Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Tim Callahan, 28.01.2012 klo 20.57.

 1. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Eiköhän tämä kausi ollut tässä. Jos vielä Irving loukkaantui kun Perhosta väkisin roikotetaan maalissa niin jumbosijakin voi vielä mahdollinen
   
 2. EagleEye Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KKP
  Eiköhän ne nostanu tassut ylös tän pelin kohdalta jo ennen peliä ja siksi Perhonen maaliin. Lauantaina Lukko pelissä taas Irvini maalissa.
   
 3. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  En tiedä voiko sanoa että vituttaa, mutta tuntuu käsittämättömän vastenmieliselltä lähteä La Sumulaaksoon katsomaan KooKoo - Lukko.

  En muista koska olisin joutunut käymään itseni kanssa tällaista Jaagobinpainia jos minulla on ollut mahdollisuus mennä hallille eli olen ollut paikkakunnalla ( lue Kuusaal ). Siis ihmettelen itsekin sitä että vakavasti harkitsen jäämistä pois ottelusta.
   
 4. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Itse olen täysin samoilla fiiliksillä liikenteessä. Ei oikeestaan yhtään kiinnostais lähtee kattoo,mutta saapa nähdä kuinka mieli huomenna muuttu jos on muuttuakseen. Ei tota rämpimistä jaksa vaan kattoa..
   
 5. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Haistakaa paskahousut vittu. Ei tätä jaksa.
   
 6. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Veit jalat suustani, aina vaan tulee paskaa niskaa, kyllä sietokyvyn rajoilla mennään, ei voi mittään!!
   
 7. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kyllä oli 3 pistettä tarjottimella, mutta ei kelpaa niin ei.

  Tietynlainen henkinen kovuus puuttuu joukkueesta täysin ja tälläkin kaudella ollaan ihan tämän takia möhlitty varmaankin 15-20 pistettä vastustajalle. Ei löydy voittajia ratkaisun hetkillä. Luojan kiitos runko menee uusiksi ensi kaudeksi.

  Pahalta näyttää.
   
 8. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Jacobsson pelaa hyviä pelejä mutta liikaa huonoja. Hukassa Kalpan tasoistuksessa.

  Perhonen loukkaantui.

  10p on öbaut menny lopuissa. Siihen eroon jää po
   
 9. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Jännä juttu kyllä, että pleijaripaikkaa ei ehkä hävitty niinkään pitkiin tappioputkiiin, vaan näihin omissa käsissä olleisiin tiukkojen pelien loppuhetkiin. No, katkerampaa niin, ehdottomasti.
   
 10. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Liian usein joudutaan tappiolle ja sitten kirimään kirimään. Tällästä hajutonta puurtamista riittämättömällä lopulla. Siinä kauden kuvaa.
   
 11. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Ensinnäkin vituttaa tiikeri. Historiaa ei hylätä. Olkoon se kuinka camp. TOPIN myytin varaan tässä olisi pitänyt rakentaa. Eikä tuoda muovia kehiin.

  Ehkä tämä on vinkki. Jatkossa pelataan Kouvolan Tiikerit nimellä ja tanssiryhmä Tigers tekee paluun.

  Sitten tuo peli. Ah mikä ihana tahto tänään oli kentällä. Siinä Tapparan vanhanaikaisessakin kaikki antoivat kaikkensa ja usko pisteisiin oli kova. Joku johtajuusvaje tuolla on, kun tota kehonkieltä taas katsoo. Ok Tappara oli loistava, mutta porukka luovutti...niin säästellään huomiselle.

  Vitutusta enempää ei tästä kaudesta ansaita.
   
 12. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Ei tämän päivän KooKoota voi yrityksen puuttesta syyttää. Taitotaso sitä vastoin oli luokkaa 0 - 10. Eikä Tappara mielestäni yhtään vanhanaikasta tehnyt.

  Helvetisti hikeä kentälle eikä yhtään maalia. Se panee kyllä vituttamaan.
   
 13. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Kyllähän selkäranka notkahti jo 0-1 maalin jälkeen ja lopullinen katkeaminen tuli 0-2 maalin jälkeen. 1. erä oli ihan hyvä 0-1 maaliin asti, jossa OPG tarjoili passin ja Hovinen ei saanut sitä kuuluisaa rantapalloa kiinni. Vaikka Hovinen ei juuri tuosta parantanutkaan, niin olihan tuo todella alistunut esitys 2 erän ajan. Vahvisti vain ajatusta, että pleijaripaikka on tavoittamattomissa. Irvingilla siihen olisi ollut edes teoreettiset mahdollisuudet. Nyt maalilla on tavallisia kuolevaisia ja tulos sen mukaista. Ja tänään ei olisi edes tarvinut esittää normaaleja ihmepelastuksia, joita Irving on tarjoillut.
   
 14. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Surkea viikko. Surkeat otteet. Taas kaksi maalitonta peliä peräjälkeen.

  2017-2018 #kosto
   
 15. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Hovinen ei ole Irving, mutta ihan riittävän hyvä kassari, jotta joukkue voi taistella pisteistä. Nollalla maalilla vain harvemmin voittaa. Kamalaa tuhnuilua on KooKoon hyökkäyspeli ollut koko kauden. Pyöritystä on, mutta maaleja ei tule. Eipä se ole tämän hetken KooKoolle suuri menetys, jos pleijarit jäävät väliin. Silloin kausi olisi vain kahta peliä ja yhtä kotipeliä pidempi.
   
 16. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  olipa paskaa, missään vaiheessa ei edes uskonut että hpk:n maalista noustaan. Vituttaa kun muut sai pisteitä... Tiikeri tuu tänne selittää
   
 17. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Joko olisi taas perinteisen kenkää koutsille -ketjun avaamisen paikka?

  Valmentajanvaihdolla saadaan perinteisesti noin 5-10 pelin ajaksi pieni tasonnosto aikaan. Jos vaikka KooKoo ottaisi uuden tekniikan käyttöön, ja vaihtelisi valmentajaa vähän tiuhempaan. Nytkin vissiin maksetaan kahdelle päävalmentajalle palkkaa, joten mikseivät voisi vuorotella...
   
 18. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Kyllä Everton! Mattila takaisin.
   
 19. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kyllähän tämä kausi on ollut kaikilta osin ihan täysi katastrofi ja nyt vain ainoa jännitettävä asia on, että paljon otetaan taloudellisesti perseeseen.
   
 20. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No en nyt sanoisi, että tämä kausi nyt ihan katastrofi on ollut. KooKoolla on edelleen mahdollisuuksia jopa säälipleijareihin, toki se vaatisi lähes täydellistä onnistumista jäljellä olevissa peleissä. Kieltämättä aivan käsittämätön loukkaantumiskierre aivan sarja-avauksesta lähtien on vääjäämättä näkynyt kapealla rosterilla sarjaan lähteneen KooKoon pelissä. Ja onhan siellä sarjataulukossa takana edelleen kaksi huomattavasti isommalla pelaajabudjetilla sarjaan lähtenyttä joukkuetta.

  KooKoolla on kuitenkin vielä jäljellä vierasotteluiden lisäksi seitsemän mielenkiintoista kotiottelua (TPS, Sport, Kärpät, Pelicans, Ässät, Ilves ja HPK). Jos ei muuta jännitettävää keksi niin onhan nyt ainakin SaiPa ja Jukurit jätettävä sarjassa KooKoon taakse.

  Mitä tulee KooKoon talouteen niin vaikka pelillisesti KooKoo ei ole pärjännyt ihan odotusten mukaisesti niin taloudellisesti on mennyt mukavasti ja en usko, että yleisö tulee KooKoota hylkäämään myöskään loppukauden peleissä. KooKoon yleisökeskiarvo 3603 on menestykseen peilaten erittäin hyvä ja myös yhteistyökumppaneiden osalta ollaan budjettia edellä eli ei tämä niin synkkää ole mitä olet jo lokakuusta lähtien julistanut.

  Yleisömäärien kannalta KooKoon loppuohjelma on sikäli haasteellinen, että KooKoolla ei ole jäljellä olevista seitsemästä kotiottelusta enää kuin yksi peli lauantaina. Lauantai-pelit ovat myynnin ja yleisömäärien kannalta selkeästi paras pelipäivä. KooKoolla jäljellä kaksi peliä tiistaina, kaksi peliä torstaina, yksi peli maanantaina, yksi peli keskiviikkona ja yksi peli lauantaina.

  KooKoolla on liigajoukkueista kaikkein vähiten lauantai-pelejä, toisaalta KooKoolla on selkesti huonoin suhde ja eniten näitä pelejä, jolloin joudutaan edellisen päivän pelin jälkeen matkustamaan levännee joukkueen vieraaksi, juten eilen HPK:ta vastaan. Ainakin Mikko Jokelan pelissä tämä näkyi, kuten hän myönsikin. KooKoolla siis edellisenä päivä peli ja seuraava päivänä matkustus levänneen joukkueen vieraaksi.

  Toivotaan, että KooKoo onnistuisi ensi kaudella hiukan paremmin lobbaamaan lauantai-pelejä enemmän itselleen ja toisaalta näitä peräkkäisten päivien pelejä suhteessa itselleen myönteisempään suuntaan. Nythän nämä eivät ole olleet missään tapauksessa jakautuneet tasapuolisesti eri joukkueiden kesken.

  #aina tukena #kookoo #tiikeri #paremmin #taistelu jatkuu
   
 21. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  On vain pelaajapuolelle ilmeisesti mennyt kuusinumeroinen luku yli suunnitellun ja se varmasti tuntuu. Kuten @Tim Callahan tuossa uumoili, niin tiukkaa voipi olla talouden teon kannalta. Katastrofi tämä kausi on, kun mietitään mistä hypestä lähdettiin. Pelillinen puoli on pannukakku, jos nyt oikeasti mietitään kokonaisuutta ja mihin jopa varauduttiin; taistelee jopa suorasta pudostupelipaikasta.

  Sentterit piti olla parasta A-luokkaa tähän sarjaan. Kaikki kärkisentterit ovat alisuorittaneet. Juutilainen voi saada puhtaat paperit, mutta toisaalta ei hänkään ole pystynyt paikkaamaan kärkikentissä, mutta eipä kai sitä kukaan odottanut. Kyllähän kaikki odotti, että Green-Malinen-Immonen kolmikon varaan saadaan idioottivarma paketti kasaan. Ei saatu, jossa toki loukkaantumisetkin näyttelevät oman osansa.

  Puolustuksessa Lehtonen ja O'Connor eivät ole menneet eteenpäin. Lehtonen omaa tiettyjä hyviä vahvuuksia, joilla pärjää tilastoissa hienosti, paitsi että +/- on sen -11. Mutta lopulta Lehtonen on näyttänyt siltä, että odottaa vain pääsevänsä täältä pois. Jacobsson vaikutti lupaavalta, mutta on vastuun kasvaessa vajonnut alas ja se hehtaaripyssy on jo aika koominen ilmestys, niin ja hänkin on päässyt -10 klubiin OPG:n ja Lehtosen seuraksi. (hyökkääjistä siellä on toki myös Alikoski -14 ja Kantola -17)

  Lisäksi mainospuoli on samaa vanhaa ja somen sisältö on mennyt määrässä sekä laadussa ropisten alas.

  Sitten kun tässä on edessä kohta ihan virallisestikin otteluita vailla panosta, niin tällöin ainoan lohdun saisi siitä, että Tuokkola ajaisi tutkapareja ja pelitapaa ensi kaudeksi sisään. Mutta kenelle? Eli tästäkään ei juuri mitään iloa saa, koska KooKoo on lähestulkoon ainoa joukkue, joka ei ole ilmoittanut mitään jatkoja ensi kaudeksi - ehkä niitä ei ole, niin vaikea on ilmoitella. Mutta nyt voidaan sitten maaliskuun peleissä hakea motivaatiota siitä, että esim Hyvärinen - Immonen - Virtanen olisi Tuokkolan kärkikolmikko ensi kauteen ja pakeiksi Pelli-Salmela. Jukurit on esimerkiksi kiinnittänyt pääosan rungostaan jo joulukuussa sekä myös liki kaikki muut ilmoittaneet solkenaan jatkosopimuksista.

  Niin ja tosissaan, tuo Immosen sopimus pitäisi saada purettua. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta odotettiin varmaan kaikki ~30 pistettä ja ylivoiman pyörittäjää. Saatiin jotain muuta, penkki ja popparit ovat kuluneet molempien valmentajien aikana.

  Pilkahduksia paremmasta on välillä ollut ja loukkaantumiset ovat toki olleet poikkeuksellisia volyymiltään. Mutta ei tämä ole mennyt paremmin oikein mitenkään.

  Mutta onhan meillä Tiikeri. Ja OPG kertoi lehdessä, että peliura jatkuu. Mutta hän ei ole vielä sopinut kenekään kanssa jatkosta, ei edes KooKoon. Toivoa on vielä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2017 klo 08.53
 22. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Sen verran huhuja liikkuu, että tää alkais valitettavasti näyttää todelta, perkele sentään. No, ootellaan vielä faktoja.
   
 23. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Paina tästä maalitorvi-Youtube-linkistä ja sitten spoiler-lätkästä:

  Edellinen maali varsinaisella peliajalla täytti juuri 194 minuuttia ja 25 sekuntia.
   
 24. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  @cottonmouth otetaan samalla 200min täyteen, miehekäs ikä maalittomuudelle.

  Nolla maalia tänään niin joko aukeaa Tuokkolan potkuketju.
   
 25. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Turpaan tulee oikealta ja vasemmalta, yleisöä ei kiinnosta ja kaikki muukin vituttaa.