Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Tim Callahan, 28.01.2012 klo 20.57.

 1. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Eihän se hyvä juttu ole kun noin käy,mutta sanoisinpa,että tämän lauantai-illan pienin murhe.Jos joukkue pyllistää yleisölle noin rankasti,miksei maksava katsoja voisi tehdä samalla tavalla?Kai sille lipun hinnalle on oikeus jonkinlaista vastinetta vaatia ja jos sitä ei saa,on kai oikeus viettää aikaansa jossain muualla?
   
 2. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Juu. Tosiaankin tokan erän jälkeen joutu itseäänkin jo hieman tsemppaamaan että en lähtenyt saunan lämmitykseen vaan kärsin pelin loppuun asti kuten aina. Mutta en kyllä ihmettele jos osa poistui jo siinä vaiheessa kun musta-aukko pyllistyksen jälkeen paistoi katsomoon.
   
 3. Oskupoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KHL Jokerit
  Kyllä mä läksin eilen toisen erän jälkeen helvettiin. Vitutti niin paljon OPG ettei mitään rajaa! Aivan sama jos joku lässyttää etten ole oikea kannattaja, pyh. Hallilla käynyt 30vuotta ja eilinen aikainen poistuminen oli kannattajan protesti. Aivan samalla tavalla kuin viime vuonna Tepsin fanit heitti kausarit jäälle. Hauska lukea kun täällä pari vuotta kannattaneet höpöttää että seuraa ei jätetä koskaan, silti voisin luetella kymmenittäin ihmisiä mitkä on samaa hokeneet, mutta eivät ole enää vuosiin pelissä käyneet. Olen taas seuraavassa pelissä paikalla, niinkuin jo vuosikymmenet ja en todellakaan ole huono kannattaja jos kerran 5 vuodessa poistun hallillta protestiksi.

  Tälläinen krapula aamun avautuminen....

  Heittäkää nyt toimisto oikeasti OPG sinne titaaneihin. VITTU!
   
 4. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mutta hieno homma, että jaksatte kannattaa edes silloin kun joukkueella menee hyvin!

  Itse näen asian niin että jokkue ja kannattajat ovat osa seuraa, ja yhdessä mennään niin hyvät kuin huonotkin hetket- kannatusvuosien lukumäärästä riippumatta!

  Eilinen peli ratkesi OPG:n hölmöilyyn ( jo ensimmäinen koukkujäähy antoi edun SaiPalle), ja vitosen jälkeen tulleisiin kahteen puolustusvirheeseen.

  KooKoo oli lähtenyt voittamaan peliä, ja kun se noihin tapahtumiin ratkesi, ei tarvittavaa latausta enää löydetty SaiPan viedessä peliä täysin. Eli KooKoon pelaajilta loppui usko voittoon 1-4-tilanteessa. Loppu oli selviytymistä.

  Ikävää, ettei osalla kannattajista pää kestä virheitä ja tappiotilannetta. Silti halutaan nostaa oma kannattaminen jalustalle ja erottautua rivikannattajista- mutta toki vain hyvinä hetkinä!

  Mutta se siitä- itse koetan saada annettua tukea joukkueelle myös silloin kun sillä ei mene hyvin! Eiköhän käsien haavat parane ja ääni palaudu taas seuraavaan peliin.

  Edit: OPG:stä samaa mieltä - ei ainakaan kentälle, mikäli pelejä aiotaan edelleenkin voittaa! Västilä ja Pelli hoitaa homman n. 1000 kertaa paremmin, vaikka virheitä tuleekin.
   
 5. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tämä oli jo toinen kerta, kun joukkue rehellisesti sanottuna luovutti matsin kotiyleisön edessä ja paikallisvastustajaa vastaan. Onko mitään yhtä häpeällistä asiaa mitä joukkue voi oikeasti tehdä?

  Ymmärrän täysin kaikenlaiset reaktiot, mutta eilinen sai minut voimaan pahoin.
   
 6. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  luovuttaa pelin ja poistuu kentältä?
   
 7. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Onkohan OPG tullut pilaamaan KooKoon kauden? Vähän tuntuu, että äijä yrittää tahallaan sabotoida KooKoon pelejä. Ja vittu kahden vuoden pahvi?! Titaaneihin kaveri jä äkkiä! Nyt kun sairastupa tyhjenee niin jos OPG ei ole poppareilla niin en katso enää yhtään KooKoon peliä, jossa OPG pelaa. En voi käsittää valmennusta. Esim Rinkinen, joka on kyllä mielestäni pelien ja vastuun määrään pelannut erittäin hyvin, ei saa tuon enempää peliaikaa. Sitten tämä aivopieru OMG, joka ottaa lähes joka peliin tyhmän jäähyn. Vittu oikeesti, en jaksa koko tyyppiä. Tajuaisi nyt vaikka sitten itse laittaa hokkarit naulaan kun Mattila ei tajua, että joukkue on yhtä huono kuin sen heikoin lenkki, joka näyttäisi olevan OPG!
   
 8. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ei tuota OMG:n peliaikaa voi millään käsittää. Mitä hyvää valmennus tuossa pelaamisessa näkee, että saa olla jatkuvasti kentällä tekemässä asioita päin helvettiä? Äkkiä kaveri mahdollisimman kauas Kouvolasta, kiitos.
   
 9. Magnesia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Piti kirjoittaa samasta asiasta mutta kerkesit ensin.
  Vittu mä häpeän tuota porukkaa. Tässä on seurattu kiekkoa viime liiga visiitiltä saakka ja ei nyt ihan heti tule mieleen milloin olisi henkisesti romahdettu tuolla tavalla. Jumalauta jätkät on ammattilaisia ja sitten mennään ja luovutetaan kuin firma-liigan peleissä parhaimillaan.

  Säälittävää ja oksettavaa toimintaa jota ei halua enää kokea.

  Nyt voisi sanoa, että odotan anteeksi pyyntöä koko joukkueelta, niin pahasti vedettiin nyt maksavaa fania alta lipan. Kapteeni Vallin voi aloittaa.
   
 10. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  VI##TTAA Kouvolan peruskatsojat! Istuvat hiljaa tuoleissaan, kyräilevät, kitisevät joka asiasta... Ääntä lähtee EHKÄ jos tuomari munaa ja kädet lyö yhteen 12 sekunttia kun KooKoo tekee maalin. Muuten ollaan hiljaa. Sitten itketään tunnelman perään.

  Valitetaan lippujen hinnasta. Valitetaan jos "kannattajat" lähtevät päädystä pois kun KooKoota vedetään anneliin. Mutta sitten jos päädyssä pidetään ääntä niin siitäkin valitetaan.

  Istun itse sivukatsomossa ja sitä paskaa pitää kuunnella illasta toiseen. Onneksi monella on jo viimeinen väri tukassa menossa niin kovin montaa vuotta ei heidän tarvitse hallilla pyöriä. Ostetaan seisomakatsomoon lippu ja ihmetellään miksi ei saa istua missä haluaa.

  No toinen ääripää mikä vituttaa on sitten nämä "virkkaan ja kudon" pelaajille pöksyt. Kaikki on niin helevetin hyviä pelaajia! Kukaan ei saisi lähteä pois joukkueesta. Kukaan ei kentällä tee virheitä. IhqUU!!!

  Korvatulpat pitäisi olla pelissä jotta ei tarvitse kuunnella yllä olevia naukumisia! Mutta sitten kuolee loputkin tunnelmasta kun ei kuule päädyn 15 hengen huutoa ja laulua!

  Jos tänään otetaan kakkoseen niin lähden itsekkin hallilta pois! Sanokoon superfani @ruupertti mitä tahansa. Vai oliko niin että päädyssä olevat eivät saa lähteä mutta A-katsomosta saa?
   
 11. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Ihmetyttää jos Kouvolassa kitistään lippujen hinnoista. Nehän on halvat kun vertaa HIFK:in ja Bluesin lippuihin. Sit kun hävitään pari peliä niin "en mene kun häviävät kuitenkin" nostaa päätään.
   
 12. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mielestäni jokainen tottakai saa lähteä kesken ottelun pois jos siltä tuntuu. Itse ajattelin kyllä sinnitellä tänään pelissä loppuun asti vaikka SaiPa takoisi tauluun numerot 0-10.
   
 13. Ansa Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lippuhintamenettelyonihanok!
   
 14. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kirjoitin ehkä epäselvästi tuosta vituksen kohteesta, joten tarkennetaan, että menee kritiikki oikeaan osoitteeseen.

  Päädystäkin löytyy toki koko kannattajatoiminnan kirjo, mutta erityisesti nämä itsensä muista "rivikannattajista" eriyttäneet ja MBB-kerhoksi brändäytyneet valiokannattajat, jotka ovat muilta vaatimassa totaalista sitoutumista kannattajatoimintaan ja seuraan, ovat osoittaneet tosipaikassa sydänverensä laimeuden kävelemällä ulos, kun joukkue on "pettänyt" heidät. Hätäisesti tulkiten tästä voisi jopa vetää johtopäätöksen, jossa ko. seurue, tai osa sen jäsenistä haluaakin sitoutua joukkueen taakse vain hyvinä ja voittoisina hetkinä- tai milloin se heille sattuu sopimaan. Mutta toki silloin ei kannattaisi olla rintamus pystyssä julistamassa vankkumatonta tukeaan joukkueelle "kuolemaan saakka", saatikka vaatimassa muilta mustaoranssia sydäntä? Vai kuinka?

  Sen rivikannattajan ulosmarssin ymmärrän oikein hyvin, koska todnäk hänen sitoutumisensa kannattajatoimintaan on juurikin luokkaa "ostanpa lipun ja pari kaljaa hallilla", ja jollei tapahtuma vastaa odotuksia, vattuako sitä itseään enempää kiusaamaan kuin on pakko.

  Kiitokset komeasta arvonimestä KOOKOOBOY- itse en tuota katso ansainneeni, sillä kannatusvuosia minulla ei siihen ole riittävästi! Sydän sentään on joukkueen takana myös tappiolla oltaessa. Senverran huikeita hetkiä tuo jengi on kauden aikana tarjonnut, ettei pari ohipeliä ( vaikka SaiPaa vastaan ovat osuneetkin..) sitä murra!

  Enkä muuten kaveria jättäisi tappelussakaan yksin ja karkuun luikkisi..
   
 15. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Valiokannattaja onkin hyvä ilmaisu, koska sitähän he todellakin ovat. Ilman heitä ei kaupungissa olisi minkäänlaista modernia kannattajakulttuuria. Juuri tuon takia myöskin he irtautuivat KKP:stä, että voisivat tarpeellisena aikana myös osoittaa mieltään joukkueen naurettavan huonosta pelistä, eikä heti ruupertit ympäri Suomea pääsisi itkemään asioista liittyen KooKoon virallisiin yhdistyksiin jne...

  Tuo jengi on reissanut seuran perässä Mestiksessä kyntöaikoina tuhansien eurojen edestä pitämässä mekkalaa jossain vitun Keuruulla yms.. ja elää ja hengittää seuran mukana sydän vereslihalla. Katsele siinä sitten vittu, kun omaa lempilastaan raiskataan lepralaisten toimesta. Pitäisi vielä jumalauta vetää tekotsempillä mukana ja kaivaa muna esiin suoranaisesta nautinnosta.

  Ja se yksi lappeenrantalainen hinttari voi jättää nyt kommentoimatta tähän viestiin ja tulla sanomaan ihan suoraan hallilla, kun on kuitenkin paikalla jeesuksena.
   
 16. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mä ehkä rakentaisin noita hetkiä varten suunnattoman persetifon joukkuetta herättämään- mutta kukin tyylillään!
   
 17. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jos tänäänkin tulee pylly kipeäksi, niin persetifo ei tule olemaan lähelläkään sitä mitä tapahtuu.

  Vituttaa jo valmiiksi.
   
 18. VTVH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tule jo pois sieltä firmalippujen A-katsomosta. Itselläni on mielikuva että B-puolella ovat ne jotka ovat ostaneet kausikorttinsa omalla rahalla ja A-puolella ne jotka valittavat korkeista lippujen hinnoista vaikka käyvät jonkun toisen maksamilla lipuilla peleissä. B4 katsomossa ainakin joku pitää joskus ääntäkin.
   
 19. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kiitokset kutsusta mutta istun jo B-puolella. Viittasin siihen että yhtälailla A-katsomosta (kuin B-puolelta) porukkaa lähti pois kuten päätykatsomosta.
   
 20. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  K
  Lainaus:
  Kannattaa siis hyödyntää Veikkauksen 10.00-kerroin kotijoukkueen +3 tasoituksella vierasvoitolle, jos noin varma lopputuloksesta olet! Ehkä se lievittää jälkeenpäin..
   
 21. Taffel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Nautin.
   
 22. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Onko tää lappeenrantalainen hinttarijeesus vienyt siulta poikaystävän vai mistä noinkin syvällä pyllyssä oleva kiekkomaila johtuu?
   
 23. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tämä. Minä ainakin poistuin hallista jo ekan kotiderbyn toisessa erässä. Niin tyhjentävää vitutusta ei ole tullut koettua vuosiin. Miksi kaukalossa housuun paskovia lampaita pitäisi jäädä katsomaan jos peli on jo täysin menetetty? Olisivat varmaan mieluisten itsekin lähteneet kotiin kesken kaiken jos se olisi heille mahdollista. Toki joukkueen esityksen ohella vittuunnuin myös kotiyleisöön (sanan laajemmassa merkityksessä, kaikki kunnia KKP:lle ja etenkin MBB:lle) jonka tuulipuvut mm. mestisfinaaleissa ovat jo kynsiään vilautelleet, mutta nyt lähes yhtä tärkeässä paikassa ei irronnut sitten yhtään mitään tukea.

  Nyt tiedän miltä mikkeliläisistä tuntuu olla se säälittävä pikkuveli.
   
 24. Oskupoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Tätä miettii monet muutkin, totuus sattuu vai miten se oli? Kertokaa meille tietämättömille lisää. Kiitos.
   
 25. Patrick Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KE 16.9-2015 KooKoo-HPK 3-2 60min.

  En päässyt tuohon kyseiseen klassikko-otteluun. Ei se tuolloin juuri vituttanut, mutta mitä pidemmälle kausi on mennyt, niin kahta kauheammin vituttaa, että en ollut paikan päällä.
  Ärsyttää, kun tuo meidän Cheffi on niin epäitsekäs, että taisi tuon ottelun 2-0 maali jäädä kauden ainoaksi. Näin ollen en koskaan pääse juhlimaan Le Cheffin maalia KooKoon väreissä, koska tuskin hän KooKoota enään ensi kaudella edustaa.