Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 11.05.2017 klo 05.55.

 1. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Ovetshkin ei ole tainnut tehdä sillä perinteisellä one-timerillaan vielä yhtään maalia tällä kaudella. Sen sijaan niitä osumia on syntynyt rannarilla, maalin edestä ja ohjaamalla. Taklauksiakaan ei ole jaellut samaan tahtiin, kuin ennen. Ovie on taklannut vain 1,3 kertaa peliä kohti. Pelityyliä on selvästi muutettu säästävämmäksi ja tällä hetkellä se näyttää varsin hyvältä ratkaisulta.

  Aika hämmentävää, että yhtään syöttöä ei ole vielä kertynyt tilille. Sen verran on huipputontteja ketjukavereilleen ehtinyt maalien latomisen ohella järjestämään.
   
 2. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Ainakin Caps-korvin kuunneltuna Doc ja muut NBCn ukot on kyllä kovia Pingu-faneja. No, kai mestaria kuuluu hehkuttaa.
  Crosbyn taklaus Holtsin päähän ohitettiin selostamossa liki täysin.
   
 3. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  5-2 kaatui Devils ja ansaitustihan tuo voitto tuli. Ei päässyt Devils oikeastaan missään vaiheessa kunnolla niskan päälle ja näin ollen voitto oli selviö.

  Ylivoima toimi hyvin ja maaleja päästiin iskemään 3/7, joka on todella hyvä saldo. Ossi Backs kaksikolta hyvää peliä ykkösketjun osalta ja vielä kun Burakin löytää itsestään sen parhaimman version, niin homma toimii. Kakkosketjusta jokainen pisteillä ja muutenkin ihan ok peli, mutta ei parasta mitä on jo nähty. Kolmonen ja nelonen pelasi myös ihan hyvin ja sitä omaa peliään, toki kaikilla on parannettavaa, mutta kokonaisuudessaan tämän hetken peli on sellaista miltä sen tähän aikaan vuodesta kuuluu näyttää.

  Pakisto hoiti hommiaan kohtuu hyvin, sieläkin virheitä tulee, mutta ajan kanssa petrataan niin hyvä tulee. Yksittäisesti kolmosparista sen verran, että Djoos liikuttaa hyvin kiekkoa, eikä virheitä nyt paljon tullut, joten peliaikaa vaan jatkossakin niin tuosta saadaan hyvä kaveri alakertaan kuorittua. Joku täällä sanoi muutaman pelin otannalla, että Ness ei NHL:ään kuulu. Olen kyllä tämän muutaman pelin otannalla toista mieltä, sillä hyvin hän vetää tuolla ja pelasi hyvän pelin New Jerseyssä.

  Eipä siitä sen enempää. Yöllä jatketaan Philadelphian vieraana.
   
 4. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Kas, kas, 65 miehekkäästi lähti ilmoittamaan Colemanille että Orlovin torppaaminen ei ollut hyväksyttävää. Turpiinhan siinä tuli mutta arvostan elettä. Toivottavasti se auttaa Burakovskia saamaan itseluottamuksensa takaisin - nyt tuntuu että se pelaa ihan OK paitsi silloin kun on paikka. Nytkin toisen erän alussa ei pää kestänyt kun pääsi yksin Schneiderin kanssa.
  Ja Coleman toki sai rangaistuksensa myöhemmin kun erehtyi esittämään tanssiinkutsun Wilsonille. Ei taida hastaa Wilsonia uudestaan ihan heti tämän jälkeen.
  Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä peli liki joka äijältä.


  Edit: Niskasen loukkaantuminen meni minulta täysin ohi kun olin Devilsien fiidillä. Huolestuttavaa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.10.2017 klo 11.36
 5. Tompe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Niskanen IR-listalle ja Bowey nostettu ylös.
   
 6. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Niskanen week-to-week statuksella, ei ole hyvä uutinen tämä. Pakisto ei kyllä takaiskuja hirveästi kestä, mutta saas nähdä. Toki näytönpaikat nuorille on aina mukava asia, kun pelejä seurailee. Toivotaan pikaista paranemista Niskaselle!
   
 7. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Kiva nähdä Bowey kaukalossa mutta ei näin.
  Saas nähdä pelaako jo Flyers-pelissä.
  Ilman Niskasta voi kyllä tulla vielä hyvinkin ikävä syksy.
   
 8. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Orlov-Carlson
  Orpik-Bowey
  Djoos-Ness

  Tämä nyt on oletettavasti tuo kuusikko jolla mennään.

  E: Ilmeisesti viime kauden Hersheyssä toiminut pakkipari Djoos-Bowey on yksi kaksikko. Kaiken järjen mukaan Carlson pelannee Orlovin kanssa ja Ness Orpikin, varmuutta ei ole. Eiköhän nuo toisinpäin vielä käännetä, mutta aivan sama kuka pelaa kenen kanssa kunhan toimisi. :)
   
  Viimeksi muokattu: 14.10.2017 klo 21.57
 9. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Bowey ottaa ilmeisimmin kakkosylivoiman viivalta Niskasen paikan eli hyvässä lykyssä meillä on käsissämme tälle kaudelle kolmas rookie, joka tekee ekassa pelissä heti maalin? ;)

  Mikäli Bowey-Djoos ovat pari niin odotettavissa on, että peliaika jää 10 minuutin kieppeille Trotzin tuntien. Orpik-Orlov-Carlson pelaavat varmaan puolta tuntia tänään.
   
 10. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  No nyt oli AHL-pakit AHL-tasoa ja phillyn ykkösketju piti näitä pilkkanaan. Ruma tappio, mutta oppirahoja maksellaan.

  Sinänsä kyllä huolestuttavaa että vaikee on keksiä miten palkkakattoon sitä tilaa kunnon vahvistukselle tehtäis kauden mittaan. Ja tarve on selvä.

  Sentään kovin hienoja maaleja oli Capsien molemmat. Grubaueria kävi sääliksi, ota noita nyt sitten kun pakkeja ei näy eikä kuulu.
   
 11. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Grubaueria ei hirveästi autettu ja numerot näette taululta. Ei kyllä miesmuistiin aivan tälläista peliä tule äkkiseltään mieleen. Toisessa ja kolmannessa erässä pääsi Flyers pelaajat välillä kävellen hyville etäisyyksille ja näin ei saisi tapahtua, oli se peli 5-0 tai 10-0.

  Seuraavaksi kotiyleisön eteen pesemään kasvot ti-ke yönä, kun Toronton nuoriso tulee kylään.
   
 12. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Bowey 14:55
  Djoos 16:39
  Ness 16:49
  Orpik 20:48
  Carlson 25:03
  Orlov 23:07

  Hiukan antoi Trotz enemmän vastuuta nuorille. Oppirahoja makseltiin niin kuin TylerDG sanoi. Ei tätä yksittäiseen syyhyn hävitty, mutta silti.
   
 13. sntr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Samaa mietin itsekin, milloin viimeksi on näin pahasti tullut turpaan. Peliä oli aika tragikoomista katsella, vieläpä Wells Fargossa..

  Näki kyllä jo ekasta vaihdosta, ettei jengillä jalka riitä tänään ja ihan älyttömän paljon täysin idioottimaisia roiskaisuja ylös, mitä nyt on kyllä pelissä näkynyt jo pitkään. Korostuu vaan erityisesti peleissä, joissa ei jalka jengillä riitä ja niihin ei päästä millään kiinni. Pelin loppupuolellta oli ketjutkin jo aivan sekaisin. Ei varmaankaan hirveästi auttanut pelin kulkemisen osalta, kun jäällä tuntui joka kerta olevan erilaisia ketjuvariaatioita jo tahtonsa menettäneitä pelaajia. Ja ainakin Gr8 oli penkitetty kolmannessa erässä. Taisi olla Phillylle kauden helpoin voitto, kun tuli AHL-jengi vastaan.

  Jännä nähdä, ratkaisevatko pakkiongelman mitenkään, tämähän ei onneksi ollut nähtävissä jo heinäkuussa...
   
 14. JuiWSH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Katsoin pelkät highlightit, kun ei tollaista jaksa kyllä jaksa jälkilähetyksenä katsoa. Bowey vaikutti olevan ainakin ihan ulapalla aivan joka tilanteessa: aika hyvä pakkilupaus meillä tässä, pistetäänkö vaikka ykköspariin? Tuntui että kaksi alinta pakkiparia (ja Orlov) komeili kyllä hyvin noissa highlighteissa, sääli vaan että ihan väärän joukkueen puolesta. Nyt täytyy vaan toivoa, että tämä oli se ilta kun joukkue oli vain väsyneellä jalalla ja siksi kaikki näyttivät niin heikoilta. Muussa tapauksessa tulee kyllä kylmää kyytiä, kun ei tuossa capissäkään ole tilaa uusille pakkihankinnoille. Jotenkin niin käsittämätöntä miten esimerkiksi Chicago on jälleen (todennäköisesti) onnistunut tuomaan nuoria pakkeja rosteriinsa 2010-luvun menestyksestään huolimatta. Samaan aikaan Caps-kärsii mestaruuskrapulasta ilman mestaruutta, eivätkä junnutkaan vaikuta turhan lupaavilta alkukauden otannalla.

  Myös tähänastisen kauden osalta voi sanoa, että Capitalsin bottom-6 elää kyllä jälleen tasollaan: alempien ketjujen hyökkääjät ovat tehneet tähän asti yhteensä kaksi maalia - Walker ja Connolly, molemmat yhden. Pohjakuusikon on pakko alkaa saamaan tuloksia aikaan, ei tämä joukkue voi elää vain kärkiketjuista.

  Alkukausi ei ole alkanut mitenkään hirveän hyvin, joskei huonostikaan. Nyt vain pitää saada tuo peli kulkemaan, tai sitten aletaan tekemään muutoksia. Onneksi kaudesta on vielä 76 ottelua jäljellä, eli tässä ei ole vielä hätä mihinkään.
   
 15. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Kokemattomuutta kyllä ja 22 vietiin kun kylän kauneinta piikaa juhannustansseissa mutta Phillyn kaksi ekaa maalia meni kyllä ihan täysin Carlssonin piikkiin.
  Eikä kovin monta laukausta saatu itse kohti vastustajan maalia ja Grubauer vielä oli todella heikko niin tämä on tulos.
  Eli hutilaukaus.

  Capsien pakisto on kyllä erittäin heikko mutta ei näin paska sentään, tuskin Boweykaan.
   
 16. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Yöllä tulossa kova testi repaleiselle Capitalsille. Puolustuksessa nyt pidemmän aikaan suuri lovi Niskasen johdosta ja kaiken lisäksi Eller kipeä tällä hetkellä. Näyttänee siltä, että Graovac olisi yön ottelussa kolmosen keskellä ja pakisto nyt lyöty kokonaan uusiksi. Ellerin poissaolo pelistä nyt on 99% prosentin varmaa, joten seuraavalla kokoonpanolla mennään yöllä hyvin todennäköisesti.

  Ovechkin-Kuznetsov-Vrana
  Burakovsky-Backstrom-Oshie
  Connolly-Graovac-Wilson
  DSP-Beagle-Chiasson

  Orlov-Chorney
  Djoos-Carlson
  Orpik-Bowey
   
 17. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Onhan tuo pakisto aikamoista luettavaa kun vertaa viime vuotiseen.. Chorney ykkösparissa ei kyllä ole playoffs-jengin merkki.

  Vegasilla se tilanne että pakkeja pitäis myydä ja ehkä sieltä suunnalta tarvis viritellä jotain kekseliästä. Jopa McBain ois vahvistus tohen kuusikkoon jos halvalla irtois.

  Villi ajatus: vaihtaiskohan mcphee Schmidtin ja McBainin Carlsoniin jos semmonen tippuis eteen. No, ehkä jätetään se ajatus omaan arvoonsa.
   
 18. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Tänään ei puolustus pettänyt mutta toisessa päässä ei sitten nollaa enempää saatu aikaseen.

  Melko kevyt on Caps viimeiset muutaman pelin ollut ja jos ei kurssi ala muuttumaan niin vaikeeta tappelua tulee pleijari-viivan kanssa oleen.

  Hyökkäys on kovin ohut eikä kestä top kutosen huonompia päiviä, loukkaantumisista nyt puhumattakaan. Puolustukselle tulee ohipelejä kauden mittaan varmaan useammankin kerran. Ne päivät kun edes toinen osa-alue prakaa on lähes poikkeuksetta tappioita, kun viime kausilla voittoja on tullut huonoinakin päivinä. Saas nähä mitä tästä nyt tulee, keskikerrokseen on vajottu ja tulevaisuudestakaan ei ole mitään luvassa.
   
 19. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Tappio tuli. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa ja peli olisi voinut kääntyä myös toisinpäin. Tällä kertaa ei oikein maistunut ja sen myötä kaveri haki pisteet pääkaupungista.

  Toivotaan parempaa huomista. Seuraavaksi Detroitin vieraaksi.
   
 20. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  GMBM on vihjannut että pyritään kaupantekoon jotta takalinjat vahvistusivat.
  Kysymys kuuluukin mitkä ovat liikuteltavat osat joista voisi saada jotain vaihdossa.
  Wilson, Burakovski ja Grubauer tulee mieleen. Toki Beagle myös.
  Mihinkään jättikauppaan en usko tässä vaiheessa mutta tietenkin olisi hyvä saada tilaa palkkakaton alle.
   
 21. HalfMoonRider#0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Ei helvetti, kaudesta pelattu 7 (SEITSEMÄN!!!) ottelua ja täällä vajotaan jo epätoivoon. Eihän tässä vaiheessa kautta voi vielä mihinkään "vajota"! Katotaan nyt tilannetta vähän tarkemmin vaikka kun se 20 peliä on pelattu. Viime yön peli Torontoa vastaan oli jo erittäin hyvä peli (kummaltakin joukkueelta).

  Jos tuolla nyt jotain treidiä lähetään suunnitteleen, ni ainoa vaihtoehto mielestäni lähtijäksi olisi tällä hetkellä Burakovsky. Toistan nyt tässä itteeni, mutta kaveri ei ole edelleenkään mennyt yhtään eteenpäin kehityksessä, junnaa vaan paikallaan. Nyt hänellä vielä olisi markkina-arvoa, niin hänestä voisi vaihdossa jotain hyvää saadakkin.
   
 22. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Eiköhän Buran kohdalla voida sanoa samaa, mitä joukkueen kohdalla. Kautta on pelattu vasta tuo seitsemän ottelua, joten odottelisin myös hänen kohdallaan tuon 20 peliä, ennen kuin tehdään johtopäätöksiä kehityksestä. Toki parempaan on pystyttävä ja tehoja on tultava, kun pelaa joukkueen kärkijätkien vierellä. Viime keväänä kuitenkin antoi näyttöjä pystyvänsä maalintekoon tuossa ketjussa, joten ei heitetä vielä kirvestä kaivoon.
   
 23. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Tai sitten heitätte kutos/seiskakiepin Vegasin suuntaan ja nappaatte sieltä jonkun laastarin.
   
 24. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Tokalla kierroksellahan sitä nyt viimeistään lähtö tulee jokatapauksessa, eikä Tikikään viittinyt painaa tyhjiin. :)
   
 25. HalfMoonRider#0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Tampereen Ilves
  Lainaus:
  No juu, ehkä minä sit vaan olen liian ankara kyseistä pelaajaa kohtaan... tiedä näitä. Ei vaan fysiikka riitä alkuunkaan (edelleenkään) noissa kaksinkamppailuissa. Kun nyt katsoo esim. tuon kentän hyökkäyspelaamista ja sitä "cycle gamea", niin järjestäen kun kiekko tulee Buran lapaan, ni se otetaan häneltä erittäin helposti pois joko pokechekkaamalla tai ihan kylmästi painamalla laitaan/jäähän. Aivan raakile vieläkin fyysisesti. Luulisi että tuohon oltaisiin enemmän kesän aikana paneuduttu. Kun nyt vertaa vaikka Oshieen tai Bäckströmiin, niin he onnistuvat kaivamaan niitä kiekkoja itselleen tuolta kulmista ja laidoista. Hyvä pelaaja, ei siinä mitään, mutta ei mielestäni top6-hyökkääjä. Omin silmin nähden väittäisin, et esim. Walkerkin sopisi tuohon Buran paikalle paremmin. Hän pystyisi energisyydellään häiritsemään ja karvaamaan vastustajan hyökkäyksiin lähtöä paremmin mitä Burakovsky ja näinollen riistämään kiekkojakin omalle joukkueelle.

  Nyt mielestäni onkin tehty oikea ratkaisu, kun ilmeisesti Wilson nostettu Bäckströmin ja Oshien kanssa samaan ketjuun.