Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 15.06.2018 klo 01.43.

 1. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Ymmärsinkö oikein, että joukkue haluaa Orpikin bonusten tulevan täyteen? Ihan vain hyvää hyvyyttänsä vai missasinko jotain tässä?
   
 2. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Joukkue varmasti haluaa mutta en tiedä joukkueenjohdosta...
  Oikeasti uskon että Leonsis ja GMBM ymmärtää symboliarvon ja mielellään maksaa Orpikin bonukset.
  Yleensä Leonsis on ollut suht antelias ainakin verrattuna eräisiin muihin omistajiin.
   
 3. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Mainio Players Tribunen juttu Holtbysta ja Stanley Cupin voittamisesta.

  "There’s a story from those playoffs that perfectly captures that spirit. I think it all started right before the Pittsburgh series. One day, my wife is in the kitchen, and sees something laying in the grass in our backyard. She goes out to investigate, and she comes back inside and says, “We got a little present thrown over the fence.”

  She’s holding these ziplock bags, and inside the bags there’s these little notes. You could tell from the handwriting that the kids who made them were maybe seven or eight years old. Big red marker. All Caps.

  They said like, COME ON HOLTS!!!! YOU GOT THIS!!!! GO CAPS!!!!

  A couple of games later, my wife is in the kitchen again, and she sees more bags come flying over the fence. I guess these kids had their little mission, and at that point it was like their superstition. They had to deliver my game-day motivation.

  Everybody in D.C. was doing their part, right?

  This time they said something like …

  GO HOLTBEAST!!!! WIN THE STANLEY CUP!!!!! HOLTS #1 #1 #1

  I was pumped. Not gonna lie."

  https://www.theplayerstribune.com/en-us/articles/braden-holtby-and-then-we-got-mario-kart-tattoos
   
  HalfMoonRider#0, Ferris, Lico ja yksi muu tykkäävät tästä.
 4. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Olin tulossa linkittämään saman jutun, mutta Toby ehti ensin. Mielenkiintoista jutussa oli mielestäni myös se, että Holtby suoraan myöntää voiton Pittsburghista tuntuneen eufoorisemmalle kuin Stanleyn voiton. Kertoo mielestäni loistavasti siitä, kuinka iso kynnys Pens on nimenomaan henkisesti ollut Capseille tällä vuosikymmenellä. Tätähän monen ulkopuolisen on ollut todella vaikea ymmärtää myös Caps-fanituksesta. Ei se ihme ole jos fanit on keväisin defenssinä vähätelleet kaikkea positiivista ihan sen takia, että takaraivossa on koko ajan se ajatus, että Pens kuitenkin tipauttaa lopuksi Capsit lomille. Sama tunne siellä on ollut joukkueellakin takaraivossa vuosia vaikkei sitä tietenkään ääneen voinut myöntää.
   
 5. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Huikea oli tuo artikkeli. Nämä ovat niitä, joita fanit ja muut jääkiekon seuraajat haluavat lukea.

  Viime kevään Pittsburgh sarjan voitto oli meille faneille sekä ennen kaikkea pelaajille se suurin asia, mitä jääkiekko voi antaa. Ne kaikki kärsityt tappiot ja suun soitot mitä ympäriltä tuli vuosi vuoden jälkeen oli jotain uskomattoman raastavaa, kun siihen ei ollut vastalausetta antaa faktojen paiskiessa vasten kasvoja. Se hetki kun Kuznetsovin ujuttama kiekko näkyi maalissa oli jotain sellaista mitä ei tule jokaisen fanin eteen välttämättä koskaan. Enempää en voi Holtbyn kanssa olla samaa mieltä tuosta, että tuo Pens sarjan voitto oli jotain vielä kauniimpaa kuin SC. Niin uskomattomalta kun tuo voi vain jonkun korvaan kuulostaa.


  Tuon sarjan jälkeen oli jatkuvasti vain fiilis, että eihän me voida tätä enää hävitä, eihän? Lukko oli auki ja tie oli pedattu vain ja ainoastaan yhtä joukkuetta varten viime keväänä. SC tuli ja kruunasi toki vielä kaiken, mutta kaiken kaikkiaan uskomaton kevät saatiin elää ja noihin muistoihin on aina mukava palata.
   
  astraljava ja Ferris tykkäävät tästä.
 6. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Caps pelasi kaksi erää ja Flyers yhden. Näin ollen tuloksena 5-3 voitto.

  Capitals oli todella vakuuttava ensimmäisen puoli tuntia ja näytti todellakin hallitsevalta mestarilta taululla lukemien ollessa 5-0 siinä vaiheessa. Jalkaa nostettiin hiljalleen kaasulta, mutta mitä muutakaan tuosta voi odottaa. Erittäin hengetön Flyers nimittäin oli tuohon ensimmäiseen maaliin asti. Kolme maalia pääsi kaveri tuikkaamaan, mutta Reirdenin hyvä reagointi kolmannen jälkeen oli oikein ajoitettu, eikä kaveri enää päässyt lyömään lisäosumia. Ovielle kauden 46. häkki ja Capitals viiden ottelun voittoputkessa.

  Pe-La yönä AHL-Devils vastassa Kotona. Kaiken järjen mukaan pitäisi tuon matsin jälkeen olla kaksi pinnaa rikkaampi, mutta saas nähdä.
   
 7. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Onhan tässä asioita tapahtunut jos vertaa peliä nyt vaikka tamikuun peleihin. Krapula vihdoin haihtunut.
  En tiedä onko Flyers todella noin hidas vai näyttikö vaan siltä kun Capseilla luistin kulki.
  Oikein hyvä.
   
 8. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Noniin, vajaa kolme vuorokautta myöhemmin joudun vetämään takaisin ylläolevaa hehkutustani.
  Se että pidettiin Pirulaiset nollassa ei todellakaan tarkoita että puolustus olisi pelanut hyvin.
  Ottelun alku varsinkin oli kauden evergreen: puolustus pyörii kun lottopallot kun yritetään arpoa kuka ottaa miehen. Siihen päälle vielä sysipaska yv ja merkit olivat selvät: tulee pitkä ilta.
  Hyökkäys toimi hyvin vain ajoittain ja pääosin oli päämärätöntä koko touhu mikä näkyi myös jäähyilynä.
  PK hyvä, Holtby hyvä ja Devils heikko riitti tällä kertaa. Pisteistä kiitos.
   
  TheKing8Hockey tykkää tästä.
 9. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Ihan hyvin tässä nyt on homma käsissä. Huononakin iltana heikommat niput kaatuu ja hyvinä iltoina joukkue näyttää valmiilta haastamaan ”paremmat”. Siihen vielä pleijari napsu lisää. Hagelin ja Jensen molemmat olleet nappihakuja so far, vaikka itse hiukan skeptinen alkuun olinkin. Hyvä BM!

  14 peliä jäljellä ja kun tän voittoputken myötä alkaa paikka auringossa oleen taas aika hyvällä mallilla, niin uskallan odotella mini slumppia vielä johenkin väliin. Tuntuu tuo fokus vähän karkailevan kevättä kohden aina kun siihen pieni rako tulee. Metron kärki ja kaks kotijäätä ois kiva, mutta ei pleijareissa kotietu vaan ole niin iso asia, eli kunhan nyt hoidetaan nämä alta pois ja Ovielle rocket niin voi sitten alkaa jo pikkuhiljaa itekin katteleen kuka sieltä oikeen vastaan ekalle rundille tulee. Trotzin Islanders, hassuttelevat hurrikaanit, iki-ihana Pens vaiko peräti Jarmon eurot.

  3-0.
   
  TheKing8Hockey tykkää tästä.
 10. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 11. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Jetsiltä pinnat aikalailla Trotzin pelikirjan mukaan. Laukaukset ja varmaan liki kaikki muu vastustajalle mikä tietysti on merkityksetöntä niin kauan kun voittoputki jatkuu.
  Eli mentiin puolustuksen kautta ja luotettiin siihen että omista paikoista menee tarpeeksi monta verkkoon. Kovin monta paikkaa ei sitten kyllä tullutkaan.
  PK on erittäin kova, PP taas ei. Kuzy on suurinpiirtein ainoa joka ei vielä täysin ole tajunnut että nyt pelataan oikeasti. Ei voi muuta kun toivoa että tajuaa kun POFFsit alkaa.
  Nyt menee näinkin, sitten ei.
   
 12. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Mielestäni tämän hetken ilme on hyvä. Bura pelaa todella hyvin ja näyttäisi itseluottamusta löytyvän enemmän, kunnon onnistumisia tullut. DSP heitti AHL:n puolella hatullisen ja kaikki maalit tulivat tasakentällisin. Nyt vain DSP:lle lisää onnistumisia ja kovalla näytönhalulla takaisin yläkertaan, mutta kiirettä tuskin tullaan pitämään.

  Seuraavaksi Pensselit vieraissa.
   
 13. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Tappio Penseille harmittaa, mutta ihan poseja noin muuten. Ekat reilu 30 peli oli hyvin hanskassa, kunnes sitten kuzy lahjotti kaverille momentumit ja seuraavat muutama minuutti käänsi pelin. Kolmas eräkin ihan hyvää.

  Oviella taas se vaihe kun ei uppoa mistään. Sais alkaa uppoon kun pelit vähenee ja 50 ei lähene, toisin ku Drai ja Kane.

  Kuznetsov vois huilata pari peliä, tai vaikka sinne pleijareihin asti.
   
 14. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Kyllähän tuo pelinä oli mielestäni hyvää lukuunottamatta tuota mustaa hetkeä. Tuhlailtiin liikaa paikkoja ja silloin tulos on tämä.

  Ei muuta kuin nokka kohti seuraavaa peliä.
   
 15. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Kyllähän tämä korpeaa, en muuta väitä. Toivottavasti otettiin mustasta hetkestä jotain opiksi. Sillä muuten tuo näytti hyvältä kuten yllä todetaan.
   
 16. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Hyvään vireeseen loppua kohti päässyt Flyers nurin melko ehjällä suorituksella. Kolmosketju tulessa. Orlov-Niskanen parantaa kokoajan. Kuzy 1+1 ja edelleen unista unista unista.

  Tekeekö Ovie sittenkään 50 maalia?

  Metron porukat pistää tällä hetkellä haisemaan. En haluais kohdata ketään noista ekalla rundilla. Enkä tokalla. En ainakaan Pensiä ja Blue Jacketsia (vaikka Bj vähän yskinyt onkin). Ehkä canes ja lerssit hyytyy poffeissa, ehkä ei.
   
 17. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  En tiedä olinko se minä joka katsoin matsia puolivaloilla mutta minun silmiini näytti siltä että Caps oli vähän puolivaloilla liikkeellä. Ei missään nimessä sumussa niin kuin ennen TDL:llää mutta tuntui että vielä on varaa tiivistää.
  Conolly on pelaamassa itsensä ulos joukkueesta ensi kaudeksi: tällä tuotannolla niin hinta on nousemassa liian korkeaksi. Jos nyt ei sitten lähde joku jo nyt hyvinpalkattu mitä en sinällään pidä mahdottomuutena.
  No, pelataan nyt tämä kausi ensin.
   
 18. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Ei se likikään parasta ollut, mutta perussuoritus ilman kummempia koomailuja ja hienouksia.

  Conno on jo aikalailla pelannut ittensä ulos. Sanonut kyllä että hälle perheineen kaupunki ja joukkue on tullut rakkaaksi, mutta myös että bisnes on bisnestä ja raha käskee. ”Pienemmästä roolista” vuodesta toiseen se reilut 15 häkkiä ja 30 pinnan maastoon takailee jo parin neljän vuoden miljoonat ja siihen se kuuluisa kontraktivuosi tällä kaudella päälle niin veikkailisin 3-4 väliin osuvaa cappia minimissäänkin. Se on sitte siinä ja siinä meiän kannalta kannattaako tarjota. Käytännössä mahdollista, jos Bura lähtee ja Vrana ottaa halvemman puoleisen bridgen (nykytrendin vastaisesti), mutta jo ihan terveen rosterirakenteen nimissä alkaa oleen haastavaa jos joka jätkällä on useemman millin ja useemman vuoden paperit taskussa.
   
 19. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Ei Vrana välttämättä suostu siltasopimukseen koska ottajia muualla tulee riittämään. Purakoski sen sijaan lienee historiaa vaikka nyt taas on hyvä vaihe päällä. Tiukkaa tulee tekemään, mutta uskon että Connolly on mennyttä. Viihtyy hyvin ja onhan se Capseissa vasta lyönyt itsensä läpi. Silti home discountit ovat laajalti myytti ja Connolly nyt ei ole niin paljon tienannut urallaan etteikö pari-kolme miljonaa ekstraa pankkitilillä antaisi huomattavasti mielenrauhaa. Ja onhan siellä muutama lupaus Hersheyssä (ei siis välttämättä suoraan Connollyn korvaajaa) jolle entry-level-paperi kätöseen ja kaikki on onnellisia taas vähän aikaa - jos kellokkaan voi laittaa kolmoseen heti, siis.
  Vaan mistä minä mitään tiedän. Kunhan lämpimikseni spekuloin Tampaa odottaessa.
   
 20. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Olipa viihdyttävä matsi!
  Tampa on kyllä kova ja ensimmäisen erän prässi oli murhaava. Sen jälkeen jonkin verran kääntyi. Capsin hitsarilasit päässä näytti jopa siltä että tämä olisi voitu ihan hyvin voittaa. Tulee eeppinen sarja jos ja kun kohtaavat POFFSeissa...toivoa pitää että joku muu on siinä vaiheessa ehtinyt jo vähän pehmittää TBn pelaajia sillä niillä on kotietu.
  Ja vielä kaksi peliä kivaa runkkarissa.
  Pisteet olisi olleet ihan kivat kun kaverit metrossa hävisivät mutta ei.
   
 21. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Kyllä tämä ainakin omalta osalta alkaa olemaan jo Playoff-pelien odottelua, eikä nämä runkkarimatsit sytytä enää. On sitten vastassa Tampa tai Senators. Noh, joka tapauksessa Ovin 50 maalin lähestyminen jaksaa innostaa näihin loppuihin matseihin ja kyllä nuo TylerDG:n tilaamat maalit maistuu kotisohvalle.

  Seuraavaksi Devils.
   
 22. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Sopimusuutisia:

  Capitals Sign Herndon, Virginia-native Joe Snively
  Joe Snively Talks Being Signed by the Capitals

  Elikkäs kyseessä oman kylän kasvatti, joka pelannut viimeiset neljä vuotta Yalen Yliopistossa. Little Capseissa on pelattu ja Ovieta sekä Bäckströmiä ihailtu. Nyt sitten pari vuotinen paperi tehtynä, alkaen ensi kaudesta. Selvitteleevät josko pystyisi keväällä osallistumaan Hersheyn toimintaan amatöörikoesopparilla, mutta riippuu täysin koulun aikatauluista. Saas nähdä oisko hänestä seuraavaksi Halperniksi?
   
 23. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Orpik poppareilla Devilsejä vastaan. Djoos pelaa.
   
 24. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Yksi erä mietittin, yksi erä pelattiin ja yksi erä varmisteltiin. Hyvin riitti tällä kertaa.
  Bura yrittää kovasti taivuttaa mielipidettäni sen jatkosopimuksen suhteen. Ei kuule onnistu - siihen vaaditaan vähintään ratkaiseva maali game sevenin jatkoajalla.
  Nämäkin otetaan toki hyväksyvästi vastaan.
  Djoos oli ihan OK ottaen huomioon pelaamattomuutensa.
  Tampaa vastaan saa kaikki sitten mielellään pelata kaasu pohjassa.
   
 25. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Äärimmäisen harmittava tappio kun noin loistava matsi pelattiin. Kaiken lisäksi b2b, joten tyytymätön matsin tulokseen tai peli-ilmeeseen ei voi olla. Mielestäni kauden viihdyttävin matsi.

  Kucherov tosin antoi Capitalsille mahdollisuuden vielä, kun ei syöttänyt Johnsonille jolla olisi käytännössä niitannut pelin siihen paikkaan. Lämmitti kyllä mieltä, kun tuo ahneus meinasi käydä Tampan kohtaloksi ja tuollainen tilanne kun pudotuspeleissä tulee niin se voi maksaa yhden pelin kautta koko sarjan.

  Noh, ei siitä sen enempää. Ovie vois taas alkaa osumaan ja saada tuon viidenkympin haamurajan rikki.