sille paikkaa ensi kauden NHL-rosteriin (mikä lienee syy Priskien lähtöön) - että Orpik on antanut ymmärtää että jatkaa vielä vuoden? Tai että ei ole suunnitelmia treidata joku muu pakki?
Eiköhän syynä ole se, että Capseilla on pakkiosasto aika täynnä pitkillä soppareilla ja niille vähäisille paikoille on jo tällä hetkellä nuoria/nuorehkoja pakkeja tyrkyllä ihan kiitettävästi (mm. Lewington, Djoos, Alexeev, Hobbs, Johanssen, Siegenthaler). Eli Priskielle on paremmat mahdollisuudet NHL-roolin saamiseen helpommalla jossain muualla. Eiköhän tuo johonkin Pensseleihin päädy.
 
Viimeksi muokattu:
.

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Juu ei tämä ole millään tavalla Capsin päätös, vaan ihan Priskien, eikä meillä nyt mitään järkeä olisi mitään suoraa NHL-paikkaa ollut luvatakaan vaikka tuolta Orpik putoaisi pois. Ei siinä tarvi edes professorin papereita tajutakseen että aika pitkällä nokkimisjärjestyksessä olisi ollut Capsien listoilla. Täysin ymmärrettävä päätös eikä siitä voi nuorta miestä syyttää. "Harmi" että tuhlattiin kutospikki liian lupaavaan pelaavaan :)

Olisi tosin kiva kun sen verran armahtaisi meitä Caps-faneja että ei Metroon tule..

Kempnyn loukki nyt tosiaan varmistui 4-6 kk mittaiseksi, joten ei tarvi toivoa ihmeparantumisia pleijareihin. Iso menetys, mutta onneks nyt hankittiin se Jensen TDL:lä niin ei vielä murene toivo yhden ukon tippumiseen.

Ens yönä Montrealia vastaan. Uskomatonta kyllä tavallaan jopa "salaa" toivon jatkoaika-tappiota. Miksi? Pelottaa BJ:t ja toivon Montrealin ottavan heiltä (tai vielä ennemmin Penseiltä) sen vikan pleijari-paikan. Tosin BJ:n kaks vikaa on löysää kamaa, joten tuskin onnistuvat enää paikkaansa munimaan. Toivottavasti sitten jäävät WC2:lle ainakin. Eli niitä vastaan pelataan. Kuuma joukkue meidän kannalta väärään aikaan, ja vielä symppisporukkakin jolle voi toivoa onnea ja menestystä kyllä muilta osin kuin omia vastaan.

Ovielle pari kolme häkkiä nyt ja huilivuoro vikaan matsiin. Ja jos se 1sijakin ratkeaisi, niin ehdottomasti Backs, Willy ja ehkä Carlson huilille kans runkkarin vikaan.
 
Viimeksi muokattu:
mi ikävyys, mi hämäryys

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Metron piikki laitettiin pakettiin Habsia vastaan ja samalla käytännössä pilattiin heidän pleijari-haaveet. Eka juttu nice, toinen vähän harmi. 2-1 pinnistely ja Eller jatkaa vanhan joukkueensa kurittamista.

Draisaitl tietty teki pari häkkiä omassa pelissään ja Ovie jäi nollille, joten ei tullut huilivuoroa la-su yölle kapteenille. Kaks maalia edessä pitäis riittää, mutta tieppä sitä sitten. Oilersilla ei ainakaan muuta panosta vikaan peliin ole kuin jaella limppua sakemannin lapaan. Backstromille ja Wilsonille antaisin nyt kuitenkin huilit ja pakeista vaikka Orpikille kans.

Ei ratkennut tällä kierroksella oikeestaan mikään muu kuin että muut nyt on kuivilla ja aika jäätyminen pitäisi BJ:sin vetää että ulos jäisivät. Ketä vaan kolmikosta Pens, Canes ja Jackets on edelleen täysin mahdollista.

La-su sitten toivottavasti esimakua pleijareiden kakkoskierroksen vihusta ja jo siksikin lepuuttelisin tiettyjä täsmäaseita, kuten Wilsonia ja Holtsia. Turha riskeerata esim Wilsonin kohdalla kun varmaan marssittavat pari jotain Ross Johnstonia sinne hinkumaan tappeluja Willyn kanssa. Vaan jos nyt ei lepovuoroja ole jaossa, niin toki on se Islandersillakin sama homma, tuskin nekään haluaa että ketään loukkaa kauden tärkeimpien kynnykselllä.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Capitals Sign Bobby Nardella

Ei jääty kauaa kaipailemaan, vaan hankittiin toinen HobeyBaker-ehdokas Priskien tilalle. Leftiltä pelaa eikä taida olla HB-finalisti, mutta pisteitä on ihan mukavasti tehnyt. Kaksvuotinen pahvi, joka lähtee käyntiin ens kaudesta.
 
.

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Juu tosiaan Priskien paikka depth chartissa täytettiin hätäseen. Ei ihan yhtä ”hehkutettava”
mutta samasta pallopuistosta kuitenkin. Kivikkoinen ja pitkä tie on Bobbynkin matka isoihin valoihin. Näitä yliopiston ilmasi hakuja hehkutetaan aina kovasti kun ”ilmasia” ovat mutta hyvä sekin muistaa että jos ihan hypen veroisia jätkiä olis niin isolla tod näkösyydellä pelaisi ammattilaisina jo aiemmin ku 23/24v. Toki sieltä niitä tulevia vaki nhl-pelaajiakin välillä löytyy mutta se on osittain sattuman kauppaakin.

Walker kutsuttu ylös joten pelannee ens yönä ja ainakin jotain huilivuoroja saattanee olla jaossa.

BJt odotetusti klaarasi rangersin, joskin vasta rankuilla, ja Habs tippui ainakin spekuloinneista pois. Edelleen 3 vaihtoehtoa elossa ennen vikaa rundia.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Kotijoukkueelta melkonen läpsyttely runkosarjan päätöksessä, odotuksen mukaisesti. Ei siellä muuta tehty kun varottiin loukkaantumisia. Tokan erän alkuvaiheissa sen jo tajusi että tänään ei maalia tehdä, sen verran hyvään malliin on Trotz Islandersin puolustuksen saanut laitettua. Siellä tarttee vihollisella olla ihan haluja maalintekoon jos niitä meinaa tehä ja Capseilla ei tänään ollut. Backs ja JC saivat huilin, Jaskin ja Siege pelas. Copley oli hyvä.

Pleijari vastus nyt sitten selvä. Carolina Hurricanes. Aho, Teräväinen, Williams. Storm Surge. Mielenkiintosta. Uusi tuttavuus piristää. Ei millään tavalla läpihuutosarja ja hyvin liikkuva nippu ja hyvä puolustus. Palataan siihen kuitenkin myöhemmin paremmin.

Nyt jännätään vielä erän verran ihan tosissaan. Drai tehnyt yhden kahteen ekaan erään ja 50 rikki hällä. Hienoa, mutta nyt sais jäädä siihen. Ovie sais voittaa rocketin yksinään. Viimeseen erään saksalaiselle siis riittää maali tasuriin ja 2 ohi, ja Öljyllä ja mcdavidilla ei mitään muuta panosta kauden vikalle kakskymppiselle ole...
 
mi ikävyys, mi hämäryys

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ja ei saa Drai maalia kolmanteen. Jeah! Täydellinen lopetus kun nuori sakemanni sai komean virstanpylvään rikki, mutta se Rocket tulee yksinään isolle kasille. Rocket nr 8.

Calgaryn nr4 Rasmus Anderson! Tarjoan oluen jos näen miehen Pori Jazzeilla. Drai pääsi jo vippaamaan kohti tyhjää maalia, mutta Rasse veti kunnon lassolyönnillä liki hallin katon korkeudelta Drain haaveet rocketista seuraavalle kaudelle.

Runkosarjasta kokonaisuudessaan sitten arvosanaksi 10+. Metron ykkössija ja kotijää vähintään ekalle kahdelle rundille, TDL:n jälkeen sarjan ”kuumin joukkue” ja se kaunein runkosarja-paalu eli legendan Rocket. Tästä on hyvä jatkaa kohti pleijareiden pettymyksiä ja henkimaailman vuoristorataa.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Teoriassa aika optimaalinen tilanne: meillä Carolina ja samalla BJ:s ruhjoo Tampaa. Siinä välissä tietenkin Penikset - en jaksa uskoa että Islanders kaataa ne vaikka se olisikin ihan kiva yllätys.
Tämä siis teoriassa.
Nyt odottamaan että Caps luistelee ensimmäiseen otteluun takki levällään koska Hurricanesin oletetaan olevan läpihuutojuttu kun ne voitettiin pariin kertaan runkosarjan lopussa.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Todella optimaalinen oli tämä runkosarja kokonaisuudessaan, kun koneet alkoi käynnistymään kevään korvilla ja paras jengi tosiaan TDL:n jälkeen, joten paremmin ei olisi voinut mennä.

Nyt voi unohtaa tuon runkosarjan ja hengähdellä pariin otteeseen. Kisastudiot pystyyn ja herätyskellojen virittelyt, jonka jälkeen pelit voi alkaa. Ihanata saatana!
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
To-Pe yönä siis startti ja lauantaina heti aikainen peli. Carolinaan siirrytään siis joko 1-1 tai 0-2 tilanteessa.

Thursday, April 11, 7:30 p.m.: Hurricanes @ Capitals

Saturday, April 13, 3 p.m.: Hurricanes @ Capitals

Monday, April 15, 7 p.m.: Capitals @ Hurricanes

Thursday, April 18, 7 p.m.: Capitals @ Hurricanes

*Saturday, April 20, TBD: Hurricanes @ Capitals (IF NECESSARY)

*Monday, April 22, TBD: Capitals @ Hurricanes (IF NECESSARY)

*Wednesday, April 24, TBD: Hurricanes @ Capitals (IF NECESSARY)
 
.

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Miks aina alotetaan viimesten joukossa.. pitkä odotus pe aamuun. La iltapeli maistuu kyllä kivasti.

1-1 tai 0-2 se ny jokatapauksessa on vaik pelit ois mihi aikaa, ei näistä voi liian helppoa tehä.. koskaan..
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Väkkärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Kalpa
Olipa krapulaista menoa välillä runkosarjassa mutta pisteitä raavittiin siitäkin huolimatta melko tasaseen tahtiin. Loppua kohden alkoi näkymään sitä tutumpaa Capsia ja tekemisen laatu riitti kuin riittikin aina Metron voittoon. Nousujohteinen runkosarja kaikinpuolin.
Hagelinin tulosta huolimatta av% on pysynyt lähes samana. Ja eikä se ylivoimakaan ole ollut ihan mintissä tällä kaudella. Eli se tarkoittaa käytännössä sitä että 5v5 pelaaminen on ollut hyvällä tasolla ja se onkin tärkeämpi osa-alue playoffeissa kuin erikoistilanteet niiden vähentymisen vuoksi.

Ovechkin otti omansa runkosarjassa ja muutkin venäläiset on parantanut otteita kevättä kohden. Hyvillä mielin voidaan lähteä pellaamaan lähtökohtaisesti heikompaa Hurricanesia vastaan eli tulee pitkä ja kivinen sarja mutta jatkoon mennään G6 tai G7 jälkeen.
 

lolaimbot

Jäsen
Kun caps vihdoin voitti kannun viime keväänä niin mieleeni tuli teille faneille osoitettu kysymys: kuinka erilaiselta pleijareihin lähtö tuntuu tällä kaudella verrattuna aiempiin?
 

hulkster19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, SaiPa
Kun caps vihdoin voitti kannun viime keväänä niin mieleeni tuli teille faneille osoitettu kysymys: kuinka erilaiselta pleijareihin lähtö tuntuu tällä kaudella verrattuna aiempiin?
Ainakin omalta osaltani voin sanoa, että jollain tasolla viime kesän Cup-huuma on edelleen päällä. Me ei enää olla ikuisia häviäjiä, ja se tuntuu vieläkin helvetin hyvältä. Varmasti vituttaa taas aivan perkeleesti, jos joku Pens voittaa toisella kierroksella, mutta esim konferenssifinaalitappio Tampalle ei varmasti sattuisi niin paljon, kuin vaikkapa viime keväänä olisi sattunut.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Nyt odottamaan että Caps luistelee ensimmäiseen otteluun takki levällään koska Hurricanesin oletetaan olevan läpihuutojuttu kun ne voitettiin pariin kertaan runkosarjan lopussa.
Toivottavasti. Canes oli melko surkea noin 6 viimeisessä pelissään. Ne tarvii vähän asennevammaa avukseen.
 

Väkkärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Kalpa
Kun caps vihdoin voitti kannun viime keväänä niin mieleeni tuli teille faneille osoitettu kysymys: kuinka erilaiselta pleijareihin lähtö tuntuu tällä kaudella verrattuna aiempiin?
Tätä tuli ennen kauden alkua jo mietittyä. Oli sellanen fiilis että mitä tahansa kausi tuokaan tullessaan niin ei haittaa yhtään kun se cup on nyt voitettu, mutta kyllä se ajatus siitä ettei playoffeihin päästäisi alkoi riipimään jo ennen ensimmäistä peliä.
Nyt ennen playoffeja fiilis melko samanlainen kun aiemmin eli pelonsekaisin tuntein lähdetään ensimmäistä peliä kohden. Samalla kuitenkin vähän luottavaisemmin mielin kun aiempina vuosina.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Huomattava ero fiiliksissä verrattuna aiempiin kausiin. Kuvittelin toki että olisin täydellisen paineettomassa tilassa ja niin ei sentään käynyt.
Mutta rennompi olo noin yleensä, kyllä.
Suosittelen kyllä Stanley cupin voittamista kaikille.
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Sen verran viime keväällä ja tämän vuoden runkosarjalla on vaikutusta ollut allekirjoittaneen suhtautumiseen, että mitään joukkuetta ei pelota kohdata tällä hetkellä. Jo mestariksi julistetun Tampankin uskon kokevan aikaisempien vuosien Caps-kohtalon eli runkosarjassa hurjaan tahtiin toiminut kone sakkaa kun kevät tulee. Ei siis välttämättä Capsien toimesta vaan ihan yleisellä tasolla.

Henkilökohtaisesti (joukkueen tapaan) ehkä jopa Stanleytä kovempi juttu henkisesti oli Pensselien kaataminen ja sitä kautta usko joukkueen mahdollisuuteen voittaa kaikki ollessaan parhaimmillaan.
 
.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy