Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals (1.) – Carolina Hurricanes (WC1), Metropolitan 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TylerDG, 08.04.2019 klo 12.27.

 1. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Lainaus:
  Joo, ei pitäs kirjotella vähä ottaneena... En siis todellakaan toivo mitää vammoja kenellekää vaikka tappeluita vastustankin nykyää.
   
 2. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Mistään muusta ei tässä sarjassa ole kyse kuin tahtotilasta ja sekös tässä eniten vituttaa. Toinen on esittänyt sitä ja toinen ei. Missä saatanassa se taistelutahto oikein on? Nyt on aivan vihoviimeinen hetki niiden pelaajien astua esille, joita tässä tarvitaan, että sarja kääntyy Washingtonille. Kuznetsov etunenässä.
   
 3. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Aholla on pakko olla jotain vammaa, luistelu ei ole ollenkaan sitä tyypillistä Ahoa ja jatkuvasti itsekseen kaatuilee ympäri kenttää, niin huonosti ei voi asiat olla, että kyse olisi ollut tylsistä luistimen teristä läpi pelin. Joka tapauksessa Carolinalle elintärkeä voitto, toinen erä oli täysin Capsin, mutta muuten Hurricanes pelasi kyllä hyvin. Martinook tippui ensimmäisen erän jälkeen ja sitten pelin loppuvaiheilla Oshie lensi ikävän näköisesti laitaa päin ja satutti itseään, saas nähdä onko pelikunnossa vai menikö jotain (ranne?) pahemmin rikki?

  Mrazek otti kyllä todellisen huipputorjunnan lopussa kun Kuznetsov pääsi nokikkain tsekin kanssa.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 4. Ippenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Ilves, Winnipeg, Carolina ja Colorado
  Mahtavaa Canes!!! Hieno taisteluvoitto, vaikka ukkoa alkaa olla lasaretissa oikein urakalla. Pirun fyysinen tuo Washington kyllä on. Yksi vittumaisimpia (sekä positiivisella tavalla että negatiivisella tavalla) jengejä mitä tiedän, joten olisipa kyllä maukasta, mikäli Carolina onnistuisikin sen pudottamaan. Vaikeaa on kyllä Washingtonissa voittaa. Tosin yksikin voitto siellä saattaisi jopa riittää, kun Canes itse on aika kova kotonaan.
   
 5. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Sarja 2-2. Harmittava tappio. Välillä oli hyviä aihioita näkyvissä, mutta se että niitä välillä esitetään harvemmin kantaa voittoihin asti. Nyt tarvitaan suurimmalta osalta pelaajista tason nostoa, jotta voidaan ottaa voittoja näistä peleistä. Viime keväänä jokaiselta ukolta löytyi se tiikerinsilmä, jota näissä peleissä peräänkuulutetaan. Taistelutahtoa tarvitaan ja toivottavasti kotiyleisö sitä luo jengiin heti seuraavassa pelissä alusta lähtien!

  Let’s Go Caps!
   
 6. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Voihan paska, ei ole Caps nyt jatkoonmenon vaatimalla tasolla. Henki vie materiaa. Onko sitten vaan väsy iskemässä päälle vai eikö vaan syty. Täytyy toivoa että se on tuo jälkimmäinen, niin on vielä pieni toivo josko sieltä herättäis taistelemaan sarjavoitosta vielä.

  Tänään Canes oli niukoista lukemista ja laukaisumääristä huolimatta mun silmään selvästi parempi. Se voitti kaksintaistelut tosi isolla prosentilla, kunnollisia maalintekopaikkoja vihollisella oli aikalailla nolla, ja Capitalsin peli tapetaan jo keskialueelle. Lähes kaikesta näkee että (tällä hetkellä) Canes haluaa voittoa selvästi enemmän mitä Caps. Se on joka tilanteessa askeleen edellä ja ukot aina ”peliasennossa”, kun Caps vähän odottelee että ei kai ne tosissaan ole. Yksinkertaset asiat, kuten helpot syötöt. Vähän sinnepäin löysiä lättyjä jalkoihin, ei ihme että ei saada mitään aikaseen kun kiekkoa pitää kokoajan kaivaa luistimista. Kaikkeen siihen päälle vähän helpolla kuumaksi pääsevä Mrazek, niin just nyt näyttää varsin pahalta. Ekassa erässä kirosin isoon ääneen kun 2v2 hyökkäys omiin ja Vrana suoristaa selän ja jättää oman miehensä pitämättä, hyvä malliesimerkki siitä miten pienet asiat tehään päin honkia ja olis saanut siitä tulla maali omiin palkaksi.

  Kolmos-nelosketjut edelleen 0 maalia. Backstrom oli tänään kaukana parhaastaan. Suorastaan huono ja melkeinpä tappoi oman ketjunsa hyökkäyspelin. Muilta ketjuilta sitä hyökkäyspeliä ei ole löytynyt ekaan neljään muutenkaan. Capsin ykkösyyveen oisin viltittänyt kasia lukuunottamatta ekan yrityksen jälkeen. Canes on päättänyt ottaa Backstromin siinä pois ja kun ukko on tänään nähdyllä ghost-modella niin sehän riittää oikeen hyvin. Ja kun kiekko kerran saadaan alueelta pois niin sitä ei sinne enää takaisin saada muutaku päädyn kautta, oli kentällä sit 4 tai 5 vastustajaa, ja siellä sitten ei kuzy ja backs tolla asenteella pärjää alkuunkaan.

  No. Ei se ohi vielä ole. Itseasiassa tasan, ja kotipeli. Heräillä vaan pitäis. Positiivista on se että peruspaketti on kunnossa ja toimiva kun asennekin saadaan kuntoon, Holtby on hyvä, ja Ovechkin huippuvireessä. Vielä kun sais edes välttävästi apuja ketjukavereilta niin avot.

  Alkohan se kevätmasennus-tila löytymään.

  Ja hienoa kiekkoa pelaa Hurricanes!

  Edit. Niin ja ei tosiaan oshien putoaminen tohen tahtotilan paranemiseen ainakaan auta, niitä harvoja jotka on vetäneet tosissaan ja jolta voi sitä aina odottaa. Ei tietty voi sen taakse jäädä kipuilemaan, puuttuu sieltä jo kaveriltakin tärkeitä nimiä, mutta ilmeisesti pidempi huili edessä ja älyttömän iso kolaus jos satuttais jatkoon selviimään ja saikku paljastuu koko kevään mittaiseksi.
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2019 klo 07.48
 7. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Mielikuvitusta kyllä puuttuu taisteluhengen lisäksi kun ei tuosta sinisen yli meinaa Caps päästä millään. Ainoa maalikin tuli aivan luokattoman YV:n päätteeksi, jossa kiekkoa ei saatu hyökkäyksessä hallintaan kuin ajoittaisesti.

  Toiveajattelua ehkä, mutta saattaapi olla että tämäkin kausi vaatii taas pienen kyykkäyksen ennen kuin lähtee lentoon. Kolme peliä jäljellä ja kaksi näistä kotona. 50/50 sanoisin sarjan olevan: Canes vahvempi jäällä juuri nyt, mutta Capseilla sarjassa suureen rooliin noussut kotietu.

  TJ olisi kova menetys, mutta mieluiten näkisin joka tapauksessa nyt ykkösen muodossa AO - Kuz - Wilson.
   
 8. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Optimistinen tulkinta: parempaan mentiin verrattuna kolmospeliin. Ketjumuutokset toimivat osittain. Paikkoja oli voittaa (en silti väitä että tappio oli vääryys). Sarja on 2-2 eli mitään ei ole menetetty.
   
 9. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Reirden Oshiesta: "He will not be playing anytime soon… We won’t be having one of our key players for quite some time". Ketjuruletti jatkuu.
   
 10. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Jatkan optimistisella linjallani: Oshien menetys on paha juttu mutta samalla myös heräte. Jos Caps aikoo jossain vaiheessa pelata sellaista peliä jolla oikeasti mennään pitkälle niin se ilmeisesti vaatii että ollaan selkä seinää vasten tai ainakin hyvin lähellä seinää ennen kun se löydetään. Sama juttu viime kaudella.
  Menikö sillä olkapää? Kunhan ei taas osunut pää - silloin "will not play anytime soon" voi tarkoittaa "never" mikä olisi traagista.

  edit: käsivarsi, ilmeisesti
   
 11. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Canes oli hivenen vaisu 3. peliin verrattuna, mutta riitti silti voittoon. Seuraavaksi pitää keksiä miten vihulainen kaadetaan vierasjäällä ilman vaihtoetua.
   
 12. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Melkoinen sykkeen nostattaja oli kyllä tämä peli alusta loppuun, ihan viime sekunneille asti säilyi jännitys kun Canes nakkeli kiekkoa kolme (!) kertaa ohi tyhjän maalin ja päästi Washingtonin vielä viime sekuntien myllytykseen. Minusta tämä oli 5v5-pelissä Washingtonin vahvin esitys tässä sarjassa, vaikkei voittoa tullutkaan. Ensimmäistä kertaa kiekonhallinta pysyi pääosan pelistä Capsilla ja Carolina puolestaan tyytyi - tällä kertaa onneksi riittävän tehokkaisiin - vastahyökkäyksiin.

  Merkittäviä loukkaantumisia on Hurricanesin kapeassa hyökkääjistössä tällä hetkellä, mutta ilmeisesti jotain mahdollisuuksia on, että Svech palaa jo lauantaina takaisin kehiin. Ainakin harjoittelee jäällä tällä hetkellä. Tosin voi kyllä olla, ettei päävammaista uskalleta enää tässä sarjassa peluuttaa. Brown paikkasi sinänsä pirteästi, mutta kiekollista taitoahan tuohon hyökkäykseen tarvitsisi lisää. Tiedä sitten, onko Necasia, Saarelaa (Charlotten paras maalintekijä) tai Kuokkasta edes harkittu rosteriin?
   
 13. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Täähän oli jopa ongelma tässä pelissä. Caps ei ole ensisijasesti kiekonhallintajoukkue, vaan nimenomaan katkoista kääntöihin ja sitä
  kautta laatupaikoille pyrkivä nippu.

  Nyt kun jouduttiin pitää kiekkoa niin ei oikeen keksitty mitä sen kanssa pitäis tehä. Hyökkäykset oli poikkeuksetta katki keskeltä, kun ainoa keino saada peliä aikaseen oli pelata se seisovilla jaloilla oleville ukoille sinisen tuntumaan jotka jatkoi sitä sitten vaan päätyyn. Canes voitti tän pelin Capitalsin omilla aseilla.
   
 14. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Varmaan se polvitörmäysonnettomuus Niedereiterin kanssa vaivaa vieläkin.

  Foegele on kyllä kuin nakutettu playoff peleihin, tarpeeksi fyysinen ja hyvä maalintekijä.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 15. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ahohan oli pelannut aika paskasti jo pidempään ennen tuota törmäystä
   
  Pordinard tykkää tästä.
 16. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Voi olla, mutta lennokas liike ainakin omiin silmiin katosi tuohon. Onhan se Brind'Amourikin sanonut viikko pari sitten, että Aho parantelee vielä sitä tärskyä.
   
 17. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Nojoo, eihän se ainakaan auttanut jo olemassa olevia ongelmia.
   
 18. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  DSP kutsuttu ylös, saas nähdä ottaako suoraan Oshien paikan tulosyksikössä? ;-)
   
 19. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Lainaus:
  Jos vuoden takaisesta ei ollut riittämiin, niin kaikkine kauden käänteineen tässä sitä olisi ainesta tuhkimotarinalle. Hyvää tekemistä ollut Hersheyssä ja on tässä upsidea tarjolla bottom-6 osastolle. Nälkää pitäisi ainakin riittää.
   
  Ferris tykkää tästä.
 20. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Toisinaan vähän liiankin nälkänen kaveri. (Jonkun oli pakko)

  Ovechkin-Kuznetsov-Wilson kasaan ois omalla toivelistalla.
   
 21. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Toteutunee vasta pelin aikana jos ei ala kulkea. Pakkiparit vihdoin optimaaliset, nyt vain kiinni siitä kuinka Siegsin taso riittää Kempnyä korvaamaan.

  Ovechkin-Backstrom-Wilson
  Vrana-Kuznetsov-Hagelin
  Burakovsky-Eller-Connolly
  Stephenson-Dowd-DSP

  Siegenthaler-Carlson
  Orlov-Niskanen
  Orpik-Jensen
  Holtby
   
 22. Loorz15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers | Teuvo Teräväinen
  Aleksi Saarela tekee NHL-debyyttinsä tänään, lähteenä Canesin instagram. Kovaan paikkaan pääsee debytoimaan!
   
  Alamummo tykkää tästä.
 23. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Se on sitten Oshien kausi paketissa.
   
  Gleb tykkää tästä.
 24. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  On tainnut melkein kaikki loukkaantumiset tulla tänä keväänä törkeyksistä. GM:nä teloisin kaikki vastustajan tähdet kesälomalle.
   
 25. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Yöllä iso peli tiedossa Capital One Arenassa ja kutkuttavasti matsia jo odotellaankin. Itsekin vasta alkaa heräilemään näihin pleijarihin, kun ensimmäisiin neljään kamppailuun on pitänyt hakemalla hakea tuota tunnelmaa, mutta nyt muutaman tappion myötä taas alkaa veri maistua suussa ja voitonnälkä alkaa kasvamaan myös kotisohvalla.

  Ossi putosi leikistä pois ja on sanomattakin selvää, että se on valtaisa menetys pääkaupunkilaisille. Nämä ovat äärimmäisiä takaiskuja, mutta sen kanssa on nyt elettävä. Tahtotila täytyy hilata nyt tappiin ja pelata omaa peliä, kyllä ne ratkaisijat sieltä tulee kun on tullakseen.

  Let’s Go Caps!