Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Smitty#41, 10.12.2013 klo 20.49.

 1. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Ei Juvonen paskonut hei, valoja päälle. Joo se kolmas maali oli helppo, mutta silti kenttäpelaajat antoi otteen pois, etenkin Kousa oli hylätyn maalin jälkeen yli-innokas joka tilanteessa ja hakkasi ja huitoi vastustajia jne. Pelaajilla katosi keskittyminen ihan täysin siihen hylättyyn maaliin.
  Vaikea on ajatella että tästä noustaisi tässä pelissä ja vielä rankempi ajatus on se että pitäisi voittaa kolme ottelua putkeen Kalpaa vastaan.
   
 2. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Ei kaikkea paskaa voi toki Juvosen niskaan kaataa, sillä onhan Pelicans siitäkin huolimatta että sen olisi kuulunut johtaa peliä 2-1 ollut tänään joukkueena aivan lapanen. Laukaisutilastot ei valehtele.
   
 3. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Lainaus:
  Paskoi, sitä ei kenttäpelaajien yleinen velttous poista. Tolla hörpyllä meni housuissa ollut paska nilkkoihin saakka. Sitä ennen olisi ollut vielä pyyhittävissä, ton hörpyn jälkeen ei. Ihan turha selittää jollain Rämön hörpyillä, toi oli tuon pelin kannalta ratkaiseva hörppy. Piste.

  Toi hörppy oli ratkaiseva naula siihen että selkäranka katkesi. Toivottavasti saavat erätauolla taiottua uuden.
   
 4. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Tuo vitun paska viiden minuutin ylivoima ja KalPan ratkaisumaali saman tien jäähyn päätyttyä kyllä kruunas koko paskan. Kesälaitumet kutsuu keskiviikkona.
   
 5. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  Lainaus:
  Höpöjä kirjoitat. Selkärankaa ei ole ollut yhdessäkään pelissä. Yksi tuurivoitto Kuopiossa. Siinä kaikki.

  Tuo viiden minuutin ylivoima kertoi joukkueesta kaiken oleellisen. Tai oikeastaan oleellisen puuttumisen. Pari kaveria yritti nostaa joukkueen vielä pystyyn, mutta kun pari ei vaan riitä.

  Mut syytä sinä vain JuvosJannea. Minä en. Suurimmat syylliset ovat kentällä ja valmennus häviää Virralle mennen tullen.
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2017 klo 21.11
 6. Väbä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  En kyllä ikinä olis uskonu että näin munattomasti joukkue esiintyis
   
 7. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Heti kun lataa jonkinlaisia odotuksia kauteen niin lopputulos on aivan järkyttävä pannukakku. Aivan saatanan sairasta!
   
 8. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Ihan järkky
  Lainaus:
  Pakko kyllä sanoa, että odotuksethan joukkueen osalta olivat aivan toiset.
  Missä on ykköskenttä, joka ratko aikasemminkin?
  Ylivoima, joka mielestäni viimevuonna oli usein todella upeeta, mikä siinä mättää nyt?
  5 minuuttia ja saatiinko me 3 kutia?

  Ihan mieletön pettymys kyllä ja jotenkin pakko sanoa, etten jaksa uskoa, että tästä enään sarja kääntyisi..

  Toivotaan toivotaan..
   
 9. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Lainaus:
  Kyllä, tän päiväisen pelin hävisi Juvonen, aikaisemmista ihan turha edes puhua kun ei liity tän päiväiseen. Ihan sama kuinka sä selität muuta. Toi Juvosen hörppy oli vaan sellainen mitä ei tällä tasolla saa tulla. Siihen hävisi se vähäinenkin liekki mitä oli.

  Fanipoikamainen meno on ihan jees, mutta Janne ei vaan tänään riittänyt.
   
 10. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Eniten tässä kaiken kurimuksen keskellä vituttaa, että tämän piti olla SE kausi. Taitoa riittää kokoonpanossa jne jne. Ensi kausi on pakollakin pannukakku kun kärkijätkät lähtee litomaan vuolemaan kultaa vieraisiin maihin.

  Ja tuo yv. Mitä helvettiä? Miten yhdessä kaudessa siitä on saatu noin paskaa, vaikka on samat äijät rosterissa.
   
 11. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Lainaus:
  En mä ensikaudesta jaksa pannukakkua kaivaa. Scouttaus on toiminut joten kyllä mä luotan että kärkeen saadaan haalittua tarvittavaa parannusta verrattuna nykyiseen. Eniten ihmettelen silti, missä on se asenne ja tahto mitä oli viimekauden pleijareissa. Erkinjuntin, #16 ja Sopasen fleguilun vielä ymmärrän kun katse on muualla, mutta kun ei kukaan näytä edes pientäkään määrää sitä asennetta joilla pelejä käännetään oikeasti. Viimekaudenasenteella toi Juvosen hörppy ei olisi ollult taitekohta, nyt oli, napsaus kuului varmaan lapissa asti.
   
 12. Drea Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ei pitäis tässä mielentilassa kirjoittaa.
  Valmentajiensa näköinen joukkue. Vaikka täyttä paskaa olikin se hylätty maali mutta silti EI VAAN VOI koko jengi sulaa sen takia saatana playoff pelissä! Mut mitäpä muuta voi odottaa kun noi kaks kuumakallea penkin takana. Ei pysty kattoa lehdistötilaisuutta kun ei vaan jaksa kuunnella taas kuinka pelattiin "ÄÄRIMMÄISEN hyvä jääkiekko-ottelu"
   
 13. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Aivan järjetön perseennäyttö kannattajille tällaisessa pelissä. Toki tähän kulminoitui kyllä yhdellä kertaa koko kauden ongelmat. Joukkueesta ei tiukan paikan tullen vain löydy minkäänlaista voittamiseen vaadittavaa selkärankaa. En tiedä mikä siihen on syynä, mutta tämä sama ongelma on ollut jo niistä runkosarjan kahesta avauspelistä lähtien. Runkosarjan viimeinen peli Mikkelissä antoi jotain toiveita siitä, että osattaisiin ja uskallettaisiin pelata ja voittaa myös kovassa paikassa, mutta toiveajattrlun puolelle tuo sitten jäi.

  Odotuksilla taas tarkoitin sitä, että verrattuna viime kauen rosteriin lunastamatonta potentiaalia jäi varastoon aivan järkyttävän paljon. Taitoa on tämän kauen jengissä merkittävästi enemmän, mutta se ei realisoidu tosipaikan tullen yhtään missään. Ja tämä on asia joka ottaa päähän kenties kaikista eniten. Ihmettelen myös Petun puheita siitä, että olisi toivonut kaikkien pelien olevan Kuopiossa. Mistä tämä kotipelien ongelma oikein johtuu? Onko siellä niin iso henkinen lukko taustalla, että kotihallissa pelaaminen on jotain itkettävän ja naurettavan välimaastosta?
   
 14. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Kyllä peliote siirtyi Kalpalle jo ennen kolmatta maalia, ei sille Juvonen mahda mitään. Joo, Juvosen olisi pitänyt se ottaa kiinni, mutta kyllä sitä maalia ennen, siinä vaihdossa ja maalin jälkeenkin kenttäpelaajat oli menettänyt keskittymisen ja siksi kentällä oli vain keltainen joukkue ja kyseisessä maalissa esim. Hodgman surffasi vaan taustalla ja laiturit oli seisovilla jaloilla eikä päässyt yhtään tilanteeseen mukaan.

  Kyllä on kieltämättä munatonta peliä, josta puuttuu taklaukset, aktiivisuus ja etenkin yhteispeli. Kulmissa pelaajat jää liian yksin, kiekko ei liiku hyökkäyksessä järkevästi vaan aina vaan pyöritellään ränniä pitkin ja toivotaan että jotain tapahtuisi.

  En myöskään vieritä syytä valmennukselle ihan täysin, mutta kieltämättä pitäisi saada kaivettua esiin se Pelicans joka kovisteli vastustajia runkosarjassa, sellaista kaivattaisi näissä peleissä!
   
 15. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Jos joukkuetta ei saa näihin peleihin syttymään niin vittu mihin sitten?
   
 16. lahts Jäsen

  Tämän kauden joukkue on pelannut JOUKKUEENA todella harvoin.
  Vain muutama peli on ollut sellaista johon voi olla tyytyväinen. Muuten runkosarjan kuudes sija mielestäni mairittelee tuota joukkuetta.
  Ei toimi YV ja vielä vähemmän AV. Eikä venymisiä rinnalle ja ohi tyyppisesti juuri ole esiintynyt.
  Tänään ei Juvoseen kaaduttu vaikka kolmas maali helposti menikin. Ja tässä vaiheessa kautta nyt on erikoistilannepelaamista enää vaikea petrata tai siis petraaminen tuosta on "helppoa" mutta kuinka todennäköistä se enää on kun ei se ole toiminut juuri koko kautena. Mutta toivotaan vielä parasta.
  Kärkijätkät ovat vaisuja väärään aikaan kaudesta, taklaukset on kuohittu pois liigan toimesta ja ehkä jo valmennuksenkin ja niiden sanktioita pelätään? . Pelaajien loukkaantumistilanteesta ei luonnollisesti puhuta mutta osa on kyllä normaalia hitaammalla jalalla liikkellä.
  Suht nimekästä ja taitavaakin joukkuetta ei todellakaan olla saatu realisoitua.
  Pelitapaa ei moni "Ruudun kiekkotietäjäkään" ole osannut juuri muuten kommentoida kun että.
  "Pelicans on vaarallinen vastustaja jolla on monta eri variaatiota pelata ja ikinä ei tiedä millä taktiikallla he tulevat esiintymään seuraavassa matsissa" ??? onkohan niitä sitten jo liikaakin kun ei meinaa toimia...
  Sarjan Game7 on seuraava tavoite. Mutta harätystä se vaatii monelta osa-alueelta.
  Pahasti katosi "hylättyyn maaliin" focus.
  No vielä on mahis... It ain't over yet.
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2017 klo 23.00
 17. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Oliko J.Tyrväisen merkitys joukkueelle noin suuri ? No eipä tuo pelaaminen ole koko maaliskuussa ollut muutenkaan kummoista.

  Voiko tämä olla tässä. Vieläkö tästä voi joukkue nousta. .. Petu !?
   
 18. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Telineissä on koko jengi. Pelkää selkeästi ratkaisuja. No huomenna ei tarvi enää arastella.

  Katsotaan tuleeko eräs sentteri mukaan? Mies itse olisi ollut jo lauantaina mukana. Lupaa ei vaan vielä saatu.
   
 19. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Kyllähän tämä Matikaisen pelin jälkeinen "opin paikan" hokeminen on melkoista tuubaa. Eikö valmennus ole saanut sitä oppia perille parin vuoden aikana? Nyt pyöritellään päätä, kun joukkuun henkinen kantti ei kestä play-offeissa pelata kotona!
   
 20. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Lainaus:
  Tätähän tämä on ollut, munatonta surffausta sinne tänne.

  Jos nyt viimeistään ei kaiveta sitä kuittivihkoa ja muutenkin rönsyilevän ronskia pelityyliä, niin toivottavasti lomat koittavatkin. Ei tollasta neppailua jaksa katsella yhtään enempää, kun Tyrskyt ja kumppanit on lyöty käsijarrut päällä hiihtelemään vaan.
   
 21. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Ensimmäinen maali oli helppo, toista en edes nähnyt ja kolmas oli todella helppo.

  Nyt joku einari tulee kertomaan kuinka kiekko muutti suuntaa. Kiekko oli edelleen tulossa Juvosta kohti, ton tason maalivahdilla ei ole paketti niin kasassa että se pysähtyisi vaikka nyt siihen mailaan tai viimeistään patjaan.

  En ymmärrä miten tuloksen taakse Kuopiossa ei nähty. Juvonen pomputteli jokaisen kiekon joka tuli vähän ennen ringetteä tai jälkeen.

  Olen äärimmäisen pettynyt valmennukseen ja pelaajien yleiseen vitun kiukutteluun ja muuhun perseilyyn.

  Sarja on kaukana siitä että se olisi ohi, mutta kyllähän tämä karmaisevaa paskaa on ollut. Kiinnostaako tuolla ketään, oikeasti? Missä vitussa se henkinen valmennus on nyt, missä Petu on hyvä? Miksi porukka paskoo housuunsa jatkuvalla syötöllä? Onko siellä joku muukin kiukuttelija kun Justin?

  Saatana, kootaan sitten ihan järkyttävä puukäsiarmeija ensi kaudelle. Myydään Iikkakin johonkin. Ihan sama.

  Kun nyt edes yrittäisi saatana.
   
 22. Jahva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pitikö Kuopioon asti mennä valmiiksi luovuttaneena? Kyllä vituttaa. Hävetkää.
   
 23. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Saatana että ottaa päähän tuo säälittävä räpellys!
  Missä on jätkien ammattiylpeys?
  Kalpa on selkeästi parempi kuten on ollut koko sarjassa, eikä siinä mitään, mutta olisi odottanut että jonkinlaista ryhdistäytymistä ja sitä että ihan oikeasti tehtäisi muutakin kun kustaisi oman joukkueen päälle melkein joka vaihdossa.
  Saa nähdä millaista peliä on kauden kaksi viimeistä erää.
   
 24. South Rim Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hyvä että tämä vitun kärsimysnäytelmä kaukalossa loppuu tänään. Oppimisprosessi ja blaa blaa muuta paskaa. Henki joukkueen sisällä on kuin SAK:n ja EK:n neuvotteluissa. Uskomatonta paskaa, ja kuin pisteenä iin päälle kaksi "vastuunkantajaa" laitettiin sivuun kuolemanpeliin, toki omista ansioistaan ilmeisesti. Ei vittu ikinä enää tälläista hengetöntä paskaa. Kiitos.
   
 25. Kaidekuningas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Green Bay Packers, #16, #87
  Kyllä se nyt vittu näyttää vaikeeta olevan käsitellä ongelmia tämän joukkueen. Jengi on sisäisesti ihan kuraa. Pari kautta nyt selitetty joukkueen arvoista jne. tässäkö ne nyt näkyy? Olisivat nyt yrittäneet edes.

  Eiköhän siellä ole poisjääneet jo hawaji-paidoissa lentokentällä lähtöä odottelemassa. Ei olisi eka kerta, kun on matkat jo valmiiksi varattuina...