KäMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Olipahan viihdyttävä matsi. Vasilevsky seisoi päällään, ja Tampa käytännössä eli murhaavan tehokkaan ylivoimansa kautta, ja ratkaisi sitten ottelun 3v3 höntsässä, mitä ei tunnetusti poffeissa pelata. Vaikka tappio tuli, niin ei voi kun olla tyytyväinen Capsien suoritukseen. Jos pelit jatkuu samalla kaavalla, niin luottavaisin mielin lähdetään 7 ottelun sarjaan, mutta ei vielä mennä asioiden edelle.. :).

Ainoa ikävä asia tuosta ottelusta oli Kempnyn loukkaantuminen. Reirdenin kommenteistä päätellen suht pitkä saikku tulossa.
Tom Gulitti on Twitter
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Saattoi olla kauden paras peli Capseiltä. Lohdullista että Kuzy tuntuu heräävän kun on oikeat pelit kyseessä. Aloin jo epäillä että kyse ei ole latauksen puute vaan jotain vakavampaa. Kempnyn loukkaantuminen on menetys mutta onneksi pakistossa on syvyyttä.
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Kemppainen sivussa tällä tietoa epämääräisen ajan eli luultavimminkin ainakin runkkarin lopun. Tekeevät vielä testauksia ennenkuin saavat tarkempaa arviota. Djoos saa nyt näytönpaikkaa Carlsonin kaverina ainakin hetken aikaa. Jos ei ala sujua, niin veikkaan Siegenthalerin saavan seuraavana mahdollisuuden.

Michal Kempny out indefinitely with lower-body injury, no timeline on return

Holtby liittyy Connollyn seuraan ja passaa Valkoisen talon visiitin.
 
.

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Holtbyltä hyvin tyylikäs perustelu miksi ei mene syömään Trumpin Big Maceja. Painotti myös että se että osa lähtee moikkaamaan presidenttiä ja osa jäättää menemättä ei anneta vaikuttaa joukkuehenkeen. Tähän mennessä kai kaksi jotka eivät menee Valkoiseen taloon. DSP sanoi että ei mene jo viime kauden POFFsien aikana mutta sillä ei muutenkaan enää liene kutsu voimassa.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Lewington kutsuttu ylös. Ehkä halutaan pitää Siege mahdollisimman hyvässä pelituntumassa ennen pleijareita ja siksi jatkaa farmin puolella.?

Kempny tosiaan ilmeisesti pitkään sivussa.

Tänään 19:30 Flyers. Ois hyvä voittaa taas yks. Ois hyvä jos Ovie tekis vaihteeks maalin.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Lewington on halvempi kun Siege. Kempnyn LTIR ei tuo helpotusta cappiin koska liian vähän pelejä jäljellä kun loukkaantui.
Ja lisäksi tainnut pelatakin paremmin kuin Siege? Ainakin muistelen lukeneeni, että Siegen otteet ois ollu kaukana priimasta Hersheyhyn palattuaan.
 
.

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tänään 19:30 Flyers. Ois hyvä voittaa taas yks. Ois hyvä jos Ovie tekis vaihteeks maalin.
Korjataan sen verran että peli alkaa jo klo 18.30. Kelloja siirretään jenkeissä aikaisemmin kuin Suomessa.

Edit: hidas
 
Dave Brown:''What are you doing on the powerplay?''
Chris Nilan:''What are you doing in the league?''

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
En tiedä johtuuko joukkueessa tuhojaan tehneestä flunssasta vai mistä, mutta eilen Flyers oli aivan jyrän alla Islandersia vastaan. Tänään olisi hyvä sauma Suurelle Kahdeksikolle saavuttaa taas kerran maaginen 50 maalia.
 
The masses are asses.

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
En tiedä johtuuko joukkueessa tuhojaan tehneestä flunssasta vai mistä, mutta eilen Flyers oli aivan jyrän alla Islandersia vastaan. Tänään olisi hyvä sauma Suurelle Kahdeksikolle saavuttaa taas kerran maaginen 50 maalia.
Tiedossa siis selkeänumeroinen persraiskaus pääkaupungin pojille...
 
.

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Hyvät korjausliikkeet, jotenkin päässyt kellojen siirto ihan täysin ohi ja olisin muuten kironnut puol kasilta taas taivasta.

Siegeen muistaisin lukeneeni että cap riittää ylösnostamiseen maanantaina, eli periaatteessa ois kyllä tän voinut vetää nykykuusikollakin kutsumatta ketään ylös ja huomenna Siegen, mutta siis ihan mielelläni näen kyllä Lewingtonia lisää ylhäällä ja toivon että myös pelaa tänään. Kiva tyyppi ja onnistui ekalla stuntillaan hienosti.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Jos oikein ymmärsin niin Reirden sanoo että tilanteen muuttuessa capin suhteen niin saattaa tulla lisää kutsuja ylös - eli ilmeisesti Lewingtonin visiitti jää lyhyeksi ja Siege saapuu ensi viikolla.
Tänään kello 17 paikallista Siege mahtuisi katon alle,
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Olipa väsynyttä. Pisteet kuitenkin tuli ja se on tärkeintä. Ilmeisesti joukkueessa tällä hetkellä jotain tautia liikenteessä, joten muutama huilipäivä tekee varmasti hyvää.

Seuraavaksi Aho ja Teukka kotona vastassa.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Ehkä tämä on niin kun on viisasta pelata: pisteet kotiin heikommilta mahdollisimman vähäisellä panoksella. Jää paukkuja tosiotteluihin.
Toimii niin kauan kun ne pisteet sitten todella otetaan.
Tylsää seurattavaa se toki on.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Kempnyn pidempi huili vahvistuu entisestään, kun mies kepeillä Trumpin luona sekä Reirden vahvisteli tuota jo aiemmin. Onneksi syvyyttä löytyy, mutta harmittavaahan tuo silti on.
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Pari yliopistohyökkääjää try-outille Hersheyhyn. Spinner oma kuutoskiepin varaus kesältä 2014.

https://russianmachineneverbreaks.c...nt-dylan-steman-to-amateur-tryout-agreements/

Toisen kuutoskiepin varauksen, puolustaja Chase Priskien suhteen sopimusnäkymät eivät sen sijaan taida olla yhtä valoisat. 2016 varattu Priskie on tällä kaudella ansainnut Hobey Baker finalistipaikan otteillaan ja mikäli hän ei tee Capsien kanssa sopparia Elokuun puoliväliin mennessä, tulee hänestä UFA. Voi olla, että Priskietä saattaa kiinnostaa suunnata jonnekin muualle, koska hän agentteineen tietää varmasti Capsien puolustajatilanteen niin emäjoukkueessa kuin prospektien suhteen. Onkin mielenkiintoista nähdä, että tekeekö Caps tilaa Priskielle prospektiosastolla ja saako ylipäätään vakuutettua, että nimi kannattaa heidän soppariinsa alle laittaa. Viime kesänä sitä yrittivät ja nimi vissiin oli jo melkein paperissa, mutta mieli muuttuikin kun menestys jäi saamatta yo-joukkueensa kanssa.

https://www.nbcsports.com/washingto...ll-pondering-his-nhl-future-im-kind-dark-well
 
Viimeksi muokattu:
.

karpovitch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Vähän päälle viikko runkkaria jäljellä, muutama oma ajatus poffeja ajatellen.

Kausi ollut omaan silmään ainakin tosi repaleinen, välillä pelattu hyvin, välillä huonosti. Se on heijastunut myös useiden pelaajien suorituksista. Ensimmäisenä mieleen tulee Lintupoika Kuznetsov. Välillä ollut aivan varjojen mailla. Orlovilta odotin tällä kaudella paljon enemmän, mutta jotenkin tuntuu, ettei ole saavuttanut sitä omaa piikkiään vieläkään. Vai onko tämä Orlovin piikki? Samoten tosi moni muu puolustaja mielestäni hieman alisuorittanut, ainoa tasaisesti tasonsa pitänyt on #74. Prospectit on saanut hyvin näytönpaikkoja tällä kaudella ja heilläkin ailahtelevia suorituksia, mutta nään Capsien pakkitilanteen kuitenkin hyvänä tulevaisuutta ajatellen. Boweyn siirto Detroitiin ei herättänyt itsessäni oikeastaan minkäänlaisia tuntemuksia, mutta nyt kun muutaman pelin Jensenin otteita on kerinnyt seuraamaan, oli treidi omaan silmään aika onnistunut. Hyvää duunia.

Maalivahtipeli. Holtby ollut runkosarjan myös ailahteleva, toivottavasti poffeissa taas siinä parhaassa tikissään. Viisikkopuolustus myös rakoillut viime vuoteen nähden hyvin paljon (lue: Trotz) joka vaikuttaa myös maalimolken otteisiin. Copleystä en oikein ollut muodostanut minkäänlaista mielipidettä tai edes kuvaa minkälainen maalivahti kyseessä, mutta on yllättänyt. Välillä hieman pelottavaa katsoa hänen tyyliään, mutta pääasia että koppi tarttuu. Tällä hetkellä poffeja ajatellen ihan hyvä vaihtoehto kakkosmolariksi. Ei tietenkään mikään Grubauer, vielä. Kuitenkin pienellä lapsen innolla odotan, että Holtbyn jälkeen ykkösenä toimisi Samsonovin poika. Suuret odotukset häntä kohtaan.

Hyökkäys. Ensimmäisenä tältä kaudelta tulee mieleen vain yksi nimi. Tom Wilson. Willy-boy on tällä kaudella rikkonut koko NHL:n. Aivan loistavia otteita. Yli 20 maalia ja kasvanut pelaajana isosti. Isot pelirangaistukset kai opetti tavoille, ei kuitenkaan niin että miehen koko pelitapa olisi kärsinyt. Edelleen pelaa kovaa, taklaa ja tappelee, pääsee vastustajan ihon alle eikä peräänny senttiäkään. Ei tule kuitenkaan ylilyöntejä ja poika osaa myös pelata. Omaan silmään sopii hyvin ykköskentän rooliin ja tulee näköjään aika hyvin toimeen kemioiltaan isokasin kanssa. Hyvä juttu. Ensi vuonna kokonainen kausi ja mitataan miehen sopimuksen todellinen arvo. Sopimuksesta en enempää tässä ala spekuloimaan.

Bäckström yli 50 omenaa tälläkin kaudella. On se hieno mies. Kuznetsovilta odotin enemmän, Bura ei ottanut sitä roolia jota odotin. Jakub Vrana myös tämän kauden positiivisia asioita. On siinä meillä raketti. Nopea, taitava ja mikä tärkeintä osaa tehdä maaleja. Connolly pelannut loistavan kauden. Jotenkin en näe että mies enää ensi kaudella jatkaa punaisissa. Olisi kyllä hyvä jatko jos saataisiin pidettyä. Oviesta turhaa kai edes puhua, 49 maalia tällä hetkellä, viiskymppiä rikki ja sitten keskitytään niihin tosipeleihin ja tod.näk. pingviinien kohtaamiseen taas... Onko väärin jos nyt jo pelottaa?

Ensi yönä tulee varmaan valvottua, jos Alex sais vaikka sen maalin tehtyä. Taisi olla marraskuuta kun viimeksi katsoin peliä ja Ovie teki maalin. Tää kirous ois kiva purkaa ennen poffeja..

Kempnyn loukki huolettaa... iso menetys puolustuksesta isoja pelejä ajatellen.

Noh, näillä mennään.

Alkais jo!!
 
Kehitys loppuu tyytyväisyyteen -Teemu Selänne #8

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Playoffs paikka sitte vihdoin plakkariin kun mahdollinen tuleva ykkösrundin vihu kaadettiin tuplana. Saa nähdä huilautettaisko sitten parissa vikassa pelissä tiettyjä ukkoja.

Ovie ei perkele saa nyt maaleja millään. Nytkin sentin tyhjistä ohi. Alkaa pelottaa että se varma rocket lopulta lipsahtaakin näpeistä, sekä Drai että pyjama on kovassa vireessä loppua kohti ja molemmilla vielä peli kirivaraa. Sitä ei voi siis ainakaan lepuuttaa.

Saa nähä miten tuo Metro tosta nyt sitte muotoutuu. Ykköspaikka on jo hyvin liki hanskassa jossei nyt ihan läpälle vedetä loppusuoraa. Ja yhtälailla näyttäis että Pens ja Islanders on kaks ja kolme ilman merkillisiä sulamisia. On noissa vielä se mahdollisuus että uusiks menee nuokin, mutta lähtökohtasesti vastustaja sitten tulee kaksikosta Canes ja Jackets, nyt kun Habs odotetusti ei jaksanut ihan maalisuoralle asti ja BJt on ottaneet omansa. Canes pelaa pikkunättiä kiekkoa ja etenkin ”pelihuumori” on ollut pitkään eteenpäin vievä voima, mutta kyllä mä noi (kunnon jinx) vaan paljon mieluummin ottaisin ku Keklut. CBJllä vaan on potentiaalia mennä ihan päätyyn astikin jos ne palaset loksahtelee vielä kunnolla kohdilleen.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Tulihan se sieltä. Voitto Tampasta selkein numeroin, Ovie rikkoi viiskymppisen ja Willy tiputti Tampan koviksen joka yritti saada itelleen nimeä ja Tampalle fyysistä ylivoimaa. Aika maukasta. Alkaa olla mukavan lämpimät
välit Salamoiden kanssa ja pudotuspelisarja ois aika herkkupala näistä lähtökohdista.

Pelkäänpä että Pens tulee heti ekalla rundilla vastaan. Yök. En haluu.

Maali kaks Ovielle ja voitto vielä ens pelistä Panttereita vs ja sitten vois lepuutella pelin kaks (kunhan rocket ei ole vaarassa). Muita myös tietty.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Eiköhän tuossa mennyt kaikki suurinpiirtein juuri niin kuin piti. Orlov viimeisenä herännyt kooomastaan ja hyvältä näytti.
Penikset tulee vastaan POFFseissa jossain vaiheessa kuitenkin joten tulkoot sitten ensimmäisellä kierroksella jos ovat tullakseen. Ei se koskaan ole helppoa mutta jos niille pudotaan niin en usko että se vituttaa niin kovin paljon enemmän mikäli se tapahtuu ensimmäisellä kierroksella toisen kierroksen sijaan.
Eikä muuten pudota.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
On tämä kova jengi. Ei tule mistään pudotuspelisarjasta missään nimessä helppo puolin eikä toisin, mutta erittäin kova tulee Caps olemaan tänäkin keväänä.

Ovien maali lämmitti enemmän kun tuo voitto ja sai kyllä loppuun melkoisen boostin päälle. Hattukin oli mahdollisuuksien rajoissa, mutta jätti vielä nälkää loppuihin runkosarja-matseihin. On se uskomaton ukko.
 

Gr8-8

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Eiköhän se Canes ole tällä hetkellä todennäköisin vastus ekalle rundille. Ja sopisikin ihan kivasti runkkarin perusteella, taitaa olla täysi pistepotti keskinäisistä.

Pensseillä helpohko loppuohjelma, joten varmaankin parantelevat asemiaan. Pahimmillaan/parhaimmilaan Capseillä vielä vilassa pelissä Trotzia vastaan isot panokset.

AO:lle taas lakkia päästä, ei näytä harmaantuminen himmaavan tahtia lainkaan.

e: DSP:llä muuten ihan mukavat 6+5 kolmeentoista peliin Hersheyssä. Veikkaanpa että on mukana reservissä heti pleijareiden alettua ja nostetaan loukkantumisten/tappioiden myötä kokoonpanoon. On tuossa vaan se upside niin kova, että ei voi jättää katsomatta.
 
Viimeksi muokattu:

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Nythän vaaka on kallistumassa siihen malliin että Blue Jackets ois tulossa. Pisteen edellä
ja hiukan helpompi loppuohjelma mitä Canesilla. Pens kolmen pinnan etumatkalla.

Eli viime vuoden kaavaa lähettäis toistamaan. Ottaisin kyllä melkee kenet vaan mieluummin ku BJ:t. Iskukykynen nippu ja alkaa sopivasti muovautumaan yhteen kevättä kohden.
 
mi ikävyys, mi hämäryys
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy