Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals (1.) – Carolina Hurricanes (WC1), Metropolitan 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TylerDG, 08.04.2019 klo 12.27.

 1. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Toinen peli jo jo parempaa, mutta mustia hetkiä tuli ajoittain. Alku oli ehdottoman kova ja peli näytti ratkeavan samantien, Canes pääsi kuitenkin mukaan ja ottelu tasoittui. Canesin kaksi ensimmäistä maalia olivat enemmän hupsista-osastoa, jotka kummatkin olisivat tiukemmalla puolustuksella olleet estettävissä. Ylivoima oli tänään myös melko löysää, kiekko kyllä liikkui, mutta mitään muuta ei sitten tapahtunut. Tähän parannusta seuraaviin peleihin. Jotenkin tuosta paistoi sellainen rutiini, joka käänsi sitten tämän pelin jatkoajalla. Canes vaikutti jotenkin pelokkaalta ottamaan roolia jatkoajan alussa ja se sitten kostautui heti kättelyssä.

  Nick Jensenin pelaamisesta tykkäsin tänään paljon, oli hyvin maskissa Wilsonin maalissa ja rakentelemassa Wilsonin toista erinomaista paikkaa kolmannen erän lopussa. Muutenkin jämäkkä esitys häneltä.
   
 2. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Conn Smythe Orpik painaa pelistä toiseen isolla sydämellä ja ratkoo matseja. Huikeat fiilikset tuli kotikatsomoon tuosta osumasta. Se meni oikealle miehelle.

  Muutoin yllä sanottuna kaikki oleellinen, joten mitä sitä lisäilemään.
   
 3. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Ei ollut voitto vääryys vaikka Capsien peli yski pahasti ajoittain.
  Voi olla - tai toivottavasti on niin - että Caps ei ole vielä täysin sisäistänyt että nyt pelataan niitä ihan oikeita pelejä - mutta Carolinaa vastaan se on tähän saakka riittänyt.
  Riittääkö vieraskentällä on sitten hyvinkin kyseenalaista. Mahdollisilla tulevilla kierroksilla ei missään nimessä.
   
 4. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Caneseilta jäi etenkin tuloskentiltä vajaaksi 2 ekassa pelissä.
   
 5. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Heh, kuka uskoisi. Orpikilla on urallaan kaksi jatkoaikamaalia pudotuspeleissä, ensimmäisellä ratkaisi samalla koko sarjan. Ovechkin metsästää yhä ensimmäistä.

  Toivottavasti Carolina laittaa kotona hyrskynb myrskyn ja sarja tasoihin. Uskonko tähän kuitenkaan? En. Vaikka Capsilla ote vähän ailahteli eikä tappio olisi vääryys ollut niin pelottavan vahvalta Caps näyttää.
   
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos lätkä olisi peli jossa se joka ensin saa viisi maalia täyteen voittaa Caps olisi hoitanut tuon 25 min kohdilla.

  Mutta tuntui kun pääsivät ”turvalliseen” kahden maalin johtoon niin Carolina pääsi taas peliin heti mukaan kun jalka nostettiin kaasulta.
   
 7. KäMi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Caps
  Ihank ok otteet Capseilta, vaikka ajoittain ollaan pahasti telineissä Canesin erittäin agressiivisen karvauksen kanssa.

  Ovechkin käänsi kelloja taakse noin 10 vuotta, melkoista dominointia häneltä tässä ottelussa. Orpik myös pelannut erittäin vakuuttavasti. Vielä kun Kuznetsov heräisi talviunilta ja alkaisi pyörittää kakkosketjua todenteolla, niin tässähän olisi aika hyvin pullat uunissa.
   
 8. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Ja tänään jatkuu! 2-0 tilanteesta siirrytään siis Raleighin. Tilanne on siinä mielessä paineeton, että kotietu säilyy tapahtui mitä hyvänsä. Toki mielellään sitä palaisi vaikka 3-1 sarjajohdossa takaisin kotiareenalle. Tämä lienee nyt se peli, joka on lähtökohtaisesti eniten kirjattu Canesin eduksi. Toki eivät he olleet nöyristelemässä ollenkaan kahdessa ensimmäisessäkään pelissä. Washingtonin rutiini oli vain yksinkertaisesti vielä noissa peleissä liikaa. Etenkin tuo toisen pelin jatkoajan alku kuvasti tätä tilannetta parhaiten. Joko Kuznetsov saisi aikaiseksi jotain parempaa?
   
 9. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Ainakin siihen pitäisi olla paremmat edellytykset kun Vrana vihdoin palautettu kakkosen laitaan ja Hagelin kolmoseen.
   
 10. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Vähän huolettaa puolustuksen jaksaminen, kun jo ekoissa peleissä Djoosin minuutit alle kahdeksaa ja kuutta. Tuolla käytöllä tulee helvetin raskas kevät muille viidelle puolustajalle.
   
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kuulostaa Anaheimilta 2007.

  Kyllä ne väsyy.... kun Huskins ja DiPenta pelas tuon verran.
   
 12. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Juu ja pelasihan Chicago 2015 playoffit käytännössä neljällä pakilla ja sekin meni ihan hyvin.
   
 13. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Hävyttömän huono Washington Raleighssa tällä hetkellä. Toisen erän vedot 13-0 ja maalit tätä kirjoitettaessa 3-0. Carolinalta putosi kaiken hyvän lisäksi ensimmäisessä erässä pois Ferland ja Svechnikov. Neljänteen peliin on tultava täysin erilaisessa asenteella. Tällaisessa virkamieskiekolla koko sarja menee ohi silmän räpäyksessä.
   
  Tompe tykkää tästä.
 14. HalfMoonRider#0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Jep, tais olla lopulta 18-1 ja sama paska jatkuu viimeisessä erässä. En rehellisesti sanottuna ole varmasti koskaan nähnyt Capsien pelaavan näin huonosti! Toki Canes pelaa hyvin mutta siltikään tällä rosterilla ei saisi näin pahasti olla ottavana osapuolena, se sama joukkue on kuitenkin voitettu tällä kaudella jo monen monta kertaa. Jos vaikka sovitaan niin, että tämä peli on ja oli tämän kevään paskin ottelu Capseilta, eiks niin?
   
 15. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Noniin. Ferland ja Svechnikov ulkona sarjasta todennäköisesti. Aivan älytöntä Svechnikovilta lähteä hormoonihuuruissa haastamaan Ovechkin hippasille. Ottelun lopussa vähän viitteitä siitä, että Carolinan pelaajien kannattaa jatkossakin olla aika varovaisia. Hieno voitto kotona ja olen iloinen, mutta huonoja merkkejä ilmassa sarjan tulevia pelejä ajatellen.
   
 16. Ippenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Ilves, Winnipeg, Carolina ja Colorado
  Lainaus:
  Svechnikov on toki aika kova menetys, vaikka kokemattomuuttaan saattaa juurikin välillä hölmöillä tuon uhoamisen tapaan. Ferland on kuitenkin pelannut niin pitkään jo melkoisen huonosti, etten välttämättä näe häntä edes juurikaan menetyksenä. Jos on poissa, niin muutama typerä jäähy tulee Carolinalle todennäköisesti vähemmän, joten mahdollisuudet saattavat vain kasvaa. Nyt oli Carolinalla melkoisen toimivat ketjut. Toivottavasti Rod pitää samat ketjut kasassa seuraavassakin kotipelissä. Siis ne ketjut, jotka olivat noiden loukkaantumisten jälkeen. Toki vaikkapa Mäenalainen voisi tulla vaikka mukaan korvaamaan Svechnikovia tai Ferlandia, jos he ovat poissa jatkossa.
   
 17. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Minä tarkoitan lähinnä sitä, että Washington tulee kävelemään loppujen hurrikaanien yli seuraavassa pelissä, tästä ärsyyntyneenä.
   
 18. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Käytiinpä nyt jäällä kääntymässä tänään, mutta siihen se sitten jäikin. 5-0 tauluun ja ei aivan hetkeen näin hengetöntä pudotuspeliottelua Capitalsilta ole eteen tullut. Tästä pitää tulla sisuuntuneena seuraavaan peliin ja sellainen kiukku päällä, että heikompaa hirvittää. Avausmaali ensi pelissä on hyvin tärkeä ja sillä saataisiin tapettua Raleighin tunnelma ja sitä kautta ralli päälle.

  Let’s Go Caps!
   
 19. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  No se meni meidän puolelta ohipeliksi. Eka erä näytti vielä ihan lupailevalta mutta mitä Reirden sit mahto sanoa pukukopissa kun joukkue ei enää tullut takasin.

  Canes oli vastaavasti tosi hyvä tänään ja pääsi nyt sille parhaalleen. Eipä siinä kummempia, kiva varmaan onnistua tohen paikkaan kotiyleisön edessä ja ruokkinee sen verran lisää fiilistä että todellakaan tän päivän tasolla Caps ei tule pärjäämään. Onneks ainakin potentiaalia vetää ihan eri levelillä löytyy, mutta se pitää sitten siirtää kaukaloonkin.

  Kaikki muut aika ressukoita Capsien puolella, paitsi taas se Ovie. Kapteeni näytti ekassa erässä taas esimerkkiä, mutta tällä kertaa ei muut viittineet seurata perässä. Holtby nyt saa puhtaat paperit vaikka viis menikin.

  Junnu päätti sitten kiukuta Ovielle ja heittää hanskatkin menemään. Olihan se aika maukasta nähdä Ovien knockout, mutta eihän sitä nyt millään haluais nähdä rookien loukkaatuvan tommoseen omaan hölmöilyyn. Ennen vanhaan siellä ois joku konkari omista juossut hakeen junnun pois ja antanut haukut kun kehtaa legenda-tason pelaajan kanssa räyhätä, ja nyt oli lopputulos murheellinen kun Ovie ei ihan pehmeemmän pään legendakaan ole.

  Eipä eipä. 2-1. Canes ilmottautui halukkaaksi jatkoon. Capitalsin pitää nyt sitten vastata tohen tahtotilaan. Vähän pienemmällä yrityksellä irronneet kotivoitot kuitenkin antaa vielä siimaa torkkuherätykselle ja ei tarvi vielä murehtia et oltais myöhässä. Neljäs peli tope yöllä.
   
  karpovitch tykkää tästä.
 20. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Pahaa teki katsoa kun Svechnikov retkahti jäähän. Selostajat jaksoi mesota tuosta vikasta iskusta, mutta käytännössä AO tippuu raukan päälle eikä tuolla iskulla enää ole vaikutusta.

  Kaikkiaan peli oli Capseiltä kyllä täysi housuunpaskominen. Nyt ei voi kun parantaa. Mielellään olisi nähnyt että sarja hoituu vaikka 5-6 pelissä jos NYI hoitaa itsensä nopeasti jatkoon, mutta heikolle näyttää just nyt.
   
  karpovitch tykkää tästä.
 21. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Niin, pitääkö tuo Svechnikovin loukkaantuminen nyt nähdä poliisikulttuurin alasajon seurauksena joko siten, että lähti edes haastamaan, tai siten, että Ovi jää nyt ilman seuraamuksia jäällä. Itse pitäisin terveimpänä reaktiona sitä, että kukaan ei ajele ketään kostoksi, vaan tämä nähtäisiin esimerkkinä siitä, mitä täysin turha nyrkkihippa voi aiheuttaa. Ovechkin sai lajin sääntöjen mukaisen rangaistuksen, ja voisin kuvitella, että käsittääkseni suht normaalina ihmisenä kantaa huolta ainakin playoffien jälkeen maanmiehensä voinnista.
   
  Rantojen mies tykkää tästä.
 22. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Svechnikov vs. Ovie on kyllä kaksipiippuinen juttu. Periaatteessa Andrei kaivoi ihan itse veret nenästään, mutta toisaalta tarvitsiko Ovechkinin vetää täyttä Mike Tyson modea päälle tuossa tappelussa 19v rookieta vastaan?
   
  Ippenator ja Alamummo tykkäävät tästä.
 23. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  Jep, tämä on totta. Toisaalta siinä adrenaliinit pinnassa kun saat kuittia omalla kielelläsi joltain teinipojalta, ymmärrän kyllä hyvin senkin, että kannuksensa ansainnut veteraani ei sitä jaksa kuunnella. Ymmärtäminen ei tässä tapauksessa tarkoita kuitenkaan hyväksymistä. Ja toisaalta nyt Ovie näytti vain sen, että ihon alle pääsee helposti.
   
  Ippenator ja karpovitch tykkäävät tästä.
 24. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Minun lasien läpi ei kaksipiippuinen juttu lainkaan. Jos hanskat heitetään niin sitten heitetään. Ei kai kukaan usko että siinä tilanteessa säästellään koska vastustajan ikä? Jos näin olisi niin löytää itsensä hyvin nopeasti kanveesista. Svechnikov on rookie mutta ei todellakaan mikään höyhen ja olisi hyvin mielellään laittanut Ovien levyksi.
  Tämän sanottuani niin vielä: toivon että ei loukkaantunut vakavasti.
  Pelistä: Canes tuli kotiyleisön eteen pelaamaan playoff-kiekkoa ja Capseillä ei ollut laittaa vastaan. Ei sitten yhtään mitään. Kamalaa katsottavaa ekan kympin jälkeen.

  edit: lyöntivirhe.
   
  Mr. Smith, Granny, Taison ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 25. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Ei kai siellä katsota, minkä ikäinen on vastassa, kun toinen haastaa tappeluun? Ja nythän tuo huono lopputulos johtui siitä, kun yksi lyönti sattui osumaan suoraan leukaan ja valot pois. Muutenhan nuo tappelut ovat suurimmaksi osaksi kypärään hakkaamista, voisi sanoa, että on huonoa tuuria jos sattuu osumaan kunnolla naaman seudulle. Nuorukainen tosin tappeli haavoittuvalla tavalla, kun piti päätä ylhäällä ja naama oli jatkuvasta maalitauluna. Ehkä seuraavalla kerralla vaihtaa hiukan taktiikkaa. Ovie näytti juuri, että hän osaa myös tarvittaessa tapella ja ihan kenen tahansa ei kannata tulla haastamaan.
   
  Pika1, Ferris & karpovitch tykkäävät tästä.