Vitutusketju

  • 1 350 561
  • 7 504

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Yhtään tämän enempää ei tällä kaudella ole ansaittu. Sääleistä jatkoonmeneminen olisi jo iso plussa, mutta Rocky on vieny Pexiä 100-0 tällä kaudella. Ei lupaa hyvää.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ei tämä nyt ihan niin mennyt kuin vielä joku hetki takaperin ounastelin. Onkohan moposta loppunut löpö aivan totaalisesti, vai mistä kiikastaa? Kuten tuonne otteluketjuunkin kommentoin, niin voi olla aika tuskallista koittaa kääntää tätä trendiä, kun ylihuomenna pitäisi jo pelata paras kolmesta-sarjaa. Mutta niin kauan kun on pelejä on toivoa.

2-9 pataan runkkarin lopussa kotona. Hiljaiseksi vetää.
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vittu mikä pettymys tämä runkosarjan päätös. Ei edes sitä 7. sijaa pystytty pitämään, voi vittujen kevät...
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jooeihyvääpäivää. Jengi tehny mitä 4 maalia edelliseen 4 peliin ja Pexi neroudessaan pistää 3- ja 4-kentät uusiksi. Koska maalinteon vaikeus tietenkin johtuu alaketjuista, eikä siitä että kärkiketjut on pelannut ne neljä peliä yhteensä 0,5 maalia per peli. Hämäläinen sai edelleen jatkaa, vaikka tänäänkään osannut edes koukata kaveria kunnolla. Ainakin saa helposti lipun lauantain peliin, kun ruuhkaa tuskin on.

Näin runkosarjaa ajatellen kyllä aika kovasti vituttaa tuo kotipelien munattomuus. Ei tuonne hallille jaksa mennä katsomaan, kun jengi ei saa mitään aikaiseksi. Sinne voi naarata minkäta hansa jengin, vaikka 10 pelin tappioputki niskassa, niin jotenkin SaiPa häviää.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On maailma muuttunut, ennen olisin suurinpiirtein juossut alasti ulkona SaiPalippua liehuttaen jos oltaisiin menty sääleihin. Nyt fiilis on paska, joukkue on paska ja kevätaurinko vituttaa. Ja torinkin oli varattu.
 

sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Kyllähän taas melkoista paskaa.............................. kyllähän tämä sulaminen vituttaa........ mutta nollapeli sentään ....................
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Yhtään tämän enempää ei tällä kaudella ole ansaittu. Sääleistä jatkoonmeneminen olisi jo iso plussa, mutta Rocky on vieny Pexiä 100-0 tällä kaudella. Ei lupaa hyvää.

Kaikki paitsi Sportin Valtonen on vienyt Pexiä 100-0 tällä kaudella.

Sanat ei juuri nyt riitä.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Kukahan lähtis pesismailan kanssa Lappeenrannan yöhön vetelemään parin johtopelaajan polvilumpiot paskaksi? Helmikuussa McIntyren saikun aikana sankareita kyllä riitti, mutta "parhaalla" kokoonpanolla viimeiset pelit oli HMV-paskaa. Käyrä on sellainen että sääleissä pelit menee 0-2 ja 10-1.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Ihan se ja sama mikä sijoitus tuli olemaan kauden päätyttyä. Tuolla pelillä ei tarvitse sitoa luistimen nauhat enää kuin kahdesti. Kaudesta jäi mieleen älytön epätasaisuus. Välillä peli kulki mallikkaasti, toisinaan joukkue oli täysin lukossa. Mikä vituttaa eniten maksavana katsojana, oli 11 peliä, joista 5 KOTONA, missä ei tehty vittu maalin maalia. On vähän tekemistä toimistolla myydä näitä tapahtumia...
 

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Siitä olen samaa mieltä, että tällä kaudella ensimmäisen maalin merkitys kotipeleissä oli aivan liian suuri. Kun vastustaja selvisi meidän alkumylläkästä ilman takaiskumaalia ja sattui saamaan johtomaalin, meni peli tosiaan usein ajatuksettomaksi puskemiseksi.

Ainoastaan Ässiä (heh) tehtiin nopea avausmaali ja sitten pelattiin vihkoon....

Johtopäätös: tämän kauden joukkueen henkinen kantti ei ole yhtä hyvä kuin viime vuotisen. Nyt se kantti vaan pitää kaivaa esiin ja pelata viikonloppuna kaksi hyvää peliä.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän tämä vähän mietteliääksi vetää, kun joukkue ei osaa enää tehdä maaleja ei sitten millään. Kulmiin päästään ja siinähän se sitten onkin ja vaikkei noin muuten hirveästi tämänkään päivän pelistä muuta superpaskaa löydykkään niin vitutusta PUKKAa. Lopullista todellista halua ei vaan löytynyt jotenkin semmoinen kuva jäi ettei pistetty itseään täysin likoon vaan edelleen pelättiin mustelmia. Olin todella hämmästynyt ettei Tirkkonen ja kumppanit koskeneet noihin kahteen ensimmäiseen ketjuun lainkaan tähän otteluun. Mitään ei oltu noissa ketjuissa saatu aikaan eikä saatu kyllä nytkään. Hämäläinenkin oli mukana jota en oikein pysty ymmärtämään kaverin tämänhetkisillä otteilla sillä kenenkään pelipaikka ei saa olla sinetöity.

Vittu nyt jos sääleissä vielä lähdetään noilla liikenteeseen niin menee jo yli ymmärryksen. Jotain täytyy tehdä pistäkööt vaikka koko vitun paskan mieluummin sekaisin kuin, että jatketaan noilla koostumuksilla.
 

redpecka

Jäsen
Vikaan erään lähdettiin maalin takaa-ajoasemassa, eli vähintään kaksi maalia tarvittiin. Jengi tulikin hurjalla sykkeellä ja pelasi taktisesti oivasti harjoitellen viivelähtöjä. Mutta kun alkoi näyttää, että KalPa niistää jotain pisteitä Tampereelta ja Blues oli mennyt 0-2 johtoon, kävi ilmi että tarvitaan viisi maalia. Salcido tajusi tämän ensimmäisenä ja vastasi huutoon suorittamalla SaiPan ensimmäisen laukaisuyrityksen ajassa 48:53. Siinä näki miten espoolaisilla puntti jo alkoi tutista.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Kyllähän tää runkosarjan loppu vituttaa, ei siitä pääse mihinkään. Maaliskuussa oli viisi peliä ja mikä oli lopputulema: 1 voitto, 4 tappiota. KOLME kertaa jäätiin nollille. Maaliero peleistä 4-14. Eipä tuohon paljon ole lisättävää...ihan hirveää suorittamista. Kruununa tää viimeinen viikko...homma on omissa käsissä kahdella KOTImatsilla vieläpä. Ja mikä on tulos molemmista turpaan sata nolla ja maalit 2-9...tsiisös!

Tämän kauden joukkue on sinällään ihan oikealla paikalla, eli sääleissä. Ei noin ailahtelevalla pelillä ole mitään asiaa kuuden sakkiin. Sinänsä ihmeen lähelle sekin jäi.

Jotenkin vaikuttaa, että Tirkkosenkin eväät alkaa olla syöty. Samalla kaavalla ja samoilla kentillä pusketään lähes pelistä toiseen, vaikka mitään ei tapahtuisi. Pelin aikana ei myöskään pystytä reagoimaan tai hieman muuttamaan peliä millään lailla, silloin kun tarvetta olisi.

McIntyren kenttä jatkaa kuutamolla, kuusi peliä 0+0...aika vitun hyvä saldo kärkiketjulle...Myös maalivahdit on ailahdellu enemmän tällä kaudella. Sinne mahtuu joukkoon molemmille paskoja pelejä useampi. Hämäläinen on myös ollut jo pidempään huono ja Spinakin vetäisi tähän loppuun seitsemän vai oliko kahdeksan pelin maalittoman putken. Saati sitten Kohon putki...onko se jotain 20 peliä ilman maalia? Taidettiin ilmeisesti myös tehdä kyseenalainen "ennätys" jäämällä 11 kertaa nollille kauden aikana...chl vielä siihen päälle, niin määrä taitaa olla 13. Kyllähän se kertoo aika paljon juuri siitä ailahtelusta. Yhteistä suurimmalle osalle näistä nollapeleistä on ainakin se, että ykkössektorille ei päästä tai haluta tarpeeksi, maalille ei ajeta, irtokiekoissa ei olla hereillä ja mustelmia vältetään. Lopputulema nolla taululla.

Panin myös merkille saman, kuin Jussi61 tuossa ylempänä, että varsinkin kotona tuntui olevan hitosti merkitystä sillä, että saatiin se avausmaali ja mielellään eka erässä. Jos sen teki vastustaja, niin kusessa oltiinkin saman tien, kuten tänäänkin.

Kolmas kausi putkeen pleijareissa toki maistuu, mutta kakan maku alkaa olla silti aika lähellä tästä kaudesta...jos mennään jatkoon sääleistä, niin kausi on omissa papereissa silloin kuitenkin aika pitkälti onnistunut. Siellähän pelit loppuu sitten lyhyeen, kun piti vittu mennä ryssimään tuo seitsemäskin sija, eli Kärpät ois sitten seuraava vastus. Siinä ei valitettavasti olisi mitään jakoa. Tämän hetken peli-ilme on kyllä sitä luokkaa, että vaikka kuinka yrittäisi sitä uskoa kaivaa, niin vaikea on nähdä, että yhtäkkiä hanat avautuisi Ässiä vastaan. Juuri tällä hetkellä näyttää siltä, että kautta on jäljellä kaksi peliä. Toivottavasti olen väärässä...

Saa muuten nähdä, että mikä on yleisömäärä lauantaina? Myydäänkö säälimatsikin loppuun, kun ei näitä pleijareita niin usein pelata, vai onko porukoilla vitutus päällä näistä viime pelien perseilyistä? Omalta osalta pelin seuranta tapahtuu kotisohvalta. Ei vain huvita lähteä tuota nollalinjaa katsomaan ja siitä maksamaan. Sanokaa vain "huonoksi faniksi", mutta näin se omalta osaltani nyt menee. Vastaavasti vierasmatsiin voisin jopa lähteäkin, jollei tuo Pori olisi niin hemmetin kaukana....
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Niin ja kotiotteista vielä sen verran, että saldo oli sitten 16 voittoa, 14 tappiota. Just just sentäs enemmän voittoja kuin tappioita, mutta eihän tuo ole hyväksyttävä kotisaldo missään nimessä. Viisi kertaa jäätiin nollaan maaliinkin. Kyllä ne kotimatsit on kuitenkin tärkeämpiä kuin vierasmatsit, kotipeleistä se raha tulee ja yleisö. Nyt SaiPa tarjosi liian monta "vittu mitä paskaa" kotipeliä.
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
Saa muuten nähdä, että mikä on yleisömäärä lauantaina? Myydäänkö säälimatsikin loppuun, kun ei näitä pleijareita niin usein pelata, vai onko porukoilla vitutus päällä näistä viime pelien perseilyistä? Omalta osalta pelin seuranta tapahtuu kotisohvalta. Ei vain huvita lähteä tuota nollalinjaa katsomaan ja siitä maksamaan. Sanokaa vain "huonoksi faniksi", mutta näin se omalta osaltani nyt menee. Vastaavasti vierasmatsiin voisin jopa lähteäkin, jollei tuo Pori olisi niin hemmetin kaukana....

Tämä. Taitaa tulla Playoff-peli, jossa halli ei ole loppuunmyyty. Silti uskon yleisömääräksi 4000+. Itse vedin johtopäätökset samaansuuntaan hallillemenosta ja SaiPan pitää suorittaa pienoinen ihme, jotta ylipäätään peli jatkuu ensi viikolla. Tottakai kärvistellään kotisoffalla viikonlopun 2 matsia, mutta tuollaisella peliesityksellä tuskin tarvitsee katsoa kokonaisia pelejä. Eiköhän Ässät kairaa täältä jonkun 0-2 pelin ja Äijänsuolla ei sitten olekaan mitään jakoa. Näin se taitaa tänä vuonna olla. Bensatankki on totaalisen tyhjä.

Mielelläni olisin väärässä, toki...
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Niin paljon vituttaa, että piti tulla lisää avautumaan.

Tosiaan nämä kotipelit on olleet täyttä paskaa melkein koko kauden. Muistan hämärästi että tälläkin kaudella olisi ollut ehkä yksi peli josta olen lähtenyt häviön jälkeen hyvin mielin kotiin. Siis peli olisi pelattu hyvin, mutta hävitty tiukan pelin jälkeen.. Viime kaudella niitä kuitenkin oli monia.
Alkukaudesta oli puolustus hukassa ja loppukaudesta oli hyökkäys.
Vielähän tässä voi joku suonenveto tulla, mutta tällä perseilyllä Kärpät hakemalla seuraavalle kierrokselle lento loppuu siihen.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Kyllähän tässä lopun perseilyssä pahin oli se, että vaikka jatkoon mentäisiinkin (johon en kyllä tämän lopun ulospuhalluksen takia usko), niin sitten siellä todennäköisesti on se Kärpät vastassa. En yksinkertaisesti keksi mitään skenaariota joilla 4 kertaa Kärpät voitettaisiin. Hämäläisen paikkaa kokoonpanossa en myöskään tajua. Mies ei yksinkertaisesti ehdi yhtään mihinkään ja on ilmeisesti kadottanut laukaisutaitonsa kokonaan. Tänäänkin vedot ihme tussuja silloin harvoin kun vetämään pääsi.

No lauantaina toivottavasti halli tulee täyteen, mieluummin sitä kuitenkin katsoo noita pelejä kun ei taas tiedä ensi kaudesta onko edes niitä säälipelejä.
 

Altec

Jäsen
Eikö nykyisin kympit nollaaanu? IL:n mukaan Spina kuittaisi pelikiellon, loistavaa
 

Altec

Jäsen
Tietääkseni nollaantuu, mutta Spina päätti nollata ne itse... Olisi päässyt aloittamaan nollasaldolla lauantaina, mutta nyt aloittaa nollasaldolla vasta sunnuntaina. Eli jo ansaittu pelikielto on kärsittävä...
Aivan totta. Fiksu mies, ei tule ikävä.
 

ahal

Jäsen
Paljon samoja fiiliksiä, joita on turha kerrata. Ei mennyt loppuun asti kuten Strömsössä. Vaisu ja hieman väljähtynyt kuva jäi joukkueesta. Ainakin runkosarjan perusteella. Toki epäonneakin oli mukana. Viimeksi hajosi taas Riikola, sitä ennen Tavi ja DMI, Larssonkin oli kauan poissa, samoin Koho. Tämän kauden SaiPa selvisi kuitenkin vähillä vakavilla loukkaantumisilla, joten niiden taakse ei voi mennä. Kolmella kentällä ei tarvinnut pelata kertaakaan eikä juuri lainata pelaajia (Uittoa enempää).

Silti joukkueesta jäi puuttumaan "se jokin", "tappajameininki", jolla tiukat pelit käännettäisiin. Vain väläyksittäin saatiin lehtereillä ihastella sputnkikkien lentoa. Blues-matsissa olisi luullut laitojen ryskyvän, kun äijistä otetaan mittaa, mutta kattia kanssa. Ihan mikkihiirimeininkiä alusta loppuun. Ässät-matseissa ei ole enää hävittävää, joten on syytä panna kaikki peliin. Mutta ei Kuopion malliin päättömästi säntäillen. Siitä ei hyvä heilu mitenkään.

Ketjun aiheen mukaisesti listataan kuitenkin muutama seikka, jotka yksittäin (ja yhdessäkin) ovat heikentäneet tulosta (ja harmittavat):
- DMI:n loukkaantuminen, saikun jälkeen kaukaloon palasi eri mies kuin sinne joutui
- myös Koholle vammautuminen merkitsi jonkin asteen muutosta, eikä parempaan päin
- Riikola on hakenut parasta Simo-Pekkaa koko kauden
- Tavin menetys oli myös kohtalokas, olisi taatusti pelannut paremmin kuin PB (11 matsia, 2 pojoa)
- Larsson sen sijaan on pelannut pääsääntöisesti hyvin saikkunsa jälkeen
- maalivahdit eivät ole olleet ihan edellisvuoden tikissä, mutta kuitenkin harvoin yksin syypäitä tappioon
- joukkue on profiloitunut työteliääksi ja luistelevaksi, mutta kokoa on puuttunut, samoin "oikeaa ilkeyttä" (vrt. esim. Liivik ja kumppanit)
- aneemisten esitysten myötä on joutunut miettimään, kuka joukkuetta johtaaa vaiko lopulta kukaan?
- valmennusjohto on osoittanut myös jonkin verran jääräpäisyyttä ja puusilmäisyyttä peluuttamisessaan

Listaa voisi jatkaa pitkällekin, mutta tässä päällimmäiset.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Järkyttävää paskaa koko matsi. Muutama kysymys: kuinka monta rintamahyökkäystä SaiPa sai? Kuinka monta pakki-pakki syöttöä siniviivalla syöteltiin? Kuinka monta kertaa Spina kuljetti alueelle? Voin vastata: 0-1 kertaa, saatana. Joka vitun osa-alueella pelikonsepti kusee täydellisesti. Omassa päädyssä avaukset menivät päin vittua ja ilman mitään rakenteellisuutta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös