Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
- Samsonov nostettu kolmosvahdiksi loppuviikon ajaksi vähintään
- Dowdille kolmen vuoden jatko aav:n ollessa todella maltillinen $750k. Loistava soppari!
 
.

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Juu Dowdin soppari tuli aika puskista. Kolme vuotta nelosen keskelle vähän nosteleen aina kulmakarvoja, mutta kun katsoo meidän depth charttia niin eipä siihen tontille tunkua hetkeen ole ja samalla tuo caphit on semmonen että siitä pääsee koska vaan eroon helpolla. Ja onhan se Dowd ollut sen lisäks roolissaan ihan hyvä heppu, plus Jensen kytkös päälle niin kyllä tästä sopparista on aika mahdoton mitään miinuksia keksiä. We like our team.

Yöllä sitten mennään. Eka pelipäivä tarjosi yllätyksiä, saa nähdä millasella höökillä tää pari starttaa omansa. Jännä kyllä miten levollisin mielin tämän kevään koitoksia odottelee. Nyt löytyy kerrankin luottoa ja uskoa omiin eikä ekan pelin tappio paljoa vielä jaksais huolestuttaa. Eikä edes koko sarjan häviäminen ajatuksena aiheuta missään määrin likikään samanlaista keuhkoahtaamoa mitä edellisinä vuosina.

Back 2 Back, Rock the Red.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Canesilla jää, Capseilla paikat ja maalit. Suurinpiirtein noinhan tuon oletettiin menevän kuten sitten meni.
Carolina ei todellakaan ole mikään lapanen ja prässi oli tehokas. Silti olin näkevinäni Capsien materiaalin leveyden jonka pitäisi riittää tuomaan voiton tässä sarjassa.
Vaikka olihan siinä vakavat hetket kun takaraivoissa pyöri pelko että Canes nousee tasoihin, en kiellä.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
No nyt saa joukkue sitten olla golfkentällä ja tehdä juuri sitä mitä huvittaa. Toivottavasti tätä jatkoaikaa katsotaan jossain vaiheessa siten, että se halu voittaa löytyisi edes joskus sitten uudestaan.
 

TWF

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Caps sai mitä ansaitsi laitettuaan Trotzin pihalle, mahtava suoritus! Reirdenin lapanen saanut joukkueesta mitään irti missään vaiheessa.

Tähän päälle Holtby saanut mitään kiinni tänään.

Seuraavaksi uutta koutsia etsimään ja uusi backup maalivahti, jotta Holtby voidaan tarvittaessa lyödä penkille tälläisinä päivinä.
 

astraljava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Jyp
Tähän päälle Holtby saanut mitään kiinni tänään.

Seuraavaksi uutta koutsia etsimään ja uusi backup maalivahti, jotta Holtby voidaan tarvittaessa lyödä penkille tälläisinä päivinä.
En ihan samaa mieltä ole tästä, ainakaan jatkoerien suhteen. Canes heitti monta todella vaarallista pomppua Holtbyn maalille, joita kaveri poimi aika eleettömästi. Muutamia ikäviä ripareita tippui mut ei juuri koskaan kun olis joku valkopaita ollut sitä lyömässä sisään. Helvetin hyviä vetoja oli myös 2/3 varsinaisen peliajan maaleista.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Kuten jo sarjaketjuun mainitsin niin oma tuomio on että tämä kevät meni nyt väsymyksen piikkiin. Kaikki ne pettymykset jotka huuhdottiin viime kesäkuussa samppanjalla alas, koko kulunut kausi käänteineen viiripeijaisista alkaen. Joukkue oli vaan ihan puhki ja se näkyi sarjan aikana joka pelissä loppua kohti, ja sitä selvemmin mitä pidemmälle mentiin. Tuolta pohjalta ois ollut vaikea nähdä että oltais pystytty tulevilla kierroksilla enää haastamaan.

Ja onhan tää meille sohvaperunoillekin ollut hengästyttävä matka aina sieltä Halakista tähän päivään asti. Nyt ei edes jaksa vituttaa, ja parempi paineli jatkoon. Pikkusen sentään harmittaa ja ennakkosuosikkien pudottua jotenkin olisi aatellut että b2b oli jopa uusittavissa, mutta kyllä tuo seiskan jatkoaika oli jo niin väsyneen jengin joutsenlaulua että ei meillä ois levännyttä ja huippuunsa viritettyä Islandersia vastaan varmaan eväitä ollut. Canes haastanee heidät paremmin, kun tämä sarja tuo niille vaan lisää virtaa.

Lohduttaa myös että Pensin kevät ainakin päättyi aikasempaa :)

Ovie oli ainoa joka pystyi nostamaan tasoaan ratkaisupeleihin ja pääsikin sen tason beast-modeen että kapteenin puolesta putoaminen jopa eniten harmittaa. Mutta huomasi kyllä kasistakin seiskan jatkoilla että nyt oli jo kaikki annettu mitä annettavissa oli. Vastaavasti liian monta ukkoa jäi kauas viime kevään tasostaan.

No, kohti kesälomia ja nyt saa huilata. Ens kaudella taas uudella ja freesimmällä ilmeellä.

Ylempänä jotain höpöhöpöä. Reirdenin debyyttikausi oli hyvä. Runkkarista konferenssin piikkipaikka ja pleijareissa nippu oli vaan niin poikki että enempää ei voinut vaatia. Ei ole helppo paikka hypätä hallitsevan mestarin puikkoihin. Myöskään Holtsin suhteen ei huolta, näytti pääosan ajasta edelleen omalta itseltään ja vaikka ratkaisupaikassa jäi sirkustemput tekemättä niin ei Capsin puolustuspelikään tällä kaudella tukenut miestä viime kauden tasolla.

Pari viikkoa Caps-vapaata ja sitten aletaan perkaamaan ens kauden ajatuksia. Hyvää lomaa palstatoverit! :)
 
mi ikävyys, mi hämäryys
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
@TylerDG tyhjensi pajatson ja ei kauheasti lisäiltävää ole tuohon. Harmittaa tappio ja kevättä olisi mieluusti jatkanut itse kukin, mutta vitutus ei ole kuitenkaan mitattavissa siihen mitä se on eräinä kevätaamuina ollut. Mestaruudesta tuon kaiken jälkeen saattoi vähän olla vatsa täynnä niin pelaajilla kuin kannattajilla. Ikävät loukit tuohon lisäksi, niin kyllähän siinä nälkäinen ja nuori joukkue pystyy hallitsevaa mestaria horjuttamaan. Paljon oli kavereita joilta jäi taso nostamatta näihin peleihin ja tulos on tällöin tämä. Murehtimaan tässä ei lähdetä vaan katsastamaan tulevaa, mutta nyt taukoa tästä hommasta hetkeksi aikaa.

Kesällä tankki täyteen. 8 tulee tosin ainakin lähtemään Slovakiaan ja saattaahan noita muitakin lähteä. Saas nähdä.
 

KäMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Tie nousi pystyyn jo ekalla kierroksella. Pieni pettymyksen tunne oli aamulla, mutta ei mitään verrattuna aikaisempiin vuosiin. Nyt voi rehellisesti sanoa että ei edes enään harmita. Canes oli mielestäni parempi, ja ansaitsi paikkansa jatkossa. Caps teki tästä kuitenkin sarjan, eikä hei sentään hävitty suoraan neljässä, niinkuin ne pari muuta joukkuetta. Laitan alle ranskalaisilla viivoilla sekalaisia ajatuksia pelaajista.

-Ovechkin: Kapteeni oli läpi kauden joukkueen paras pelaaja. Otti joukkueen reppuselkään playoffseissa, mutta ei vaan riittänyt. On se vaan edelleen sille päälle sattuessaan yksi tämän liigan parhaista pelaajista. Huikea äijä.

-Kuznetsov: Ohikausi. Vai oliko? Oliko tuo -18 kauden loppupuoliskon vire vain suonenveto, ja oikea taso on sitä mitä tällä kaudella nähtiin? Epätasainen kausi, välillä katosi kuvasta kokonaan pitkiksi ajoiksi. Pilkahduksia viime kauden vireestä näkyi silloin tällöin. Vaaditaan tasaisempaa suorittamista ensi kaudella.

-Bäckström: Pelasi hyvän kauden. Playoffseissa myös hyvällä pelipäällä. Täytti paikkansa moitteetta.

-Wilson: Osoitti tällä kaudella olevansa sopimuksensa arvoinen. Unohti turhan koohotuksen, ja keskittyi pelaamiseen.

-Niskanen: Näytti ajoittain erittäin väsyneeltä tällä kaudella. Alkaako ikä painaa? Olisin valmis treidaamaan pois kesällä, jos löytyy ottajia, ja sopiva vastike takaisin.

-Vrana: Kesällä pitäisi tehdä uusi sopimus. Vähän jo hirvittää kuinka kallis siitä tulee. Vielä kuitenkin näyttää siltä, että ei riitä vääntö tosipeleissä. Muuten varsin onnistunut kausi.

-Burakovsky: Alkukauden täysin hukassa. Loppua kohden paransi huomattavasti. Tuskin tulee ensi kaudella Capseissa jatkamaan. Onnea jatkoon.

-Connolly: Sopimus katkolla. Haluasin nähdä ensi kaudella Caps paidassa, mutta taisi erittäin hyvin onnistuneella kaudellaan hinnoitella itsensä pihalle.

-Orpik: Vanhan sotaratsun tarina taisi päättyä tähän kauteen. Odotuksiin nähden pelasi ihan ok kauden, mutta ensi kaudella taitaa olla tilalla nuorempi ori. Teki playoffseissa enemmän maaleja kuin Crosby. Jo pelkästään tämän statistiikan takia kannatti roikottaa mukana tämän kauden. :>

Toivottavasti mahdollisimman moni pelaaja skippaa skoda-Cupin, näytti siltä että tankki oli monella tyhjä. Akut lataukseen, ja ensi kaudella freesimmällä joukkueella taas kannujahtiin.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Niskanen: Näytti ajoittain erittäin väsyneeltä tällä kaudella. Alkaako ikä painaa? Olisin valmis treidaamaan pois kesällä, jos löytyy ottajia, ja sopiva vastike takaisin.
Enpä usko, että Niskasella ikä painaisi vaan pikemminkin kuorma ottelusta toiseen ja tätä on jatkunut monta kautta. Etenkin kun Caps voitti mestaruuden ja kevät oli pitkä, niin sitä surullisen kuuluisaa lepoaikaa ei siunaantunut viime kesänä edes sitäkään vähää mitä aikaisemmilla kausilla.

Olisihan joku Niskasesta aivan varmasti valmiina maksamaan ja arvokin on suht korkealla, mutta miksi ihmeessä? Ei mitään järkeä, kun on selvästi aistittavissa, että kuorma painaa. Nyt hetki henkeä ja valmistautumaan rauhassa uuteen kauteen, joten eiköhän ensi kaudella taas nähdä tutumpaa Niskasta kentällä.
 

Gr8-8

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Vasta puoli vuorokautta kulunut kauden päättymisestä, mutta kumma kyllä olen lähes koko päivän ollut varsin hyvällä tuulella. Edellisen kerran kauden päättyessä tappioon positiivinen fiilis palautui yhtä nopeasti keväällä 2008. Tuolloinkin kausi päätyi jatkoerässä game 7:n jälkeen ekalla kierroksella, mutta se kausi oli ikimuistoinen ja nousujohteinen. Jo playoffs-paikka tuntui tuolloin voitolta ja joukkueen tulevaisuus näytti BB:n ja nuoren AO:n johdattamana valoisalta.

Miksi siis nyt näin? Nopean itse-analyysin jälkeen löydän ainakin seuraavat tekijät:
- tämä joukkue on jo saavuttanut jotakin suurta. Nyt ei fanille jää sitä paskaa ”taas sama juttu” fiilistä, jolloin tekee mieli jättää koko lajin seuraaminen.
- joukkueen tiputtanut Canes ei herätä negatiivisia tunteita, tuolle porukalle jopa suo menestystä jatkoon.
- Caps ei ollut mitenkään ylivoimainen sarjassa. Monesti on tuntunut, että jengi olisi ansainnut enemmän. Nyt ei ansaittu, ehkäpä viime kausi ja kesän juhlat vielä painaa.
- Pens on ulkona myös ja huomattavasti aseettomammalla esityksellä. Fiilis voisi kaltaisellani pienisieluisella ihmisellä olla erilainen, mikäli vaikkapa levännyt Pens pelaisi jo huomenna ”väsyttämäämme” Hurricanesia vastaan.
- Vanha ei enää jaksa valvoa. Tai jaksaa, mutta sivuvaikutukset kaikkeen muuhun tekemiseen ovat suuremmat. Tavallaan helpotus kun tietää ettei tätä riesaa ei nyt ole.
- Kevät on ihan mukavaa aikaa muuhunkin hommaan kun hokipalstojen ja tv:n välillä surffaamiseen.

Kiitokset vielä omille ja vieraillekin tästä kaudesta!
 

KäMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Enpä usko, että Niskasella ikä painaisi vaan pikemminkin kuorma ottelusta toiseen ja tätä on jatkunut monta kautta. Etenkin kun Caps voitti mestaruuden ja kevät oli pitkä, niin sitä surullisen kuuluisaa lepoaikaa ei siunaantunut viime kesänä edes sitäkään vähää mitä aikaisemmilla kausilla.

Olisihan joku Niskasesta aivan varmasti valmiina maksamaan ja arvokin on suht korkealla, mutta miksi ihmeessä? Ei mitään järkeä, kun on selvästi aistittavissa, että kuorma painaa. Nyt hetki henkeä ja valmistautumaan rauhassa uuteen kauteen, joten eiköhän ensi kaudella taas nähdä tutumpaa Niskasta kentällä.
Ehkä tuli vähän hätäisesti kirjoiteltua. Mulla on vaan sellanen kutina perseessä että Matilla alkaa jyrkkä alamäki tason suhteen. Ei ole koskaan ollut sieltä nopeimmasta päästä, ja tällä kaudella varsinkin näytti siltä että luistimet oli vuorattu lyijyllä. Toivottavasti olen väärässä, ja on taas ensi kaudella takaisin omalla tasollaan. Aika näyttää.
 

speksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, TPS, K-Vantaa
Hyvin samanlaiset fiilikset kuin yllä Gr8-8:lla tästä kaudesta ja erityisesti pudotuspeleistä. Hiukan ehkä itseäni enemmän harmittaa lähinnä se että kyllähän tällä rosterilla olisi voinut mennä todella pitkälle jos vain oikea henki olisi syttynyt joukkueeseen. Ei meillä kuitenkaan liikaa niitä esim konferenssifinaaleihin asti edenneitä kausia ole taskussa, joten kyllä sellaisia olisi kiva keräillä nyt kun se materiaalin puolesta olisi täysin mahdollista. Tässä sarjassa kuitenkin näkyi ottelu ottelulta että bensa ei riitä kovin pitkään. Erityisesti Kempnyä olisi kaivattu eikä secondary scoringista löytynyt paikkaajia Oshiellekaan. Alempien ketjujen peli oli kyllä todella kaukana viime kevään lennosta ja se on kyllä väkisinkin jossain määrin seurausta valmennuksen epäonnistumisesta. Toivottavasti yksi kausi siltä osin riittää harjoitteluun ja ensi vuonna hyvän runkosarjan päälle saadaan vielä latautunut joukkue playoffseihinkin.

Todella isot kiitokset omasta puolestanikin kaikille teille aktiivisille Caps faneille palstalla. Oma seuraaminen jää yleensä runkosarjassa ottelukoosteiden katsomiseen, mutta joka matsin jälkeen tulee kyllä käytyä täällä lukemassa tarkemmin joukkuetta seuraavien palstaveljien (tai -siskojen) kommentit peleistä ja spekulaatiot kokoonpanoista. Pudotuspeleissä sitten yöt menee valvoessa pelejä livenä ja kyllähän se taas helpottaa elämää että saa seuraavat viikot nukkua normaalisti. Siis jos jotain positiivista oikein hakemalla koittaa hakea tästä pettymyksestä. Mutta ei se harmittelemalla tästä muuksi muutu, joten ensi kaudella taas vahvasti hengessä mukana ja usko on korkealla että tällä rungolla vielä taistellaan kannusta! Let's Go Caps!!!
 

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Hershey jatkaa pudotuspelejään kakkoskiepillä ja vastaan tulee kukapas muukaan kuin Canes-farmi Charlotte. Canesien loukkaantumistilanne voi hyödyttää Hersheytä aikalaillakin, sillä Charlottesta on nostettu paljon porukkaa emäseuran loukkaantumisia paikkaamaan.

Hersheyn rosteristakin on vähentynyt sakki, kun saksalaisprospekti Maxi Kammerer on pyytänyt Capseilta sopparin purkamista ja Caps on vähälle peliajalle jääneen jannun laittanutkin tänään unconditional waiveriin. Kun tuo 50 sopparin limitti on täynnä, niin on hyvin mahdollista, että Caps purkaa Kammererin sopparin, jotta saa pelivaraa kesän kaupankäyntejä varten.

https://russianmachineneverbreaks.com/2019/04/30/hershey-bears-maximilian-kammerer-placed-on-unconditional-waivers/
 
.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy