Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Tim Callahan, 28.01.2012 klo 20.57.

 1. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tässä vaiheessa on pakko avata tämäkin ja todeta, että tällä hetkellä vituttaa KooKoo enemmän kuin mikään saatana koko tässä vitun universumissa. Jos voisi jotain tekemällä parantaa tuota peliä, niin Mikkeli olisi jo tulessa ja ihmiset hyvässä hiilloksessa, mutta ei niin ei.

  Tarkennetaan vitutusta ranskalaisin:

  - rankkarit
  - johdon kuseminen
  - vitun huono tuuri
  - rankkarit ja mikkeli

  Olkaa hyvä ja jatkakaa!
   
 2. Pelicans81 Jäsen

  Vituttaa koko saatanan lammaslauma. Ei ole tosta joukkueesta voittamaan yhtään mitää. Mutta onneksi tuli jo nyt selville, niin ei tule keväällä yllätyksenä.
   
 3. Fordél Jäsen

  Harmittavasti karkasi voitto viimesekunneilla, mutta ei tästä nyt sentään vittuuntua jaksa. Hokiahan tää vaan on. Toivotaan, että jengi saa näistä vain lisää sisua loppukautta ajatellen. Toivoa on!
   
 4. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Niinno, jos oltaisiin 43sekuntia jaksettu vääntää, niin olisi voinnut pelistä antaa ihan hyvän arvosanan. Vitut! Ei ollut edes tuuria ja Jokipojat sai maalit tänään lahjoina ja sehän vituttaa. Rankkareissa tiesi mitä käy, kun kukaan ei osaa laukoa niitä ja Rämö on heikko niitä torjumaan.
   
 5. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Jep, se on kumma juttu, kun aikanaan esim. Luigi laittoi ihan hyvällä prossalla läpiajoista sisään ja kyllhän Bakeriltäkin on nähty aikanaan mainiota viimeistelyä. Nyt ei oikein uppoa kellään.

  Maalille voisi laittaa jatkossakin rankkareihin Hämysen.
   
 6. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Ja eikös meillä ole se Itkumuuri-ketjukin jo? Yhteen vaan. Eipä sillä, vituttaahan tuo tappio, varsinkin lopun tasoitus.
   
 7. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Vitutusketju a´la Putte:

  1) mikkeliläiset
  2) Mikkeli
  3) Jukurit
  4) KooKoon rankkarit
  5) KooKoon tappioputki
  6) Se, että KooKoolta menee tämäkin kausi taas jälleen kerran päin vittua
  7) Se, että KooKoo ei osaa pitää johtoasemaa vaikka johdettaisiin kuinka monella maalilla tahansa
   
 8. Blackorange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Mestis
  Lainaus:
  Eikös Ika sanonut tän Rämöstä jossain lehdistössä julkisesti talvella? Hyvin otti kuitenkin jatkoajalla rankkarin, se tosta ois enää puuttunu että sillä oltais hävitty. Mutta luvattoman monta läpiajoa ja 2vs1:tä annettiin Jokipolle jatkoajalla, todellinen ihme ettei häkki heilunut.

  Yleisesti huolestuttaa kovasti Rämön tilanne, kaveri on kuin varjo alkusyksyn Rämöstä.

  Turussa annettiin 2 maalin johto pois, Jkl:ssä tehtiin toisinpäin ja nyt johdettiin kahdesti kahdella maalilla. Eka erä oli aivan loistavaa peliä, mutta tuliko sitten se johtoasemakipsi (tm) vai loppuiko energia kolmanteen reissupeliin neljässä päivässä. Ekan erän perusteella toivoa vielä on, mutta se vaatii 65min panosta joka pelissä.
   
 9. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  No joo oikeassa olet ei nämä tappiot kauaa jaksa vituttaa. Johan tässä on vitutus laantunut täysin TuTo ja JYP Akat pelien tappiosta ja kyllähän tämä Jokipojat tappiokin taas unohtuuu aika pikaisesti. Ainoa asia mikä jaksaa vituttaa jatkuvasti on Mikkeli ja mikkeliläiset. Muutenkin vituttaa nämä tappiot, mutta kyllä siinä vitutuskäyrä nousee, kun juuri mikkeliläiset ovat aina illasta toiseen haaskalla. Erittäin vastenmielisistä väkeä!
   
 10. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Saisiko cottonmouth sen linkin niihin huikaiseviin "Välikausi"-nahkalippalakkeihin? Taisi olla sinun uppimasi ja tekemäsi, joten nyt sellainen tänne ja painoon.
   
 11. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Eikö siun listaan pitäis laittaa kans johonkii kohtaan että "KooKoo ei oo voittanu Jukureita tällä kaudella vielä kertaakaan" ? Vai meneekö se yleisesti noiden ensimmäisten 3:n sisään? Tai tuohon kutoseen? Tai seiskaan (kauden eka matsi Kouvolassa)?

  Eipään siinä, koitetaan olla jatkossakii huomion arvoisia :)
   
 12. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Noh, yleisön pyynnöstä. Pitänee 'shoppailla tuohon uudet luvut, jos/kun tarvetta on...
   

  Liitetyt tiedostot:

 13. -Jonne- Jäsen

  En tiedä, mitä vittua teen tässä ketjussa mutta kommentoinpahan silti. KooKoo on symppisseura ja pakko sympata kun omalla uskonnolla ei ole saumoja juuri nyt nousta liigaan....

  Jos olisi KooKoo-fani niin lisäisin listoihinne Jouni Frimodigin epäammattimaiset ratkaisut jääkiekkoseuran peräsimessä.

  a) Tilanne ei ole koskaan stabiili.

  b) Ratkaisut tuntuvat kokoajan mielivaltaisilta- ei ajatella pitkäjänteisesti mitään.

  c) KooKoon liigaprojekti tuntuu kuplalta päivä päivältä enemmän, vedoten yllä olevaan.

  Ja lisään vielä listaan Rämön peluutuksen. Siis miksi se peluutettiin rikki/henkiseen väsymykseen jo ennen playoffeja? Ei pysty ymmärtämään.

  Mielenkiinnolla jäämme odottamaan Frimodigin seuraavia liikkeitä Nhl-puolustajineen ja tuleeko lisää tunnepitoisia ideoita esim. jos vielä kerran vaihdan valmentajaa.....
   
 14. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  En tiedä oliko tuo Ikan pois potkiminen nyt mikään epäammattimainen ratkaisu, kun se nyt taisi olla vain sellainen asia mikä oli tehtävä.

  Avasiko se peliä? - Ei. Huononsiko se peliä? - Ei.
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Oliko ajankohta oikea? Ei. Miksi vasta nyt? Tällä palstallakin on asioista jo kuukausi tolkulla ollut huhuja, mutta teidän Jouni päätti sitten pistää paletin lotoksi runkkarin loppuun, liian myöhään, tunteella, pelaajien ukaaseilla?

  Onko jossain tiedotettu että Kultasella menette loppukauden? Veikkaan että vielä tulee ässä hihasta...
   
 16. puumaila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
  Kyllähän tuo KooKoon toiminta ihmetyttää melkein yhtä paljon kuin Tamin huima ratkaisu palkata oma kaveri valmentajaksi hulppeilla näytöillä. Ensinnäkin jos TUTO tappelisi runkkarin voitosta ja lainaisi parhaita pelureitaan pois kesken taistelun, se nyppisi niin ettei veri kierrä. Tämän jälkeen vielä kenkisi Ikan tasoisen valmentajan männikköön ja kuka tilalle, se kakkonen siitä Ikan takaa, huh huh.

  No, ehkä siellä pelaajistossa oli muodostunut niin vahva anti-ika mafia, että ratkaisu oli välttämätön, mutta kyllä tuo vähintäänkin hämmentävää on.

  No, palaan takaisin miettimään, miten TUTO välttäisi ne karsinnat Suomisarjan syövereihin edes tällä kaudella.
   
 17. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Ei pitäisi. Kuten aikaisemmin kirjoitin, niin tappiot vielä jotenkin sulatan, mutta mikkeliläisten jatkuva haaskalle tulo nostaa kyllä vitutuskäyrän niin ylös kuin sillä on ylipäätään mahdollisuus nousta. Mikkeliläiset on kertakaikkisen vittumaista väkeä. Jos KooKoo häviää Sportille tai Jokipojille niin haaskalla ei suinkaan ole vaasalaiset eikä joensuulaiset vaan yllätys yllätys mikkeliläisethän ne siellä on.
   
 18. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Kiitos asiallisesta viestistä. Tämmöiset vastapuolen leiristä tulleet asialliset viestit lievittävät aina vitutusta. Jokipojatkin on kyllä täältä katsottuna aina ollut symppisseura toisin kuin kestoinhokki Jukurit. Eipä kyllä KooKoollakaan taida olla saumoja nousta liigaan pelillisesti, koska KooKoo ei pärjää edes mestiksessä. Eikös Jukurit ole jo varma nousija jos on uskominen näiden mikkeliläisten viesteihin?
   
 19. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  No siihen saamme jonkinlaisen vastauksen sitten kun runkosarja on loppu.

  Ikan johdolla KooKoo keräsi viimeisimmistä seitsemästä ottelusta neljä voitto, yhden jatkoaikatappion ja kaksi tappiota. Pistekeskiarvo oli 1,85, 19 tehtyä maalia ja 16 päästettyä.

  Katsotaan millaiseksi käyrä asettuu näissä seitsemässä ikattomassa ottelussa. Ainakin pelaajamateriaali suosii Kultasta, kun jengi on vihdoin terve. Vain pakistossa taitaa olla poissaoloja.
   
 20. HockeyIsKING Jäsen

  Lainaus:
   
 21. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Kuten aikaisemmin jo kirjoitinkin niin tappiot vielä jotenkin kestää, mutta jos olisit seurannut näitä KooKoon keskustelupalstoja,tai otteluseurantaa tai ihan mitä tahansa foorumia niin nämä vitun mikkeliläiset ovat aina ensimmäisenä vittuilemassa ja haaskalla tilaisuuden tullen. Kaikkien muiden joukkueiden kannattajien kanssa sen sijaan saadaan pääsääntöisesti asiallista keskustelua aikaiseksi. Muistaakseni nämä mikkeliläiset olivat viimekin keväänä toivomassa KooKoolle konkurssia, kun pelit taas päättyivät totutusti ennen finaalipelejä.
  Eihän savolaisissa sinänsä mitään vikaa ole. Onhan Kouvolan pohjoisnaapurikunta Mäntyharjukin Savon puolella ja Savonlinnassa ja Kuopiossa on oikein lupsakkaa väkeä, mutta nämä vittuilijat ovat ilmeisesti kaikki päätyneet jollain ihmeen kaupalla tuonne Mikkeliin. Tuolla otteluketjussakin taas tänään KooKoon rämpiessä ensimmäisenä haaskalla olivat tämä Juurihoito ja muut Mikkelin älypäät ei suinkaan joensuulaiset. Ihmettelenpä vain? No ehkä mikkeliläiset sitten saavat tuosta vittuilusta jotakin kicksejä en tiedä.
   
 22. John Lidgett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kouvolan Paska
  Sanat eivät riitä enää. Koko päivä taas reissun päällä ja tulos on jälleen samaa paskaa. Kyllä on ollut ratkiriemukkaita nämä vieraspelimatkat. Miksi vitussa edes vaivaudutaan?

  Kriisijoukkuehan tuo on tällä hetkellä, joka ei osaa voittaa. Loppuis jo tää kausi.
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2012 klo 02.54
 23. Patrick Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hihat ylös.

  Mua on vituttanut jo pitkän aikaa.

  Ihme ruikuttamista Kookoon kannattajilta vuodesta toiseen..
  Yes, Kolek tulee meille! Kolek ulos, ei tota Kolekin kiekkoa kukaan jaksa katsoa.. Ika! ika nostaa meidät liigaan. EI. Ika on ilkeä, ulos vaan. Joo.. J.Juujärvi, tulevaisuuden valmentaja, tulevaisuuden joukkueessa. Kookoo liigaan viimeistään keväällä..Ensi kaudella, tai viimeistään sitä seuraavana..

  Ei V.

  Peli ei ole toiminut, mutta ei sen ole vielä täydellisesti tarvinutkaan toimia. Ollaan runkosarjassa tällä hetkellä ansaitusti ja kaikkien ennakkojen mukaisesti kolmen joukossa. (Jukurit, Sport ja Kookoo) Potentiaalisena yllättäjäjinä tulee sitten Jokipojat ja Tuto, hokkiakaan unohtamatta.

  Ei olla tehty yhtä paljo maaleja kuin Jukurit saati Sport. Mitäs sitten? Vittu.Puolustus on pitänyt lähes illasta toiseen. Tuloksena tähän mennessä vähiten päästettyjä maaleja koko sarjassa. NHL pakki? Huutonaurua ja lisää huutonaurua. Ei tarvita ketään. Toivottavasti ei edes tule..

  Tärkeät ns. 6 pisteen ottelut ollaan hävitty, mutta lopuista peleistä ollaan raavittu tarvittavat pisteet top-3 sijoitukseen. Tyylistä viis, me ollaan siellä missä pitikin olla runkosarjan lopussa. Sijoilla 1-3.
  Kuka odotti jotain muuta? käsi ylös. Odottiko joku että voitetaan mestis ylivoimaisesti n.20 pisteellä?

  Naurakaamme lisää, lähes yhtä reteesti kuin Haavisto nauraisi alastoman niiniston edessä.
  kyllä, äänestän Niinistoä, en sitä jolla on venezuelalainen kampaaja kotona..

  kaiken seasta pursuaa turhautuminen.

  V**tu, oltais nyt annettu Ikalle mahdollisuus vetää loppuun sen aloittama projeksti. Rehellisesti voidaan sanoa, että koskaan ei saada tietää mihin se olisi johtanut. JuuJuu ja järvi, kultasine kivineen. Hyvää Jatkoa Ika, näin Lahtelaisittain. Kouvola haukkasi pjaskaa.

  levätkää kouvolalaiset silti rauhassa ja nauttikaa keväästä.

  Me kasvetaan koko ajan. On hallia ja liian turvonnutta pjallia.
  Oikeasti. Meillä ei ole mitään hätää. Ainoastaan malttamattomat kannattajat.

  Joskus liigassa pelaa Kookoo tahi Sport ja Mikkelistä saa lainaan kelpo paikkaajia, mikäli joku rungosta sattuu loukkaantumaan.
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2012 klo 04.11
 24. Patrick Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tottakai ne aukoo päätään meille, sekä otteluketjussa, sekä meidän omissa topikeissa, koska Jukurit palstalla ei ole mitään juteltavaa. On Juurihoito sekä Juurihoito. Puudutuksella tai ilman. Minä olen aina ottanut puudutuksen..
   
 25. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  En tiedä oikeastaan, miksi pitäisi vaipua näin synkkään epätoivoon. KooKoon ja Jukureiden tilastot viimeisistä 19:stä ottelusta:

  pisteet: Jukurit 35, KooKoo 34
  tappiot varsinaisella peliajalla: Jukurit 3, KooKoo 3
  jatkoaika/rankkarit: Jukurit 1 voitto, 6 tappiota ja KooKoo 3 voittoa, 5 tappiota
  voitot varsinaisella peliajalla: Jukurit 9, KooKoo 8

  Jukureilla kuuden tappion putki jatkoajalle/rankkareille menneissä otteluissa, KooKoolla neljän.

  Tietenkin KooKoolla on vaikea tilanne ja peli on mitä on, mutta ei tässä toivoa kannata heittää, kun tällaisellakin säädöllä ollaan pystytty pelaamaan tasapaisesti kikkeliläisten kanssa.