Vitutusketju

  • 930 404
  • 4 722
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Samaan aikaan Kärpät laittaa homman pakettiin jatkoerän ekalla miniutilla. Meille ei kelvannu.

Vituttaa: aivan kaikki
 

lääässi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toi yv on LUOKATONTA. Kokko pitää pystyssä peliä ja antaa mahiksen voittaa. Ja yv:llä annetaan paikkaa mut ei. Hifkillä hurmos päällä. Jotain pitäs tehä
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Niin, mahdollisesti ylivoimalle olisi voinut tehdä jotakin jo aikaa sitten. Jos oltaisiin vain tiistaina laitettu homma pakettiin. Jos ja jos ja jos, olisi olisi olisi. Vittu kävelkää kotiin sieltä.
 

Tounaii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans:

Kuten jokaisella Hölön kaudella, niin me ollaan niin älyttömän kivoja kavereita.

- ei taklata juurikaan
- ei anneta kunnolla painetta karvauksessa, vähän keppiä siihen eteen mut sit pelätään sitä tuomaria ettei vaan tule jäähyä
- poffeissa monesti alistutaan vastustajalle ihan täydellisesti
- penkin takana ei ole kaveria, joka Suikkasen tyyliin aikalisällä piiskaa jengin ihan uuteen nousuun

HIFK:
- Ei sikaile, mutta pelaa helvetin fyysisesti
- heti kun kaveri saa kiekon, niin ollaan iholla
- tönitään, tuupitaan, taklataan
- kunnioitetaan vastustajaa just sen verran ettei tuu turhia jäähyjä, mutta muuten ajetaan niin paljon ku vaan pystyy
- ollaan agressiivisia, kaikki tilanteet loppuun asti, alistetaan vastustaja

Mikä toi Laschin vakiopaikka YV:ssä on?
Onko se ihan sopimukseen kirjattu ilman mitään sen kummempia ehtoja?
 

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Tää johtuu siitä (ainakin omalla osallani), että Pelicans on juuri se joukkue, joka tekee juuri niitä 1% epäonnistumisia ja jota vastaan muut tekee kaikki alotusmaalinsa, ennätyksensä jne.

YHDEN kerran ottelusarja käännetty 0-3 tappioasemasta 4-3 voitoksi. Jos jokin toinen seura tuollaisen sulamisen voisi tehdä, on se juuri meidän rakkain seuramme.
Nostelen tätä omaa viestiä vielä tiistaina häviön jälkeen! Viimeiseen kolmeen peliin kaksi maalia, pelattu vähän vajaa neljän ottelun verran!!
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Enemmän kuin tappio mua vituttaa ihmiset jotka on heittämässä pyyhettä kehään kun JOHDETAAN sarjaa edelleen 3-2! Lauantaina on uusi päivä ja veikkaan et sillon on jäällä sisuuntunut ja ärsytetty pelikaani, tuloksesta riippumatta.
ei ollut sisuuntunutta eikä ärsyyntynyttä Pelicanssia, vaan pelokas, pakitteleva ja nöyristelevä joukkue jäällä. Ihan hirveetä katottaa toi joukkueen avauspelaaminenkin, kun ei omistakaan päästä pois ja viimeistään sinisellä sössitään kiekko ekaan mieheen tai muuten tärisee maila käsissä.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Sanattomaksi vetää. Ensi kaudelle on valmennukseen pakko hankkia joku, joka osaa laittaa ylivoiman kuntoon.
No siellä laittaa Ylli löysäkulliset Laschin ja Juhiksen samaan ylivoimaan ja saadaan ensi kaudellakin nauttia tästä paskasta.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ylivoimapelaajista Kral, Lasch eikä Aatonenkaan ei yritä edes laukaista maalia kohti ! Yritetään vain syöttelemällä pelata kiekko tyhjään maaliin ! Nyt ylivoimakentällisiä pitää muuttaa että saadaan edes kiekkoja maalia kohti !
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Jossainhan tuo yv kusee ja huolella. Viime keväänä kuitenkin samat koutsit, ja Jasek ja kumppanit onnistui ihan hyvällä prosentilla. Onko meillä vaan viime kautta paskemmat ylivoimapelaajat? Mun mielestä tämän hetken Lasch on aivan vitun yliarvostettu ylivoimapyörittäjä. Sama Juhis.
 

Nilkkarallia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelkkää pään seinäänhakkaamista nyt kolme peliä. Hölön aseet syöty ihan täysin. Miks helvetissä ei pelata omaa peliä vaan vedetään paskat housussa jotain 0-0:aa? Eiks se nyt oo aika selvää, että tässä tylsässä grindissä ei pärjätä karvaperseille? Miks me pelataan Hifkin vahvuuksilla?
 

Vexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hyökkäys on ihan kuutamolla. Ei tuollaisella suorittamisella kuulukaan päästä jatkoon. 3 pelin aikana 2 maalia (Tukiainen ja Puutio).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös