Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 11.05.2017 klo 05.55.

 1. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Day-to-day ja ylävartalovamma.
   
 2. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  What A Save by Halak! Kuului taas yöllä ja sehän on yleensä tappion merkki. Ei tuo peli kyllä ollut mitään kovin laadukasta ja vähän haluttoman näköistä oli ja missään vaiheessa ei saatu kunnolla pelistä otetta. Noh, tämä oli yksi "niistä" peleistä ja nyt vain nokka pystyyn ja kohti seuraavaa peliä.

  Burakovsky aika näkymätön kaveri oli ja samoin kakkosketjuun odotan Ossin paluuta.

  Tulevana yönä Avs kotona ja molemmilla b2b.
   
 3. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Ohipelien aika ei ole ohi. Harmi että osui divarivihollista vastaan, etenkin kun muutaman pisteen sisällä ollaan. Kuten TheKing8Hockey ylempänä mainitsi niin jotenkin oli nyt haluttoman näköstä. Pitkä kotiputki vissiin teki vieraskoreaksi tms. Onneks sentään Pens ja Canes hävisi ja Rags sai vain pisteen, joten yön kierros kokonaisuutena ei ollut erityisen paha taulukon kannalta..

  Avseja vastaan olis b2b pelissä sitten paikka kasvojen pesuun x 2. Tämän pelin heikko esitys ja viimekertainen farssi Avsin vieraana olis syytä kuitata hyvällä esityksellä kotiluolassa.
   
 4. 6sto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Joo day to day edelleen mennään, mutta toivottavasti pian kunnossa taas!
   
 5. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Huh, mitä roskaa Islandersia vastaan! Aivan hetkessä oli joka jätkältä hukkunut kynä. Näitä tietenkin sattuu. Nyt sopii odottaa että Coloradoa viedään.
  Pari peliä on 65 pelanut pitkän tauon jälkeen ilman mitään tulosta. Ymärrettävää että rytmin takaisin saaminen kestää mutta kovin pitkään tuskin Trotz tuota katsoo.
   
 6. Väkkärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Kalpa
  Katotteko pelit uusintana Viaplayltä? Jos peli alkaa 2:00 niinpä lähetys päättyy siinä tapauksessa 5:15. Alkaako uusinta 5:15 vai heti pelin loputtua?

  Voisi itsekin aktivoitua ja katsoa kokonaisia pelejä mutta 2:00 herätys turhan aikasin.
   
 7. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Pelin pystyy aloittamaan milloin vain. Vaikka 5.05, siirryt vain aikajanassa lähetyksen alkuun. Jos aloittaa katsomisen alusta pelin ollessa vielä kesken, kannattaa laittaa äänet pois päältä ja peittää kuvaruutu muuten kuin aikajanan päältä, ettei tule spoilereita siinä sekunnin parin aikana.
   
 8. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Lainaus:
  Itse katselen runkosarja-matsit aina jälkilähetyksenä, ellei nyt sattumoisin tule ilta-aikaan pelejä. Ja tuota Shardin viestiä täytyy korostaa, sillä itselle on muutaman kerran käynyt niin, että sen hetken tulos esim. jossain puolessa välissä ottelua on vilahtanut ja se kyllä "vähän" vituttaa kun pelin haluaisi katsella kokonaan ilman mitään spoilereita..

  Ettei nyt aivan mene ohi aiheen, niin ilmeisesti Ossi on ehkä palaamassa kokoonpanoon, mutta varmaa ei ole.
   
 9. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Kahden b2b-väsyneen joukkueen mittelö oli odotetun hajuton,mauton ja väritön. Ainakin omaan silmään, peilattuna Capsien peli-ilmeeseen viikko sitten. Ainoa oleellinen asia eli pisteet kuitenkin jäi kotijoukkueelle joten ihan se ja sama miltä se sitten näytti tällä kertaa. Molarit oli hyviä ja Kuznetsov. Muuten oli sen verran tylsän olosta että puhelinta tuli selattua ahkeraan ja peli itsessään puolesta välistä jäi jopa vähän taustalle pyörimään.

  Siinäpä selatessa tuli mm. Kuznetsovin sopparia tutkittua tarkemmin ja jännä että kaverilla on pari halvempaa vuotta tuolla keskellä. Yleensä nää halvemmat vuodethan tungetaan loppuun että saa sitten helpommin dumpattua pois jos peli ei kulje ja muutenkin täsmää paremmin vanhojen ukkojen touhuihin ansiot. Kuzyhan tosin on vasta 33 tuon sopparin loppuessa, joten siinä kerkee vielä hyvän uran vetämään venäjälläkin tämän pahvin jälkeen. Uskoisin että Kuzyn suunnitelmissa nimenomaan on tuo Venäjälle paluu tän pitkän sopparin päätyttyä ja ehkä tuonne loppuun jätettiin isompia rahavuosia tarkotuksella motivoimaan pysymään veden tällä puolen sinne loppuun asti? Kovastihan Kuzy tänne tullessaan jo höpisi miten kolmekymmentä tullessa mittariin on kiva palata kotiin. Vaikka kerkiäähän sitä 8 vuodessa paljon tapahtua, tiedä onko NHL:ää sillon enää edes olemassa. Orlovin sopparin viimeiset 2 vuotta on melkeen ilmasia kun ensin maksaa tokavika kauden alusta bonarit pois. Jää alta viis milliä oikeaa rahaa kahdelle kaudelle.

  Semmosta antia. 5-2 voitto. Blue Jackets hävisi. To-Pe yöllä Bruins vieras ja La-Su Ducks koti. Missä vaiheessa ne pelimäärät oikeen saadaan tasan, kun joka viikko on 3-4 peliä..
   
 10. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Kuvailisin ottelua niin, että molemmat joukkueet jäivät toistensa tasolle, etenkin pelinopeudessa. Onneksi meiltä löytyi tuota energiaa kuitenkin riittämiin, että pisteet sentään jäivät pääkaupunkiin.

  Eteenpäin.
   
 11. Väkkärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Kalpa
  Oli vähän läpsyttelyä mutta pisteet kelpaa.

  Peli jossa odotin enemmän Buralta, koska väsynyt vastustaja eikä niitä pelejä ole kuitenkaan väsymykseen asti kertynyt tälle kaudelle. Toki ei sitä kiekkookaan niin aktiivisesti pystytty tarjoamaan vauhtiin, meni enemmän kulmissa pyörimiseksi eikä se Buran vahvuus ole.

  Kuznetsov näkee kentän todella hyvin ainakin hyökkäyspäässä. Hyviä syöttöjä viistoon toiseen aaltoon. Malttia löytyy. Voisko Buran pelihuumorin kannalta kaveri istuttaa Kuzyn vierelle, jos TJ Ossi ei pysty pelaan vielä Bruinsia vastaan. Voipi pian olla että kolme liian näppärää pelaajaa ei sovi yhteen mutta kokeilun arvonen muutos. Sitä puoltaa vielä sekin fakta ettei Bura ole mitään todellista uhkaa tuonut alempiin ketjuihin.
   
 12. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Iteltä jäi tämä peli välistä muiden menojen takia mutta tulos ja kooste katsottuna business as usual.

  Piti tarkistaa ja jos en väärin kyylännyt niin Boston on viimeks voittanut Capsin 29.3.2014. Eli pian alkaa neljä vuotta oleen välissä ja 11 peliä putkeen on Caps poistunut kahden pisteen kanssa.

  Ovie näköjään pääs toisen kerran tällä kaudella jäälle tyhjää maalia vastaan ja taidokkaasti toinen maali.
   
 13. Väkkärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Kalpa
  3-5 voitto ja tärkeät pisteet.

  Bruins puolusti hyvin sektoria eikä oikeen ylivoimallakaan Caps saanu kunnon pyöritystä ennen ainokasta yv-maalia.
  Bruinsilla oli yhtälailla saumat voittoon mutta Holtby ja pari tolppaa piti lukemat suotuisana. Toki ei Holtbynkaan pitänyt mahottomiin game savereihin venyä. Bruinsilla oli back to back peli joten olisi pitänyt nähdä raikkaampi Capitals.

  Kuznetsov jälleen hyvä ja kehut menee myös Djoosille muutamista hyvistä aivotuksista hyökkäysalueella. Buran meno edelleen nihkeetä, jospa se siitä lähtisi lutviutumaan.

  Pe-la yönä saapuu rampautunu ankkalauma vierailulle pääcitiin. Pisteitä tarvitaan edelleen!
   
 14. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Vranalla on kyllä hyvä vaihe menossa. Oikein nätti maali Bostonissa ja itseluottamus kasvaa silmissä. Ennen kautta todettiin että nuorten pelaajien joukosta täytyy nousta ratkaisijoita jos mihinkään halutaan päästä. Piranha on siihen ainoana tähän mennessä kyennyt.
  Bowey ja Djoos ovat pääasiassa OK mutta ei (vielä ainakaan) sen enempää.
  Muut eivät.
   
 15. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Nyt on täällä palstavanhus kyllä hieman eri mieltä Capsien tämän kauden nuorukaisten onnistumisista. Myönnän heti alkuun etten ole läheskään kaikkia pelejä katsellut, joten voin olla väärässäkin, mutta seuraava näkökanta on muodostunut pitkälti tilastojen ja koosteiden pohjalta. Korjatkaa siis karkeimmat virheet!

  Vrana on ollut katsomokeikan jälkeen hyvä ja ollut jotenkin selkeästi aikaisempaa röyhkeämpi mielestäni. Lisäksi kaverihan tuntuu omistavan aika räjähtävän kiihdytyksen, joka oli pysynyt tähän asti aika hyvin piilossa ainakin allekirjoittaneen verkkokalvoilta.

  Vrana 32 10+4 +6 4PIM 13:23

  Olen sitä mieltä, että alkukauden aikana Vranan tasoisesti on nuorista hyökkääjistä ottanut roolia ja pelipaikkaa Chandler "Bing" Stephenson. On pelannut vissiin kaikissa ketjuissa jossain kohtaan, mutta nyt viime aikoina tuonut hyvää tekemistä nimenomaisesti nelosketjuun. Pisteitä tullut ihan kivasti siihen nähden ettei ylivoima-aikaa ole käytännössä tullut hajavaihtoja enempää. Itse asiassa Vranaan verrattuna PPG:ssäkin on eroa vain 0.05 pistettä, ja keskimääräinen peliaika kuitenkin minuutin vähemmän. Tykkään Bingin yleispelaamisesta ja siitä, että on tuonut neloseen kiekollistakin tatsia lisää. Toivottavasti ei nyt tipu Oshien palatessa ulos kokoonpanosta (näin kuitenkin tulnee tapahtumaan, kun ei ole vastuuroolissa erikoistilannepelaamisessa). Kaverilla on muuten tuo tehotilastokin joukkueen paras Wilsonin kanssa!

  Stephenson 23 2+7 +8 4PIM 12:29

  Djoosin ja Boweyn panoksiin olen myös aikas tyytyväinen heidän rooliinsa nähden. Kumpikaan ei käytännössä pelaa erikoistilanteissa vaan peliaika koostuu tasakentällisin pelaamisesta, joten pisteitäkään ei tolkuttomasti voi mielestäni vielä odottaa noilla rooleilla. Positiivista on se, että kaverit ovat pääasiassa olleet koko ajan pelaavassa kokoonpanossa ja NHL-kokemus kasvaa koko ajan korkoa. Virheitä tulee aina silloin tällöin, mutta ei ilman niitä kehitykkään. Ovat paikkansa täyttäneet ihan kiitettävästi mielestäni.

  Djoos 24 2+3 +5 6PIM 13:46
  Bowey 27 0+7 -2 18PIM 13:52
   
 16. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Ehkä kyseessä on semantiikka mutta minun kirjoissani "OK" on juuri sitä mitä tarkoitan kun ovat "täyttäneet paikkansa". Mistään break out-seasonista ei kuitenkaan mielestäni voi puhua nuoren pakkiparin kohdalla.
  Sama koskee Stephensonia.
  Olen kyllä tykännyt viimeksi mainitun nopeudesta.
  Pointtini on se että jos tällä kaudella halutaan mennä pitkälle niin tarvitaan enemmän läpimurtoja.
  Ehkä olen liian negatiivinen. Kaiken kaikkiaan fiilis on kuitenkin huomattavasti parempi Capsien suhteen kun kauden alussa ja on ollut hienoa seurata nuorten kehittymistä. Jollain tavalla tämä kausi -ainakin viimeiset viikot- on ollut hauskempi kun viime kausi jolloin kamalat menestymispaineet veivät (ainakin minun kohdallani) seuraamisesta osan iloa.
   
 17. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Nyt oli viihdyttävä kiekkopeli kerrassaan. Vähän alkoi jo Gibsonin loistotorjuntojen jälkeen tuntumaan, että tänäänkö pysähdytään muuriin, mutta niin vain kammettiin itsemme tasoihin ja jatkoajalla erittäin tuttu ratkaisija lataisee sellaisen lämärin, että oksat pois.

  Tärkeitä pinnoja saatiin taas ja ansaitustihan ne pääkaupunkiin jäi. Seuraavaksi Dallas ti-ke yönä.
   
 18. Caveman8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Wow. Oon kyl yllättynyt konferenssin kakkostilasta. Marraskuun alusta 22 peliä, joista 16 voittoa! Tosi kova suoritus.

  Trotz on onnistunut herättämään Vranan ja Connollyn. Vrana klikkaa Kuzyn kanssa ihan jees, joten varsinkin jos pysyvät yhdessä niin uskon että Vrana voi tehdä kunnon läpimurron vielä tämän kauden aikana. Seuraavana Trotzin mankeliin joutuu muuten Burakovsky, joten jäädään seuraamaan miten se projekti onnistuu.

  Yksilötasolla asiat näyttää muutenkin yllättävän hyvältä. Kaivattuja uusia hyviä suorittajia on löytynyt. Wilson ollut väkevä viime peleissä. Stephenson on tuonut hyvää kiekollista peliä ja Chiasson pisti pari tärkeää byyriä Bostonissa. Kuznetsov on helposti 7,8milj arvoinen palanen taidetta.

  Djoosin alku lupasi ehkä vähän enemmän mitä mieheltä on nähty ja onkin yllättävää et Bowey on saanut enemmän pisteitä kasaan. Carlson pelaa tällä hetkellä itselleen vähän turhan reilua palkkapussia ens kesän neuvotteluissa. Orlovin nihkeä alkukausi on vissiin kääntynyt paremmaksi nyt viimeaikoina? Ja onko vanha diesel Orpik löytänyt ryhtiliikkeen vai olenko vain hämääntynyt?? Peliaika on suht korkea, mutta miestä ei paljon kentällä erota, joka on hyvä asia.

  Holtbyn tilastot on vähän pudonneet, mutta 40 voiton tatsi on päällä. Tässä liigassa voitot merkitsevät ja pelillinen taso on pysynyt viime kauden tasolla eli erittäin korkeana. Grubauer ei ole breikannut, joten siitä yksi pähkinä lisää ens kesälle. Holtbyn treidaaminen on selkeä vaihtoehto, mutta näillä näytöillä sen mahdollisuus on todella pieni.

  Mielenkiinnolla seuraan miten kausi jatkuu. Luulen, et sijoitus konferenssissa korjaantuu vähän alemmas. Nyt nähdyn perusteella odotusarvo on et pleijareihin kirkkaasti. Sitä en uskaltanut odottaa vielä alkukauden kohdalla.
   
 19. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Grubauer lähtee kaupalla jonnekinpäin luultavimmin kauden jälkeen. Toki kauppa on mahdollista myös jo kauden aikana mikäli sopiva pelaajakauppa sitä vaatii. GMBM on käynyt Venäjällä jo sopimassa käytännössä suullisesti Samsonovin sopparin perusteista, joten siinä on tarjolla parhaimmassa tapauksessa suoraan laadukas kakkosvahti Holtbylle jo ensi kaudeksi. Todennäköisempää toki on, että Samsonovia koulitaan Hersheyssä kauden verran p-amerikkalaiseen pelitapaan ja sen ajan kakkosena pelaa esim. Copley tai joku halpa ufa-hankinta.
   
 20. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Kesken kauden en usko Grubauerin nyt lähtevän, koska maalivahtimarkkinat on pohjamudissa ja Gruuta parempaa kakkosta ei mistään löydä ilmaiseksi myöskään. Eli pitäisi myydä halvalla ja samalla downgreidata kakkosmoke. Nykysapluunalla tietty ei ole kenenkään etu jatkaa enää tätä kautta pidempään, mutta kyllä se nyt tää kausi kannattaa vielä mennä näillä. Jos nyt ei sitten ole deal breaker tai deal maker osana isompaa kauppaa. Kesällä sitten otetaan mitä saadaan ja joko omista tai vapailta markkinoilta ilmainen stuntmies tilalle.

  Samsonov on nyt ollut jo muutaman kauden kakkoshäkkärin tontilla venäjän puolella, joten ihan ehdottomasti toivoisin amerikan valloituksen alkavan isolla pelimäärällä Hersheyssä, eikä vaihtopenkillä Washingtonissa. Copley on ollut alkukauden telakalla ja sitä kautta rikkonainen puolikas nostaa uhkakuvia, mutta hänessä näkisin kyllä edelleen potentiaalia availla luukkua ensi kaudella. Miksei joku kokenut kehäkettukin sitten halvalla paperilla menis vuoden stunttina.
   
 21. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Twitteristä löytyi mielenkiintoinen tilasto, nimittäin viime kesän lähtijät (Shattenkirk, Winnik, Johansson, Alzner, Schmidt ja Williams) ovat paukuttaneet yhteensä tällä kaudella 18 maalia, kun vastaava maalimaarä heidän korvaajilla (Chiasson, Djoos, Stephenson, Bowey, Smith-Pelly ja Vrana) on 25 maalia. Ottaen lisäksi huomioon sen, että ensiksi mainittujen sopimuskulut kattavat sen 26.5milj ja vastaavasti jälkimmäisellä nimilistalla sopimukset kustantavat 4.2milj.

  Asiasta toiseen, Ossi palaamassa kokoonpanoon ja samalla nuo ketjukoostumukset näyttävät ihan hyviltä, kun Burakin on saamassa edes vähän enemmän jo juonesta kiinni. Ja ilmeisesti myös Stephenson saa säilyttää paikkansa kokoonpanossa ja hyvä niin. Näillä ketjuilla siis menty:

  Ovechkin-Backstrom-Wilson
  Vrana-Kuznetsov-Oshie
  Connolly-Eller-Burakovsky
  Stephenson-Beagle-Chiasson
   
 22. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Hyvinhän nuo uudet jannut ovat maalimäärät sinällään paikanneet kyllä, mutta RMNB jo kommentoikin tuota tilastopoimintaa vähän epäreiluksi mm. sen puoleen, että lähtijöiden jengissä on kolme pakkia (joista yks Alzner, jonka vahvuudet on muualla) ja kolme hyökkääjää kun taas uusissa kasvoissa jako on 2 ja 4. Jos ruvetaan vertaamaan maalien sijasta tehtyjä pisteitä niin nyky-Capsit häviää entisille lukemin 73-48 ja Exien riveistä se kovin pistelinko Johansson on tainnut vielä olla puolet peleistä sivussa?

  Kyseinen tilastoknoppi oli jälleen hyvä esimerkki siitä, että tilastoista löytää lähes aina tarkoitusperiinsä sopivaa tietoa kunhan niitä viittii tonkia. :)
   
 23. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Viihdyttävä peli Dallasia vastaan ja täydet pinnat jälleen lähti matkaan. Bura heräilee paremmin ja paremmin, mikä on hyvä merkki ja pari maalia varmasti antoi itseluottamusta tekemiseen. Ossi säikäytti jälleen kerran kotikatsomoa, mutta onneksi ei ollut sen vakavampaa. Lyhyesti, jokainen pelasi tänään hyvän pelin ja täytyy vain korostaa, että onhan tuota Ovin pelaamista vain mukava seurata, en tiedä mitä mies on kesän aikana tehnyt, mutta työtunteja on takuulla takana, sillä nappia painamalla tuollaista harppausta ei kenellekään tule.

  Seuraavaksi pe-la yönä Arizonan vieraaksi.
   
 24. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Mietin, että heräisikö katsomaan peliä, mutten viittinyt kun tuo rekordi Dallasissa on niin umpisurkea. Koosteen sitten katsoin enkä meinannut silmiäni uskoa kun tämän Orlovin Ovie-kopiomaalin näin. Onpahan ihan helvetin nätti, itekkin näytti maalin jälkeen vähän siltä ettei meinannut uskoa maalinteon onnistuneen. :D

  Orlov pulls backhand drag move to fool Klingberg & score - YouTube

  Kolmosketjulle hyviä onnistumisia ja Trotzille pakko antaa kehut siitä että piti kolmikon yhdessä odottaen viime kauden kemian palautumista. Vähän liiankin hyvin kulkee tuloksellisesti nyt.
   
 25. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Hyvä peli ja erittäin viihdyttävä.
  Jos nyt lähtisi Burakovskilla käyntiin niin Caps on kova!
  Oshiella vielä ymmärrettävästi tuntuma haukusessa mutta se löytynee jo aavikolta viikonloppuna.