TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Avataanpa ketju tällekin. Pientä dataa yritän työn ohessa tähän kerätä, mutta isommat pohjustukset jätettäköön tässä välissä muille.

Lähtökohdat siis se, että hallitseva mestari ja Metron neljättä kertaa putkeen nimiinsä kuitannut Capitals saa idän pleijaripuussa vastaan ensimmäiselle kierroksella ekalle villikortti paikalle sijoittuneen Hurricanesin, joka on viimeksi vetänyt pleijareita 10 vuotta sitten. Moni näkee tilanteen niin että kaikki paineet ovat ennakkosuosikin niskassa ja Canes pääsee vetämään ns. "talon rahoilla" ja rennolla otteella, lähinnä oppirahoja tulevia kausia varten keräten. Pleijarit ovat kuitenkin oma henkimaailmansa ja vuoristorataa lienee tunnepuolella olevan edessä molemmissa leireissä.

Vaikka sijoitukset on mitä on, niin todellisuudessa runkosarjassa joukkueiden välillä eroa oli vaatimattomat 5 pistettä. Se ei 82 ottelun otannalla ole kuin pari suotuisaa pomppua. Capitals on kuitenkin TDL:n jälkeen ollut vahvassa iskussa ja kuntopuntarin ykkönen ja sitä kautta lisää ennakkosuosikin viittaa lyödään valkoisen talon nipulle. Runkosarjasta mielenkiintoinen tilasto on se että Canes on kärkikolmikossa niin odotusarvoisissa maaleissa, kyvyssä luoda "korkean vaaran" maalintekopaikkoja, maalintekoyrityksissä ja perustason maalipaikoissa, mutta silti vasta sijalla 19. mitä tulee toteutuneisiin maaleihin. Caps on ollut sijoilla 10-20 kaikissa muissa kategorioissa, paitsi sitten niissä toteutuneissa maaleissa sijalla 2. Eli vähän päinvastainen trendi tuossa.

Edit. lisätään tähän väliin vielä runkosarjan keskinäiset:

14.12 Capitals-Hurricanes 6-5 rl.
27.12 Hurricanes-Capitals 1-3
26.3 Hurricanes-Capitals 1-4
28.3 Capitals-Hurricanes 3-2

Capitalsin vahvuudet ja isot nimet on kaikille tuttuja. Tässä pistepörssin kärkeä runkkiksesta;

Alex Ovechkin 81 gp 51+38=89
Nick Backstrom 80 gp 22+52=74
Evgeny Kuznetsov 76 gp 21+51=72
John Carlson 80 gp 13+57=70
TJ Oshie 69 gp 25+29=54
Jakub Vrana 82 gp 24+23=47
Brett Connolly 81 gp 22+24=46
Tom Wilson 63 gp 22+18=40

Canesin pörssikärki tässä;

Sebastian Aho 82 gp 30+53=83
Teuvo Teräväinen 82 gp 21+55=76
Justin Williams 82 gp 23+30=53
Micheal Ferland 71 gp 17+23=40

Listasin tuohon vain neljänkympin rikkoneet kaverit. Siitä voi päätellä jo sen, että Capitalsilla tehoja löytyy kärjen takaa hiukan enemmän. Toisaalta kapellimestari Ahon loukattua runkosarjan loppupuolella ja hiivuttua sitä myöten varjojen maille, on Carolina jatkanut edelleen voittojen tiellä ja tehoja on löytynyt myös taustalta.

Avainasemassa Carolinalle tulleekin olemaan Ahon päivän kunto. Mikäli Aho löytää takaisin "tasolleen" on Carolinalla avaimet yllätyksiin. Justin Williams myös tuntee vastustajan erittäin hyvin ja jakanee sieltä pieniä vinkkejä nykyisille joukkuekavereilleen miten tämä sarja käännetään. Maalivahtipuolella Mrazek on villi kortti. Häneltä vaaditaan kovaa suoritusta, ja hyvänä päivänään hän siihen myös kykenee. Jotenkin semmonen mutu-tuntuma että Mrazek on myös pääosin onnistunut Capitalsia vastaan hyvin ja varastanut jokusen matsin Red Wings aikoinaan päällään seisoen Capsien näpeistä. Jos Mrazek kuitenkaan ei löydä ns. Halak-moodia, niin kehiin on heittää vielä villimpi kortti jo legendaarinen McBackUp eli Curtis McElhinney, joka tällä kaudella on löytänyt elämänsä vireen. Etenkin kahden viikon ja paras seittemästä sarjasta otannalla kuumat molarit on valtavassa roolissa. Muuten Canes on hyvin liikkuva, iskukykyinen ja "tuore" nippu. Siellä on nimivahva puolustus ja hyvä koutsi. Kaksiteräinen miekka lienee tuo kokemattomuus pleijareiden suhteen. Toisaalta pleijarit voi vaatia sopeutumista, mutta tavallaan voi myös olla että nuori ja kokematon nippu ei osaa "pelätä häviötä" siinä määrin mitä monet pettymykset ja viime vuoden suurimman huuman kokenut vastustajansa.

Capseilla key-point on vain pystyä pelaamaan omaa peliään ja omalla tasollaan. Rytmiryhmän vahvuudet ei ole kellekään salaisuus ja vastustaja yrittänee luonnollisesti pystyä pelaamaan Ovien laukauksen minimi-damageen ja tappaa taustatuki kiekkokontrollilla ja nopeudella. Capitals vastaa tuohon koolla ja fyysisyydellä. Mitä pidemmälle sarjat etenevät, sitä vahvemmaksi Capitals kasvaa. Pleijaripeleihin rakennettu Diesel-moottori hyrähtää kunnolla käyntiin vasta siinä vaiheessa kun ekat mustelmat alkavat jo haalentua uusien tieltä. Asennevammoihin ei ole varaa, mutta joukkueen vahvuus on usko ja kokemus omaan "hyvyyteen" ja sieltä kumpuava itseluottamus.

Suht terveinä pääsevät molemmat leirit tähän sarjaan. Canesin puolella Ahon kohdalla kylläkin leijuu kysymysmerkkejä, mutta ainakin pelikunnossa mies on. Capitalseilta sivussa on yksi suht tärkeä kaveri eli Kempny, mutta sen taakse ei voi luikkia sillä hän tulee missaamaan koko kevään jokatapauksessa.

Summattuna sanoisin että Canesin itseluottamukselle on elintärkeää saada raavittua voittoja sarjan alkuvaiheessa. Ja silloin Caps on myös parhaiten yllätettävissä. Capitals lähtee sarjaan ennakkosuosikkina, mutta tässä vaiheessa kautta erot on niin pienet että ei puhuta mistään superyllätyksistä vaikka "altavastaajat" onnistuisivat sarjoja kääntämään. Pienet asiat tulee tekemään eroa. Kuuma molari, pomput, päivän kunto.

Näin pelataan:

12.4.2019, Perjantai 2:30 : Hurricanes @ Capitals
13.4.2019, Lauantai 22:00 : Hurricanes @ Capitals
16.4.2019, Tiistai 2:00 : Capitals @ Hurricanes
19.4.2019, Perjantai 2:00 : Capitals @ Hurricanes

*Saturday, April 20, TBD: Hurricanes @ Capitals (IF NECESSARY)
*Monday, April 22, TBD: Capitals @ Hurricanes (IF NECESSARY)
*Wednesday, April 24, TBD: Hurricanes @ Capitals (IF NECESSARY)
 
Viimeksi muokattu:
mi ikävyys, mi hämäryys

mental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bunch of Jerks
Aijai, innolla odotellaan pleijareitten alkua! Toivottavasti Aho tässä parin päivän aikana ehtii saada itsensä kuntoon, jos jotain vaivaa on. Saattaa olla proffalla myös hieman itseluottamus kateissa, joten toivotaan heti ekaan peliin onnistumista. Calvin de Haan olisi kiva saada kanssa mahdollisimman nopeasti takaisin, ei tuo Fleury-Van Riemsdyk pari herätä allekirjoittaneessa niin paljon luottamusta. Maalivahdeille multa kyllä löytyy luottoa, Mrazek on ollut erittäin kovassa iskussa ja McBackUp myös erittäin solidi.

Lets go Canes!
 

Veemel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi U20
Niillähän on sitten koko kesä aika toipua.
Ei ole, pitää maajoukkueessa voittaa maailmanmestaruus. Sen jälkeen voivat toipua.

Vaikea uskoa Carolinan mahdollisuuksiin tässä sarjassa, mutta eipä se olisi kuin noin 17 kerta kun Aho ylittää kaikki odotukseni ja jää pelailemaan playoffeja kun pitäisi olla maailmanmestaruuksia ratkomassa.
 

Tornados

Jäsen
Tämä on ottelusarja jota tulen tarkasti seuraamaan, sillä Carolina on ollut tällä kaudella suosikkijoukkueeni pirteän pelityylinsä ja suomalaissympatioiden ansiosta.

Maalivahdit: Carolina
Maalivahtien osalta varmaan kaikille yllätysvalinta. Holtby on maineikas ja hyvä maalivahti, mutta kakkosmaalivahti olisi jo epävarmempi tapaus. Olen tykännyt Carolinan tyylistä peluuttaa kuumempaa maalivahtia runkosarjassa ja pudotuspeleihin lähdetään varmasti Mrazekin johdolla. McElhinney on kuitenkin mielestäni aivan yhtä hyvä, joten maalivahtia voidaan vaihtaa tarpeen tullen. Kokonaisuus niukasti Carolinalle.

Hyökkäys: Washington

Washingtonilla on huikea hyökkäys Ovechkinin ja Kuznetsovin johdolla. Suurin ero joukkueiden tasossa on kuitenkin alemmissa ketjuissa, joista Washingtonilta löytyy kokeneita pudotuspelit jo voittaneita pelaajia. Carl Hagelin vaikuttaa toistaiseksi onnistuneelta värväykseltä. Huomio tullee kiinnittymään myös Wilsoniin, jonka kannattaa pitää hermot kurissa sillä häntä tarvitaan tulevilla kierroksilla.

Carolina ei ole helppo vastus, sillä joukkue voittaa yleensä laukaukset joka pelissä.Viimeistely on kuitenkin ontunut. Tähän kiinnitettiin varmasti huomiota Trade deadlinella kun Nino Niederreiter saatiin vahvistamaan joukkuetta. Nino on aloittanut ihan hyvin joukkueessa, mutta toisaalta Ahon maalinteko on heikentynyt uuden ketjukaverin myötä. Aiemmin on ajateltu, että Aho kantaa Teräväistä mukanaan, mutta uuden sopimuksen solminut Teräväinen on nyt pystynyt johtamaan omaa ketjua ja tällä hetkellä tuntuu, että Aho kaipaisi enemmänkin Teräväistä. Aholla lienee joitain fyysisiä ongelmia, sillä vauhti tuntuu hidastuneen viime aikoina (optimistit näkivät toki parannusta aivan viimeisissä peleissä). Joukkueelle Ahon panos on kuitenkin elintärkeä ja joukkue kaipaa kipeästi huippukuntoista Ahoa. Teräväisen itseluottamus tuntuu kuitenkin parantuneen kun joukkue osoitti luottamusta uuden sopimuksen muodossa.

Svechnikov nousee maltillisesti ja järkevästi joukkueessa tärkeämmäksi pelaajaksi. Vaikuttaa erittäin hyvältä pelaajalta tulevina kausina. Povaan myös Aholle erittäin hyvää palkkaa kesän sopimusneuvotteluissa.

Kolmos- ja nelosketjut kääntävät hyökkäyksen selvästi Washingtonille.

Puolustus: Washington

Washingtonilla on laajempi taso ja hieman terävämpi kärki Carlsonin johdolla. Carolinasta kannattaa seurata Brett Pescea, joka vuodesta toiseen tuntuu olevan pahamaineisen plusmiinus-tilaston kärjessä. Carolinan pakit joutuvat keskittymään Washingtonin hyökkäysten pysäyttämiseen ja tämä saattaa heikentää nopeiden hyökkäysten käynnistystä. Toistaiseksi joukkue on pystynyt melko kylmähermoiseen pelaamiseen puolustuspäässä, mutta nyt paine saattaa kertyä liian kovaksi.

Kokonaisuus: Washington 4-1

Washington on vahvoilla, mutta Carolinaa ei kannata kuitenkaan aliarvioida. Ensimmäinen ottelu on erityisen tärkeä ja Carolinan buumi pitää pysäyttää jo ennen sen käynnistymistä. Joka tapauksessa pudotuspelipaikka ja pudotuspelit Washingtonia vastaan tuovat Carolinalle arvokasta kokemusta, jonka fiksu joukkue pystyy hyödyntämään tulevina kausina. Valitettavasti pelkään, että Aholla on jotain häikkää ja myös MM-kisat jäävät tänä vuonna väliin. Mielenkiintoista sitten nähdä jatkaako Teräväinen itsenäistymisprosessiaan ja osallistuu kisoihin tästä huolimatta. Suomelle Teräväinen olisi erittäin arvokas lisäpala yksinäänkin.
 

karpovitch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Valitettavasti pelkään, että Aholla on jotain häikkää ja myös MM-kisat jäävät tänä vuonna väliin.
Aholla tosiaan sopimusneuvottelut kesällä, joten tuskin on liittymässä Leijoniin. Teukka olis kyllä kiva nähdä vielä kisoissa JOS nyt Capsille häviää.
 
Kehitys loppuu tyytyväisyyteen -Teemu Selänne #8

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Kohtahan täällä jo mennään kuten aktiivisuudestakin huomaa. Normaalisti Caps aloittaa sarjat yskähdellen, mutta olisiko tämä sarja virkistävä poikkeus? 1-0 ja varsinkin 2-0 tilanteesta olisi paljon mukavampi lähteä Raleighin pelaamaan seuraavista. Kempnyn poissaolo on iso harmi, mutta Jensen on korvannut tuota varsin mukiinmenevästi. Caps heräsi kauteen hyvin loppua kohden ja lähtee tähän sarjaan suosikkina sanoi tilastot mitä hyvänsä. Katsotaan mitä tuleman pitää.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Peli kokonaisuudessaan ei ollut mitään kovin kummoista katseltavaa.. Paljon tuli katkoja sekä tietynlaista kipinää puuttui, mutta se oli jokseenkin odotettavissa kun vasta ensimmäistä peliä pelataan. Tärkeä voitto Capseille ja seuraavakin pitäisi ottaa nimittäin Raleighissa tullaan saamaan aivan erilainen Canes vastaan mitä pääkaupungissa. Mielenkiinnolla odotellaan miten sarja tästä tulee kehittymään.

Let’s Go Caps!
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Näin on kevät polkaistu sitten käyntiin. Etenkin Caps oli vielä hiukan ruosteessa, kuten ”taukojen” jälkeen tapana on, mutta rutiinin, Holtbyn ja teräväisemmän viimeistelyn kautta eka kiinnitys meille. Kelpaa. Käytännössä pari seuraavaa on tätä kautta paineettomia, kun 1 voitto seuraavasta kolmesta riittää pitämään kotiedun.

Loppulukemat oli lopulta hyvinkin ennustetun tapaiset. Canes vei kaikki muut tilastot paitsi maalinteon. Quantity vs quality. Mutta tilastojen takaa Canes oli tänään ehkä hiukan paremmin pelin sisällä ja ei todellakaan olis ollut vääryys jos olisivat kairanneet ryöstön heti ekasta. Capsien on syytä tästä parantaa tai tulee tukala sarja. Posia se että tälläkin pelillä on mahdollisuudet voittaa.

Aho ei vielä(kään) löytänyt lentokeliä ja aikalailla Ahon lentokelin verran sitten jäi Canes vajaaksi. Williams käytti jonkin verran energiaa todistellakseen että vanhat kaverit ei tule lämpöä tässä sarjassa saamaan. Ferland yritti alkuun hiukan hämmentää pakkaa mutta helpohkon ja tyhmähkön maalin maksaneen jäähyn jälkeen rauhottui selvästi. Svechnnikov oli menossa miinusten ja köykästen joukkoon mutta teki sitten pari häkkiä kolmanteen ja nosti osakkeet kattoon. Mrazek oli onneks ihan kuolevainen heti kättelystä. Otti silti pari kolme isoa torjuntaa kolmannen alkuun ja antoi omille mahdollisuudet nousuun, mutta oisko ne isot pitäny kuitenkin ottaa siihen ekaan erään?

Capseilta Holtsin lisäksi the man oli the superman Orpik. Herranjestas mikä äijäpeli mestarilta. Backs paukutti kaks heti alkuunsa. Willy oli usein siellä missä tapahtui. Palkkiparien muodostaminen Kempnyn poistumisen myötä kyllä kovin vaikeaa. Nopeesti rikottiin JC-Jensen pari ja tullee tilanne elämään jatkossakin. Hiukan huolestuttavaa isossa kuvassa vaikka ei yksittäisissä peleissä suoraan voittoja välttämättä maksa.

Jos Canes päästää Ovien lomailemaan saarellaan tänään nähdyllä rentoudella niin tulee oleen heille vaikeeta. Puolen tusinaa kutia plekseihin tällä kertaa mutta normi-iltoina noilta tonteilta on melkolailla takuuvarmat maali kaks tilauksessa. Käsittämättömän paljon oli kasilla tänään tilaa viritellä pasuunaansa!

Ihmetytti hiukan että Reirden antoi ”edun” peluutuksessa vierailijoille. Ite en ehkä kuitenkaan mätsäisi noin usein Kuznetsovin vitjaa Ahoa vastaan, vaan laittaisin Backstromin pimentämään ja Ovien ja Wilsonin möyhentämään vastustajan ykkösketjun.

Canes on ihan hyvä jengi ja saattaa olla pitkä sarja edessä. Toisaalta yhtälailla mahdollista että tänään nähty rutiinin määrä ratkasee nää yksittäiset maalin pelit Capitalsille jatkossakin ja sarja saa päätöksensä aiemmin kuin Canes ansaitsisi. Saa nähä. Lauantain prime time on hurrikaanille tosi iso peli, vaikeaa olis lähteä kotijäille kahden periaatteellisen ”pakkovoiton” paine niskassa.
 
Viimeksi muokattu:
mi ikävyys, mi hämäryys

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Kylläpä on harmittavaa, että noin huonosti pelannut Caps saa viedä tästä voiton sarakkeeseen. Tuskin yhtä "helposti" on voittoja tarjolla enää tämän sarjan aikana. Kiekonhallintaa Carolina piti hallussaan koko pelin, mutta muutama amatöörimäinen virhe ja Mrazekin hörppäys toivat liikaa etumatkaa vastustajalle ensimmäisessä erässä ja jahdatessa Hurricanesilta puuttuu monesti rentous maalintekotilanteissa. Toisaalta tunnustusta pääkaupunkilaisille siitä, että varsinkin maalinedustaa puolustettiin kyllä sinnikkäästi ja tiukasti, vaikka Carolina pyöritti pitkiä pätkiä peliä Washingtonin päässä.
 
The world is done,
Aurora gone

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
Helppo yhtyä aikaisempiin kirjoituksiin. Carolinalta ihan hyvä matsi, mutta sanoisin että Capsin kokemus käänsi ensimmäisen ottelun pääkaupunkilaisille. Bäckströmin laukaus ei olisi saanut upota vaikka tarkka veto olikin. Eikä siis ole tarkoitus vähätellä hallitsevan mestarin esitystä.

Tiukka sarja tulee, vaadittaneen se kuusi peliä ainakin.
 
Slovensko, Slovensko, héja héja héja, Slovensko!

Tompe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Ensimmäinen peli pulkassa ja lopputuloksena se tärkein, eli 1-0 Capseille. Kokonaiskuva Carolinan pelistä toi muistikuvia entisajan Capitalsin esityksistä. Muistatteko niitä aikoja joskus kauan sitten, kun ei vielä mestaruutta ollut plakkarissa. Ollaan ns parempi joukkue jäällä, mutta kaveri tekee maalit ja voittaa pelin. Hei, on tää ihan kivaa näinkin, Caps-fanin näkökulmasta.

Kerkesin jo naureskelemaan Svechnikoville, kun Brooks Orpik tööttäsi kaverin eleettömästi kovalla vauhdilla laitaan, sekä toisen kerran kun Ovechkin taklasi miehen kumoon maalin edessä ennen 3-2 maalia, mutta niin vain nuori venäläinen toi aika paljon harmaita hiuksia Caps-faneille 2 maalillaan. Onneksi Canesin maalit jäi siihen ja Lars Eller pelasti päivän iskemällä kiekon tyhjiin.


Kotijoukkueen parhaimmisto:

Brooks Orpik

ISÄNTÄ. Jos sama meno jatkuu on Brooks Orpik jälleen lyömässä jauhot suuhun kaikille epäilijöilleen. Lopettamisesta on huhuttu tämän kauden jälkeen, mutta näillä otteilla miehen vois ottaa ensi kaudeksikin, vaikka sitten vaan pelaamaan pelkät pleijari-matsit.


Nicklas Bäckström

On se, on se vaan kova. 2 maalia ekaan erään ja 2 todella tärkeää blokkia ottelun loppuhetkillä kertoo kaiken miehen esityksestä.


T.J. Oshie

Todella typerä jäähy pelin loppuun mikä olisi voinut maksaa erittäin paljon, mutta muuten herra on kyllä viimeisen päälle viritetty prototyyppi playoff-pelaajasta. Taistelutahto on kovempaa kuin suomipojilla talvisodassa ja Oshiesta tulee olemaan paljon iloa pääkaupunkilaisille näissä karkeloissa tänäkin vuonna.


Lauantain iltapäivä-peli & Washington Capitals ei ennakkoon kuulosta hyvälle samassa lauseessa, mutta katsotaan mitä tuo primetime-matsi tuo pöytään. 2-0 asetelmista olis ihan kiva lähteä vierasmatseihin. Come on guys!
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Illalla ois sit se G2. Oletettavasti kummempia muutoksia ei ole odotettavissa kummassakaan leirissä. Caps oli ekassa vähän kohmeessa ja muuten vois aatella että pirteempää luvassa, mutta nää ilta eli aamupelit ei ole kyllä meille oikeen sopineet aiemmin.

Melko paineeton peli kuitenkin kotijoukkueen värejä kantaville sohvaperunoille, jos semmosia pleijareissa voi ollakaan. Vähintään tasoissa lähdetään vieraisiin. Toivottavasti joukkue ei ole samoilla ajatusviivoilla ja tahtotila ja se Trotzin aina kuuluttama ”urgency” on kohdillaan. Yhtään peliä ei parane kuitenkaan ”heittää hukkaan”, kyllä nää hätäseen lähtee kääntymään kun on kääntyäkseen.

Seuraan mielenkiinnolla onko Canes tehnyt muutoksia av-peliin. Ekassa pelissä vois jopa väittää että heillä kävi tuuri kun selvisivät vain kahdella maalilla noista, sen verran oli Ovechkinin sihti hukassa. Jonain toisena päivänä Ovie ois tehnyt hatullisen noilta tonteilta.

Vastaavasti Caps saa parantaa 5v5 pelissä etenkin kiekon kontrolloitua ylöstuomista. Canes tukki laidat hyvin tosiaan ekassa ja Caps on aiemmin tykännyt juuri laidoilta puskea läpi.
 
mi ikävyys, mi hämäryys

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
En tiedä pidetäänkö mitään joukkuetta hyvänä päiväpeleissä. Ainakin Penisfanit valittavat että tuleva päiväpeli on paha koska ne ei sovi joukkueelle.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Niskasen ja Orlovin tulee parantaa peliään huomattavasti jotta Capitalsilla on mahdollisuus haaveilla pitkästä keväästä. Ensimmäisessä ottelussa kiekon saaminen omista pois oli järkyttävän vaikeaa tälle kaksikolle ja uskoisin Carolinan karvaavan tätä kaksikkoa vastaan huomattavasti kovempaa kuin muita pareja.

Vranan näkisin mielelläni Hagelinin tilalla kakkosketjun laidassa. Vrana on selkeästi parempi viimeistelijä Kuzyn laidalle, ja Hagelin muodosti muutamassa ottelussa erittäin hyvän trion Ellerin ja Connollyn kanssa. Tuo kolmikko voisi muodostua tärkeäksi osaksi vastustajan avainpakkien väsyttämisessä raastavalla karvauspelaamisella.
 
The celebration... You cannot practice it or anything. It's a moment when the excitement of your goal make you react to the moment.

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
En tiedä pidetäänkö mitään joukkuetta hyvänä päiväpeleissä. Ainakin Penisfanit valittavat että tuleva päiväpeli on paha koska ne ei sovi joukkueelle.
Jokaisen joukkueen fanit valittavat miten juuri se oma joukkue pelaa päiväpelit paskasti ja tuloksena on jo valmis tappio.
 
"Canada is not Finland" TSN:n studiosta toisella erätauolla finaalin ollessa 3-0. Peli päättyi 3-5.

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins (Jokerit)
En tiedä pidetäänkö mitään joukkuetta hyvänä päiväpeleissä. Ainakin Penisfanit valittavat että tuleva päiväpeli on paha koska ne ei sovi joukkueelle.
Mututuntumalta varmaan nuoret joukkueet ovat sinut päiväpelien kanssa, kun pelaajat eivät ole niin rutinoituneita pelaamaan valtaosaa peleistä tiettyyn aikaan, samalla kaavalla vuodesta toiseen. NHL-pelaajien arki on varmaan kuitenkin loppujen lopuksi aika yksioikoista puksuttamista tietyllä rytmillä, ja sen muuttaminen voi poikia vaikeuksia.

Tietysti tässä vaiheessa kautta panokset ovat jo niin kovat, että tuskin pienet häiriötekijät määrittelee ottelun lopputulosta muuten kuin nimenomaan fanien mielissä.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ainakin Penisfanit valittavat että tuleva päiväpeli on paha koska ne ei sovi joukkueelle.
Mun penis toimii ainakin paljon paremmin illalla kuin aamulla, mutta mä olenkin vanha, joten @tsajari n teoria voi olla aika paikkansapitävä. Vielä kun joku mun penistä fanittais.
 
Your shit's like chocolate cake
And your ass smells like a rose

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Niskasen ja Orlovin tulee parantaa peliään huomattavasti jotta Capitalsilla on mahdollisuus haaveilla pitkästä keväästä. Ensimmäisessä ottelussa kiekon saaminen omista pois oli järkyttävän vaikeaa tälle kaksikolle ja uskoisin Carolinan karvaavan tätä kaksikkoa vastaan huomattavasti kovempaa kuin muita pareja.
Toi on Crolinan tän kauden tyyli pelata. Armoton luistelu molemmissa päissä kenttää. Siksi vastustajat saa canesia vastaa aika vähän laukauksia kohti maalia aikaiseksi. Vastaavasti nostettu karvaus aiheuttaa silloin tällöin paniikin omassa päässä...

Saman paineen ne muutkin saa, mut ne osaa paremmin purkaa sen.
 
Prime time -jääkiekkoa tänään tämän sarjan osalta. Mielenkiintoista nähdään miten joukkueiden peluutus ja matchupit menevät.

Aho pelasi ekassa ottelussa hurjat minuutit. Vieläkö Aho laitetaan pelaamaan joka toista vaihtoa ja toivotaan, että tekee mahdottomasta mahdollisen ja pitää sekä Bäckströmin että Kuznetsovin ketjut aisoissa, myös niiden ylivoimalla. Ja siinä samassa tekee tulosta toiseen päähän. Kohtahan tuo selviää.
 
RELEASE THE KRAKEN

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Otteluketjuun tuli jo paljon tyhjennettyä mutta summataan tännekin pari nopeeta.

Vähän varkain hoidettiin molemmat kotipelit plakkariin ja 2-0 tilanteesta Raleighiin. Canes on ollut ihan hyvä ja ei olisi vääryys että voitto tai kaks ois mennyt toisinpäin, mutta Caps on hiukan ruosteessakin kyllä vielä tähän saakka ollut tossa rutiinitekemisessä lopputuloksen verran edellä. Mestareiden kokemus näyttää kuitenkin olevan tässä kohtaa liikaa Carolinalle, mutta vielä ei ole varaa alkaa katselemaan kolmatta peliä pidemmälle. Sen verran jaloissa ollaan hetkittäin molemmissa peleissä jo tähän asti oltu.

Onneks nyt ei jaeta tyylipisteitä vaan pelkät voitot lasketaan.

Tähän peliin Caps tuli ryminällä ja Canes oli täysi vastaantulija ekan kympin. Yks ylivoima ja pian sen jälkeen tullut kavennus kuitenkin käänsi pelin ja tuli tiukka vääntö. Tokassa erässä tuomarit otti isosti roolia ja se meni ihan sekoiluksi. Ferlandin ulosajo oli väärin tuomittu. Tasoista kuitenkin kolmanteen. Caps hiukan unessa alkuun, mutta tietty sai sen johtomaalin siinä kohtaa ja vastavasti sitten kun alko näyttää siltä että kotijoukkue hyydyttää pelin mestarin varmuudella niin korkeen mailan av ja taas peli tasan. Lopussa Caps sitten vaan ”päätti voittaa pelin” ja Mrazek otti jo pari gamesaveria mutta kun omat ei niistä herännyt niin liika oli liikaa.

Kaikista ukoista parhaiten voittomaalin palkinto sopi kyllä huikeat kaks peliä vetäneelle Orpikille. Ai että. Muuten Ovie oli illan selkeä ykköstähti, ihan omaa luokkaansa tänään. Holtby oli hyvä, vaikka etenkin eka maali ja miksei tokakin oli ”torjuttavissa” noin lievästi sanoen. Kuznetsov veti unessa 60 min ja sitten jatkoajalla iso vaihto ja tarjoilut Batyalle ja homma pakettiin.

Vieraista Mrazekin lisäksi on yksittäisiä nimiä vaikeampi nostaa esiin. Pelasivat hyvin joukkueena, kliseisesti sanottuna. Aho katkaisi kuivan putken ja se saattaa lupailla hyvää Carolinalle.

Seuraavaks sitten yks voitto vieraista ja vähintään kolme eräpalloa haltuun, jookos! Tän kauden voittosaldo on nyt 6/6 ja jatkoon vaaditaan enää 2/5. Nyt vaan se seuraava vaihde jo käyttöön ja ei anneta kaverille tilaa ottaa kuskin paikka haltuun.
 
mi ikävyys, mi hämäryys
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy