Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana -40, 18.09.2007 klo 21.12.

 1. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Minä. Niiralan montussa. Viime kaudella.

  Jokerien kannattajilla tuntuu olevan yhteneväinen mielipide Kilpeläisestä: erinomainen runkosarjamolari, mutta pää ei kestä painetta. Tällä kaudella sitä painetta on tarjolla. Kilvellä nyt vähälle aikaa 2 totaalista hutipeliä Jyväskylässä, jollaisia ei ole nähty koko kaudella. Joko mies on lopulta peluutettu puhki tai sitten ne paineet alkavat iskeä tai molempia. Pian se nähdään, mikä on totuus siitä asiasta.
   
  Viimeksi muokattu: 03.03.2017 klo 10.19
 2. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Jos paineiden kestämisestä puhutaan, niin kukas oli se henkilö, joka kesti ne järkyttävät paineet ja piti Ässät keväällä 2009 karsintojen kautta Liigassa? Kilpeläinen on saanut ikuisen leiman otsaansa tämän yhden Jokerit-kevään ansiosta. On mielestäni epäreilua ja lyhytnäköistä kaivaa tämä kortti takataskusta jokaisen huonosti menneen pelin jälkeen. Päivän kunto ratkaisee. Pari ohipeliä on kieltämättä viime aikoina tullut, mutta edelleenkään ei yhtään pudotuspeliä ole vielä pelattu.

  Allekirjoittanut ainakin luottaa Kilpeläisen ammattitaitoon ja kokemukseen käsitellä paineita niillä kovimmilla hetkillä. KalPa ei tule tänä keväänä kaatumaan maalivahteihin.
   
 3. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Olet oikeassa. Itsehän olen jatkuvassa Jokeri-pommituksessa asian suhteen. Onhan aika selvää, että Eero on pelannut aivan liikaa, vaikka Godla olisi voinut hanskata useammankin pelin ilman ongelmia. Tässä vaiheessa kautta ja helmikuun koko joukkueen suorituksilla alkaa hiipiä mieliin kaiken maailman salaliittoteoriat ja möröt. Kun fyysinen jaksaminen on koetuksella, astuu mukaan myös henkisen keston rajoitukset. Siksipä olisi ensiarvoisen tärkeää antaa Eerolle lepoa nyt.
   
 4. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  nahkiiiis... Ethän sä voi hölmöillä ihtees kuukauden pelikieltoon, juuri pudotuspelien korvilla.

  Teikäläisen viiltävät analyysit KalPan peleistä keväällä, on kuitenkin osa Poffeja :(
   
 5. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Mikäli Mikkola on poissa loppu kauden niin kyllä laittaa vituttamaan. Playoffeissa juuri yksi tärkeimpiä pakkeja etenkin tuolla vyysisellä osa-alueella.

  Toinen mikä pisti vituttamaan oli nyt aamukahvit juodessa kun katsoi FBstä eilisen pelin "hikihaastattelut". Kyllä on hyvä että ei ole tuo yksi nimeltä mainitsematon herra ollut enää kameran edessä tai äänessä hyvään toviin.
   
 6. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Minulla oli vain yksi toivomus KalPalle ennen pudotuspelejä, ettei tulisi yhtän ohipeliä ja jokaisessa pelissä peli-ilme on sellainen, että pelataan pleijareita. Mutta niin vain kolmannessa pelissä tuo odotus romuttui. Pelicans kiittää, kun kuopiolaiset neppailee sarjan tärkeimmän pelin.

  Olen jär-vittu-kyttynyt.
   
 7. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Tänään oli paikka todellakin iskeä. Molemmat väsyneitä ja kotikenttä vielä. Sitten pelataan tämmönen 70% neppailupeli missä ei ole haluakaan maalineteen hakattavaksi vaan tyydytään pyörimään kulmissa. Juuri se pahin mitä odottaa pystyi kävi tänään toteen.

  No. Sarja on vasta 2-1 niin ei nyt tähän ainakaan täysin vielä olla kaaduttu. Mutta kyllä tuo vituttaa että tämmöisessä mahdollisuudessa peli on sitä viime kautista munatonta neppailua. Vihaksi pistää.

  En yhtään ihmettele nuita Ilomäen viime kauden Tapparan playoffpisteitä 18 peliin 0+2. Aivan täysi turhake tuolla kentällä. Ei uskalla pitää kiekkoa saati pelata sillä millään tavalla. Minä kokeilisin miestä sentterinä niinkuin taisi pari vaihtoa nelosen keskellä viilettääkkin. Siihen roolin tuo mätisäkki vain on ehkä jopa se huonoin ratkaisu. Sebok vaikka sinne neloseen ja Ilomäki kolmoseen. Ruuttu oikeaan ja Pitkänen vasempaan laitaan
   
 8. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Ilomäestä olen kanssasi samaa mieltä. Miehestä ei ole tällä hetkellä KalPalle mitään hyötyä. On TODELLA pehmeä.
   
 9. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Yhdyn edellisiin. Ilomäki oli kuin löysä m*lkku. Tänään oli onni myötä siinä mielessä, ettei hävitty pahemmilla numeroilla. Pelicans oli vaarallisempi ja nälkäisempi. KalPa pysytteli turvallisesti ulkona sotatoimialueelta.

  Seuraava matsi Lahdessa ja sanoisin, että Pelicansilla on tämän matsin perusteella kotiedun lisäksi myös pelillinen etu.
   
 10. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Kyllähän tuossa jos sama trendi jatkuu seuraavassakin pelissä että tyydytään neppailemaan kulmissa ja ei oteta mustelmia niin loput matsit tulee turpaan ja se on varma.

  Toisaalta taas jos palataan 1-2 matsien pelaamiseen niin ei se voittokaan voi kaukana olla. On tuo silti ihme että vielä playoffeissa pelataan virkamieskiekkoa eikä haluta edes sitä voittoa!? Ehkä nuo 2 voittoa tuli sitten "liian helpolla" ja siellä ajatellaan että kyllä se tästä.. Olisi minustakin saanut tulla tulla esityksellä ihan rökäletappio. Toisaalta taas.. ei se voittokaan nuin huonolla pelillä kaukana ollut..
   
 11. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Älä hüolehdi, jotenkin Pelsujen kotiotteista johtuen tuntuu että se rökäletappio saattaa olla lähempänä kuin seuraava kotimatsi, vaikka tasaista tähän asti on ollut. Ja aivan petulla heitän että uskon kuitenkin tasoittuneen ja "sokista" toipuneen KalPan asenteen löytyvän viimeistään seuraavaan kotipeliin ja eiköhän se sarja katkaista perjantaina Lahden yössä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2017 klo 22.43
 12. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Montako identtistä täysin-vapaana onetimer maalia täytyy Pelikaaneille antaa ennenkuin opitaan? Vittu.
   
 13. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tulee ihan mieleen se taannoinen pudostuspeli kevät Lukkoa vastaan kun oliko se Perttu Lingren + Lauri Tukonen kaksikko joka teki varmaan 5 samanlaista maalia ja upottivat näin KalPan jatkopeleistä. Nyt on vasta 3 peliä takana ja 2-1 johto niin jospa tuo älyttäisiin ajoissa "lukea pois". Toki siinä oli Petruzalek ja McLean myös tuhoamassa mutta tuo Lingrenin + Tukosen kuvio vain muistui aina jossa toinen Pelicans maalien tapaan puttasi puolityhjään reppuun
   
 14. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Vielä ehtii montakin. Voittomaalin syntymisen näki koko yleisö jo sekunteja ennen. Ehdittiin huutaakin sitä, että katsokaa saatana kun ukkoja on takanurkalla vapaana enemmän kuin mummoja markkinoilla. Samoin Pelsujen ensimmäisen maalin tullessa ehdin kumartua alas ja sanoa pojalle, että tuosta muuten tehdään nyt maali ja silloin verkko heilui.
   
 15. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Muistissa on nämä. Siinä sarjassa kaaduttiin kuitenkin saappaat tukevasti jalassa.

  Eilen oli käsittämätöntä miten vapaaksi Kimi Koivisto onnistuttiin jättämään moneen kertaan. Tällä kertaa Koivisto ei osunut, ja vapaudut vankilasta kortti -tarjottiin uudelle sankarille. Kaikki muut paitsi KalPan pelaajat näkivät kyllä, että Alanne tinttaa toisen samanlaisen. Yleisö reagoi, pelaajat ei.

  Helpotti.
   
 16. Filimonov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Nurmeksen Sepot
  Kylläpä hatuttaa tuo erään Pelicansin vatipään suorittama Mikkolan telominen. Eipä näy Mikkola olevan vieläkään pelikunnossa. Mikkolalle olisi tarvetta Leskistä mitenkään väheksymättä.
   
 17. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Lähes yhtä paljon ottaa päähän tuo p-off-ketju, jossa muutama Pulicans-osaston ihmisjäte ihannoi sekä Mikkolan telomisella että Keräsen mahdollisella telomisella. No, onhan näitä KalPan kärkipakkien telomisia nähty ennenkin tärkeimpien pelien kynnyksellä: Jalasvaara ja Lannon. Jostain syystä sitä menestystä ei ole tullut tällä käännä poskesi kampanjalla.
   
 18. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Kapteeni Jussi Timosen edesottamukset pudotuspeleissä. Karmeaa sontaa. Ei mitään asiaa askiin kun Mikkola on pelikuntoinen.
   
 19. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Noniin...johan se perseily alkoi mallikkaasti Lukan ja Mutasen toimesta ja Pelicans kiittää 2 maalilla, joista jälkimmäinen onneksi hylättiin kiitos Pekan haaston.

  Ja nyt ei enää vitutakaan. Pekka on maaginen mies. Vei maalin lisäksi myös momentumin Pelsujen lapasesta.
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2017 klo 19.53
 20. Ottaisivatkohan nuo vielä vähän lisää typeriä hyökkäyspään/keskialueen kamppi ja koukku jäähyjä?
   
 21. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Juuri meinasin lisätä, että jälleen täysin typerä jäähy, josta Pelicans kuittaa. Jäitä hattuun perhana!
   
 22. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Vieläkö vituttaa?

  Mua ei vituta, mutta Mankiselta kokonaisuudessaan erittäin turha peli. Seuraavaan vähän liimaa lapaan niin pysyisi kiekko edes joskus lavassa.
   
 23. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Mankinen on ollut jokaisessa pelissä erittäin hyvä, vaikkei ole tulosta tehnyt. Ei virheitä ja jatkuvasti peliä edistäviä oikeita ratkaisuja. Ulosajo tänään oli huonoa tuuria, kuuluisa taklattavan vastuu isossa roolissa.

  Vituttaa se, että ainakin keskiviikkoiltaan asti pitää olla tulisilla hiilillä.

  Lisäksi ihan hitusen vituttaa myös se, että Eero korvasi Godlan. Keskiviikkona voisi olla taas toisinpäin.
   
 24. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Mitä vituttamista siinä on? Hienoa että Godla hoiti pari voittoa, mutta kyllä menestyksestä haaveileva Kalpa tarvitsee huippukuntoista Kilpeläistä.
   
 25. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Kilpeläinen pelasi hyvän pelin. Toivottavasti jatkaa maalilla myös keskiviikkona. Tällä hetkellä ei vituta mikään.