Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Aijai, olisipa kiva kun Hurricanes saisi jollain ilveellä vielä vierasvoiton kaavittua 7. pelistä!

Miksi muuten Kevin Malone seisoo Capsin vaihtoaitiossa?
 
Don't poke the bear!

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Olipa taas aika älytön peli Carolinalta. Tämä joukkue on niin periksiantamaton, että olisi kyllä universumin oikeutta jos jollain konstilla saadaan tuo game 7 käännettyä altavastaajalle.

Käytännössä tuntuu siltä, että maalivahtipeli on tasan, hyökkäystaito 7-0 Washingtonille millä pystyvät olemaan paikoissa tehokkaita, mutta toisaalta puolustus pelaa Carolinalla paremmin kuin vastustajalla. Hurricanesilla on 6 jaloilla nopeaa, peliä hyvin avaavaa puolustajaa mikä on pitänyt lähes koko 6 pelin ajan 5v5-pelin kiekonhallinnan Carolinalla. Tämä on ottanut parhaan terän pois Capsien maalinteosta, mikä kyllä tällaisenaankin tuntuu aika pahalta. Käytännössä kaikki puolustuksen virheet johtavat pääkaupunkilaisten vaaralliseen maalipaikkaan ja niissä ollaan sitten myös hyviä.
 
The world is done,
Aurora gone

Gr8-8

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Ekaa kertaa tässä sarjassa hankittu johto ei pitänyt, kotitaika sen sijaan kesti edelleen.

Vaikka pääsiäisen aikaa eletäänkin, niin turhan munatonta tuo peli on Caps-puolelta(kin). Fyysisempi sarja sataisi Capsin suuntaan. Ykköskenttä ainoana täyttänyt odotukset, muilta toivoisi enemmän. Erityisesti Vrana ja Kuz saisivat alkaa laittamaan kiekkoa maaliin. AO on ollut kuningas kaikilla osa-alueilla, mutta se ei vaan yksistään riitä jatkoon. Nuo kanansiivet ja kotkotukset Hamiltonille menivät kyllä vähän yli ja onko muutenkaan tarpeen motivoida vastustajaa pelaamaan kovempaa? (onneksi tästä mustelmien karttajasta käytetään muuten tätä pitkää Dougien-muotoa, lyhempi versio nimestä ei tekisi Killerille oikeutta).

Tämä sarja jää itselleni Washingtonin osalta pettymykseksi, seuraava peli määrittää kokoluokaksi ison tai pienen. Runkosarjan ja viime kauden henkisen kasvun perusteella itsellä oli (ehkäpä ylimielisesti sitten) tilauksessa viiden-kuuden ottelun sarja. Olisihan se ironista, jos Mr. Game 7:n uran ainoaksi epäonnistumiseksi jäisi ko. peli Caps-paidassa.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Se olisi huutava vääryys jos Washington menisi jatkoon.
Jaah. 3-3 tilanne oikeestaan on huutava oikeus tällä hetkellä siihen nähden miten sarja on edennyt.

Pelit 1,2,4 ja 6 on olleet aikalailla tasasta "vääntöä" ja intensiteetiltä hiukan matalampaa, joissa kaikissa voitto ois voinut kääntyä miten perin vaan mutta loppupeleissä voi sanoa tuloksen olleen ihan oikeinperin jokaisessa. Nuo pelit on menneet 2-2. Muuten molemmat joukkueet ovat vetäneet yhen ylijuoksu-pelin missä vihollinen on ollut täysi vastaantulija.

Sanoisin että kumpi vaan jatkaa ja kumpi vaan putoaa on lopputuloksensa "ansainnut". Hiukan lisää vääntöä ekoihin kuuteen oisi vastustajan nähdyllä pelitasolla riittänyt, mutta ei ole kummaltakaan sitä löytynyt. Nyt katotaan sitten kummalta se vääntö löytyy siihen kuolemanpaikkaan.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Tornados

Jäsen
Aika aseettomalta on Carolina toistaiseksi tuntunut vieraspeleissään tässä sarjassa. Toivottavasti tilanne muuttuu seuraavassa pelissä! Teräväinen on pelannut hienosti, mutta Aho on vähän vaisu. Varmaan siellä on jotain vammaa taustalla. Luotan kuitenkin Ahon henkisiin ominaisuuksiin, enkä yllättyisi jos hän ratkaisisi ottelun läpiajosta jatkoajalla. :)
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
En olisi uskonut, että 'Canes onnistuu venyttämään tämän sarjan seiskapeliin asti. Myönnän etten myöskään usko, että 'Canes pystyisi tuolta Washingtonista voittoa hakemaan, yllättäkään minut jälleen kerran! :)
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Olisihan se ironista, jos Mr. Game 7:n uran ainoaksi epäonnistumiseksi jäisi ko. peli Caps-paidassa.
Caps-historian tietäen se tulee tietysti menemään just noin.

Toki Capseilla on näitä tilanteita varten hankittuna Williamsia kmenestyksekkäämpi game7-soturi, joka on tähän asti ollut aika näkymättömissä. Sopii ruotsalaisen ratkaista huominen peli Capseille.

Alla ihan mielenkiintoinen artikkeli tuosta viime yön hylätystä maalista. Sieltä löytyy tilanteeseen sopivaa sääntöä aika ristiriitaisesti.

https://www.nbcsports.com/washingto...ction-rules-goalie-interference-cost-capitals
 
.

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
nooneoyb
...Alla ihan mielenkiintoinen artikkeli tuosta viime yön hylätystä maalista. Sieltä löytyy tilanteeseen sopivaa sääntöä aika ristiriitaisesti.
https://www.nbcsports.com/washingto...ction-rules-goalie-interference-cost-capitals
Taisi siinä enemmän aineksia hylkäykseen olla, kuin edellisen Sunnuntain surullisessa finaali tragediassa.

Mitä illan otteluun tulee, niin hiljalleen alkaa poffi -jännitys hiipiä puseroon. Mitä tilastot sanovat, muistaako joku menneiltä vuosilta sellaisen 1. kierroksen, jossa kaikki divisioonien ykköset putoavat?
 
Yesterday’s home runs won’t win the ball game of tomorrow.

Kari Runk

Jäsen
Mitä illan otteluun tulee, niin hiljalleen alkaa poffi -jännitys hiipiä puseroon. Mitä tilastot sanovat, muistaako joku menneiltä vuosilta sellaisen 1. kierroksen, jossa kaikki divisioonien ykköset putoavat?
Ylipäätään ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1980 (16 joukkuetta) tänä keväänä kävi niin, että molemmat konferenssivoittajat putosivat jo ensimmäisellä kierroksella. "Nykyisten" playoffien aikana ei ole siis moista koskaan tapahtunut.

Jollen sitten taannoin lukenut ihan puutaheinää.
 
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Sekä Aho että Teräväinen pelasi edellisessä pelissä alle 20min. Onkohan ne molemmat vähän rikki? Aho on ihan selvästi, kun pelaa vain OK. Loistokkuus tiessään.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sekä Aho että Teräväinen pelasi edellisessä pelissä alle 20min. Onkohan ne molemmat vähän rikki? Aho on ihan selvästi, kun pelaa vain OK. Loistokkuus tiessään.
Tai sitten on vaan tajunnut että vastassa on hallitseva mestari eikä mikään mätisäkki joukkue. Tai sitten Tom Wilson on mennyt uniin.
 
You are going to be get fucked, one way or in another - Vinny Gambini

Väkkärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Kalpa
Se olis G7 eespäin. Ei mennyt viidessä tai kuudessa poikki Capseille niin kuin ennen sarjaa uumoilin, eikä näillä esityksillä pitänytkään. Samanlainen draivi päälle kun viime kotimatsissa niin voitto on todennäkösempi lopputulema.
Samoja mietteitä Vranasta ja Kuzysta eli näihin kavereihin ainakin henkilökohtaiset katseet kääntyvät tiukimmin. Annetaan pelin näyttää ja yritetään nauttia näytöksestä.

Lets go Caps!!

Lopulta 3-1 meille tämä peli.
 

Gr8-8

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Voitot kaudella 4-0. 2-0 ottelusarjan johto. 2-0 G7 johto.
Tässä lopputulos kun odottaa asioita tapahtuvan puoli-ilmaiseksi NHL Playoffseissa. Caps ei ansainnut sarjassa mitään ja lopputulos myös sen mukainen.
Canes oli sitkeä, täytyy nostaa hattua. Onnea jatkoon, mitään angstia tämä sarja ei joukkuetta kohtaan aiheuttanut.
 

Ippenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Ilves, Winnipeg, Carolina ja Colorado
Carolinalta taisi loppujen lopuksi mennä monikin ukko Tom Wilsonin ja Ovien uniin. (varsinkin Mr. Game Seven!) Aivan mahtavaa Carolina!!! Oikeus voitti! Huikea matsi! Ei edes auttanut tuomariavut jatkuvaa pikkusikaa pelaavaa Washingtonia. Kunnon Rautakorpi-kiekkoa kyllä pelaavat.

Onpas kyllä mahtava playoffs-kevät, kun lähes kaikissa ottelusarjoissa oma suosikkini meni jatkoon, Winnipegin ja Pittsburgh toki tipahtivat, mutta Pittsburghkin oli vain lievästi itselleni mieluisampi joukkue, kuin Islanders. Varsin symppis joukkue tuo Islanderskin nimittäin. Mutta kyllä nyt tsempataan Carolinaa ja Coloradoa päätyyn asti. Hyvinä varajoukkueina tulevat sitten Columbus ja Dallas, ja miksei Islanderskin, jos pitkälle menevät.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Onnea Canes faneille! Maistuu varmasti makialta ja laittakaa Islanders koville.

Kai se viime kauden mestaruus sitten vaan kantaa, koska just nyt ei vituta juuri lainkaan. ’Lots of hockey’ näkyi selvästi kentällä ja jengi oli tähän sarjaan lähdettäessä selvästi jo ihan puhki, eikä parhaimpaan päästy kuin yhden pelin verran. Ja jos se ’lots of hockey’ näkyi jäällä, niin kyllä se taisi tuntua täällä kotisohvallakin. Nyt otetaan hiukan pidempi kesä ja huilataan hyvin, niin ensi kaudella päästään rakentamaan uutta tarinaa.

Canes oli sarjassa pelivalmiimpi ja huolellisempi, ja näytti kovaa selkärankaa nousemalla kuudennessa takaa ohi ja toistamalla saman kahden maalin takaa seiskassa. Parempi jatkaa tällä kertaa.

Meidän puolelta viimeinen sammuttaa valot.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

astraljava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Jyp
Canes oli sitkeä, täytyy nostaa hattua.
Eikä vain sitkeä, vaan selkeästi paremmalla jalalla sekä ilmeellä jatkoerissä. Pelillisesti ei mitään hätää, ja loivat sen määrän todella vaarallisia paikkoja että olis ollu huutava vääryys mikäli jostain niistä ei olis lipsahtanut. No ei, eihän se niin mene, mut silti. Hieno matsi, kannatti valvoa. :)
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠, Flyers, Giroux
Niin vain Carolina teki sen. Uskomatonta.

Teräväinen ja Aho taisivat vetää aika hyvän matsin, näin jatkoajan otannalla. Toki Mäenalanenkin siellä taisteli.

Suomalaisvinkkelistä lähinnä Pegin putoaminen oli pettymys, mutta muutenhan tästä tulee aikamoinen kevät vielä. Aho ja Teuvo vievät vielä Canesin syvälle.
 
"Mene poika nukkumaan kun et kiekosta mitään ymmärrä."

Gr8-8

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Mutta kyllä nyt tsempataan Carolinaa ja Coloradoa päätyyn asti. Hyvinä varajoukkueina tulevat sitten Columbus ja Dallas, ja miksei Islanderskin, jos pitkälle menevät.
Vielä jäi kolme joukkuetta mainitsematta. Kannattaa ainakin Boston lisätä listaan niin jännäämistä riittää varmuudella vielä finaaleissa ainakin yhden jengin osalta.
 

Ippenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Ilves, Winnipeg, Carolina ja Colorado
Vielä jäi kolme joukkuetta mainitsematta. Kannattaa ainakin Boston lisätä listaan niin jännäämistä riittää varmuudella vielä finaaleissa ainakin yhden jengin osalta.
Niin kuin sanoin, kaikki minulle mieleiset joukkueet menivät käytännössä jatkoon. Toki St.Louis on kunnon inhokki. Eikä Bostonkaan suurimpia suosikkejani ole, mutta ihan ok jengi katsella kuitenkin.
 

TWF

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Carolinalta taisi loppujen lopuksi mennä monikin ukko Tom Wilsonin ja Ovien uniin. (varsinkin Mr. Game Seven!) Aivan mahtavaa Carolina!!! Oikeus voitti! Huikea matsi! Ei edes auttanut tuomariavut jatkuvaa pikkusikaa pelaavaa Washingtonia. Kunnon Rautakorpi-kiekkoa kyllä pelaavat.
Toisilla on maha täysi viime kauden kannusta kun Carolinan pojat vääntää kun viimeistä päivää tippuakseen tokalla kiekalla.

Ja uniin ei mahdu Mr. G7 ja muut höpöhöpöt joitten lähdön jälkeen Caps nosti kannua.

Niin kuin sanoin, kaikki minulle mieleiset joukkueet menivät käytännössä jatkoon. Toki St.Louis on kunnon inhokki. Eikä Bostonkaan suurimpia suosikkejani ole, mutta ihan ok jengi katsella kuitenkin.
Taidatkin olla todellinen karjalalippis :D
 

Ippenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Ilves, Winnipeg, Carolina ja Colorado
[


Toisilla on maha täysi viime kauden kannusta kun Carolinan pojat vääntää kun viimeistä päivää tippuakseen tokalla kiekalla.

Ja uniin ei mahdu G7 ja muut höpöhöpöt joitten lähdön jälkeen Caps nosti kannua.

QUOTE="Ippenator, post: 8161721, member: 118505"]Niin kuin sanoin, kaikki minulle mieleiset joukkueet menivät käytännössä jatkoon. Toki St.Louis on kunnon inhokki. Eikä Bostonkaan suurimpia suosikkejani ole, mutta ihan ok jengi katsella kuitenkin.
Taidatkin olla todellinen karjalalippis :D[/QUOTE]
Enpäs taidakaan olla, kun nuo EHT pelit eivät kiinnosta, ja kevään MM-kisatkin vain hieman. Mutta miksi minua sinänsä kiinnostaisi minkään muun maalaisten edesottamukset? En toki katsoisi sekuntiakaan NHL:lää, jos ei siellä pelaisi laadukkaita suomalaispelaajia. Miksi hitossa pitäisi kiinnostaa pätkääkään, miten jotkut venäläiset, kanukit tai jenkit pelaa jääkiekkoa? Kyllä se joku itseä lähempänä oleva intressi pitää olla, kuin se, että joku kaupallinen joukkue tuhansien kilometrien päässä pelaa maassa, joka muuten ei minua juurikaan kiinnosta tai sympatiaa herätä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy