Vitutusketju

  • 1 188 183
  • 6 628

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Nyt vituttaa pahasti.

- KalPa tulee seilaamaan seuraavat kolme vuotta taktisesti katastrofaalisen surkeissa vesissä. Millä ihmeen näytöillä Laukkaselle lätkäistiin kolme vuotta jatkoa? Pari voittoa runkosarjassa, siinä se. Vielä vähän aikaa sitten pelikirjaamme kehuttiin maan parhaaksi ja mitä meillä on nyt? Vintiltä kaivetut yksinkertaiset kanukkikuviot. Näillä ei tulla pärjäämään vaikka olisi miten kallis kolmoskenttä.

- NHL Lockout on tuonut meille ykkössentteriksi laiskan, haluttoman ja surkeassa kunnossa seilaavan tähden. Tasan ei menneet nämä jaot.

- Kai nyt vielä saa ottaa kantaa seisomokatsomopaikkojen vähentämiseen? Vittu että tunnelma on laimentunut sen jälkeen kun fanijoukkion sydän irroitettiin maalin takaa ja tilalle tungettiin rahanhajuiset tekstiilipenkit. Ehkä huonoin päätös ikinä. Toimisto, ottakaa nyt hemmetti sentään mallia TPS:ltä, siellähän faneja kunnioitettiin seisomokatsomolisäyksellä. Pelaajatkin kehuivat muutosta. Mutta ei meillä tällaisia, kuin päinvastoin! Poistetaan toki rahvaan viimeinenkin nurkkaus ja rakennetaan tilalle vaikka saunallinen ravintola-aitio.


Parin vuoden takainen kiekkobuumi on vedetty pöntöstä alas todella tyylikkäästi. Jäljellä on haluton, yksinkertainen ja identiteetitön KalPa. Ei ihme että jengi katsomossa ei jaksa kannustaa omiaan. Viime ottelussakin suurimmat riemunkiljahduset keräsi sumopuvussa jäälle voitokkaasti kaatunut erätaukokisailija. Blues matsissa mietin ensi kertaa elämässäni vakavasti että pitäisikö todella lähteä kesken kiekkomatsista pois.

Toimisto voi haistaa.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Kotona turpaan paskimmalle joukkueelle jonka olen tällä kaudella liigassa nähnyt. Haistakaa vaikka pitkä vittu.
 

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei ees vituta, enemmän huvittaa. Ipalta 3-5 pataan ja vielä 3-0 johdosta! Vastustajalle parit alivoimakaapit ja semmoista. Kapasten piti yhdessä murskata sarjajumbo, mutta miten sitten kävikään. Koskiselta myös äärettömän vahvaa suorittamista. Pleijareiden Blues-sarjaa odotellessa...

Ja ei todellakaan Ipalta mitään pois. Oikea joukkue voitti. Huvittaa vaan tämmöinen housuun paskominen. Jospa se tästä taas ja olihan tässä voittoputkikin, mutta nämä ennusmerkit on ollut jo jonkin aikaa sen oloiset, että vähän pelottaa.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei ees vituta, enemmän huvittaa. Ipalta 3-5 pataan ja vielä 3-0 johdosta! Vastustajalle parit alivoimakaapit ja semmoista. Kapasten piti yhdessä murskata sarjajumbo, mutta miten sitten kävikään. Koskiselta myös äärettömän vahvaa suorittamista. Pleijareiden Blues-sarjaa odotellessa...

Ja ei todellakaan Ipalta mitään pois. Oikea joukkue voitti. Huvittaa vaan tämmöinen housuun paskominen. Jospa se tästä taas ja olihan tässä voittoputkikin, mutta nämä ennusmerkit on ollut jo jonkin aikaa sen oloiset, että vähän pelottaa.

Mulla aikalailla samat fiilikset. Vois luulla että siellä olis joku kokematon ja nuori jengi jolle on kusi noussu päähän. Ylimielisyys kyllä loisti koko ottelun.

Pikkusen vois kyllä valmennuskin miettiä miten joukkuetta valmistaa näihin peleihin. Tässä kohtaa ne limukorit olis pitäny lentää seinään toisella erätauolla viimeistään.

Ja olishan se mukava jos olis sellanen kakkosveskari, jonka vois joskus maalillekin laittaa kun ykkösellä on huono jakso.
 

mullikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Suurinta yleisölle vittuilua, mitä olen koskaan ollut livenä todistamassa, kiitos KalPa! Tähän peliin tuhlaamani rahat otan takaisin muodossa tai toisessa.
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Eipähän pääse joukkue ylpistymään. Tällä viikolla on otteissa ollut havaittavissa ripaus ylimielisyyttä. Eiköhän tuo peli näytä taas ensi viikolla erilaiselta. Hyvä vaan, että välillä siperia opettaa.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Kukaan ulkopuolinen tuskin odotti KalPan menevän tällä kaudella pitkälle. Sitä vasten tämä jyrkkä alamäki ei yllätä, eikä vituta.

Huolissani puolestaan olen, huolissani nimen omaan seuran taloudesta. Kolme kotitappiota peräkkäin, kolmesta viimeisestä kotiottelusta 0 pistettä, neljästä viimeisestä kotiottelusta 2 pistettä. Tammikuun tasaus ja vastassa Kärpät. Yleisöä alle 4000. Ei ihme, että yleisö jää oikeutetusti kotisohville, kun tuloksena on aina tappio. Kotipeleistä pitäisi raapia voittoja, jotta seuran talous kestää. Nyt on neljä kotitappiota peräkkäin äärimmäisen lähellä, kun seuraava vastus on Jokerit. Sen jälkeen hallissa on taatusti tyhjää, oikeutetusti, mutta seuran jatkolle pelaajabudjetin suhteen se tekee hallaa.

Tällä menolla KalPa muuten on nopeasti säälipleijaritaistossa mukana. Tai itse asiassa on jo nyt. Kotipelaaminen on järkyttävän huonoa. KalPa on tällä hetkellä 5 ottelun kuntopuntarin hännillä. Kotiotteluissa Ilveskin vetää parempaa rekordia.

Uskonko valmennusjohdon keksivän tähän ratkaisun? Ei varmaan tarvitse vastata.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Tällä menolla KalPa muuten on nopeasti säälipleijaritaistossa mukana. -clip-

Uskonko valmennusjohdon keksivän tähän ratkaisun? Ei varmaan tarvitse vastata.

Asiaa^
Todella kalliilla (kuopiolaisittain) joukkueella kynnetään sääliplejarivauhdissa. Jiihaa. Tarkkaillaankohan siellä KalPa officella niitä mahdollisia mystisiä vahvistuksia (= lue sentteri, veskari ja pakki)? Tikatak - kello käy. Vihulaisten leireihin uutta ukkoa tulee ikkunoista ja ovista. Joukkuettahan ei näemmä pidä MISSÄÄN nimessä vahvistaa.

Hyvät on kyttäysasemat - joo.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Paniikkinappula on näköjään jo hyvin pohjassa täällä. Järkyttävän huono toinen erä, kyvyttömyys viimeistellä hyvällä prosentilla, luokattoman huono ylivoima ja surkeaa puolustusta. Siinäpä se resepti tähän "jyrkkään alamäkeen" on. Siltikin edellisestä kymmenestä pelistä on nyt voitettu seitsemän ja hävitty kolme, joista kaksi yhdellä maalilla. Säälipleijarit kieltämättä ovat ehkä vielä parin tappion jälkeen epämiellyttävän lähellä, mutta niin se varmaan menee kun tälläkin hetkellä säälipleijariviivan ja painu kokonaan vittuun-viivan välillä on eroa kolme-neljä pistettä.

Vähän alkaa jo naurattaa tämä iänikuinen parkuminen sentterin perään, kertokaa kuka on tämä mystinen sentteri joka tulee ja johdattaa KalPan omin avuin - tai ei omin avuin, vaan maagisen uuden pakkihaun avustuksella KalPan suoraan playoffeihin ja Suomen mestaruuteen? Kuka se on joka ei kykene siihen mihin KalPan nykyiset sentterit, joka pystyy nousemaan joukkueen yhteisen henkisen ahdingon ja räpiköinnin yläpuolelle? Vaikkapa nyt tänään tuo toisen erän Kähkösen maalin jälkeinen vaihe, jossa koko kotijoukkue nukkui ruususen unta, kuka se on se sentterihankinta joka itse rakentaa namumaalipaikan kuin vettä vain? Kyllä minä veikkaan että siellä toimistolla kyttäillään totta tosiaan, mutta markkinat saattavat olla hieman tyhjät tässä vaiheessa kautta. Jos taas koetaan että Josef Boumedienne, Ivan Majesky ja Dale mothaphukkin Clarke ovat olennaisesti nostaneet Kärpät, Jokerit ja Tapparan luokkaan johon KalPa ei enää millään voi yltää niin en voi auttaa.

Yleisöasiasta nyt olen tavallaan samaa mieltä, mutta silti en usko että hätä on tässäkään ihan niin suuri. Edelleenkin kaksi näistä viimeisimmästä kolmesta kotitappiosta ovat tulleet maalin erolla, Ilves-peli nyt oli hirveää perseilyä. Niin kauan kuin KalPa ylipäätään taistelee paikasta playoffeissa yleisö saa luvan raahautua paikalle, ei kai koko jengi voi olla täynnä gloryhuntereita. Jos yleisö hylkää joukkueen neljän, kuvitellaan nyt siis neljän tappiollisen kotiottelun jälkeen niin en ole varma ansaitseeko se edes voittavaa joukkuetta.

Onhan pelissä isoja ongelmia. Valmennusjohdon reagointikyky tilanteisiin on kysenalainen ja välillä peli on hirvittävää kuraa. Aina ei vaan voi voittaa, ei mikään joukkue taida selviytyä kaudesta ilman huonompaa vaihetta.

KalPa ei ole tällä kaudella vielä kertaakaan hävinnyt kolmea ottelua peräkkäin. Nyt voi hyvinkin niin olla käymässä, rasvatkaamme köydet, sillä kausi on menetetty!
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Oma mielipide = parku. Asia selvä!

Parku ja parku. Kirjoitinko, että muutama uusi äijä voittaa ne pelit, kun ne muut puhaltelevat muniinsa? Eikös joku Kapanen luvannut, että Kuparinen korvataan? Jos ja kun KalPa selviää sääli- tai varsinaisin p-offeihin, niin mitä siten? Aiemmat kaudet ovat näyttäneet, että millä siellä pärjää. KalPan keskushyökkääjäosasto on tällä hetkellä mielestäni liian kapea. Samoin pakisto ja ennen kaikkea pakiston fyysisyys. Levokarin varaan ei voi laskea mitään. Koskisen varassa on koko maalivahtipeli. Mitä tekee valmennustiimi? Kykeneekö reagoimaan? Onko tässä liikaa epävarmuustekijöitä? Mielestäni on. Jos ja jos. Jos on liikaa jos ja jos, niin joku osio pettää varmasti. Mahdollinen mestaruus on monien tekijöiden summa. Itse en näe tällä hetkellä KalPaa edes mitalijenginä. Näin kalliilla jengillä jotkin sääliplejarit olisivat kauhea katastrofi. Pidätän oikeuden tähän mielipiteeseen. Jos tämä on itkua joidenkin mielestä, niin voi voi. Mielelläni olen väärässä, mutta eikö "historiasta" voi oppia mitään? Tällä hetkellä näyttää, että ei voi...
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Parku ja parku. Kirjoitinko, että muutama uusi äijä voittaa ne pelit, kun ne muut puhaltelevat muniinsa? Eikös joku Kapanen luvannut, että Kuparinen korvataan? Jos ja kun KalPa selviää sääli- tai varsinaisin p-offeihin, niin mitä siten? Aiemmat kaudet ovat näyttäneet, että millä siellä pärjää. KalPan keskushyökkääjäosasto on tällä hetkellä mielestäni liian kapea. Samoin pakisto ja ennen kaikkea pakiston fyysisyys. Levokarin varaan ei voi laskea mitään. Koskisen varassa on koko maalivahtipeli. Mitä tekee valmennustiimi? Kykeneekö reagoimaan? Onko tässä liikaa epävarmuustekijöitä? Mielestäni on. Jos ja jos. Jos on liikaa jos ja jos, niin joku osio pettää varmasti. Mahdollinen mestaruus on monien tekijöiden summa. Itse en näe tällä hetkellä KalPaa edes mitalijenginä. Näin kalliilla jengillä jotkin sääliplejarit olisivat kauhea katastrofi. Pidätän oikeuden tähän mielipiteeseen. Jos tämä on itkua joidenkin mielestä, niin voi voi. Mielelläni olen väärässä, mutta eikö "historiasta" voi oppia mitään? Tällä hetkellä näyttää, että ei voi...

No joo, et kirjoittanut että uudet hankinnat yksin sitä tekisivät. Käsitin väärin mitä tarkoitit ja siitä tämä väärinkäsitys nyt syntyi. Tarkoitit siis että yksittäiset uudet hankinnat lisäisivät kokonaisuuteen ja minä sain sen kuvan että haluaisit yksittäisten messiaspelaajien vain nostavan koko jengin yhtäkkiä taivaallisiin sfääreihin. Pahoittelut tästä, my bad.

Keskushyökkääjäasiasta meillä tuntuu vain olevan erilainen näkökulma, minun mielestäni Voutilainen ykkössentterinä (tämä ilmeisesti on se Kuparisen korvaus), Kerälä kakkosena, Miettinen kolmosena ja Ikonen/Riekkinen nelosena on ihan riittävä sentterikokoonpano playoffeihinkin. Vode ei tietysti ole puhdas sentteri, mutta hoitaa tonttinsa hyvin ja tekee kai tehoja ihan yhtä hyvällä teholla kuin Kuparinenkin kuuman alun jälkeen? Pakisto kyllä kaipaisi yhtä kovanaamaa, se on totta. Koko maalivahtipeli on tällä hetkellä Koskisen varassa, mutta Toivosen tila selkeni vasta eilen ja aikaa hankkia uusi maalivahti on tammikuun loppuun. Jos siellä Niko Hovisen kaltaisista nimistä keskustellaan kulissien takana niin minulla on ihan hyvä luotto että emme joudu pettymään siihen mitä saadaan. Noin muuten, noh, minusta tässä ollaan edelleen ihan hyvissä asemissa. Ehkä KalPan näkökulmasta katsottuna heikompi jakso menossa, mutta niitä sattuu kaikille eikä yksikään jengi kulje voitosta voittoon.

En sentään kehtaa kirjoittaa että Kärpät on aina KalPalle vaikea vastus : )
 

Dängleri

Jäsen
Jos yleisö hylkää joukkueen neljän, kuvitellaan nyt siis neljän tappiollisen kotiottelun jälkeen niin en ole varma ansaitseeko se edes voittavaa joukkuetta.

Menet ravintolaan, saat neljästi peräkkäin ylikypsän ja sitkeän pihvin, jonka jälkeen päätät olla enää menemättä ko. ravintolaan. Etkä ole varma, ansaitsetko edes kunnollista pihviä, koska hylkäät ravintolan.

Enivei, kyllähän tuo räpeltäminen kotona näkyy suoraan yleisömäärissä, siitä voi jokainen olla takuuvarma. Etenkin se viime lauantainen Ilves ottelu, ja 3-0 johtoasemasta perseily 3-5 tappioksi oli jotain täysin käsittämätöntä. Tuolloin Pisto & kumppanit vakuuttivat ennen ottelua Hall of Famessa, että tiistain murheellinen ottelu Lukkoa vastaan oli hyvin muistissa, ja että Ipaa vastaan homma oli tarkoitus hoitaa kunnialla. Toisinhan siinä kävi.

Vaikea tietysti sanoa mistä homma kiikastaa. Toki tämänkin iltainen peli oli tasainen, ja olisi voinut kääntyä KalPalle, mutta ratkaisijoitahan tuo homma tällä hetkellä huutaa. Super-Sakkekin näyttää lennokkaan alkukauden jälkeen väsyneeltä, eikä Lehkonenkaan oli siinä iskussa mitä syksyllä nähtiin. Toki jälkimmäiseltä sitä ei kukaan odottanutkaan.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Ei voida jatkuvasti kotiyleisön edessä vetää tuollaisilla otteilla. Ja onko sitä YV:tä niin vaikea näköjään laittaa kuntoon? Montako vuotta ollaan jo treenattu. Puolustajaa tuo myös kaipaa. Hyökkäyksessä Kermanit on jo nähty.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
J. Laukkanen ja kolmen vuoden pahvi. Paskaa peliä miljoonamiehistöllä. Lisäksi kaveri ei koskaan huonon pelin jälkeen osaa sanoa mistä huono esitys on johtunut. Eipä se kyllä muutenkaan osaa haastatteluissa juuri mitään sanoa mistään. Vi***taa!
 
Viimeksi muokattu:

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Paskaa peliä miljoonamiehistöllä.

Ei niitä mestaruuksia tammikuussa voiteta - tähän väliin lol xd. Riittävästi kun hävitään, niin sen mahdollisen mestaruuden voi jo käytännössä hävitä tammikuussa. Sääleistä on vaikea nousta. Tällä hetkellä KalPa ei ole Blues. Ei näytä hyvältä - ei.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Surkeaa peliä kyllä Oulussa tällä hetkellä, ei voi väittää vastaan. Kuinka vaikeaa voikaan olla maalipaikan luominen. Kyllä se kolmas peräkkäinen tappio taitaa nyt vihdoin tulla. Ei peli tällä hetkellä siltä näytä että sillä pitkälle mentäisiin.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Karmeeta paskaa. Siinäpä tärkeimmät.

Ylivoimaa on ilmiselvästi harjoteltu. Ja vissiin vähä kaikkee muutakin siinä sivussa, kun on nyt niiin tukkosta niin tukkosta.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Toivottavasti nämä tasauspelit nyt avaisi johdon silmiä hankintojen suhteen, niitä on tehtävä jos mestaruus on oikeasti tavoitteena. Muuten K.Kapanen on kyllä tällä kaudella varsinkin tehnyt hyvää työtä, luottoa on että siirtorajaan mennessä hankintoja tulee.
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Ei se peli näköjään sitten viime viikon kompuroinnin jälkeen parantunutkaan. Tuntuu ja näyttää siltä, että tällä hetkellä joukkue pelailee ilman todellista intohimoa. Kyllä pitäis jonkun potkia näitä vellihousuja kunnolla perseelle. Helvetin palkka-armeija.
 

Kalikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Toivottavasti nämä tasauspelit nyt avaisi johdon silmiä hankintojen suhteen, niitä on tehtävä jos mestaruus on oikeasti tavoitteena. Muuten K.Kapanen on kyllä tällä kaudella varsinkin tehnyt hyvää työtä, luottoa on että siirtorajaan mennessä hankintoja tulee.

Motivaatiotako odotat Kapasten ostavan? Ei siitä nyt kyllä ole kyse etteikö KalPan rosterista löytyis riittävästi taitoa ja osaamista. Vieläköhän sen Virran vois ostaa takaisin? Helpottais vähän faninkin mieltä, kun tietäis että valmentaja sentää kertoo pelaajille miten ne pelaa.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Motivaatiotako odotat Kapasten ostavan? Ei siitä nyt kyllä ole kyse etteikö KalPan rosterista löytyis riittävästi taitoa ja osaamista. Vieläköhän sen Virran vois ostaa takaisin? Helpottais vähän faninkin mieltä, kun tietäis että valmentaja sentää kertoo pelaajille miten ne pelaa.

Ei tuolla puolustuskalustolla ole oikeasti mitään asiaa olla SM-liigassa neljän parhaan joukossa, kun tosipelit alkavat. Syyskauden höntsät tuo vielä kesti, nyt pelien kovetessa ei. Puolustuspään kapeus on sulattanut KalPan monena keväänä. Saa nähdä tajuaako seuran johto viimein, että tammikuun markkinoilla heikointa osa-aluetta on vahvistettava.

Keskushyökkääjähankinta ei ole lähellekkään niin tärkeä kuin puolustajahankinta.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Vai että "nousujohteisesti tultiin pellin mukaan" sanoo Hirvonen eilisestä pelistä. Just. Täyttä roskaahan se oli loppuun asti ja maalipaikkoihin pääsy loisti poissaolollaan koko pelin. Kummallista itsepetosta pitää harrastaa noissa lehdistötilaisuuksissa. Voisivat joskus myöntää, että huonoja oltiin ja jotain tarttis tehdä.
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Itselleni oli tiedossa jo parejen julkistamisen jälkeen, että tammikuun tasaus Kärppiä vastaan tulee olemaan vaikea. Molemmat pelit olivat aivan täyttä kuraa ja jälkimmäisessä ottelussa selvästi paras KalPalainen oli 16-vuotias Kapanen.

Peli on muutenkin ollut aivan karmeaa, siitä Lukolle kuun alussa hävitystä ottelusta alkaen.

Olihan siinä välissä ottelu Stadilaisia vastaan, mutta Hifk ei ole KalPalle pärjännyt mies muistiin niin sitä ei tarvitse laskea.

Ilves peli oli sitten sellainen pyllistys faneja / katsojia kohtaan, että Kärppiä vastaan olisi ollut todella paikallaan täysin tyhjät katsomot, poislukien kärppäfanit. Oiskohan tämäkään ketään herättänyt? Tuskin.

Muista en tiedä, mutta minä en halua velttoja, muka jääkiekkoilijoita katsoa ainakaan KalPa paidassa. Voisitteko siis herätä saatana!?!
 

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei taida olla sattumaa, että joukkueen peli sekosi välittömästi NHL-työsulun päätyttyä, kun KalPa listattiin yhdeksi suurimmista hyötyjistä.

Kyllähän tappiot aina vituttaa, mutta onneksi eletään vasta tammikuuta ja asetelmat sarjataulukossa on vielä vähintään kohtuulliset, jos oman pelin saisi jälleen rullaamaan.
 

Dängleri

Jäsen
Itseäni viduttaa tuo jatkuva sekoilu ketjujen kanssa - ne kun tuntuvat elävän tällä hetkellä pelistä toiseen, ja vähän jokaisen pelin sisälläkin. Ei tunnu Laukkanen tietävän sitäkään, pitäisikö Voutilasta peluuttaa sentterinä vai laiturina.

Voutilaisen statsit eivät myöskään itsessään vakuuta, vaikka sinällään hyvä pelaaja onkin. Jos katsoo miehen 5 viimeistä ottelua, niin niissä miinuksia 9kpl, ja plussia 4, eli lopputuloksena -5. Jäätävää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös