-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
En tiedä teistä muista faneista, mutta nyt vituttaa aivan helvetin rankasti. Hävettää, vituttaa ja valoa ei näy tunnelin päässä. Tartteis vissiin tehdä jotain.

Pakko oli purkautua.
 
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sama täällä.

Kaksi puolustajaa äkkiä. Kiitos. Nyt ei kannattas edes pihistellä rahan kanssa jos meinataan uskottavuus säilyttää touhussa.

Esimerkiksi Lukko on löytänyt Siklenkan. Kova omassa päässä, tarvittaessa hanskat tippuu ja mikä parasta tukee hyvin hyökkäyksiä ja hirvittävä laukaus. Tuommoinen kun olisi meilläkin niin hätä ei olisi aivan yhtä paha.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
No olipa meillä kyllä paikkoja hyökkäyspäässäkin, mutta eipä niistäkään yhtään laitettu sisään. Puolustus ryssi tänään siis vain kolme kertaa, mutta hyökkäyspäässä peli oli sitäkin tukkoisempaa.
 
Viimeksi muokattu:

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ajattelin juuri suihkussa ollessani avata vastaavan ketjun, mutta hieman pidemmällä vuodatuksella...

Monta viikkoa laskin melkein päiviä kiekkokauden alkuun, mutta todella nopeasti on tuo innostus muuttunut silkaksi vitutukseksi jääkiekkoa kohtaan. Onneksi KalPa ei vieraile täällä Jyväskylässä ennen kuin 30.10., joten ihan heti en pääse tätä nautintoa paikanpäällä seuraamaan. Tuskaista touhua tämä on radion välitykselläkin...

"Pienin askelin kohti keskikastia" taisi olla se KalPan johdon slogan ja ylöspäinhän se suuntaus on tähän asti ollutkin, mutta nyt ollaan kyllä otettu melkoinen harppaus taaksepäin. "Kaikki lähtee päätuotteesta" on myös kuultu johdon suusta, mutta nyt kyllä näyttää vahvasti siltä, että kentän ulkopuolella on tekemisen meininkiä, kun taas päätuote perseilee. Tasakentällisin peli nähtävästi kulkee ihan hyvin, mutta erikoistilannepelaaminen on jotain sanoin kuvaamatonta.

Hirveän optimistisesti en kauteen lähtenyt, mutta silti tämä alku on ollut todella suuri pettymys. Miten perkeleessä Pekka Virta sai viime keväänä Pieniniemen joukkueen pelaamaan varsin hyvää jääkiekkoa ja nyt hänen itsensä lähes diktatuurisesti kasaamansa nippu pelaa lähinnä Mestis-tasolla? Uudet miehetkin vaikuttavat Junnilaa (ja varauksin TuTon veljeksiä) lukuunottamatta täysiltä flopeilta; Virtala, Oksa, Laine, Lundbohm, Varakas, Harney... Lisäksi avainmiehistä Tuppurainen ja Kiiskinen ovat pitäneet matalaa profiilia tähän asti. Tällä hetkellä on vaikea uskoa, että yksi tai kaksi pakkia kääntäisi kurssia merkittävästi; todella monen pelaajan on silti nostettava omaa tasoaan, että tulokset paranisivat.

Yleisömäärä meni jo tänään alle omien veikkauksieni ja voi vain kuvitella paljonko väkeä on hallissa lauantaina, kun alla on nykyperseilyiden lisäksi rökäletappio Oulusta. Melkoinen pohjanoteeraus jos ja kun jo kolmannessa kotipelissä sukelletaan alle 3000...

Stenvensonkaan ei ole vielä edes tapellut.

Eli lyhyesti ja ytimekkäästi: vituttaa!

Edit: Pennanen kertoi jossain haastattelussa, ettei KalPa ole vielä tällä kaudella valmis. Tuskin arvasikaan kuinka oikeassa on, mutta voisi sitä silti edes yrittää...
 
Viimeksi muokattu:

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Vituttaa, vituttaa niin helvetisti!!! Viikkoja kestänyt, jo aikuista miestä hävettävä, pikkulapsen innostus ja odotus SM-liigakauteen on muuttunut puhtaaksi vitutukseksi. Näin surkeaa alkua en edes osannut kuvitella ....

Nyt kaivataan selityksiä Virralta ja kumppaneilta ... loppuun se valuu myös KalPa-faninkin kärsivällisyys kolmessa vuodessa!
 

jokkee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä on pahaksi päässyt... En tiedä että mitä tässä pitäisi tehdä, toivottavasti joku siellä ylhäällä tietää.

Ongelmia on lienee turha lähtä erittelemään, kun hyviä puolia kauden alusta on.. hmm, Jyri Junnila? Pettymyksiä lienee maalivahti-, hyökkäys-, puolustus-, maalinedus -ja erikoistilannepelaaminen sekä suurinpana viimeistely. Mitä tehdä? KalPan piti olla se alkukauden vahva joukkue joka on harjoitellut hullun lailla tätä varten, ja ottaa niitä yllätysvoittoja. Joukkueen pitäisi olla aiempiin nähden parempi.. Mikä on, eikö KalPa vain pääse syystä tai toisesta pääse omalle tasolleen, vai eikö se muka riitä tätä parempaan?

Ehkä tunnetila aiheuttaa pientä liioittelua, mutta kyllä nyt ollaan tilanteessa jossa tarvitaan joukkueen herättämiseksi jotain muutakin kuin hyvä hankinta. Toisaalta, minkäpä fani tässä muuta voi kuin luottaa ja kannustaa omiaan vaikka vituttaa kuin pientä oravaa. Olisipas mukavaa kuunnella S. Kapasen puhelinlinjoja näillä hetkillä..
Näin lopuksi koen suorastaan velvollisuudekseni luoda toivoa ympärilleni, mutta ei tule mitään mieleen. Kiitos ja anteeksi.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Ajattelin aukaista tämä ketjun jo kesken TPS-pelin mutta olette varmaan viesteistäni huomanneet tuolla muissa osioissa että vituttaa...

Tämä olo johtuu nyt siitä että tätä ei yksinkertaisesti fanin vitutuskapasiteetti enää kestä. Me olemme surkeita. Kiitos KalPa. Haen teiltä vielä joku päivä korvauksia kivusta, särystä ja noin 120 nähdystä hävitystä pelistä. KalPan voittoja olen elämäni aikana nähnyt liigatasolla just ja just 40 ja NIISTÄKIN VARMAAN KOLMEKYMMENTÄ 90-luvulla.

edit: ulkkarit muka vahvituksia PASKAT! Laine on ollut aivan haamu. Tais saada tänään jopa tilastomerkinnän (2 min jäähy) syy: laidassa itkeminen!
 
Viimeksi muokattu:
Faith No More.
Vitut mihinkään Venäjälle! Pohjolan liigaan SEKÄ Venäjän liigaan alistamaan kaikkia. Pohjolan liiga on niminenä niin tylsä että sekin nimetään "JYP liigaksi". -Pottakameli arvio Jypin hyvyyttä.

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
Olen pitänyt itseäni uskollisena fanina, mutta nyt kyllä kysyn itseltäni, että maksaako oikeasti vaivan mennä katsomaan moista paskaa? Kausikortti komeilee lompakossa ja nyt kiittelen itseäni moisesta sijoituksesta.

Ei saakeli vie, hyvät veljet ja sisaret sentään tällaista jaksa...

Nyt on käyrä niin korkealla vitutuksen sietokyvyn suhteen, että nyt punnitaan tosissaan omaa sitoutumista oman suosikkijoukkueen kannattamiseen. Ja meikäläisen tapauksessa tällainenkin pohdinta on jo aika pitkällevietyä. Optimistista on tullut nyt kertarysäyksellä realisti.

Tekoja, muutoksia, parannuksia. Ei mitään iänikuista selittelyä ja lupauksia paremmasta. Nyt nimittäin alkaa tälle pojalle riittämään. Paita lensi päältä heti hallin pihalla.

Kiitos KalPa maailman parhaasta synttärilahjasta. Ei sillä että töissä jo tarpeeksi olisi tänään vituttanut.


Taidanpa kaataa lasiin pienen lirun.
 
Tietäähän sen.

slapshot83

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kaikesta huolimatta lähden itse katsomaan ensi lauantaina monttuun katsomaan oman henkilökohtaisen sarja-avaukseni.

Aikamoinen Déjà vu fiilis tulee tästä tilanteesta, tosin aiemmin ei ikinä näin kovasti heti alkukaudesta.

Silti.. Tsemppiä KalPa !
 

menemene

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Suomi
Kyllä. On kyllä nyt niin harvinaisen hieno fiilis. Oikeastaan kausi on paketissa jos lauantaina hävitään. Torstaista on turha edes puhua.
Kaikesta huolimatta lähden itse katsomaan ensi lauantaina monttuun katsomaan oman henkilökohtaisen sarja-avaukseni
Samoin.. ainakin näillä näkymin. Saapahan omin silmin todeta millaista paskaa se sitten on.


Helpottaa muuten fiilistä ihan saatanasti että Ikku sai juuri oikeaan kauteen lentävän lähdön. Hienoa, että Ässillä menee hyvin! Jes!

Edit: lisäänpä vielä henkilökohtaisen veikkauksen lauantain yleisömäärästä: 2350.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
PITÄÄHÄN SITÄ PASKAA MENNÄ LAUANTAINA KATSOMAAN, ETTEI VITUTUS PÄÄSE HETKEKSIKÄÄN LASKEMAAN! ON TÄMÄ TOUHUA, IHAN PERSEESTÄ SAATANA! KUKA SINNE KALPAN TOIMISTOLLE PITÄISI OIKEIN KUTTUA OPEROIMAAN, ETTÄ SYNTYISI EDES HUONOA TULOSTA EIKÄ AINA VAIN PASKAA!! VITTUMAISTA LAUANTAITA ODOTELLESSA.
 

"Tiesin, että tämä saatanan peli alkaa jossain vaiheessa. Se alkoi meidän ensimmäisen sensaatiovoiton jälkeen", Tamminen vuodatti ottelun tauottua.

Slanina

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eiköhän ole aina myöntää KalPan, että ei ole resusseja pelata sm-liigaa!! Ei tollaista rusettiluistelua kohta kukaan hallille mene katsomaan. Mitä vittua pelata sm-liigaa, jos ei olla valmiita siellä pelaamaan tai sijoittamaan menestyksen eteen rahaa?

Samaa paskaa vuodesta toiseen ainavaan huonomalla joukkueella!!!

Ps. Onko kenenkään muun joukkueen faneja kustu näin monta vuotta putkeen päin näköä kuin Kuopiossa?
 
Viimeksi muokattu:
Uuno turhapuro: "Kyllä osaa naiset olla yksinkertasia. No, sen takiahan niitten kanssa mennäänkin naimisiin"

Slanina

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
PITÄÄHÄN SITÄ PASKAA MENNÄ LAUANTAINA KATSOMAAN, ETTEI VITUTUS PÄÄSE HETKEKSIKÄÄN LASKEMAAN! ON TÄMÄ TOUHUA, IHAN PERSEESTÄ SAATANA! KUKA SINNE KALPAN TOIMISTOLLE PITÄISI OIKEIN KUTTUA OPEROIMAAN, ETTÄ SYNTYISI EDES HUONOA TULOSTA EIKÄ AINA VAIN PASKAA!! VITTUMAISTA LAUANTAITA ODOTELLESSA.
Juhani Tamminen :)
 
Uuno turhapuro: "Kyllä osaa naiset olla yksinkertasia. No, sen takiahan niitten kanssa mennäänkin naimisiin"

jeke

Jäsen
Nokian mies saisi nyt astua snadisti oman reviirinsä ulkopuolelle ja käydä puhuttelemassa koko helvetin joukkuetta. Palkan eteen pitäisi ryhtyä tekemään duunia joka ukon! Ja sitten hallituksen jätkien pitäisi puhua Nokian miehelle. Tosin pelkkien puheiden varassa seura tuntuu nyt makaavan, pitäisi todella alkaa tehdäkin jotain.
 

Tuplahuuru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalapa
***kele, ***tu, ***tana. Näitä voimasanoja voi lisäillä allaolevaan tekstiin omantunnon mukaan (eli reilusti).

Ei ole todellista tämä touhu nyt taas. Vinkkinä seurajohdolle, että joukkue myyntiin ja A-junnut pelaamaan tilalle. Voisi kauden aikana edes jokunen "tilastovoitto" osua kohdalleen. Satsataan kunnolla ensikauteen. Just joo.

Tällä kaudella ei allekirjoittanutta hallilla enää näy. Näillä esityksillä. Jyppipelistä takaisin Jyväskylään, nykyiseen kotikaupunkiin, ajellessa tuntui vielä ihan hyvältä: hävittiin vaan paremmalle, eikä millään umpisurkealla esityksellä. Pitäskö alkaa juudakseksi ja alkaa fanittaa Jyppiä?

KIITOS VITUSTI KALPA! Taas tälläkin kaudella. Aina. Ja kun ei ikinä. Paska on paskaa Pariisissakin.

Sekavaa paskaa koko viesti, mutta kiitos kuuluu koko joukkueelle.
 
Mielipiteeni on voinut ehkä muuttua, mutta muuttumaton on se tosiasia, että olen oikeassa.

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
14 kertaa alivoimalla tällä kaudella ja 12 kertaa vastustaja on tehnyt maalin ylivoimalla tai heti rangaistuksen päätyttyä.
21 kertaa ollaan taas pelattu ylivoimaa ja saldona 0 maalia, ei tarvinne kertoa enempää mistä homma kiikastaa.

Herätyksen on tultava nyt eikä vasta ensi kuussa, sillä silloin homma on jo menetetty.
Uusia pelaajia on saatava puolustukseen pari kappaletta ja samalla pari kaveria heitettävä menemään, Lundbohmin on tehtävä seuraavan parin pelin aikana selkeä tason nosto mikäli meinaa jatkaa loppukauden täällä.
Hyökkääjistä Tuppuraisen, Kiiskisen ja Kauvosaaren tulee päästä vähintään viime kauden tasolleen mielummin vielä parantaa.
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Ohho! Näyttävästi tässä ei tarvitse pyöritellä yksikseen melko karvasta makua suussansa, vaan pääsee jakamaan surut oikein vertaisryhmässä! Kyllä se vaan on sitkeimpienkin kannattajien ja toimiston väenkin myönnettävä, että selkeää parannusta ei tule tällä kaudella tapahtumaan, ei todellakaan. Mikä vittu siinä voi olla niin vaikeaa useamman vuoden pykäämisen jälkeen saada aikaan seura ja joukkue, joka pärjäisi edes jokseenkin kohtuullisen hyvin ja ennen kaikkea niin hyvin kuin niillä reaaliteeteilla voi. Ei Kuopio nyt niin eriskummallinen paikka voi olla, että täällä olisi täysin mahdotonta pyörittää menestyvää urheilutoimintaa tänäkin päivänä.

Tätä kautta on todella vaikea nähdä tässä vaiheessa millään tavalla menestyksekkäänä. Pelaajamateriaali on vain niin riittämätöntä ja alisuorittavaakin vielä, että turpaan tulisi varmaan mestisjengeiltäkin. Aika heikkoja selityksiä on ne, että tämä kausi olisi vielä välivaihetta ja sitten ensi kaudella homma pyörisi isommalla kun on karsinnat jne. Mitenkähän v*tussa sitä pystyy kaudelle 08-09 mitään suunnittelemaan, kun tältäkin kaudelta on odotettavissa näillä näkymillä varsin rapsakat tappiot. Erittäin hyvä tilanne varmasti alkaa rakentamaan ensi keväänä sitä The Joukkuetta. Taatusti myös sidosryhmät ottaa jälleen positiivisesti vastaan kolmatta kertaa viimeiseksi jääneen sakin. Siitä onkin mukavaakin mukavampi lihottaa sitä sponssikassaa, kylläpä kyllä.

Myönnettävä toki on, että tässä vaiheessa kautta tällaisten pirujen seinille maalaamisesta ei taatusti ole mitään hytyä - voihan kauden aikana joku positiivinen ihmekin ainakin periaatteessa tapahtua. Kuitenkin juuri nyt päällimmäisenä on melkoinen vitutus, eikä valoa tunnelin päässä paljon ole näillä näkymin odotettavissa.

E:typoja on varmasti, v*tutuksesta johtuen
 
Pakko yhtyä aikaisempiin...kele!!!

Itselle tuli myös sama asia mieleen tästä ketjusta, kun tuolta hallilta astelin pois!!!

Mitta tuli totaalisesti täyteen tuon tps:n toisen maalin jälkeen tänään - vaikka lähellä se oli jo Lahdessa, kun olin katsomassa tuota ponnetonta ja surkeata temmellystä, joka muuttui lopulta teurastukseksi. **ttu!

Kausikortin voi polttaa - että pitikin maksaa - meikäläistä ei myöskään hallilla enää näy, saatikka sitten vieraspeleissä *!%kele!!!

Seurajohdolta ei ole kuulunut muutakuin jonninjoutavia lupauksia pitkin kesää. Joka vuosi. Nyt on kolme vuotta rämmitty mudassa! Ja allekirjoittaneelle riitti henkilökohtaisesti - äänestän jaloilla, kuten aika moni muukin tuntui hallilla puhuvan tekevänsä. Tuntuupa vahvasti siltä, ettei seura ole lainkaan osaavien ihmisten käsissä. Ei osata rakentaa menestyvää joukkuetta sm-liigaan: Joka mielestäni lähtee ensimmäiseksi sellaisesta valmentajasta, joka on riittävän uskottava, kokenut ja tuo mukanaan vaikkapa muutaman selkeän kotimaisen profiilipelaajan (ei mitään mestisjyriä, ne on nähty jo perkele!) Ja toisekseen sitten piätisi panostaa oikeasti kunnon pelaajiin. Onhan se kiva katsoa oman kylän poikia, mutta rajansa kaikella kun kilpaurheilusta puhutaan. Voitot ratkaisevat!!! Ja etenkin noi ulkomaalaiset - mikähän lie onnistumiprosentti niiden hankinnoissa viimeisen kolmen vuoden aikana?!?! Joten ei paljoa uskoa lisää se, jos tuohon 1-2 ulkomaalaista taas raahataan jostain periferiasta. Taitaa olla vahvistusten hankkiminen LOTTOA niin urheilutoimenjohtalle, valmentajalle kuin myös koko seurajohdolle. Kukahan kantaa vastuun tästä urheilullisesta sukelluksesta, jonka piti olla kunnossa ja se pääasia JO TÄLLÄ KAUDELLA???? ...jotain konkreettista pitää tapahtua ja pian. Tuntuu, että tässä vedetään tavallista fania oikein linssiin ja kunnolla. Kausi on ohi lauantaina, niinkuin menemene hyvin kiteytti.

Vittu, hetken jo jaksoin kääntää pääni ja uskoa, mutta nyt on mitta täysi!!!

Se mikä vielä eniten vetää kaivoon tässä vitutuksessa, on se, ettei mitään tehdä kuitenkaan... ei ole luvassa parannuksia, ei edes yritystä!!! Johan TJ:kin ilmoitti täksi kaudeksi, että ensi vuonna sitten. Joo, ei kelpaa selitykseksi ainakaan minulle!!!
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Toivottavasti modet ei puutu kielenkäyttöön mutta kyllä VITUTTAA!! Vittu vielä 53 peliä jäljellä. Kiinnostaa kun kilo paskaa loppukausi. Ihan perseestä on peli, ei mitään tolkkua, näennäistä yritystä yms. mut ei sillä tavalla häkki heilu perkele! Alivoimalla Lapinlahden ringette -tytötkin pärjäisivät paremmin. Ylivoimasta en edes kommentoi.

Brent Sapergia lähtee nyt omaehtoiselle jäähylle kun ei jaksa kiinnostaa. Palaan piiriin kun sarjataulukossa on joku muu sija kuin viimeinen. Halliin palaaminenkaan ei kiinnosta.

Joku raja se on konttaamisellakin, puijonkadun toimisto? Aikamoinen vitutus kuului joka puolelta eilen hallia, saattaa olla vaikea vetää kausi edes läpi jos yleisö hylkää joukkueen.
 
Suosikkijoukkue
Kalpa
Kyllähän se ottaa pannuun pahasti, kun turpaan tulee heti kauden alkuun. Tämä kausi on se kausi jolloin Kalpan ON saatava niitä tuloksia aikaan, muuten uskottavuus on mennyttä lopullisesti kaikkien silmissä (ellei ole mennyt jo). Torstaina Kärpät teurastaa Kalpan kahden tappion ärsyttämänä (voin lyödä siitä vaikka asuntoni vetoa niinkuin Ismo salkkareissa) ja siitä on hyvä ponnistaa lauantaita ja seuraavaa kotipeliä kohti. Hämmästyttävää on ettei Virta ole vielä kokeillut mitään kovin radikaaleja muutoksia eikä edes vaihtanut aloittavaa maalivahtia välillä Nissiseen. Niinkuin Virta itsekin totesi "paatti ui todella syvällä ja pelejä on kahden päivän välein..", nyt pitäisi toimia nopeasti. Harjoitella vaikka aamusta iltaan sitä erikoistilannepelaamista. Kyllä SM-liigassa pelaavan joukkueen PITÄÄ tehdä maali 5-3 ylivoimalla!

Nyt pitäisi satsata niihin NHL-training camp miehiin ja hommata sieltä mielummin parikin kovaa vahvistusta. Puolustus on surkea ja hyökkäys näköjään vielä surkeampi ja SE ERIKOISTILANNEPELAAMINEN.....

Kalpan kannattajat ovat mielestäni yllättävänkin pitkään (myös itse henk. koht.) jaksaneet uskoa joukkueeseen ja sen tekemisiin, mutta nyt alkaa jo olla kuppi täynnä melko monella. Tätä menoa katsojat kaikkoavat kyllä nopeasti, koska eihän kukaan halua rahoittaa ENSI KAUDEN joukkuetta, jos rahalleen saa vastineena vain paskaa ja paskaahan saa mistä vain ja vieläpä ilmaiseksi!

KAPANEN, PENNANEN JA VIRTA TEHKÄÄ JOTAIN !
 
Siitä se lähtee!

Igor33

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nyt saalistetetut kolme perinteistä tappiota ovat tulleet ns. päävastustajia vastaan, eli pikkuseuroille ollaan hävitty. JYP, Pelicans ja viimeisimpänä TPS ovat juuri niitä vastustajia, joita vastaan pelataan aina kuuden pisteen kamppailuja! Surkeaa, ettei edes yhtä pistettä näistä kolmesta ottelusta ole saatu, ja vielä huolestuttavampaa millä esityksellä.

Se, mikä on jatkunut nyt jo kolmatta vuotta, on kannattajien ja KalPan otteita seuraavien silmään kuseminen. Pyöritetään taloutta unohtaen itse päätuote, eli urheilu. Ei tarvitse toimistolla tosiaan ihmetellä, jos katsomosta porukka häviää, loisteliaista mediatilaisuuksista huolimatta. Virta sai ennen kautta avaimet käsiinsä rakentaa haluamansa joukkue, ja nyt näyttää sille, että Virran joukkue on rakennettu päin v****a. Ei hyvää päivää. Joukkue ei edes halua pelata pisteistä, mikäli on näihin kolmeen otteluun uskominen!

Kärpät, Ilves, Lukko, Jokerit, HIFK... Siinä KalPan seuraavat vastustajat. Odotusarvo noista otteluista on täydet nolla pistettä. Uskomatonta, mutta totta - tämä KalPan touhu on kyllä jo todella naurettavaa.

KalPan otteita seuraavien yhteydessä ei voi puhua mistään gloryhunttauksesta, koska mitään gloriaa tuo joukkue ei tule ikinä saavuttamaan. Ei ennen kuin itse päätuote, eli Joukkue, on sitä luokkaa, että sillä jo ennakkoarvioissa ollaan jotain muuta kuin viimeisiä. Kuopiolainen yleisö innostuu voitoista ja positiivisesta ilmeestä. Se ei taida kuitenkaan olla päätarkoitus, että organisaation johtohenkilöt tekeevät tukevaa taalaa, ja yleisö saa vuodesta toiseen samaa p****a nähtäväksi. Tappioita, tappioita, tappioita..

Tällä kaudella playoffeihin, ja ensi kaudella neljän sakkiin. HAHHAH! Uskomatonta häränkakkaa.

Vaikkakin liigaa on pelattu vasta kolme kierrosta, niin kyllä se totaalisen suunnan sarjan voimasuhteista antaa. Isompien koneet yskähtelee - ymmärrettävää. Mutta että pienemmällä pelaajabudjetilla operoiva SaiPa, ja hieman suuremmalla tsemppaava Pelicans valloittavat tällä hetkellä sarjan kärkipäätä kertoo paljon organisaatioiden tilasta. Muut pikkuseurat kykenevät yllätyksiin, mutta KalPa ei. Ei edes siihen yhteen yllättävään voittoon.

Tekisi mieli pistää pystyyn savolainen mielenosoitus, ja estää kaikkien pääsy hallille. Jotain herätystä tämä homma tarvitsee. Enää en aio henkilökohtaisesti puolustella yhdelläkään forumilla KalPan touhua, kun nyt se on pysyvästi osoitettu, että tänne ei osata menestyvää jääkiekkojoukkuetta.

Ei sillä, ettäkö itse osaisin, päinvastoin. Organisaation vetovoima on surkuhupaisa, se pitäisi tiedostaa siinä sonnassa, mitä yleisölle ja medialle syljetään. Turha herättää lupauksia PUHEILLA, kun teot eivät puhu puolestaan. Tämä on jo nähty.

Huh, tulipahan purkauduttua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy