Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 15.06.2018 klo 01.43.

 1. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Totta, vähissä ois Reavesin pelitkin, joten käytän folion saunassa makkaroiden paistoon.
   
 2. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Kinkkujen sulattelu sujui varsin rauhan merkeissä Raleighin nippua vastaan ja voitto irtosi tylsähköstä pelistä vähän nihkeelläkin esityksellä.

  Holtby jatkaa kuumana ja Ovie jatkaa kylmänä. Nelosketjulta hyvä peli ja hieno riistomaali palkkioksi. Oshielle ja Carlsonille maalit varmasti teki ihan hyvää. Yv jatkaa yössä, sanosko suoraan että vi*** mitä pas***. Ykkösjätkät vetää tällä hetkellä aika kellokortti-meiningillä. Mutta eiköhän nekin sieltä taas heräile kun tarvitaan.

  Viisikkopuolustuksen Reirden on saanut hienolle mallille ja omissa ei tällä hetkellä paljoa heilu kun molarit vielä komppaa päälle.

  Niskanen loukkaantu ikävässä laitahässäkässä. Vahinko ja ei mun mielestä tuomareilta väärin jättää viheltämättäkään vaikka Reirden siitä käytösrankut pelin jälkeen mussutti. Sinänsä taas näitä ”jos wilson önönö” tilanteita. Mutta jos Niskasen Matti nyt olkapäänsä rikkoi ja/tai aivot tärisi niin alkaa oleen puollustus aika koetuksella. Orpik sentään siis palailemassa jossain kohtaa mutta ei se Niskasen minsoja syö.

  Seuraavaks Senators ja siihen jopa melkeen kahta pinnaa mielekkäämpi ois Ovien kuivan putken katkeaminen.. melkeen, kyllä pinnat sitte kuitenkin viel tässä vaiheessa otetaan.
   
 3. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Puolustus on tiivis ja kivasti on alempien ketjujen miehet alkaneet tuottaa kun tähdet enemmän ovat vaan mukana. Alkukaudesta kauhisteltiin päinvastaista.
  Ovie tottakai herää ihan näinä päivinä ja Kuzykin lienee kohta palautunut aivotärähdyksestään. Vranan pirteys on kyllä silmiinpistävää. Siinä on potentiallia vaikka mihin.
   
 4. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Heikolla Ottawalla b2b ja Chabot loukkaantui viime pelissä ja tolppien välissä debytantti, joten kai tuo jo lähtökohdiltaan oli sen verran varmat 2 pinnaa että ei siellä sitten muuta tehty kuin tarvittava. Kolme maalia eteen ja automaattipilotilla loppu. Riitti sitten 3-2 voittoon tällä kertaa.

  Ekojen ilta. Peruspakki Lewington osui heti toisessa pelissään ja jotta ilta olisi varmasti ikimuistoinen otti siihen syöttöpinnan ja tappelun päälle ja Gordie Howella homma pulkkaan. Boweylle siis sitten kesti vähän kauemman mutta tulihan sekin sieltä vihdoin, ja tappelun kera sekin. Syöttöpinnaa ei sentään saanut.

  Copley ihan hyvä taas. Ovien maaliton putki alkaa oleen jo huolestuttavan pitkä. Paikkoja oli yhdestä kahteen tänäänkin mutta vissiin ero kakkoseen vieläkin liikaa kun ei oikeen näytä kiinnostavan maalien teko tällä hetkellä. Pitäähän sen rokketti-kisan jännä olla kuitenkin, show-mies. Muuten ei kapteenin tekemisessä ole mitään moitittavaa, kuitenkin puolustaa ja taklaa ja mitä vaan. Kerää kiekot junnuille avausmaalien jälkeen.

  Vuoden viimeiset tanssit sitten aattona kantrikaupungissa ja muistaakseni aika maukkaaseen kellonlyömään 19:30. Saa lähteä ”juhlimaan” pelipaita päällä. Preds on ollut viime ajat alavireinen mutta eiköhän vuoden vika matsi kotona ja hallitseva mestari herättele nukkuvan saalistajan. Viikkosaldo on jo sen 4 pinnaa joten eipä tappio jaksais juuri harmitella. Laitetaan toivomuslistalle nyt se Ovien maali ainakin sitten.

  Toki jotenkin Forsbergin kitinä Capseista aina kysyttäessä sen verran on jäänyt takaraivoon että ois nuo kiva voittaakin. Mikä pakko sillä on dissata. McPhee oli idiootti treidatessaan sen pois ja me on siitä saatu kuulla ihan tarpeeks ilman säännöllistä muistuttamistakin.
   
 5. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:

  Hauska homma tämä. Joku aika sitten juuri tutkiskelin, että miten pahasti tämä Forsberg-kauppa tuhosi Capitalsin menestysmahdollisuudet, kun nyt kerran Cupinkin voittivat.

  Aika nopeasti se oli tsekattu, se captila minkä Forsberg nykyään veisi ja mitä pelillinen panos antaisi noin suurin piirten, täysin saman tekee rosterissa nykyään Oshie. Ja Oshie taasen hankittiin samanlaisella ryöstökaupalla, mitä se Forsberg-Erat oli. Mitään merkittävää ei siinä menetetty.

  Kun tämän muotoilee näin:

  Filip Forsberg
  Troy Brouwer
  Pheonix Copley (hankittiin myöhemmin takaisin)
  3rd round pick
  <>
  TJ Oshie
  Martin Erat

  Niin ei näytä juuri miltään. Molemmat ei olisi koskaan cappiin mahtuneet samaan aikaan. Eli ihan täysin päikseen menee nykyään ja tuon perään on aika turhaa enää itkeskellä tai vittuilla organisaatiotasolla. Yksittäisenä treidinä Forsberg on toki hävitty, mutta näitä tulee. Se oli hyvin nopeasti korjattu.
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2018 klo 08.18
 6. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Näinhän se on. Itse oon jossain määrin varovaisesti ”puolustellut” tuota ratkaisua jo sitä tehtäessä, tai ennemmin ymmärtänyt. Se oli McPheen joutsenlaulu. Eikä Eratin nyt lähtökohdaltaan niin huono pitänyt olla, eikä ilman umpisurkeaa peluutusta välttämättä ois ollutkaan. Ja vastaavasti Forsbergin ei lähtökohdiltaan ihan noin hyvä arvannut olevan, eikä sitä välttämättä koskaan olisi ilman tuota siirtoa ollut. Kaikki kääntyi hyvin niin meikäläisten, kuin Forsberginkin kannalta. Lähinnä ne pikkumaiset kommentit Capsien suuntaan Filipin suusta onkin myöhemmin ihmetyttänyt, noita huonoja treidejä kun nyt sattuu joka organisaatiolla jossain kohtaa.

  Toki tuon Fobba kaupan teki McPhee kuolinvuoteeltaan ja Oshie diilin sitten seuraajansa McLellan joten gm-todistuksien osalta ei sovi näitä laittaa samaan kansioon. Ja tuo kuvio on tosiaan myöhemmin kehittynyt entisestään kun se Copley saatiin takas ja on kovaa vauhtia nousemassa kartalle. Pian saataneen Avsien ykköskiekan varaus tai cap-tilaa hänen kustannuksellaan ;) jännä sinänsä että Copley kierteli ympäri St Louisin ja DCn väliä kun itse legenda ja myytti Mitch Korn huhujen mukaan näki siinä paljon potentiaalia (miksi haluttiin takasin). Tai ehkä sitten siks se sitä väliä kiersikin, kun potentiaalia nähtiin molemmissa kaupungeissa eikä ollut ihan perus throw in jollaisena näissä palstatietäjien silmissä nähtiin. Jännä sitten vaan miksi Blues muutti mielensä.

  Ps. Täsmennykseksi ennenkun joku kysyy, ei se Forsberg siis mitään ihmeellistä ole Capseista sanonut ja en muista edes tarkkaan mitä, mutta sellanen muistijälki että pari kertaa vähätellyt joukkuetta ja organisaatiota ”runkosarja-menestyksen” osalta
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2018 klo 09.11
 7. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Loppusyksyn tarina taas: ensin dominoidaan mielin määrin ja taululle turvalllisen tuntuinen johto. Siitä sitten vastustajan kavennus ja pasmat hetkessä sekaisin.
  Toisen erän jälkeen olisi hyvin voitu olla jopa sillassa.
  Kolmanteen sitten Trotzin kilpikonna jälle ja se riitti.
  Erat-Forsberg oli kammottava moku ja se on Capshistorian huonoin treidi.
  Viimeistään kannun myötä senkin silti pitäisi pyyhkiytyä kovalevyltä, juuri Henkan argumenteilla.
  Pitäisi.
   
 8. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Kalenterivuosi päätettiin primetime-tappioon kotosalla, kuten Ottawa pelin jälkeen vähän uskalsi odotellakin. Vähän liian helposti tullut voittoja viime aikoina ja nyt maalinedustalla terävämpi Predators pääsi kuittaamaan tappioputken vähän liian ”rennon” Capsin kustannuksella.

  Kulunut vuosi kuitenkin toi meille aika paljon, ja kun cupin jälkihöyryillä tälläkin hetkellä heilutaan Metron kärjessä ja Ovie pitkästä kuivasta huolimatta johtaa maalipörssiä niin tämä oli kokonaisuudessa seurahistorian paras.

  Hyvät uudet vuodet Caps-palstalaisille, miksei muillekin, ja kohti uusia pelejä :)
   
 9. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Taas helposti johtoon ja sitten jonkinlainen ylimielisyys iski. Huonompia jengejä vastaan sellainen peli saattaa riittää ja on todistettavasti riittänyt, hyviä vastaan ei.
  Bura on ollut mielestäni aika pirteä parissa viime pelissä.

  Hyvää uutta vuotta kaikille!
   
 10. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  AS pelin kapteenistoon huudettu Ovie siis ilmoitti että tänä vuonna mieluummin huilaillaan. Päätös maksaa sen sääntöjen määräämän yhden pelin lisähuilin sitten myös. Ihan hyvä, vaikka roku-kisa ottaa nyt yhden pelin tasotusta niin kyllä Ovie alkaa siinä iässä huitelemaan että nuo höpöhöpöt voi jättää innokkaammille.
   
 11. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Huiliviikkoa odotellessa.. mestarit näyttää nyt ihan rehellisen krapulaiselta, liikaa kiekkoa takana ja ei oikeen jaksa kiinnostaa. Hommat tehdään kyllä melkeen oikein tai ainakin sinnepäin, mutta se ”draivi” puuttuu. Yv ja Ovie (vaikka maaliton putki vihdoin poikkesi) siitä nyt selvin esimerkki.

  Tälläkin pelillä saadaan voittoja sillon tällön kun taitoa ja rutiinia on tarpeeksi mutta on tää jo sen pari kolme viikkoa ollut aika väkinäistä. Onneks Ovie sentään jättää leikkipelit välistä ja huilaa hiukan. Josko nyt sinnitellään sinne by-weekille ja otetaan sieltä hiukan lisävirtaa ja rebootataan taas homma.

  Idässä tasottuu. Kaikki pahimmat kilpakumppanit ottaa pinnoja illasta toiseen ja pieni etumatka mikä taulukossa saatiin vahvalla 15 pelin pätkällä alkaa oleen kiritetty muiden osalta kiinni. Ei mitenkään poikkeavaa että mestareille tulee tämmösiä ”slumppeja” runkosarjan sisällä, Pens on niissä kunnostautunut viimesen muutaman vuotta myös. Ei jaksa vielä siis huolestuttaa, mutta kurssia pitäs taas saada korjailtua parempaan.

  Pelin käännekohta ois voinut olla Willyn av-maali, mutta Allen otti läpiajon 1-2 tilanteessa ja peli kääntyi. Ei tällä kertaa. Onneks Willy sentään ”voitti” sen pakkotappelunsa mikä tähän matsiin oli tulossa, keep em coming :)
   
 12. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Bluesilla loistava latautuminen otteluun ja Capseilla hukkui kynä jonnekin toisen erän aikana. Sitä ennen oli paikat ratkaista mutta ei.
  Ovie sai marakatti-merkkisen elukan pois niskastaan.
  Viime kaudella Oshiella kesti myös kauan palautua loukkaantumisestaan vaikka pelasi. Sitä odotellessa.
  Toisaalta edelleen pelko siitä että tämä viimeinen oli yksi aivotärähdys liikaa.
  PP yhä aivan mehtäsä.
   
 13. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Turhaan jäi yksi pinna hakematta Dallasista.

  En ymmärrä mikä top-ketjuissa mättää. Ehkä 8 todella huomaa ikänsä ja on väsynyt joka olisi syy myös poisjääntiin ASG:stä. Mutta eihän se ole ainoa. 19 esimerkiksi on mielestäni ollut surkea viimeiset pelit.
  Ja Carlssonin syötöt Ovielle YV:llä järjestään vähän sinnepäin.
  Kai se on sitä krapulaa sitten, kuten TylerDG ounasteli.
   
 14. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Orastava tappioputki katki Detroitissa kolmannen erän näennäisellä rutistuksella. Tyyyyyylsää kiekkoa tällä hetkellä. No näitä ei enää parin kuukauden päästä muista kukaan ja sarjataulukko näyttää oleellisen. Kauden puoliväli tuli nyt vastaan ja kasassa 54 pinnaa. 100 pinnaa on se minun joukkueelle asettama tavoite johon odotan jokaisen pelaajan, toimihenkilön ja fanin sitoutuvan täysillä ja se vaatii sitten tokalta puolikkaalta 46 pistettä eli voitoiksi suhteutettuna 23/41. Vähän yli pualet. We got this.

  Ja kyllä tää on ihan ehtaa krapulaa. Pelillisessä toteutuksessa ei mun silmään ole isompia aukkoja, ihan vaan se "draivi" puuttuu. Ei jaksa ukkelit innostua. Kyllä se siitä korjaantuu pikkuhiljaa runkosarjan lopun lähentyessä, ehkä jo aiemminkin. By-weekin odotan tosiaan tuovan tarvittua lepoa, vaikka sinne BS-geimeihin tais Holts ja Carlson olla kylläkin menossa ja en ihmettelis jos viimeiselle paikalle äänestettävä nimitys osuisi vielä Backstromille. Mutta venäläiset saa huilia ja loppusakki kans. Yks lääke mikä voisi hiukan tuoda säpinää kanssa olis se treidi. Ja nimenomaan pukukopissa ihan kivaksi kaveriksi tunnetun, mutta ihan yössä taas kerran vaeltelevan Burakovskyn treidi. Hiukan muistutettais porukkaa että ei parane jäädä mukavuusalueelle leimaamaan kellokorttia, täällä pyöritetään edelleen bisnestä minkä tavoitteena on voittaa stanley cup.

  Tuota by-weekkia ei ainakaan parane jäädä liiaksi oottelemaan, sillä ennen kuun 24. päivää kun se alkaa pelataan vaatimattomat 10 peliä vielä. Aika urakka ja kokoajan pitäisi pistepotin tasasesti karttua senkin rykin ajan.

  Detroitista tosiaan ei tarvi kummempia kirjoitella. Ovechkinin kuivat jatkuu, mikäli tuo voittomaali ei lopulta korjaannu kapulle. Parista hidastuksesta näyttää siltä että saattais Ovien (korkeasta) mailasta ottaa pientä suunnanmuutosta, mutta ei voi nähdä varmaksi ja toisaalta jos NHL:n puolella näkisivätkin niin sen korjaaminen vois olla ristiriitaista kun samalla myöntäisivät tuomarivirheen :)

  Täähän on kunnon härkäviikko kuten kaikki nää "taukoa" edeltävät ja pisteitä ei tosiaan ole varaa päästää sormien läpi yhtään pakollisia tilastotappioita enempää, joten sinänsä mukava avaus saatiin tähän maanantaihin. Pelit jatkuu ti-ke yöllä kotona usein viihdyttäväksi viholliseksi todettua Flyersia vastaan (josko siinä pelissä ois vähän energiaakin mukana?), to-pe yöllä matkataan Bostoniin katsomaan joko ne sais haamujengin paikalle hutistamaan Caps-mörön pois ja revanssihenkeä kauden alun murskajaisista samaan rahaan (viimeksi voittaneet meitä vastaan 29.3.2014, jonka jälkeen 13 peräkkäistä mennyt "hyville"), ja lopulta viikko huipentuu la-su yön isoon matsiin samoista sijoista taistelevia sinitakkeja vastaan kotona. Viis pinnaa tästä viikosta ois kiva, mutta vähempikin ok kunhan tulee sitten "oikeihin paikkoihin" eli periaatteessa suora voitto viikon viimeisestä ois mukava.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2019 klo 11.12
 15. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  On muuten jännä, koska mielestäni tuosta NHL.comin viimeisestä hidastuksesta näkee jopa aika selkeästi, että Ovien mailaanhan se kiekko tosiaan osuu. Ericssonin maila on hänestä katsottuna vasemmalla puolella, joten ei tuossa jää vaihtoehtoja Ovechkinin lisäksi.

  Jää perkele tärkeät HokiGM-pojot saamatta, jos ei korjata...

  E: Jaa, se siitä selkeydestä. Tämän n. ajassa 4.15 alkavan hidastuksen perusteella ei osu, ja jos tuota vielä tuomareidenkin toimesta videolta vatkattiin, niin ei se kyllä taida osua. Tuo NHL.comin viimeinen hidastus on kyllä hämäävä.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2019 klo 13.35
 16. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Enpä tiedä, kyllä se hiukan suuntaa näyttää tossakin kulmassa muuttavan.

  edit. ja muita kulmia peilaten kiekko näyttää tippuvan alaspäin tuosta Ovien mailan kohdalta, pikkusen ripakammin mitä muun "lentoradan" ajan. Voi silti olla että maan vetovoima ja Kempnyn ripuliranne on syypää tuohon..
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2019 klo 14.53
 17. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Ei tämän helppoa pidä olla.
  Noustiin kuitenkin tappioasemasta voittoon ja kolmannessa erässä oli jo tasoero selviö vaikka Oshien jäähy antoi Wingseille vielä mahdollisuuden.
  Pp näytti pitkästä aikaa toimivan vaikka ei nyt tuonut tulosta.
   
 18. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Härkäviikot jatkuu voitokkaasti kun tämän kertaisessa sinnepäin pelissä kaatui Flyers kotikaukalossa 5-3. B2B peli Phillylle ja muutenkin aika heikossa jamassa, joten muu kuin kaks pinnaa ois aika outoa ollutkin. Ei taas vaatinut ihan max efforttia tämä W.

  Peli oli taputeltu kahen erän jälkeen lukemin 4-1 ja ”tiukka tulos” nyt on aika kosmetiikkaa kun lopussa ei vaan jaksanut ihan täysiä puollustella ja kaveri pääs pari tekeen.

  Vrana ihan liekeissä ja 2+1 siitä palkinnoksi. Wilson jatkaa, ja jatkaa, ja jatkaa. Oshielle vihdoin onnistumisia kahden maalin merkeissä myös vaikka toinen tyhjiin olikin. Copleylle voitto. Backstrom kippeenä sivussa, ei tarvi huolestua. Yv paskaa ilman Backyäkin. DSP yritti saada peliin vielä eloa painimall Radkon kanssa tämän haettua hienon perstaklauksen, mutta ei lähtenyt suurempia karkeloita siitäkään.

  Ovechkin viimeiset 10 peliä 1+3. Mutulta veikkaisin että uran kuuminta alkukautta on nyt seurannut uran kylmin kymppi. Ei kiinnosta ei onnistu eikä edes tuuri käy. Nyt alkaa oleen se etumatka rocket kisassa sitten annettu takasin joten sais alkaa heräileen.. Crosbykin tuli vihdoin ja viimein urapisteissä tasoihin ja siellä saa fanipojat nyt keulia.

  Seuraavaksi karavaani kulkee Bostoniin. Tosiaan 13 peräkkäistä voittoa ja melkeen viis vuotta edellisestä Bruins tappiosta, mutta tän hetken peli on sen verran hmv-meininkiä että ihmettelen jos tuo putki on päällä vielä pe aamulla kun digiboksilta peliä laitan tulemaan. Holtby on tosin ollut se isoin trolli Bruinsille ja Copleyn peluutus tänään näytti että siellä ei sentään mv-valmentaja nuku vaikka muuten unista oiskin.

  BlowJobs ja Trotzit hävis tänään joten kokonaisuudessaan hyvä kierros tuloksellisesti vaikka Crosburgh jatkoikin kirittämistä. Näitä runkosarja-dominointeja jokusen nähneenä ei meidän leirillä ole syytä murheeseen että peli vähän yskii tammikuussa. Kunhan poffeihin selvitään ja ajotetaan se piikki vaan suosiolla sinne huhtikuun lopulle ja siitä kohti kesää niin hyvä tulee. Antaa Tampan ja Toronton junnujen riehua vaan ja katellaan ite rauhassa :)
   
 19. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Flyersejä vastaan riitti kun suoritus oli vähän sinnepäin. Ja oli siellä toki hyvääkin. Monia jengejä vastaan riittää koska materiaali nyt kertakaikkiaan on kova vaikka muutama äijä surffailee.
   
 20. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Vrana nostanut tasoaan ja sekin alkaa vihdoin näkymään myös tulostaululla. Röyhkeyttä on tullut ja käyttää jalkojaan kun paikka tulee. Hyvähyvä.

  Tosiaan matsista jo kaikki oleellinen sanottu eli odotettavissa ollut voitto sieltä tuli kuin tulikin. Itse skippailin tuon Wilsonin tyhjän maalin selvittelyt eli mikäs siinä oli? Meinas mennä vähän vedot tiukaksi kun flyers pomppi vielä maalin päähän tuossa muutama sekunti ennen loppua, mutta kiitos Oshien saatiin kala kotiin.
   
 21. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Flyers haastoi ja maali hylättiin paitsion takia. Kumma kyllä silti joutui vihulainen jäähylle vaikka rike oli tapahtunut kun peli oli paitsiossa (jota siis ei siis oltu vihelletty mutta tuomittiin jälkikäteen).
   
 22. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Mahtaakohan Kuznetsovilla olla jokin vaiettu vaiva päällä? Pelisuoritukset (joo, melko vähäisellä seurannallani) eivät paluun jälkeen ole olleet kummoisia. Lisäksi osui silmään että eilen voitti yhden (!) 14 aloituksestaan = 7%. Muutoinkin tuo uran faceoff recordi on ennemminkin laskussa kuin nousussa, mikä on täysin poikkeuksellinen kehitystrendi. Mikäli ykköskenttä joutuu jahtaamaan kiekkoa lähes jokaisen aloituksen jälkeen, on se hukkaan heitettyä aikaa kentällä ja johtaa pidemmän päälle ongelmiin. Ei tuo tilasto Wilsonia käyttämällä ainakaan heikommaksi muuttuisi.
   
 23. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Tapetaanpa hiukan aikaa tähän väliin vilkasemalla sitä ensi kauden joukkuetta jo, nyt kun puoliväli on takana kuluvasta. Laitetaan Spoilerin alle niin ei tarvi kenenkään EHM tason spekuloinnista ei-kiinnostuneen kärsiä.

  Sopparin alla:

  Ovechkin-Backstrom-Wilson
  x-Kuznetsov-Oshie
  x-Eller-x
  x-Boyd-x
  x, x

  Orlov-Niskanen
  Kempny-Carlson
  Bowey-x
  Siegenhalert

  Holtby
  x

  Cap nousee 83 miljoonaan, joten käytössä on 68,42 / 83 milliä. Vapaata tilaa siis 14,58 m.

  RFA-laput katkolla:
  Burakovsky (3 m) - ei jatkoon, ei ainakaan qualifying offerin kautta joka olisi 3,25. Treidiä nyt kaikki toivoo, mutta koska Bura on hyvä tyyppi pukukopissa niin sitä tuskin tulee jos McLellan/Reirden ei koe saavansa järkevää vastinetta. Onhan sekin mahdollista että jätetään QO tekemättä jolloin Bura pääsee UFA-statukselle, ja että palaa nykyistä halvemmalla sopparilla. Mutta toivottavasti ei. Mieluiten nyt äkkiä pihalle ja tilalle jo täksi kaudeksi joku rental- tai miksei termiäkin omaava päivitys kolmosen laitaan.
  Vrana (0,86 m) - Vranalle tietty soppari tehdään. Numerot riippuu jonkun verran siitä miten isot numerot käärmeellä on pistepörssissä kauden päätteeksi. Jos nyt oletetaan että Vrana pitää nykytahtinsa ja tekee sen n. 50 pinnaa niin varmaan mennään 2-3 vuoden bridgellä luokkaa 4,5 milliä.? Toki tiedä häntä vaikka pyynti olisi nykymuotia seuraten joku posketon 7/7. Saa nähdä.
  Stephenson (0,65 m) - Tää kausi on ollut Stephensonilta vähän odotuksia huonompi, mutta viime aikoina on ollut merkkejä paremmasta. Luulisin että pidetään, koska miksi ei. Jatkot tulee olemaan millin luokkaa, ei ainakaan paljoa päälle.
  Jaskin (1,1 m) - Jaskin tosiaan vielä RFA. Kun DSP ja Connolly tulee UFA-statukselle, niin näkisin jopa mahdollisena että painetaan Jaskinille QO pöytään ja pidetään hiukan reilulla millillä mukana.? Veikkaanpa että jatkaa yllättäen ensi kaudelle!
  Gersich (0,925 m) - Gersichin on aika nousta isojen poikien mukaan. 1 tai 2 vuotta / 1 milli ja yksisuuntainen.? Odottelisin vielä tällekin kaudelle hiukan sisäänajoa..
  Djoos (0,65 m) - Djoosin loukkaantuminen oli tietyllä tapaa onni onnettomuudessa. Ollaan pärjätty ilman ja nyt jatkopaperin hinta pysyy alhaalla.

  Farmin puolella QO:t lähtenee melkeen kaikille rajoitetuille eli Pinholle, Barberille, Walkerille, O'Brienille, Sgarbossalle ja Williamsille. Ei noista juuri tätä kautta enempiä apuja taida olla silti ensi vuonnakaan. Mitä nyt Barberilta voisi toivoa seuraavaa askelta jo kesän aikaan, ja varauksin Pinho voisi ottaa sen Dowdin paikan hyvällä kesällä ja campilla. Lisäksi on Mason Mitchell ja Hampus Gustafsson joilla ei ole väliä. RFA-statuksella on myös AHL:n tähdistöotteluun valittu MV Vanecek, joka on yllättävän hyvää kautta siellä pelannutkin. Saattanee ottaa sen Copleyn paikan ensi kaudella mikäli tuo pääsee karkuun. Olisi myös luonnollista jatkumoa siltä osin, että sitten Samsonov olisi Hersheyn ykkönen. Sivumainintana siis että Samsonovin alkutaival on ollut toivottua hankalampi ja ameriikan valloitus on vielä pahasti kesken.

  UFA-laput katkolla:
  Connolly (1,5 m) - Connolly tehnee tällä kaudella vähän alta 20 maalia ja sinne 40 pinnan paikkeille, joten palkkapyyntö noussee jonkun verran. Joku vaan maksaa enemmän kuin me. En usko että pidetään, veikkaan että menee johenkin alakerran porukkaan Beagle tyylisellä 4 v / 3 m lapulla. Voi saada jopa enemmän.
  DSP (1 m) - Huikeat pleijarit ovat muisto vain. Olisi kannattanut rahastaa jos siihen oli paikka, mutta halusi jäädä ja Kiitos vaan ja sori kanssa. Ellei sitten toista temppuaan keväällä. Mutta meiltä tarjolla lienee taas max samanlaista tynkälappua, ja nyt kun loppuu buyout-rahojenkin saanti niin veikkaan olevan osoitteen vaihdon aika. Jostain muualta voi saada pikkuriikkisen enemmän, ja isompaa roolia. Mutta mieluusti pidetään jos haluaa edelleen jäädä millillä.?
  Dowd (0,65 m) - Aika sama mitä Dowdin kanssa tapahtuu. Jos jatkaa matkaansa niin tilalle tulee uusi Dowd. Jos ei jatka niin sitten on vanha Dowd. Kasvoton syvyyshyökkääjä.
  Orpik (1 m) - Batya on ollut yllättävän hyvä tällä kaudella, sen vähän mitä on pysynyt terveenä. Ei mua haittaisi pyörittää siellä pukukopissa mukana vastaavalla halvalla lapulla jatkossakin. Mutta eiköhän se ala olemaan aika eläkkeen sitten kuitenkin. Ja jos vaan on valmis ja halukas, niin penkin taakse!
  Copley (0,65 m) - Copley on käyttänyt mahdollisuutensa ja pelkäänpä että pelaa jo samantein itseään ulos Washingtonista. Muutama kellarikerroksen nippu kaipaa kipeesti breikkaavaa ykkösvahtia ja luulisin että tän kauden jälkeen joku niistä lyö Copleylle käteen hiukan rahaa ja paremman näytönpaikan. Kumpaakaan ei oikeen meiltä ole saatavilla tämän enempää saatavilla.. Kiva ois jos jäisi, mutta vaikea nähdä sopivan capin alle.

  Farmin puolella ainoat UFA:t on Megna ja Ness. Molemmille lienee käyttöä Hersheyssä kyllä, jos sinne mielivät jäädä. Megna pystyy tarpeen tullen jokusen pelin ottamaan ylhäälläkin.

  Eli tästä omat jatkopahvit lähtee:
  Vrana - 4,5 m / 3 v
  Stephenson - 1 m / 1 v
  Jaskin - 1,2 m / 1 v
  Gersich - 1,2 m / 2 v
  Djoos - 1,5 m / 2 v
  Vanecek - 0,85 m / 2 v

  Ja näiden jälkeen:

  Ovechkin-Backstrom-Wilson
  Vrana-Kuznetsov-Oshie
  Gersich-Eller-x
  Jaskin-Boyd-Stephenson
  "Dowd", "Barber"

  Orlov-Niskanen
  Kempny-Carlson
  Bowey-Djoos
  Siegenhalert

  Holtby
  Vanecek

  Cap hit 80,52 / 83 -- tilaa 2,48 m

  Eli kolmosen toiseen laitaan ois heittää tuo 2,5 milliä, ja jos halutaan joku "Orpik" Orpikin tilalle ja seiskapakiksi niin sitten jäänee kakkosen tuntumiin laitahyökkääjään. Sillä pitäis uusi "Connolly" löytää. Treidit voi vielä muuttaa suunnitelmia rajustikin, mutta ei kai sieltä mitään kovin isoa pitäis olla tuleman. Vrana voi myös tyytyä vähempään mikä auttaisi paljon, saa nähdä.

  Nyt tulevalle TDL:lle taas kerran rummutan treidiehdotusta Montrealin suuntaan. Burakovsky+pakkiprospekti(+ehkä vielä pick) Armiaan. Sopis vaan niin hyvin tohen nippuun. Isokokonen, taitava, piilotettua potentiaalia, tosikova av:lla, halpa soppari.

  Tässä oma shortlist, ja tällä hetkellä mulla pyörii lähinnä mielessä se kolmosketjun laituri kun näyttää siltä että se tämän vuoden "kempny" ja "jerabek" saa löytyä ihan omista 'junnuista'.
  - Wayne Simmonds
  - Marcus Johansson
  - Joel Armia
  - Justin Williams
  - Micheal Ferland

  Kunniamaininnat Gustav Nyquistille, Thomas Vanekille, Markus Granlundille ja Jesse Puljujärvelle. Mutta ne ei jotenkin nappaa.

  Viimeistään ensi kaudella pitäis keksiä mitä tehdä tulopäällä olevan logjamin suhteen kolmosparin pakkien kanssa. Bowey/Djoos/Siegenhalert/Lewington/Johansen/Hobbs/Williams/Fehervary/Alexeeyev/Geisser.. Mikäli noista ei osaa treidata pois, niin kävelevät sitten vapaasti ulos. En tiedä onko monestakaan mitään sitten saatavissa, mutta vaikka saman tason AHL-lupauksiin tai myöhäsiin varausvuoroihin ennemmin ku ilmaseen.

  Kesä 2020 onkin sitten jännä. Backstromin ja Holtbyn pahvit loppuu ja yhtään "kivirekeä" ei ole päättymässä. Joku on jo avannut puheet 10 miljoonan vuositienesteistä Backstromille. Lienee pakkorako lahjoa Seattle ottamaan Oshie expansion draftissa. Toki siihen myös sen verran paljon on aikaa että eipä sitä tiedä vaikka joku Djoos tai Alexeeyev olisi onnistunut nousemaan kartalle siinä määrin että Niskasen tai Orlovin voi kaupitella poispäin. Ehkä ei mennä sinne asti vielä kuitenkaan :)

  Semmosta. Ensi yönä siis Bruins. Jääkö putki kolmeentoista, ei kai ne ikuisesti voi meille hävitä? Onko Wilsonilla taskussa kuittivihkoa Marchandin suuntaan, siitä Ellerin päälle käymisestä? Vaikka eihän se nyt tietenkään siihen vihkoon nimeään laita. Onko maalissa Halak vai Rask? HV Halak. Onko Oviella loukkaantumista päällä, vai onko vaan virta loppu?
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2019 klo 14.28
 24. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Hyvä läpikäynti!
  Shortlististä ei kukaan herätä suurempia intohimoja. Tietenkin olisi kiva jos saataisi vakavasti otettavaa suomalaisväriä Capseihin.
  Simmonds ei ole entisellään vaikka nuorempana olikin todella viihdyttävä...ehkä silti täsmähankinta POFFseihin mutta vain ehkä.
  MaJo on myös loukkaantumisten myötä käsittääkseni hiipunut - enkä ollut sen suurimpia ystäviä sen meillä ollessa.
  Williamsilla taas on jo sormet täynnä joten tuskin liikkuu.
   
 25. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Johansson olisi helppo ratkasu. Irtoaisi halvalla, tuttu kaveri pukukopissa, monikäyttöinen ja tarpeen tullen pystyis stunttaamaan ykkös-yv:ssäkin. On ollut liusussa Marchandin tarjoaman kyynärhoidon jälkeen, mutta uusvanha ympäristö vois potkia lisäpuhtia. Low risk, medium reward. Ei se ainakaan millään voisi Burakovskya huonompi olla ja on se edelleen siinä 0,5 ppg tahdissakin vetänyt.

  Simmonds ei ole enää sama kuula mitä vielä pari vuotta sitten, mutta sopis hyvin meidän 'heavy game' muottiin. Erilaista säpinää ja energiaa ja voisi jonkun tappelun ottaa myös Wilsonilta pois. Medium risk, medium reward. Ei se ainakaan millään voisi Burakovskya huonompi olla ja on se edelleen siinä 0,5 ppg tahdissakin vetänyt.

  Ite luulisin että Williamsia voisi kiinnostaa käydä vetämässä kevät tutussa contender-porukassa missä löytyy hyviä frendejä pukukopin täydeltä, ja palata sitten Raleighiin taas ensi kaudeksi vetämään Canesia eteenpäin. Jos olisi kaikille (salaa) avoin niin hintakaan tuskin kovin korkealle lipsahtais. Johtajuutta ja uusi mahdollisuus olla mr game 7 myös meille! Low risk, high reward. Ei se ainakaan millään voisi Burakovskya huonompi olla ja on se edelleen siinä 0,5 ppg tahdissakin vetänyt.

  :)