Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Smitty#41, 10.12.2013 klo 20.49.

 1. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Mutta hei,HIFK-leirin mukaan taklaus oli puhdas,joten ei siinä mitään. Oishan tosta pitäny kuitti antaa.
   
 2. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tätä juuri tarkoitin aiemmalla viestillä. Kyllä alkaisi pilli soimaan vastustajallekin ennalta ehkäisevästi, jos nämä tuomarilta viheltämättä jääneet kostettaisiin silmä silmästä.

  Nämä vitun hyödyttömät alaketjujen alanteet pitäisi korvata lihalka, josta olisi edes jotain hyötyä.
   
 3. Turkoosisalpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lassen pelasi reilut 4 min, eli vittu sekin enemmän tai vähemmän paskana.
   
 4. Joonasmmm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp ja sympatiat Pelicansille
  Koittakaa nyt ees tiistaina niistää tepsi, että JYP kerkee kakkoseksi ja olla jotenki tippumatta kahdeksanneksi niin saadaan sit ekalla kierroksella 2012 finaalin uusinta.

  Hitto taas on puoli jengiä klesana. Vituttaa sekin, että Ässät ryssi Kookoon kanssa, niin nyt tässä on taas tätä mukajännää loppukierroksille.
   
 5. miree Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Sanoin jo alkukaudesta ja sanon taas. Missä on meidän Byers tms. joka oikeasti voisi sitä kuittivihkoa näille finleyn tapasille jannuille heilutella. Mutta ei ole eikä tule. Vmp.
   
 6. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vittu että vituttaa. Hodgmanin loukkaantuminen taisi olla se viimeinen niitti, tämä kausi oli tässä. Kaikista pahinta tässä on se että tämä oli varmasti SE kausi jolloin olisi ollut mahdollisuuksia taistella mitaleista. Ensi kaudella sitten taas ajetaan uusia kärkiäijiä sisään koko kauden ajan ja tiputaan sääleissä ulos.

  Vittu.
   
 7. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Lainaus:
  No mitäpä vittu luulet onko tästä lampaiden täyttämästä jengistä johonki TPS.n kaatoon? Hyvä jos yhtä voittoa tästä loppukaudesta saadaan ennen kuin päästään Leville ryyppäämään...
   
 8. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Hyvin näki kuinka valtaosa pelaajista hiihteli taas kananmunat kainalossa, kun vastapuolella oli gene-Mattia, Finleytä, Petrelliä, Kantolaa... jopa siellä jumalauta pelättiin varmaan tota mikko-petteriäkin!?

  Niin kauan kun Pelicansin telaketjut muodostuvat näistä Poulseneista, Heikkisistä ja muista turhakkeista, niin mitään ihmeempiä ei kannata odotella isompia vastustajia vastaan. Me hävitään fysiikassa 100-0 näille IFK, Jyp, Tappara kaltaisille joukkueille.

  Lisää ilkeyttä tämä rosteri kaipaa.
   
 9. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vituttaa kun pitää tottua ajatukseen että ollaan aina ja ikuisesti kasvattajaseura, pieni kiusaaja. Ikinä ei ole rosteri tarpeeksi hyvä mestaruuteen, joka vuosi ajetaan sisään omia poikia. Sama virsi joka vuosi. Jos meinaa olla hyvä kokoonpano niin Pelsun jätkät saa ajaa telakalle tuomioitta.

  Pitää vaan jatkossa heittää kaikki optimismi ja toiveikkuus nurkkaan ja iloita jos joku oma junnu onnistuu tekemään maalin. Pleijareista on turhaa unelmoida, ja tappeluita tai muuta fyysisyyttä ei nyky pelikaaneissa ole. Lahtelainen kiekko on kuohittu liigan toimesta kaksoisstandardeilla, hyvä liiga onnistuitte tavoitteessanne. Kiitos.
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2017 klo 22.59
 10. Vinyl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aravirran kovuus
  Lainaus:
  Kieltämättä juuri näin. Jotenkin vitun käsittämätöntä, että Pelicans on muiden silmissä joku helvetin friikkisirkus vaikka meidän pelaajia saa hakata surutta miten sattuu eikä ketään kiinosta. Mitä helvettiä me tehdään jollain Tyrväisellä jos sitä ei tälläisessä pelissä laitetaan ajamaan ihan helvetin kovaa ja rumasti jotain vastustajan nimikaveria. Miettivät sitten kahdesti huitovatko käsiä paskaksi tai vetävätkö surutta päähän.
   
 11. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vituttaa Matikaisen lässytykset näistä omiin kohdistuneista törkyilystä. "En halua ottaa kantaa".

  Jumalauta! Joka vitun paikasta otetaan kyllä kantaa, jos Pelicansin pelaaja tekee jotain hiemankin kyseenalaista, tai on edes tekevinään. Kyllä näistä pitää meidänkin leiristä nostaa helvetinmoinen haloo, tai sitten ollaan oikeasti kovia jätkiä ja laitetaan silmä silmästä kova kovaa vasten.

  Tuollaisella välimallin hymistelyllä ei saavuteta mitään hyötyä Pelicansille.
   
 12. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Itseasiassa ensin katsoin että taklaus oli puhdas, mutta päähänhän se osui kun sitä uudestaan on kelannut.
  Normaali puolustajaan nähden Hodgie ei olisi ollut niin matalana, mutta pari metriseen Finleyhin verrattuna aika moni on matalana kun liukuu suojaten kiekkoa.
  Oon nähnyt omissa peleissä kun solisluu menee ja niissä tapauksissa ainakin on reaktio ollut vähän eri.. Jotenkin uskon että olisi kyse jostain muusta.
  Pitää myös myöntää että ei Hodgman joka pelissä vahvistus ole ollut, vaikka on ääritaitava, haluaa voittaa ja mulla on pelipaita #16..
  Uskon että pelaa vielä tällä kaudella.

  Miten summaan tilanteen?
  Ärsyttää loukkaantuminen, taas, mutta ikävä kyllä, vaikka Pelsulasien läpi peliä katsonkin, niin pakko sanoa että kuka tahansa pakki olisi tehnyt saman, nyt vaan oli epäonnea ja kaveri oli sata metriä pitkä.

  En lähtisi syyttämään ihan täysin siis Finleyä, ei se niin törkeä niitti ollut.

  Sitä olisin kaivannut kyllä että olisi joku pelin kulkuun vaikuttamaton A. Tyrväinen käynyt ajamassa parissa vaihdossa vähän ylikovaakin Finleyä sen jälkeen, etenkin kun peli oli jonkin mennyt niin silloin ei olisi harmia ollut.
  Olisi pitänyt lähettää viesti.
   
 13. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä se Pelicans on ihan samalla tapaa kohdellut vastustajia. Sehän ei hyödyttäisi yhtään mitään jos Tyrväinen ottaisi +10 pelin pelikiellon yhden tilanteen takia. Omaan makuun Finley tuli taklaukseen kovaa, mutta lähtökohtaisesti puhtaasti. Matikainenkaan ei osannut tuomita taklausta, mikä olisikin ollut tekopyhää, kun muistellaan miehen kommentteja Tyrväisen taklauksesta Lehtivuorta kohtaan.

  Huonoa tuuria, jos Hodgmanille pahemmin kävi, toivottavasti ei. Silti Finleyn taklaus ei ollut lähtökohtaisesti mitenkään ruma. Toki jos osui päähän, niin sitten osui päähän ja seuraamukset sen mukaan. Sehän on selvää, jos taklaajana olisi ollut vaikkapa Blood, niin siinä kohtaa huudeltaisiin kiviä taskuun. Mikäli kovasta pelistä pidetään, niin sitä täytyy myös kestää. Loukkaantumisia ei toivo kenellekään, ei omille, eikä vastustajille, mutta välillä niitäkin tulee. Jos tuosta taklausesta Finleylle pelikieltoa tulee, niin se on huonoa tuuria, sillä kaikesta näkee miehen pyrkineen taklaamaan puhtaasti.
   
 14. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Ei se ajaminen hirveän helppoa ole, jos ei paikkaa tule. Tyrväinen taklasi Finleytä kovaa Lahessa, mutta tänään paikkoja siihen ei ollut. Ylipäätään Finley on pelaaja, jota Lahessa varmasti palvottaisiin, jos omassa joukkueessa pelaisi. Mies on kova, todella kova, mutta myös pelillisesti hyvä. Tässä kohtaa tuo eroaa esimerkiksi Byersistä, josta ei pelillisesti ollut läheskään saman tason hyötyä. Ei Pelicansin budjeteilla ole myöskään mitään gooneja järkeä hommata, sillä käyttöä on äärettömän harvoin ja nuo vievät usein pelipaikan joltain omalta nuoreltakin.
   
 15. Mettis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers & Pelicans
  Joo'o, nyt itketään Finleyn niitistä, jossa käsivarsi osuu Hodgmanin päähän, koska pää on alhaalla, eikä olla kiekollisena yhtään valmiina taklaukseen. Jos olisi ollut Pelsun paita päällä niin juhlittaisiin hienoa niittiä ja naureskeltaisiin muiden itkuille.

  Ei jatkoseuraamuksia Finleylle.
   
 16. South Rim Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  On tämä nyt vittu, että kun kevät etenee niin kentällä reagoinnit vähenee. Näin se meni Kouvolassa (Haataja/Kousa). Näin se meni tänään Helsingissä (Finley/Hodgman). Suoraan puhelimeen. Ja, jälleen kerran, kukaan, siis ei kukaan neljästä muusta kentällä olevasta turkoosista reagoi kuten pitäisi. Vittu, että mä oksennan ihan just tuolle hommalle. Onneksi on riisuttu hallin seinästä ne moottorisahakuvat pois. Tilalle voi laittaa kuvan valmennuksesta vaikka mustikkametsällä.
   
 17. Kaidekuningas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Green Bay Packers, #16, #87
  Sen sijaan, että itkisin taklauksesta, jossa Hodgman on valmiiksi kyyryssä, vituttaa nimenomaan toi, ettei millään tavalla reagoida noihin. Reagoinnin ei kuulu olla mikään ylilyönti, mutta tehkää nyt jumalauta jotain! Oliko se Nikkilä, joka sentään ajatteli tekevänsä jotain silloin Tyrväinen-Lehtivuori casessa? Samoin olen varma, että Gene-Matti ja/tai Finley olisi eilen tullut niistämään, jos meiltä joku olisi Finley-tyyliin esim. Hintzin taklannut. Johonkin se reagointi on kadonnut.
   
 18. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Sehän on selvää, että jos taklaajana olisi ollut Blood, niin siinä kohtaa hän olisi lentänyt kaukalosta pihalle ihan saman tien.

  Kaksoisstandardi.
   
 19. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Puhumattakaan siitä, miten @Radiomasto olisi rientänyt paikalle tuomitsemaan Bloodin hölmöilyn.

  Kaikkihan tässä ottaa päähän. Pelillinen taso ei riitä mihinkään. Pelaajia tippuu pelistä toiseen. Näihin ei reagoida mitenkään. Loppuisi jo tämä kärsimys.
   
 20. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Olen katsonut tuon aika monta kertaa uudestaan ja joka kerta olen yhä vakuuttuneempi, ettei Hodgmanin pää ole yhtään epätavallisen alhaalla. Eihän kukaan maalille kaarra tuolla tavalla selkä suorana, mutta näistä jutuista saa sen käsityksen, että Hodgmanilla olisi pelitilanteeseen nähden pää turhan alhaalla. Mutta kun ei ole.

  Saattaa olla, ettei ole valmis taklaukseen, mutta harva taklaa tuossa kohtaa vastaan suoraan päähän. Mielestäni sellaiseen taklaukseen ei tarvitsekaan varautua.
   
 21. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  Hodgmanin juuri suorittaman harhautussession jälkeen on varmaan äärettömän vaikea olla välittömästi valmiina taklaukseen. En tiedä, kun en osaa ihan vastaavaa harhautusta itse tehdä. Asento Hodgiella oli kyllä ihan normaali peliasento. Maalit olisi koko liigassa varmaan vähissä, jos maalintekoon kaikki menisivät selkä suorana.
   
 22. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Itse olen tuon tilanteen kelaillut läpi ja kyllähän siinä isku osuu päähän sitä on turhaan kieltäminen. Mutta Hodgman on 185cm pitkä ja Finley 203cm pitkä. Nämä tiedot ovat eliteprospectsin mukaan. Tuossa on jo eroa pelkästään 18cm. Kyseisessä tilanteessa Hodgman on matalana ja pituusero on siis tässä tilanteessa kasvanut jo huomattavasti. Tuota kun kelailee läpi niin huomaa, että Finley on päättänyt taklata jo aikaisessa vaiheessa ja Hodgman painautuu koko ajan vain alaspäin. Kokoero siis kasvaa koko ajan suuremmaksi. Finley tämän myös huomaa ja selkeästi yrittää tehdä taklauksen todella alhaalla jottei ajaisi suoraan päähän. Ihan oikeasti kertokaa mitä tuossa tilanteessa voi tehdä kun pelaajien kokoero alkaa olemaan taklaushetkellä jo 20-30cm? Finley tekee sen mitä puolustajien pitäisikin tuossa tilanteessa tehdä eli taklata pelaaja ulos selkeästä maalintekotilanteesta.

  Sitä en kiellä, että tuo taklaus ei osuisi päähän. Se osuu kuitenkin ensin olkapäähän josta se jatkaa liikettä päähän. Tässä on selkeä jäähyn paikka, jota ei ilmeisesti kuitenkaan tullut? Mutta tilanne ei kuitenkaan missään nimessä ollut raju tai sikamainen temppu Finleyltä. Selkeä ja puhdas vahinko joita vain tuollaisilla pituuseroilla sattuu.

  Sitten tullaan tähän eli mitä jos Ben Blood olisi tehnyt saman tempun. Ensinnäkin pituusero ei olisi tässä tilanteessa ollut näin suuri ja silloin päähän kohdistumisen riski olisi ollut paljon pienempi. Blood on ep:n mukaan 193cm pitkä. Toiseksi Bloodin historia nyt vain on sellainen, että sinne mahtuu monia selkeitä vahingoittamisyrityksia ja suorastaan törkeitä temppuja. En yhtään ihmettele jos tuomarilla nousee käsi Bloodin tilanteissa paljon helpommin. Se on pelaajan oma syy jos on tuollaisen historian itselleen aiheuttanut. Jos se Pelicanssia niin hurjasti vituttaa niin herää kysymys onko tälläista pelaajaa järkeä roikottaa mukana. Vaiko kannattaisiko satsata mielummin tälläiseen Finleyn tai Yonkmanin tyyppiseen oikeasti kovaan karjuun joka osaa pelata tyylikkäästi, kovaa ja usein jopa puhtaasti.

  Anteeksi vieraisiin huutelu.
   
 23. Sivustakatsoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Edellisen kirjoittajan kommentit ainakin minä värilasienkin takaa allekirjoitan täysin.

  Voisko jengi lopettaa tän nillityksen tyyliin " loppuis nyt tää kärsimys ", " ei tästä pelistä tuu yhtikäs mitään " !! Meillä on jokatapauksessa tasokas jengi ilman Hodariakin, Kousalla toivottavasti vain tuo puujalka ja pleijareihin takaisin askissa sekä Rämö maalilla ja Sopasen, Jullen ja Juntinkin otteista saa vielä nauttia tovin joten nautittais nyt sitten ja negaillaan sitten kauden jälkeen jos siihen tarvetta on ! Muistellaas viime kevättä, hyvin laiteltiin kampoihin Ifk : llekkin ja nyt on vielä ainakin omasta mielestäni parempi jengi kasassa.. Puolustus toki itseäkin huolettaa, mutta näillä mennään !
   
 24. miree Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Lainaus:
  Tämä. Paskinta paskaa koko Liigassa. Tuomio pitäisi antaa teosta, ei nimestä tai seuraamuksesta. Ikävä kyllä näin se vain ei liigassa tänäpäivänä ole, vaikka pitäisi.
   
 25. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Se on totta, että näin ei saisi olla. Toki jonkinlainen ymmärrys on löydyttävä sen suhteen, että jos pelaaja on toistuvasti selkeästi yrittänyt vahingoittaa vastustajan pelaajia (välillä myös omia) niin tämä vain väkisin aiheuttaa sen, että tuomareiden on vaikea nähdä enää Bloodin tapauksessa milloin tapahtuu vahinko ja milloin teko on tahallinen.

  Itse olen kyllä sitä mieltä, että ei tietenkään yhtä pelaajaa kohden saisi olla niin hurja ajojahti, että jokainen taklaus ja teko luetaan tahalliseksi. Mutta näin se vaan menee. Valehtele pari kertaa niin kolmannella kerralla kaverin on vaikea uskoa puhutko totta.