Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 15.06.2018 klo 01.43.

 1. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Voitto numero 7 putkeen. Backstromille hattu ja 3+1. Ovie pääsi iskemään tyhjiin ja 1+2. Holtby jatkaa hyviä otteita. Burallekin maali.

  Mutta..

  En oo vielä uskaltanut hfboardsin puolelle. Puhetta tulee riittämään taas. Wilson eka av-maalilla pisteputki venyy ja tilastot kaunistuu ja sitten osuu taas. Ei perkeleen perkele oo mahdollista. Ensi kelaus omasta teeveestä näytti vahingolta. Nyt sitte pikkuhiljaa kurkistellaan ne 4300 viestiä jotka tätä varmasti jo käsittelevät ja muodostellaan omaa ajatusta tästä. Selvä on se että jos lisärankkua tulee niin se on paljon.

  Edit. Parit lisäkelaukset myöhemmin: vahinko, ei osu päähän. Siitä voidaan olla eri mieliä että onko tuo viis+peli paikka vai ei. Mutta historian tuntien, nyt saa jännittää mitä dopsit tästä tuumaa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2018 klo 07.24
 2. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Ihan samat fiilikset: sääli että pelin hienot tarinat (Bäckströmin hattu ja Ovien hieno ele syöttäessä
  kolmanteen jne) jää täysin pimentoon mitä tulee talking pointseihin.
  Kuten minulla nyt: katsoin pelin ja kaikki siellä näytetyt hidastukset. Jos jotakin niin 43 yrittää hiukan väistää ja vähentää taklauksen voimaa. Eikä osu päähän.
  Kaksi minuuttia olisi ollut oikea tuomio.
  HF-boards lienee tästä tietenkin sulanut ja huuto kaikuu yli koko mantereen. Periaatteessa sillä ei ole merkitystä mitä keyboard warriorit äidin kellarissa siellä paasaa - silti jostain syystä vituttaa.
   
 3. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Jos jotain hyvää haluaa tässä tuoreimmassa Wilson-casessa nähdä, niin joku ajatusprosessi tuossa on ennen osumaa tapahtuu: TW koittaa tehdä itsestään pienemmän eikä aja suoraa suoraan päin. Eri asia sitten se, että olisi tuossa voinut isomanpaankin väistöliikkeeseen taipua.

  Wilsonin täytyy yksinkertaisesti oppia puolustamaan muillakin avuilla kun yli kovien taklausten hakemisella. Näitä vahinkoja voisi nyt jotenkin sietää 3.-4. kentän jyrältä, mutta Wilson on nykyroolissaan ykköskentän hyökkääjä, jolla myös tulosvastuussa (13 pistettä ja +8 kahdeksassa ja puolessa pelissä). Ei vaan ole varaa istua sitä 30-40 peliä per kausi katsomossa.
   
 4. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Tosiaan ei jatkotoimenpiteisiin johtanut Tompan tämänkertainen ja tänään kympiltä mies on kehissä hämmetämässä soppaa kun Ducks saapuu kylään. Huh, niinhän sen kuului mennäkin.

  Viikonlopun ”tärkeämpi” jo hoidettiin kotiin row-voitolla joten kaheksatta putkeen saa nyt kokeilla varsin leppoisin mielin.
   
 5. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Hmm, tähän Ducks-peliin sitten sanoisi?
  On se jääkiekko kummallinen laji.
  En minä ainakaan tiedä mitä tuolla ottelun puolenvälin jälkeen tapahtui. Omilla pimeni valot ja toisella onnistui yhtäkkia kaikki.
  Toki jo tällä kaudella on ollut pelejä jossa ei vaan lähde mutta harvemmin siellä peli kääntyy ihan päälaelleen kesken ottelun.
  Varmaan makea fiilis Ducks-faneilla.
   
 6. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Jaajaa, eli voittoputken päälle on hyvä alotella tappioputkea. Vegasissa puheenaihe vähemmän yllättäen oli taas Wilson, joka tällä kertaa joutui itse jyrätyksi ja kolautti päänsä ikävästi jäähän kaatuessaan. Tästä tietty äänekäs enemmistö repii nyt huumorinsa sitten, annetaan repiä. Toivottavasti selvitään säikähdyksellä ja Tomppa hetipian taas kaukalossa nähdään..

  Peli itsessään oli samaan aikaan ihan vauhdikas ja tavallaan viihdyttävä, kuin myös laiska esitys vierasjoukkueelta. Joiltain osin jatkettiin sitä perseilyä mikä edellisestä Ducks-pelin puolestavälistä jäi päälle, vaikka nyt ihan yhtä surkeaan suoritukseen ei yllettykään. Yleisellä tasolla putki kulkee ihan mallikkaasti, mutta sitten paljon semmosia tyhmiä laiskan miehen virheitä tarpeettomissa tilanteissa, jotka näkyy mm. hölmöinä hyökkäyspään jäähyinä. Esim. Dowdin tuplakakkonen pelin lopulla auttoi Vegasin voittoonsa ja tossakin nyt nelosketjun sentteri olis voinut ennemmin ottaa kropalla kaverin kiinni kuin että pitää huitoa metsuriliikkeitä mailalla. Ja se meidän yv, voiko niitä vähempää tällä hetkellä kiinnostaa? Kukin vetelee vuorollaan löysiä kuteja pleksien kautta alueelta ulos. Kuznetsov näyttää edelleen löysältä silliltä ja Ovechkin nyt tällä hetkellä vaan vetelee vähän sinnepäin. Ei ole edes kapteenillakaan sitä alkukaudesta nähtyä maalintekijän pilkettä silmäkulmassa, ehkä sitten siks kun tuntuu uppoavan tarpeeks hyvällä tahdilla ilmankin.

  No Vegas sai kaipaamaansa revanssia sekä Capitalsista kuin Wilsonistakin ja suodaan heille siitä hetkeksi iloa. Peli oli ainakin fyysinen. Sattui vähän siellä ja täällä ja tää nyt oli niin herkku, että pakko linkittää oikeen miten kapteeni näyttää taklaamisen mallia.

  https://www.youtube.com/watch?v=KEiYeNRX-nA

  (Linkki vie Ovechkinin taklaukseen viime yöltä)

  Pienehkö vieraskiertua jatkaa seuraavaksi aavikolle Coyotesin vieraaksi. Tarkistamatta jotenkin semmonen perstuntuma että preeriat ja kojootit on ollut yllättävän hankala paikka ja vastustaja Capitalsille viime aikoina. Paras muistikuva toki on "The Goal" by #8 , mutta ekalta fiilistelyltä semmonen mielikuva että näitä vastaan on usein perseilty oikeen kunnon "whocares" peli ja otettu nihkeitä tappioita enemmän mitä tulosta. Noh, jos niin on niin nyt ois hyvä paikka muuttaa sitä kaavaa ja katkoa se tappioputki ennenku pääsee venymään. La-Su yöllä kuitenkin se viikon tärkein peli kun divari-vihu ja niskaan hönkivä Blue Jackets kohdataan vieraissa.
   
 7. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Karma puri persuksiin kun Schmidt pääsi rankaisemaan. Voittomaali näytti olevan Holtbyn otettavissa mutta kuten liki koko muu jengi se pelaa tällä hetkellä vähän sinnepäin.
  Muuten tunnetasoltaan ihan kiva matsi.
   
 8. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Muutama kuukausi sitten monia huvitutti liksa jota Caps alkoi TW:lle maksamaan. Ja isollehan se vaikutti. Nyt kun kurkkaa tuonne naapuriketjuun jossa kohta toistasataa naureskeluviestiä, niin tuntuu että halvalla lähti. Wilson on täysin fanien ja vastustajien ihon alla joka ilta jo ennen kuin kumi osuu jäähän. Jo siis tekemättä mitään. Lisäksi osaa myös pelata ja sekös vitutusta lisää.

  Sikalua en puolusta enkä kenellekään vammoja toivo, mutta uskallan väittää että ei se kannu olisi ilman Tomppaa noussut. Maine on nyt luotu ja pelityylin voi jalostaa suuntaa ”kovaa mutta puhtaasti”. Niin kauan kun pysyy pelikunnossa (tai nyt toipuu siihen) ja välttää isommat ottelurangastukset, niin heittämällä joukkueen arvokkaimpia palasia.
   
 9. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Odotetusti Wilson poissa ja omiin silmiin ei ole osunut tietoa onko aivotärähdys jo vahvistettu tai mitään arvioita tästä. Kuzyhan selvisi kuudella pelillä, Oshie puolestaan ei ole vieläkään edes luistellut. Suuri palstasankari Reaves on jatkanut valitsemallaan tiellä ja heittänyt nimmareita jonkin memorabilia-yrityksen kuviin joissa Wilson pitelee päätään jään pinnassa taklauksen jälkeen. Siinä vasta hieno mies.

  Arizonassa oli peli. Capitals voitti 4-2. Edelliset 7 kertaa preerialla olivat tosiaan tuoneet yhden voiton, joten kiva että tilasto parani hiukan. Ovie teki pakollisen tyhjiin ja on nyt kymmenen pelin pisteputkessa. On se kiva nähdä että Ovie saa tällä kaudella pelata tuossa tilanteessa, oon ollut vuosikaudet asiasta hiukan tuohtunut ja kyllähän se nyt on näyttänyt miksi maailman parasta maalintekijää kannattaa pitää kentällä kun vastapäädyssä on tyhjä verkko.

  Muilta osin peli oli omaan silmään odotetun tylsä, joskin pakko myöntää että jouduin hiukan kiire aikataululla osia pelistä vetämään x8 kelauksella. Kunhan pelailtiiin alta pois, ja kunhan kelailtiin pois. Copley oli hyvä taas ja on onnistunut kyllä ottamaan kakkoshäkkärin tontin haltuunsa. Onneks ei raahattu kesällä mitään Kari Lehtosia joita itekin kaipailin. Siegenhalert oli vaihteeksi myös kehissä ja tänään oli pakkiparinsa Djoosin kanssa vaikeampi päivä. Burakovsky lahjotti Joutseille yhden, mutta kuittasi voittomaalillaan. YV:n huonoutta ei tarvinnut tällä kertaa onneksi ihmetellä kuin alta kahen minsan verran..

  Sama soupaa huopaa jatkuu nyt kun Andre B. on taas pari kertaa osunut viime aikoina, keep it or lose it? Mä näkisin edelleen että olisi sekä Capsin kuin miehensä oma etu jos löytyisi osoite missä tonttia olisi tarjolla topkutosessa ja jopa yv-ajalla. Toki on tykätty kaveri pukukopissa ja treidaaminen voisi siellä hiukan kirpaista, mutta samalla ehkä muistuttelisi että mikään ei ole pysyvää. Kauden päätteeksi edessä on viimeinen RFA-lappu ja nykyhinnan kattava qualifiying offer 3,25 m on yksinkertasesti liikaa. Eli ilman treidiä luulisin että edessä on tilanne missä RFA-soppari puretaan jättämättä tarjousta pöytään lainkaan, jonka jälkeen toki sitten saa vielä neuvotella uusiksi 30 muun joukkueen kanssa tyhjältä pöydältä. Jos on mahdollisuus saada jotain tulevaisuuden palasia Burakovskystä niin ottaisin ne nyt pois, ja uskon että vaikka Gersich pystyisi tyhjän rosteripaikan täyttämään. Toisaalta vielä enemmän kiinnostaisi jos tarjolla olisi joku hyvä UFA-kala b2b-runiin mikä saataisiin sopimaan katon alle. Omassa mielessä pyöri hetken aikaa jopa Marcus Johansson. Vaikka Marchandin kyynerpään jälkeen otteet kaukalossa on kuulopuheiden perusteella olleet laskevassa käyrässä, niin siinä olisi tuttu mies joka toisi turvaa sille varalle että Kuz tai Backs jossain kohtaa loukkaantuisivat. Elleriä kun siinä ykkös yyveellä ei pysty käyttämään jos haluaa maaleja saada aikaseen.

  Cap-katto nousee huhujen mukaan 83 miltsiin ensi kaudeksi ja se on meille kiva uutinen. Viime kesänä murehdin jo kovasti miten tulevasta selvitään kun kauden päätteeksi kaikki halvat sopparit loppuu ja isoja ei lähde alta pois, mutta tämä korotus yksistään jo kattanee Vranan jatkosillan ja loput ei ihan niin kriittisiä olekaan (Burakovsky, Djoos, Connolly, DSP..).

  Metron top3 on tän yön jälkeen Caps-Blue Jackets-Pens. Toisella puolella Tampa ja Toronto 1&2. Eli rauha maassa jälleen, joulu tulla saa.
   
 10. Setit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Oshie on itseasiassa juuri eilen ollut jäällä ensimmäistä kertaa. Ei vielä joukkueen mukana, mutta yksikseen kuitenkin päässyt luistelua kokeilemaan.

  Wilson on Reirdenin mukaan statukseltaan day-to-day, mutta täysin arvaamattomiahan aivotärähdyksen oireet ovat. Toivotaan että hyvään vireeseen päässyt Wilson palaisi pian kokoonpanoon, lukemani perusteella sielä ei aivoja juurikaan ole jotka tärähtelisivät, joten tuskin tässä pitkään tarvii odottaa.
   
 11. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Jep, kuzykin kiitteli pieniä linnunaivojaan siitä että saikku jäi hällä ”vain” 6 pelin mittaiseksi.

  Aivopähkinöiden keskellä muutakin. Shumakov asetettu waivereihin. Eli tämä kokeilu ei sitten osunut tällä kertaa ja sitä toivottua yllättyskaappusta tyyliin Panarin ei vielä löytynyt. Pelasi Hersheyssä 10 peliä vaihtelevalla tasolla ja loukkasi kätensä. Saa nähdä ottaako joku muu tästä kopin sitten waivereista vai lähteekö takasin koheloon.
   
 12. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Aavikolla oli taas kumman päämäärätöntä pelailua joka tällä kertaa riitti.
  Pari käsittämätönta rangaistuslaukausta jäi aikakirjoihin.
  Ja Vrana on kuuma.
  Buran voi minun puolestani laittaa lihoiksi. Ei se paska ole ja voi jossain toisaalla vielä tehdä ihan OK uran mutta vaikea nähdä että Capitalseissa.
   
 13. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Kiva voitto tän hetken ”päävastustajasta” (sarjataulukon osalta) 4-0 ja row kiittää.

  Kentällä nähtiin kolme hyvän pelin pelannutta molaria, ei ihan jokapäivä näin. Bob ei maaleille voinut mitään ja otti pari haamua väliin, Korpisalo oli vahvassa iskussa ja Holtbylle virheetön nolla vaihteeksi siinä zen-tilassaan.

  Ekojen maalien ilta kun Jaskin sai eka avattua vihdoin maalitilinsä Caps-paidassa ja taas kerran hyvän pelin pelannut Boyd pääsi vihdoin laittamaan uransa avausmaalin takatolpalta sisään Ovien passista. Kasi lisäsi myös saldoaan yhdellä ja Connollylläkin on näköjään kädet.

  Yv ihan jäätävää pas**a edelleen. Mikä niitä nyt vaivaa. Av sentään toimi.

  Muuten ei mikään ikimuistoinen peli. Tärkein tuli eli 2 pinnaa.
   
 14. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Olikohan kyseessä optinen harha niin että maalin jälkeen rupesin alitajuisesti seuraamaan Jaskinia paremmin, mutta se oli todella hyvä ja paikkoja oli useampaan maaliin.
  Bura puolestaan kunnostautui lähinna parilla turhalla jäähylla - toki peli oli silloin jo ratkennut eikä jäähyily olisi kostautunut muuten kun Holtbyn nollan menetyksellä.
  4-0 silti selkeä osoitus siitä että paketti oli tällä kertaa kasassa ja Holtbyn hyvä peli vielä kruununa.
  Korpisaloa en ole muuten seurannut muttä tämän pelin perusteella se on ihan valmis ykköseksi johonkin toiseen jengiin.
   
 15. karpovitch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  CBJ peli oli pitkästä aikaa ihan pirteetä seurattavaa. Tota yv:tä on kyllä ihan järkyttävää kattoa, ei allekirjottanut kyllä ymmärrä miten se voi takkuilla noin pahasti. Seuraavaks sitte Red Wings vastassa kotona, mielenkiintosta nähdä lähteekö toi yv nyt toimimaan totutusti vai tehdäänkö siihen jotain muutoksia. Kausi on lähteny aika ailahtelevasti mutta kyllä tää tästä vielä lähtee. Ehkä me nykyään ollaan jo kevään joukkue ;)
   
 16. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Yyveen suhteen oon alkanut epäilemään että onkohan Oshie kovinkin aliarvostettu palanen siinä. Se on tehnyt screen-pelaamisesta omanlaistansa taidetta ja osaa luoda niitä sadasosia Ovielle saada laukaus liikkeelle, mikä nyt ihan selkeä onkin, mutta oisko sitten sama tossa kiekon ylöstuonnissa eli avaako se Oshie niitä väyliä myös kriittisessä määrin.. toki se yleisilmekin noilla nyt viime ajat on kovin löysä ollut.

  Hyvinä uutisina että pian se nähdään josko Oshie yyveetä piristäisi, kun ukko jo päässyt jäälle ihan punaisissa contact-paidoissakin. Mahdollisesti jo Wingsejä vastaan kehissä. Wilson puolestaan ei ole jäälle vielä palannut.

  DaleHunterin huomiot Jaskinista on ihan oikein. Maali piristi, mutta onhan se muutenkin ihan hyvää peruspeliä vetänyt illasta toiseen. Itse kyseenalaistin kun waivereista napattiin, mutta onhan se kovasti Capitalsin näkönen nelosketjulainen. Kokenut, virheetön, heavy-game. Vaikeesti kiekosta irti liikutettava ja ulottuvuuden takiakin ylettyy karvaamaan vähän kauempaa mitä moni muu. Toisaalta junnu tuossa roolissa menisi myös, mutta kun ollaan mestaruutta tosissaan hakeva nippu niin 82 pelin runkosarjan läpi kahlaamiseen tommonen perusjyrä kyllä sopii paremmin, ja ne pelaa jotka paikan ansaitsee. Jossain määrin ehkä semmonen hiukan parempi versio täällä käyneestä Daniel Winnikistä.
   
  Ferris ja karpovitch tykkäävät tästä.
 17. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Ovechkin-Backstrom-Oshie
  Vrana-Kuznetsov-Connolly
  Stephenson-Eller-DSP
  Jaskin-Dowd-Boyd

  Orlov-Niskanen
  Kempny-Carlson
  Djoos-Bowey

  Holtby
  Copley

  Oshie palaa ja Burakovsky tekee tilaa siirtymällä katsomon puolelle. Bowey ilmeisesti on pelikuntoinen, vaikka oli aamujäillä saateltua jalkaa linkuttaen pukkariin. Oli sieltä kuitenkin palannut jäälle ja ollut sitä mieltä, että pelikunnossa ollaan illalla. Wilson oli myös jäällä, tosin vielä contactfree-paita päällään.
   
 18. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Sen verran kiire aamu tällä kertaa että x8 kelauksella piti mennä iso osa pelistä, mutta siitä jäi kyllä riittävä käteen. Eli ei ollut Wingsit tänään tarjolla tulisella kastikkeella vaan melko helpolla irtosi kaks pinnaa kotijoukkueelle.

  Sillon kun pomput osuu meidän puolelle niin pelit on nopeesti pelattu ohi (unohdetaan se Ducks). Tuntu uppoovan alkuun vähän sieltä ja täältä ja kaverin perseen kauttakin, mikäs siinä. Boyd jatkaa lentokeliä ja Ovielle se kauden eka hattu mikä tarjoaa nyt ekan pienen hajuraon rocket-kisaan, jonka osallistujamäärä näyttää tällä kaudella olevan normaalia korkeempi. Backstrom Boys 0+4 kans.

  Yv oli tehokas Oshien palattua. Tekipä itekin yhen. Se jäi nyt vähän seuraamatta kuinka paljon oli sattumaa ja paljonko seurausta Oshien paluusta.

  Tästä taas kiva jatkaa kohti viikonlopun tuplaa. Sieltä kun vaikka 2 pinnaa vielä raavitaan kasaan niin hyvältä näyttää.

  Muutenkin kierroksen tulokset oli mukavaa lueskeltavaa kun konferenssin ja etenkin divarin tiimit koki sopivassa määrin pistemenetyksiä, ja betsitkin napsui vahvasti kohdalleen. Tällasia öitä lisää!
   
 19. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Muutama ikävä breakaway Wingseillä kun ottelu oli vielä ratkaisematta. Ne Holtby hoiti ja olisi ansainnut nollan mutta mielestäni selkeä häirintä katsottiin sekä jäällä että Torontossa läpi sormien. Vähän kylmää katsoa Oshieta: se seuraava niitti päähän lienee sitten uran loppu. Nyt kivasti sai maalin ja oli paikka toiseen.
  Ovielle tällä kertaa hattu puoli-ilmaiseksi.
  Silti: montako Rockettia sen pitää voittaa ennen kun se ei ole pelkästään oman aikakautensa vaan kaikkien aikojen paras maalintekijä?
  Jos 8 olisi good Canadian boy se olisi jo virallisesti GOAT.
   
  karpovitch tykkää tästä.
 20. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Joo. Helpostihan nuo pisteet tuli.

  Alkuun mukavasti 3 maalia, jonka jälkeen homma oli enemmän tai vähemmän laskettelua ja kellon kuluttamista. Kyllähän tuo 8:n hattu tuntui taas kotisohvallakin erityisen hyvältä. Nelosketjulla kemiat kohtaa, josta näytteenä viime yöltä yksi komea osuma.

  Tästä on hyvä jatkaa kohti tämän vuoden viimeisiä koitoksia.
   
 21. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Onhan Ovechkin ihan käsittämätön maalinsylkijä, kun ura päättyy joskus niin trophyn nimen voisi vaihtaa Maurice "Rocket" Richard trophysta - Alex "The Great 8" Ovechkin trophyyn. Vähän uudistumista NHL:ltä ja kenties jopa kaikkien aikojen maalintekijä ansaitsee nimensä johonkin tuommoiseen, ja tämä kaikki täältä verivihollisen leiristä :)

  Vailla vertaansa mitä tulee maalintekoon, ainakin nyt omalla aikakaudellaan ollut.
   
  karpovitch ja TylerDG tykkäävät tästä.
 22. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Tuollaisesta kommentista annetaan sukkasaippuaa Pens leirissä.
  Phil "Hotdog" Kessel trophy olisi kyllä parempi ;).
   
 23. HekeK Jäsen

  Olipas Oviella kortti kohdallaan viime yönä. Niin se kai menee, että kun riittävän lujaa paiskaa kiekkoa liikkeelle, niin musta kimpoilee välillä vastustajista tai jopa maalivahdin kamoista maaliin.
   
 24. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Tom Wilson (concussion) appears to be on track to return on Friday night.

  Wilson fully participated in Wednesday's practice. "Yeah, I think that's a possibility," coach Todd Reirden said when asked if Wilson could return Friday. "We have to wait and see how he reacted to some contact and everything today, just see how his conditioning is moving into this weekend." Wilson has missed the past three games due to a concussion.

  Source: Washington Post
  Dec 12 - 3:28 PM
   
  TylerDG tykkää tästä.
 25. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Djoos leikkaukseen ja poissa toistaiseksi. Ilmeisesti jotain tapahtui Wings-pelissä.
  43 palaa ja pelaa yöllä Canesia vastaan.