Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Smitty#41, 10.12.2013 klo 20.49.

 1. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Nyt tuli tällaiselle ketjulle käyttöä saatana. Koko tän tappioputken/farssin aikana yksikään tappio ei oo vituttanut yhtä pahasti ku tämä. Helvetti! Ollaan hävitty jo 8 peliä saamatta pistettäkään, uskomatonta :D wtg pojat näin sitä vedetään loistava runkosarjan alku viemärista alas
   
 2. ArPEL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vituttaa niin ettei veri kierrä. Uskomaton alkukausi on muisto vain. Huoh. No leuka rintaan kohti uusia pettymyksiä.
   
 3. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  No eipä kyllä hirmusesti ollu odotuksia tähän kauteen Pelsujen osalta. Alkaa olemaan homma niissä uomissa missä uumoilinkin :( No onneksi alkukausi oli jotain käsittämätöntä että.
   
 4. Zikako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vituttaa tällänen ketju. Jätkät hei, positiivisuuden kautta.

  No niin varmaan joo V...U.

  Muiden menojen takia joutuu jättämään Tappara pelin väliin. Sitten joulun jälkeen taas hallille vaikka kuinka ahistaa. Yrittäkää ees perkele!
   
 5. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Ei tulla edes pääsemään sääleihin tolla jengillä. Vitun luuserit. Onneks Ara sentään on positiivinen..
   
 6. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Vituttaa kun ei edes vituta riittävästi tämän joukkueen otteet!
   
 7. Morso Jäsen

  Hienoa aikaa taas Pelicans-kannattajalle. Voisiko tämä kausi olla jo ohi? Liian hyvinhän tämä alkoikin.
   
 8. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Vituttaa kun ei jaksa enää edes kunnolla vituttaa toi perseily.
   
 9. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Alkukauden/ensimmäisen puolikkaan vitutuksen aiheet:

  -HMV
  -Munattomuus/asenteen puuttuminen
  -Taisteluilmeen riisuminen joukkueelta valmennuksen johdolla
  -10 ottelun tappioputki
  -Aran selittelyt taisteluilmeestä
  -Tyler,Niinimäki, Immonen, Pakkolanvaara, Saarenheimo, Rosa, Laurila, Pekkala, Santavuori
  -MV-peluutus
  -Myllyniemen toisen neljänteen otteet
  ------ (pitkä miinus) Joonas Hurri
  -vaikuttaa muutenkin yleisesti urheillulisesti aikamoiselta puuhastelulta
  -äijämäisyyden puute
   
 10. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Vituttaa katella tuota nyhväystä vailla tunnetta. Onneks tää kausi on parin kuukauden päästä ohi ja Mr. Arakin pääsee sitten golfkentille rellestämään ja nauttimaan eläkepäivistään.
   
 11. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Näyttää vituttavan aika montaa muutakin, kun katsoo yleisömääriä muutamasta viime pelistä. Hyvä puoli tässä tietysti on ettei ole Lämärin tiskillä ruuhkaa.
   
 12. McInen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ei ollut tiskillä ruuhkaa juu. Jos oikein näin, Lämsä oli eilen kakkosaitiossa. Yksin.
   
 13. Zikako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  VITUTTAA:

  - "huippuvalmentaja"
  - ihmiset jotka jaksavat avata suunsa vain silloin kun menee huonosti. Mikä vittu siinä on, että kehujen äänen sanominen on niin vaikeaa? Itsellenikin.
  - synkältä vaikuttuva loppu kausi
  - ihmiset tykkää katsoa urheilua mielummin kotona
  - ...
   
 14. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Itseäni vituttaa kun ihmiset tekevät perusteettomia vihjailuja. Voitko kertoa keneen/keihin itsesi lisäksi tällä väitteelläsi sormeasi osoitat. Voidaan sitten katsoa pitääkö vihjailusi paikkansa. Näillä tiedoilla se ei ole mahdollista.
   
 15. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Lainaus:
  Perustuen mihin? Neljän tonnin paikkeilla on pyöritty, ja yhä edelleen kolme neljästä katsojasta tulee paikalle Isku Areenalle. Ja muutenkin porukka tulee kyllä paikan päälle, jos tuotteen hintalaatu-suhde on kunnossa, ajoittain jopa hinnasta riippumatta.
   
 16. Zikako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Onhan noi parin viime pelin kotipelin yleisömäärät olleet huonoja ja osin syystä. Puhuinkin "urheilusta" ja siksi vituttaa kun pelkään, että kohta nykyisen tvsopparin myötä Iskunkin keskiarvot tippuu alle neljän tonnin oli tuote sitten millainen tahansa.
   
 17. Zikako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  No aika moneen. Kyseessähän ei ole väite vaan ihan omin korvin kuultu fakta, joka itseäni vituttaa. Kelpaako vai alkaako tulemaan limutarjouksia?
   
 18. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Mielestäni perusteeton pelko parin pelin perusteella. Ennen joulua saman sopimuksen aikana määrät pysyivät 4000 paremmalla puolella, vaikkei tuote kunnossa ollutkaan.

  Kyllä Lahdessa määrät pysyvät yli 4000:ssa, mikäli tuote on kunnossa. Tämä on nähty ennenkin ja nähdään toivottavasti taas ensi kaudella. Nyt koko homma on niin väsynyttä, etten voi syyttää kannattajia.
   
 19. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Ei kelpaa. Itse en ole huomannut viittaamaasi ilmiötä. Pelicans puolella on fiksuja kirjoittelijoita. Antavat kritiikkiä kun aihetta on ja kehuja samoilla syillä.

  Ja limutarjous on edelleen voimassa.

  Mutta aiheetta enempään, eiköhän asia tullut selväksi.
   
 20. Zikako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Toivottavasti on perusteeton, mutta kyllähän syksyllä voittoputken aikana Latvalakin ihmetteli ääneen sitä missä on yleisö. Eikä tuo eilinen yleisömääräkään jihaa huutoja herättänyt.

  Vaikeahan se on vielä sanoa suuntaan tai toiseen varmasti miten käy kun nyt ekaa kautta jengi nauttii Tikin kommentoinneista. Syksyllä sit viimeistään nähdään saadanko kotiin jääneet takaisin halille vai viekö K-kaupan kalja case ja oma sohva helppoudessaan ja edullisuudessaan voiton.

  Vitutusta ei juuri tällä hetkellä ole ja toivon tunteen säilyvän pitkälle kevääseen.
   
 21. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Vituttaa Nordis ja koko HIFK vastustajana.

  Eniten silti vituttaa se että vastustaja oli tänään oikeesti ihan helvetin paska mutta niin vaan kappas onnistuttiin olemaan vielä paskempia siinä tärkeimmässä nimittäin maalinteossa.

  Mikä siinä HIFK:ssa on niin mahottoman pelottavaa että niille pitää joka saatanan ikinen kerta hävitä. Huoh..
   
 22. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Pakko tulla taas tänne purkamaan angsteja.

  Vituttaa ihan suunnattomasti kun veskari pelaa loistavan pelin ja samaan aikaan kenttäpelaajista 90% vetää täysin vihkoon. Kattokaa sinne peiliin saatana! Tuollasella silmänraiskausroiskimisella on turha lähteä haastamaan ketään playoffeissa.

  Munat esiin vittusaatana!
   
 23. Sivustakatsoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tullut seurattua foorumia vuosia ja tunnuksetkin olleet jo tovin aikaa, mutta nytten vasta ekaa kertaa kirjoittelen tänne meinaan semmoinen vitutuspuuska päällä tällä hetkellä että johonkin on avauduttava.

  Komppaan edellisen kirjoittajan mietteitä täysin, niin käsittämätöntä paskaa oli tämä matsi. Paikkoja olihan noitavaikka ottaa ne kolme pongoakin, mutta niin munatonta pelailua että oksat poies. Enpähän ihan heti muista milloin näin paljon ois suoraan sanottuna vituttanut matsin jälkeen kuin nyt. Vielä muutama tunti sitten fiilisteli, että josko kuuden sakkiin sittenkin, mutta tosiaan tollaisella esityksellä ansaitse edes koko pleijaripaikkaa. Auttaiskohan tähän ees kylmä kalja ja kosanderi, jää nähtäväksi.
   
 24. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Oon miettinyt että mikä 'tana siinä on että aina kun olisi otettavissa 'ne tärkeät' pisteet, nii joukkue kusee itsensä päälle. Ilvestä ja Kerhoa vastaan oli molemmista otettavissa täydet pisteet, etenkin Kerhoa vastaan, mutta sitten ratkaisupaikoissa aletaan pompottelemaan ja kikkailemaan ja neppaillaan vähän siihen suuntaan. Nytkin oli paikkoja, jotka kylläkin tuli joko A) pompuista, B) yksittäisistä hyvistä suorituksista kuten Pikkaraisen yksi fiksu taklaus jne, tai C) Mustosen/Alanteen työnteolla, mutta muuten kaikki ketjukoostumukset juuri nyt pettää pahasti. Joka pelissä näkee jo ensimmäisen 10min aikana että millä pelipäällä porukka on ja millainen pelistä tulee. 'tana.
   
 25. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Lainaus:
  Jos näin, niin tänään oltiin sitten ilmeisesti hemmetin hyvällä pelipäällä. En ole vuosituhannella 2000 nähnyt Lahden jäähallissa näin hyvää Pelicansia, kuin tänään HPK:ta vastaan ensimmäisessä erässä. Syötöt napsuivat lapaan, syöttöketjut kulkivat saumattomasti ja päätyivät jatkuvasti hienoihin maalitilanteisiin avopaikkoineen. Yritys oli mieletöntä ja joka jätkä painoi nälkäisenä apinan raivolla hyökkäyspäätyä kohti maalintekotilanteisiin. Hopeakaudella pystyttiin parhaina pelipäivinä tällaiseen.

  Ensimmäisen erän lopulla loppui suurelta osaa pelaajista virta koneesta ja loppu menikin puuskutukseksi. Tämä viesti ja HPK-peli kuuluisi kuitenkin onnellisuus-ketjuun. Tällaisilla esityksillä mennään Playoffeissa pitkälle, mikäli maalipaikoissa on tuuri ja taito mukana oikeaan aikaan.