Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 11.05.2017 klo 05.55.

 1. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Tärkeä voitto Red Wingsistä. Ihan kelpo peliä pelattiin ajoittain, vaikka se ei kokonaisuudessaan ollut mikään loistava peli. Tärkeintä nyt on ottaa pisteitä näistä peleistä, oli se peli minkälaista tahansa. Ottelusta ei sen suurempaa raportointia nyt jaksa vääntää, mutta tärkeä osuma saatiin nyt etenkin Buralle ja toivon mukaan maalinteko jatkuu useammin kuin kerran 10 peliin.

  Yöllä kohdataan kotiluolassa Panthers.
   
 2. HalfMoonRider#0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Tampereen Ilves
  Jep, hyvä et Burakovsky sai nyt niitä onnistumisia. Bowey parantanut kanssa otteitaan huimasti parissa viimeisessä pelissä.
   
 3. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Kissat vei pisteet numeroin 4-1. Jäähyihin pitkälti kaaduttiin, mutta ei tuo maalintekokaan ollut mitään terävintä kärkeä. Ensimmäinen maali pitkälti Djoosin piikkiin ja toinen maali taas Boweyn tyhmän jäähyn piikkiin, josta maali sitten tuli. Kolmannes tuli taas kahden miehen vajauksella. Loppupeli oli pitkälti yhtä päätä ja paikkoja oli maalintekoon, mutta ei niin ei. Djoosilta toki loistava maali ja erinomaisella maltilla mies vielä vei keskelle ja tuikkasi kiekon maaliin. Onhan Djoos melkoinen ryöstö 7. kierroksen varaukseksi ja tulee takuulla olemaan tärkeä mies joukkueelle tulevaisuudessa.

  Ensi viikon lopussa pelaillaa vasta seuraavan kerran, kun joukkue matkaa tutulle Kanadan kiertueelle.
   
 4. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Vähän menee kun viime kaudella että ei kovasti pisteet kiinnosta - ainakaan 60 minuutin ajan. Ero on siinä että viime vuonna materiaali oli sen verran kova että voitot kairattiin kuitenkin, tänä vuonna ei.
   
 5. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Buralla jotain vammaa ilmeisesti kädessä (taitaako olla jopa sama käsi, minkä takia viime kaudella oli pitkään poissa?), eikä ole osallistunut treeneihin. Toivottavasti ei ole mitään vakavampaa kyseessä, niin pääsee mies Kanadan kiertueelle.
   
 6. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Hiljaiseksi vetää tuo peli. Paljon on poissaoloja ja varsinkin, kun kyseessä on joukkueen avainpelaajia. Niiden takia osittain ollaan häviämässä tuota peliä Vancouverissa, mutta yritystä olisi saanut olla enemmän, nimittäin silloin oltaisiin taisteltu pisteistäkin. Nyt en paljon (jos ollenkaan) positiivista löydä pelistä.

  Noh, peli pyörii taustalla, joten katsellaan loppuun, vaikka en siitä nautikkaan.
   
 7. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  No nyt on kyllä vinha veto.... mikähän ajatus tässä on takana? Peluso mukaan että Wilson voi keskittyä pelaamaan?

  Hershey Bears Hockey - Capitals Recall Anthony Peluso
   
 8. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Peluso; Ehkä tarkoitus on pitää viellä jäälle kykenevät pelikuntoisina? Eli klassinen poliisi.
   
 9. JuiWSH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Nyt ollaan kyllä jännän äärellä. Vielä ei kannata vetää mitään johtopäätöksiä pidemmälle kauteen kun pelattuna on vasta 10 peliä, mutta jos kurssi ei muutu tulee olemaan mielenkiintoista nähdä jatkaako Trotz kauden loppuun asti. Tai mihin siitä mennään: haetaanko uusi koutsi joka kokeilee vielä hakea sitä pyttyä, vai aloitetaanko rebuild tai liikutellaan jotain suurempiakin palasia tuossa rosterissa? Vai tehdäänkö se typerä päätös (mikäli kone ei tästä lähde käyntiin), että tyydytään vain siihen keskikastin suoriutumiseen?

  Tämä nyt on sinänsä ihan turhaa analysointia, mutta on vaan niin kivaa olla sohva-GM, eikä tuosta Capsin pelistä tällä hetkellä kirjoitettavaa ole. Itse tosiaan GM:änä katsoisin Trotzin peluutusta joulukuulle asti ja tekisin analyysin mennäänkö tällä kauden loppuun vai vaihdetaanko. Toki jos pätevää korvaajaa ei ole tiedossa, niin turha sitä on lähteä valmentajaa vaihtamaankaan. Rosteri on alisuorittanut roimasti, ainakin omiin odotuksiini nähden. Mikäli peli ei tästä parane, tulisi ehkä lähtä hakemaan jonkinlaista välimallin rebuildia treideillä, olettaen että oikeanlainen kauppa jostakin löytyisi. Muussa tapauksessa tällä jengillä on minun silmissäni tasan tämä ja ensi kausi aikaa kilpailla Cupista. Capitalsin ongelmaksi alkaa muodostumaan pelaajien ikä ja tämänhetkinen taso: keskikastin jenginä (ilman playoff-paikkaa) tuhlataan vain nuorien pelaajien pelivuosia. Kaikista surkein vaihtoehto olisi pyöriä siis joku 3-4 vuotta jossain playoff-viivan alapuolella, samalla kun esimerkiksi Ovechkinin ja Backstromin parhaat (jäljellä olevat) vuodet valuvat hukkaan, ja samalla vaihtoarvo katoaa - tai vielä parempi, pelaajat kävelevät UFA-statuksella ulos.

  Loppuun vielä totean, että Carlsonin soppari loppuu tähän kauteen. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä sorvataanko miehelle jatkopahvi ja samalla luovutaan joistakin pelaajista, vai treidataanko Carlson deadlinella, tai tehdäänkö se vanha kunnon Caps-ratkaisu ja annetaan miehen kävellä ulos täysin ilmaiseksi. Joka tapauksessa mielestäni jo tähänastisella otannalla voitanee sanoa, että tämä rosteri ei todellakaan kestä sitä jos Carlson lähtee, vaikka ajoittain kovin hyödytön kentällä onkin.
   
 10. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Hyvä peli Oilersia vastaan ja erittäin tärkeä voitto joukkueelle!

  Ensimmäisessä erässä pelattiin hyvää kiekkoa ja hallittiin pitkälti peliä siihen saakka, kunnes yllätysyllätys Peluso menee kuluttamaan jäähypenkkiä. Tämän jälkeen Oilers ylivoimalle, mikä ei tosin tuottanut tulosta, mutta tämän jälkeen Oilers pääsi niskan päälle ja piti kiekkoa iskien samalla kaksi kertaa. Erän viimeisillä peliminuuteilla Caps alkoi kahden maalin takaa-ajo asemassa löytää parempaa vaihdetta silmään ja DSP lyö erän loppuun kavennuksen.

  Toisessa erässä jatkettiin siitä mihin ensimmäinen erä lopetettiin ja Capitals oli selvästi niskan päällä. Toinen erä oli kokonaisuudessaan hyvää pelaamista ja pääkaupunkilaiset tuli ansaitusti tasoihin siirretyn rangaistuksen aikana, kun Eller laittoi Boweyn syötöstä kiekon maaliin.

  Kolmas erä alkoi hyvin, kun Kuz ohjaa Ovin syötön maaliin ja peli 3-2. Kolmas erä meni tasaisemmissa merkeissä siihen saakka, kunnes Kuz suorastaan leikittelee kiekon ohi Talbotin. EDM pääsee erän loppuun vielä ylivoimalle, mutta kavennusta ei syntynyt. Beagle niittaa vielä kiekon tyhjään rysään ja laittaa loppulukemiksi 5-2 vieraille.

  Yöllä jatketaan, kun Albertassa kohdataan vielä Calgary.
   
 11. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Calgarysta vuorostaan tappio numeroin 1-2. Jälleen oli omaan silmään sellainen peli, mikä olisi pitänyt kääntää voitoksi. Hyviä paikkoja oli sen verran, että tappiosta ei voi luonnollisesti syyttää kuin itseään. DSP on pelannut kyllä hyvin ja on lyömässä itseään tuohon 8:n Kuzin ketjuun ainakin toistaiseksi ja hyvä näin, jos onnistuu. Grubi oli hyvä maalilla ja otti välillä hienojakin koppeja. Puolustajat Djoos-Bowey parantaa koko ajan.

  Nyt vaan joukkueen täytyy alkaa raapimaan näistä peleistä voittoja, sillä tällä menolla joudutaan tosissaan taistelemaan pudotuspelipaikasta. Noh, luotetaan siihen, että pisteitä alkaa ropisemaan kauden edetessä paremmalla tahdilla.
   
 12. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Vancouverin jälkeen näkyi ulkomaan keskustelupalstoilla jo väitteitä siitä että Trotz olisi menettänyt joukkueen eli "lost the room".
  Parin viimeisen pelin jälkeen lienee selvä että näin ei ole tapahtunut.
  Calgaryssä jäähytkin saatiin kuriin vaikka Eller sitten mokasikin. En ole katsonut tilastoja mutta turhan usein Eller on kyllä istunnolla.
   
 13. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Ei kovin rohkaiseva alkukausi oo todellakaan ollut. Kauaa ei ole varaa antaa muille tasotusta jos halutaan pleijareita pelata, sen verran tiukka tulee tuo viivan tuntuma olemaan. Valmentajanvaihdos voi tietty piristää hetkellisesti, mutta niin kauan kun ei ole konkreettisesti parempaa ehdotusta niin mua ei kiinnosta. Lähtörosterissa on niin selviä puutteita ja siihen alkukaudella koetut poissaolot päälle, niin paha siinä on valmentajankaan isommin sankaritekoja tehdä. Eriasia sitten jos pukukoppi on tosissaan sitä mieltä että vaihtelua tarvitaan.

  Enemmän kiinnostaa miten tuota rosteria saisi paranneltua. Paniikkinappula päällä sitä on tullut jo treidattua omassa päässä vaikka ketä pois, ja vaikka se typerältä idealta alkuun kuulostaakin, niin Holtbyn treidaaminen on tullut viimeaikoina useimmiten mieleen. Siitä ajatuksesta pidemmälle menevää leikkiä spoilerin alle, kun se on taas tätä hohhoijaa sohva-gm hommaa :)

  Grubauer on toki kovin testaamaton kortti ykköshäkkäriksi, mutta jotenkin tuntuu että Holtbysta saatava vastine ja säästetty cap-tila auttaisi joukkuetta tällä hetkellä enemmän kuin Holtby vs Grubauer erotus. Tuosta säästyvällä kuudella miljoonalla ja vaihtopaloilla voisi saada naarattua kunnollisen top4-pakin, ja jäisi vielä rahaa hyökkäyksen leventämiseenkin. Lisäksi kun ottaa varamiespalvelusta niin jäisi se raha käyttöön ensi kesälle kun taas on palkkakatossa ahdasta.

  Pitkällä aikavälillä joukkueen suunta on kuitenkin alaspäin ja Vezinasta kilpaileva maalivahti ei sitä tule muuttamaan. Etenkin kun Holtby kuitenkin on jossain määrin myös system-goalie, eli ei parhaillaan tällä tapaa vuotavan puolustuksen takana. Ja siis hetkeäkään en lähe huuteleen että Holtby olisi ollut huono tai syy alkukauden vaisuudelle olisi tolppien välissä, päinvastoin. Grubauer on kuitenkin kortti joka olisi mielenkiintoista katsoa ykkösenäkin ja Samsonov on tulossa parin vuoden otannalla takaa. Kun katselee noita meidän vaihtoon joutavia, niin kenestäkään muusta ei saisi paluupostissa niin hyödyllistä tavaraa että kannattaisi vaihtaa, tai organisaation sisältä ei löydy eikä ole tulossa korvaavia ukkoja näillä näkymin.

  Ja mitä sitä sitten voisi saada vaihdossa? Esim Carolina, Winnipeg ja Calgary voisi käydä kauppakaverista. Hanifin (ehkä pieni +?)? Armia+pari ykköskiekan pikkiä Jetseiltä ja sitten niillä palkkakattoon tulevilla dollareilla puhelu Vegasiin ja Nate Schmidt väkisin takaisin.? Jacob Trouba? Joku Flamesin pakeista, niillä on siellä vaikka kuinka ja monta? Oma suosikki skenaario olisi ehkä Trouba+Armia <-> Holtby+varausvuoro. Pitääkin käydä ehottomassa hfboardsille, koska Capsien otteet on aiheuttaneet jonkinasteisen riippuvuuden masokismiin.

  Esim.
  Ovie-Kuzy-Vrana
  Bura-Backs-Oshie
  Connolly-Eller-"Armia"
  Walker-Beagle-Wilson

  Orlov-Niskanen
  "Trouba"-Carlson
  Orpik-Djoos/Bowey

  Grubauer
  Copley

  Ja mahdollisesti jäis vielä varaa tehdä joku TDL-muuvikin. Vaikka lyhytaikasen ykkös- tai kakkoshäkkärin muodossa jos Grubauer ei näytä siltä että tuo rooli hoituu tai Copleyhin ei käy luottaminen kakkosena.

  En mä sit tiiä.

  Nyt huilataan kanadan reissun jälkeen hetki ja to-pe yöllä sitten Islanders. Voittoja pitää alkaa kertyä.
   
 14. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Olen samaa mieltä siitä että jokin suuri liike on tarpeen. Mikä se sitten olisi niin siitä voi keskustella. Mitään selkeää visiota ei ole minullakaan. Pahimmat vuodot voidaan ehkä tukkia pikkutreideillä mutta kun koko pursi on uppoamassa (ehkä ei tällä kaudella mutta parin vuoden kuluessa) vaaditaan enemmän.
  Holtsin myyminen on ihan varteenotettava vaihtoehto (en sano että paras) ja kaupantekijöiksi vielä Orpik päälle niin tilanne olisi jo aivan toinen.
  Ei tosin Orpik ole ollut mikään paska, se vaan laitetaan pelaamaan ihan liikaa kun vaihtoehtoja ei ole. Sopimus tietenkin tässä vaiheessa liian kallis mutta sehän tiedettiin jo kun nimet aikoinaan laitettiin paperiin.
   
 15. Caveman8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lokakuun pelit pelattu ja ennen kauden alkua ennustin tässä ketjussa näistä peleistä 11 pistettä, haha.

  Tuskin toimistollakaan ollaan erityisen huolissaan, kun ottaa huomioon odotusarvon. Kaikilla tiedossa ollut kapea pakkikalusto ei mitenkään kestä Niskasen poissaoloa. Niskanen on imo selkeästi joukkueen ykköspuolustaja. Loukkaantuminen on siitäkin paha, että Carlsonille on pakko antaa isompaa ruutua ja pinnoja valuu väkisinkin siihen suuntaan. Huono siksi että Carlson on sopimuksen viimeisellä kaudella ja em syistä ei joudu esittämään mitään kummoista palkankorotusta varten kesällä. Ja mitään erityistä ei siis todellakaan ole nähty vielä alkukaudesta.

  8, 19, 92 ja 77 ovat pelanneet omalla hyvällä tasollaan. Lisäksi onnistujia on ollut Smith-Pelly ja Eller. Vrana vaikuttaa lupaavammalta kuin Burakovsky, joskin voisi olla paljon tehokkaampi. Vranan menossa on jotain samaa taidokkuutta ja tyyliä joka tulee mieleen kun katsoo Kuznetsovin pelaamista.

  Alakerrassa on paljon harmaata massaa. Nessistä ei ole imo mihinkään, Boweytä oon nähnyt niin vähän et en pysty sanomaan mitään vielä. Djoos on pirteä ja vaikuttaa potentiaaliselta. Ottaa rohkeasti roolia jo nyt ja tekee enimmäkseen hyviä päätöksiä.

  Täällä nostettiin esiin Holtbyn treidaaminen, mutta onkohan Grubauer+jotain menossa? Jotain näyttöikkunaa ainakin tarjotaan kun startteja jo 5/12. 0 voittoa ja gaa yli 4, joten... :D
   
 16. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Itse uskon ja luotan siihen, että näitä pelejä aletaan kääntämään voitoiksi ja tie pudotuspeleihin raivataan. Merkittävimmät loukkaantumiset (Bura&Nisky) veroittaa huomattavasti, kun rosteri tällä kaudella on ohuehko(ainakin toistaiseksi). Bura nyt on vielä useamman viikon poissa, mutta mites tuo Niskyn tilanne?

  Eiköhän tässä nyt kuitenkin anneta aikaa joukkueelle ainakin joulun tienoille ja katsoa sitten mikä on tilanne ja mihinkä on mahdollisuudet. Pitkälti riippuu näiden Djoos&Bowey otteista, että kuinka tuo alakerta lähtee toimimaan vai tarvitaanko muutoksia. Melkoista tuhkimotarinaa pitäisi etenkin Djoosin kehitellä, että olisi kyvykäs top4 rooliin jo tällä kaudella, huomioiden sen kuinka kauan esim. Orlovilla siihen meni. Toki kaikki kehittyy eri aikaan, toiset nopeammin ja toiset hitaammin. Kokemustahan nuo tarvitsevat NHL maailmasta molemmat, joten pelejähän he tarvitsevat alle kumpainenkin kehittyäkseen. Molemmat ovat parantaneet omista ensimmäisistä peleistään ja olisi melkeinpä suotavaa, että sama kehitys jatkuu.

  Holtbyn kauppaaminen on tietenkin vaihtoehto, jota ei kannata missään nimessä sulkea pois. Maalivahtiosastoon tämän joukkueen tulevaisuus ei tulisi kaatumaan, vaikka Holtby vaihtaisikin maisemaa. Holtbya ja Orpikia ei saisi työnnettyä samaan koneeseen kohti uusia maisemia, Orpikin viemättä Holtbyn vaihtoarvoa ja takaisin tulevan vastineen heikentymistä. Holtbylla saatava top4 puolustaja + jotain muuta, tekisi puolustuksesta taas leveän ja hyökkäykseenkin mahdollinen upgrade. Tämähän toki kuulostaa ihan hyvältä, muttamutta...

  Jooh, onhan tuossa jotain pointtia, mutta katsellaan nyt rauhassa kuinka pelit tästä jatkuu. Ei tässä paniikkinappulaa henkilökohtaisesti ainakaan ole tullut eteen, mutta kivahan näitä on tänne välillä jauhaa.
   
 17. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  No niin Jags, oot taas saanut varttisi valokeilassa. Oletko kiltti ja painut puhumaan tuota samaa vanhaa politiikkaas takaisin jonnekin tonne Vapaan puolelle. Kiitos.
   
 18. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Erittäin tärkeä voitto Islesistä numeroin 4-3!

  Tänään meidän bottom-6 osasto oli meidän top-6 ainakin pelillisesti. Etenkin kolmosketju Ellerin johdolla pelasi järjestäin loistavaa peliä. Eller oli ehdottomasti tänään paras pelaajamme ja oli kyllä kokonaisuudessaan herran paras esitys Capitals paidassa ja tälläisellä asenteella kun koko joukkue pelaisi niin ai että! Jäähy toki tuli hänelle taas ja se oli kieltämättä tyhmä, mutta jäähyltä palatesssan korvasi sen heti saatuaan Isles pakin rikkomaan häntä.

  Top-6 oli tänään uninen ylivoimat mukaan lukien, mutta olihan hienoa nähdä, kun tuo Bottom-6 hoiti voiton kotiin! Erityismainintoja jaellessa voi myös nostaa ylös Stephensonin, joka pelasi hyvää kiekkoa keräten siinä ohella kaksi syöttöpinnaa.

  Viihdyttävä peli oli kaiken kaikkiaan ja tästä on hyvä jatkaa la-su yönä Bostonin vieraaksi.
   
 19. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Hyvä että bottom-6 sai onnistumisia, kyllä.

  Mutta missä ovat top-6? Vrana the Piranha välillä näyttäytyi mutta muut?
   
 20. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Sieltä tärkeä vierasvoitto Bostonista numeroin 3-2!

  Ensimmäinen erä oli hyvää Capitalsia ja kiekko liikkui välillä hyvin näppärästi. Wilsonille ja 8:lle onnistumiset ja näin tauolle hyvässä johtoasemassa 2-0.

  Toinen erä tosin alkoi hiljalleen kääntymään kotijoukkueen hallinaksi, kun Pastrnak kaventaa pelin 2-1 tilanteeseen. Bostonin hallinassa tämä erä pitkälti meni, vaikka välillä päästiin kuin päästiinkin kaverin otetta horjuttamaan. Etenkin viimeisellä vitosella Ovin ketjun vastahyökkäys päättyy Boston jäähyyn, jonka jälkeen saatiin ylivoima, joka oli pelillisesti varmaankin kauden parasta, vaikka maalia ei tullutkaan. Jäähyn jälkeen helpottavasti Orpikin toimitus päätyy Wilsonin ohjauksen seurauksena maaliin ja tärkeä 3-1 johtoasema taululle ja näissä lukemissa erätauolle.

  Kolmannessa erässä Boston haki vimmatusti maaleja, mutta Holtby oli maalilla mies paikallaan ja hoiti hommansa hyvin tänään. Capitals erän aikana kolmesti jäähylle ja Orpikin ottama neljän minuutin jäähy hoitui alivoimalta mallikaasti, eikä Boston saanut vaarallisia tilanteita aikaiseksi. Tässäkin erässä Boston oli niskan päällä, mutta puolustuspeli oli hyvällä mallilla. Ottelun viimeisillä minuuteilla Pastrnak lyö illan toisen hieman onnekkaastikin ja loppu meni hieman jännäksi, mutta voitto hoidettiin kuin hoidettiinkin kotiin ja tässä vaiheessa se on tärkeintä.

  Ma-Ti yönä jatketaan, kun Arizona saapuu Capitalsin vieraaksi.
   
 21. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Joo pari voittoa alle ja hiukan helpottaa meikäläisenkin ahdistus. Aika selviytymistä oli molemmat mutta kaikki lasketaan.

  Holtby perinteisesti tulikuuma Bruinsia vastaan ja muistutteli mullekin mikä on miehiään kun on kova päivä. Ovienkin kylmä putki rikki nimenomaan Bruinsia vastaan ei yllättä, nää kaks tuntuu aina olevan iskussa Bostonia vastaan.

  Kattellaan. Voittoja pitää tulla tasasen tappavaa tahtia jatkossakin. Kiitospäivä on ollut se vedenjakaja aiemmin ja viime kaudellahan tais vain Predators tulla viivan alta poffeihin sen kalenterimerkinnän mukaisista tippujista. Hfboardsillakin jo vilahteli että todennäkösyydet pari peliä sitten nousta playoffsjunaan oli luokkaa 33%.
   
 22. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Hyvä on että puolustuksen keltanokat ovat pikkuhiljaa oppineet NHL:llän tavoille.
  Vielä on aikaista sanoa ovatko Bowey ja Djoos NHL-miehiä mutta otteet ovat parantuneet ainakin sen verran että ei koko ajan tarvitse kylmässä hiessä seurata miten käy kun ovat jäällä.
  Tällä hetkellä Djoos lupaavampi mutta riittääkö koko?
   
 23. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Pelistä tehtiin vaikea itselle, mutta voitto tuli ja se on tärkeintä. Kaverille annettiin muutama eteen ja sitten lähdettiin kirimään. Peli oli ihan kohtuu hyvää, mutta Arizona yritti kaikin keinoin vaikeuttaa peliämme ottamalla jäähyjä, nimittäin ykkösyv ei saanut tänään(kään) hommaa pyörimään, vaikkakin Ovi tasoitti pelin eräällä ylivoimalla. Kakkosyv oli huolellisempi osittain, mutta kyllähän tuon ylivoiman pitäisi pian alkaa rullaamaan, niin ylivoimia päästäisiin hyödyntämään paremmin.

  Eipä siitä sen enempää, huomenna jatketaan b2b pelin parissa Buffalon vieraana.
   
 24. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Jeps, kolmas voitto putkeen. Täysin näpeissä koko 60 min, mutta alun kooma vaan vei jatkoille asti. Tai eihän tuo nyt erityistä koomailua ollut, kojootit vaan teki kahesta ekasta hyökkäyksestään tehokkaasti taululle 0-2. Ei väliä kun ei konffa vihollinen, 2 pinnaa tärkeintä.

  Elleriltä melkonen controller disconnected hetki siinä ekaan vaihtoonsa. Eka alimpana jätkänä viivalta löysä heitto vihollisen polkkareihin ja sitten selkä suorassa aitiopaikalla kaivamaan kiekkoa repusta. 570 maalia ehkä hiukan antaa tommoseen varaa, mutta kolmosketjun puolustavalta sentteriltä kyllä vaatisin enemmän.. Noh, muutenhan porukka on vissiin ollut tyytyväinen tanskalaisen alkukauteen. Ite vaihtaisin ennemmin kahteen puolentoista miljoonan ukkoon, tai samanhintaiseen pakkiin ja peluuttaisin Beaglea kolmosen keskellä, mutta se on taas eri tarinoita se.

  YV kuraa, kuten pääsääntösesti koko ajan. Ovie nyt sen pakollisen aina välillä tontiltaan lappaa sisään, mutta ei toimi ei. Edelleen Greeniä tossa viivassa ikävä. Vaikka Carlson nyt ei mikään puukäsi todellakaan ole, mutta kyllä se mopo-mike vaan yhdisti tossa tontilla paremmin.

  Holtby palaillut zonelleen ja nyt on taas se 50 voiton vezina-voittaja tuolla seisoskellut viime pelit. Onko se sitten yhtä paljon kiinni siitä, että junnupakit on saaneet juonesta kiinni ja Trotzin systeemi alkaa purra.

  Buffalosta pisteitä lähtökohtasesti pitäisi hakea, mutta veikkaanpa että tällä kertaa jää vierasreissusta luu käteen.
   
 25. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Minun näkemys on että meno oli kyllä luvattoman laiskapulskeaa. Syötöt meni usein ihan päin honkia jne.
  Kai se koskee montaa muutakin jengiä mutta Capseillä on paha tapa sortua pelaamaan huonomman vastustajan tasolla, niin nytkin.
  Kovin vaikea poimia tuosta valopilkkuja Holtsia lukuunottamatta. No, 39 oli kyllä ajoittain pirteä.