Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Smitty#41, 10.12.2013 klo 20.49.

 1. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Niin no ottaen huomioon että Blood sai tämän kauden jäähyminuuteistaan suurimman osan yhdestä tilanteesta, kertonee että on siistinyt peliään erittäin paljon eikä tarvisi jokaisesta hipaisusta lähteä jäähylle.
   
 2. Jari66 Jäsen

  Totesin jo aiemminkin että meillä olisi pitänyt olla hankittuna oma poliisi a la Helenius ennalta ehkäisemässä enempiä ylilyöntejä meidän tärkeimpiin pelaajiin. Näin ei tarvitsisi olla mutta jostain syystä vaikuttaa että liiga/tuomarit ei halua ja/tai kykene riittävästi näihin puuttumaan. Päähän kohdistuneita taklauksia on napsahdellut ihan riittävän liikaa puhumattakaan näistä käsien paskaksi hakkaamisista.

  Bloodilta on taklaukset kielletty ja Tyrsky ei ilmeisesti kykene taklaamaan. Tuo HIFK -pelin kolmannen erän munat kainalossa hiihtely oli kauheinta katsottavaa mitä olen vuosiin nähnyt.
   
 3. Vinyl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aravirran kovuus
  Lainaus:
  Lisäksi ainoa virhe siinä tilanteessa oli se ettei tajunnut että Ilveksen kaveri ei haluakaan tapella. Muutenhan mies on todellakin ollut lähes sukkasillaan kentällä.
   
 4. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Onhan noita "poliiseja" hankittu jo muihinkin jengeihin tällekaudelle ja jo viimekaudelle. Ihmettelinkin hieman alkuun miksi Byersin kovuutta ja asennetta ei korvattu jollain vastaavalla joka on heti ensimmäisenä puolustamassa omiaan. Kyllähän meiltäkin hanskahommiin Blood ja Tyrväinen kykenevät mutta molemmilla hieman aiempi kurinpitohistoria vaikuttaa asioihin..

  Näitä hanskahommiin kykeneviä liigasta löytyy jokunen. Jypillä Yonkman, IFK.lla Genematti + Finley, HPK:lla O'Brien jne.. Eiköhän sieltä joku koodinimellä "poliisi" ensikaudeksi olisi hyvä hommata mutta sellainen joka osaa myös pelata, pelkäksi kurinpitäjäksi on turha ketään hankkia.. Onhan noita tuolla pohjois-amerikassa alan erikoismiehiä joista osa osaa vielä ihan pelatakin.

  Näin jälkikäteen ajateltuna kyllä oli aikamoista housuun paskomista tuo IFK peli. Kyllä siinä olisi tarvinut kuittivihon heilua jo ihan sen takia kun sieltä ajettiin meidän kärkijätkä kylmäksi. Siitä on turha edes kiistellä.
   
 5. Radiomasto Jäsen

  Sanoisin että Finley olisi kyllä taklannut siinäkin tapauksessa, vaikka sieltä joku Helenius löytyisikin penkin päästä, siinäkin mielessä tässä kohtaa olisi aivan yksi hailee tuo poliisin olemassa ole. Mitä tulee muihin tapauksiin, niin kyllähän sieltä nyrkkihommiin kyvykästä porukkaa löytyy ja Tyrväinenkin kaivoi vihon esiin jokin aikaa sitten. Olisihan joku voinut nytkin käydä Finleyltä turpaansa ottamassa tuon taklauksen jälkeen, mutta enpä nyt oikein siitäkään mitään hyötyä näkisi olevan.

  Totesin jo aiemminkin sen, miten Pelicans on tällä kaudella pelannut kovaa ja sikaillut sekä sortunut ylilyönteihin. Lähes aina nämä "oman joukkueen" teot ovat olleet ylistettyjä sekä sokeasti puolusteltuja. Nyt vastustaja painaa kovan taklauksen, jolla on valitettavat seuraukset, mutta joka ei johda jäähyyn tai jatkotoimenpiteisiin. Jos pidetään kovasta pelistä, niin sitä on yksinkertaisesti myös pakko kestää, enkä ymmärrä alkuunkaan itkemistä siitä, jos joku muukin pelaa kovaa. Tekopyhyyden mittari hakkaa tapissaan. Matikaiselle kuitenkin iso kunnioitus siitä, ettei tuo lähtenyt pelin jälkeen tuosta Finleyn töötistä tekopyhästi itkemään.

  Sikailut ovat asia erikseen, enkä niitä arvosta, mistä syystä olen Bloodinkin hölmöt tempaukset tuominnut. Oikeanlaisesta kovuudesta sen sijaan pidän kovasti ja Finleyn kaltaisen pelaajan ottaisin avosylin vastaan Pelicansiin, harmittavasti vain tuollaisia ei ihan kaikissa puissa kasva.
   
 6. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Tykkäsitkö sä kun Miklikin veri lensi. Oliko ihanaa.
   
 7. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kerran kun saa turpaan teoistaan ei toista kertaa taatusti Jyskälässä uskalla taklata enää ketään, sen verran naurettavasti reidet kyykkäsi kun tuli tilinteon hetki. Finley ei edes uskaltaisi pukea jos Helenius odottaisi käytävällä.
   
 8. Harald73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1897
  Lainaus:
  Höpö höpö!

  Kyllä ottaa yksi taklaus koville. Näitä jaellaan ja vastaanotetaan. Ei tässä ketää sentään teurastettu. Eteenpäin.
   
 9. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Kait meitä täällä omassa osiossa saa vituttaa niin paljon kuin huvittaa.

  Ihmeellistä stadilaisten teinipissiksien invaasiota ollut havaittavissa viime päivinä. Näkisin ettei teilläkään sen suurempaa aihetta mopon keulimiselle ole. Joten eteenpäin terveisiä vain teillekin.
   
 10. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Pakko sanoo et just nyt vituttaa Kangasniemen hylätty maali!
   
 11. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Enemmän vituttaa Kangasniemen kikkailut omalla sinisellä, mistä seurauksena kiekon menetys, paniikki, Heino joutui koukkimaan jäähyn ja Haapala iski ylivoimalla tasoihin. Kuten Petukin totesi pregamessa pitää olla tarkkana missä kohdin niitä kiekonmenetyksiä tulee.
   
 12. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Millä tavalla Finleyn taklaus Jyväskylässä ottaa koville? Aivan sama minulle.
   
 13. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Jotta ei vituttaisi tämän päivän "potkumaali" niin paljon, niin muistattehan, että 19.1. pelatun Ässä-pelin voittomaalissa Kärki seisoi Haraldin sylissä maalivahdinalueella. Tätä toki ei tarkistettu ollenkaan yläkerrasta.
   
 14. Kanada-malja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu, mutta Kangasniemen maali olisi pitänyt hyväksyä. Pleijareissa olisi hyväksytty. Ei Kangasniemi ehdi tekemään mitään, kun kiekko pomppaa häntä päin. Turussa Tapola itki katkerasti pelin jälkeen, että heidän maalivahtia häirittiin 2-1-maalissa ja olisi pitänyt hylätä. Ahtolan luistin käy hieman molarin alueella. Tuollaiset punnerrusmaalit kuten eilen kuuluvat peliin.
   
 15. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Vitun paskat.
   
 16. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Vittu mitä paskaa. Kyllä on eteenpäin menty viime kauesta eiku. Hävetkää!
   
 17. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Aivan järkyttävällä tavalla nykyään sulaa Lahden Pelicans ratkaisuhetkillä. Ihan käsittämätöntä!

  Hienoa pelisilmää valmennukselta muuten siinä alivoimassa, missä Kärpät tuli tasoihin. Henri Heino ottamaan aloitusta jokaiseen alivoimaan, eikä voittanut näistä yhtäkään. Ei vittu yhtäkään! Ja silti se tungetaan sinne tärkeimpään paikkaan aloittamaan joka-vitun-kerran.

  Uskomatonta paskaa.
   
 18. Ruposen jalkakynä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tarjottiin mutta ei kelvannut. Vitun vittu! Ja mahtava housuun paskominen tuomaristolta lopussa. Uskomatonta että jäähyä ei vihelletty kun Hodgielta lyötiin maila käsistä!
  Noh puol Suomea tuskin näki sitä jäähyn arvoisena.
  ... ja mä oon huono häviäjä!
   
 19. pertteli Jäsen

  Lainaus:
  No tuskinpa pelaajien mitään tarvitse hävetä. Tiukka ja tasainen ottelu. Vai mahdoitko kenties tarkoittaa valmennusta?
   
 20. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä, älyttömän tiukka ottelu.
  Pelicansilla oli paikkansa vetää peli himaan ennen jatkoaikaa, niin olin myös kärpillä.
  Rämö pelasi hyvän pelin, ainoa mikä harmitti, niin Hodgmanin pelaaminen jatkoajalla, jolloin maali tuli.
  Hieman löysänä odotteli mielestäni sitä, että muut hakee kiekon ja hän kynäilee sen reppuun.
   
 21. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Lainaus:
  Ensivitutukseen kirjoitettu viesti heti pelin jälkeen. Pitäisi kehittää jonkinlainen esto, että ainakaan tuntiin tällaisen pelin jälkeen ei saisi kirjoittaa mitään mihinkään... Olihan tuo siltikin taas pupeltaminen pelaajilta ja kenties valmennukseltakin. Kaksi kertaa johdettiin ja silti vielä hävittiin. Kyseenalainen ratkaisu myös valmennukselta tuo Justin-Tyrsky-Vili kenttä kasaan. Kahen erän aikana ei mitään muuta kuin paniikkia omassa päässä ja tämä oli nähtävissä jo pelkästään kokoonpanoa lukiessa päivällä.
   
 22. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Totta, on siellä kuitenkin myös monta pelaajaa (oma mielipide), keillä ei nyt oikein pisteiden valossa peli kulje.
  Sopasella ollut vähän hiljaista viime peleissä, kuten myös Erkinjuntilla ja Kangasniemellekkin tekis varmasti hyvää saada se limppu pari kertaa häkkiin.

  Tottakai mun seuraamisen taso on varmasti hieman yksinkertaisempaa kuin monella muulla täällä, mutta tuo nyt olikin vain oma fiilikseni tilanteesta.

  Jos nyt siis meiän kermalla on pientä simpanssia selässä, niin aika pahaan aikaan ja ei auta kuin toivoa, että saatais joku maali-ilottelu tässä, missä juuri nämä kaverit saisivat häkin ja sen puolesta itseluottamuksen kuntoon.

  Sopasesta tosin mulla on aina ollut se mielipide, ettei sillä paljoa tälläset henkiset jutut paina, vaan se pystyy pitämään päänsä jos tulee pieni kuiva kausi, mutta miten muut kuten EJ?

  Tämä ei kuulu tähän ketjuun, mutta Poulsen yllätti todella positiivisesti.
  Muutenkin erään kirjoittajan huomion jälkeen kun olen kiinnittänyt kaveriin huomiota, niin ihan on kelpo pelimies.

  Jännittävissä asetelmissa seuraavaan peliin, toivotaan parasta ja pelätään pahinta, tällä hetkellä todella vaikea sanoa, että kumpaan uskoisin näin ensisijaisesti.
   
 23. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Haistakaa vittu! En seuraa säälejä jos (kun) sinne joudutaan. Ihan sama miten puppeloitte siellä, ei enää kiinnosta.
   
 24. Jahva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Aina kun on panosta niin tuloksena on paskinta paskaa.
   
 25. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ihan järkyttävää kuraa, ei tollasta pysty melkeen edes kattomaan. Sääleihin käy tie ja varmaan sieltä vielä pihalle suoralla 0-2 tuloksella, ainakin näillä viimeaikaisilla otteilla ei ole mitään jakoa ketään vastaan.