Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 11.05.2017 klo 05.55.

 1. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Pistät googleen Reddit ja NHL streams ni alkaa löytyä vastauksia. :)
   
 3. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Kyllä olisin varmasti striimin löytänyt, mutta ajattelin vaan, että onko jotain tiettyä hyvää paikkaa mistä seurannut.:)
   
 4. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Ok. Heitin privaviestillä.
   
 5. HalfMoonRider#0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Tampereen Ilves
  @TheKing8Hockey @Ferris Kyl siitä on niin monta vuotta aikaa kun niitten striimien kaa tappelin, etten edes muista :D Kyllä mulla on ollut nuo NHL:n tunnukset hommattuna niin kauan ku muistan. Eli NHL.tv:n kautta matseja katselen, joko suorana tai jälkilähetyksenä. En tosin katso nettiselaimen kautta vaan Kodi-ohjelmalla, jolla saa laadun vielä paremmaksi. Juurikin tuo jälkilähetyksenä katsominen ja että saan selostuksen vaihdettua aina omalle joukkueelle, ovat sellaiset asiat että ei ole tuntunut missään, se että maksaa vuodessa sen ~130€. Tietysti Freedome maksaa vuodessa myös sen 50€, mutta mielelläni olen tuon maksanut kun toimii hienosti.
   
 6. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Trimmataan, trimmataan eli seuraavat herrat eivät jatka enää leirillä:

  • F John Albert
  • F Mathias Bau
  • F Garrett Mitchell
  • F Mason Mitchell
  • F Tim McGauley
  • F Hampus Gustafsson
  • F Chris Bourque
  • F Dustin Gazley
  • F Wayne Simpson
  • F Kevin Elgestal
  • F Garrett Pilon
  • F Beck Malenstyn
  • F Damien Riat
  • F Kristian Marthinsen
  • F Robbie Baillargeon
  • F Jimmy DeVito
  • F Mark Simpson
  • F Stephen Collins
  • F Tanner Jeannot
  • F Brendan Semchuk
  • D Lucas Johansen
  • D Connor Hobbs
  • D Kristofers Bindulis
  • D Dmitri Zaitsev
  • D Tommy Hughes
  • D Hubert Labrie
  • G Vitek Vanecek
  • G Adam Morrison
  • G Adam Carlson
  Ei oikeestaan yhtään yllätystä mun mielestäni. Alla olevat pelurit taistelevat tiukimmin jäljellä olevista vapaista pelipaikoista. Tummennetut pelaajat ovat vapaita kulkemaan farmin ja emäseuran väliä.

  Lainaus:
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2017 klo 22.46
 7. HalfMoonRider#0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Tampereen Ilves
  Juu aika odotettu lista. Ehkä itse olisin halunnut nähdä lisää vielä kavereilta Bau ja Johansen, mutta jos sitten tulevaisuudessa. Mielestäni tällä hetkellä jäljellä olevista hyökkääjistä Vrana, Boyd, Graovac, Walker ja Smith-Pelly lähimpänä noita vapaita paikkoja. Puolustajista taasen Bowey ja Ness vakuuttaneet eniten allekirjoittaneen.

  Mutta pikkuhiljaa pelit alkaa koveneen ja kaikilla vielä mahkuja parantaa asemiaan.
   
 8. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Kauden alku lähenee ja rosteria sen verran jo trimmailtu, että voi alkaa jo kauden avausottelun kokoonpanoa mietiskelemään. Huhujen mukaan kaikki eivät ole esittänyt pelaamissaan preseason otteluissaan kehityksen merkkejä, mutta monen pelaajan pelipaikka on niin kiveenhakattu, että itse en ainakaan johtopäätöksiä aio näistä otteluista vetää sen enempää. Positiivisia yllätyksiä ja pieniä pettymyksiä on tullut ainakin itselle ja näin ollen pienellä katselu otannalla uskon kokoonpanon olevan kauden avausottelussa seuraavanlainen.

  Ovechkin-Kuznetsov-Wilson/Connolly
  Burakovsky-Backstrom-Oshie
  Vrana-Eller-Wilson/Connolly
  Graovac-Beagle-Smith-Pelly

  Orlov-Niskanen
  Ness-Carlson
  Orpik-Bowey

  Holtby
  Gru

  Nelosketjuun varmasti löytyy taistelua ainakin seuraavilla pelaajilla, Graovac, Walker, Chiasson, Boyd, Barber ja Stephenson. Yllä oleva kuitenkin tämän hetken arvio.
   
 9. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Keitäs ajattelit jäävän katsomopelaajiksi?
   
 10. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Nyt meni kyllä aivan ohi..
   
 11. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Eli siis tarkoitin sitä, että kun tuossa on 18 kenttäpelaajaa + 2 veskaa valittuna, niin ketkä lopuista lähtevät farmiin ja ketkä jää niiksi 2-3 ylimääräiseksi pelaajaksi. Muistaakseni 23 pelaajaahan taitaa rosterissa saada olla kerrallaan.
   
 12. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 13. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Jokipakka tosiaan odotetusti kiertoon ja ei saatu suomiväriä vieläkään.

  En usko että kauteen lähdetään täydellä 23 ukon rosterilla. Yks pakki ja max yks hyökkääjä jäänee katsomopaikoille. Voi olla että ei jää yhtääb hyökkääjää kun säästellään kaikki mahdolliset palkkakulut tulevaa varten. Pakeista aitiossa istunee parivaljakosta Ness/Chorney toinen ja jos hyökkääjä jää niin varmaan Graovac/DSP ottaa erää rosteripaikasta. Junnuja kun ei kannata tässä kohtaa istutta Galiev-tyylisesti poppareilla.

  Burakovsky-Backstrom-Oshie
  Ovie-Kuzy-Wilson/Vrana
  Connolly-Eller-Vrana/Wilson
  Walker-Beagle-Graovac/DSP/Chiasson
  (Graovac/DSP/Chiasson)

  Orlov-Niskanen
  Ness/djoos - Carlson
  Orpik - Bowey
  Chorney

  Jotain tämmöstä veikkaisin tämän hetken tilanteen mukaan.
   
 14. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Sama tuntuma kuin @TylerDG, että täydellä rosterilla ei lähdetä.

  Yöllä tosiaan Devils vierailulle pääkaupunkiin.
   
 15. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  YV koostumuksia kokeiltu tämän päivän aamujäillä ja ensimmäisestä sommitelmasta löytyy tuttuja kavereita. 8 toimistossaan, Carlson viivassa, Backs omalla paikallaan, Ossi keskellä ja Kuz majon paikalla.

  Toisessa ketjussa sitten Orlov, Niskanen, Connolly, Vrana ja Bura.
   
 16. Caveman8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Orpikin säästäminen johtu siitä et ei oo tarjota mitään Hamonicista joka meni jo tai Ekholmista? Jos laskee vähän tasoa nii oishan ulososton kuluilla ja capin dollareilla saanut jostain pakin jolla ois hyvät edellytykset menestyä top4 pakkina. Nyt joku nelikosta Chorney, Djoos, Bowey tai Ness pääsee siihen paikalle, mutta mahdollisuudet pärjätä siinä hommassa on surkeat oikeastaan jokaisella. 1.varaus Johansen on kaukana siitä roolista. Jos top4 hankitaan muualta, niin omista jätkistä vaan yksi pääsee kehittymään koska Orpik kuitenkin pelaa siellä kolmosessa. Jotain hawajikiekkoa luvassa taas? Toivottavasti Mac löytää keinot ulos tosta umpikujasta, jonka on tosin ihan itse aiheuttanut. Hyökkäys on kuitenkin ihan playoff potentiaalinen maalivahdeista puhumattakaan.
   
 17. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Yön peli tuli katseltua ja alkuun näytti, että mitenköhän tässä tulee käymään, kun kaveri piti kiekkoa ja iski maaleja, kuin liukuhihnalta. Holtby, eikä kukaan muukaan oikein näyttänyt tajuavan, että peli alkoi, kun vasta neljännen maalin jälkeen. Noista lukemista nyt ei kannata heittää kirvestä kaivoon, kunhan jätkät muistaa kauden alkaessa aloittaa pelaamisen heti kiekon pudotessa jäähän, eikä vasta sitten kun taululla on neljän maalin ero.
  Toiseen erään tultiin ihan hyvin ja paikkoja päästiin luomaan kohtuullisesti, mutta heikon viimeistelyn vuoksi ei maaleja päästy kirjaamaan tulostaululle, yksi ylivoima nähtiin ja siinä luotiin hyviäkin tontteja, mutta kiekko ei löytänyt vielä verkon perukoille tässä ottelussa. Kolmannessa erässä jatkettiin tasaisesti ja eihän tästä nyt voi oikeastaan muuta sanoa, kuin jäähyjä pitäisi pyrkiä karsimaan, kun niitä yllättävän pehmeistäkin tilanteista jaellaan, niin hyvä tulee. Graovac esiintyi jälleen edukseen ja iski maalinkin nelosketju tyylisesti. Vrana väläytteli ajoittain ja Ness hoiti suhteellisen hyvin hommia Carlsonin parina ja luistin liikkuu sulavasti ja mitä luultavimmin nähdään kokoonpanossa kauden avauksessa. Bowey avaa peliä hyvin, tosin välillä mies unohtuu johonkin, mutta näistä opitaan ja eiköhän kyseinen kaveri nähdä myös tuossa Orpikin vierellä jatkossakin.
   
 18. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  16 hyökkääjää, 8 pakkia ja 2 veskaria jäljellä.

  Pakeista tippunee vielä yksi ja itse ennustan, että se on joku kolmikosta Ness, Djoos tai Chorney. Jokaisen näistä pitää läpäistä waiverit. Djoosia en usko Capsien haluavan laittaa waiveriin, koska joku nappaa aikas varmasti. Chorney taas on ollut Trotzin luottokaveri jo vuosien ajan 7. pakkina. Ness on taas tainnut olla kentällä näistä paras? Mielenkiintoitsa nähdä kuka joutuu farmijunaan lähtemään. Bowey aloittanee aikas varmasti ylhäällä, koska on ainut right-kätinen Carlsonin ja Niskasen lisäksi.

  Hyökkääjistön tilanne on kimurantinpi mielestäni kun siellä kaikki pelaajat ovat waiver-velvollisia ja useampi esittänyt hyviä otteita.
   
 19. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Mielenkiintoinen tilanne pakkien suhteen, kun tilanne on omasta näkökulmasta seuraavanlainen. Ness pelannut hyvin ja mahdollisesti kokoonpanossa kauden avauksessa. Chorney tunnetaan ja tiedetään eikä ole esittänyt mitään poikkeuksellista, Djoosia en ole pelillä nähnyt, mutta alas häntä ei haluta tiputtaa, koska joutuisi läpäisemään waiverit ja tulisi tätä kautta poimituksi mitä todennäköisimmin tai ainakin näin oletan. Toinen kysymys Djoosin kohdalla on se, että eihän tuolta poppariosastolta kehity mikäli niikseen tulee, että Ness pelaa vakuuttavasti ja lunastaa paikkansa tuosta top4-pakistosta.

  Saas nähdä kuinka tulee käymään, onneksi ei tarvitse olla itse päättämässä näistä asioista.:)
   
 20. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 21. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Tappio tuli taas Canesille numeroin 1-3. Ei tuloksista sinänsä mitään johtopäätöksiä tarvitse vetää, mutta toivotaan, että tämä häviökierre ei jää takaraivoon kummittelemaan. Eiköhän tästä petrata kauden alettua, kun saadaan paras miehistö jalkeille ja hallit täyteen. Siellä on nyt tällä hetkellä nelosketjuun tungosta, kun Beaglen rinnalle on kaksi paikkaa avoinna. Tällä hetkellä näille paikoille on tyrkyllä ensisijaisesti Graovac, Walker ja DSP.
   
 22. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Tämmöttisillä ketjukootsumuksilla lähdetään vikaan harkkapeliin Bluesia vastaan.

  8-Ovechkin, 92-Kuznetsov, 13-Vrana
  65-Burakovsky, 19-Backstrom, 77-Oshie
  10-Connolly, 20-Eller, 43-Wilson
  25-Smith-Pelly, 83-Beagle, 39-Chiasson

  9-Orlov, 2-Niskanen
  44-Orpik, 74-Carlson
  55-Ness, 4-Chorney

  70-Holtby (31-Grubauer)

  Silti kaikki pelipaikat eivät ole ilmeisesti kiveen lyötyjä. Eli vaikka esim. Walker ja Bowey puuttuvat kokoonpanosta, niin se ei vielä tarkoita etteivätkö voisi olla lopullisessa rosterissa mukana.
   
 23. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Morning practice lines here at Kettler:

  Forwards:
  Burakovsky-Backstrom-Oshie
  Ovechkin-Kuznetsov-Vrana
  Connolly-Eller-Chiasson
  Graovac-Beagle-Smith-Pelly

  Defense:
  Orlov-Niskanen
  Orpik-Carlson
  Ness-Chorney
  Djoos-Bowey

  Extras (grey jerseys): Walker, Wilson & Stephenson

  Näillä menty tänään ja eiköhän avausmatsin kokoonpano ole tuossa. Chiasson hoitelee tuota Wilsonin tonttia toistaiseksi, ei ainakaan vielä selvinnyt tuo Wilsonin kohtalo, joten saas nähdä. Omaan silmään mielenkiintoisin ketju on tuo kakkonen, sieltä löytyy juonikkuutta ja maalintekovoimaa. Ai että kun alkaisi jo...
   
 24. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Jotenkin tuon on pakko vielä muuttua, sillä pelaajia on rosterissa vielä 25. Vrana ja Bowey ovat ainoat waiverfreet eikä ketään tänään laitettu waiversiin. Chiassonillahan ei ole vielä sopparia (ainakaan julkaistu).

  Ymmärrykseni mukaan tuosta siis pitää vielä karsia kaksi kaveria ja se tarkoittanee sitä, että jos ei kauppoja tule, niin ainoat mahdollisuudet ovat, että Vrana ja Bowey lähtevät farmiin?
   
 25. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Isabelle Khurshudyan Twitterissä: "According to the NHL media site, D Madison Bowey is no longer on the roster. That would have Caps down to 23, not including PTO Chiasson."

  Isabelle Khurshudyan Twitterissä: "Jakub Vrana is still on roster. If Caps intend to sign Chiasson, which seems to be the case, someone has to be sent down to clear room."