Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 15.06.2018 klo 01.43.

 1. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Djoosin loukki ikävä, mutta siitä selvitään. Willyn paluu ihanaa. T..w.. wom w.. tilson

  Canesille back to back. Veikkaus tarjoaa yli kahen kerrointa. Saatan joutuu pilaamaan tämän voiton.
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Sen verran pilkunnypläystä, että eikös Djoos käynyt jo eilen leikkauksessa? Oli tullut jotain komplikaatioita Detroit-pelissä saadusta vasemman reiden vammasta ja olivat joutuneet tekemään samantein leikkuusalioperaation. Nyt sitten vähintään viikkoja sivussa, jollei jopa koko kautta. Jos oikein ymmärsin, niin on ilmeisesti jopa sairaalassa edelleen ja jonkun aikaa, joten oisko siellä jotain tulppaa tai vastaavaa mahdollisesti ollut reidessä?

  Djoos on ollut loistava ankkuri kolmosparissa sen suhteen, että kaikki hänen parinsa ovat pelanneet hänen kanssaan paremmin kuin jonkun toisen kanssa. Mielenkiintoista nähdä, että saako Siegenthaler nyt kunnon testipätkän Boweyn kanssa kunnes Orpik on pelikuntoinen vai joko parin pelin päästä nostellaan ylös esim. Lewington, Ness tai Hobbs.
   
 3. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Ilmeisimmin Lewington ollaan kutsumassa ylös jo huomenna, saas nähdä onko vaan varalla vai pääseekö debytoimaan.

  Sinällään tykkään tästä, että koko ajan on vähän jotain haastetta kehissä joukkueella. Pitää porukan hereillä ja hitsaa henkeä samalla kun voidaan testata, että mitä siirtoja deadlinella mahdollisesti tarvii tehdä.
   
 4. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Ai ei se olekaan mikään pieni kosmeettinen juttu ja parista muutamaan viikkoon vaan ihan oikea loukkaantuminen. Sepäs muuttaa ajatuskantaa hiukan kyllä. Ei sitä Djoosia ihan koko loppukaudeksi malttais missata..

  Lewington on kaveri jolle olen toivonut portin isoihin piireihin aukeavan. Alemmissa sarjoissa hyvä peruspakki, ja aika ilkeä semmoinen. Ei nyt mikään ysärin gooni mutta vanhan liiton tyylinen lätkäjätkä pienellä annoksella modernimpaakin kiekkosuuntausta. Jos siegeä luonnehditaan hiukan nykyaikaan päivitetyksi versioksi Alznerista, niin Lewington on semmoinen Orpikista. Kiva että pääsee kokeileen. Toinen verrokki vois olla Steve Oleksy joka umpisurkean Oatesin nipussa näytti varsin pätevältä jätkältä, mutta syystä tai toisesta sitten tippui kartalta yhtä nopeesti kun sinne nousi. Seurataan Lewingtonin otteita mielenkiinnolla. Uskosin että pelejä on nyt kuitenkin luvassa, sen verran relevantti rooli Hersheyssä että tuskin huvikseen nostellaan ”haistelemaan” tunnelmaa. Ja jotenkin ennemmin näen Lewingtonin Boweyn vierellä, ku että siinä ois Siege.

  Boweyllä sitten sitä ikkunaa raotellaan nyt enempikin. Alkukaudesta kutosen saappaat on pysyneet jalassa ja sitten saakin alkaa sovitteleen niitä kokoa isompia, eli vitosen. Sekin mielenkiintosta.

  Mut mikäli Juissi nyt tosiaan ihan koko loppukauden on sivussa niin saattaapi olla se legendaarinen ”kokenut syvyyspakki” sitten jossain kohtaa hankintalistalla. Vai mennäänkö viime kauden tapaan tähän muualla epäonnistuneiden reklamaatiotapausten hakuammuntaan tyyliin Kempny ja Jerabek. Se toimikin melko hyvin viimeks mutta kyllä tässä voi tulla vielä kova ikävä Djoosia. Jos nyt väkisin jotain hyvää (muiden näytönpaikkojen lisäks) haluaa hakea, niin ruotsalaisen tulevan kesän jatkolapun neuvottelut ainakin helpottuu sitä mukaa kun missattuja pelejä osuu kohdalle..
   
 5. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Tein jo alustavan varauksen Wingsien Trevor Daleysta tuolla tradeketjussa. Voi sitten kevään lisäks tarvittaessa ens kaudella olla Orpikina Orpikin paikalla.
   
 6. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Isolla painettiin Capseja yöllä, mutta sekään ei estänyt täyden pistepotin nappaamista vakkka betsit tietty kusi tähän matsiin. Eipä haittaa yhtään kun sen kahden pinnan lisäks Ovielle toinen peräkkäinen hattu :) 31 peliä 28 maalia. Mielenvikasta.

  Willy tietty painoi kanssa yhen. On se kova. Erikoinen peli kaiken kaikkiaan. Eka uppos omiin sieltä ja täältä ja peli piti olla hävitty mutta sit mentiinkin päinvastoin toka puokki. Holtbyn pirulainen sitten lahjotti sen tasurin mikä vei mun rahat että yöstä ei liian hyvä päässyt tuleen. Rankkujakin vedeltiin koko rahan edestä ja vieläkään ei pysty käsittään ettei Oshie tehnyt.

  Tästä kuitenkin kiva jatkaa b2b toiseen osaan. Viikon tarpeelliset pinnat kasassa ja loput ois jo ihan plussaa.
   
 7. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  On tuo Ovechking kyllä huikea ukko. Hieno nousu kaiken lisäksi ja pari pinnaa rikkaampana.

  Tästä on jälleen kerran hyvä jatkaa.
   
 8. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Hieno skriini Siegenthalerilta Ovien toiseen maaliin.
  Ja Wilsonilta myöhäinen taklaus...posi siinä että tällä kertaa se ihan selkeästi varmisti että ei osu väärin, ehkä osoittaa kehittymistä. Hyvä se on, nyt oli tolpasta kiinni että ei tehnyt kahta.
   
 9. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Kuuden pisteen viikko. Ovielle seitsemän maalin viikko. Siinäpä kaikki oleellinen.
   
 10. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Ihan nätisti kävi kone kun saatiin kaikki sylinterit käyntiin.
  Ei ollut b2b-fiilistä missään vaiheessa.
  Seuraavaksi kynitään sitten Pingviini.
   
 11. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Takkiin tuli niukasti, mutta olihan ainakin viihdyttävä peli! Tämmösen jälkeen harmittais kovasti tolppien ja maaliviivalla pyörineiden jälkeen jos pelattais paras seiskasta sarjaa, mutta nyt onneks sarjataulukko antaa parin pinnan verran periksi kyllä. Väittäsin että jotain ois silti ansaittu kotijoukkueellekin.

  Maalivahdit molemmissa päissä tosi hyviä. Wilson näytti haukkaria tiputtamalla pahapoika Oleksiakin heti kättelyyn ja pelasi muutenkin vahvan pelin taas. Pens fanien joukoissa uskoisin hiukan vannetta kiristävän vielä voittopelin jälkeenkin.

  Ovie keskitty alkumatsin nahistelemiseen, loppua kohden paransi ja paikkoja oli putkea jatkaa. Ei vaan tällä kertaa. Näytti kovasti harmittavan pelin jälkeen.

  Tän tasosia ja intensiteetin pelejä lisää, kiitos. Playoffs-fiilistä. Ens kerralla vaan pinnat toisinpäin.
   
 12. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Vieraillaan täälläkin... Hyvää lätkää ja viihdyttävä peli oli. Alkuun tuntui, että mitähän tästä vielä tulee, mutta onneksi keskityttiin enemmänkin pelaamiseen. Alussa Wilson pudotti hyvällä moukulla Oleksiakin, jolla ei näyttänyt olevan mitään palaa. Capseilla oli paikat kyllä ratkoa peli, mutta tällä kertaa oli Pensseillä tuuriakin matkassa. Olipahan hyvä peli. Meni yö töissä niin, että heilahti
   
  TylerDG tykkää tästä.
 13. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Pomput meni Pensseleille tällä kertaa, ei voi mitään.
  Kivasti oli kunnon rivalry-menoa , sääli että seuraava kohtaaminen on vasta kevään kynnyksellä. Tällaisia matseja katsoisi mielellään useammin.
  Ensimmäinen erä kohkattiin puolin toisin ennen kun peli löytyi.
  Kuzy ei vielä ole palautunut täysin aivotärähdyksestä. Nyt näytti toki ajoittain jo paremmalta.
   
 14. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Vaikka Wilsonilla tuntuu välillä olevan pähkinän kokoiset aivot, niin onhan tuo helvetin tyylikäs ja hyvä pelaaja. Pakko vielä kiittää Tomppaa täällä Capsin puolella tuon meidän kaksimetrisen nallen tiputtamisesta. Jos paikka aukeaa Riikolalle, niin selkeä upgrade tulee puolustukseen.

  Kiekot pomppi Pensille, mutta erittäin viihdyttävä ottelu.
   
 15. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Bura ens yönä kolmosessa, oiskohan antamassa näyttöjä muille seuroille? Niin tai näin ni hyvä että pääsee taas kokeilemaan. Sitä en sen sijaan oikein ymmärrä että hyvin pelannut Boyd tekee tilaa ja DSP pysyy kokoonpanossa. Vois tehdä DSP:llekin pikku katdomovisiitti hyvää.
   
 16. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Kovin hataraa oli viisikkopuolustaminen ja Buffalo pääsi helposti keskialueelta läpi. Tälle täytyy tyhdä jottain.
  Pinnat kotiin Huttonin pienella avustuksella mutta Sabres olisi ansainnut ainakin yhden niistä.
  92 parantaa yhä. Eikö se kiekko todellakaan ollut maalissa?
  8 tällä kertaa suht näkymäton.
   
 17. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Päästä päähän mentiin. Jos oli Capsien viisikkopuolustus sekasin, niin juuri paremmin ei vieraillakaan sujunu. Buffalot ois ehkä tästä voiton ansainneet mutta kun viimeks meni Pensin kanssa toistepäin ni pitkä juoksu jne.

  Holtby tosiaan ilmiliekeissä ja Huttoni toisessa päässä myös kova, vaik sen voittomaalin sitten ”tarjoili” ja iso paha pääsi kasvattamaan taas pottiaan kuzyn tarjoilusta.

  Oviella oli pari paikkaa mutta yyveellä sarvekkaat ihan täysin pelas sen pois. Huvittavavan näköstä kun välillä 3v1 tilanne maalin edustalla mut kun kuzy ja bäkkärikin on jo toinen jalka joululomilla niin ei rokotettu näistä.

  Vaihtasin taas ovie-kuzy-willy koostumukseen. Yskinyt pari viime peliä ja pieni vaihtelu vois virkistää.

  Ens yönä Senaattorit vieraissa ja molemmille b2b. Sieltä voi tulla ihan mitää vaan ohipelistä ylijuoksuun. Siitä alkaa sitten se vajaa viikon joululoma.
   
 18. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ihan selvä maali oli. En tajua mikä sitä Torontoa vaivaa, kun viime aikoina on hyväksytty selkeitä paitsiomaaleja ja hylätty päivänselviä maaleja. Varmaan joku manipulaatio alkanut Leafsin mestaruusmahiksien lisäämiseksi.


  ***

  BTW,

  Tom Wilson edelliset 82 peliä, 22+27=49 pistettä. (suurinpiirtein viime joulusta tähän jouluun + playoffs)

  Ai että mää niin haluaisin sijoitusvihjeet kaikilta tämän palstan tietäjiltä...
   
 19. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Tämän yön peli on pakko katsoa, sillä Tyler Lewington debytoi takalinjoilla. Reirden ei paljastanut kuka tekee tilaa. Myös hyökkäyksessä muutoksia tiedossa. Pakko se on vissiin aloittaa joulun työputki huomenna pikkasen lyhyemmillä unilla....
   
 20. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Olihan se kiekko maalissa, mutta ei merkannut mitään kun tuomarilla oli ollut aie viheltää peli poikki, muttei kerinnyt ennen kuin kiekko oli maalissa. Jostain luin että tuomari oli tämän tilannehuoneeseen kertonut ja että sen takia ei tilannetta edes tarkistettu.

  Farmin farmi Stingrays on tehnyt sopparin Josh Grattonin kanssa. Katotaas kuinka nopeasti alkaa salaliittoteoriat nostaa päätään, että Caps tarjoaa jossain kohdin Grattonille sopparia ja nostaa hänet seuraavassa Vegas-ottelussa hoitelemaan Reavesin? :P
   
 21. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Seuraava kohtaaminen on vasta ensi kaudella, joten ehkä tästä ei kannata foliohattua vetää päähän.
   
  Ferris tykkää tästä.
 22. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Vegas ei siis tulekaan taas finaaleissa vastaan? Höh.
   
 23. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Pilasin pelin iteltäni avaamalla instat ja twitterit ja tinderit ja pinterestit aamukahvia keitellessä
  ja tulos lävähti tietty heti ekana naamalle. Eipä sitä sitten kovin tarkkaan malttanut seurata ja kelausnappula käytössä kun sieltä kuitenkin ryhmä hau jo pian alkaa kans.

  Copleylle tarttunut Holtbyn vireestä lämpöä, uran eka nollapeli ja joutui sen eteen vähän venymäänkin. Toisessa päässä McKonna ryösti jokusen kerran siihen malliin että seuraavat päivät noista someista saa niitä ihastella vielä moneen kertaan. Lewingtonin debyytti jäi nyt iteltä vähän epämääräselle seurannalle, mutta eiköhän tämä peli kaikessaan anna mahdollisuuden nähdä se vielä uudestaankin. Joukkueelle nollat ja ukolle 13min ajalla +1 ja pikkukakkonen. Bowey huilasi.

  Vrana on ollut kans ihan hyvä, kokoajan tasasesti parantanut alkukaudesta. Kiva maali tänäänkin. Ovie puolestaan jo kolmen maalittomassa, auts. Eikö se 70 menekään rikki. Tekeekö enää koskaan? Kakkossyötöllä sentään tilastoihin. Oshie kuten jotkut on spekuloineet niin näyttää taas ehkä vähän hitaasti käynnistyvän tälläkin kertaa aivotärähdyksen jäljiltä. Voihan se olla joulupukin jännittämistäkin. Josko viiden päivän huili ja pukin käynti sitten tekis hyvää silläkin osastolla.

  Joulunviettoon hyvällä saldolla 22-10-3. Villiin viivaankiin ero alkaa jo oleen se 7-9 pinnaa niin ei tarvi jokasta peliä alkaa kattoon vanne pään ympärillä. Seuraavaks to-pe yöllä Canes kotona, viikonloppuna Sabresin tapaan uudelleen Senators vieraissa ja vuosi päätetään sitten uuden vuoden aattona Nääsvillessä. Malttamattomille myös hyviä uutisia kun samaan malliin pukin kanssa on vahvistettuja näköhavaintoja alettu saamaan myös Brooks-sedästä.

  We are not suck ja go caps go.
   
 24. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Oviella todellakin härkäviikot jo ennen joulua. Ottawan kommentaattorit puhuivat sen mailoista ja että jäykkyydessä häikkää. Viittasivat tosin peliin Sabresia vastaan jossa laukaukset meni vähän minne sattuu.
   
 25. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Jos tulee, niin vakuutan, että Josh Gratton ei pelaa niitä pelejä.  Oli muuten Copleyn uran 1. nollapeli. Hienoa tarinaa Alaskan mies kirjoittaa.
   
  Ferris tykkää tästä.