Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 11.05.2017 klo 05.55.

 1. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Oletin vain, että noilla lähdetään, vaikka Chiassonin tilanteesta ei ole vielä mitään ratkaisua saatu. Saa nyt kuitenkin nähdä mitä siellä keksitään.
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Ilmeisesti roster, jonka Caps on tänään ilmoittanut, näyttää tältä:

  Burakovsky-Backstrom-Oshie
  Ovechkin-Kuznetsov-Vrana
  Connolly-Eller-Chiasson
  Graovac-Beagle-Smith-Pelly

  Walker, Wilson & Stephenson

  Defense:
  Orlov-Niskanen
  Orpik-Carlson
  Ness-Chorney
  Djoos-

  Holtby
  Grubauer

  Eli käytännössä 24 pelaajaa, mutta Chiassion on ilman sopparia toistaiseksi, joten ei lasketa mukaan. Kunhan saavat hälle sopparin sovittua, niin tietää yhdelle hyökkääjälle vielä lähtöä waiversiin.

  Mike Vogel Twitterissä: "Sure. Opening night roster overly hyped, IMO. One day snapshot of a team. Roster set today, yet more moves can follow tomorrow. https://t.co/JW0Z33Ua0J"

  Brian McNally Twitterissä: "#Caps at 23-man roster limit. D Madison Bowey to Hershey. BUT...still trying to sign PTO Alex Chaisson. He could bump a forward by Thursday"
   
 3. Caveman8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Wilson toisen kerran preseasonilla pelikieltoon. 4 peliä tällä kertaa, joten kauden alku jää väliin. Pari päivää niin kausi alkaa Ottawassa. Vieraspelejä onkin reilummin nyt alkuun. Lokakuun aikana 12 peliä, joista vain neljä kotona. Veikkaan että pisteitä näistä tulee 11kpl.
   
 4. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Näyttäisi Wilson olevan erityistarkkailussa. Videon perusteella en oikein osaa tätä pelikieltoa vastustaa - se ensimmäinen oli vääryys.
  Kai Trotski saa Wilsonin uskomaan että tyyliä pitää siivota. Se on muutamat kaudet pelanut rajoilla ja nyt ilmeisesti yli.
   
 5. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Stephenson waivereihin.

  E: Chiassonin pahvi varmistui eli vuoden mittainen ja arvoltaan 660k.
   
  Viimeksi muokattu: 04.10.2017 klo 19.04
 6. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Yöllä sitten lähtee. Itsellä hyvin ristiriitaiset tunteet kauden suhteen. Vähän tuntuu että ikkuna cupin kannalta sulkeutui tai ainakin painui raolle viimeistään off seasonin myötä.
  Eli suhteellisen pienin odotuksin mennään. Tai oikestaan suhteettoman pienin odotuksin: onhan tämä rosteri jolla voidaan mennä päätyyn saakka, kaikesta huolimatta.
  Se vaatii kuitenkin venymistä ja kasvamista kauden aikana eikä sellaista juuri ole Capseilta viime vuosina näkynyt.
  No, kiva että alkaa. Kyllä minä Caps-paitani kaivan taas kaapista ja pyrin seuraamaan jokaisen matsin.
  Minkä sitä kohtalolleen mahtaa.
   
  Viimeksi muokattu: 05.10.2017 klo 20.21
 7. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Jaahas. Herätyskello pirahti 05.15. Kahvi tulille, villasukat jalkaan ja nauhotusta pyörimään. Viikon oneliner pelikieltokin sopivasti kärsitty. Kausi voi alkaa.

  Tietysti sitten nauhotetulta kanavalta onkin OTT-WSH sijaan tullut detroit-minnesota. Nyt hiukan ottaa päähän.

  Kauden avaus jäi sitten näkemättä ja kun NHL-sivustolta en saa videoitakaan toimimaan niin nyt ei oo käsissä kuin tulos.

  Cardiac Capitals vissiin tehnyt comebackin ja kolmannessa erässä on kiritty ja annettu taas eteen ja kiritty lisää. Ovechkin painanut (vähintään odotetusti) hatullisen ja käsittämätöntä kyllä vielä rankkupotkunkin sisään. Ja kaikki tasakentällisin.

  Muiden raportteja odotellessa..
   
 8. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Omasta mielestä kauden avausotteluksi todella hyvä, vaikka kaveri tekikin neljä osumaa. Kuningas sai loistavan startin kauteen ja antoi varmasti erittäin paljon itseluottamusta nämä maalit. BuraBacksOssi-ketju pisteettömästä pelistä huolimatta pelasi hyvin ja sai suht paljon pyörityksiä hyökkäysalueella ja paikkojakin luotiin. Kakkosketju aloitti ehkä hieman vaisusti ja odotukset olivat, että mitäköhän tästä tulee, mutta niin vain lähti peli kulkemaan ja Ovin tikku oli kuumana kuin hellan koukku. Alemmilla ketjuilla myös ihan ok peliä ja Connollyn maali oli hyvin pelattu ja sieltä pisteet sinne. Pakistokin pelasi pitkälti hyvin muutamia poikkeuksia lukuunottamatta esim. Niskasen harhasyötöstä aiheutunut Ottawa-maali tosin vahinkoja sattuu paremmillekin, joten ei siitä sen enempää. Holtby otti hyviä koppeja suurimmilta osin ja muutamia hyviä pelastuksia. 2pistettä tuli mukaan ja tästä on hyvä jatkaa kohti pääkaupunkia.
   
 9. HalfMoonRider#0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Tampereen Ilves
  @TheKing8Hockey Samoilla linjoilla itekkin ja ei juurikaan lisättävää. Sen verran vielä jatkan, et Eller oli kyllä todella hyvä. Orlovista saattaa myös tulla tällä kaudella tärkein pakkimme.

  Uusista kasvoista Smith-Pelley pelasi mielestäni parhaiten. Kaverista voi kehkeytyä vielä todella tärkeä av-pelaaja meille. Graovaccia ja Nessiä aiemmin olin rummuttanut... No nyt oli kyl heiltä heikompi peli. Ei nyt mitenkään katastrofaalista peliä, mut kummaltakin jäi päällimmäiseksi mieleen parit turhat jäähyt.

  Itse en kyllä suostu vielä allekirjoittamaan tuota, että ikkuna cupin suhteen olisi sulkeutunut. Toki tärkeitä pelaajia lähti ja eihän se päätyyn asti meneminen näinollen ainakaan helpottunut, mutta tässä voi olla paljon hyvääkin että uusia kasvoja on nyt kokoonpanossa. Ainakaan nyt emme lähteneet ennakkosuosikkeina kauteen, ja uskon että tuo seikka saattaa jopa nostaa monien pelaajien tasoa kun ei ole suorituspaineita niin paljoa harteilla. Toki sinne päätyyn asti meneminen vaatii näiltä uusilta pelaajilta koko kauden onnistumista ja sellasta klassista kasvutarinaa, mut tätähän me toki toivommekin.

  Yksi iso asia menestymisen kannalta saattaa olla tuo kahden ekan kentän sekoittaminen viime vuosiin nähden. Kyllähän noi kaksi ensimmäistä kenttää tähänkin asti on kummatkin ollut vaarallisia, mutta enemmänkin se on ollut tähän asti niin et OVIE - BÄCKIS - OSHIE ketju ollut selvästi se ykköskenttä. Jos tuo Kuznetsovin ja Ovechkinin kemia vielä tuosta kehittyy, niin saattaa tehdä vielä rumaa jälkeä. Vranalla siinä vielä oikeestaan paras mahdollinen paikka kehittyä. BURA - BÄCKIS - OSHIE ketju kun jatkaa samanlailla, niin alkaa tulostakin tulemaan ja silloin meillä on ns. kaksi tasaista "ykköskenttää" ja vastustajan on vaikeampaa pelata yhtä tiettyä kenttää pois.
   
 10. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Koitetaas josko jollain "meidän ketjulaisella" ois hyvää tietoa. Tammikuusta kattelen pelireissua pääkallopaikalle, mistä kannattaa liput peliin ostaa? Ja mistäpäin hallia suosittelette lippua?

  Kertaalleen käynyt hallissa pyörimässä aiemmin 2013 mutta se perkeleen lockout pilasi sillon haaveet nähdä peliä sillä kertaa.. Nyt ois sitten ajatus vihdoin saada tämäkin hoidettua. 18.1 caps-montreal ois tuossa mitä vakoilen.
   
 11. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Tulee varmaan hieno matka, TylerDG!

  Olen käynyt Verizon, eiku Capital One centerissä hyvinkin paljon, tosin en viime vuosina. Kymmenistä näkemistäni otteluista en muista että yhdessäkään olisi paikka tuntunut huonolta. Toki lower bowl on parempi kun upper bowl sillä piippuhylly on todella korkealla ja tavalliset lainalaisuudet pätevät ihan kuten missä tahansa isommassa hallissa.
  Halli on sijainniltaan myös erittäin hyvä, punainen metrolinja kulkee hallin alla ja se on kivasti DCn Chinatownisssa lähellä keskustaa eli käytännössä kävelymatkan päässä hotellista (jos asut Georgetownissa niin kannattaa ottaa taksi).
  Hallikorttelit ovat periaatteessa sitä turvallista Washingtonia, joten huoletta voi ottaa kaljaa ennen-jälkeen pelin (tosin muistan kyllä katsoneeni siellä kerran wrestlingiä pari riviä piippuhyllystä alaspäin ja ylärivillä istui porukka kovassa crack-pöllyssä...).

  En uskalla neuvoa mistä liput kannattaa hankkia, eiköhän siihen löydy ketju täällä jossain.
   
 12. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Niin, ja pelistä: kaksi ensimmäistä erää oli melkoista hakemista ennen kun varsinkin Ovien ketju sai kemian toimimaan jonka jälkeen pelasivat ajoittain hyvinkin näyttävästi. Muut ketjut joutuivat hakemaan enemmän kynää mutta on kaikissa lupausta.

  Uusista kavereista juuri Smith-Pelley oli monessa mukana kun Ness taas oli välillä pahasti ulkona. Chiassionilla (sp) yksi hyvä paikka kun Graovac oli lähinnä näkymätön.

  Puolustus oli kyllä huteran oloinen mutta osasyy on varmaan muutamassa pahassa henkilökohtaisessa virheessä kuten yllämainittu Niskasen lahjamaali.

  Holts osoitti todella lupaavia otteita,

  Kauden ensimmäiseksi peliksi tämä oli hyvä.
   
 13. Tompe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  @TylerDG
  Oltiin viime talvena Washingtonissa katsomassa kotipeliä Carolinaa vastaan, (Reissulle sattui myös Capsien matsi Islanderia vastaan Brooklynissä, mutta ei siitä sen enempää)
  Eli asiaan, Verizon centeristä (Capitol One Arenasta) ei oikeastaan huonoja paikkoja löydy, 100- ja 200 -katsomoista peliä näkee erittäin hyvin, 400 -katsomon eka riveiltäkin näkyvyys ja tunnelma on varmasti ihan kovalla tasolla, mutta kun tuonne asti kerran lähtee niin ei kannatta nuukailla lippujen kanssa.
  Istuttiin matsissa 229 -katsomon ekarivillä, mikä sijaitsee melkein keskellä hallia ja mistä näkyvyys molempiin päihin on erittäin hyvä.
  Kovalevyltä löytyy muutama kuvakin noilta paikoilta otettuna, jos haluat nähdä kuvatodistetta asiasta.

  Liput löytyy ainoastaan Ticketmasterin kautta Capsien peleihin, tai näin ainakin oli viime vuonna.
  Stubhub jne. kolmannen osapuolen toimijat on suljettu karkeloista täysin ulos.
  Ticketmasterista ostaa liput, lataa liput kännykkään apin kautta ja kävele porteista sisään.
  Tämä erosi täysin muiden joukkueiden järjestelyistä, esim. NYR, NYI, PIT ja PHI, mistä liput sai ostettua esim. sen Stubhubin kautta ja niitä sai jopa tulostettua paperille.
  Eli ainakin oman kokemuksen ja muistin mukaan mukaan Ticketmaster oli ainoa paikka mistä sai hommattua Capsien kotipeleihin lippuja.

  Areenalla istumajärjestys seuraava,
  A = eka rivi
  B = toka rivi jne.
  Istumapaikan numero on laskettu katsomon takapuolelta katsottuna vasemmalta alkaen, eli
  Kannattaa katsoa, jos otat liput, esim 228 tai 229 katsomoista, mitkä sijaitsevat keskiympyrän vasemmalla puolella,
  että paikan-numero olisi silloin mahdollisimman iso, niin istumapaikka on mahdollisimman keskellä areenaa (Jos siis haluaa hifistellä mahdollisimman hyvän paikan itselleen)
  Jos vinkkiä istumapaikalle haluat, niin itse näin jälkikäteen olisin ottanut lipun keskimmäisistä 100 -katsomoista jostain L-rivistä ylöspäin.
  Seuraavana sitten keskellä sijaitsevien 200 -katsomoiden ekariviltä jne.
  Pakko nakata, että istuimme PIT-CBJ matsissa Pittsburghin maalin takana jossa tunnelma oli erittäin hyvä ja pelin näki tosi hyvin, eli ei sekään huono vaihtoehto ole.

  Meillä oli hotelli yliopiston lähistöllä ja kuljimme siitä pelipaikoille metron avulla, joka oli Washingtonissa erittäin helppokäyttöinen ja nopea.
  Areenan läheltä löytyy kivoja pubeja, missä on kiva käydä muutama bisse juomassa ennenkuin areenan ovet aukeavat.

  Nakkaa ihmeessä viestiä jos on kysyttävää, niin autan niin hyvin kuin osaan.
  Toivottavasti auttoi asiaan ja toivottavasti teksistä sai jotain selkoa.

  Terveisin,
  Vasta päiväunilta herännyt.

  Ja pojat onkin saanut aika hyvin pelin pakettiin täällä.
  Jos jotain heittäisin, niin ainakaan omaan silmään parivaljakko Nessin ja Chorneyn työskentely ei aiheuttanut riemunkiljahduksia.
  Miltäs se Bowey näytti preseasonilla? :)
   
 14. Tompe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Ja vielä lisäyksenä,
  Oletan, että lennät New Yorkiin,
  Sekä Newarkin kuin JFK:n kentiltä pääsee metrolla/junalla kätevästi New Yorkin keskustaan Pennsylvanian asemalle, mistä taas pääsee jatkamaan matkaa Washingtoniin suht helposti junalla.
  Tämä siis vain vinkiksi jos autoa ei ole käytössä.
  JFK:n kentältä tullessa ja mennessä metroa piti vaihtaa Jamaican asemalla (jos muistan oikein)
  Vaihto on helppo ja nopea.
  Jos lennät Newarkin kentälle niin sieltä taisi päästä suoraan junalla Pennsylvanian asemalle New Yorkin keskustaan.

  Washington on erittäin siisti mesta ja Capsien kotimatsin katsominen paikanpäällä on ainutlaatuinen kokemus.

  Ei muutakuin oikein hyvää reissua!
   
 15. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Kiitokset @Tompe kattavasta vastauksesta. Kaupunki tuttu entuudestaan onkin joten sen puoleen tuolla ei yllätyksiä ole tulossa. Sivuhuomiona että icelandair on alkanut suorat lennot Washingtoniin hyvin huokeaan hintaan.

  Eli appia lataukseen ja jos ostan sieltä heti tänään liput niin ne on siellä tammikuussa vielä tallessa.?

  Edit toimenpiteet suoritettu ja koko roskasta selvisi pitkän matkaa alta tonnin. Eli jos ei oo veronpalautuksille vielä keksinyt käyttöä niin vinkkinä palstatovereille, nyt saa "halvalla" :)
   
  Viimeksi muokattu: 07.10.2017 klo 12.28
 16. Tompe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Joo mobiililipun sai Ticketmasterin apista näkyviin muutamaa tuntia ennen peliä,(vaikka luvattiin että se on näkyvissä 24 tuntia ennen matsia).
  Näköjään homma onnistuu myös NHL apin kautta:
  • Download the NHL app for your mobile device, through Google Play or the App Store.
  • Mark the Capitals as your favorite team and proceed through the prompts.
  • Scroll down to the middle of the home page, and click the "Account Manager powered by Ticketmaster" button.
  • Log into your Monumental Sports Account Manager using your email address and password.
  Kuitenkin, tuo sisäänmeno CapitalOne Areenalle on helppo ja nopea noiden mobiililippujen kanssa.
  Ja kun liput tosiaan ostaa Ticketmasterin kautta niin ei ole pelkoa, että tulisi kusetetuksi asia kanssa, vrt. Stubhub, vaikka kyseisen lafkan kanssa ei ole koskaan ollut ongelmia, mutta pieni riski noissa kolmannen osapuolien kanssa aina on.
   
 17. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Sieltä kauden ensimmäisesti kotiottelusta makoisa voitto numeroin 6-1. Ottelu alkoi melkoisella tulituksella, kun Kuningas täräytti maalin näytöstyyliin. Kaksi seuraavaa maalia tuli nopeasti ensin Ossin viimeistelemänä ja sen jälkeen Ovi sai sellaisen tontin, että tämän hetkisellä vireellä olisi laittanut mitä todennäköisimmin 10/10 sisään. Erän loppupuolella numerot laitetaan jo 4-0, kun Kuz pääsee hyvään vetopaikkaan Ovin ollessa tirehtöörinä maalin suulla ja vie maalin nimiinsä ohjaamalla kiekon ohi Pricen ja samalla viimeistellen toisen hattutemppunsa tähän kauteen.

  Toinen erä ei mennyt omaan silmään aivan nappiin ainakaan ensimmäiseen 10minuuttiseen ei saatu oikein hommaa täysin raiteilleen, mutta tämän jälkeen alkoi löytyä reittejä hyökkäyksiin ja siellä saatin tilanteita aikaan, niistä Ovin viimeistellässä toisen pienen sekaannuksen jälkeen, että kenelle maali merkataan, mutta hyvä näin sillä tärkeitä maaleja kapteenille. Ja kaiken kukkuraksi maalinteossa onnistui myös uransa ensimmäisestä vastannut Nathan Walker (tosin maali oli hiukan ehkä onnekas, mutta mitäs sitten, hieno oli DSP:n toimitus maalille), ja kyllä täytyy sanoa että jalat käy erittäin kauniisti ja pelityyli on todella mukavaa seurattavaa ja ihan onnistunut debyytti häneltä.

  Sanottakoon vielä, että homma toimi jokaisella ketjulla ihan hyvin toisilla ehkä vähän paremmin vielä, mutta hyvällä mallilla ollaan kauden alussa. Puolustuspeli toimi myös hyvin ja Ness-Chorney akselikin pelasi paremman pelin kuin Ottawassa ja se on hyvä. Holtby oli jälleen loistava maalissa ja otti hienoja koppeja ja vei kyllä 100-0 maalivahtien taiston.

  Seuraavaksi matka jatkuu Tampaan.
   
 18. azlakki#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Hei vaan kaikki palstatoverit täällä Caps-osiossa!

  Olen ollut lukijan roolissa jo vähän pidemmän aikaa ,kun aikaa kirjoittamiseen ei ole ollut. Mutta kiva nähdä, että täällä jaksaa porukka kirjoittaa raportteja otteluista, että pelaajista.

  Sitten asiaan. Kyllä on silmiä hivelevää katsoa Ovie-Kuzy-Vrana kolmikkoa! Vranakin mielestäni ihan pirteästi esiintynyt kahdessa ekassa runkosarjan ottelussa. Ainoa ketju oikeastaan, mikä ei oikeen mitää meinaa saada aikaan, on Ellerin ketju. Välillä jotain väläytyksiä, mutta siihen jää. Sitten taas tuo nelosketju. Kyllä se Walker kuuluisi saada peliaikaa tällä kaudella ja paljon. Jalkoja riittää ja tosi vahva kulmaväännöissä. Oikein pirteä kaveri ja hieno tarina kaverilla takana.

  Orpik on yllättänyt nyt näissä kahdessa ekassa matsissa. Mutta silti haluaisin nähdä Boweyta edes vähän pelaamassa ylhäällä.

  Eipä siinä kai muuta mieleen nyt tullut tällä kertaa. Toivotaan, että Ovien beast mode jatkuu.
   
 19. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Juu pienessä laitamyöteisessä tuli kotiavaus tuijotettua ja sopi hyvin tuohon mielentilaan että peli oli käytännössä ohi 3 min jälkeen ja suurempaa tarkkaavaisuutta ei vaadittu. Aika eeppinen tapa avata kausi kotikaukalossa. Ovie/Kuzy tutka toiminut ekat kaks peliä melko virkistävällä mallilla, aika maukasta. Ovien liike on näyttänyt kyllä ihan erilaiselta ja Trotz kommentoikin että peilattuna viime kauteen Ovie pääsee nyt ihan erilailla noihin kiekkoihin kiinni ja sitä kautta pääsee käyttämään sitä vahvuuttaan.

  Pakisto tulee kauden mittaan elämään paljonkin, kunhan cappiin tulee ripotellen lisää tilaa nostella Boweyta jne ylös. Tänä yönä ois TBL ja kyllähän kaikki muu kuin 2 pistettä ja Ovien 5 maalin ilta on pettymys tämän kauden avauksen jälkeen :)
   
 20. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Walkerin avaus oli kyllä hyvä. Mutta missä on Burakovski?
  Ja pakiston ensimmäinen kova testi tulee yöllä.
  Silti kahden pelin perusteella ollaan paremmalla mallilla kun uskalsin odottaa.
   
 21. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Sieltä ensimmäinen tappio plakkariin, toki yksi piste lähti matkaan. Ihan hyvää peliä aika ajoin oli nähtävissä, ylivoima toimi, niin myös alivoima josta suuret kiitokset myös Grubille nimittäin siinä oli mies paikallaan. Ykkönen pelasi hyvää peliä ja Backs kunnostautui pisteiden valossa, samoin kakkonen oli ihan ok, jossa Kuz jatkoi pisteputkeaan ja tällä hetkellä kasassa kahdeksan passia. Bottom6-osasto ei päässyt vieläkään kunnolla esille, tosin eivät pelanneet huonostikkaan. Tämä kaikki tosin tapahtui ennen 3-1 johtoa, jonka jälkeen oltiin enemmän tai vähemmän purjeessa. Eipä tästä sen enempää, ke-to yönä jatkuu Pääkaupungissa.
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2017 klo 10.34
 22. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Joop, tappio tuli. Eka erä oli Capitalsin mutta sen jälkeen viime vuosilta ajoittain tuttu käsijarru päälle ja kaveri pääs rinnalle sekä lopulta ohi. Oikeaan osotteeseen meni kaks pinnaa, mutta kyllä tuo yksikin mulle kelpaa tässä vaiheessa.

  Ykkönen sai tänään tehopisteet, mutta kyllä Ovechkin-Kuzy oli tänäänkin iskussa. Joku kun vaan joskus laittais Ovien passit sisään niin ei olis aina näitä 7+0 tilastoja. Tänäänkin tais jaella ainakin kaks, jossei nyt tuhannen, niin viidensadan taalan paikkaa. Bottom-koostumukset tulee todennäköisesti hiihtelemään samaa menoa jatkossakin eli nollanollaa ja ehkä (toivottavasti) ajoittaisia väläytyksiä, saa nähdä riittääkö se sitten keväällä jos ei täydennysjoukkoja tule.

  Grubauerilta hyvä peli. Lisää näyttöjä treidiä varten vaan.
   
 23. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Kolmannessa ei enää ehditty mukaan kun Tampa alkoi tikkamaan. Kahden jälkeen olisi toki ihan hyvin voinut olla hitusen suurempi johto.
  Nololla tavalla mahdollinen lisäpiste sitten jäi nappamatta. Yhteenkin pitää olla tyytyväinen, sen verran oltiin köysissä kolmannessa.
  Sinällään vauhdikas ja hyvä peli.
   
 24. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Tappio tuli pingviineille numeroin 2-3. Jäähyllä istuttiin liikaa ja tappiota saa pitkälti niistä syyttää. Maalit hakattiin metrin etäisyydeltä maalista ja siellä täytyy olla osiltaan tarkempi, että irtopalat saataisiin hakattua pois. Loppua kohden parani peli ja taisteluilme tuli vasta kolmannen erän aikana, jota olisin voinut katsella koko pelin ajan ihan mieluusti.

  Holtby oli mies paikallaan ja napsi kuin napsikin tärkeitä koppeja, vaikka se ei tällä kertaa riittänytkään. 8 heilutti häkkiä, mikä saa aina tunnelman kattoon, toki olisihan sitä voinut päräyttää pari lisäksikin:). Onhan tuo Kuz aivan jäätävä pelaaja, kiekonhallinta on loistavaa ja luo paikkoja, eteenpäin on mielestäni mennyt. Ja hyvät naiset ja herrat Christian Djoos, aivan loistava debyytti häneltä, syötöt löysivät perille niin avauksissa että 8:n maalissa ja kaiken kukkuraksi kavensi pelin. Chorney vaan jatkossakin katsomoon, huonoja pelejä tulee varmasti (Djoosille), mutta ajan kanssa kaikki se maksaa takaisin tavalla tai toisella. Wilsonille vain tervetuloa takaisin kokoonpanoon, sillä henkilökohtaisesti en jaksa katsella tuota Chiassonia.

  Tästä jatketaan ja seuraavaksi jatketaan pe-la yönä tulikuumaa Devilsiä vastaan.
   
 25. Caveman8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Djoos. Näkymätön toiseen erään asti jossa ensiksi kakkonen josta pens sai maalin. Sen jälkeen ryntäsi itsensä 1v3 tilanteesta pihalle. Seurauksena 0v2 ja Sheary laittoi kiekon ylärimaan. Tehot (1+1) ja muutenkin mainio kolmas erä peittoavat kuitenkin nämä erheet selkeästi, mutta p-alueen pelaamisesta ei oikein minkäänlaista kuvaa vielä.

  4 pelin perusteella Ness ei ole änäripakki. Chorneyllä ei ole mitään uutta annettavaa ja kaikki tietävät Orpikin tilanteen. Jos Djoos lyö läpi, on pakistosta mahdollista saada yhdellä treidillä yllättävän potentiaalinen. Itse treidi ei ole vielä hetkeen ajankohtainen, mutta vaihtoehtoja siihen voisi olla Calvin De Haan tai Luca Sbisa.

  Burakovsky on alun selkeä epäonnistuja. Eilen paljon harhasyöttöjä ja sniper tyyliselle hyökkääjälle laukaisutarkkuus on luokatonta.